AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Kumaha nyampur atah trenbolone asétat bubuk?

navigasi blog aasraw

1. Naon trenbolone atah aceate bubuk 2.How teu atah Trenbolone asétat bubuk karya
3.How nyampur trenbolone atah asétat bubuk 4.Trenbolone Balukar Aceate
5.Trenbolone asétat satengah hirup 6.How ngagunakeun Trenbolone asétat
7.Trenbolone efek samping asétat 8.Buy Trenbolone asétat bubuk online


1. Naon trenbolone atah aceate bubuk

Atah trenbolone asétat bubuk mangrupa bahan utama injectable trenbolone asétat. Atah trenbolone asétat bubuk mangrupa konéng kristalin bubuk, CAS No. 10161-34-9, Formula molekular: C20H24O3, molekular Beurat: 312.4, ngalembereh Point: 90- 92ºC, Panyimpenan temp: 0-6 ° C.

Trenbolone asétat diwanohkeun ku pabrik Perancis dina 1980s tapi éta mimitina ngan sadia pikeun veterinarians. Veterinarians nyuntik stéroid kana kuda nu tadi saeutik tanaga, mucunghul lemah atawa lacked sagala otot kuat.

Saatos produsén aslina dieureunkeun nyieun stéroid anu, pausahaan séjén ucul on bandwagon nu. Maranéhanana pabrik dipaké ubar pikeun ningkatkeun jumlah daging sadia dina sapi biasa. Patani sakuliah nagara kapanggih yén méré sapi maranéhanana injections poean bisa masihan aranjeunna langkung daging jeung ngaronjatkeun kauntungan maranéhanana. Bodybuilders sarta tipe séjén atlit ayeuna make trenbolone asétat pikeun masihan dirina kuat tur healthier pilari muscles.Trenbolone asétat téh kasohor keur salah sahiji stéroid anabolik neneng di dunya. Ieu hususna éféktif dina kasus enhancement kinerja.

Atah Trenbolone asétat Bubuk, purity> 98%
nami Trenbolone asétat bubuk, tren A bubuk 10161-34-9 Trenbolone asétat
CAS No. 10161-34-9
Formula molekular C20H24O3
Beurat molekul 312.4
ngalembereh Point 90- 92ºC
Storage temp 0-6 ° C
Apperance Konéng kristalin Bubuk


2. Kumaha carana sangkan Raw Trenbolone asétat bubuk karya

Atah Trenbolone bubuk asétat dianggap minangka salah sahiji produk neneng dina lapisan miboga Peta, nu bisa mawa sababaraha kauntungan. Sababaraha atlit nelepon deui aruler atawa raja di dunya bubuk sarupa preparations.Raw Trenbolone asétat boga sababaraha pasipatan ngariung kuat. Hal ieu ngamungkinkeun stéroid ka nomeran reséptor androgén dina awak jeung ngagantelkeun kana pamadegan komponén. Téstostéron alami bakal ngagantelkeun kana reséptor, tapi ieu panalungtikan nunjukkeun yén Tren asétat ngabentuk beungkeut hadé jeung reséptor ti téstostéron manten. reséptor pamadegan ngangkut informasi ka bagian séjén awak.

Sakali dina reséptor tumuwuh biasa kana parobahan anyar, reséptor jalma bakal maksakeun awak meta dina cara béda. Mangpaat stéroid nu bisa ngarobah jalan awak prosés protéin jeung karbohidrat. Gantina ngarobah bahan pamadegan kana gajih, awak ngawangun otot tina sanyawaan maranéhanana. Tren asétat bubuk ogé eureun awak tina ngarobah dahareun kana kaleuwihan gajih na nyegah ingetan cai. Loba tipe séjén stéroid ngakibatkeun otot pikeun nyerep deui cai, anu bisa ngakibatkeun gain beurat. Tren asétat bubuk leuwih efektif ti téstostéron lamun dipaké leres tur nurutkeun saran. Nganut siklus Trenbolone asétat katuhu tiasa salah sahiji siklus greatest pikeun sagala enhancer kinerja sahingga achieving hasil dipikahoyong aman tur dina periode pondok waktu.


3. Kumaha nyampur trenbolone atah asétat bubuk

bubuk Tren asétat kasohor keur salah sahiji stéroid anabolik neneng di dunya. Ieu hususna éféktif dina kasus enhancement kinerja. Naon deui, trenbolone asétat oge salah sahiji anu pang serbaguna saprak gawéna ogé di bulking sarta motong siklus sapuk. Loba jalma meunang atah bubuk trenbolone asétat ti internét, sarta éta gampang mésér trenbolone asétat bubuk online. Tapi kumaha carana campur atah trenbolone asétat bubuk nalika meuli trenbolone asétat bubuk online? Di dieu teh resep rujukan. Sateuacan anjeun gaul trenbolone atah asétat bubuk (trenbolone asétat homebrew), anjeun kudu nyaho naon nu na naon anu anjeun lakukeun, jeung resiko. Ulah coba trenbolone actate homebrew lamun teu nyaho nanaon tentang trenbolone asétat.

Naon nu hal nu peryogi nyiapkeun sakumaha bellow:

Tren asétat 100mg /[EMAIL PROTECTED]
bubuk 5g Tren asétat
1ml BA
10ml BB
minyak cikal 35ml Anggur

Trenbolone asétat homebrew step by step:

Lengkah 1:
Beuratna powder stéroid kana beaker kaca sakumaha ditémbongkeun di luhur, nambah Benzyl Alkohol na Benzyl bénzoat

Lengkah 2:
The pangleyur baris dimimitian geuwat ngabubarkeun bubuk tapi guna ngagancangkeun prosés nepi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun cai mandi. Pace vial kana sababaraha cm cai dina pan atanapi hal sarupa: hal anu penting teu make cai nu teuing panas kusabab ieu bakal ngakibatkeun sabagian produk pikeun ngoksidasi-150f nyaéta hawa alus nganggo, cai Alternatipna pindang ti ketel nu . Minyak pamawa kudu suhu sarua salaku solusi keur ditambahkeun jadi lamun haneut solusi dina cai mandi maneh kedah oge sarua jeung minyak pamawa. Tujuan dina titik ieu saukur pikeun pinuh leyur powder kana pangleyur. Kudu aya euweuh "swirls Hormon" atawa bubuk ditingali sésana dina leyuran jeung sakali ieu kahontal move on ka hambalan salajengna.

Lengkah 3:
Tambahkeun minyak cikal anggur nu warmed kana leyuran, hal ieu 35ml kudu ditambahkeun. Campur tuntas deui, kudu aya euweuh hormon swirls-sakali ieu lumangsung dipiceun geuwat ti cai mandi sarta ngaléngkah ka prosés nyaring.
Powder stéroid anu pinuh leyur dina pangleyur, minyak pamawa ieu ditambahkeun jeung produk anu siap jadi disaring.

Lengkah 4:
Tarik nepi solusi kana jarum suntik nu bakal nyaring jeung, ieu tiasa jarum suntik badag tunggal atawa kieu bisa diulang sababaraha kali ku jarum suntik leutik. Leupaskeun 0.22um steril filter jarum suntik ti ayeuna teh paking sarta ngalereskeun jarum héjo ka sisi leutik lajeng dilarapkeun ka jarum suntik teh.
Ngusap luhureun éta vial steril kalawan swab Alkohol terus selapkeun jarum héjo di dinya, nempatkeun jarum nu napel na jarum suntik filter kana vial kana.

Nengetan: The jarum detik equalizes tekanan salaku solusi asup vial nu. Larapkeun tekanan kana jarum suntik plunger kana filter campuran. Ieu bagian pangpentingna tina sakabéh prosés ieu salaku éta naon sterilizes produk Anjeun. Kabéh stéroid rengse tina sagala lab stéroid kudu ngaliwat proses ieu pisan.
Aya kalana hiji bisa manggihan yén filter nu bakal diblokir atawa nu prosesna slows drastis-éta bisa ditarima mun ngaganti filter nu mibanda nu anyar lamun ieu lumangsung mun ngahemat waktos. Waktu nu diperlukeun pikeun nyaring stéroid gumantung kana anu stéroid keur disaring tur sabaraha nya keur filtere, kitu ogé nu mg / ml produk.

Muscular athletic bodybuilder kabugaran modél posing sanggeus exercis

Sakali produk kasebut disaring di vial steril prosés geus réngsé.

Sakabéh prosés luhur geus dicokot menit kasarna 40 sarta geus diperlukeun enol skill. Dina conto ieu 50ml of Trenbolone asétat ku nilai jalan tina kasarna $ 747 ieu dihasilkeun ku total biaya produksi kasarna $ 100-hiji kauntungan / hemat margin luar biasa. Éta pisan sababna naha jadi loba bodybuilder kawas ka mésér trenbolone asétat bubuk online tur ngalakukeun trenbolone asétat hombrew. Tapi lamun keur retailing, anjeun bisa kénéh kudu bottling kana 10 ml steril vials.For kuantitas leutik kayaning 1 liter, anjeun ngan bisa nganggo saringan jarum suntik steril, tapi pikeun kuantitas bulk kayaning puluhan liter, Anjeun bisa jadi kudu meuli a aparat filtration pangleyur.


4. Trenbolone Aceate Balukar bubuk

keur épék trenbolone asétat, Tren asétat behaves kawas loba stéroid anabolik lianna. Ieu ngaronjatkeun pangabisa awak anjeun keur nyintésis protéin jeung mantuan jaringan otot Anjeun ngaropéa deui nitrogén. Lamun awak anjeun bisa nyieun protéin leuwih gancang, sarta nalika blok wangunan pikeun maranéhanana protéin (nyaéta nitrogén) anu disadiakeun dina kaayaanana, anjeun tiasa ngalaman pertumbuhan otot dina hiji skala epik. Kumisan ti ieu, Trenbolone asétat ogé bakal dianggo pikeun ngamajukeun faktor pertumbuhan insulin-kawas nu geus jawab repairing na rejuvenating jaringan sakuliah awak anjeun. Ogé naek count getih beureum nyata; kalawan sél getih beureum deui, anjeun hadé bisa oxygenate otot anjeun sarta nyadiakeun éta lingkungan perdana pikeun tumuwuh.


5. Trenbolone satengah hirup bubuk asétat

Paling atlet anu injecting hiji versi trenbolone nu boga ranté éster napel eta, sarta teu dugi lipases plasma dina aliran getih megatkeun ati ranté éster nu trenbolone nyaéta bébas berinteraksi sareng reséptor androgén dina sél otot. trenbolone asétat satengah hirup nyaeta ngeunaan 48 jam, bari versi enanthate nyaeta ngeunaan 5-7 poé.


6. Kumaha carana make bubuk Trenbolone asétat

Si tempo hiji siklus Trenbolone asétat kudu nyaho aranjeunna gaduh sababaraha pilihan sadia pikeun aranjeunna. Sanajan eta dianggap cara hébat kana bulk up, mangka ogé remen terpadu kana rutin motong. Paduli naon a pamaké akang keur, ieu téh mangrupa stéroid kuat anu merlukeun pangaweruh katuhu kumaha gawéna. Tapi hal pangpentingna pikeun nginget ieu, Bisa boga bahaya samping épék épék.

● Trenbolone asétat bubuk siklus dasar:

Salila siklus dasar, anu dosage katuhu kedah 50mg unggal poé, unggal poé alik. Ieu bisa disaluyukeun 75mg unggal dintenna alik lamun awak anjeun némbongkeun kasabaran ti dosage 50mg. Dina kasus normal, durasi katuhu pikeun pamakéan anu normal 8 minggu najan 12 minggu oge ditarima paduli dosis dipaké. Jadi sadar sanajan, nu leuwih luhur dosis anu leuwih luhur résiko efek samping signifikan.
lamun anjeun ngagunakeun stéroid pikeun 12 minggu, éta salawasna alus mun boga sababaraha pangalaman ngagunakeun hormon atawa jadi aub dina sababaraha kompetisi atawa Tujuan pisan husus. stéroid nu tumpukan sampurna ogé kalawan Dianabol jeung téstostéron dina mangsa siklus lamun boga sagala kagiatan nu tangtu. Tren ogé bisa tumpukan ogé kalawan téstostéron atanapi stéroid anabolik séjén kaasup Anavar na Winstrol salila fase motong.

● Trenbolone asétat bubuk siklus canggih:

Upami Anjeun gaduh pangalaman jeung stéroid, hiji siklus canggih bakal alus keur anjeun. Ieu dimimitian kalawan 100mg unggal dintenna alik tapi di hal nu ilahar, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaluyukeun tingkat dosage mun 100mg unggal dinten salila pamakéan period.It nyaeta kumaha oge moal sasaena ngagunakeun Trenbolone asétat unggal dintenna lamun aya hiji off-musim atlet sakumaha ieu ngan bakal ngahasilkeun sababaraha ditambahkeun stress fisik nu teu perlu. Najan kitu, anjeun tiasa nganggo dosis poéan 100mg salila diet jeung utamana deukeut kompetisi Anjeun.

Daur Trenbolone asétat pangalusna pikeun kaluar-musim bakal 100mg unggal dintenna alik jeung bisa digabungkeun ogé kalawan Téstostéron na Dbol. Hiji metodeu tumpang tindih disarankeun pikeun pamaké canggih, nu hartina anjeun bisa suplement kalawan Deca-Durabolin jeung téstostéron keur 12 minggu.

Deca kudu ditarik ku minggu 12 sarta anjeun bisa lengket kalayan Téstostéron na Trenbolone wungkul. Aya pilihan sajajalan lamun datang ka motong siklus asétat Trenbolone atanapi dieting na ieu tiasa bener seru. Nasehat Hadé pisan mun éta salawasna milih pilihan katuhu cocog pikeun anjeun sarta ngagunakeun stéroid sakumaha dianjurkeun.


7. épék bubuk Trenbolone asétat

Pikeun extent sababaraha, aya harga di efek samping bisa mayar kanggo ieu, tapi moal ampir kana extent nu loba ngabayangkeun. Bari sababaraha manggihan trenbolone masalah pikeun alesan ngaronjat kacenderungan agrésif, sweats wengi, atawa kamampuan nu ngirangan aérobik, paling neangan ieu efek samping slight jeung gampang diurus, atawa non-existent maranehna pribadi.


8. Beuli Trenbolone asétat bubuk online

Trenbolone asétat téh salah sahiji stéroid anabolik pangkuatna kalawan kapasitas enhancement kinerja hébat hususna keur atlit jeung tukang awak. Sarta trenbolone asétat homebrew tiasa nyimpen ongkos Anjeun tur meunangkeun kualitas luhur trenbolone asétat. Ku kituna loba bodybuilders atanapi atlit anu pefer mésér bubuk trenbolone asétat online, lajeng sangkan injectable trenbolone asétat ku themself. Nalika Toko trenbolone asétat bubuk online, kudu nengetan yén trenbolone asétat bubuk supplier bisa nyadiakeun kualitas luhur tren asétat bubuk. Ulah ngan ukur neuteup dina harga, nya eta teu mungkin mun meunang qualtiy tinggi trenbolone asétat bubuk kalawan harga low, najan trenbolone harga asétat pisan béda dina pasaran. Sateuacan Toko trenbolone asétat bubuk ti trenbolone supplier asétat bubuk online, Anjeun tiasa ménta sababaraha dokumen pikeun mastikeun kualitas tren A bubuk mangrupa tinggi. Atawa ngadamel urutan sidang munggaran lamun teu yakin dokumen teh. Kanggo sabagéan ageung tina laporan nguji ti lab kawentar, hasil nguji bisa dipariksa ku diri kalawan lab, laporan nguji sapertos anu leuwih dipercaya.


2 likes
7263 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.