Turunan Curcumin J-147

J-147 Harita

Curcumin mangrupikeun polifenol sareng komponén aktif tina Kunyit sareng Jahé. Kurkumin ngagaduhan seueur manpaat anu kabuktosan dina ngubaran sababaraha panyakit, tapi kusabab kamampuanna anu goréng ngalangkungan Penghalang Getih-Brain (BB), aya watesan anu jelas.

Dasarna, J147 (CAS:1146963-51-0) mangrupikeun turunan Curcumin sareng Cyclohexyl-Bisphenol A (CBA) anu mangrupikeun ubar neurogenik sareng neuroprotéktif anu kuat. Éta dikembangkeun pikeun panggunaan ngubaran kaayaan neurodegenerative anu aya hubunganana sareng sepuh. J147 tiasa nyebrang BBB kana uteuk (kuat) sareng nyababkeun produksi sél sirung neuron.

Beda sareng ubar ayeuna anu disatujuan pikeun Panyakit Alzheimer, J147 sanés panghambat asetilkolinesterase atanapi sambetan phosphodiesterase, nanging éta ningkatkeun kognisi kalayan perlakuan jangka pondok.

Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas kumaha turunan curcumin J147 ngubaran Panyakit Alzheimer (AD), gangguan déprési utama (MDD) sareng Anti sepuh.

Ieu eusina:

  1. Diajar langkung seueur ngeunaan J-147 Work (Mékanisme)
  2. Keuntungan Témbong Gancang J-147
  3. J-147 Ngubaran Panyakit Alzheimer (AD)
  4. J-147 Ngubaran Masalah Sepuh
  5. J-147 Ngubaran karusuhan déprési Utama (MDD)
  6. Langkung Panalitian Ngeunaan J-147
  7. Dimana Kanggo Mésér J-147 Bubuk

Turunan Curcumin J-147

Diajar langkung seueur ngeunaan J-147 Work (Mékanisme)

Dugi ka 2018, pangaruh J-147 dina sél tetep misterius dugi ka Salk Institute Neurobiologists ngadekode teka-teki. Ubar jalan ku mengikat ATP synthase. Protein mitokondria ieu modulasi produksi énergi sélulér, ku alatan éta, ngendalikeun prosés sepuh. Ayana suplemén J-147 dina sistem manusa nyegah karacunan anu aya hubunganana sareng umur anu akibat tina mitokondria disfungsional sareng overproduksi ATP.

Mékanisme tindakan J-147 ogé bakal nambahan kadar sababaraha rupa neurotransmitter kalebet NGF sareng BDNF. Di sagigireun éta, éta tindakan dina tingkat béta-amiloid, anu salawasna luhur diantara penderita Alzheimer sareng pikun. Épék J-147 kalebet ngalambatkeun perkembangan Alzheimer, nyegah defisit ingetan, sareng nambihan produksi sél neuronal.

 

Keuntungan Témbong Gancang J-147

❶ Ningkatkeun Fungsi Mitokondria Sareng umur panjang

❷ Nyegah Panyakit Alzheimer

❸ Ngaronjatkeun Mémori

❹ Tumuh Otak

❺ Ngajagaan Neuron

❻ Bisa Ngaronjatkeun Diabetes

❼ Ngalawan Nyeri Sareng Neuropati

❽ Bisa Ngaronjatkeun Kahariwang

 

J-147 Ngubaran Panyakit Alzheimer (AD)

J-147 sareng Maséhi: Latar 

Ayeuna, paradigma penemuan ubar utama panyakit neurodegenerative didasarkeun kana ligan pangirut anu luhur pikeun udagan khusus spésipikpasien. Pikeun panyawat Alzheimer (Maséhi), pokusna nyaéta amyloid béta péptida (Ass) anu ngahijikeun patologi kasakit kulawarga Alzheimer. Nanging, nunjukkeun yén umur mangrupikeun faktor résiko anu paling ageung pikeun Maséhi, kami ngajalajah skéma penemuan ubar alternatif anu didasarkeun kana hasiatna dina sababaraha modél budaya sél patologis anu pakait sareng umur tibatan metabolisme éksklusif amyloid. Nganggo pendekatan ieu, kami ngaidentifikasi molekul neurotrofik anu luar biasa kuat, sacara lisan, anu mempermudah ingetan dina rodénsia normal, sareng nyegah leungitna protéin synaptic sareng turunna kognitif dina modél beurit AD transgenik.

Turunan Curcumin J-147

 

J 147 sareng Maséhi: Analisis turunan ékspérimén dina Beurit

BUBUKA: Sanaos mangtaun-taun panilitian, teu aya ubar anu ngarobih panyakit pikeun panyakit Alzheimer (AD), mangrupikeun panyakit anu nyababkeun umur, karusuhan neurodegenerative. Screening pikeun therapeutics poténsial dina modél rodénsia Maséhi sacara umum ngandelkeun kana uji sanyawa sateuacan patologi aya, kukituna modél pencegahan kasakit tibatan modifikasi panyakit. Salajengna, pendekatan ieu pikeun skrining henteu ngagambarkeun presentasi klinis pasién AD anu tiasa ngajelaskeun kagagalan narjamahkeun sanyawa anu diidentifikasi salaku manpaat dina modél sato pikeun modifikasi panyakit senyawa dina uji klinis. Jelas pendekatan anu langkung saé pikeun pamariksaan ubar pra-klinis pikeun Maséhi diperyogikeun.

métode: Pikeun langkung akurat ngagambarkeun setting klinis, kami nganggo strategi panyaringan alternatif anu ngalibetkeun pangobatan beurit AD dina tahap dina panyakit nalika patologi parantos maju. Umur (20 bulan) beurit AD transgenik (APP / swePS1DeltaE9) dipasihan rongkah anu kuat, aktif sacara lisan, ningkatkeun mémori sareng molekul neurotrofik anu disebat J147. Tés tingkah laku kognitif, histologi, ELISA sareng Western blotting digunakeun pikeun nguji pangaruh J147 dina mémori, metabolisme amyloid sareng jalur neuroprotective. J147 ogé ditalungtik dina modél scopolamine-ngainduksi gangguan memori dina C57Bl / 6J beurit sareng dibandingkeun sareng donepezil. Detil ngeunaan farmakologi sareng kaamanan J147 ogé kalebet.

Hasil: Data anu ditepikeun di dieu nunjukkeun yén J147 ngagaduhan kamampuan pikeun nyalametkeun kakurangan kognitif nalika dikaluarkeun dina tahap telat dina panyakit. Kamampuh J147 pikeun ningkatkeun mémori dina beurit AD yuswa dikaitkeun sareng induksi faktor neurotrofik NGF (faktor pertumbuhan saraf) sareng BDNF (uteuk diturunkeun faktor neurotrofik) ogé sababaraha protéin responsif BDNF anu penting pikeun diajar sareng mémori. Babandingan antara J147 sareng donepezil dina modél scopolamine nunjukkeun yén bari duanana sanyawa sarimbag dina nyalametkeun mémori jangka pondok, J147 langkung unggul dina nyalametkeun mémori ruang sareng gabungan tina dua anu paling dianggo pikeun mémori kontékstual sareng cued.

 

Kacindekan dina J-147 pikeun Maséhi

J147 mangrupikeun sanyawa anyar anu pikaresepeun anu kuat pisan, aman dina studi sato sareng aktif sacara lisan. J147 mangrupikeun poténsi terapi AD kusabab kamampuanna pikeun nyayogikeun saharita kauntungan kognisi, sareng éta ogé ngagaduhan poténsi pikeun ngeureunkeun sareng panginten ngabalikeun kamajuan panyakit dina sato gejala sapertos anu nunjukkeun dina panilitian ieu.

 

J-147 Ngubaran Masalah Sepuh

J-147 jeung Anti sepuh: Latar 

Beurit anu diubaran ku J147 ngagaduhan mémori sareng kognisi anu langkung saé, saluran getih anu langkung séhat dina uteuk sareng fitur fisiologis anu langkung saé ...

"Mimitina, dorongan pikeun nguji ubar ieu dina modél sato novél anu langkung sami sareng 99% kasus Alzheimer," saur Antonio Currais, anggota Laboratorium Neurobiologi Sélular Professor David Schubert di Salk. "Kami henteu ngaduga kami bakal ningali sapertos kieu anti-sepuh pangaruh, tapi J147 ngajantenkeun beurit lami siga anu ngora, dumasar kana sababaraha parameter fisiologis. " "Sedengkeun kaseueuran obat anu dikembangkeun dina 20 taun ka pengker nargétkeun titipan plak amiloid dina uteuk (anu mangrupikeun ciri panyakit), teu aya anu kabuktian efektif di klinik," saur Schubert.

Sababaraha taun ka pengker, Schubert sareng réréncangan na mimiti ngadeukeutan pangobatan panyakit ti sudut anu anyar. Daripada target amiloid, laboratorium mutuskeun pikeun nolkeun faktor résiko utama panyakit - umur sepuh. Ngagunakeun layar berbasis sél ngalawan toksikitas otak anu pakait sareng umur, aranjeunna disintésis J147.

Sateuacanna, tim mendakan yén J147 tiasa nyegah komo ngabalikeun leungitna ingetan sareng patologi Alzheimer dina beurit anu gaduh versi bentuk warisan Alzheimer, modél beurit anu paling sering dianggo. Nanging, bentuk panyakit ieu ngan ukur sakitar 1% kasus Alzheimer. Pikeun anu sanés, umur sepuh mangrupikeun faktor résiko utami, saur Schubert. Tim éta hoyong ngajajah épék calon ubar dina sababaraha jenis beurit anu umurna gancang sareng ngalaman versi pikun anu langkung mirip sareng gangguan umur anu aya hubunganana sareng umur.

Turunan Curcumin J-147

J-147 sareng Anti sepuh: Analisis turunan ékspérimén dina Beurit

Dina padamelan pangénggalna ieu, panaliti ngagunakeun sakumpulan tés komprehensif pikeun ngukur éksprési sadaya gén dina uteuk, ogé langkung ti 500 molekul leutik anu aya hubunganana sareng metabolisme dina otak sareng getih tilu kelompok beurit anu gancang sepuh. Tilu kelompok beurit gancang sepuh kalebet hiji set anu ngora, hiji set anu lami sareng hiji set anu parantos sepuh tapi tuang J147 nalika aranjeunna sepuh.

Beurit lami anu nampi J147 langkung saé dina mémori sareng tés sanés pikeun kognisi sareng nunjukkeun gerakan motor anu langkung mantap. Beurit anu diubaran ku J147 ogé ngagaduhan langkung seueur tanda patologis Alzheimer dina uteukna. Anu penting, kusabab seueur data anu dikumpulkeun dina tilu kelompok beurit, dimungkinkeun pikeun nunjukkeun yén seueur aspék éksprési gén sareng metabolisme dina beurit lami anu dipasihkeun J147 mirip pisan sareng sato ngora. Ieu kalebet spidol kanggo ningkat metabolisme énergi, ngirangan peradangan otak sareng tingkat ngirangan asam lemak teroksidasi dina uteuk.

Pangaruh anu kasohor nyaéta J147 nyegah kabocoran getih tina mikrovessel dina otak beurit anu lami. "Pembuluh darah anu rusak mangrupikeun ciri umum tina sepuh sacara umum, sareng di Alzheimer, éta sering langkung parah," saur Currais.

 

Kacindekan dina J-147 pikeun masalah sepuh

Beurit tuang J147 parantos ningkat metabolisme énergi sareng ngirangan peradangan otak. Peneliti mendakan yén calon ubar ékspérimén tujuanana pikeun merangan panyakit Alzheimer, disebat J147, ngagaduhan host anu teu disangka-sangka épék anti sepuh dina sato.

Tim ti Salk Institute nunjukkeun yén calon ubar damel saé dina modél beurit sepuh anu henteu biasana dianggo dina panilitian Alzheimer. Nalika beurit ieu dirawat kalayan J147, aranjeunna ngagaduhan mémori sareng kognisi anu langkung saé, saluran getih anu langkung séhat dina uteuk sareng fitur fisiologis anu langkung saé.

 

J-147 Ngubaran karusuhan déprési Utama (MDD)

J-147 sareng MDD: Latar

karusuhan depressive utama (MDD) mangrupikeun kalainan méntal anu parah anu aya hubunganana sareng kakurangan neurotransmitter monoamine, khususna ka abnormalitas 5-HT (5-hidroksitrikamin, serotonin) sareng reséptor na. Panilitian urang sateuacanna nunjukkeun yén perlakuan akut sareng novel turunan curcumin J147 nunjukkeun pangaruh sapertos antidepresan ku ningkatkeun tingkat faktor neurotrofik uteuk (BDNF) dina hippocampus beurit. Panilitian ayeuna ngalegaan kana papanggihan urang samemehna sareng nalungtik épék sapertos antidepresan tina perlakuan sub-akut J147 salami 3 dinten dina beurit ICR jalu sareng kamungkinan aya hubunganana sareng reséptor 5-HT1A sareng 5-HT1B sareng hulu cAMP-BDNF signalling.

Turunan Curcumin J-147

J-147 sareng MDD: Analisis turunan ékspérimén dina Beurit

métode: J147 dina dosis 1, 3, sareng 9 mg / kg (ngalangkungan gavage) dikaluarkeun salami 3 dinten, sareng waktos anti imobilitas dina ngojay paksa sareng tés gantung buntut (FST sareng TST) kacatet. Asét beungkeutan radioligand digunakeun pikeun nangtoskeun pangirut J147 ka 5-HT1A sareng reséptor 5-HT1B. Sumawona, 5-HT1A atanapi 5-HT1B agonist atanapi antagonisna digunakeun pikeun nangtoskeun mana reséptor 5-HT subtipe anu kalibet dina pangaruh sapertos antidepresan tina J147. Molekul sinyal ka hilir sapertos cAMP, PKA, pCREB, sareng BDNF ogé diukur pikeun nangtoskeun mékanisme tindakan.

Results: Hasilna nunjukkeun yén pangubaran sub-akut J147 turunna waktos immobility dina duanana FST sareng TST dina cara gumantung dosis. J147 ditampilkeun pangirut tinggi dina vitro ka reséptor 5-HT1A disiapkeun tina jaringan kortik beurit sareng kirang kuat dina reséptor 5-HT1B. Épék ieu tina J147 dipeungpeuk ku pretreatment sareng antagonis 5-HT1A NAD-299 sareng ditingkatkeun ku agonis 5-HT1A 8-OH-DPAT. Nanging, 5-HT1B reséptor antagonis NAS-181 henteu saé ngarobah pangaruh J147 dina paripolah sapertos déprési. Sumawona, pretreatment sareng NAD-299 ngahambat kanaékan anu diinduksi ku J147 dina cAMP, PKA, pCREB, sareng éksprési BDNF dina hippocampus, sedengkeun 8-OH-DPAT ningkatkeun épék J147 dina éksprési protéin ieu.

 

Kacindekan dina J-147 pikeun gangguan déprési Utama (MDD)

Hasilna nunjukkeun yén J147 nyababkeun épék sapertos antidepresan gancang salami periode pangobatan 3 dinten henteu nyababkeun kasabaran narkoba. Épék ieu tiasa dimédiasi ku 5-HT1A-gumantung cAMP / PKA / pCREB / BDNF signalling.

 

Langkung Panalitian Ngeunaan J-147

※ T-006: Kumaha Cara Ningkatkeun Ieu Alternatipna J-147

※ J147 mangrupikeun hidrazid phenyl anu diturunkeun tina curcumin majemuk alami.

※ J147 ngagaduhan satengah hirup 2.5 jam dina uteuk, 1.5 jam dina plasma, 4.5 menit dina mikrosom manusa, sareng <4min dina mikrosom beurit.

Treatment Perawatan oral kronis sareng J147 ngajagi saraf sciatic tina laun progresif anu diinduksi ku diabetes tina laju konduksi serat myelinated anu ageung sedengkeun dosis tunggal J147 gancang sareng sacara sementara dibalikkeun allodynia touch-evoke.

※ Perawatan J147 handap-diatur BACE, sahingga ningkatkeun APP (beulahan APP teu leres tungtungna nimbulkeun Aβ).

※ Subunit mitokondria α-F1 tina ATP synthase (ATP5A) salaku target molekul pangirut anu luhur tina J147, protéin anu sateuacanna diulik dina kontéks sepuh ... ngagaduhan hambatan gumantung kana dosis ATP5a.

※ J147 malikkeun tingkat acylcarnitines nunjukkeun pangaruh positif kana dinamika mitokondria.

※ Dina reséptor NMDA, T-006 ngahambat panyebaran Ca2 + anu kaleuleuwihi.

※ T-006 ngagaduhan peran pelindung dina sistem ieu ngalangkungan jalur MAPK / ERK anu ngahambat sareng mulangkeun jalur PI3-K / Akt.

※ Turunan sanésna sapertos 3j (dicyanovinyl-diganti J147 analog) tiasa ngahambat oligomerisasi sareng fibrilasi péptida amy-amyloid sareng ngajagi sél neuronal tina sitotoksisitas anu diinduksi ku amy-amyloid.

 

Dimana Pikeun Mésér J-147 Bubuk?

Legalitas nootropic ieu masih mangrupikeun tulang tina kontén tapi moal ngalarang anjeun kéngingkeun produk anu sah. Barina ogé, uji klinis J-147 Alzheimer dilaksanakeun. Anjeun tiasa mésér bubuk di toko online nalika anjeun kéngingkeun kaistiméwaan pikeun ngabandingkeun harga J-147 di saluareun anu ngajual anu béda. Nanging, anjeun kedah pastikeun balanja ti supplier anu sah kalayan uji coba laboratorium independen.

Upami anjeun hoyong sababaraha J-147 dijual, parios di toko kami. Kami nyayogikeun seueur nootropics dina kadali kualitas. Anjeun tiasa mésér sacara masal atanapi ngadamel pembelian tunggal gumantung kana tujuan psikonautik anjeun. Catet yén, harga J-147 ramah ukur nalika anjeun mésér dina jumlah anu seueur.

 

rujukan

[1] Sateuacanna M, dkk. Sanyawa neurotrofik J147 ngabalikeun gangguan kognitif dina beurit panyakit Alzheimer. Alzheimers Res Ther. 2013 Méi 14; 5 (3): 25.

[2] Chen Q, dkk. Narkoba neurotrofik novél pikeun ningkat kognitif sareng panyakit Alzheimer. PLoS Hiji. 2011; 6 (12): e27865.

[3] Currais A, Goldberg J, Farrokhi C, Chang M, Sateuacan M, Dargusch R, Daugherty D, Armando A, Quehenberger O, Maher P, Schubert D: Pendekatan multiomik komprehensif kana pamahaman hubungan antara sepuh sareng pikun. Sepuh (Albany NY). 2015 Nov; 7 (11): 937-55. doi: 10.18632 / sepuh.100838. [PubMed: 26564964]

[4] Daugherty DJ, Marquez A, Calcutt NA, Schubert D: Turunan kurkumin novél pikeun pengobatan neuropati diabetik. Neurofarmacology. 2018 Pébruari; 129: 26-35. doi: 10.1016 / j.neuropharm.2017.11.007. Epub 2017 Nov 6. [PubMed: 29122628]

[5] J. Goldberg, A. Currais, M. Prior, W. Fischer, C. Chiruta, E. Ratliff, D. Daugherty, R. Dargusch, K. Finley, PB Esparza-Molto, JM Cuezva, P. Maher, M. Petrascheck, D. Schubert

[6] Solomon B (Oktober 2008). "Bakteriofag filamén salaku alat terapi novél pikeun panyawat panyakit Alzheimer". Jurnal Kasakit Alzheimer. 15 (2): 193-8. PMID 18953108.

[7] Wang M, dkk. Sintésis munggaran [11C] J147, agen poténsial PET énggal pikeun moto panyawat Alzheimer. Bioorg Med Chem Lett. 2013 Jan 15; 23 (2): 524-7.

[8] Sateuacanna M, dkk. Milih poténsial neurogenik salaku alternatip pikeun pamanggihan ubar panyakit Alzheimer. Alzheimers pikun. 2016 Jun; 12 (6): 678-86.

 

1 likes
6591 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.