Sagalana ngeunaan bubuk Topiramate

1.What nyaéta bubuk atah Topiramate?
bubuk 2.Topiramate pikeun Beurat Loss:
3.How Topiramate Karya pikeun Loss Beurat?
4.People anu kedah atanapi henteu kedah nyandak bubuk Topiramate?
5.How ngagunakeun resep Topiramate pikeun Loss Beurat
6.The dosage of Topiramate pikeun Loss Beurat
7.How ka meakeun Topiramate bubuk rasa 25
8.How ka meakeun Topiramate bubuk rasa 25 & 50 mg pikeun Loss Beurat
bubuk 9.Topiramate pikeun diobral
10.Topiramate bubuk formulir vs Phentermine pikeun Loss Beurat
11.Weight Loss Jeung Metformin & Topiramate Duaan
12.Advantages bubuk Topiramate Toko ti Aas Topiramate supplier bubuk:


video bubuk Topiramate


bubuk I.Raw Topiramate Karakter dasar:

ngaran: bubuk Topiramate
CAS: 97240-79-4
Formula molekular: C12H21NO8S
Beurat molekul: 339.36
Ngalembereh Point: 125 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas


1.What nyaeta bubuk Topiramate?aasraw

Topiramate bubuk (atawa Topamax) mangrupa ubar anti convulsant. Eta mantuan pikeun leungit beurat, Sabab eta supresses napsu. Anjeun tiasa nyandak topamax boh sareng atawa henteu sareng pangan, boh di tablet atanapi formulir kapsul, kumaha eta bisa boga rasa pait ku eta. Bisa jadi hiji alat mujarab nu babarengan, kalayan diet jeung latihan, bisa dipaké pikeun leungitna beurat.

Tapi kalawan sababaraha researches sarta studi, mangka dibuktikeun yen bubuk Topiramate ieu ngabantuan pikeun leungit beurat anjeun sarta nyieun anjeun cicing pas na langsing. Najan kitu, kami kanyahoan tina mékanisme peta nu ngahasilkeun épék terapi kawas sabagian nyebutkeun eta alters tegangan - gated saluran natrium sarta sagala rupa saluran kalsium dina uteuk jeung nu lianna disebutkeun yen eta mangaruhan reséptor GABA, isoenzymes anhydrase karbonat, sarta reséptor AMPA.


bubuk 2.Topiramate pikeun Beurat Loss:aasraw

Paduli sabaraha ubar ieu jalan, éta téh ogé dipikawanoh karacunan kaluar-labél dipaké pikeun leungit beurat. Inget yen teu sadaya jelema anu butuh waktu topamax bakal leungit beurat maranéhanana tapi paling urang nitenan hiji réduksi signifikan dina beurat maranéhanana sakuliah perlakuan maranéhanana. Aya loba bédana dina dahareun, genetika, kabiasaan, latihan, sarta pamakéan pangobatan lianna nu boga dampak badag dina beurat batur urang.

Pangpentingna nyebut dieu téh nya éta henteu disatujuan salaku ubar stand-nyalira pikeun leungitna beurat tapi ieu kaasup dina nyusun hiji FDA disatujuan ubar leungitna beurat disebut Qsymia.


3.How Works bubuk Topiramate pikeun Loss Beurat?aasraw

Sanajan aya kabingungan dina mékanisme nu balik kumaha topamax ieu jalan dina leungitna beurat naha kusabab di percobaan klinis ogé dilanjutkeun salaku hasil tina jalma ngalaman sababaraha efek samping ngarugikeun, sanajan eta kedah sababaraha leungitna beurat signifikan dina urang ngagunakeun topamax tinimbang placebo.

Di dieu urang nu nyadiakeun anjeun sababaraha daptar faktor anu ngantep anjeun terang karya kumaha topamax keur promosi leungitna beurat.

napsu Suppressant - Jalma bakal ngalaman suprési napsu atanapi ngurangan jadi éfék samping bari nyandak ubar ieu. Aya alesan pasti kana kumaha ubar ieu suppresses napsu anjeun tapi paling urang yakin yén éta dasi kana puseur ganjaran otak jeung kukituna ngarobah atawa heuras cara ganjaran anu diprosés. Kabéh proses ieu bakal ngahasilkeun jalma ngalaman kirang lapar atawa craving keur dahareun.

kecanduan controller - target Topiramate bubuk puseur kecanduan otak ku cara ngarobah jalur neural nu dianggo dina puseur kontrol kecanduan otak jeung ogé ngurangan saraf overexcited jeroeun wilayah Jawa Barat. Ku kituna, urang ngabogaan tekanan inducing zat moal panjang bet kitu jeung kukituna tetep cageur.

hormon Alterations - The asupan bubuk Topiramate bisa ngarobah tingkat hormon (kawas leptin & kortisol). ubar ieu ngurangan jumlah leptin kapanggih dina kortisol jeung kortisol sorangan ogé. Leptin ngurus napsu jeung lamun eta ngurangan lajeng otomatis jalma condong ngarasakeun kirang lapar. Kortisol mangrupakeun hormon stress nu ngajadikeun toko awakna kirang gajih nu di hasilna péngkolan dina leungitna beurat.

Disorientation - Éta éfék samping ngalaman bari maké topamax ieu, sakumaha ubar ieu boga épék potent on memori jeung kukituna ngahasilkeun pusing. Ku kituna, urang ngarasa disoriented salaku hasil tina perlakuan ieu bisa atawa teu bisa dahar kadaharan.

Ketosis - Jalma ngagunakeun pangalaman turun naek ubar ieu dina glukosa getih sarta kadar insulin, anu dina gilirannana ngabalukarkeun ketosis. Ketosis mangrupakeun kaayaan dimana awak migunakeun gajih sorangan salaku suluh atawa énergi sahingga ngakibatkeun ngurangan signifikan tina beurat. Ku kituna, make Topamax mun dipicuna ketosis nu artifisial jeung ngurangan beurat.

métabolisme Enhancer - A logika basajan nyaéta yén urang ngajaga diet sarua (atawa kagiatan fisik) tanpa nanaon noticeably tur kaleungitan beurat éféktif, berarti eta tiasa alatan hiji métabolisme gancang.

Ngurangan ciduh Produksi - Topamax mibanda kamampuhan pikeun ngurangan produksi ciduh jeung kukituna eta hasilna dina rasa poorer. Kalawan ngurangan ciduh, urang pasti bakal leungit napsu normal maranéhna, sabab make aran pinuh pikeun waktos deui sahingga ngakibatkeun kaleungitan beurat kaleuwihan Anjeun atawa obesitas.

Taya ditangtoskeun Rasa sensasi - Kalolobaan jalma niténan yén maranéhna leungit nu kuncup rasa jeung dahareun teu secukupnya pleasurable atanapi yummy. Ku kituna, urang pasti meakeun kirang pangan jeung condong leungit beurat maranéhanana.

Kumaha carana make bubuk Topiramate pikeun Beurat Loss AASraw Fat Loss


4.People anu kedah atanapi henteu kedah nyandak bubuk Topiramate?aasraw

Sacara umum, aya sababaraha spésifikasi urang kudu nuturkeun bari maké ubar bubuk Topiramate ieu.

Jalma Kudu Paké - Jalma anu mibanda BMI gede ti 27 atanapi nalangsara ti faktor résiko cardiac (kawas diabetes, darah tinggi atawa kolesterol tinggi) kedah nyandak ubar ieu salaku bagian tina program leungitna beurat maranéhanana. Kanggo hasil nu pangsaena, éta geus dilaksanakeun ku diet bergizi, modifikasi kabiasaan séhat, sarta latihan biasa. Taroskeun dokter saméméh migunakeun nginum obat sagala pikeun leungitna beurat.

Jalma teu kudu Paké - Jalma anu keur nalangsara ti pra - gangguan aya haté atawa batu ginjal atanapi fluctuations di tingkat getih tekanan, masalah ati, osteoporosis, gangguan haté, jsb teu kudu make nginum obat ieu. Awéwé anu hamil atanapi tata jadi hamil kudu menta nasehat dokter maranéhna saméméh ngagunakeun pangobatan ieu.


5.How ka make Topiramate resep bubuk pikeun Beurat Loss:aasraw

Cara pangalusna pikeun meakeun Topamax ieu boh dina kapsul naburkeun (anu bisa dipaké pikeun Sprinkle on dahareun) atawa tablet nu bisa dicandak ku atanapi tanpa dahareun pikeun dua kali sapopoé. Tapi pastikeun pikeun turutan arah nu prescribed on labél boh ku nanyakeun dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun meunangkeun inpo wincik.

Metoda: (Topiramate bubuk kapsul)

Ieu metoda pangalusna anu loba dipaké pikeun ngurangan beurat kaleuwihan Anjeun.

  • Candak 1 teaspoonful tina sagala pangan lemes sapertos yogurt, applesauce, oatmeal, és-krim, custard atanapi pudding.
  • Lajeng pulas kaluar kapsul jeung tuang campuran ieu dina dahareun anjeun.
  • Aduk sarta ngelek dahareun ieu tanpa permén tur pastikeun inuman cai sanggeus neureuy.
  • Ngulang proses ieu poean dugi anjeun meunang relief lengkep ti kaleuwihan beurat atawa obesitas.


6.The dosage bubuk Topiramate pikeun Beurat Loss:aasraw

The dosage minimum bubuk Topiramate nyaeta 25 mg jeung bisa ngaronjat dugi ka ngahontal dosis kacukupan. Lamun anjeun geus kahontal leungitna beurat nu dipikahoyong teras dokter anjeun bakal mutuskeun teu nambahan dosage bubuk Topiramate. The dosage maksimum bakal mg 800 nu dicokot kana dua dosis.

Inget yén dosage tamba ieu bakal gumantung kana unggal individu, salaku per kaayaan kaséhatan maranéhanana. Ubar ieu dina formulir sirkular anu imprinted kalawan OMN dina hiji sisi sarta ukuran (mg) dina sisi séjén. Anjeun tiasa manggihan 25 mg bubuk Topiramate dina warna krim, 50 mg di beige, 100 mg dina konéng sarta 200 mg dina warna pink.


7.How ka meakeun Topiramate bubuk rasa 25 & 50 mg pikeun Loss Beurat:aasraw

Boga katingal di kumaha nyandak ubar topamax ieu achieving leungitna beurat anjeun dipikahayang. Tapi hal utama Anjeun kudu inget teh dosage, waktos bentang, kabiasaan gaya hirup, asupan pangobatan sejen tur genetik bakal maén peran utama lianna ti nyokot obat ieu leungitna beurat.

Topiramate bubuk 25 mg pikeun Beurat Loss:
Topiramate bubuk 25 mg umumna dipaké pikeun ngadalikeun seizures jeung epilepsy. dosage nyaeta nyandak 1 tablet isuk-isuk sarta hiji peuting méméh waktu sare. Nuluykeun nyokot 25 ieu mg salami dokter Anjeun ngajak tapi pastikeun yén moal eureun maké éta tanpa nasihat prior ti dokter anjeun. Ogé, nyimpen ieu tablét dina tempat tiis & garing dina suhu kamar handap 25˚ C.

Topiramate bubuk 50 mg pikeun Beurat Loss:
Ieu Ngaruwat a sirah na gangguan bipolar sapanjang kalawan ngurangan beurat Anjeun. Meakeun tablet ieu dua kali poéan - sakali isuk-isuk sarta sakali Atang. Nuluykeun asupan tina ieu tablét dugi na iwal dokter Anjeun disarankan anjeun eureun. Inget lamun poho nyandak tablet nu lajeng skip nu dosage lasut (ninggalkeun dosage nu). Tetep dina tempat tiis, garing sarta sage dina hawa rohangan handap 25˚C.

Kumaha carana make bubuk Topiramate pikeun Beurat Loss AASraw Fat Loss


8.efek samping tina bubuk Topiramate pikeun Beurat Loss:aasraw

  • Topamax baris nyieun tasting dahareun hambar jeung mangsa perlakuan ieu, anjeun bisa ngalaman kaleungitan kuncup rasa anjeun sarta consuming pangan flavorless.
  • Ampir sakabéh jalma maké bubuk Topiramate ieu bisa ngalaman sababaraha efek samping nu ogé ngakibatkeun kaleungitan beurat Anjeun. Tangtu efek samping ngarugikeun kawas masalah memori, seueul, diare, insomnia, pusing, kahariwang, stress, kacapean, rasa distorsi, burih kesel, tingling sensations, masalah haid, ngaduruk sensasi sabudeureun muara, jrrd
  • Pastikeun pikeun inuman nyatu cai jeung non lianna - cairan kalori mun cleanse ginjal anjeun, sakumaha nginum obat ieu bakal ngangkat karentanan tina ngamekarkeun batu di ginjal Anjeun.
  • Ngobrol dokter Anjeun lamun geus ngalaman sagala masalah panon patali saméméh jeung mangsa perlakuan naha kusabab di pamakéan of topamax bisa ngakibatkeun leungitna permanén visi lamun ditinggalkeun untreated.
  • Ngeureunkeun consuming gajih tinggi na diet karbohidrat, sabab ngabalukarkeun formasi asam kaleuwihan dina getih. Ogé, ulah aya asupan alkohol sarta sedating ubar naha kusabab Topamax ieu bakal ngurangan efektivitas obat jeung suplemén tangtu.

Balukar Sisi umum

Sababaraha efek samping nu leuwih umum ti batur. Bari nyandak nginum obat ieu anjeun bisa ngalaman masalah visi, tingling sensations, galau jeung pusing. Anjeun oge bisa jadi drowsy, ngarasa tekanan tukangeun atawa sabudeureun panon anjeun, boga masalah memori, boga isu ucapan tur mibanda nyeri menstruasi. Dua gejala duanana kahariwang jeung déprési, kurangna kadar na tiredness, aya efek samping umum nginum obat ieu. Ogé, hiji gejala tina kahariwang, nervousness, nyaéta éfék samping umum sejen tina Topamax. Mun anjeun ngarasa paningkatan dina masalah konsentrasi, tiredness atanapi nervousness, Anjeun kudu nyarita ku dokter, lantaran ieu gejala nu nuju nyobian nulungan ku cara nyokot nginum obat teh.

Kirang Balukar umum Sisi

Anjeun bisa ngalaman efek samping kirang umum sawaktos nyandak Topamax. Contona, Anjeun bisa ngalaman nyeri lambung, gejala flu kayaning muriang jeung nyeri tikoro, leungitna napsu hasilna leungitna beurat sarta isu jeung gusi Anjeun. Nurutkeun éta klinik Mayo, Anjeun ogé bisa ngalaman parobahan mood kayaning sénsitip sarta depresi. Lamun salah sahiji gejala mood Anjeun tina kahariwang atawa kanaékan depresi alatan nyokot Topamax, Anjeun kudu menta nasehat dokter anjeun sarta therapist.

Balukar Sisi langka

Aya sababaraha efek samping nu bisa lumangsung sawaktos nyandak nginum obat ieu; kumaha oge, aranjeunna anu langka. efek samping langka kaasup getih dina cikiih anjeun, turun libido, nyeri nalika urinating atanapi sering urination, irung bleeds, dédéngéan isu sarta masalah kontrol kandung kemih. Anjeun oge bisa ngalaman isu engapan, baruntus a, panon jengkel sarta nyeri deui. Upami Anjeun ngalaman salah sahiji ieu efek samping langka, ngabahas sareng dokter anjeun.

Balukar Sisi serius

Sababaraha efek samping tina nyokot Topamax anu langkung serius tur bisa ngakibatkeun masalah kaséhatan gede. Numutkeun Drugs.com, Anjeun kudu ngahubungan dokter Anjeun langsung lamun ngalaman rugi visi atawa nyeri panon, ngaronjat haus jeung bingung, seueul, utah atawa burih séjén masalah jeung nyeri parna di balik anjeun atanapi samping. Ngabahas efek samping serius kalayan dokter Anjeun saencan nyandak nginum obat teh, jadi anjeun bakal nyaho mun anjeun kedah meunang perhatian saharita.


9.bubuk Topiramate pikeun diobral:aasraw

aasraw

  1. Salawasna inget yen naon ngabalukarkeun leungitna beurat dina hiji jalma bisa jadi sarua dina sejen. Pasalna mah béda for everyone ngagunakeun ubar ieu kawas salah geus ngurangan napsu jeung pangalaman séjén rasa poorer sarta diare.
  2. Anjeun tiasa nyandak bubuk Topiramate ieu (tablet atanapi kapsul bentuk nu secukupnya pait) boh kalayan atawa tanpa dahareun pikeun ngurangan Anjeun kaleuwihan beurat tur obesitas.
  3. Lamun nuju kaleungitan jumlah ridiculous tina beurat bari maké ubar ieu lajeng pastikeun konsultasi dokter anjeun diagnoses ditangtoskeun jeung pengobatan sarta nyandak hiji ubar alternatif kawas Qsymia.
  4. Bisa jadi alat hébat nalika digabungkeun jeung diet sehat sarta latihan biasa nu efektif mantuan Anjeun pikeun leungit beurat.
  5. Pastikeun pikeun ngalaporkeun dokter Anjeun langsung, lamun nuju ngalaman sagala efek samping keur relief gancang jeung éféktif tina masalah.
  6. Pernah kantos nyandak tablet rusak sabab bisa leungit efektivitas maranéhanana jeung kukituna iyeu moal jalan mun leres.
  7. Ngalakukeun sababaraha latihan biasa, latihan engapan jero, yoga, jsb mun meunang kontrol leuwih beurat Anjeun.
  8. Meakeun dahareun sehat sarta bergizi sapanjang kalawan sababaraha kabiasaan gaya hirup kawas dina waktos consuming dahareun, bade ranjang jeung ngabogaan sare sora, bersantai awak anjeun jeung pikiran, jeung sajabana


10.Topiramate bubuk formulir vs Phentermine pikeun Loss Beurataasraw

Phentermine jeung bubuk Topiramate dua jenis pisan béda pangobatan. Phentermine ieu dimaksudkeun pikeun dipaké salaku bantuan leungitna beurat, bari Topamax ieu dimaksudkeun pikeun dipaké pikeun ngubaran gangguan rebutan tangtu atawa nyegah migraines tina kajadian. Duanana pangobatan, kumaha oge, bisa ngabalukarkeun leungitna beurat. Ngobrol dokter Anjeun pikeun nangtukeun lamun boh pangobatan ieu luyu pikeun anjeun nyandak.

Phentermine

Phentermine, anu aya dina hiji kelas pangobatan disebut anorectics, jalan ku nurunna napsu hiji jalma. Kusabab eta tiasa watek ngabentuk, dokter umumna ngawatesan jumlah waktu anjeun bisa nyandak nginum obat teh. Sanajan panjang husus waktu anjeun bisa nyandak nginum obat bakal gumantung kana kumaha cara awak anjeun responds ka dinya, paling urang nyokot nginum obat pikeun tilu ka genep minggu, dumasar kana Center Nasional pikeun ramatloka PubMed Kaséhatan Biotéhnologi Émbaran urang. nginum obat ieu bisa ngabalukarkeun efek samping, kaasup utah, kabebeng, diare, rasa pikaresepeun dina sungut atawa sungut garing. efek samping serius ogé bisa lumangsung, kaasup insomnia, tremor, pusing, restlessness, palpitations haté, ngaronjat tekanan darah, shortness tina napas, bareuh suku atawa ankles, nyeri dada atanapi kasusah exercising. Upami Anjeun ngalaman salah sahiji ieu efek samping serius, nelepon dokter.

bubuk Topiramate

Topiramate bubuk, nu dina kelas pangobatan disebut anti convulsants, jalan ku nurunna pikagumbiraeun abnormal dina uteuk. nginum obat teh ieu disatujuan pikeun ngubaran pikeun ngubaran seizures di jalma anu kakurangan tina epilepsy atawa sindrom Lennox-Gastaut. Hal ieu ogé disatujuan pikeun nyegah nyeri sirah. nginum obat ieu bisa ngakibatkeun loba efek samping, kaasup leungitna beurat, kalemahan, bulu rugi, kasusah urinating, nyeri kalawan urination, bareuh, insomnia, tumuwuhna bulu mahiwal, masalah kulit, parobahan kareseban, balik atawa nyeri otot, nyeri tulang, garing atawa teary panon, nosebleeds, kasusah Heureuy, dandruff, haus ekstrim, oyag teu bisa kakadalian, gerakan kaleuleuwihan, gerakan panon teu bisa kakadalian, kabebeng, diare, gas, heartburn, parobahan dina kamampuh secukupnya dahareun, overgrowth tina gusi, ngaronjat ciduh, bareuh létah , numbness atanapi tingling dina anggota awak, kasusah concentrating, masalah memori, confusions, kurangna koordinasi, kabiasaan agrésif, headaches, depresi, sénsitip, swings mood sareng kalem réaksi. efek samping serius ogé bisa lumangsung, kaasup parobahan visi, nyeri panon, worsening of seizures, nyeri dada, gangguan engapan, henteu mampuh pikeun ngabales hal sabudeureun anjeun, nyeri lambung, utah, gancang atawa deet engapan, pounding atanapi keteg jajantung teratur, slow keteg jajantung, tiredness kaleuleuwihan, sengit deui atanapi samping nyeri, kedah tetep ka urinate, muriang, chill, leungitna napsu jeung cikiih katurunan atawa ngintip-smelling. Nelepon dokter lamun ngalaman salah sahiji ieu efek samping serius.

Topiramate bubuk lisan pikeun Beurat Loss

Sanajan bubuk Topiramate henteu disatujuan ku Administrasi Pangan sarta Narkoba AS pikeun leungitna beurat, leungitna beurat nyaéta éfék samping umum nginum obat teh. Dina studi klinis, kurang leuwih 16 persén dewasa sarta 21 persén barudak ngalaman leungitna beurat. Kusabab ieu, sababaraha dokter nulis resep nginum obat ieu kaluar-labél ka individu pikeun kaperluan di nulungan aranjeunna leungit beurat. Sanajan prakték ieu meureun luyu dina kaayaan nu tangtu, éta ngabogaan loba resiko poténsial. Topamax bisa ngabalukarkeun loba efek samping, loba mibanda potensi janten rada serius. Salawasna ngalakukeun panalungtikan sorangan na ngabahas studi panganyarna ku dokter pikeun nangtukeun lamun nyokot nginum obat ieu leungitna beurat téh aman atawa luyu pikeun anjeun.

interaksi

Phentermine jeung bubuk Topiramate teu boga naon interaksi ubar dipikawanoh. Sanajan kitu, ieu teu merta hartosna yén euweuh interaksi aya atanapi yén éta téh aman nyandak dua pangobatan babarengan. Salawasna marios sajarah médis anjeun kalawan dokter. Ieu ngawengku ngawartosan dokter Anjeun sadaya tina pangobatan arus jeung suplemén anjeun nyokot. Ulah nyandak dua pangobatan ieu babarengan iwal mun gaduh izin ti dokter Anjeun pikeun ngalakukeunana.


11.Loss beurat Kalawan Metformin & Topiramate bubuk Duaanaasraw

Metformin mangrupakeun ubar generik dicokot oral pikeun merangan diabetes Tipe 2 sabab ngurangan kadar gula getih. bubuk Topiramate mangrupa brand-ngaran obat lisan paling mindeng dipaké salaku hiji anticonvulsant pikeun ngubaran epilepsy tapi kadangkala prescribed pikeun ngurangan obesitas. Dua ubar kadang digabungkeun dina usaha pikeun ngadalikeun atawa leungit beurat, sarta efficacy maranéhna babarengan ieu dirojong ku panalungtikan. Taroskeun kalawan dokter perawatan primér anjeun méméh ngagabungkeun pangobatan sagala.

Metformin

Metformin mangrupakeun ubar anti diabetik populér, utamana pikeun pengobatan diabetes Tipe 2 di urang kaleuwihan beurat tur obese kalayan fungsi ginjal normal, dumasar kana "Compendium of farmasi sarta specialties". Metformin ngabalukarkeun rélatif sababaraha efek samping na nu pakait sareng low résiko tina hypoglycemia. Metformin oge mantuan ngurangan "bad" kadar kolesterol LDL jeung bisa ngurangan resiko tina komplikasi cardiovascular patali diabetes. Ieu diwanohkeun di Amérika Serikat dina 1995.

bubuk Topiramate

Topamax mangrupakeun merek-ngaran obat dumasar kana generik bubuk Vérsi Topiramate. bubuk Topiramate geus disatujuan ku Administrasi Pangan sarta Narkoba AS pikeun ngubaran seizures epileptic sabab deters konvulsi tapi ogé prescribed pikeun nyegah jenis nu tangtu migraines sarta gangguan jiwa jeung pikeun ngubaran obesitas. Generik Topiramate bubuk janten sadia di Amérika Serikat dina 2006.

Ngagabungkeun antara Narkoba

Jalma jeung diabetes 2 Tipe anu ampir sok kaleuwihan beurat tur remen obese. Obesitas ngaronjatkeun résiko diabetes lantaran sél jadi tahan kana épék insulin, anu mangrupakeun hormon disékrésikeun ku pankréas anjeun nu shuttles gula tina aliran getih kana sél sangkan bisa dibeuleum pikeun énérgi, dumasar kana buku "Asasi Manusa Fisiologi: Hiji terpadu Approach ". Jalma nyokot metformin ngadalikeun kadar gula getih maranéhna kadangkala ngagabungkeun deui kalawan Topamax leungit beurat.

Efficacy Duaan

Ngagabungkeun metformin na Topamax bisa ngakibatkeun ngaronjat leungitna beurat jeung kontrol gula getih hadé. Numutkeun hiji ulikan Austria diterbitkeun dina edisi 2007 tina "International Journal of obesitas," obese Tipe 2 pasén leungit antara 4.5 na 6.5 persén beurat awakna sanggeus sataun ti ngagabungkeun antara dua ubar - dibandingkeun ngan 1.7 persen dina eta pasien anu nyandak metformin nyalira. Salajengna, dina pasien anu digabungkeun dua obat némbongkeun kontrol gula getih nyata hadé. efek samping umum dianggap minor sarta kaasup sensations tina ngaduruk na tingling kulit.

bubuk Enanthate Methenolone pikeun sale4 hal ngagunakeun Primo neuleu! | AASraw


12.Advantages tina mésér bubuk bubuk Topiramate ti Aas supplier bubuk Topiramate:aasraw

1. stéroid kualitas pangalusna atah kalawan harga pabrik low

Urang ngajamin purity pangluhurna sagala powders> 98%, sarta alatan kami produsén moal pangecér, sadaya barang didieu dijual langsung kalawan harga panghandapna.

2. Saum sareng aman pangiriman bahan baku stéroid

1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar, teras nyadiakeun angka nyukcruk.

2) Beunghar ngalaman garansi shipper kiriman aman tur wijaksana sadaya bahan baku stéroid. Rupa-rupa metode transportasi, tur pilihan pangalusna salah nurutkeun alamat individu Anjeun.

3) The tinggi hasil laju pangiriman aman nyaeta luhur 98%.

4) waktos Pangiriman pikeun stéroid bubuk: 3-5 poé gawé ka AS, sarta 4-6 poé gawé ka nagara Uni Éropa.

3. Simkuring gaduh klien sakuliah dunya

1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sakabeh rupa bahan stéroid jeung pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.

eupan balik 2) pamaké urang bakal ngaapresiasi, saran anjeun bakal kanu kami pikeun ngaronjatkeun jasa urang, tur éta téh tanggung jawab urang papanggih kabeh syarat klien.

3) Aas téh salah sahiji supplier paling dipercaya bahan baku stéroid jeung barang kualitas pangalusna, aman & gancang pengiriman barang kalawan layanan alus.


2 likes
3784 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.