AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Kumaha Kacapi Flibanserin ngabantosan Wanoja salaku Hormon Sex

Disfungsi seksual dipercaya umum di lalaki, jeung untung pikeun aranjeunna; aya rentang pilihan perawatan pikeun milih ti aranjeunna sadayana ti Viagra, Cialis, sareng obat Narkoba. Éta ogé ngagaduhan pangobatan hormonal pikeun ngabantosan mulangkeun séks séwang-séwangan. Awéwé rumaos ditinggalkeun dina ieu. Untungna, aranjeunna gaduh pilihan ogé. Aranjeunna henteu deui kedah bajoang sareng hawa nafsu anu leungit, masalah anu parantos nyababkeun hubunganana seueur hubungan. Kalayan Flibanserin (167933-07-5), aranjeunna gaduh cara pikeun naekeun minat seksual.

Naon Flibanserin

Flibanserin (167933-07-5), anu dijual dina nami na Addyi mangrupikeun ubar anu dianggo pikeun pengobatan masalah premenopausal di awéwé, khususna anu ngagaduhan gangguan seksual seksual hypoactive. Naon karusuhan seksual hypoaktif anu anjeun naros? Ieu mangrupikeun kaayaan anu dicirikeun ku hawa kelamin low, anu tiasa nyababkeun kasusah interpersonal atanapi marabahaya. Karusuhan ieu kedahna henteu janten akibat tina masalah kasihatan atanapi masalah hubungan. Ogé, éta sanés masalah anu muncul salaku akibat tina nginum obat atanapi obat-obatan narkoba.

Anjeun kedah dicatet éta Flibanserin henteu dimaksudkan pikeun awéwé anu parantos ngahontal ménopause. Ogé, éta henteu cocog pikeun lalaki. Ubar ieu ditawarkeun dina program anu khusus, hartosna saurang kedah didaptarkeun dina program ieu sateuacan nyandak obat. Program ieu ngabantosan pangguna pikeun neuleuman kauntungan sareng résiko anu disababkeun ku obat ieu, sareng ku cara ieu, aranjeunna tiasa nyandak kaputusan anu saé naha éta cocog pikeun aranjeunna atanapi henteu. Ogé, pangguna kedah perhatikeun yén nginum obat ieu henteu dianggo salaku pamutahiran kinerja seksual. Sabalikna, éta tujuanana pikeun ngabantosan jalma anu ngurangan hawa nafsu sateuacana tanpa sebab anu kaayaan.

Kumaha cara Flibanserin pikeun awéwé?

Seueur awéwé anu teu percanten dina ngagunakeun produk ieu sareng henteu yakin upami aranjeunna kedah nganggo atanapi henteu. Alesan keur, aranjeunna sieun yén éta moal jalan. Kaleresan na, sanaos produk ieu jalan, henteu dianggo kanggo sadayana. Sarerea ngaréaksikeunna béda-béda, sabab kusabab éta digawé pikeun jalma sanés hartosna éta bakal jalan anu sami pikeun anjeun. Nanging, 60% jalma anu narkoba ieu masihan ulasan anu positif sareng ngalaporkeun yén nginum obat anu ngahasilkeun hasil anu saé.

Patarosan utama, kumaha oge, nyaéta; kumaha éta jalanna? Henteu acan aya padamelan anu jelas dina mékanisme anu dianggo ku nginum obat ieu pikeun ngahasilkeun hasil. Tapi, peneliti parantos gaduh téori, nyatana kanyataan yén serotonin tanggung jawab pikeun ngahambat fungsi seksual, sareng aranjeunna mendakan yén Flibanserin (167933-07-5) ngurangan kagiatan serotonin dina uteuk. Ieu, balikan deui, nyeken kahayang seksual awéwé. Ogé, nginum obat ngagaduhan dampak langsung kana norepinephrine sareng dopamin, anu ogé dihubungkeun sareng hawa nafsu anu ditingkatkeun.

Teu kawas Viagra sareng pangobatan hubungan séksual pikeun lalaki, ubar ieu utamana dianggo ku nargetkeun uteuk. Ngayakeun kitu ku cara ningkatkeun tingkat neurotransmitter anu uteuk anjeun dianggo pikeun merangsang minat seksual.

Sacara umum, ubar nyorongkeun dua tombol méntal utama anu tanggung jawab pikeun ngamajukeun kahayang seksual bari ngahambat para neurotransmitter anu tanggung jawab dina nyegah minat seksual di awéwé. Ubar ieu diwanohkeun dina pasar deui di 2015 saatos FDA disatujuan pikeun pengobatan anu kaala HSDD di awewe.

Sanaos teu écés inpormasi ngeunaan naon jinis awéwé anu tiasa nyandak kauntungan tina nginum obat ieu, aman yén ubar éta dipaké pikeun ngubaran kahayang seksual anu leungit. Ieu ngandung harti yén éta ngan ukur dianggo upami teu aya biaya dasarna pikeun kapentingan séks anu leungit, sapertos leungitna dipikaresep dina hubungan atanapi kusabab pangaruh narkoba anu sanés. Ogé, éta henteu pikeun jalma anu mangaruhan épék menopause. Ubar kasebut diuji dina awéwé kalayan HSDD. Awéwé sadayana dina hubungan stabil jangka panjang, hartosna masalahna henteu janten hasil tina hubungan anu teu bagja. Aranjeunna ngagaduhan kahayang seksual dina jaman baheula sareng hariwang yén aranjeunna laun-laun kaleungitan deui sareng milari cara pikeun ngabalikan deui.

Awéwé ieu parantos ngalaman masalah ieu sakitar lima taun, sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu ngagaduhan kahayang seksual pikeun mitra cinta atanapi saha wae. Ngeunaan 50-60% wanoja diréspon kalayan hadé ka nginum obat, sedengkeun anu sanés ngaréaksikeun négatip. Sababaraha ngagaduhan kahayang seksual pikeun jalma sanés tinimbang mitra masing-masing, sareng ku sabab teu aya émbaran anu jelas ngeunaan kumaha awak anjeun bakal ngabales pangobatan.

Pertanyaan nu paling umum ditaroskeun dina kumaha ubarna dianggo sabaraha lila waktu pikeun ngahasilkeun hasil. Sakali deui, aspék ieu tiasa bénten-béda ti hiji jalma ka anu sanés, utamina kusabab réaksina béda. Nanging, uji coba nunjukkeun yén éta peryogi dugi ka opat minggu ningali hasil munggaran sareng dugi ka dua belas minggu kanggo hasil anu maksimal. Anjeun, kitu, kedah nganggo leres pikeun ningali hasilna.

Kumaha Kacapi Flibanserin ngabantosan Wanoja salaku Hormon Sex

Dosage Flibanserin

Dosis anu disarankeun ku para ahli nyaéta 100mg, anu kudu dilakukeun sacara oral, sakali per poé. Hadé pisan lamun dianggo salami ranjang atanapi waktos istirahat. Hal ieu sabab nginum obat ieu salami jam kerja atanapi nalika awak anjeun aktip nyandak résiko ngembangkeun singkronisasi, depresi sistem saraf pusat, hipoténsi, atanapi anjeun tiasa kacilakaan.

Naon anu kajantenan upami anjeun sono dosis?

Lamun anjeun sono Flibanserin dosis salami saré, disarankeun yén anjeun ngantosan dugi bobo sanés kanggo ngokolakeun narkoba.

Overdose ADDYI

Overdosing obat ieu henteu hartosna anjeun bakal nampi hasil anu langkung gancang. Sabalikna, éta ngan ukur bakal mawa anjeun efek samping. Disarankeun yén upami anjeun teu kahaja overdose atanapi anjeun nyangka yén anjeun tos dilakukeun, milarian waé médis.

Iraha anjeun lirén panggunaan?

Anjeun kedah ngaleupaskeun panggunaan ubar ieu saatos dalapan minggu pamakean tanpa perbaikan. Sakumaha anu disebat sateuacana, nginum obat ieu beda-beda kanggo jalma-jalma anu béda. Sababaraha tiasa mimiti ningali hasil langsung, bari aya anu butuh sababaraha waktos. Nanging, sakuduna henteu nyandak anjeun langkung ti dalapan minggu pikeun ngalaman perbaikan sakedik. Upami éta kajantenan, éta nunjukkeun yén produkna henteu pas pikeun anjeun, sareng anu saé upami anjeun ngaleupaskeun panggunaanana.

Modifikasi dosis

Gumantung kana kaayaan éta, anjeun tiasa ngarobih dosis anjeun pikeun sedeng atanapi kuat dumasar kana sambetan CYP3A4. Disarankeun yén upami anjeun ngenalkeun Flibanserin dumasar kana sedeng atanapi kuat CYP3A4 ngahambat, teras anjeun kedah mimiti saatos dua minggu ti dosis anu terakhir tina sambetan CYP3A4. Upami anjeun hoyong ngarobih sambetan CYP3A4 sakumaha per panggunaan FLIBANSERI, anjeun kedah dilakukeun dua dinten saatos dosis Flibanserin sateuacana.

Pertimbangan dosis

Anjeun kedah dicatet yén ubar ieu idéal pikeun jalma anu kaala HSSD, hartosna masalah éta lumangsung pikeun jalma anu teu ngagaduhan komplikasi kaséhatan. Ogé, masalah teu matak salaku hasil tina zat séjén atanapi kusabab ménopause. Upami anjeun ngagaduhan HSDD paduli kaayaan, pasangan, atanapi stimulasi, maka produk ieu kanggo anjeun. Upami anjeun leungiteun nafsu séksan kusabab anjeun stres, anjeun tos sibuk sareng padamelan, atanapi anjeun henteu deui dina istilah anu hadé sareng pasangan anjeun, pangobatan ieu sanés anu anjeun butuhkeun pikeun ngabéréskeun masalah anjeun. Éta henteu hartosna pikeun ningkatkeun kamampuan seksual, tapi pikeun éta, pikeun ngrangsang hormon seks. Ogé, teu matak dianggo ku lalaki.

Kumaha Kacapi Flibanserin ngabantosan Wanoja salaku Hormon Sex

Naon efek samping tina ngagunakeun Flibanserin?

Sagala anu gaduh kauntungan ngagaduhan sababaraha efek samping ogé. Utama Kauntungan tina Flibanserin nyaéta yén éta nyayogikeun paningkatan anu nyata dina drive sex. Gawéna sampurna salaku perlakuan HSDD sareng boh panalungtikan ilmiah sareng uji anékdot anu nunjukkeun yén éta nyababkeun minat seksual na pikahoyong. Nanging, pangobatan henteu salawasna efektif, sareng anjeun kedah ngagunakeun kalayan pikiran anu kabuka. Tamba henteu hartosna pikeun pangobatan leungitna seksual anu nyababkeun tina obat anu aya atanapi watesan kaséhatan atanapi fisik anu sanés. Ogé, éta moal kapake upami anjeun ayeuna nganggo meds sanés anu tiasa mangaruhan kahayang kelamin anjeun, sapertos antidepressant. Anjeun kedah ngantep dokter anjeun méréskeun heula anjeun pikeun nangtoskeun naha anjeun cocog pikeun nganggo obat éta sareng upami éta bakal dianggo pikeun anjeun.

Anjeun teu kedah nganggo obat ieu upami anjeun gaduh masalah kaséhatan dasar sapertos panyakit jantung, tekanan darah, atanapi diabetes. Anjeun kedah ngantosan dokter anjeun ngabantosan anjeun pikeun ngatur masalah-masalah anu sateuacan sateuacan ngagunakeun obat.

Sateuacan persetujuan kanggo dianggo, ubar kedah diuji ku FDA pikeun nangtoskeun upami aman kanggo dianggo. Tapi, ADDYI antara ubar-ubatan anu henteu kantos ditetepkeun naha aman pikeun dianggo. Nginum obatna parantos kabuktosan janten langkung kapendak dina ningkatkeun Libido sareng ngabantosan awéwé-wanita anu nyababkeun kaleungitan séks. Éta parantos mendakan jangkauan pedah sareng janten hubungan anu saver hubungan anu hébat. Tapi, FDA mendakan yén ubar éta aya sababaraha efek samping, sadayana tina pusing, sare, sareng seueul. Éta mangrupikeun hal umum Épék samping Flibanserin, tapi FDA prihatin ngeunaan dua épék samping anu penting anu kedah ku urang salempang kana éta;

ngaberean ubar keur nengtremkeun

Upami disalahgunakeun, ubar ieu ngagaduhan épék sedasi, sareng sababaraha urang nganggo éta kusabab alesan anu salah nalika aranjeunna nyoba meunang tenang, bobo sare. Upami éta kajantenan, para pangguna bobo langkung seueur jam sapertos anu sakuduna. Ieu, sabalikna, mangaruhan produktivitasna kusabab kakurangan konsentrasi sareng bobo dina waktos anu salah.

Ngurangkeun kusabab tetes tekanan getih

Ieu efek samping anu paling bahaya, sareng éta biasana kajadian nalika ubar dianggo dina waktos anu salah. Sakumaha anu disebatkeun sateuacanna, nginum obat kedah dianggo nalika bobo atanapi istirahat. Ngokolakeun ubar salami waktuna hudang atanapi nalika awak anjeun parantos hasil dina tekanan getih turun sareng anjeun tiasa kaleungitan.

NAJI AYAT PEMBANGUNAN Pikeun Flibanserin?

Contraindicated sareng alkohol

Nalika dikaluarkeun ku alkohol, ubar ieu tiasa nyababkeun serelek tekanan darah anu signifikan, anu nyababkeun lieur parna, kacapean, sareng sedasi, sareng anjeun tiasa samar kusabab efek samping ieu. Disarankeun yén nalika anjeun ngamimitian nganggo Flibanserin, anjeun kedah ngeureunkeun nyandak alkohol. Malahan jumlah pangleutikna alkohol bisa ngakibatkeun efek samping.

Contraindicated kalawan sambetan CYP3A4 sedeng atawa kuat

Upami dianggo kalayan sambetan YP3A4 kuat atanapi sedeng, anjeun kamungkinan bakal ngalaman konsentrasi Flibanserin, anu bakal langkung sapertos overdosing. Ieu bakal, sabalikna, ngajadikeun anjeun ngalaman efek samping tina overdosing zat ieu. Kalayan ieu, anjeun kedah perhatikeun yén panggunaan sambetan ieu dikontraindikasikeun, hartosna anjeun kedah ngan ukur nganggo upami dipaksa ku kaayaan.

Contraindicated di penderita gangguan na atit

Ubar henteu disarankan pikeun jalma anu dampak kana ati kecuali kalayan bantuan ahli médis. Disarankeun yén anjeun milari naséhat ti dokter anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan gangguan ati anjeun sateuacan narkoba panggunaan ubar ieu. Studi nunjukkeun yén Flibanserin (167933-07-5) ningkat paparan jalma anu cacad ati dibandingkeun sareng anu ngagaduhan ati anu séhat, anu ngaleungitkeun aranjeunna langkung résiko ngembangkeun sinkron, hipoténsi, sareng depresi sistem saraf pusat.

Kakandungan sareng laktasi

Teu aya studi anu jelas nunjukkeun naha produk ieu nungtut naon waé résiko ka awéwé hamil atanapi lactating. Numutkeun kana tés anu dilakukeun dina sato, éta nunjukkeun karacunan ngan ukur lumangsung dina ayana karacunan ibu. Sababaraha épék salami periode sapertos kalebet kauntungan beurat, sare, sareng pusing. Sato-sato saré langkung ti biasa. Sababaraha sato ngalaman épék réproduktif sareng pamekaran, kalebet anomali struktural sareng kaleungitan beurat.

Éta masih ditetepkeun upami bubuk Flibanserin (167933-07-5) ngagaduhan pangaruh dina distribusi susu payudara, sareng henteu dipikanyaho naha éta gaduh pangaruh kana orok anu nyusahkeun. Studi anu dilakukeun dina beurit nunjukkeun yén ubar kasebut dikaluarkeun dina susu beurit. Kalayan ieu, aman yén ucapkeun yén Flibanserin nalika kakandungan atanapi nyusoni nyababkeun épék ngarugikeun pikeun ibu-ibu anu nyusahkeun sapertos sedasi, sareng ieu ogé tiasa mangaruhan orok payudara.

Kumaha Kacapi Flibanserin ngabantosan Wanoja salaku Hormon Sex

Flibanserin bisa leungit beurat

Numutkeun kana sababaraha kajian sareng analisa pos hoc, postmenopausal sareng premenopausal awéwé anu ngagunakeun ubar ieu pikeun hypoactive Seksual karep kahayang kamungkinan leungit beurat. Hayu urang nyanghareupan éta. Seueur awéwé sadar ngeunaan beurat na sareng sieun ngagunakeun naon waé anu parah mangaruhan kana beuratna. Ieu mangrupikeun rarasaan anu pikaresepeun pikeun terang yén ngagunakeun FLIBASERIN henteu gaduh pangaruh beurat beurat pikeun manusa, tapi tibatan éta, éta ngabantosan aranjeunna ngirangan beurat anu lumayan. Upami anjeun parantos berjuang sareng masalah beurat sareng milari cara anu gampang pikeun ngucurkeun éta, pangobatan ieu tambihan.

Panaliti ngeunaan ieu dilakukeun pikeun ngajaminkeun awéwé, padahal aranjeunna aman sabab kalolobaanana hoream nginum obat. Kaseueuran antidepresan dipikanyaho ngabalukarkeun gain beurat, sareng awéwé sieun sieun yén perlakuan ieu bakal ngagaduhan pangaruh anu sami.

Masalahna nyababkeun tina kanyataan yén ubar ieu mangrupikeun reséptor 5-HT2C, 5-HT2C agonist utamina dipatalikeun ku leungitna beurat, parantos disatujuan ku FDA pikeun ieu sareng kanyataan yén Flibanserin sacara minor masihan awéwé persepsi yén éta bakal ngabalukarkeun aranjeunna pikeun mangtaun beurat.

Meuli Flibanserin

Hiji-hijina cara pikeun nikmati hasil pangsaéna nyaéta upami anjeun mésér Flibanserin ti anu dipercaya. Kalayan ngaronjat paménta pikeun produk ieu, aya naékna supplemen ngaku pikeun nawiskeun kualitas pangsaéna tina Flibanserin. Sababaraha sawaréh gaduh minat pangsaéna, aya sababaraha anu ngan ukur ngabantosan para pembeli anu putus asa. Anjeun hoyong mastikeun yén anjeun nampi produk tina panyadia anjeun tiasa percanten sapinuhna. Anjeun malah tiasa nampi bubuk Flibanserin dimana anjeun ngadamel solusi sateuacan pangurus sacara oral. Candak waktos anjeun, ngalakukeun panalungtikan anu lengkep pikeun mendakan anu leres Flibanserin pikeun dijual. Narkoba mangrupikeun produk anu sénsitip, sareng anu salah janten goréng kaayaan anjeun parah tibatan kaayaan éta.

Putusan Akhir

Flibanserin parantos kabuktosan mangrupikeun solusi anu saé pikeun awéwé anu parantos leungiteun séks tanpa alesan anu aya dasarna. Nanging, anjeun kedah kéngingkeun kualitas pangsaéna dina produk ieu sareng dianggo kalayan leres pikeun ningali hasilna. Ogé, anjeun kedah nganggo éta kalayan pikiran kabuka sareng perhatikeun yén éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun ogé didamel pikeun jalma anu sanés. Tong hilap nampi naséhat ti dokter sateuacan nyiptakeun panggunaan pikeun nangtoskeun naha anjeun calon anu pas.

rujukan

  1. Jane McCall, Wanita Viagra Flibanserin: Pitunjuk Lengkep ngeunaan Perawatan Hypoactive Sexual Desire Disorder (HSDD) sareng Ngaronjatkeun Libido Wanoja kanggo Ngiringan Orgasmis Inténsif sareng Ngaleungitkeun Rarasaan Kasalahan; 1724181459
  2. Jasa Digital Digital LLC - Kdp Nyitak Kami, 2018, Pink Viagra (Flibanserin): Pitunjuk Buku dina Peringkat Peningkatan Singkatan Perempuan Anu Ngaronjatkeun Sex Drive sareng Ngabantosan Awéwé Ngahasilkeun Pelbagai Orgasm, 1729471161
  3. Borsini F, Evans K, Jason K, Rohde F, Alexander B, Pollentier S (2002). "Farmakologi flibanserin". Ulasan Narkoba CNS. 8 (2): 117-42.
1 likes
248 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.