Atah Isotretinoin (Accutane) pikeun jerawat: Nyampurkeun jerawat jeung Isotretinoin
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Meta-pedaran

Isotretinoin mangrupa treatment jerawat ultra-éféktif. Di dieu, Anjeun bakal ningali ulasan isotretinoin, kagunaan isotretinoin, efek samping isotretinoin sareng inpo sejenna ngeunaan ubar, kaasup dosage jeung ukuran pacegahan.

 

Atah Isotretinoin (Accutane) pikeun jerawat nyampurkeun jerawat jeung Isotretinoin

 

Naon Isotretinoin (Accutane)?

Anjeun dina pilarian tina isotretinoin atah (Isotretinoin 4759-48-2)? Muhun, bisi anjeun teu wawuh jeung éta, Isotretinoin mangrupakeun ubar resép lisan kuat. Ngeunaan kagunaan isotretinoin, ubar nu dipaké pikeun pengobatan sarta pencegahan parna, disfiguring jerawat nodular atanapi jerawat hampru.

Nalika ngeunaan sipat kimia Isotretioin, isotretinoin atah dasarna nyaéta asam 13-cis-retinoic. Asalna sapertos bubuk konéng dugi ka jeruk sareng beurat molekul 300.44. Éta pakait sareng asam retinoat ogé retinol (vitamin A).

What nya jerawat hampru? 

 

Sugan anjeun panasaran naon anu jarawat kistik. A jerawat hampru mangrupakeun formulir parna ti jerawat nu dihasilkeun tina pori kulitna diblokir, ngabalukarkeun hiji inféksi and inflammation. Loba jalma, kurang leuwih 80 persen jalma umur antara 11 na 30 taun kakurangan tina jerawat, tapi ngan mangrupa pecahan leutik di antarana boga jarawat hampru, nu leuwih parna batan jerawat biasa.

Hiji kista jerawat anu biasana leuwih badag sarta leuwih inflamed ti jarawat biasa na bisa teu dileungitkeun malah saenggeus dicokot sababaraha perlakuan pikeun jerawat. A jarawat hampru tiasa nyeri na lolobana daun tukangeun hiji tapak tatu jero.

 

Meureun jarawat anjeun teras-terasan berlimpah sanaos usaha anjeun anu henteu kaetung pikeun ngaleungitkeun éta. Anjeun teu kedah milari sinonim panyebaran. Istilah ieu ngan saukur hartosna paningkatan jumlah anu gancang, dina hal ieu, jarawat. Janten, sinonim panyebaran mangrupikeun perkalian, panyebaran, atanapi paningkatan.

Ayeuna, nu kumisan.

Bisi geus diusahakeun sadayana métode médis séjén kayaning antibiotik lisan jeung ragam pangobatan topical pikeun ngubaran a hampru jarawat atanapi jerawat kista, tapi hawa, Isotretinoin bakal paling dipikaresep jadi solusi pamungkas. Sagedengeun ti eta, tamba ogé bisa dipaké salaku perlakuan kanggo kondisi kulit sejen, gumantung kana rekomendasi dokter urang.

AASraw mangrupikeun suplai propésional bubuk bubuk Isotretinoin ...
wilujeng pesen sababaraha ti kami, klik di dieu!   Kontak urang

Brand Isotretinoin Ngaran

Isotretinoin mangrupakeun ubar retinoid, hiji produk tina vitamin A. sintétik dinya ogé dipikawanoh ku ngaran merk na:

Absorica,

Accutane,

Amnesteem,

Claravis,

Myorisan,

Sotret

Zenatane.

Ogé, tamba sadia di sagala rupa versi generik.

Kumaha carana sangkan Isotretinoin Gawé?

Sagedengeun ti eta, Isotretinoin migunakeun, sugan anjeun wondering, "kumaha carana Accutane gawé?" Naha éta téh jadi kuat yen eta bisa ngalakukeun naon sababaraha antibiotik jeung pangobatan topical teu tiasa?

Muhun, di dieu Kang penjelasan tina jawaban kana patarosan 'kumaha teu Accutane gawé?'

Nya kitu keur ubar retinoid sejen, fungsi Isotretinoin ku ngarobah transkripsi DNA anjeun. Pangaruh tina robahan nyaéta ngirangan ukuran ogé ngahasilkeun kelenjar sebaceous.

Lamun anjeun butuh Isotretinoin, éta shrinks kelenjar sebaceous kulit anjeun nu jawab produksi sebum. Sebum mangrupa zat oily na loba teuing produksi na bisa ngakibatkeun rupa isu kulit kayaning jerawat.

The sebum kaleuleuwihan blok kelenjar sebaceous, nyegah minyak kulit tina nyérélék kaluar. Hal ieu ngabalukarkeun akumulasi minyak handapeun kulit. Baktéri nu ngakibatkeun jerawat hampru (jarawat vulgaris) condong mekar dina kaayaan sapertos sebum nyaéta kadaharan maranéhanana.

Nalika jerawat vulgaris eupan dina sebum dina kulit anjeun, maranéhna ngahasilkeun produk runtah ogé asam lemak. The excreta jeung asam ngairitasi kelenjar sebaceous jeung nyieun aranjeunna meunang inflamed. spot kulitna ogé lumangsung sakumaha hasilna.

Janten, nalika Isotretinoin nyusut kelenjar sebum, jumlah produksi sebum na ngirangan. Hasilna, panyumbatan inti ku sebum diminimalkeun ogé. Mertimbangkeun yén jerawat, atanapi langkung jarawat, seuseueurna kajantenan akibat tina pori-pori kulit tersumbat ku sebum, pangaruh pangobatan ngontrolana.

Éta nyegah sumbatan kelenjar sebaceous sahingga, aya kamungkinan minimal baktéri pikeun mekar dina kulit. Ubar ogé ngirangan peradangan kulit. Di sagigireun éta, ubar ogé ngirutan lengket sél-sel anu parantos héd kana kelenjar sebum. Ieu ngirangan kamampuan pikeun ngabentuk komédo sareng komédo.

Atah Isotretinoin pikeun Treatment jerawat

Isotretinoin 4759-48-2 nyaeta undoubtedly perlakuan jerawat pamungkas, utamana pikeun kasus parna mana dipakéna antibiotik jeung pangobatan jerawat topical geus rendered sia sia. Hiji hal Heboh ngeunaan Isotretinoin salaku perlakuan pikeun jerawat nyaeta nu bisa kudu make eta keur ngan hiji bentang pondok waktu, sugan 16 mun 20 minggu ngomong pamit ka pimples anjeun, euweuh urusan sabaraha parna aranjeunna.

Tapi, dermatologist Anjeun bisa nyarankeun Tangtu kadua pengobatan hiji durasi sarupa pikeun clearance pinuh ku jerawat Anjeun. Ieu kawas mayoritas obat jerawat lianna nu bisa Anjeun perlu make mayeng salila hiji jaman nambahan atawa malah salamina tetep jerawat dina bay.

Sanajan éta langka pikeun anjeun meunang pimples deui sakali anjeun dipigawé ku Tangtu Isotretinoin perlakuan, spesialis perawatan kulit Anjeun bisa mamatahan anjeun transisi ka nginum obat jerawat topical pikeun pangropéa kulit anjeun anyar, jerawat-gratis.

 

Atah Isotretinoin (Accutane) pikeun jerawat nyampurkeun jerawat jeung Isotretinoin

 

Sabaraha lami teu butuh keur salah pikeun ngamimitian ningali hasil Accutane?

Hal ieu bisa nyandak nu ku heran lamun geus pernah Nu Uninga Ngeunaan eta sabab mangrupakeun sabalikna ti ekspektasi anjeun; pimples Anjeun bisa jadi goréng sanggeus dimimitian nyandak Isotretinoin. Hei! Ulah freak kaluar acan!

Najan kitu, anjeun bakal ngamimitian ningali hasil Accutane dina 7 dugi ka 10 dinten kursus pengobatan anjeun. Jerawat anjeun bakal ngamimitian ngaleutikan laun dina waktos.

Lolobana, pinuh atawa deukeut-pinuh clearing jerawat lumangsung dina 16 mun 24 minggu kursus perlakuan. Sakali anjeun ngaliwatan kalawan tangtu, Anjeun bakal kacida jigana tetep jerawat bébas periode pisan panjang.

A Tangtu ulang ieu ukur dianjurkeun dina kasus whereby a kambuh definite ieu noticed sanggeus kursus perlakuan. Tapi, tangtu ulang kedah ngan bisa ngamimitian sahenteuna 8 minggu sanggeus dinten panungtungan tina (awal) Tangtu saméméhna. Ieu kusabab jerawat kamungkinan pikeun ngaronjatkeun dina jaman éta sanggeus kursus awal.

Kumaha ngagunakeun Isotretinoin

Accutane (Isotretinoin) sayogi dina lisan 10-mg, 20-mg ogé 40-mg kapsul gelatin lemes. Unsur anu aya dina unggal kapsul ubar ieu kalebet lebah lebah, hidroksyanisol butilasi, minyak kedele, disodium edetat, minyak nabati hidrogénasi ogé serpihan minyak kedele hidrogénasi.

Masing-masing isotretinoin 10mg, isotretinoin 20mg sareng isotretinoin 40mg kapsul ngagaduhan sistem pewarna anu béda. Isotretinoin 10mg ngagaduhan oksida beusi (beureum) sareng titanium dioksida, 20mg ngagaduhan FD & C Beureum No. 3, FD sareng C Blue No. 1, sareng titanium dioksida sedengkeun 40mg ngagaduhan FD & C Konéng No. 6, D & C Konéng No. 10, sareng pewarna titanium dioksida sistem.

Dina isotretinoin basa awam urang 10mg asalna di warna pink lampu, 20 mg di Maroon, bari 40 mg anu konéng.

dosage Isotretinoin

dosage Isotretinoin mah béda pikeun penderita béda. Kituna, hal anu penting nu nuturkeun resép dokter anjeun tina parentah pamakéan dina labél na.

Aturan jempol éta dosis isotretinoin awal anjeun gumantung beurat awak anjeun, isu médis pikeun nu keur ngagunakeun narkoba jadi ogé kakuatan ubar nu.

For geus dewasa sarta kids anu heubeul sahenteuna 12 taun, anu dosis poean rata nyaéta 0.5 mun 1 milligram (mg) per kilogram (kg) tina beurat awak. Whichever nu dosis nu dokter Anjeun ngajak, kudu dilaksanakeun kalawan tepung unggal waktu.

dosis Isotretinoin dicokot jadi dua dosis dibagi sarta sabar mumpuni kedah nyandak eta pikeun 15 mun minggu 20. Pikeun budak anu ngora ti 12 taun umur, dosage maranéhanana kudu ditangtukeun ku dokter maranéhanana.

Mun dokter Anjeun prescribes Anjeun dosis isotretinoin 0.5 mg / kg / dinten, éta teu merta hartosna nu bakal jadi maké éta dosis sapanjang Tangtu perlakuan. Gumantung kana respon anjeun pikeun ubar, utamana salaku sajauh éta clearing of jerawat hampru anjeun sarta penampilan efek samping klinis anu bersangkutan, dokter anjeun bisa nyaluyukeun dosis.

Di dieu rata dosages Isotretinoin 4759-48-2 nurutkeun beurat awak

 

Beurat awak

Total mg / dinten
Kgs pon 0.5 mg per kg 1 mg per kg 2 mg per kg *
40 88 20 40 80
50 110 25 50 100
60 132 30 60 120
70 154 35 70 140
80 176 40 80 160
90 198 45 90 180
100 220 50 100 200
AASraw mangrupikeun suplai propésional bubuk bubuk Isotretinoin ...
wilujeng pesen sababaraha ti kami, klik di dieu!   Kontak urang

Sanajan kitu, aya hiji iwal husus kana rentang rekomendasi dosis. Dewasa kalawan jerawat hampru parna ngabalukarkeun scaring atanapi jerawat nodular utamana manifested on bék maranéhna butuh adjustment ku maksimum 2.0 mg / kg / dinten, gumantung kana kasabaran maranéhna pikeun myorisan (Isotretinion).

pamakéan Isotretinoin

Accutane (isotretinoin) kedah dicandak nganggo tuangeun. Disarankeun anjeun nyandak unggal dosis ubar langsung saatos tuang atanapi cemilan pikeun mastikeun épéktipitas maksimum ubar.

 

Paranti nyandak ubar tina dahareun bakal ngurangan diserep na ku awak nyata. Ku alatan éta, saméméh dokter Anjeun ngaluyukeun dosis Anjeun kaluhur pikeun ngaronjatkeun efektivitas ubar, Anjeun bakal jadi questioned ngeunaan minuhan Anjeun sareng parentah dahareun.

Ogé, anjeun kedah ngelek Accutane kapsul sakabeh tanpa crushing, megatkeun, permén atawa nyusu eta. Di sagigireun, anjeun nu sakuduna dituju ngelek eta kalawan sagelas pinuh ku cai.

 

Atah Isotretinoin (Accutane) pikeun jerawat nyampurkeun jerawat jeung Isotretinoin

A Tangtu tunggal Isotretinion geus kabukti ngahasilkeun remisi pinuh atawa pengkuh tina jerawat hampru. Sanajan kitu, sakumaha baheula disebutkeun, bisi dermatologist anjeun manggih eta dipikabutuh pikeun anjeun boga Tangtu kadua treatment, eta kudu ngamimitian jadi ti minggu kadalapan sanggeus sapoe kursus heula réngsé.

Dina ulikan cara analisa efektivitas dosages isotretinoin, éta didirikan yén sakabéh éta ditawarkeun clearing awal jerawat. Sanajan kitu, amang jeung dosages handap ieu kapanggih janten aman.

Naon ulah bari nyandak isotretinoin

AASRAW Telepon IkonLalaki hamil bari nyokot nginum obat na dina hiji bulan sanggeus ahir tangtu perlakuan.

AASRAW Telepon IkonBreastfeeding salila kursus pengobatan sarta dina hiji bulan sanggeus kursus. Hal ieu disangka yén tamba bisa nembus susu anjeun sarta kamungkinan ngarugikeun orok anjeun tapi aya euweuh bukti ilmiah pikeun nyadangkeun kacurigaan nu.

AASRAW Telepon IkonNyumbangkeun getih bari nyokot nginum obat na dina hiji bulan sanggeus ahir tangtu perlakuan. Mun hiji awéwé hamil meunang getih anjeun disumbangkeun, orok nya bisa jadi di résiko tina efek samping tina nginum obat teh.

AASRAW Telepon IkonNyandak pangobatan séjén atawa produk herbal ngandung Accutane (isotretinoin) iwal mun gaduh persetujuan dokter anjeun.

AASRAW Telepon IkonNyetir peuting bisi visi wengi anjeun geus kapangaruhan ku Accutane (isotretinoin).

AASRAW Telepon IkonSia lamun prosedur kosmetik pikeun smoothening kulit, bari nyandak Accutane sarta genep bulan sanggeus kursus perlakuan. Prosedur kaasup waxing, dermabrasion, sarta lasers. nginum obat teh bisa nyieun anjeun leuwih rentan ka scarring hasilna tina prosedur ieu.

AASRAW Telepon IkonNgabogaan sinar panonpoé langsung tur paparan sinar ultraviolet. nginum obat teh bisa ningkatkeun sensitipitas kulit anjeun kana lampu ieu.

AASRAW Telepon IkonNgabagikeun tamba kalayan jalma séjén. Salaku disebutkeun tadi, tamba kudu dibawa kana resép dokter urang.

Lasut Accutane (isotretinoin) dosis 

Bisi anjeun sono kana dosis myorisan anjeun, anjeun kedah nyandak éta gancang-gancang. Sanaos kitu, anjeun parantos émut perkawis éta nalika ampir waktos kanggo dosis anjeun salajengna, kantun ngaleungitkeun dosis anu teu katarima sareng teraskeun deui jadwal pangaturan biasa anjeun. Candak dosis salajengna dina waktos anu teratur. Entong nyandak dua dosis dina waktos anu sami atanapi caket teuing ka silih.

syarat resep husus 

Alatan éta mungkin efek samping parna ti Accutane (isotretinoin), nu pamasaran tamba ieu éksklusif dipigawé ngaliwatan program distribution kawates husus disebut iPLEDGE ™. program nu geus disatujuan ku Pangan sarta Narkoba Administrasi.

Resep pangobatan kedah didaptarkeun sareng diaktipkeun sareng program ieu- iPLEDGE. Di sagigireun éta, ubar éta khusus pikeun pasién anu parantos didaptarkeun ku program éta sareng dipastikeun parantos sacara lengkep nyumponan sarat tina program.

 Ku kituna, naon kabeh ngeunaan program iPledge?

Tujuan utama program iPledge nyaéta pikeun mastikeun yén mung urang mumpuni nyandak nginum obat jeung efek samping mungkin keur diteundeun sakumaha minimal salaku kamungkinan ngaliwatan adherence kana resép ubar sarta observance ketat ti ukuran cautionary. Hal aub dina program nu ngawengku tés kakandungan bulanan jeung kontrol kalahiran. Ngobrol dokter Anjeun uninga langkung seueur ngeunaan program.

tés kakandungan

penderita bikang anu bisa meunang hamil nu sakuduna dituju ngalaman dua tés cikiih atawa kakandungan sérum ku sensitipitas minimum 25 mIU / ml. Hasil maranéhanana pikeun duanana tés kudu négatip maranehna pikeun nampa Accutane (isotretinoin) resép kahiji maranéhanana.

Tés awal dicandak ku spesialis resep resep Accutane (isotretinoin) saatos netepkeun yén jarawat mumpuni pikeun pangobatan Accutane. Tés anu kadua utamina dilakukeun pikeun mastikeun hasil tés anu munggaran. Sakuduna dilakukeun di laboratorium kalayan sertifikasi CLIA. Periode antara dua tés henteu kedah kirang ti 19 dinten.

Bisi anjeun saurang pasien jerawat hampru bikangna ku siklus menstruasi biasa, anu test kakandungan anu kadua kudu dipigawe dina lima poé mimiti periode menstruasi nu katuhu harita mungkin mimiti tina Accutane (isotretinoin) Tangtu perlakuan. Sagedengeun ti eta, ujian kudu dipigawé sanggeus geus dipaké dua jenis kontrasépsi pikeun 30 poé.

Upami siklus menstruasi anjeun henteu teratur, atanapi aya dina téhnik kontrol kalahiran anu nyegah perdarahan ditarikna, tés anu kadua kedah dilakukeun dina jangka waktu anu langsung sateuacan dimimitian tina Perawatan Accutane (isotretinoin). Sagampil sareng awéwé anu daur menstruasi rutin, tés ieu ogé kedah dilakukeun saatos nganggo dua jinis kontrasépsi salami 30 dinten.

Anjeun kedah ngartos tur mastikeun nuturkeun sakabéh sarat tina program iPledge. Upami teu kitu, anjeun moal cocog keur meunang ubar atawa resép sejen nginum obat teh.

Urang saméméhna nempo yén aya sababaraha merek isotretinoin. lain hal nu halah uninga éta merek isotretinoin béda dianggo béda. Dina kawas kitu, capsules tina hiji merk tangtu tamba teu matak Cirian kalayan sagala formulir sejenna isotretinoin.

Contona, anjeun teu kudu ngagantikeun capsules Accutane kalawan Absorica capsules. Kituna, bisi anjeun ngeusian isotretinoin anjeun (Accutane) jeung anjeun manggihan yén sigana béda ti mimiti hiji, neangan klarifikasi ti tukang ubar Anjeun.

Naon anu efek samping tina Accutane    

Sugan di titik ieu anjeun wondering "nyaeta Accutane aman?"Ogé; di saloba tamba mangrupa treatment ultra-mujarab pikeun jerawat, kawas ubar sagala, éta bisa ngahasilkeun sababaraha efek samping. Tapi aya nanaon salempang ngeunaan efek samping Isotretinoin utamana lamun turutan resep kana hurup jeung mastikeun nitenan precautions.

Simkuring bade ningali leuwih ngeunaan precautions (nu dos jeung don'ts) didieu engké on.

lain hal nu nu sakuduna dituju tega dina pikiran ngeunaan efek samping tina Accutane nyaeta nu teu dulur anu nyokot nginum obat teh pangalaman aranjeunna (efek teu dipikahayang). Sagedengeun ti eta, efek teu dipikahayang ilaharna dileungitkeun mun anjeun ngeureunkeun nyokot nginum obat teh.

Sedengkeun sababaraha efek samping Accutane umum sareng kirang parna, anu sanésna jarang sareng langkung parah. Hayu urang tingali heula efek samping umum tina Accutane.

efek samping Isotretinoin umum

Efek samping umum Isotretinoin ngawengku:

  • Kulit kagaringan, flaking na itchiness
  • Kulit peeling, utamana dina palem jeung Soles
  • Sungut, irung, sarta kagaringan panon
  • biwir Chapped
  • Nosebleeds
  • thinning bulu
  • Photosensitivity
  • visi wengi ngurangan
  • Kacapean (tiredness ekstrim
  • Beureum, retak na biwir nyeri

efek samping kirang umum ti Accutane

Sanaos efek samping ieu tiasa kajadian, kajadianana kirang umum. Nyatana, ngan kirang ti 0.001% jalma anu nginum obat ngalaman épék serius ieu. Épék ieu kalebet:

  • rieut
  • tulang nyeri jeung sendi
  • Dada jeung nyeri beuteung
  • seueul
  • utah
  • Nyeri atanapi kasusah bari neureuy hal
  • mencret
  • perdarahan Rectal

Kulit garing sareng biwir mangrupikeun efek samping anu umum. Pikeun kasalametan, henteu ngagaduhan waxing, dermabrasion, atanapi perawatan kulit laser nalika anjeun nyandak isotretinoin pikeun jarawat sareng sahenteuna 6 bulan saatos anjeun lirén, sabab ieu tiasa nyababkeun parut atanapi iritasi kulit.

  • defects kalahiran

Loba jalma nanya, "Dupi Accutane aman pikeun ibu hamil?" Jawaban eta NO; teu aman pisan pikeun ibu hamil.

ibu hamil anu kacida discouraged ngagunakeun Accutane pikeun jerawat atawa treatment jerawat hampru atawa keur kaperluan naon sama sekali. Ogé, awéwé anu dipikaresep meunang hamil salila kursus perlakuan Roaccutane teu kedah nganggo obat.

Alesan keur caution yén sabab pangaruh mékanisme Isotretinoin of Peta, irrespective tina dosage Isotretinoin, bisa mangaruhan fétus, ngabalukarkeun defects kalahiran. Sababaraha organ awak / bagéan janin nu bisa kapangaruhan ku Abnormalitas ngawengku rupa, uteuk, Ceuli haté, panon ogé thymus sarta kelenjar parathyroid.

Ogé, hiji awéwé hamil anu nyokot nginum obat ieu dina resiko tinggi aborsi spontan atawa kalahiran prématur.

Mun hiji awéwé anu keur nyokot Accutane (Isotretinoin) conceives (meunang hamil), manehna kudu eureun maké narkoba geura tur didatangan hiji Obstetrician-dokter nu ahli ngeunaan kandungan anu keur ngalaman jeung karacunan réproduktif.

Sanajan aya no way akurat nu spesialis nu bisa ngadegkeun lamun anak unborn geus kapangaruhan ku mékanisme Isotretinoin of Peta, anjeunna / manehna bisa ngalaksanakeun hiji evaluasi pikeun ngadegkeun kamungkinan nu sarua. Sagedengeun ti eta, indung bakal meunang bimbingan pikeun ngaktipkeun dirina Cope jeung kahariwang anu dihasilkeun sarta hasil négatip mungkin.

 

Atah Isotretinoin (Accutane) pikeun jerawat nyampurkeun jerawat jeung Isotretinoin

 

Does Isotretinoin ogé ngakibatkeun depresi? 

Wancahan efek paling contentious of Isotretinoin. Aya sababaraha laporan nu nunjukkeun yén sababaraha urang nyokot pangalaman ubar depresi. Sanajan kitu, aya nu teu bukti ilmiah linking roaccutane kalawan bunuh diri.

Aya henteu salah nu bener bisa ngajelaskeun kumaha tamba gampang ngakibatkeun depresi. Sanajan kitu, sababaraha ilmuwan yakin yén nginum obat teh nyaeta kamungkinan ngaruksak produksi serotonin ogé ragam nu eta garapan ku awak.

Jigana ieu sora pikasieuneun tapi aya moal ngabalukarkeun pikeun alarm. Alesan? Mayoritas jalma nu make pangalaman Isotretinoin sagala masalah méntal. Malah aya euweuh bukti mutlak linking pamakéan Isotretinoin kalawan depresi. Hadé kénéh; sababaraha studi geus tuang ragu dina link mungkin antara dua.

Tapi, salaku ukuran precautionary, bisi anjeun gaduh sajarah depresi atawa formulir séjén gering mental, mastikeun yén anjeun mawa ka perhatian ahli kaséhatan Anjeun sateuacan Anjeun nyandak Isotretinoin. Ogé, bisi anjeun ngamekarkeun gejala depresi boga pikiran suicidal atanapi psychosis bari nyandak Isotretinoin; ulah ragu hayu panyadia layanan Podomoro Anjeun nyaho ngeunaan eta.

AASraw mangrupikeun suplai propésional bubuk bubuk Isotretinoin ...
wilujeng pesen sababaraha ti kami, klik di dieu!   Kontak urang

Kumaha carana nungkulan efek samping tina Accutane

Aya sahiji hal nu bisa Anjeun pigawé pikeun alamat efek samping Isotretinoin masing-masing:

Efek samping Isotretinoin Kumaha Cope jeung eta
 Kulit garing atawa biwir  Larapkeun pelembab (langkung saé pelembab pameunteu bébas minyak pikeun kulit sénsitip) sareng balm lip dina lambey anjeun sacara rutin

Ngurangan waktos mandi anjeun kirang ti 2 menit sareng nganggo cai haneut tibatan panas

 sensitipitas kulit ngaronjat kana lampu  Jauhan panonpoé anu cerah sareng oléskeun faktor anu luhur, krim minyak tanpa minyak dina kulit anjeun sanajan éta mendung. Cegah nganggo sunlamp atanapi sunbeds
 panon garing  Ménta spesialis panon anjeun pikeun nyarankeun ka anjeun sababaraha tetes panon. Upami anjeun nganggo lensa kontak sareng aranjeunna raoseun teu raoseun nalika nyandak Isotretinoin, anjeun tiasa ngagantikeunana sareng gelas salami waktos anjeun bakal nginum obat.
 sungut garing / tikoro  Nyapek karét sugarless atawa manisan.
 headaches

nyeri joint

nyeri otot

 Menta apotéker anjeun pikeun nyarankeun anjeun ubar ubar nyeri.

 Ulah aya latihan sengit saperti aranjeunna bisa worsen nyeri

 

 Nyaeta Isotretinoin Aman ka Paké?

Jawaban pikeun naha Isotretinoin aman ngagunakeun tiasa boh enya atawa henteu. Eta gumantung kana hiji individu.

Kahiji, sakumaha baheula disebutkeun, aya waé husus (keur gambaran, ibu hamil atawa pamadegan anu dipikaresep nyusun) nu nyieun sababaraha urang pantes ngagunakeun narkoba. Upami Anjeun gaduh kaayaan ieu, éta moal jadi aman pikeun anjeun ngagunakeun Isotretinoin

Sagedengeun ti eta, Isotretinoin ieu éksklusif dimaksudkan pikeun dicokot ku jalma jeung jerawat hampru parna / jerawat nodular atanapi jerawat nyebar tina balik atawa badan nu teu bakal jelas malah sanggeus nyokot retinol pikeun jerawat atawa treatment séjén pikeun jerawat. Bisi jerawat anjeun hampang, dermatologist anjeun bakal paling dipikaresep nulis resep maneh produk hampang lianna kalayan vitamin A keur jerawat atawa treatment medically dibuktikeun séjén pikeun jerawat.

Kumaha mésér Accutane (isotretinoin) online

Mun aya hiji produsén, sabar atanapi tukang ubar, geus patepung sakabeh sarat tina program iPledge na kedah mésér isotretinoin, anjeun bisa kalayan gampang meunang eta online repot-gratis. Najan kitu, inget aya caveat a lamun datang ka pamasaran tamba kieu; sakuduna ngan bisa dijual ku suppliers na pharmacists iPledge-disatujuan.

Keur anjeun bisa jum'atan diwenangkeun ngadistribusikaeun atawa ngajual isotretinoin, Anjeun mimitina kudu ngadaptar kalawan iPLEDGE sarta ogé satuju minuhan sagala sarat nu masing-masing diatur ku program keur sebaran produk isotretinoin.

Tempo sarat, aasraw.com mangrupikeun anu pangsaéna, paling merenah sareng tempat dimana anjeun tiasa mésér isotretinoin kalayan gampang. Kami ngajual isotretinoin asli sareng kapsul isotretinoin ka pedagang grogi sareng apotéker dina harga kalapa.

Kumaha anjeun sakuduna dituju pikeun nyimpen Accutane (isotretinoin)?

Accutane (isotretinoin) kudu disimpen dina wadah disegel dina suhu kamar (59 ː mun 86 ° F, 15 ː mun 30 ° C). Tempat nu nyimpen ubar ieu kedah jauh ti panas sarta lampu langsung tur kedah Uap-gratis. Sagedengeun ti eta, tamba teu matak beku sarta kudu dijaga kaluar jangkauan barudak.

Ulah nyimpen ubar ieu lamun ayeuna teh henteu panjang diperlukeun atawa tinggaleun jaman. Sanajan kitu, teu ngan dispose maké ngan cara naon baé; konsultasi spesialis Podomoro anjeun arah pembuangan ditangtoskeun.

Harita Isotretinoin

Hayu urang ayeuna ningali sababaraha ulasan Isotretinion ti sababaraha urang nu geus dipake nginum obat teh.

Hannah Bodas: "teu tiasa tetep tenang! Tungtungna, kuring geus junun meunang hiji raray bébas jerawat nu Kuring geus yearning keur taun. Kusabab rumaja abdi 12 sababaraha taun ka pengker, abdi geus battling kalawan jerawat parna. Kuring leungit abdi harga diri salaku hasilna.

Kuring diusahakeun ampir sadayana produk anti jerawat tapi taya sahijina junun meunang leupas tina pimples. taun ka tukang, sobat a disarankan kuring nyobian Isotretinoin mana atuh. Kuring réngsé perlakuan dua bulan kapengker jeung aku pisan senang jeung hasilna. jerawat kuring geus diberesihan jeung bintik hideung nu fading jauh teuing. Pasti kukituna nyarankeun ubar ieu batur ".

Kurnia: Abdi teu tiasa hatur sakur datang nepi ka isotretinoin pikeun jerawat. Anu eta teu pikeun ubar, Abdi masih jadi kaayaan nu jerawat hampru parna. Abdi mamatahan saha kaluar aya nu keur ampir méré up on lalaki hiji nginum obat hampru jerawat éféktif pikeun didatangan dokter maranéhanana sarta manggihan lamun éta oke maranehna ngagunakeun Isotretinoin (Accutane). ubar ieu memang jalan keajaiban; Kuring confidently tiasa ngabuktoskeun mun éta.

Juliana: "Sanajan isotretinoin costed kuring hiji panangan jeung leg a, abdi ngagaduhan nilai maksimum duit kuring. Malah mah ngarasa kawas kuring meunang leuwih ti naon atuh nu mayar kanggo. Kuring yakin mun kuring terus make pangobatan kuring biasa, Abdi tos spent leuwih duit, acan tanpa meunang hasil nu dipikahoyong. Kuring niatna nyarankeun Accutane pikeun jerawat nu geus keok produk lianna kalayan vitamin A keur jerawat. "

Emily Hanson: "wow! Teu bisa jadi happier kalawan mékanisme isotretinoin of action sareng hasil. Sanggeus maca loba ulasan isotretinoin, abdi mutuskeun ngadatangan tukang ubar pikeun ngadegkeun lamun tamba éta cocog pikeun kuring.

Kana ningali catetan perlakuan jerawat abdi, anjeunna dikonfirmasi yén jarawat nu bisa diolah maké isotretinoin nya éta parna sarta kuat periode panjang sanajan rupa perlakuan. Kuring ngamimitian ningali hiji pamutahiran signifikan dina raray abdi dina 10 minggu mimiti kursus pengobatan sarta ku 20th minggu, jerawat kungsi diberesihan lengkep. "

Billy Harts: Kami tukang ubar anu dilisensikeun sareng iPabuhi-disatujuan ku ubar anu aya di Illionis. Kuring mimiti ngajual isotretinoin kurang leuwih sataun katukang jeung budak lalaki ...! Obat ieu dijual sapertos hotcake. Malah ku sarat iPiance, pasién kuring muji pisan. Abdi hoyong hatur ka aasraw.com pikeun ngadeukeutkeun kuring.

Salome Williams: "Ulah dipikiran ngeunaan waragad isotretinoin; ubar ieu teh nyata deal pikeun pengobatan jerawat hampru. Hayu urang geus tilu taun ti waktu kuring rengse kuliah perlakuan isotretinoin kuring teu bisa jadi happier kalawan hasil. jerawat kuring geus ngiles na I kiwari bisa lengkah kaluar kalawan kapercayaan. "

Charlene B: Éféktivitas ubar ieu dina merangan jarawat parah teu aya tandinganna. Kuring parantos nyobian puluhan produk pangobatan jarawat sareng éta ngan isotretinoin anu berhasil ngabébaskeun kuring tina gangguan. Abdi resep pisan pikeun ubar super ieu.

Isotretinoin online

Isotretinoin nyaeta saluareun ragu sagala hiji perlakuan jerawat ultra-éféktif. Bisi anjeun boga jarawat hampru parna atawa sabar kalawan pimples hampru serius anu teu écés malah sanggeus nyokot pangobatan jerawat sejen, tamba kacida dipikaresep janten pilihan perlakuan giat. Sanajan kitu, saran dokter urang pisan krusial saméméh hiji embarks on nyokot nginum obat ieu. Ogé, sabar tur distributor ubar urang kudu mastikeun yén maranéhna minuhan sagala sarat nu masing-masing pertaining ka penanganan kadokteran nu.

 

Rujukan

  1. Wysowski, Diane K., Joslyn Swann, sareng Amarilys Vega. "Pamakéan isotretinoin (Accutane) di Amérika Serikat: kanaékan gancang ti 1992 dugi ka 2000." Journal of the Amérika Akademi Dermatology4 (2002): 505-509.
  2. Williams, HC, Dellavalle, RP, & Garner, S. (2012). Jarawat vulgaris. The Lancet, 379(9813), 361-372.
  3. Feldman, S., Careccia, RE, Barham, KL, & Hancox, J. (2004). Diagnosis sareng pangobatan jarawat. DOKTER kulawarga Amérika, 69(9), 2123-2138.
  4. Barak, Y., Wohl, Y., Greenberg, Y., Dayan, YB, Friedman, T., Shoval, G., & Knobler, HY (2005). Psikosis afektif nuturkeun perlakuan Accutane (isotretinoin). psychopharmacology klinis internasional, 20(1), 39-41.
  5. Stern, RS, Rosa, F., & Baum, C. (1984). Isotretinoin sareng kakandungan. Journal of the Amérika Akademi Dermatology, 10(5), 851-854.
  6. Barnes, CJ, Eichenfield, LF, Lee, J., & Cunningham, BB (2005). Pendekatan praktis pikeun panggunaan isotretinoin lisan pikeun jarawat orok. dermatology murangkalih, 22(2), 166-169.
  7. Kilcoyne, RF, Cope, R., Cunningham, W., Nardella, FA, Denman, S., Franz, TJ, & Hanifin, J. (1986). Hyperostosis tulang tonggong minimal kalayan terapi isotretinoin dosis rendah. radiology Investigative, 21(1), 41-44.

 

1 likes
25697 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.