AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik

Ieu bakal janten gambaran anu umum pikeun tujuan pengetahuan umum hungkul, sanes pituduh kumaha. Ieu henteu hartosna abdi henteu nganggona kagunaanna atanapi henteu ogé dianggo panganggona.

stéroid

Sering salah panginten atanapi salah-aya bédana aya stéroid. Corticosteroids, anu ngagaduhan efek samping anu goréng Stéroid anabolik, kusabab sababaraha alesan teu kagoda ku média sareng panggunaan saleresna ACCEPTABLE di kalolobaan kasus- kalebet olahraga profésional sareng koléktur. Aranjeunna nuju sering dianggo pikeun merangan peradangan. Aya ogé Progesteron anu dianggo dina kalolobaan bentuk kontrol kalahiran sareng dicandak ku jutaan awéwé unggal dinten. Stéroid anabolik (didieu disebut salaku AS atanapi AS) mangrupikeun naon anu diémutan ku jalma panginten nalika mimiti ngadangukeun "stéroid" sareng sadaya hal goréng anu aya hubunganana sareng aranjeunna.

Samping-épék

Dulur ngalaman sisi anu béda. Henteu aya dua jalmi sami. Pikeun nyebutkeun yén ALL jalma bakal ngalaman hal anu sami nyaéta konyol. Sababaraha urang gaduh waktos anu susah pisan ngartos ieu sapertos katingal dina benang lambesis. Aya ngan hiji efek-yén sadaya * lalaki * anu dijamin- sareng anu atraksi testis.

  • A) Atrofis testis- nalika anjeun nambihan ageung jumlah téstostéron HPTA awak anjeun mimiti ditutup (eureun ngahasilkeun Testosteron sabab awak anjeun baladna meunang leuwih ti cukup); Pondokna ieu nyababkeun bola anjeun ka ngaleutikan. Kaseueuran waktos ayeuna teu acan katingali. Panginten pangurangan 25%, 50% paling loba. Sakali anjeun pareum siklus, ngajalankeun PCT anjeun (Terapi Daur terapi) aranjeunna balik deui ka ukuranana. Éta henteu permanén. Sababaraha jalma ngajalankeun HCG (Human chorionic-gonadatropin) bari dina siklus pikeun ngajaga balna dina ukurananaana sareng éta ogé ngabantuan dina pamulihan kumargi ngajaga sél leydig anjeun jalan.

Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik

  • B) Rugut / rambut-leungitna: AS henteu ngabalukarkeun botak atanapi rugi. Nanging, éta tiasa nyepetkeun prosés. Upami rambutna tumiba dina kulawarga anjeun, heran anjeun paling dipikaresep bakal janten calon pikeun nyepetkeun prosés ieu. Bill Roberts nyerat ngeunaan dua tipeu béda Steroid- Tipe I sareng Tipe II; Jenis I anu mangrupikeun sanyawa utama sapertos téstostéron, Tren, Decca, Sustus, jsb sareng Jenis II sapertos Winstrol (stanazolol), dbol, anavar, Masteron jsb Seueur jalma nyalahkeun ubar sapertos Winstrol sareng Masteron Enanthate (Drostanolone) salaku pelanggaran rambut leungitna sareng cobaan pikeun nyegah ubar-ubatan kasebut paduli ngeunaan MPB, nalika éta saé sanés mangrupikeun hal anu tipis kuring ngagaduhan pangaruh anu langkung jelas dina MPB (botak pola pola lalaki) tibatan salah sahiji jinis ubar sanés. Sarta écés ubar DHT anu didasarkeun (sapertos dek) parantos janten langkung rapih dina kulit sirah anjeun. Hiji-hijina jalan pikeun merangan ieu nyaéta ku cara nyandak Finasteride (propecia / proscar) sababaraha jinis shgaos topikal sareng sababaraha hal séjén.
  • C) Jarawat sababaraha urang ngarobih dina beungeutna; sababaraha jalma peupeus dina dada atanapi tonggong ... sareng kulit sababaraha urang saleresna ngaberesihkeun. Kitu deui, dulur kapangaruhan béda.
  • D) Kuring resep sapertos kieu kedahna katutup dina atrofi testis sareng kuring ngan ukur hilap. Seueur kali kuring ngadangu jalma-jalma anu ngobrol ngeunaan AS ngadamel kontol anjeun, nalika aranjeunna hartosna bola anjeun. Janten, kanggo netelakeun, kontol anjeun henteu ngaleutikan sareng yén nyarioskeun sakumaha panginten ucap anu nyerat nasal nyusut irung anjeun. Upami aya nanaon, kalayan langkung getih anu ngalir ka daérah éta kuring nyarios bakal langkung rawan lumangsung anu tibalik. Deui deui gumantung kana sanyawa anu anjeun candak- sababaraha obat sapertos Deca sareng Tren tiasa parah pisan dina libido anjeun (ku sabab éta ungkapan, "dek-kontol") sareng sababaraha urang milih nyandak Tadalafil (Cialis) (171596-29-5) atanapi viagra (anjeun henteu kedah) tapi ubar sanés sapertos lempeng kana Uji (nanaon) atanapi dbol bakal anjeun mendakan tembok sareng hungkul horny sapertos… .. Kaseueuran budak awéwé anu ngagaduhan salaki atanapi kabogoh dina siklus sigana resep aranjeunna guy keur dina siklus, hihihi.
  • E) "Ngamut-akar" - Teu aya anu sapertos kitu. Éta salaku basajan saperti éta. Upami anjeun mangrupikeun jalma anu teu stabil, nuhun, aranjeunna bakal ngajantenkeun anjeun langkung stabil. Tapi teras deui, seueur hal sareng pangobatan anu sigana bakal ngabalukarkeun éta. Upami anjeun teu stabil mental atanapi malah didiagnosis ku karusuhan méntal anjeun henteu kantos nganggap nyandak stéroid. Kuring ngarepkeun éta sami nyarios alkohol. Lolobana jalma moal kapangaruhan ku ieu. Kaseueuran jalma karasa saolah-olah kaayaan anu langkung saé atanapi henteu bénten pisan. Kuring tiasa ningali jalma-jalma panginten janten langkung ageung sabab sakedik langkung ageung sareng sakedik langkung kuat, tapi kumisan ti éta, naon waé anu ngalaporkeun "muram-balad" (lembaga pamaréntah atanapi henteu) mangrupikeun kuda.
  • F) Pupusna / gagal organ / jsb.

Stéroid henteu ngabalukarkeun jalma maot atanapi ngakibatkeun maotna kusabab sababaraha réaksi ngarugikeun. Henteu aya panilitian ilmiah anu nunjukkeun tumbu langsung ka stéroid anabolik sareng maot. Jalma bakal nunjuk ka Zyzz, tapi aranjeunna moal nunjukkeun ka sajarah kulawargana panyakit jantung / kaayaan sareng kuring henteu mikir yén autopsy kantos dijantenkeun sacara umum? Pikeun nyarios statistik CDC tina 2005 ti langkung ageung langkung gancang:

Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik

75,000 Jalma sataun maot tina Alkohol

Jalma 435,000 sataun maot ti Utun

sareng maotna tina stéroid anabolik ……: 3

Bahaya stéroid nyaéta TINGKATKEUN-AGAR. Sangat ngabandingkeun kana kaayaan sareng Pitbulls. Langkung seueur jalmi sataun maot tina ditarajang sirah na coconuts atanapi mung murag tina tangga.

Leres, upami stéroid dilakukeun cara anu salah tiasa ngabahayakeun. Stéroid lisan (sapertos dbol, winstrol, anavar, sareng sajabana) mangrupikeun hépatoxik sareng tiasa atos pisan dina ati anjeun upami dicandak dina dosage anu luhur teuing sareng lami-lami waktosna ... sareng upami nginum alkohol bari aya dina siklus. Ieu sababna disarankeun pikeun ngalakukeun panels getih sateuacan, salami, sareng saatos siklus. Nyandak barang sapertos susu thistle tiasa ngabantosan ngagentos beban dina ati anjeun.

Tekanan Darah tiasa sareng sigana bakal naék, sakali deui gumantung kana sanyawa anu anjeun candak (khususna Methandrostenolone (Dianabol) bubuk sareng EQ). Nyandak sangu kapang beureum tiasa ngabantosan tetep ngajaga koléstérol sareng BP. Éta pasti hal anu kedah diawasi. Sareng pasti mangrupikeun alesan kunaon anjeun kedah tuang CLEAN bari di siklus- henteu tuang pizza, burger, sareng goreng.

Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik

Kasalahan séjén

Stéroid nyokot intramuscularly- teu sacara intravena. Henteu aya bungkus band anu aya dina panangan atanapi naon waé. Upami anjeun nyuntik kana urat atanapi saraf anu tungtung anjeun kamungkinan tiasa tilem. Aya situs suntikan khusus- anu paling aman nyaéta sabuk, quads, glutes, sareng situs ventro-gluteal. Jalma sering nganggap burit / kacapi mangrupikeun situs anu paling aman, kuring bakal teu satuju saprak hésé ngahontal sareng kusabab saraf sciatic ngalir pisan caket kana daérah éta sareng upami anjeun pencét éta, kaseueuran kalayan sésana anjeun hirup.

Stéroid aya sareng narkoba anu ajaib. Anjeun tiasa calik dina dipan teras tuangeun kentang kentang sareng sigana langkung ageung, tapi upami éta anu anjeun lakukeun nalika nyandak éta, anjeun ogé henteu kedah nyusahkeun artos anjeun. Anjeun masih kedah ngalakukeun pagawéan. Masih kedah tuang bersih- Abdi badé atos langkung bersih. Masih kedah awasi sadaya.

Pro-hormon sanes alternatif anu aman pikeun stéroid saprak anjeun tiasa mésér di GNC / Nutrisi Lengkap / Dimana wae. Aranjeunna BISA bahya sareng sering kali anjeun henteu tiasa mésér ubar PCT nyata aya teras anjeun nuju pikeun jalan anu saestu, leres pisan pikeun pulih- upami anjeun pulih pisan. Sangkan seueur murangkalih anu atos ngaliwat TRT kanggo sesana kahirupan ieu kusabab ieu. Abdi henteu ngartos kumaha teu acan dituduh sanggeus gugatan ngalawan toko-toko ieu.

0 likes
34 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.