Sagalana ngeunaan 4-DHEA

  1.What Dupi 4-DHEA
  2.How Teu 4-DHEA Gawé
  3.Is 4-DHEA Prohormone a
  4.What Dupi kauntungan 4-DHEA?
  5. Nyaeta 4-DHEA hiji anabolik Stéroid
  6.How Pikeun Paké 4-DHEA?
  7. Kumaha advoid efek samping 4-DHEA
  8.How teuing 4-DHEA meunang dirobah jadi téstostéron
  9.What nya éta selisih DHEA na 4-DHEA
  10.Top 5 Popular Prohormones
  11.4-DHEA Pikeun Sale


4-DHEA bubuk video


bubuk I.4-DHEA Karakter dasar:

ngaran: bubuk 4-DHEA
CAS: 571-44-8
Formula molekular: C19H28O2
Beurat molekul: 288.42
Ngalembereh Point: 138-141 ℃
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atanapi Pareum bodas bubuk kristalin


1. Naon Dupi 4-DHEA?

bubuk 4-DHEA, CAS 571-44-8, ogé katelah 4-androstene-3b-ol, 17-hiji, 3β-hidroksi-4-androsten-17-hiji, 3β-hydroxyandrost-4-en-17-hiji, 3β-hidroksi -D4-androsten-17-hiji, 3β-hydroxyandrost-4-en-17-hiji, 3β-hidroksi-etioallocholan-4-en-17-hiji. 4-Dehydroepiandrosterone (4-DHEA) nyaéta stéroid anu mangrupa isomér of 5-dehydroepiandrosterone.

bubuk 4-DHEA mangrupakeun alami kajadian non-methylated (non-17AA) pro-stéroid. Sanajan 4-DHEA tiasa aromatize mun éstrogén éta meureun moal cukup mun ngakibatkeun éstrogén tinggi patali sisi-épék. Gemblengna hasilna bakal sarupa atawa aslina 4-AD ngalarang deui di 2004. dosis luhur sanyawa ieu bakal ngahasilkeun gains cukup lean dina massa otot, kalayan perbaikan sedeng di kakuatan. Produk ieu bisa ngahasilkeun sababaraha bloat tina konversi éstrogén, nu bisa nyebatkeun ku administering hiji inhibitor aromatase, tapi ieu sakitu legana bakal ngelehkeun kaperluan maké sanyawa ieu dimimitian ku.

Inpo 4-DHEA
nami 4-DHEA, 4-Andro, 4-AD
CAS 571-44-8
Formula molekular C19H28O2
Beurat molekul 288.42
ngalembereh Point 138-141 ℃
Storage temp Suhu rohangan
warna Bodas atanapi Pareum bodas bubuk kristalin
Waktos pangiriman dina 12 jam sanggeus mayar
Cara pembayaran Wu, mg, BT, TT
sumber www.aasraw.com
paket kantong foil atanapi kustomisasi
gambaran 4-DHEA mangrupakeun kajadian alami non-methylated (non-17aa) pro-stéroid. 4-DHEA, kawas DHEA, merlukeun proses hambalan konvérsi 2 ngalibetkeun 3b-HSD na 17b-HSD pikeun ngarobah ka Androstenedione / androstenediol, lajeng téstostéron. Naon ngajadikeun 4-DHEA rada beda ti DHEA mangrupakeun beungkeut ganda dina posisi 4th tinimbang 5th. Hal ieu ngajadikeun 4-DHEA kirang estrogenic ku teu akting langsung kana reséptor éstrogén kawas DHEA geus kapanggih nepi do.


Kusabab sanyawa ieu alami kajadian sarta non-methylated sakabéh sisi-épék bakal cukup hampang. Sanajan kitu, dosis tinggi oge bisa ngakibatkeun kulit oily, jerawat jeung ngaronjat tekanan getih. Kusabab stéroid ieu non-17AA kudu aya kirang perhatian ngeunaan eta négatip mangaruhan rasio HDL / LDL. Kusabab sanyawa ieu bisa ngarobah kana téstostéron dinya ogé bisa ngarobah kana DHT na métabolit 5A-ngurangan lianna. Ieu bisa ngawula salaku tumpukan alus kalawan sanyawa progestational atawa relatif non-androgenic nu bisa nyieun masalah sareng libido atanapi gyno kusabab kurang potency androgenic.


2. Kumaha Dupi 4-DHEA Gawé?

Sanggeus dikonsumsi, 4-DHEA (4-Andro) asup aliran getih anjeun sarta ngarobah kana téstostéron. sanyawa bakal mimiti boga kabiasaan anabolik noticeably tinggi, hasilna mun ukuran sarta kakuatan nambahan bari enhancing drive kelamin Anjeun - mere Anjeun nu luar biasa "Alpha pameget ekstasi".


3. Nyaeta 4-DHEA (571-44-8) A Prohormone?

Naon Prohormone?Prohormones aya hiji solusi affordable pikeun hasil hormon maksimum. Prohormones mangrupakeun sanyawa nu dicokot oral. Prohormone hartina meta sanyawa téh prékursor pikeun hormon hiji. Sorangan, maranéhna henteu éféktif. pakasaban maranéhanana nyaéta pikeun ngiderkeun ngaliwatan saluran getih. Sakali prohormone ieu dirobah jadi hormon hiji, éta ngatur kadar hormon. Mikir nu prohormone keur pro-protéin nu ngarobah ka protéin pikeun ngaronjatkeun kinerja atlet sarta kaséhatan otot.

4-DHEA nyaeta prohormone hiji, sareng janten jelas, 4-DHEA teu prohormone hiji sabab merlukeun dua conversions ngahurungkeun kana Téstostéron. Ku kituna, mikir 4-DHEA sakumaha langkung ti hiji "pro-pro-hormon".

4-DHEA (4-Andro), Mangrupakeun prohormone anu ngamungkinkeun pamaké pikeun kauntungan tina DHEA tanpa efek samping négatip tina overload estrogenic. 4-DHEA mangrupakeun DHEA isomér kajadian sacara alami. DHEA, atawa dehydroepiandrosterone, nyaéta hormon nu dihasilkeun ku kelenjar adrénal.

Kelenjar adrénal nyaéta kelenjar anu aya di luhureun ginjal. Ieu téh mangrupa produser utama hormon pangpentingna dina awak anjeun nu nulungan ngatur hormon séks anjeun jeung kortisol. Anjeun peryogi hormon ieu pikeun kaséhatan alus tur survival. Salah sahiji hormon pangpentingna ngahasilkeun ku kelenjar adrénal aya adrenaline. tarung atawa hiber Anjeun réaksi pikeun kaayaan stres asalna tina ieu hormon kritis dina ginjal Anjeun.

Hormon DHEA dihasilkeun tina kelenjar adrénal, tapi uteuk ngajadikeun eta teuing. DHEA ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun f androgens na éstrogén, nu mangrupakeun benefit dipikahoyong paling ku anu hoyong ningkatkeun ukuranana otot sarta kaséhatan otot. Salaku umur awak, produksi DHEA dina awak ngurangan. Ngurangan di DHEA dina awak ngabalukarkeun gangguan hormonal, ngurangan fungsi seksual, sarta osteoporosis.

4-DHEA mangrupakeun prohormone nu nyarankeun aktivitas androgenic sehat sarta mungkin balikkeun tingkat DHEA dina awak urang. Eta tetep teu aktif dugi prosés nu dipicu wanoh katuhu.


4. Naon Dupi kauntungan 4-DHEA?

4-Androsterone nargétkeun ngembangkeun gains otot husus, sabudeureun 8-12 pon massa otot lean dina 4 mun 6 minggu ngajalankeun prohormone nu. Candak dicatet yén pangaruh ieu bakal langkung dibuktikeun ku diet katuhu jeung workout.

Salaku tambahan, kauntungan 4-DHEA nyangka boga hasil ieu:

kakuatan -Better jeung kakuatan

motong -Improved


-Enhances mood Anjeun

waktos recovery -Faster

Kalawan timing gizi ditangtoskeun, anjeun bakal aya bewara nu cageur tina workouts cara gancang mangka anjeun tuh siklus lamun pareum.

libido -Enhanced

Anjeun bakal aya bewara erections kuat tur orgasms leuwih kuat. Anjeun oge bakal aya bewara nu kudu leuwih énérgi dina ranjang.

-Non-methylated, jadi ati anjeun luput

Tangtu, luhureun dua 4-DHEA (571-44-8) kauntungan anu ningkat kakuatan sarta pertumbuhan otot. Ieu naon nu ditéang keur nyieun hiji physique.The elit pangalusna katilu kauntungan 4-DHEA bakal jadi pitulung di recovery, sabab lajeng bisa workout leuwih sering jeung meunang gains gancang.


5. Nyaeta 4-DHEA hiji anabolik Stéroid?

Téhnisna, enya. Tapi beda antara stéroid biasa na 4-andro ngajadikeun eta légal dina Serikat States.The alesan mahluk nyaeta 4-DHEA, nami alternatif pikeun 4-andro, ngabogaan variasi nu awak urang alami nyiptakeun.

DHEA nangtung pikeun - coba jeung sora ieu kaluar - dehydroepiandrosterone, anu mangrupa salah sahiji stéroid sirkulasi paling ngaleuyah dilakukeun dina awak manusa.

Ngaliwatan prosés konvérsi énzim, suplemén 4-andro jadi stéroid tradisional anu geus dialirkeun ati.

Eta tuluy diasupkeun kana aliran getih salaku full-ditiup téstostéron, nu migunakeun awak anjeun kawas alami-dijieun téstostéron. Acan teu ngancurkeun ati anjeun, sahingga nu suplement aman.


6. Kumaha Ka Paké 4-DHEA?

Pikeun beginners, Anjeun kedah dosis 4-DHEA (4-DHEA dosage) Pikeun minggu 4-6, antara 300-500 mg sapopoé.

Pikeun bodybuilders panengah atawa canggih atawa powerlifters, anjeun tiasa buka for minggu 6-8 tur buka kalayan 300-750 mg 4-DHEA dosage per poé.

Ieu kudu dituturkeun mastikeun, lantaran 4-andro mangrupakeun prohormone nu teu bisa trifled kalawan. Pastikeun Anjeun lengket ka regimen padet, kaasup timing na Ngabuburit.

Dina timeframe ieu, anjeun kedah nyangka meunang 8-10 pon tumuwuhna otot.

Cara Hadé pisan mun éta dibeulah nepi dosis poean anjeun, hiji bagéan dina AM sarta séjén di PM.

Atawa, pikeun hasil nu optimal, nyandak hiji satengah tina suplement Anjeun sajam saméméh workout anjeun sarta katuhu saméméh ranjang. Ieu ensures paling pertumbuhan otot, kanaékan kakuatan, sareng recovery.


7. Kumaha advoid efek samping 4-DHEA?

4-DHEA (4-Andro) boga saeutik mun euweuh efek samping / efek samping 4-DHEA. Anjeun bisa ngalaman konversi minor éstrogén, keram otot, darah tinggi, agresi sarta dina sababaraha kasus gynecomastia (gyno).

Hiji pameungpeuk éstrogén perlu ngurangan konversi esterogen jeung ulah gyno ogé efek samping éstrogén disambungkeun lianna. épék ieu bisa ngurangan atawa sagemblengna dicegah ku suplement pangropéa katuhu.


8. Sabaraha 4-DHEA meunang dirobah jadi téstostéron?

Ieu patarosan magic nu everybody hayang nyaho. Tapi hanjakalna, jawaban geus "eta gumantung" na nu hartina bener gumantung kana jalma anu. Lamun éta hasil boga tingkat aromatase unusually tinggi mangka anjeun bisa meunangkeun sababaraha estradiol. Mun aya kavling énzim HSD, anjeun bisa meunangkeun nabrak badag di téstostéron. Bener gumantung kana individu, tapi ditambahan studi geus ditémbongkeun nepi ka konversi% 30 kalawan prohormones - nu signifikan.

Kusabab eta ngarobah kana kitu loba sanyawa dina awak, cara pangalusna ngagunakeun 4-DHEA (571-44-8) nyaéta salaku kofaktor leutik di siklus Anjeun. 4-DHEA teu kudu bener jadi prohormone primér dina tumpukan Anjeun. Hayu urang pangalusna dipaké dina kombinasi kalayan prohormones séjén kawas 1-DHEA di 2 a: 1 atanapi 3: rasio 1 (gumantung tipe awak anjeun - ectomorphs kedah nganggo 2: 1, bari endomorphs kedah nganggo 3: 1).


9. Naon nya éta selisih DHEA na 4-DHEA

Naon nya éta selisih DHEA na 4-DHEA
nami DHEA 4-DHEA
struktur
Balukar utama -Anti-sepuh (énergi youthful)
ketahanan -Exercise
-Recovery
leungitna -Fat
-Muscle sparing (anti katabolik)
sistim -Immune
Massa -Muscle (ingetan nitrogén)
-Strength
volume -Blood (hematopoietic)
-Recovery
-IGF-1 & GH
pasipatan
métabolit primér 5-androstenediol (5-AD) 4-androstenediol (4-AD)
gambaran DHEA dianggap "generik" atawa biasa DHEA. Bisa téhnisna disebut 5-DHEA, saprak posisi beungkeut gandana aya di posisi 5th.

DHEA geus kasohor di riungan extension hirup ti 1980 urang. Hayu urang ilaharna dipaké pikeun alatan kamampuhna pikeun ngarojong energi jeung wellbeing umum di hiji dosis 50-100mg / dinten. (1-3) leuwih anyar, dosis luhur DHEA geus dipaké pikeun ngaronjatkeun komposisi awak alatan anabolik hampang DHEA urang jeung épék thermogenic. (1, 4) Hal ieu ngajadikeun DHEA hiji pilihan alus teuing pikeun motong salila diet kakurangan kalori, saprak DHEA boga otot sparing sipat alus. (1, 17)

DHEA ngarobah kana téstostéron dina laju ngeunaan 1%, sanajan kitu boga konversi tinggi mun 5-androstenediol, dimana nya meunang épék androgenic na anabolik hampang na. Sipat thermogenic (5-8) DHEA urang datangna ti konversi -na pikeun 7-oxo-DHEA. (4)

Alatan épék androgenic hampang DHEA urang dinya arang ngahasilkeun bulu leungitna atawa jerawat. Sanajan DHEA boga épék estrogenic sedeng, eta jarang ngahasilkeun gyno atawa efek samping estrogenic pikaresepeun. (1-3) Sababaraha pamaké leuwih sedentary geus dilaporkeun kahariwang atanapi sleeplessness kalawan DHEA, nu keur dipikaresep patali kagiatan neurosteroid dina uteuk. (3) Sanajan kitu, pangaruh ieu ogé dilaporkeun salaku "énergi motivational" nu mangrupakeun benefit remen dilaporkeun of DHEA.

Kusabab rupa-rupa DHEA ngeunaan kauntungan jeung pasipatan hormonal saimbang na eta harese dipaké pikeun motong, atanapi tetep gains lean salila siklus wangunan massa lean.

4-DHEA mangrupakeun DHEA isomér kajadian sacara alami. Ieu struktur raket nyarupaan DHEA biasa tapi posisi beungkeut gandana dina posisi 4th nyirorot robah épék na.

4-DHEA gampang ngarobah kana 4-androstenediol, tinimbang 5-androstenediol, boosting potency anabolik na leuwih ti 2x leuwih DHEA biasa. (6-8, 11) 4-DHEA ieu ogé diharepkeun bisa boga laju konversi luhur ka téstostéron dibandingkeun DHEA biasa. (6, 7) The 4-DHEA ogé lacks nu kalori ngaduruk sipat thermogenic, kituna maturan ingetan kalori punjul pikeun éfék bulking. (4) Ieu ngaronjat potency anabolik jeung ngurangan Peta thermogenic bakal ngakibatkeun gains noticeable dina ngajentrekeun, tumuwuhna jaringan lean, sarta gain beurat.

4-DHEA bakal gaduh artos éstrogén hampang anu tiasa gampil saimbang sareng stéroid non-aromatizing kawas androsterone atanapi 1-DHEA. Gemblengna gains bakal sarupa jeung aslina "4-AD" ngalarang dina 2004 stéroid Control Act.

Salaku jeung isomér séjén DHEA, 4-DHEA geus alami kajadian sarta non-toksik. (9) Sisi-épék kayaning kulit oily atawa kamampuan kasuburan dianggap hampang tur samentara. Paling kasohor sisi-éfék bakal suprési produksi téstostéron alam, nu ngajadikeun PCT perlu sanggeus siklus hiji. Gemblengna 4-DHEA mangrupakeun lean agén wangunan otot pisan aman tur éféktif.

Hijina downfall mun 4-DHEA nyaéta biaya tinggi na alatan dosis tinggi anu anu diperlukeun pikeun nempo épék wangunan otot signifikan.


10. Top 5 Popular Prohormones

-4-DHEA

4-DHEA (4-Andro) (ogé katelah 4-Androsterone - 3b-hidroksi-androst-4-ene-17-hiji) mangrupakeun prékursor pikeun 4-Androstenediol na 1-Androstenedione, nu mangrupakeun prékursor pikeun téstostéron. Ieu ngandung harti yén ngaliwatan hiji prosés konvérsi dua-hambalan, 4-DHEA bakal ngarobah kana téstostéron dina awak. Kawas 1-Andro, prohormone ieu non-methylated sahingga moal toksik mun ati. Sanajan kitu, hancana aromatize mun éstrogén, jadi pamakéan hiji aromatase inhibitor (AI) perlu lamun Ngabuburit sanyawa ieu.

A dosis hade 4-DHEA bakal 300-750mgs per poé gumantung kana pangalaman individual sareng kinerja enhancing ubar (PEDs). Ngeunaan durasi siklus nu dianjurkeun, pamaké bakal ngajalankeun eta for minggu 6-8. Sakumaha didadarkeun di luhur, Anjeun kudu make hiji inhibitor aromatase pikeun meungpeuk éstrogén salila siklus, sakumaha ogé hal tetep tekanan getih dina tingkat normal. Sanggeus ngagunakeun 4-Andro, a mini PCT bakal diperlukeun. Ieu kedah ngawengku clomid di 25mg per dinten, nolvadex di 20mg per dinten, sarta booster téstostéron alam alus keur 4 minggu.

bubuk 4-DHEA

-1-Andro

1-Andro (ogé katelah Androsterone - 3b-hidroksi-androst-1-ene-17-hiji) mangrupa hormon stéroid endogenous sarta androgén lemah kalayan ngadeukeutan 1 / 7th of potency téstostéron urang. Sakali diwanohkeun dina awak, eta ngarobah kana 1-Téstostéron. Kusabab sanyawa ieu teu ngarobah kana éstrogén atanapi DHT, aya teu kaci wae efek samping estrogenic, kayaning gynecomastia atanapi ingetan cai. Sajaba ti, 1-Andro mangrupa non-methylated, jadi kudu aya saeutik atawa teu karacunan ati pisan, sahingga suplemén ngarojong ati teu perlu. Mangkaning, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun hasil karya getih pikeun némbongkeun énzim ati rada elevated.

-5-DHEA

5-DHEA (ngaran kimia: 5-DHEA - 3b-hidroksi-androst-5-ene-17-hiji) mangrupakeun hormon anu alami dijieun ku kelenjar adrénal aya dina awak manusa (husus deukeut ginjal, ati, jeung ku téstés dina lalaki). Anjeun bisa geus nyaho, DHEA fungsi minangka prékursor jeung jalu jeung hormon séks bikang (androgens na estrogens), sarta gawéna ku jalan ngarobah kana Androstenedione, anu satuluyna dirobah jadi téstostéron.

-EpiAndro


Epi-Andro (ogé katelah: 3b-hidroksi-androstane-17-hiji) anu alami dihasilkeun dina awak ku énzim 5a-réduktase. Énzim ieu kirang kaprah di sababaraha urang, jadi produksi alam bakal rupa-rupa ti jalma ka jalma. Lamun dilaksanakeun oral, Epi-Andro ngarobah kana dihydrotestosterone (DHT), nu 5 kali sakumaha androgenic sakumaha téstostéron, nyieun sanyawa ieu efisien dina ngaronjatkeun massa lean otot, teu karasa otot, kakuatan, sareng agresi. Salaku hitungan Malah sababaraha pamaké geus sanajan ngalaman paningkatan dina leungitna gajih bari maké prohormone ieu. Kusabab sanyawa ieu "garing" (euweuh konversi éstrogén), mangka ilaharna dipaké nalika pilari mangtaun putus jeung massa lean tanpa ngalaman sagala ingetan cai.

-1,4-DHEA

prohormone tinangtu Ieu unik sabab teu sanajan dina pasaran acan. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, 1,4-DHEA (ogé katelah: 1,4-DHEA - 3b-hidroksi-androsta-1,4-diene-17-hiji) nyaeta versi DHEA anyar tina prohormone Boldione heubeul nu ieu ngalarang di 2012. Dua tina kauntungan ekspektasi produk ieu téh rangsangan napsu jeung perbaikan gabungan.


11. 4-DHEA (571-44-8) Pikeun Sale

Loba jalma hayang nyaho ngeunaan siklus sampurna sarta prohormone sampurna kusabab aya pisan misinformation ngeunaan naon unggal prohormone dipaké pikeun tur naha maranéhna kudu dilaksanakeun cara nu tangtu.

Lamun anjeun hayang ningkatkeun kakuatan jeung otot kaséhatan, prohormones 4-DHEA mangrupa salah sahiji cara pikeun nyandak kauntungan tina kaséhatan optimal jeung kinerja otot. 4-DHEA mangrupakeun prohormone nu promotes ingetan nitrogén, kakuatan, sareng volume aliran getih kana otot nu. Nambahkeun 4-DHEA kana program kakuatan-latihan jeung wangunan awak anjeun kalawan mibanda hasil impressive kalawan efek samping pangsaeutikna.

4-DHEA satengah hirup nyaeta pondok, anjeun bisa tumpukan eta kalawan ampir sagala sanyawa atanapi anabolik alam tanpa pikahariwangeun ngeunaan widang naon waé efek samping nu teu dihoyongkeun, tapi ayeuna teh paling ideally dipasangkeun kalayan 1-Andro na Epi-Andro (sanyawaan garing) sakumaha ieu teu hiji pakasaban unggulan di ngaminimalkeun atanapi Ngahindarkeun tambahan ingetan cai.

Teu teuas pikeun manggihan 4-DHEA pikeun diobral online, AASraw (www.aasraw.com) nyadiakeun prohormone runtuyan produk bahan atah, kualitas alus, harga kalapa, aman tur jasa pangiriman gancang.


0 likes
282 Tampilan

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.

Captcha *