Naon teu bubuk DMAA dipaké pikeun di bodybuilding?

Jawaban naon anu dimaksud suluh DMAA? DMAA, ngaran kimia: Methylhexanamine atanapi 1,3-dimethylamylamine mangrupakeun molekul anu digunakeun ku awak pikeun ningkatkeun tingkat energi jeung naekeun rugi gajih.DMAA mangrupakeun sanyawa organik sacara tradisional ditepikeun tina geranium. Ku sabab kitu pabrik suplement sering sebutna: minyak geranium atanapi ekstrak geranium, tapi ogé dipikawanoh ku [...]

Maca deui