Inpormasi Pitunjuk Ngeunaan Lenvatinib Kanggo Kanker - AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Lenvatinib

 

  1. Sajarah Lenvatinib
  2. Naon ari Lenvatinib?
  3. Mékanisme aksi Lenvatinib
  4. Naon anu Lenvatinib Dipaké Pikeun?
  5. Naon Pangaruh Sisi anu Tiasa Kuring Perhatoskeun Nalika Anjeun Nganggo Lenvatinib?
  6. Hasil Klinis Lenvatinib (Persetujuan FDA)
  7. Dimana kuring kedah ngajaga Lenvatinib?
  8. Obat Anu Hubungan: Lenvatinib Mesylate (CAS: 857890-39-2)
  9. Dimana Urang Tiasa Mésér Lenvatinib online?

 

Sajarah Of Lenvatinib

Percobaan klinis fase I dina pasién kanker dilakukeun dina 2006. [8] Sidang fase III pikeun ngubaran penderita kanker tiroid dimimitian dina Maret 2011.

Lenvatinib dibéré status ubar yatim pikeun ngubaran sagala rupa jinis kanker tiroid anu henteu ngaréspon radioiodin di Amérika Serikat sareng Jepang di 2012 sareng di Éropa di 2013.

Dina Pébruari 2015, FDA AS nyatujuan lenvatinib pikeun pangubaran kanker progresif, radioiodin anu dibédakeun kanker tiroid. Dina Méi 2015, Badan Obat Éropa (Ema) nyatujuan ubar pikeun indikasi anu sami.

Dina Méi 2016, FDA nyatujuan éta (dina kombinasi sareng everolimus) pikeun pengobatan karsinoma sél ginjal anu canggih saatos salah sahiji terapi anti-angiogenik sateuacanna.

Dina bulan Agustus 2018, FDA nyatujuan lenvatinib pikeun pangobatan lini kahiji pikeun jalma anu ngagaduhan karsinoma hépatokellular (HCC) anu henteu kasohor.

 

Naon Lenvatinib?

Lenvatinib (CAS:417716-92-8) nyaéta reséptor tirosin kinase (RTK) sambetan anu ngahambat kagiatan kinase réspéktor vaskular endothelial factor (VEGF) reséptor VEGFR1 (FLT1), VEGFR2 (KDR), sareng VEGFR3 (FLT4). Lenvatinib ogé ngahambat RTKs sanés anu parantos ngait dina angiogenesis patogén, tumuh tumor, sareng kamajuan kanker salian fungsi sélular normalna, kalebet reséptor faktor pertumbuhan fibroblast (FGF) FGFR1, 2, 3, sareng 4; trombosit diturunkeun faktor pertumbuhan reséptor alfa (PDGFRα), KIT, sareng RET. Reséptor ieu tirosin kinase (RTKs) anu aya dina mémbran sél ngagaduhan peran sentral dina aktivasina jalur transduksi sinyal anu kalibet dina régulasi normal prosés sélular, sapertos proliferasi sél, migrasi, apoptosis sareng diferensiasi, sareng dina angiogenesis patogén, limfogénesis, kamekaran tumor sareng kamajuan kanker. Khususna, VEGF parantos dikenalkeun salaku régulator penting boh angiogenesis fisiologis sareng patologis sareng ningkat ekspresi VEGF aya hubunganana sareng ramalan goréng dina seueur jinis kanker.

Lenvatinib dituduhkeun pikeun pengobatan pasién anu sacara lokal kumat atanapi metastatik, progresif, yodium radioaktif (RAI) -refractory dibédakeun kanker tiroid. Kaseueuran penderita kanker tiroid ngagaduhan ramalan anu saé kalayan pangobatan (98% tingkat salamet 5 taun) anu ngalibatkeun operasi sareng terapi hormon. Nanging, pikeun penderita kanker tiroid RAI-réfraktif, pilihan pangobatan diwatesan sareng ramalanana goréng, anu nyababkeun dorongan pikeun ngembangkeun terapi anu langkung sasar sapertos lenvatinib.

 

Lenvatinib Mékanisme peta

Lenvatinib mangrupikeun reséptor tirosin kinase Panghambat (RTK) anu ngahambat kagiatan kinase réspéktor vaskular endothelial growth factor (VEGF) reséptor VEGFR1 (FLT1), VEGFR2 (KDR), sareng VEGFR3 (FLT4). Lenvatinib ogé ngahambat RTKs sanés anu parantos ngait dina angiogenesis patogén, tumuh tumor, sareng kamajuan kanker salian fungsi sélular normalna, kalebet reséptor faktor pertumbuhan fibroblast (FGF) FGFR1, 2, 3, sareng 4; trombosit diturunkeun faktor pertumbuhan reséptor alfa (PDGFRα), KIT, sareng RET.

AASraw mangrupikeun produsen profesional Lenvatinib.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

Naon Lenvatinib Dipaké Pikeun? 

❶ Lenvatinib digunakeun pikeun ngubaran jinis anu tangtu tiroid kanker anu parantos balik atanapi anu sumebar ka bagian sanés awak sareng teu tiasa diubaran ku iodin radioaktif.

❷ Lenvatinib ogé dianggo sasarengan sareng everolimus (Afinitor, Zortress) pikeun ngubaran karsinoma sél ginjal (RCC, hiji jinis kanker anu dimimitian dina ginjal) pikeun jalma anu sateuacanna nampi pangobatan kalayan pangobatan kémoterapi sanés.

❸ Lenvatinib ogé dipaké pikeun ngubaran karsinoma hepatosél (HCC; jinis kanker ati) anu teu tiasa diubaran ku operasi.

❹ Lenvatinib ogé dianggo sasarengan sareng pembrolizumab (Keytruda) pikeun ngubaran jinis anu tangtu kangker tina éndométrium (pinding rahim) anu sumebar ka bagian sanés awak atanapi parah nalika atanapi saatos dirawat ku pangobatan kémoterapi atanapi anu henteu tiasa diubaran ku operasi atanapi terapi radiasi.

❺ Lenvatinib aya dina kelas pangobatan anu disebut penghambat kinase. Gawéna ku cara ngahambat tindakan protéin anu henteu normal anu sinyal sél kanker pikeun ngalikeun. Ieu ngabantosan lirén panyebaran sél kanker.

 

Naon SIDE Eépék May atuh Nbeurit Whayam bikang Anjeun Anggo Lenvatinib?

Efek samping anu anjeun kedah laporkeun ka dokter atanapi ahli perawatan kaséhatan gancang-gancang:

▪ réaksi alérgi sapertos ruam kulit, peurih atanapi hives, pembengkakan raray, biwir, atanapi létah

▪ masalah napas

▪ nyeri dada atanapi palpitations

▪ lieur

▪ asa pingsan atanapi hampang, murag

▪ nyeri sirah

▪ darah tinggi

▪ sawan

▪ tanda-tanda sareng gejala perdarahan sapertos na getih atanapi hideung, tai na; cikiih beureum atanapi coklat-coklat; nyiduh getih atanapi bahan coklat anu katingalina sapertos kopi; bintik beureum dina kulit; bruising atanapi perdarahan ilahar tina panon, permén karét, atanapi irung

▪ tanda sareng gejala parobihan bahaya dina detak jantung atanapi wirahma jantung sapertos nyeri dada; lieur; keteg jajantung gancang atanapi henteu teratur; palpitations; asa pingsan atanapi hampang, murag; masalah engapan

▪ tanda-tanda sareng gejala tatu ginjal sapertos gangguan ngalirkeun cikiih atanapi robih jumlah cikiih

▪ tanda sareng gejala tatu ati sapertos cikiih konéng atanapi coklat poék; perasaan gering umum atanapi gejala sapertos flu; tai warna-lampu; kaleungitan napsu; seueul; nyeri beuteung luhur katuhu; mahiwal lemah atanapi capé; konéng tina panon atanapi kulit

▪ tanda sareng gejala kalium rendah sapertos keram otot atanapi nyeri otot; nyeri dada; lieur; asa pingsan atanapi hampang, murag; palpitations; masalah engapan; atanapi gancang, deg-degan henteu teratur

▪ tanda sareng gejala stroke sapertos parobahan visi; kabingungan; kasulitan nyarios atanapi ngartos; nyeri sirah parah; numbness dadakan atanapi kalemahan tina raray, panangan atanapi suku; kasulitan leumpang; lieur; kaleungitan kasaimbangan atanapi koordinasi

▪ nyeri beuteung

▪ pembengkakan suku atanapi ankles

▪ biasana lemah atanapi capé

 

Efek samping anu biasana henteu meryogikeun perhatian médis (laporkeun ka dokter anjeun atanapi ahli perawatan kaséhatan upami aranjeunna teras-terasan atanapi ngaganggu):

▪ birit

▪ nyeri sendi

▪ kaleungitan napsu

▪ nyeri sungut

▪ nyeri otot

▪ seueul, utah

▪ ngirangan beurat badan

Daptar ieu tiasa henteu ngajelaskeun sadayana efek samping anu mungkin. Nelepon dokter anjeun pikeun nasihat médis ngeunaan efek samping. Anjeun tiasa ngalaporkeun efek samping ka FDA di 1-800-FDA-1088.

 

Lenvatinib

 

Lenvatinib Hasil klinis(Persetujuan FDA)

nu Persetujuan FDA tina Lenvatinib didasarkeun kana uji coba multicenter, acak, buta dua kali, placebo-dikawasa dina 392 poko kalayan iodin-réfraktif radioaktif radioaktif lokal atanapi dibédakeun tiroid kanker sareng bukti radiografi ngeunaan kamajuan panyakit dina 12 bulan sateuacan acak, dikonfirmasi ku ulasan radiologis mandiri. Subjék nampi Lenvatinib 24 mg sakali unggal dinten (n = 261) atanapi plasebo (n = 131) dugi ka kamajuan panyakit. Hasil panilitian nunjukkeun poko anu diubaran Lenvatinib hirup rata-rata 18.3 bulan tanpa panyakitna maju (salamet bébas tina kamajuan), dibandingkeun sareng rata-rata 3.6 bulan pikeun mata pelajaran anu nampi plasebo. Salaku tambahan, 65% poko dirawat kalayan Lenvatinib ningali pangirangan dina ukuran tumor, dibandingkeun sareng 2% poko anu nampi plasebo.

AASraw mangrupikeun produsen profesional Lenvatinib.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

Dimana kuring kedah ngajaga Lenvatinib?

Tetep kaluar tina jangkauan sahiji barudak.

Simpen antara 20 sareng 25 derajat C (68 sareng 77 derajat F). Buang ubar naon waé anu henteu dianggo saatos tanggal kadaluarsana.

CATETAN: Lambaran ieu mangrupikeun ringkesan. Éta henteu tiasa ngaliput sadaya inpormasi anu mungkin. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan ubar ieu, ngobrol sareng dokter, apotéker, atanapi panyawat kasihatan anjeun.

 

Obat Anu Hubungan: Lenvatinib Mesylate (CAS: 857890-39-2)

Lenvatinib mesylate (CAS: 857890-39-2) mangrupikeun panghambat sintétik, résolut oral reséptor faktor pembuahan endothelial 2 (VEGFR2, ogé katelah KDR / FLK-1) tirosin kinase kalayan poténsi kagiatan antineoplastic. E7080 ngahalangan aktivasina VEGFR2 ku VEGF, hasilna ngahambat jalur transduksi sinyal reséptor VEGF, nurunkeun migrasi sél endothelial vaskular sareng proliferasi, sareng apoptosis sél endothelial vaskular.

Lenvatinib mesylate nyaéta uyah metanésulfonat anu diraih ku réaksi lenvatinib kalayan hiji molar anu sami sareng asam methanesulfonic. Inhibitor multi-kinase sareng ubar yatim anu dianggo (salaku uyah mesylate na) pikeun pangobatan sababaraha jinis kanker tiroid anu henteu ngaréspon radioiodin. Éta ngagaduhan peran salaku sambetan EC 2.7.10.1 (reséptor protéin-tirosin kinase), faktor réséptor faktor pertumbuhan fibroblast, ubar yatim, antagonis reséptor faktor pembuluh endothelial vaskular sareng agén antineoplastik. Éta ngandung lenvatinib (1+).

 

Lenvatinib mesylate disatujuan pikeun dianggo nyalira atanapi ku ubar sanésna pikeun ngubaran:

♦ Karsinoma endometrial anu maju sareng janten parah saatos terapi anu sanés. Hal ieu digunakeun ku pembrolizumab di pasién anu kanker na henteu microsatellite instability-high (MSI-H) atanapi mismatch perbaikan kirang (dMMR) sareng teu tiasa diubaran ku bedah atanapi terapi radiasi.

♦ Karsinoma Hepatokélular (jinis kanker ati). Hal ieu dijantenkeun pangobatan lini kahiji di pasién anu panyakitna henteu tiasa dicabut ku operasi.

♦ Karsinoma sél ginjal (jinis kanker ginjal) anu maju. Hal ieu digunakeun kalayan everolimus di pasién anu parantos nampi terapi panyakit angiogenesis.

♦ Kanker tiroid di pasién anu tangtu anu ngagaduhan panyakit kutang, kumat, atanapi metastatik anu henteu ngaréspon pangobatan kalayan iodin radioaktif.

Pamakéan ieu disatujuan dina Program Persetujuan Gancangan FDA. Salaku kaayaan persetujuan, uji coba konfirmasi kedah nunjukkeun yén lenvatinib mesylate nyayogikeun kauntungan klinis di pasién ieu. Lenvatinib mesylate ogé nuju diulik dina pangobatan jinis kanker sanés.

 

Dimana Urang Bisa Mésér Lenvatinib online?

Aya seueur pemasok / pabrik bubuk lenvatinib di pasar, mendakan anu asli penting pisan pikeun sadaya masarakat anu peryogi produk ieu mendesak. Nalika urang mutuskeun mésér bubuk lenvatinib di pasar, urang kedah diajar langkung seueur inpormasi ngeunaan éta, terang kumaha ngagunakeunana sareng mékanisme tindakan na, résiko naon waé nalika urang nyandak bubuk lenvatinib .... Salaku tambahan, harga sareng kualitas kedah janten masalah urang sateuacan ngagaleuh.

Saatos urang survey data tina pasar, dibandingkeun seueur pemasok, AASraw katingali pilihan anu saé pikeun jalma-jalma anu hoyong mésér seueur bubuk lenvatinib, produksiana dikawasa ketat dina kaayaan cGMP, kualitasna tiasa dilacak iraha waé sareng aranjeunna tiasa nyayogikeun sadaya laporan uji coba nalika anjeun mesen. Sedengkeun pikeun biaya bubuk / harga bubuk lenvatinib, éta kedah wajar, dina panon kuring. Kusabab kuring ngagaduhan seueur harga tina panyadia anu béda, dibandingkeun sareng kualitas, saur Aasraw moal janten pilihan anu goréng.
Kanggo langkung jelasna, wilujeng ngobrol sareng AASraw!

 

rujukan

[1] H. Erdem, C. Gündogdu, sareng S. Üipal, "Korélasi E-cadherin, VEGF, éksprési COX-2 kana parameter prognostik dina karsinoma tiroid papillary," Experimental and Molecular Pathology, vol. 90, henteu. 3, kc. 312-317, 2011.

[2] M. Yagi, S. Kato, Y. Kobayashi dkk., "Pamblokiran selektif faktor pertumbuhan diturunkeun trombosit (PDGF) reséptor autofosforilasi sareng kajadian sélular dimédiasi PDGF ku turunan quinoline," Experimental Cell Research, vol. 234, henteu. 2, kc. 285–292, 1997.

[3] P. Soares, J. Lima, A. Preto dkk., "Parobihan genetik dina karsinoma tiroid anu teu dibédakeun sareng teu dibédakeun," Ayeuna. Genomics, vol. 12, henteu. 8, kc. 609-617, 2011.

[4] MM Moura, BM Cavaco, V. Leite. RAS proto-oncogene dina karsinoma tiroid medullary. Kanker Relat Endok, 22 (5) (2015), pp. R235-R252.

[5] BR Haugen, SI Sherman Évolusi ngadeukeutan ka penderita kanker tiroid anu dibédakeun maju. Endocr Rev, 34 (3) (2013), kc. 439-455.

[6] M. Xing, D. Clark, H. Guan, dkk. Tés mutasi BRAF spesimen biopsi aspirasi jarum rupa tiroid pikeun stratifikasi résiko preoperatif dina kanker tiroid papillary. J Clin Oncol, 27 (18) (2009), kc. 2977-2982.

[7] SR Wedge, DJ Ogilvie, M. Dukes, dkk. ZD6474 ngahambat sinyal faktor pertumbuhan endotel vaskular, angiogenesis, sareng kamekaran tumor saatos administrasi lisan. Res Kanker, 62 (16) (2002), pp. 4645-4655.

[8] SI Sherman, EEW Cohen, P. Schoffski, dkk. Khasiat cabozantinib (Cabo) dina kanker tiroid medullary (MTC) penderita RAS atanapi mutasi RET: Hasil tina studi fase III [abstrak]. J Clin Oncol, 31 (15 Suppl.) (2013) abstr 6000.

[9] SI Sherman, LJ Wirth, JP Droz, dkk. Motesanib difosfat dina kangker tiroid dibédakeun kutang. N Engl J Med, 359 (1) (2008), kc. 31-42.

[10] K. Okamoto, K. Kodama, K. Takase, dkk. Aktivitas antitumor tina target multi-tirosin kinase inhibitor lenvatinib (E7080) ngalawan modél tumor fusion-driven gen RET. Kanker Lett, 340 (1) (2013), pp. 97-103.

[11] E. Cabanillas, M. Schlumberger, B. Jarzab, dkk. Sidang fase 2 tina lenvatinib (E7080) dina maju, progresif, radioiodin-réfraktif, kanker tiroid anu dibédakeun: hasil klinis sareng penilaian biomarker Kangker, 121 (16) ( 2015), kc. 2749-2756.

0 likes
939 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.