AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Artikel ieu utamana diajar inpo nu urang cared ngeunaan, jelema anu butuh ubar enhancing kelamin, kawas bubuk Cialis, Cialis bobodoran, Cialis bubuk review, Q & A ngeunaan bubuk cialis ... Ngaliwatan ieu panalungtikan bubuk Cialis, urang bisa nyaho yén, éta bener kawentar salaku utamana produser produk Cialis ubar kelamin enhancing, sahingga jadi loba jalma biasana mésér bubuk cialis ti supplier cialis bubuk online, sahingga cialias narkoba.


Naon bubuk Cialis?

nami Tadalafil / Cialis
Appearence bubuk bodas
CAS 171596-29-5
Assay ≥99%
kaleyuran Leyur na cai atawa alkohol, leyur dina Asam asétat, étil éster.
Leungitna on drying ≤0.5%
Metal beurat ≤10ppm
takeran 10-20mg
waktos awal 30minutes
kelas farmasi kelas

171596-29-5 Tadalafil1



Naon Cialis bubuk do?

bubuk Cialis ieu biasana dijieun kana sagala jinis bentuk, ususally dijual ku bentuk Cialis tablet, Cialis capsules ... Cialis bubuk nempokeun panalungtikan, paling urang mésér bubuk Cialis tina nyieun Cialis drugs.Drug Cialis mangrupakeun inhibitor PDE5 dipaké pikeun pengobatan pikeun disfungsi erectile di lalaki. Loba lalaki mindeng nungkulan masalah kinerja hésé sometime dina kahirupan maranéhanana. Masalah ieu kaasup henteu keur sanggup éjakulasi, éjakulasi retrograde mana mani mana kana kandung kemih tinimbang kaluar tina sirit na henteu mampuh pikeun nyimpen hiji cacakan sakali salah geus lumangsung.

Ieu masalah pisan serius kalayan loba jalma kaluar aya, saperti kaayaan salawasna nyieun lalaki nu dimaksud pikeun mindeng ngarasa depresi ku diri diri low. Ayeuna damel jalma sapertos ngarasa kirang ti lalaki hiji jeung ninggalkeun aranjeunna wondering kumaha Cope. Sanajan kitu, bubuka cialis geus diangkat harepan tina loba jeung mere hiji harepan poé hadé payun. suplement ieu dituduhkeun pikeun pengobatan lalaki kalawan disfungsi erectile (ED), lalaki jeung tanda na gejala hyperplasia prostatik benign (BPH), sarta lalaki kalayan duanana ED jeung tanda na gejala BPH. Ieu salah sahiji safest jeung cara paling éféktif pikeun manggihan solusi permanén ka masalah ED di lalaki. Prosés ngalibetkeun pisan basajan tur kirang stringent jeung anjeun bisa ngaharepkeun hasil positif dina jaman shortest mungkin waktu, disadiakeun anjeun bisa nerapkeun pamakéan informasi kaamanan penting pikeun obat Cialis.


Cialis bobodoran Viagra

Di handap ieu mangrupakeun ubar nu dipikawanoh janten pohara efektif tur efisien dina kaayaan ED. Éta nu dipikawanoh ogé pikeun pangabisa maranéhna pikeun ngahudangkeun sababaraha bentuk sensitipitas seksual dina individual.There anu Cialis na Sildenafil (viagra) .Both Viagra na Cialis anu PDE-5 inhibitors.They bersantai otot lemes dina pembuluh getih supplying sirit. rélaxasi Hal ieu ngaronjatkeun aliran getih ka rojong hiji cacakan tapi Cialis sigana leuwih popular ti panalungtikan bubuk Cialis nembongkeun alesanana:

SARM paling ilahar dipake Dimana mésér bubuk atah SARM on harga kuat


Cialis dianggo leuwih gancang ti Viagra

tadalafil bubuk benefitsAlthough duanana boga awal gancang tina aksi, Tadalafil jalan rada gancang ti Viagra. Bari Viagra biasana nyokot ngeunaan 20-30 menit, Cialis tiasa dianggo dina 15-20 menit. Cialis oge sadia sakumaha Cialis Daily, anu dicokot sakali sapoé, sarta bakal ngaktipkeun Anjeun pikeun ngahontal hiji cacakan kapan sapopoe.


Cialis panungtungan leuwih panjang batan Viagra

Cialis ngabogaan durasi panjang tina aksi ti Viagra, sarta bisa tetep dina awak nepi ka 36 jam. Ieu earned eta teh reputasi tina "The sabtu minggu karacunan". Ieu pedah maneh sabab teu kedah tos rencana dosage Anjeun deukeut ka sagala aktivitas seksual ekspektasi tapi gantina bisa ngagunakeun épék na nepi ka 12, sarta sakapeung jam 36 sanggeus nyokot eta.


Cialis vs Viagra- Mana Dupi hadé pikeun Daily Paké?

Urang kabeh terang, anu dosage disarankeun of Viagra- nyaeta 100mg na rentang ieu ti 50-150 mg gumantung saha anu ngalakukeun eta.

Bari Cialis, anu dosage dianjurkeun nyaéta 20mg na kieu ogé bisa ditingkatkeun nepi ka 40mg.

Ieu ngandung harti yén lamun hiji individu megatkeun ngagunakeun Viagra dina dasar poean, jalma anu kudu disiapkeun nyandak sabudeureun Pél 4 dina day.This hiji kumaha ogé hiji hal pisan bahaya mun ngalakukeun sakumaha aya sababaraha tabrakan négatip pakait sareng malah nyokot leuwih ti salah karacunan sapoé. Cialis di sisi séjén lasts leuwih ti sapoé lamun a karacunan single ieu swallowed sahingga teh pangalusna lamun datang ka pamakéan sapopoé. Ieu malah dijieun leuwih evidently jelas ku NHS pembuatan rezeki keur ka dibikeun ka jalma dina dasar poean. Ku kituna, lamun aya hiji pamaké sapopoé, Cialis meureun hadé.

Rahasia 3 di Slimming Kopi & Tea Diet & Beurat-leungitna Jam


Q & A ngeunaan bubuk panalungtikan Cialis

Bari urang ngalakukeun bubuk Cialis panalungtikan, kami searched Internet, panglawungan relevan, sarta sababaraha klien urang, ngagaduhan sababaraha émbaran nu leuwih lengkep, didieu sababaraha patarosan klien cared deui, Cialis bubuk panalungtikan nembongkeun:


Bakal cacakan kuring subside normal?

Jumlah waktu yén nagara éta bakal nyandak pikeun cacakan anjeun ka subside sanggeus ngagunakeun bubuk cialis bade rupa-rupa ti jalma ka jalma, mindeng saurang lalaki ngora baris tetep ngadegkeun bari cukup sanggeus sanggeus ejaculated, sarta hiji gentleman heubeul bisa manggihan maranéhna leungit maranéhna cacakan rada gancang sanggeus ejaculating. Anjeun bakal kumaha oge salawasna neangan sirit anjeun bakal balik deui ka kaayaan flaccid na leuwih atawa kurang dina jumlah dawam tina waktos eta biasana manten.


Nu awéwé diwenangkeun nyandak bubuk Cialis?

Hiji patarosan loba lalaki bakal menta nya lamun aya wae mangpaat pikeun jadi kagungan sahiji duanana anjeunna jeung pamajikan atawa pasangan seksual bikang nyokot bubuk Cialis na duanana dina waktu nu bareng. Mangga ulah jadi sadar yen hiji alesan utama Anjeun kudu maké Tadalafil Jelly téh keur pengobatan disfungsi erectile, sarta sakumaha misalna aya henteu bade jadi sagala kauntungan bisa ngalaman méré ubar ieu pamajikan anjeun atanapi pasangan bikangna. pasangan nu bisa geura mimitian meunang gering jadi nalangsara salah sahiji loba efek samping tina nyokot ubar ieu kitu kaayaan euweuh kaayaan kedah awéwé kantos nyandak eta.


Bakal ubar ieu nyieun kuring lepas deui mibanda kelamin?

Sawaktos nyandak bubuk Cialis anjeun teu bade manggihan anjeun tiasa ngadamel cinta keur naon deui ti biasa, mun anjeun ngalakukeun kakurangan tina éjakulasi prématur sarta anu hariwang ngeunaan ieu lajeng punten konsultasi kalayan Dokter anjeun salaku ubar husus ieu ngan bade mantuan Anjeun ngadukung jeung mertahankeun hiji cacakan lamun nalangsara ti disfungsi erectile.


Dupi abdi gaduh dosis sejen engké on?

Salami anjeun geus nyokot hiji dosis awal ubar ieu jeung geus dituturkeun parentah dosage bener mangka anjeun bakal diwenangkeun nyandak dosis sejen dina skala waktu dituduhkeun kana karya sastra. Mangga ulah dina kaayaan naon baé nyandak dosis sejen tamba ieu lamun kénéh dina efektivitas teh dosis awal aslina. Anjeun bakal manggihan sakabéh jumlahna dosage na pigura waktos anu bener pikeun nyokot eta dina literatur nu hadir kalawan produk ieu nu diharepkeun maca tur turutan.


Kuring ngarasa Kami teuing heubeul pikeun produk ieu

Mangga ulah pikir nu teuing heubeul sangkan pamakéan pinuh tamba ieu, keur euweuh urusan sabaraha lami anjeun lamun anjeun nalangsara ti sagala jenis disfungsi erectile jeung anjeun keukeuh kudu na tetep sehat s hirup ex lajeng ubar ieu bade jadi sampurna pikeun anjeun. Salami anjeun turutan parentah na nganggo dosage bener lajeng aya kasempetan luhur eta gawe hasil dina anjeun, jadi nempatkeun kaluar tina pikiran anjeun wae mamang nu teuing heubeul ngagunakeun eta!

powderbenefits téstostéron propionate sarta efek samping nu kudu nyaho!


Nitrat nginum obat Dumasar jeung bubuk Cialis

Lamun ayeuna ngalakonan sagala nginum obat dumasar nitrat lajeng anjeun teu kudu nyandak Viagra atanapi Cialis bubuk, sakumaha ku lakukeun sangkan ieu bisa hasil dina serelek badag dina tekanan getih Anjeun nu bakal hésé pikeun ngubaran. Mangga kituna ulah nyokot Viagra atawa bubuk Cialis kudu jadi ngalakukeun naon wae obat nitrat, lamun di mamang punten konsultasi kalayan Dokter Anjeun.


Cialis review bubuk

Lamun anjeun mutuskeun mésér bubuk Cailis, anjeun kukituna hadé nyaho kumaha ngarasakeun batur ngeunaan eta, keur rujukan hiji, di dieu aya sababaraha ulasan Cialis bubuk panalungtikan bubuk Cialis nembongkeun:

Reviewed Cialison 9 / 11 / 2017

Kuring boga dua pondok asalna, salah mangrupakeun masalah cacakan jeung

lianna nyaéta éjakulasi prématur. Jadi kahiji kalina, kamari Sabtu peuting, Kuring geus dicokot 5mg Cialis. Saatos salah jam, kuring ngarasa di umur rumaja kuring alatan batu-teuas & luar biasa cacakan pinuh ku sababaraha tambahan dina panjangna sarta ketebalan berharga, sanggeus sababaraha taun. Ieu endah sareng kinerja non-stop solid jeung kontinyu leuwih ti satengah sapatemon jam na ngarasakeun kalayan posisi béda.

Pikeun disfungsi Erectile "Kuring ieu prescribed 10mg Cialis pikeun ED. Ti mimiti nyokot ubar di 4pm kuring henteu aya bewara pangaruh naon dugi I woke dina peuting di ngeunaan 3am ku cacakan bener kuat. Malahan mah bangun sababaraha kali unggal wengi kanggo 2 peuting hareup pikeun alesan sarua. Sex estu gampang tur pasti geus dipigawé pakasaban! Hijina éfék samping ieu lieur pisan hampang nalika peuting - jadi hampang kuring malah teu kedah paracetamol atawa nanaon sejenna. Pasti euweuh efek samping beurang. Hasilna kuring megatkeun pikeun nyobaan halving dosis ningali lamun kuring bisa nyieun éta tablet buka salajengna. Kuring meuli tablet splitter sarta ngurangan lajeng quartered ubar 10mg. Nyokot tablet saparapat unggal dintenna mimitina tapi ayeuna poé séjén. Masih jalan ogé! "

Pikeun Erectile disfungsi "Mimitian nyandak 5 mg sababaraha bulan kapengker na ngan lamun rék boga kelamin. Pikeun kuring dosis ieu nyokot ngeunaan 2 jam ka pencét jeung lasts sapoé atawa 2, najan kirang na kirang. Lajeng abdi diusahakeun 10mg .. hasilna sarua tapi hasilna malah hadé. (Beuki kawas gélo endah). Malah di 80% gagalna operasi méntal saméméh Cialis, ubar saperti dibereskeun kuring lengkep. Jadi unbelievable pikeun kecap. Mangga cobian deui pikeun diri. Hijina alesan nu ieu mah bisa nepi ka dieu téh ti tulisan saméméh kuring nu wanti atuh .. Hatur nuhun hatur nuhun ... hugs na kisses :)) "

1 likes
3785 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.