AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

DMAA mangrupakeun ubar synthetically dijieun anu mantuan dina wangunan awak, ngaduruk lemak awak jeung pikeun perbaikan memori jangka pondok tur Peta refleks. Artikel ieu ngawengku kauntungan dosage DMAA sarta efek samping mungkin tina 1,3-dimethylamylamine.

10 hal nu kudu terang saencan nyandak DMAA

Naon DMAA?

pangertian naon is DMAA kedah salah sahiji hal anu sagala kinerja Ningkatkeun atlet kedah ngantebkeun saméméh lalaki handap ngagunakeun suplement nu. DMAA nu bentuk pondok pikeun dimethylamylamine kimiawi ngarupakeun ubar nu ieu baheulana dipercaya jadi hiji sari tina minyak geranium alam. Sanajan kitu, ngaliwatan panalungtikan, nya geus ngadegkeun éta 1, 3 dimethylamylamine ieu synthetically dijieun di laboratorium.

Disebut oge 1,3 DMAA, tamba babagi struktur nu sarupa jeung narkoba germanium diturunkeun. Ieu alesan loba jalma ngira yén DMAA ogé belonged ka kelas anu sarua obat. DMAA pre workout mangrupakeun istilah anu mangrupa sinonim jeung jalma anu ngagunakeun suplement sakumaha eta utamana dipaké ku anu rék ngamimitian sesi bodybuilding sarta motong maranéhanana.

bubuk DMAA munggaran diwanohkeun di pasar ku Eli Lilly na Company di 1944. tamba kapanggih loba pamakéan di ubar salaku decongestant nasal. tamba ieu dipaké pikeun tujuan ieu salaku ieu kapanggih pikeun nganteurkeun hasil sarupa pamakéan ephedrine na pseudoephedrine.

Awalna, loba jalma percaya yén DMAA ieu diturunkeun tina minyak geranium acuk. Pikeun alesan yén, geus ilahar pikeun manggihan loba firms anu ngahasilkeun suplement DMAA nunjukkeun gambar sahiji bagéan melak geranium acuk kayaning akar sarta bobot. Sanajan kitu, sanajan kapercayaan ieu lingering pikeun panjang, tés laboratorium on DMAA geus ditémbongkeun disebutkeun.

Eta geus dibuktikeun yén DMAA ieu synthetically diala di laboratorium sarta teu saperti alam salaku eta geus dipercaya pikeun panjang. Saatos perkenalan kahijina ka pasar, tamba ieu massively dijual jadi atlit anu impressed ku hasil na. Ieu dugi 1983 nalika suplement ieu dikaluarkeun tina pasaran.

ditarikna ieu ngainduksi ku klaim yén ieu henteu aman pikeun diobral di apoték umum. larangan ieu ngabalukarkeun kakurangan tamba najan masih diobral di pasar hideung. diobral umum tina DMAA suplement ieu dihanca di 2006 lamun eta traded handapeun ngaran anyar, Geranamine.

DMAA suplement teu solely dijual. Gantina, eta ieu kagabung dina suplemén leungitna beurat sarta digolongkeun kana hiji ubar pamutahiran kinerja athletic. The reintroduction tina narkoba di kimiawan publik geus disebut pikeun controversies langkung seueur ngeunaan kasalametan pamakéan na ka atlet kinerja Ningkatkeun.

The masalah geus jadi kritis yén Pangan sarta Narkoba Administrasi (FDA) gaduh sajauh nanyakeun produser nu suplemén ngabuktikeun suitability na keur dipake tanpa ngabalukarkeun épék alarming. Nagara kayaning Kanada ogé geus diangkat kasalempang tujuanana, sarta eta geus ngalarang.

Eta oge teu aman keur dipake ku competing atlit sakumaha dina 2010, sarta Badan Anti nambahkeun atawa doping Dunya anyar didaptarkeun salaku zat ngabahayakeun nu dilarang keur dipake. Ku alatan éta, hiji atlet kapanggih janten maké tamba kacida dipikaresep meunang ngalarang tina milu dina olahraga kalapa. Salaku hasil tina controversies numbu ka pamakéan anak, DMAA ogé dicaram dina militér AS.

suplement geus nembe ditarik ti toko militér ngadalikeun pamakéan na. Di Selandia Anyar, pamakéan narkoba ogé teu diwenangkeun. Hal ieu ogé dianggap haram di Amérika Serikat ayeuna.

10 hal nu kudu terang saencan nyandak DMAA

Naon anu DMAA dipaké pikeun?

Mékanisme kerja sabenerna, DMAA teu acan kabukti. Sanajan kitu, tamba diduga meniru peta ngeunaan adrenaline alam. Kana pamakéan, DMAA langsung mangaruhan sistim saraf puseur.

tamba geus dipikawanoh pikeun ngahasilkeun stimulasi tinggi nu mangrupa sinonim jeung pamakéan kafein. Sanajan kitu, dina mode of Peta of DMAA mah béda ti nu ti kafein. Nalika dicokot, DMAA ngabalukarkeun produksi noradrenaline nu mangrupakeun hormon nu diaktipkeun salila période stres atawa sieun.

hormon ieu disintésis dina kelenjar adrénal nu kapanggih ngan luhureun ginjal. Kana release, hormon anu medar dina getih, sarta ieu ngabalukarkeun paningkatan laju haté.

Produksi noradrenaline ogé nyarankeun sistem awak ngaleupaskeun glukosa tina cadangan glikogén. Hal ieu jadi marga pikeun ningkat aliran énérgi dina otot awak, tur ieu téh naon paling atlit mikahayang saméméh workout a. Mangpaat DMAA ogé bakal ngakibatkeun sabagian pamutahiran sababaraha aspék kayaning alertness, motivasi jeung réaksi timed.

Ieu salah sahiji alesan primér naha DMAA geus loba dipaké ku atlit saméméh initiating sési workout. tamba delivers rarasaan énergi tinggi nyieun atlet anu hoyong kalibet dina kagiatan anu bakal meakeun kaleuwihan energi. Pamakéan DMAA geus disimpen atlit ti rarasaan rata énergi anu hadir kalawan aksi kafein ilahar dipake.

DMAA mangrupa perbaikan kafein, sarta jalma anu ngagunakeun éta pikeun panjang bisa ngamimitian ngamekarkeun hiji kecanduan. Ieu ngandung harti yén pamakéan dikawasa nyaeta imperatif. Lamun dipaké, éta provokes uteuk mun dipicuna rasa dorongan tanaga rongkah.

A surge luhur tekanan getih accompanies ieu. Salaku hasil tina mode ieu aksi, loba jalma condong nyiksa tamba. Sanajan kitu, sababaraha atlit make ubar ku niat konstruktif dina awakna. nuturkeun anu sababaraha kagunaan positif DMAA:

1. Ngaduruk lemak

Biasana, awak alami nundutan kaleuwihan lemak. Sanajan kitu, ieu bisa lumangsung dina laju slow ti naon desirable. Pikeun hasten proses pamakéan suplemén geus diadopsi ku kinerja enhancing atlit. Lolobana ditambahan suplemén ieu stéroid kayaning Nootropics.

Mangpaat suplemén sapertos adequately ngaronjatkeun laju ngaduruk. DMAA nyaéta salaku éféktif jadi suplemén dipikawanoh lianna di ngaduruk lemak kaleuwihan. Paling sesi workout nu dirancang pikeun ngahontal sababaraha hasil, lulugu diantara aranjeunna keur ngurangan tina lemak awakna kaleuleuwihan nu masihan awak banding teu dipikahayang.

lemak kaleuwihan ogé pasang aksi mangrupa resiko kana wellbeing of atlet sakumaha kaayaan kitu bisa ningkatkeun sumbatan tina urat getih. Nalika ieu kajadian, pasti bakal aliran minimal tina oksigén dina getih sarta aktivitas umum tina individu bakal kacida kapangaruhan. Ayeuna tombol pikeun Ngahindarkeun situasi sapertos hiji liwat pamakéan ubar kayaning DMAA nu nyadiakeun awak anjeun kalawan tingkat tinggi énergi.

Sakali energetic, pamaké anu raring kalibet dina kagiatan anu bakal meakeun énergi, sarta salaku hasilna, aya bakal janten réduksi tina narkoba awakna fats.The ngabahayakeun sarta teu dipikahayang geus kapanggih janten pohara efektif dina ngaduruk lemak awakna , sarta ieu penting pikeun atlit anu hoyong ngahontal ieu hususna nalika motong offseason. Éféktivitas tamba ampir limitless.

Nalika gandeng ku stimulan kayaning kafein, DMAA geus kapanggih pikeun ngaronjatkeun kagiatan métabolik awakna ku ngeunaan 35%. Ieu, kahareupna mantuan pikeun ngaronjatkeun laju diduruk gajih ku margin kasohor ageung. tamba jalan ku mastikeun yén éta micu ngaduruk gajih tadi méméh sinyal awakna pikeun ka lumangsung sacara alami.

Salaku Peta DMAA urang geus langsung dikaitkeun kana sistim saraf pusat, tamba ensures yen eta micu Peta ieu dina hiji Pace gancang. Dina stimulasi, anu SSP meta ku inducing réaksi ranté nu ngaktipkeun ngaduruk gajih. Ku sabab eta kukituna janten rightful pikeun ngabandingkeun tina peta DMAA kalawan luhur suplemén ngaduruk gajih lianna di pasar.

2. Gedong awak

Hal paling krusial saméméh workout hiji énergi. Éta naha anjeun perlu kasampak di naon dipikaresep nyadiakeun Anjeun sakumpulan ieu énérgi pikeun meunangkeun Anjeun bade payun. Mesomorph pre workout dmaa

mangrupa jenis hal méré pembina awak sirah mimiti luyu nu merlukeun nyieun workout Anjeun suksés.

Salaku captioned baheula, tamba geus dipikawanoh nyadiakeun épék anu sarupa jeung pseudoephedrine. Ubar ieu bakal meunang pamaké pikeun hiji mode 'tinggi'. Ieu nyadiakeun hiji ku cadangan énérgi badag nu mangrupa dipikabutuh pikeun weightlifting.

Kanggo hasil nu pangsaena, ubar nu nyadiakeun energi luhur kudu dilaksanakeun saméméh sési workout. Ieu bakal tihang pamaké kalawan bouts énergi anu mangrupakeun ngan naon unggal pagelaran enhancing atlit merlukeun pikeun meunangkeun poé maranéhanana dimimitian dina catetan tinggi. ubar saperti manten ku influencing salah sahiji prosés fisiologis alam awak.

Kana asupan, tamba ngaronjatkeun vasodilation. Ieu prosés anu lumangsung ilaharna lamun aya panas kaleuleuwihan dina atmosfir. awak meta ku cara ningkatkeun ukuran tina urat. Ieu anu dimaksud mawa leuwih getih ka permukaan kulit pikeun cooling.

Paling ubar kinerja-enhancing ngandung nitrat oksida nu promotes perluasan pembuluh getih ngaliwatan vasodilation ngainduksi. Ieu hiji kaunggulan nambahan keur atlet, utamana dina mangsa pre-workout. Sakali badag, wewengkon permukaan pikeun mawa leuwih getih anu kacida ditingkatkeun.

Ieu bakal nyadiakeun atlet nu mibanda hiji sangu pikeun gerakan getih nu pernah eksis saméméh konsumsi tamba. Salajengna, latihan sengit mungkin, sareng atlet nu boga beban énergi pikeun ngamajukeun ngembangkeun otot.

Sanajan kitu, pamakéan DMAA on hormat ieu geus kapanggih janten sabalikna naon paling urang bakal nyangka ngeunaan ubar kinerja-enhancing. Gantina enhancing vasodilation kawas paling ubar oksida nitrat, DMAA teu sabalikna. Ieu ngabalukarkeun vasoconstriction nu umum salila période nalika hawa dina atmosfir anu low.

Dina waktu kitu, awak struggles ngajaga suhu, sarta ieu disababkeun ku ditarikna getih tina permukaan kulit urang. Ieu, kumaha ogé, lumangsung lamun dosage kasebut kacida luhur jeung kudu jadi hiji salempang pikeun batur anu urang rarancang nyandak DMAA.

3. Mantuan pikeun ngaronjatkeun memori jangka pondok tur Peta refleks

Everybody bakal cinta pikeun nginget sagalana yén maranéhna kudu. Sanajan kitu, ieu teu biasana kasus sakumaha kahirupan masarakat anu encountered ku sababaraha kajadian anu lumangsungna éta nyieun teuas pikeun ieu kajadian. DMAA tiasa janten suplement mantuan on hareup ieu.

Studi dipigawé pamaké tina suplement ieu geus ngungkabkeun yen jalma aub tadi hadé memori jangka pondok ti saméméh ngagunakeun eta. Kituna, sanajan teu loba jalma bakal nyandak ubar kalawan tujuan achieving ieu, éta bakal datangna salaku hiji nambihkeun kana efek pamakéanana. Tur éta salah sahiji kaunggulan primér anu loba jalma Fedi ti ngagunakeun DMAA malah thou ieu kajadian tanpa tata maranéhanana.

Peta refleks tinggi oge hiji ciri yen loba atlit bakal keukeuh ngalaman. Mangpaat DMAA ngabalukarkeun awak janten kacida ngageter, sarta ieu ngaronjatkeun kinerja agility. Ieu ngandung harti yén pamaké DMAA anu leuwih aktip utamana dina mangsa bodybuilding atanapi di kompetisi. tamba ngoperasikeun ku ngaronjatkeun laju métabolisme awak.

Ieu salajengna ngabalukarkeun prosés na bagian awak kajadian dina laju gancang ti normal. Ieu visualized fisik ku ngabogaan hiji individu saha kitu aktip sarta waspada. Sanajan kitu, hiji-hijina blot on hareup tangtu ieu téh yén pamakéan ubar di kompetisi dilarang.

Ku alatan éta, pamakéan na pikeun ningkatkeun Peta refleks salila athletics henteu diwenangkeun. Bisa kitu kénéh dipaké ku atlit salila offseason pikeun ngahontal bulking sarta perbaikan speed.

Dupi suplemén DMAA Aman?

Ieu kudu perhatian pikeun saha milu dina kaulinan kalapa. obat geus didaptarkeun diantara ubar anu unsafe pikeun pamakéan ku organisasi nambahkeun atawa doping di dunya. Loba awak lianna geus di diwatesan pamakéan DMAA di jurisdictions tangtu. Sanajan kitu, ieu téh topik anu geus digambar lega varying pintonan.

Agénsi Pangan sarta Narkoba Administrasi (FDA) di Amérika Sarikat 'ngemutan suplemén DMAA janten unsafe pikeun tujuan konsumsi manusa. Agénsi nu boga pamadegan yén euweuh informasi ngeunaan peta ngeunaan DMAA yén qualifies ka janten ubar aman keur dipake. Dina website agénsi urang, awak advises jalma ulah ngagunakeun narkoba pisan waragad sakumaha anu kasebut sanggup meunang aranjeunna dina résiko tina hazards kaséhatan.

Salah sahiji masalah utama FDA nya éta kamampuh tamba ngabalukarkeun vasoconstriction. Ieu maranéhna ngajawab mangrupakeun prékursor tina darah tinggi nu pamustunganana bisa ngakibatkeun pati lamun teu diatur cukup mimiti. épék saluran pernapasan séjénna anu gampang jadi ngalaman kalawan ngagunakeun DMAA kaasup kasusah dina engapan, serangan jantung sarta likelihood luhur seizures.

Numutkeun FDA, pamakéan narkoba oge gampang ngakibatkeun gangguan neurological sakumaha eta utamana ngoperasikeun ngaliwatan influencing sistim saraf pusat. Ieu tiasa bahaya sabab bisa nyababkeun paralisis ogé komplikasi fatal lianna.

FDA geus jadi tahan banting dina mastikeun yén DMAA ngandung suplemén keur dibasmi ti pasar dina entirety. Konci diantara rupa-rupa léngkah anu aranjeunna geus undertaken geus ngaluarkeun kimiawan ubar ku hurup nu warms aranjeunna tina ngajual DMAA ngandung suplemén. Mun aranjeunna lumangsung pikeun manggihan suplemén misalna dina rak, agénsi nu miwarang ka sellers ngancurkeun aranjeunna sarta refrain tina nyieun urutan sejen ti pabrik.

Sajauh, loba firms geus patuh. kampanye ieu dimimitian dina 2012, sarta eta geus dicokot pangaruh pinuh sakumaha aya arus diobral pisan low tina suplemén DMAA. Aya ogé geus kasus whereby sababaraha firms nuluykeun pikeun ngahasilkeun DMAA malah sanggeus ditanya eureun ku FDA.

kasus kawas anu disaksian di 2013 lamun teguh disebut USPLabs nampik pikeun ngeureunkeun manufaktur nu suplemén. FDA dieureunkeun operasi, sarta sungut sual kungsi ngancurkeun produk nu éta geus di pasar. nilai ritel projected maranéhanana éta ngeunaan $ 8 juta.

Ieu nembongkeun sabaraha jauh agénsi nu daék balik dina mastikeun yén produksi suplemén DMAA téh dibawa ka halt a teu ubar tunggal sami manggih jalan -na pikeun warga nagara urang. FDA geus Isro hiji hambalan salajengna jeung didaptarkeun rupa-rupa ngaran éta pabrik bisa ngagunakeun pikeun nyegah pamakéna ti nyaho nu sipatna consuming DMAA. Ieu sanggeus agénsi nu sadar yén loba pausahaan anu ngahasilkeun ubar dina ngaran disguised keur mencegah pamakéna ti langsung identifying ubar ngalarang.

Sababaraha ngaran blacklisted kaasup Geranamine na Methylhexanamine. pausahaan séjén nunjukkeun yén suplement ngandung extracts tutuwuhan Geranium. Ieu mangrupa indikator ayana DMAA. FDA warns pamakéna janten waspada tina sagala suplement nu ngandung extracts ti Geranium.

The larangan anu sarupa di nagara sejen kayaning Kanada sareng Selandia Anyar, jeung loba batur di dunya. Patalina jeung masalah utama sakuliah nyaeta épék na dina Sistim engapan. Agénsi anti nambahkeun atawa doping di dunya ogé geus didaptarkeun bubuk DMAA diantara obat anu unsafe pikeun pamakéan manusa. Ieu ngandung harti yén éta ngalarang pikeun pamakéan ku atlit anu aub dina kompetisi kayaning Piala Dunya.

Hal ieu kumaha diwenangkeun keur dipake dina sababaraha kompetisi utamana dina dosages low anu dina tingkat diwenangkeun. Sanajan kitu, éta salawasna alus janten tangtu ngeunaan larangan ti kompetisi anu salah ngiring di saencan nyandak tamba ulah badarat di kasulitan.

Topik naha DMAA geus aman nyandak pulas sejen saatos rupa lawsuits antara FDA jeung pausahaan séjén. Pausahaan masih hanacaraka anu aya henteu ngarugikeun ngeunaan ngajual suplement narkotika. Hiji panalungtikan yielded nu DMAA éta sabenerna mangrupa produk tina tutuwuhan Geranium na ieu dilawan ku FDA.

Sanajan kitu, lembaga nu teu masihan sagala bukti ngarojong tonggong klaim na nu tamba ieu artifisial diala. Numutkeun dokter anu ditalungtik klaim unsafety tina ngagunakeun suplement, taya pangaruh ngarugikeun bakal jadi harepan dina baé cageur normal anu dipaké suplement nu neuleu. medic The pamadegan yén jumlah DMAA kapanggih dina suplemén pre-workout éta cara dihandap naon nu dianggap toksik pikeun pamakéan manusa.

Dina usik lian, jalma ngora anu ngagunakeun DMAA salaku stimulan dina mangsa pihak nu kapanggih pikeun nyieun hiji panyakit enteng umum, stroke cerebral. Ieu salajengna strengthened ngaku FDA urang ngeunaan kasalametan maké DMAA di suplemén. Sanajan kitu, panalungtikan sejen abon bukti ngarojong FDA pikeun buah sanggeus eta ieu kapanggih yén jalma ngora sual kungsi dipaké hiji dosage pisan tinggi tamba.

Ieu ieu kaungkap maranéhna nyokot Pél yén unggal ngandung sabudeureun 600mg sahiji zat aktif. Ieu rélatif saperti dina skenario normal, sarta jumlah paling ekspektasi nyaeta sabudeureun 60mg dina hiji karacunan suplement. Ieu ngandung harti yén ieu jalma ngora dihakan sapuluh kali tina naon anu maranéhna sakuduna dituju nyandak.

Dina nutshell hiji, ti titik ilmiah of view, tamba bisa dianggap salaku ubar pre-workout aman disadiakeun yén dosis luyu sahiji obat nu dicokot. Mun DMAA dicokot dina dosages tina luhur batan 75mg, aya Chances élévasi tekanan getih nepi ka tingkat dihoyongkeun, sahingga nu kudu dianggap. tamba kedah ngan dipaké ku individu nu geus teu boga sajarah darah tinggi di kaliwat sakumaha pamakéan na tiasa worsen situasi.

Ogé, najan FDA geus disapproved ku loba pausahaan anu ngahasilkeun tamba, maranéhna boga titik ngeunaan kasalametan pamakéan DMAA. Éta kituna moal sasaena mun discredit masalah maranéhanana sarta nuluykeun purchasing nu suplemén ti pasar hideung. Consultations ku dokter saméméh pamakéan DMAA pre-workout bubuk anu imperatif.

Ieu bakal mastikeun yén hasil dipikahoyong anu kahontal tanpa pemutihan kasalametan kasehatan pamaké.

Naon nu peryogi kauninga saencan nyandak suplemén DMAA?

Aya sababaraha fakta nu mana wae kinerja enhancing atlet kudu datang ka istilah mibanda saméméh settling handap on DMAA salaku ubar pre-workout sahiji pilihan. Sababaraha hal ieu kaasup efek samping nu salah kamungkinan sapatemon ogé kauntungan anjeun bakal Fedi tina pamakéan na.

Primér diantara hal nu peryogi kauninga téh yén efek tina ngagunakeun ubar ieu téh sarupa jeung naon bisa ngalaman sanggeus pamakéan kokain jeung methamphetamine. Ieu ngandung harti yén kamungkinan ngamekarkeun hiji kecanduan pisan saluhur eta urutan luhur diantara nu stimulants dipikawanoh pangkuatna. Anjeun kudu sadar yén anjeun bisa jadi muka up awak anjeun keur salah sahiji addictions neneng anjeun coba pikeun ngaronjatkeun workout Anjeun.

Ulah Chances kecanduan, Anjeun kudu mastikeun yén anjeun nedunan nuturkeun naon dokter Anjeun percaya nya paling aman keur kaséhatan Anjeun. Éta ogé imperatif ngartos yén pamakéan tamba bade dampak sistim saraf pusat langsung. DMAA tindakan kitu mun kafein ku alleviating laju panarimaan ti SSP nyieun awak anjeun kacida waspada.

tamba kuat ti kafein na bakal masihan awak anjeun hiji energi Gush nu kudu dimimitian sési workout anjeun dina catetan tinggi. Éta kituna deui penting pikeun pariksa dina dosage nu meakeun salaku ubar langsung pangaruh salah sahiji bagéan awakna nu sensitip. Dina hal dilaporkeun dina 2012, sakumpulan jalma ngora resorted ka migunakeun narkoba salila sési pihak.

Aranjeunna dihakan sapuluh kali leuwih ti naon anu dipikabutuh pikeun hiji dosage hiji-waktu. niat éta pikeun meunangkeun 'tinggi' gancang, sarta ieu tos janten undoing maranéhanana. tamba kapangaruhan sistim saraf pusat, sarta paling nu kapanggih nepi ka boga stroke cerebral nu gering terminal.

Pamaké ogé halah ngartos yen kawas loba suplemén pre-workout lianna nu ngandung oksida nitrat, DMAA ngabalukarkeun vasoconstriction tina urat. Ieu ngandung harti yén hiji individu anu geus dicokot Pél DMAA bakal geus shrunk pembuluh darah ti sejen anu boga moal. ieu kaayaan tiasa fatal mun eta kajadian pikeun jalma anu boga masalah tina darah tinggi sakumaha anu kasebut gampang manjangkeun severity tina panyakit enteng teh.

Ku alatan éta, hiji individu anu miboga panyakit tekanan darah tinggi kedah refrain ti ngagunakeun DMAA.

Pamakéan nandakeun tamba kamungkinan ngakibatkeun aliran getih ngaronjat sarta rarasaan énergi tinggi. Gandeng teh suplement jeung narkoba kinerja enhancing lianna tiasa bahaya saperti kieu bisa ngabalukarkeun awak anjeun boga énérgi gede pisan nu teu tiasa jigana nanganan. Éta sasaena ngartos yen DMAA utamana suplement pre-workout anu sakuduna henteu dipaké pikeun sagala kaperluan lianna.

Sababaraha urang gaduh dina kaliwat dipaké salaku ubar enhancement kelamin, tapi ieu téh jadi salah. Ieu bisa ngakibatkeun nepi ka ngalirkeun kaluar kana koma lamun abused na ieu kudu salawasna dianggap mangsa pamakéan.

DMAA pre workout sarta efek samping workout pre

Saatos konsumsi DMAA, sababaraha urang geus ngalaman efek samping workout pre kaasup seueul sarta utah. Ieu normal, sarta eta hartina awak anjeun meureun ngaréaksikeun ngaruh keur tamba. Sanajan kitu, utah na seueul teu merta jadi langsung disababkeun ku pamakéan DMAA. kimia dikandung dina suplemén nu gaduh komponén lianna, sarta maranéhna ogé bisa jadi sabab utah.

Sagedengeun ti eta, épék pre-workout sejenna anu biasa kalawan ngagunakeun stimulants kayaning DMAA. Sapertos di antarana:

  • kahariwang umum.
  • keram
  • itching
  • pola saré interrupted
  • Numbness

Kakandungan jeung breastfeeding

Loba suplemén datangna jeung klasifikasi tina jalma anu exempted ti maké, sarta konci diantara aranjeunna ngawengku ibu lactating ogé jalma anu keur reuneuh. Alesan balik ieu kusabab, dina kasus ibu hamil, pamakéan ubar téh kacida dipikaresep pangaruh ngembangkeun orok unborn. Najan kitu, najan loba informasi anu aya ngeunaan pamakéan loba suplemén ka grup categorized sahiji jalma, ieu teh hal kalayan obat DMAA pre-workout.

Aya aya informasi pisan scanty ngeunaan ieu. Ku alatan éta, jelema anu maksudna nganggo DMAA salaku ubar pre-workout na boh hamil atanapi lactating kedah refrain ti lakukeun ku kituna aya saeutik pisan informasi ngeunaan efek samping ekspektasi. Ieu bakal pendekatan aman tinimbang predisposing pamaké pikeun épék yen aranjeunna pernah dipikir.

operasi

obat DMAA ieu digolongkeun kana stimulan a. Ieu ngandung harti yén éta gampang pangaruh adversely kamungkinan bedah aman utamana lamun dicokot ngan saméméh operasi. Kituna ulah situasi sapertos ieu, éta sasaena ka refrain ti ngagunakeun eta lamun aya diatur pikeun operasi bedah.

Éta sasaena ka refrain tina nyokot stimulan sagala méméh bedah a. Ieu pikeun nyingkahan darah tinggi nu tiasa fatal salila bedah.

darah tinggi

Ieu pangaruh sisi paling semu anu mangrupakeun sinonim jeung jalma anu ngagunakeun DMAA. Ieu kusabab tamba stimulan jeung paling ubar tina kelas ieu dipikanyaho dipicuna darah tinggi utamana lamun abused. DMAA ngabalukarkeun narrowing tina pembuluh getih, sarta ieu ngabalukarkeun getih ka ngalir dina laju gancang ti normal hasilna darah tinggi.

Alatan éfék samping ieu, pamakéan DMAA geus kapanggih nepi ka ngakibatkeun kasakit ngarugikeun lianna kayaning stroke cerebral. Dina kasus gejala ieu, pamaké kudu refrain ti ngagunakeun narkoba langsung. Ieu alatan pamakéan terus nyaeta kamungkinan ngaluhuran gejala oge bisa ngakibatkeun pati.

Sanajan kitu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyegah tekanan getih luhur ngaliwatan pamakéanana dikawasa. Ieu bakal masihan hasil pangalusna lamun facilitated ku medic anu baris nyandak tés pikeun nangtukeun naon anu dosage luyu nyaéta.

Sabaraha lami teu DMAA cicing di sistem anjeun?

jalur nu paling umum tina administrasi DMAA mangrupa lisan. Lamun dilaksanakeun ku cara ieu, ubar bakal nyandak ngeunaan dalapan menit meunang kana saluran getih konsumen urang. Sanajan kitu, efek moal ngarasa langsung sakumaha gaduh paling obat naon nu disebut periode satengah hirup. Ieu waktu nu anu diperlukeun pikeun ubar pikeun disintegrate sarta ngaleupaskeun bahan aktif na kana awakna pikeun pamakéan.

Satengah-umur DMAA nyaeta ngeunaan 8 jam. Ku alatan éta, hiji individu anu intends keur naekeun / na awakna méméh sési workout kedah nyandak ubar 8 jam saméméh méré cukup waktu pikeun tamba bisa diserep kana awak.

Sanggeus pamakéan tamba, rarasaan umum keur tinggi nyaeta ngalaman. Biasana, ieu sanes rarasaan yen paling urang hoyong ngalaman sagala ngaliwatan waktu nu utamana basa aranjeunna keur teu bisa dipake kaluar. Aya, kituna, kudu nyaho naon waktos dilaksanakeun ku ubar bisa diusir ti awak sanggeus konsumsi.

Rata-rata, tamba dipikagaduh dina awak salila kira sapoé 24-jam satutasna perasaan anu henteu panjang ngalaman.

10 hal nu kudu terang saencan nyandak DMAA

The Mangpaat DMAA pikeun Fat ngaduruk

Jigana, anjeun geus uninga sababaraha mitos jeung fakta ngeunaan kamampuh DMAA dina leungitna beurat jeung anjeun dipilampah uninga nu di antarana ngajadikeun rasa. Muhun, kanyataan zat éta suplemén DMAA tiasa mantuan Anjeun héd jumlah signifikan beurat di sagala rupa cara.

Kahiji, suplement Dimethylamylamine bisa ngabantu anjeun ngaronjat fokus sarta motivations ka extent ngaronjatkeun kasabaran anjeun ka nyeri jeung énergi. kasabaran energi jeung nyeri teh ngaronjat baris mantuan anjeun pikeun ngajalanan latihan leungitna beurat rigorous junun.

Lamun datang ka ngaduruk lemak awak, 1 3 Dimethylamylamine mangrupakeun salah sahiji burners gajih thermogenic pang menonjol. Kawas mayoritas suplemén ngaduruk gajih reputable, DMAA micu pembakaran tina lemak gancang ti biasa dina dina hal whereby pembakaran tina gajih téh kacida saperti teu mirip lumangsung.

Anjeun wondering naon teu do dmaa bakar lemak dina awak anjeun?

Muhun, DMAA boosts énergi Anjeun liwat vasoconstriction, hiji prosés nu ngawengku wangenan aliran getih anjeun. aliran getih diwatesan ngabalukarkeun tumuwuhna otot ogé stimulasi otot. Dina kawas kitu, anjeun naek laju métabolisme, ngarah kana gancang sarta leuwih efisien ngaduruk lemak awakna.

Strukturna tina DMAA, ephedrine na amphetamines babagi kavling kamiripan. Dina kawas kitu, DMAA tiasa merangsang sistim saraf pusat manusa urang, ngabalukarkeun otak rék dipegatkeun norépinéfrin. Ogé, eta ngajadikeun alfa jeung béta reséptor awak geus ngaronjat aktivitas noradrenaline, akibatna stimulating sistem reséptor adrenergic langsung.

A kombinasi duanana lampah ngabalukarkeun kanaékan laju métabolik awak ogé ngarecahna gajih ti jaringan adiposa ngahasilkeun énérgi - proses ieu disebutna lipolysis.

Efek DMAA bisa ngaronjat sacara signifikan lamun dipaké babarengan jeung bahan stimulan séjén kawas kafein.

Mun dipaké bareng jeung kafein, efek DMAA on laju nambahan métabolik ku 35% bari gajih ngaduruk efisiensi nambahan ku leuwih ti 169%.

Dina ulikan panganyarna dilakukeun pikeun nalungtik efektivitas DMAA dina ngaduruk lemak, sawawa cageur 32 anu kungsi ingested salah kapsul of suplement na poean keur 14 poé ngalaman rugi gajih signifikan.

efek samping tina DMAA

Kawas naon ubar lianna, DMAA kamungkinan mibanda sababaraha efek samping lamun abused. Di dieu sababaraha kamungkinan efek samping DMAA:

1. haemorrhage cerebral

Sanajan aya euweuh bukti linking DMAA langsung ka haemorrhage cerebral, aya hiji hal dilaporkeun hiji jalma anu dimekarkeun kondisi sanggeus nyokot potent alkohol jeung DMAA campuran. Najan kitu, hal anu penting pikeun dicatet yén DMAA teu kudu dipaké bareng jeung pangaruh alkohol samping disebutkeun sapertos anu dipikaresep lumaku.

2. tatu haté

Fungsi utama ati nyaéta pikeun nyaring getih saluran pencernaan urang sateuacan sahingga eta maot ka bagian séjén awak. Sagedengeun ti eta, ati metabolizes obat na ogé decontaminates bahan kimia.

Lamun anjeun butuh karacunan DMAA atanapi suplement, ati boga nungkulan bahan tina ubar / suplement. Hasilna, ati bisa ngalaman énzim ngawangun-up nu bisa ngeureunkeun nepi keur racun. tamba bisa ogé ngabalukarkeun radang ati nu bisa kalawan waktu ngahasilkeun karuksakan ati permanén atawa scarring.

3. darah tinggi

Tempo yén éta téh stimulan a, Dimethylamylamine bisa ningkatkeun tekanan getih. Dina kawas kitu, jalma nalangsara ti darah tinggi kedah ulah aya nyokot ubar atawa suplemén ngandung eta.

4. Teratur keteg jajantung (arrhythmia haté)

Sanajan jarang, pangaruh stimulan ti DMAA bisa ngakibatkeun hiji keteg jajantung gancang sarta ieu bisa worsen arrhythmias haté pikeun jalma nalangsara ti kondisi. Kituna, bisi anjeun dijadwalkeun pikeun dioperasi, anjeun disarankan ngalawan nyokot DMAA dua minggu saméméh tanggal operasi, disebutkeun, ngaronjat tekanan getih luhur sarta keteg jajantung teratur alatan pangaruh tamba bisa ngaganggu operasi bedah.

Dina ulikan dilakukeun pikeun nalungtik efek tina DMAA, papanggihan dituduhkeun yén 12 cageur sawawa unggal saha tadi dikonsumsi dua capsules of OxyELITE Pro, suplement dietary ngandung Dimethylamylamine, kungsi hiji denyut jantung ngaronjat ogé digedékeun tekanan getih.

Tapi, dalapan sawawa cageur nu nyandak 25 mg dosis DMAA kungsi kompa jantung sarta tekenan getih normal sanajan saatos nyandak ubar. Ieu indikasi yen tamba henteu boga pangaruh naon on denyut jantung atawa darah lamun dikonsumsi dina dosis misalna.

5. Escalation of Glaucoma

Di sagigireun ngabogaan épék stimulan, Dimethylamylamine ogé ngabalukarkeun constriction pembuluh darah. Kombinasi tina dua épék bisa ngakibatkeun escalation sahiji jenis nu tangtu glaucoma. Ku sabab eta mangrupakeun sasaena nu ulah nyokot tamba lamun gaduh glaucoma.

6. Ruksakna ati

Aya ogé geus kasus dilaporkeun ngeunaan Karuksakan ati salaku hasil tina konsumsi DMAA. Lima taun ka tukang, urang 36 anu kungsi dilaksanakeun OxyELITE Pro, suplement dietary kalawan DMAA salaku bahan, anu didiagnosis kalawan karuksakan ati. Salah sahiji pasien maot bari dua batur junun salamet sanggeus cangkok ati.

Eta sia noting yén sakabéh penderita 36 anu nyokot dosis dianjurkeun of suplement tapi 27 sahijina anu nyokot Vérsi DMAA bébas tina suplement nu. Ku sabab eta teu gampang ngadegkeun sanyawa toksik di suplement nu.

7. ngaluarkeun getih otak

Pamakéan DMAA ogé geus numbu ka perdarahan uteuk. Kanyataanna, tilu kasus jalma anu geus kungsi otak ngaluarkeun getih sanggeus ngagunakeun DMAA geus dilaporkeun. Tapi, eta geus ngadegkeun yén korban sempet dipaké ubar jeung alkohol atawa kafein rutin.

Dina salah sahiji kasus, hiji jalma sehat nyokot dosis disarankeun of a suplement dietary ngandung Dimethylamylamine sarta sanggeus éta, anjeunna mimiti ngalaman lieur serius dituturkeun ku perdarahan uteuk.

8. Serangan jantung

Aya hal dilaporkeun of a lalaki 22 taun heubeul cageur anu dimekarkeun serangan jantung saatos maké Jack3d, suplement dietary ngandung DMAA bareng jeung kafein keur tilu minggu.

9. Seueul sarta utah

Hiji studi reviewing efek samping tina DMAA némbongkeun yén 15% tina jalma 56 anu kungsi dilaksanakeun suplemén nu ngandung ubar (OxyElite Pro) vomited jeung seueul ngalaman sanggeus nyokot suplemén. Sanajan kitu, aya euweuh bukti némbongkeun lamun éta nu DMAA dina suplement nu disababkeun seueul sarta utah atawa bahan séjén éta tanggung jawab.

10. samentara kelemahan

éfék samping nu paling umum pakait jeung pamakéan DMAA mangrupa leungitna dibuktikeun énergi ( 'kacilakaan') pikeun kasarna sababaraha jam sanggeus nyokot ubar. Sanajan kitu, teu sadaya jelema anu ngagunakeun narkoba pangalaman éfék samping ieu.

batur

efek samping mungkin sejenna DMAA ngawengku:

  • ngainduksi anger
  • gagalna jantung
  • Lightheadedness
  • Shortness tina napas
  • headaches
  • sweats tiis,
  • kacapean nepi ka tiwasna
  • Leungitna eling
  • Trembling
  • Nervousness
  • rarasaan kateken
  • sénsitip
  • Fatalities (sanajan jarang)
  • Serangan jantung
  • acidosis laktat
  • stroke
  • Paranoia
  • swings wanda

Maranéhanana nyaéta sababaraha efek samping mungkin tina DMAA. Tapi, aya henteu nalungtik sacara éksklusif analisa efek samping tamba. Mayoritas studi ngeunaan éfék ubar urang ngalibetkeun suplemén dietary kalawan DMAA salaku salah sahiji bahan maranéhna gaganti ubar dina isolasi. Tempo yén dosage pasti tamba di suplemén henteu diadegkeun, aya henteu akurasi di concluding yén efek samping nu salaku hasil tina DMAA. bahan séjén dina suplemén bisa jadi ngabalukarkeun efek ngarugikeun.

Sagedengeun ti eta, di sababaraha instansi, efek ngarugikeun anu jadi hasil tina overuse produk basis DMAA. Sababaraha pamaké anu geus ngalaman ieu efek samping geus dilaporkeun geus dicokot nepi ka 1,000 mg sapopoé. Dina instansi misalna, efek bisa dihindari lamun salah batang ka dosage biasa bener. Urang wajib ngobrol ngeunaan dosage DMAA katuhu dina bari pondok.

Sagedengeun ti eta, 1, 3 Dimethylamylamine geus kapanggih nepi ka éfék anu pohara sengit dina sistim saraf pusat lamun dipaké bareng jeung stimulants SSP atawa nootropics nu mangaruhan sistem adrenergic. Ieu bisa hasil ka sagala rupa efek samping. Ku alatan éta, lamun rék nyingkahan épék, mastikeun yén anjeun teu ngagabungkeun DMAA jeung stimulants atanapi nootropic a.

Ogé, éta Dianjurkeun yén suplemén DMAA teu kudu dipaké dina dasar poean. Ku kituna, naon anu di dosage Dimethylamylamine bener?

Tah kieu!

DMAA dosage

The dosis dimethylamylamine katuhu téh gumantung rupa faktor kawas umur jeung status kasehatan pamaké, diantarana waé lianna. Najan kitu, ayeuna, taya informasi ilmiah cukup nu bisa relied on ngadegkeun dosage katuhu tamba.

Bisi geus meuli produk DMAA keur gajih leungitna / beurat, mastikeun yén anjeun geus maca sarta turutan instruksi pamakéan dina labél sarta konsultasi dokter anjeun, tukang ubar atawa ahli Podomoro reputable samémeh ngagunakeun eta.

Biasana, dina dosis awal DMAA Bulan ti 10 mg mun 20mg. Atawa ½ porsi sahiji produk DMAA-inklusif tina pilihan Anjeun. Ieu bakal nulungan urang ningali jeung ngarasa kumaha tamba gampang mangaruhan maneh lamun nyandak eta dina dosis pinuh.

Salaku waktu mana ku, anjeun bisa ngaronjatkeun dosis ka 40 atanapi 60 mg per poé. Sanajan kitu, aya nu teu bukti faktual ngarojong Bulan dosis.

Aranjeunna bisa hirup kalawan dosages baku pikeun produk anu ngandung dimethylamylamine. Nilai hasil tina saran pamakéan dibikeun ku pabrik teh suplemén DMAA ayeuna dina pasaran.

Anjeun teu kedah ngagunakeun produk DMAA dina dasar poean lamun hayang ngahontal hasil pangalusna. Mayoritas suplemén DMAA meakeun aranjeunna dua tilu kali per minggu di paling. Ku ngagunakeun suplemén dina frékuénsi kitu, Anjeun kalayan gampang ngatur ulah ngamekarkeun gumantungna dina produk.

Preferably, nganggo Pél DMAA mun anjeun butuh énérgi atawa fokus dorongan atanapi menit kurang 30 saméméh ngalakonan hiji latihan fisik. Ku kitu lakukeun, Anjeun bakal tiasa ulah sabagian efek samping pre workout suplement.

10 hal nu kudu terang saencan nyandak DMAA

The World urang Top 4 Best-ngajual Fat ngaduruk Narkoba

Aya rupa-rupa ubar nu rojong leungitna gajih ku cara ngurangan craving, ngaronjatna métabolisme awak jeung / atawa ngajaga napsu katuhu. Gajih ubar ngaduruk ogé bisa mangrupa jalma ngamaksimalkeun workout poténsi ku cara ningkatkeun nya energi jeung fokus.

Tabel di handap nembongkeun luhureun opat ngajual obat ngaduruk gajih di sakuliah dunya.

Ngaran ubar na Jumlah CAS Kumaha eta fungsi
Synephrine bubuk -CAS: 94-07-5 Synephrine bubuk mangrupakeun béta-agonist nu dilampahkeun ku ngaronjatna laju métabolisme, kalori utilization jeung énergi tingkat awak manusa urang

1,3-dimethylamylamine (DMAA bubuk) - CAS 13803-74-2 Sareng struktur kimiana resembling yén sahiji Ephedrine, 1,3-dimethylamylamine mangrupakeun stimulan neural sintétik dipaké salaku bahan utama di suplemén gizi pikeun mantuan dina perbaikan kinerja athletic jeung dorongan énergi.

Clenbuterol hydrochloride-CAS 21898-19-1 Di sagigireun gaduh kakuatan gajih ngaduruk kuat, Clenbuterol hydrochloride ogé miboga éfék thermogenic dibaca ku cara ningkatkeun tekanan getih sarta nyababkeun haté ka dianggo harder.

Salian ti eta, ngabalukarkeun glikogén mun ngarecahna, ku kituna ngaduruk lemak awakna.

Salbutamol (Albuterol) - CAS 18559-94-9 bubuk salbuterol ieu mimitina dipaké ku jalma kalawan asma atawa Kasakit pulmonal obstructive kronis pikeun ngaronjatkeun engapanana. Najan kitu, ayeuna, tamba keur dipake dipaké pikeun ngamajukeun leungitna gajih gancang, pikeun pangropéa otot salila rezim leungitna gajih ogé keur naekeun daya tahan lamun salah ieu ngajalankeun workouts leungitna gajih.

Upami anjeun hoyong meuli dmaa atanapi salah sahiji gajih luhur ngaduruk narkoba, anjeun bisa kalayan gampang ngalakukeun kitu repot-bebas tina AASraw, com.

Kecap final

1, 3-dimethylamylamine nawarkeun sababaraha kauntungan kaasup nulungan dina pamutahiran memori jangka pondok tur Peta refleks kitu oge di gedung awak sarta ngaduruk lemak awakna. Najan kitu, anjeun kudu mastikeun yén anjeun konsultasi a panyadia Podomoro reputable tur taat kana dosage dianjurkeun ulah efek samping mungkin kayaning tekanan tinggi getih, isu jantung sarta tatu ginjal, diantara resiko kaséhatan séjénna pakait.

Tapi, adherence ka dosage katuhu teu jaminan yén anjeun moal ngalaman épék ngarugikeun. Ogé, éta sia noting yén aya aya bukti ilmiah linking épék ieu langsung ka pamakéan DMAA wungkul; nyaeta, dina henteuna bahan suplement lianna.

Rujukan

Bloomer RJ1, Farney TM, Harvey IC, Alleman RJ - profil Kasalametan ngeunaan kafein na supplementation 1,3-dimethylamylamine di lalaki sehat - hum exp Toxicol. 2013 Nov; 32 (11): 1126-36. Doi: 10.1177 / 0960327113475680. Epub 2013 Feb 19.

Schilling BK (1), Hammond KG, Bloomer RJ, Presley CS, Yates CR. - fisiologis sarta pharmacokinetic épék administrasi 1,3-dimethylamylamine lisan di lalaki - BMC Pharmacol Toxicol. 2013 Oct 4; 14: 52. Doi: 10.1186 / 2050-6511-14-52.

"1,3-Dimethylamylamine," Examine.com, diterbitkeun dina 24 April 2014, dimutakhirkeun pamungkas dina 14 Juni 2018,

Vorce SP, et al. Dimethylamylamine: ubar ngabalukarkeun hasil immunoassay positif pikeun amphetamines. J Anal Toxicol. (2011)

Gatotkaca P, Jackson S, Easton J. karacunan pait séjénna: hiji hal karacunan tina Pél pihak DMAA. NZ Med J. (2010)

The Merck Index: Hiji Encyclopedia of Kimia, Narkoba, jeung Biologicals (Book).

Lisi A, et al. Nalungtik ngeunaan methylhexaneamine dina minyak suplemén andgeranium. Test ubar Anal. (2011)

Bloomer RJ, et al. Balukar 1,3-dimethylamylamine na kafein nyalira atanapi dina kombinasi kana kompa jantung sarta tekenan getih di lalaki sarta awéwé cageur. Phys Sportsmed. (2011)

3 likes
7710 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.