Sagalana ngeunaan bubuk Fosaprepitant Dimeglumine

 

  1.What nyaeta Guggulsterones (guggul)?
  2.Guggulsterones (guggul) Ngaran
  3. Guggulsterones (guggul) informasi kimiawi
  4.Where teu Guggulsterone (guggul) asalna ti?
  5. Kumaha carana sangkan Guggulsterone dianggo?
  6.Guggulsterones (guggul) pikeun leungitna beurat
  7. Guggulsterones (guggul) pikeun bodybuilding
  8.Guggulsterones (guggul) pangaruh dina tiroid sarta hormon
  9. Guggulsterones dosage / dosage guggul
  10.Guggulsterones (guggul) warning
  11. Guggulsterones (guggul) interaksi
  12.Is eta aman ngagunakeun ubar Ayurvedic (Guggulsterones)
  13. Guggulsterones (guggul) efek samping
  14.Guggulsterones (guggul) ulasan

 


 

Guggulsterone bubuk video

 

 


bubuk I.Raw Guggulsterone Karakter dasar:

 

ngaran: bubuk Guggulsterone
CAS: 95975-55-6
Formula Molekul: C21H28O2
Beurat molekul: 312.45
Ngalembereh Point: 170-171.5 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk konéng lampu

 


1. Naon Guggulsterones (guggul)?aasraw

 

Guggulsterones (guggul), CAS No. 95975-55-6, Dijieun tina geutah (résin karét) tina Commiphora mukul tangkal, nu pituin India. tangkal ieu geus dipaké natambaan Ayurvedic pikeun abad, tur naskah Ayurvedic bobogohan deui 600 SM nyarankeun eta pikeun nyampurkeun aterosklerosis.

Dinten résin karét guggul dipaké pikeun rematik, nurunkeun koléstérol tinggi, hardening tina arteri "(aterosklerosis), jerawat jeung panyakit kulit sejenna, sarta leungitna beurat.

 


 

2. Guggulsterones (guggul) namiaasraw

 

Devadhupa, Balsamodendrum wightii, Balsamodendrum mukul, Commiphora mukul, Commiphora wightii, Gomme Guggul, Gomme-Résine de Guggul, Guggal, Guggul Gum résin, Guggul Lipid, Guggulipid, Guggulipide, Guggulu, Guggulu Suddha, Guggulsterone, Guggulstérone, Guggulsterones, Guggulstérones, Guglipid, Gugulipid, Gum Guggal, Gum Guggulu, India Bdellium, India Bdellium-Tangkal , Koushika, Mukul Myrrh Tangkal, Palankasha, Yogaraj Guggul Gum résin

 


 

3. Inpormasi kimia Guggulsterones (guggul)aasraw

 

Guggulsterone (guggul) informasi kimiawi
nami Guggulsterone, guggul, Ayurvedic
CAS 95975-55-6
Formula molekular C21H28O2
Bubuk atah Guggulsterone (95975-55-6) hplc≥98% | Répréséntasi P&P AASraw
Beurat molekul 312.45
ngalembereh Point 170-171.5 ° C
Storage temp 2-8 ° C
warna bubuk konéng lampu
pabrik www.aasraw.com 
istilah pamayaran Wu, mg, BT, T / T
paket kustomisasi


 

4. Asalna Guggulsterone (guggul)?aasraw

 

Guggulsterone (guggul) ieu munggaran kapanggih tur dilaksanakeun kana ratusan jamu ti sababaraha taun ka pengker sakuliah tanah asli na India. Salaku ubar herbal alami, geutah guggul ti tangkal myrrh asalna dipercaya ngabantu ningkatkeun produksi bili jeung sékrési, jeung éfék dimaksudkeun tina nurunkeun koléstérol LDL dina saluran getih. studi conflicting ngalaporkeun yén sababaraha klaim ieu bisa jadi taliti, sarta yén guggulsterones mungkin gaduh sakedik ka euweuh pangaruh dina kadar kolesterol, naon ieu panalungtikan Sambungan anu warranted, dina boh bisi.

 

Aryuvedic

Dipelak di India, Guggul mangrupikeun tangkal anu ngaluarkeun geutah résin tina sisit anu didamel dina kulit na. Résin ieu parantos dianggo mangabad-abad janten bagian tina ubar tradisional India anu disebut Ayurveda. Di dunya modéren kimia canggih urang, geutah résin ieu diolah sareng dimurnikeun, teras distandarkeun pikeun jumlah anu ditangtoskeun tina konstituén-Z sareng E Guggulsterones (guggulsterones dr oz). Dua sanyawa ieu mangrupikeun stérol tutuwuhan kalayan tingkat bioactivity manusa anu luhur sareng parantos ditingalikeun dina studi pikeun mangaruhan seueur prosés biologis kalebet metabolisme tiroid, manajemén koléstérol, sareng fungsi dermal (kulit). Di masing-masing daérah ieu, Guggulsterones ditingalikeun dina studi janten modulator anu épéktip anu épéktip sareng caket poténsi sapertos ubar.

 


 

5. Kumaha carana sangkan Guggulsterone dianggo?aasraw

 

Guggul (atanapi gugulipid) mangrupikeun ramuan Ayurveda tradisional anu dianggo pikeun ngadukung tingkat koléstérol séhat anu parantos aya dina kisaran normal. Salaku tambahan, éta ogé dipaké pikeun manajemén beurat. Kumaha jalan Guggulsterone?

Guggul ngandung zat nu handap koléstérol na trigliserida. Salah sahiji zat ieu ogé nurun ka redness na bareuh nu lumangsung dina sababaraha tipe jerawat.

 


 

6. Guggulsterones (guggul) pikeun ngirangan beurat badanaasraw

 

Guggulsterones mangrupakeun komponén aktif tina Aryuvedic ramuan Commiphora mukul, ogé katelah gugulipids. Sababaraha studi anyar nunjukkeun yén guggulsterones seueur ngabantosan pikeun ngirangan beurat awak.

Dina percobaan sato beurit didahar diét gajih tinggi salami 16 minggu. Sapertos anu diarepkeun, beurit ngembangkeun tingkat glukosa sérum, koléstérol sareng tingkat trigliserida sasarengan kanaékan résistansi insulin sacara signifikan, dibandingkeun pikeun ngontrol sato. Beurit tuang guggulsterones sasarengan diet gajih tinggi nunjukkeun gula getih anu ningkat sareng metabolisme pembakaran lemak. Salajengna, guggulsterones langsung berinteraksi sareng sél lemak orok, ngahambat aranjeunna janten sél nyimpen lemak anu dewasa. Panaliti nyimpulkeun éta
"Guggulsterone gaduh pangaruh hypoglycemic sareng hypolipidemik anu tiasa ngabantosan panyawat diabetes tipe II."

Panilitian sél sanés dikonfirmasi pangaruh guggulsterone dina sél gajih1. Éta nunjukkeun yén guggulsterones ngirangan jumlah sél lemak dewasa, ngirangan panyimpenan gajih dina sél gajih dewasa. Hasil ieu nunjukkeun yén guggulsterones mangrupikeun pangembang tina metabolisme pembakaran lemak aktif, mayungan ngalawan akumulasi lemak.

 


 

7. Guggulsterones (guggul) pikeun binaragaaasraw

 

Bodybuilding, janten olahraga éstétika, henteu ngan ukur prihatin ngawangun jaringan otot padet tapi ogé ngirangan jumlah setoran lemak. Binaraga badan Guggulsterones, Anjeun tiasa beuratna 240 pon sareng gaduh seueur perkembangan otot tapi upami anjeun ngagaduhan dua inci lemak subkutan di saluruh awak anjeun moal katingali sadayana saé pisan. Anjeun pasti moal pikaresepeun estetika sareng sababaraha urang bahkan nyebut anjeun Doughboy. Nya, upami anjeun sapertos tangkal Guggul anjeun moal hoyong disebat nami janten anjeun bakal rajin milarian anu pangsaéna. Untungna, dina kasus leungitna gajih, Guggul ngartos dilema anjeun sareng leres aya pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan (binaraga guggulsterones).

 

Guggulsterones (guggul) pikeun leungitna beurat tur bodybuilding

 

Nalika kelenjar tiroid ieu dirangsang, éta ngahasilkeun leuwih hormon tiroid kayaning thyroxin. hormon tiroid ieu boga pangaruh profound on laju métabolisme kaasup éfék katabolik langsung dina jaringan adiposa. Praktis, ieu ngandung harti yén Guggulsterones bakal merangsang tiroid Anjeun pikeun ngahasilkeun leuwih hormon tiroid anu dina gilirannana baris ngangkat laju métabolik anjeun sarta ngaduruk langkung gajih! Guggulsterones ku sorangan geus ditémbongkeun digawekeun kacida alusna pikeun leungitna gajih tapi geus kapanggih kombinasi nu aya sia aya pondok tina endah-Guggulsterones na hiji tumpukan béca kayaning Adipokinetix kiwari dilanjutkeun. Simkuring geus nyaho yén Adipokinetix mangrupa burner gajih pisan potent tapi hancana karya na luar realm of tiroid nu.

Ieu dilakukeun rasa kuring nu lamun salah bisa ngagabungkeun nu gajih épék ngaduruk tina hormon tiroid ku nu ti hormon adrenergic (misalna adrenaline) hal pisan dramatis bakal hasil. Ogé, metot nyaéta kanyataan yén béca tipe tumpukan condong ngurangan jumlah hormon tiroid sirkulasi dina getih ngaliwatan waktu. Guggulsterones do pakasaban agung inhibiting ngurangan ieu, sahingga ngajaga sadayana sistem ngaduruk gajih fisiologis operasi dina tingkat maksimum.

Cara-cara pamungkas anu Guggulsterones tiasa nguntungkeun dina perang pikeun ngaduruk gajih nyaéta diét ketogenik sareng panggunaan hormon pertumbuhan. Kana waktosna, diét ketogén condong ngirangan efektivitas tiroid ku cara ngirangan konvérsi T4 kana T3 anu langkung kuat. Ogé, dimana Guggulsterones dicandak unggal dinten salami 3 bulan, aranjeunna ngahasilkeun réduksi anu progresif dina lesi dina seuseueurna pasien. Kalayan tetracycline, perséntase réduksi dina lesi peradangan 65.2% dibandingkeun 68% sareng Guggulsterones. Sakumaha anjeun tiasa tingali, sobat urang Guggul kuat pisan merjuangkeun jarawat (jarawat guggulsterones)

 


 

8. Pangaruh guggulsterones (guggul) kana tiroid sareng hormonaasraw

 

Guggulsterones (guggul) mangrupakeun sanyawa unik nu geus diajarkeun pikeun calon épék gajih-ngaduruk anak pikeun taun. * Teu siga ayeuna loba burners gajih lianna, anu karya pikeun ngangkat jantung-rate atawa ningkatkeun métabolisme alam awak tina lemak nu tangtu sarta gula, guggul sari (jeung bahan aktif na, guggulsterones) disebut boga pangaruh dina tiroid sarta hormon produksi patali métabolisme (guggulsterones tiroid).

Naon boga leuwih jalma museurkeun Guggulsterones ieu (guggul) nyaeta calon na salaku mékanisme pikeun leungitna beurat, akting liwat tiroid ka nyieun kasaimbangan di hormon triiodothyronine (T3) Jeung tiroksin (T4) nu ngatur métabolisme (guggulsterones tiroid). Dina hiji ulikan ilahar-dicutat dilakukeun dina Devi Ahilya Universitas di India, peneliti katalungtik paningkatan dina konsentrasi T3 dina subjék sato nu dibere hiji sari tina tutuwuhan guggulÂ, bari T4 tingkat tetep unchanged. Ieu nunjukkeun yen hiji aplikasi manusa tina bahan ieu bisa ngahasilkeun hasil positif sami ditéang jeung diet ditangtoskeun jeung latihan, utamana dina individu anu kakurangan tina imbalances tiroid kawas hypothyroidism. Hiji percobaan manusa nu ieu dilakukeun di 1995 kalawan individu kaleuwihan beurat 58 teu sigana pikeun ngonfirmasi papanggihan ieu, kalawan hiji leungitna beurat rata-rata pon 4.95 dititénan dina individu anu anu dikaluarkeun bahan ngaliwatan kursus 30 poé sakumaha dibandingkeun kadali group6.

Langkung importantly, épék ieu bisa dihontal tanpa stimulasi tina sistim saraf pusat, sabab guggulsterones mastikeun meta kana tiroid nu. * Ieu hususna penting pikeun individu anu bisa jadi nalangsara ti kaayaan haté nanaon nu, atawa individu anu bisa jadi pilari bantuan tambahan dina kaleungitan beurat tanpa jitters teu dipikahayang tur kacilakaan anu bisa mindeng marengan pamakéan loba SSP-stimulants.

guggulsterones jerawat

 


 

9. Dosis guggulsterones / dosis guggulaasraw

 

A dosis baku tina guggul / guggul dosage (tutuwuhan sari) nyaéta 400-500mg dicokot thrice poean kalayan hidangan, totaling 1,200-1,500mg poean (sanajan dosis nepi ka 2,000mg geus dipaké saméméh) Lamun ngagunakeun guggulsterones dosage dina isolasi, a dosis 25mg dicokot thrice sapoé kalawan hidangan anu dipaké.

Kadang-kadang 'gum guggul' dipaké dina dosis 2-4.5ga dinten (total), sareng sanaos henteu yakin naha guggul kedah dikonsumsi kalayan tuang éta tetep condong disarankeun kaluar tina kaprigelan.

 


 

10. Peringatan Guggulsterones (guggul)aasraw

 

-Pregnancy na dada-dahar

Guggul kamungkinan unsafe nalika kakandungan. Ieu sigana ajak aliran menstruasi sarta ngarangsang rahim, jadi sababaraha peneliti salempang yen eta bisa ngabahayakeun kakandungan. Teu cukup dipikawanoh ngeunaan kasalametan maké guggul salila payudara-dahar. Ulah make guggul lamun keur reuneuh atawa payudara-nyoco.

 

gangguan -Bleeding

Guggul tiasa ngalambatkeun clotting getih sarta bisa ngakibatkeun ngaluarkeun getih atawa bruising di urang mibanda gangguan ngaluarkeun getih.

 

kaayaan -Hormone-sénsitip kayaning kanker payudara, kanker uterus, kanker indung, endometriosis, atawa fibroids uterus

Guggul bisa meta kawas esterogen dina awak urang. Upami Anjeun gaduh kaayaan naon baé nu bisa dilakukeun parah ku paparan éstrogén, ulah make guggul.

-Underactive atanapi overactive tiroid (hypothyroidism atanapi hyperthyroidism)

Guggul bisa ngaganggu perlakuan kanggo kondisi ieu. Lamun boga kaayaan tiroid, ulah make guggul tanpa pangawasan panyadia Podomoro anjeun.

 

-Surgery

Guggul bisa ngaronjatkeun risiko perdarahan nalika jeung sanggeus bedah. Ngeureunkeun maké guggul sahenteuna 2 minggu saméméh hiji bedah dijadwalkeun.

 


 

11. Guggulsterones (guggul) interaksiaasraw

 

Pél kontrol -Birth (obat kontraséptif) dilibetkeun ku GUGGUL

Sababaraha Pél kontrol kalahiran ngandung éstrogén. Guggul bisa téoritis nambahan efek samping tina Pél kontrol kalahiran. Sababaraha Pél kontrol kalahiran kaasup ethinyl estradiol na levonorgestrel (Triphasil), ethinyl estradiol na norethindrone (Ortho-Novum 1 / 35, Ortho-Novum 7 / 7 / 7), jeung nu lianna.

 

-Medications robah ku haté (Sitokrom P450 3A4 (CYP3A4) substrat) dilibetkeun ku GUGGUL

Sababaraha pangobatan dirobih sareng dirobih ku ati. Gobul tiasa ningkatkeun kumaha gancang ati ngarecah sababaraha pangobatan. Nyandak guggul dibarengan ku sababaraha pangobatan anu direcah ku ati tiasa ngirangan efektivitas sababaraha pangobatan. Sateuacan nyandak guggul ngobrol ka panyawat kasehatan anjeun upami anjeun nginum obat naon waé anu dirobih ku ati.

Sababaraha pangobatan anu dirobih ku ati kalebet lovastatin (Mevacor), atorvastatin (Lipitor), ketoconazole (Nizoral), itraconazole (Sporanox), fexofenadine (Allegra), triazolam (Halcion), sareng seueur deui anu sanés.

 

-Propranolol (Inderal) dilibetkeun ku GUGGUL

Guggul bisa ngurangan sabaraha propranolol (Inderal) awak absorbs. Nyandak guggul sapanjang kalawan propranolol (Inderal) bisa ngurangan efektivitas propranolol (Inderal).

-Tamoxifen (Nolvadex) dilibetkeun ku GUGGUL

Sababaraha jenis kanker anu kapangaruhan ku hormon dina awak urang. kangker éstrogén-sénsitip anu kangker nu kapangaruhan ku tingkat éstrogén dina awak urang. (Nolvadex) anu dipaké pikeun mantuan saréat jeung nyegah jenis ieu kanker. Guggul téoritis bisa mangaruhan tingkat éstrogén dina awak urang. Ku mangaruhan éstrogén dina awak, guggul bisa ngurangan efektivitas tamoxifen (Nolvadex). Ulah nyandak guggul lamun keur nyokot tamoxifen (Nolvadex).

 


 

12. Naha aman nganggo ubar Ayurveda (Guggulsterones)aasraw

 

Praktek kuno ubar Ayurvedic (Guggulsterones) geus jelas mantuan jutaan jalma nyieun kahirupan healthier. Sanajan kitu, kawas sagala sistem médis séjén, therapies Ayurvedic gaduh contraindications sarta potensi épék ngarugikeun atawa efek samping.

Loba panganut Ayurvedic ngajawab yén sistem urang umur panjang luar biasa nawarkeun argumen anu kuat for keur ayaan sarta kaamanan. Sanajan kitu, kalolobaan informasi ngeunaan efficacy Ayurveda urang geus lulus ti guruna ka murid. Salian ieu "sajarah lisan," buku kuna Charak Samhita na Sushruta Samhita ngandung documentations observational ngeunaan éféktifitas sistem urang.

Sanajan aya sanes awak badag panalungtikan klinis on Ayurveda, loba prinsip sarta lila-sistem urang ayeuna dipikawanoh tur dipaké dina setélan médis konvensional. Contona, dina tenant Ayurvedic tina pangalaman dampak manusa psikologis jeung fisik salila ngarobah tina musim ieu ditanggung kaluar dina panalungtikan on sedih (karusuhan afektif musiman).

Aya ogé médis sarta layperson pangakuan tina kauntungan kaséhatan prakték Ayurvedic, kayaning yoga, urut, sarta tapa. Bumbu dipaké natambaan Ayurvedic, kayaning tumeric, jahé, sarta nimba, ayeuna dipikawanoh salaku mangpaatna pikeun kaséhatan jantung sarta salaku antioksidan-boosters. Ningali Rujukan jeung bagian Reading Salajengna handap pikeun conto nalungtik ieu panalungtikan nu dimimitian ka muncul dina pamakéan bumbu Ayurvedic husus.

Pangetahuan Kulon ngeunaan ubar Ayurveda (Guggulsterones) masih keneh aya di kakandungan, sahingga skeptisisme aya. Nalika panggunaan ubar Ayurvedic tumuh, sareng sabab seueur praktisi ngabagi élmuna sareng panyawat kasehatan sanés, kaparigelan Ayurveda ieu tiasa robih kana apresiasi sareng pangetahuan ngeunaan sistem.

 


 

13. Efek samping Guggulsterones (guggul)aasraw

 

A résin yellowish sasari tina tutuwuhan guggul ngandung zat disebut guggulsterones jeung kamungkinan batur. studi laboratorium geus kapanggih yén guggulsterones bisa ngarobah métabolisme koléstérol ku ati. Guggulsterones ogé bisa ngaronjatkeun produksi hormon tiroid sarta ilaharna kaasup kana suplemén leungitna beurat pikeun tujuan eta. Produk anu ngandung extracts guggul kudu dilaksanakeun kalawan caution kusabab résiko maranéhanana efek samping.

 

-Interaction kalawan Kasakit

Maranéhanana keur diolah pikeun gangguan tiroid, kaasup duanana hypo- na hyperthyroidism, kudu menta nasehat dokter maranéhna saméméh nyokot sari guggul. Jalma kalawan ati atawa panyakit ginjal teu metabolize ekstrak guggul normal tur teu kudu nyokot eta. Sacara umum, konsultasi dokter Anjeun keur ngabedakeun ekstrak guggul geus aman pikeun anjeun.

-Interactions kalayan obat

ekstrak Guggul teu matak dicandak ku warfarin, aspirin, ubar anti radang nonsteroidal atawa ubar lianna nu ngahambat clotting getih. ekstrak Guggul bisa ngaronjatkeun risiko perdarahan parna atawa uncontrolled lamun dicandak ku obat ieu. ekstrak Guggul bisa berinteraksi kalayan hormon tiroid sintétik atawa pangobatan lianna dipaké pikeun ngubaran gangguan tiroid. Dicokot babarengan, guggul na tiroid pangobatan tiasa ngangkat résiko tina badai tiroid, hiji kaayaan berpotensi hirup-ngancam nu jumlahna pohara badag hormon tiroid dihasilkeun. ekstrak Guggul bisa greatly ngurangan efektivitas teh propranolol ubar atawa diltiazem.

 

-Other Balukar Sisi Mungkin

Inpo ilmiah saeutik aya dina karacunan potensi ekstrak guggul. Éta kanyahoan naha guggul geus aman nalika kakandungan, tapi kusabab épék on hormon tiroid sarta métabolisme lipid sakuduna meureun dihindari. ekstrak Guggul bisa ngabalukarkeun lieur, seueul, gangguan cerna jeung baruntus. réaksi alérgi jeung sari guggul geus dilaporkeun.

 


 

14. Guggulsterones (guggul) ulasanaasraw

 

Guggulsterones (guggul) mangrupakeun sanyawa bioactive (alkaloid) kapanggih dina Commiphora Mukul. Guggul geus dipaké natambaan Ayurvedic India pikeun leuwih ti 2,000 taun pikeun rupa-rupa ailments sarta geus leuwih anyar datang ka perhatian dina ubar Kulon pikeun mungkin kolesterol-nurunkeun, dermatalogical, kauntungan anti radang, anti arthritic tur anti obesitas.

 


 

0 likes
8307 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.