AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sagalana ngeunaan Mibolerone (Mariksa tetes)

1.JW-642 Review
2.Biological Kagiatan-CAS: 1416133-89-5
3.OL-135 Review
4.Biological Kagiatan-CAS: 681135-77-3
5. PF-750 Review
6.Biological Kagiatan-CAS: 959151-50-9
7. JZL-184 Review
8.Biological Kagiatan-CAS: 1101854-58-3
sambetan 9.Highly selektif of monoacylglycerol lipase bearing grup réaktif
10.Guide on Toko punjul-642 MAGL inhibitor step by step


video punjul 642


I.JW 642 Karakter dasar:

ngaran: punjul 642
CAS: 1416133-89-5
Formula molekular: C21H20F6N2O3
Beurat molekul: 462.4
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: di -20 ° C 3 taun Bubuk
warna: bodas padet


1. Punjul-642 Reviewaasraw

Punjul-642 (1416133-89-5) Mangrupakeun potent, selektif monoacylglycerol lipase (MAGL) inhibitor kalawan IC50 of 7.6, 14 na 3.7 nm pikeun mouse, beurit jeung MAGL manusa masing-masing. Endocannabinoids kayaning 2-arachidonoyl gliserol (2-AG) jeung arachidonoyl ethanolamide anu lipid biologis aktip nu aub dina sababaraha prosés synaptic kaasup aktivasina of reséptor cannabinoid. Monoacylglycerol lipase (MAGL) mangrupakeun hydrolase serine jawab hidrolisis 2-AG kana asam arakidonat jeung gliserol, sahingga terminating fungsi biologis na. Punjul-642 mangrupakeun inhibitor potent of monoacylglycerol lipase (MAGL) yen mintonkeun nilai IC50 of 7.6, 14, sarta 3.7 nm pikeun inhibisi MAGL dina mouse, beurit, jeung mémbran otak manusa, respectively.1 punjul-642 nyaeta selektif pikeun MAGL, merlukeun konsentrasi loba nu leuwih luhur keur éféktif ngahambat asam lemak amida aktivitas hydrolase (IC50s = 31, 14, sarta 20.6 μM pikeun mouse, beurit, jeung mémbran otak manusa masing-masing).

Punjul-642 Infobox DATA
Ngaran Produk Punjul-642
jumlah CAS 1416133-89-5
rumus C21H20F6N2O3
M.Wt 462.39
kaleyuran Leyur dina DMSO> 10 MM Panyimpenan Store di -20 ° C
Panémbong fisik Hiji leyuran dina métil asétat
Kondisi pengiriman barang solusi sampel meunteun: kapal kalayan ice.All biru ukuran lianna sadia: kapal kalayan RT, atawa és biru kana pamundut
tips umum Pikeun meunangkeun hiji kaleyuran luhur, mangga haneut nu pipah di 37 ℃ na ngocok deui dina mandi ultrasonic keur solusi while.Stock bisa disimpen dihandap -20 ℃ keur sababaraha bulan.



bubuk atah punjul 642 (1416133-89-5) hplc≥98% | bubuk AASraw


2. Biologis Kagiatan-CAS: 1416133-89-5aasraw

Punjul-642 mangrupakeun inhibitor potent of monoacylglycerol lipase (MAGL) yen mintonkeun nilai IC50 of 7.6, 14, sarta 3.7 nm pikeun inhibisi MAGL dina mouse, beurit, jeung mémbran otak manusa masing-masing. IC50: 7.6 / 14 / 3.7 nm (mouse / beurit / MAGL manusa)
Udagan: MAGL inhibitor punjul-642 nyaeta selektif pikeun MAGL, merlukeun konsentrasi loba nu leuwih luhur keur éféktif ngahambat asam lemak aktivitas amida hydrolase (IC50s = 31, 14, sarta 20.6 M pikeun mouse, beurit, jeung mémbran otak manusa masing-masing).


3. OL-135 Reviewaasraw

OL-135 mangrupakeun penetrant SSP, kacida potent tur selektif inhibitor malik tina FAAH. OL-135 némbongkeun Farmakologi analgesic di sagala rupa model sasatoan tanpa impairment motor pakait sareng langsung CB1 agonism.FAAH Inhibitor OL-135 disrupts akuisisi, tapi teu konsolidasi, sieun kontekstual conditioning.Auditory sieun udar jeung shock réaktivitas tetep unaffected.Together, ieu data nyarankeun peran husus pikeun endocannabinoids dina sawaréh ti paradigms udar sieun.

OL-135 Infobox DATA
Ngaran Produk OL-135
jumlah CAS 681135-77-3
katingalian bubuk padet
purity > 98% (atawa tingal bijil tina Analisis)
Kondisi pengiriman barang Shipped handapeun hawa ambient sakumaha kimia non-picilakaeun. produk ieu cukup keur sababaraha minggu stabil salila pengiriman barang biasa na waktos spent di Adat istiadat.
Kondisi Storage Garing, poék jeung di 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
kaleyuran Leyur dina DMSO, moal di cai
rak Kahirupan > 2 taun lamun disimpen leres
rumusan ubar Ubar ieu bisa jadi ngarumuskeun dina DMSO
Stock Solusi Panyimpenan 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu), atawa -20 C pikeun jangka panjang (bulan)


4. Biologis Kagiatan-CAS: 681135-77-3aasraw

OL-135 mangrupakeun penetrant SSP, kacida potent tur selektif inhibitor malik tina FAAH devoid of CB1, CB2 sarta μ sarta δ kagiatan reséptor opioid yen ngaronjatkeun analgesic sarta aktivitas hypothermic of anandamide.


5. PF-750 Reviewaasraw

Asam lemak amida hydrolase (FAAH) nyaéta énzim jawab hidrolisis jeung inactivation of amides asam lemak kaasup anandamide na oleamide. PF-750 mangrupakeun potent, waktu-gumantung, teu bisa balik FAAH inhibitor kalayan nilai IC50 of 0.6 na 0.016 μM nalika preincubated kalawan FAAH manusa rékombinan pikeun 5 na 60 menit, Profil basis Kagiatan respectively.1 tina variasi sampel proteome jaringan manusa sarta murine wangsit yén PF-750 téh kacida selektif pikeun FAAH relatif ka Hidrolase serine sejen, némbongkeun henteu katempo kaluar-situs aktivitas nepi ka 500 μM.

PF-750 Infobox DATA
Ngaran Produk PF-750
jumlah CAS 959151-50-9
katingalian bubuk padet
purity > 98% (atawa tingal bijil tina Analisis)
Kondisi pengiriman barang Shipped handapeun hawa ambient sakumaha kimia non-picilakaeun. produk ieu cukup keur sababaraha minggu stabil salila pengiriman barang biasa na waktos spent di Adat istiadat.
Kondisi Storage Garing, poék jeung di 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
kaleyuran Leyur dina DMSO
rak Kahirupan > 2 taun lamun disimpen leres
rumusan ubar Ubar ieu bisa jadi ngarumuskeun dina DMSO
Stock Solusi Panyimpenan 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu), atawa -20 C pikeun jangka panjang (bulan)


6. Biologis Kagiatan-CAS: 959151-50-9aasraw

PF-750 mangrupakeun potent, waktu-gumantung, teu bisa balik FAAH inhibitor kalawan IC50 peunteun 0.6 na 0.016 μM nalika preincubated kalawan FAAH manusa rékombinan pikeun 5 na 60 menit visinil. Asam lemak amida hydrolase (FAAH) nyaéta énzim jawab hidrolisis jeung inactivation of amides asam lemak kaasup anandamide na oleamide. Profil basis kagiatan rupa-rupa sampel proteome jaringan manusa sarta murine kaungkap PF-750 téh kacida selektif pikeun FAAH relatif ka Hidrolase serine sejen, némbongkeun henteu katempo kaluar-situs aktivitas nepi ka 500 μM. PF-750 nembongkeun 10-melu potency hadé ti URB597 (sigma # U4133) sanggeus 30 mnt preincubation. PF-750 téh kacida selektif dina FAAH. Malah di saluhur 500 μM, éta teu boga interaksi kalayan loba énzim dites, tapi URB597 na sambetan FAAH séjén dipikawanoh teu nedunan ogé di concentraction low (100 μM).

MAGL inhibitor na FAAH Inhibitor punjul-642 & OL-135 & PF-750


7. JZL-184 Reviewaasraw

JZL-184 (1101854-58-3) mangrupakeun inhibitor potent tur selektif of MAGL kalawan IC50 of 8 nm sarta 4 μM pikeun inhibisi MAGL na FAAH dina mémbran otak mouse mungguh. nilai IC50: 8 nm Target: MAGL inhibitor dina vitro: JZL-184 prolongs DSE dina neuron Purkinje di keureut cerebellar na DSI di CA1 neuron pyramidal di keureut hippocampal. JZL-184 téh beuki potent di inhibiting MAGL mouse ti MAGL beurit. di vivo: Lamun dikaluarkeun pikeun beurit di 16 mg / kg, intraperitoneally, JZL-184 ngurangan kagiatan MAGL ku 85% elevates otak tingkat 2-AG ku 8-melu, sarta elicits aktivitas analgesic dina rupa assays nyeri nu qualitatively mimics langsung cannabinoid sentral (CB1) agonists. administrasi akut of JZL-184 mun FAAH (- / -) beurit ditingkatkeun gedéna mangrupa sawaréh ti réspon cannabimimetic, terus-terusan perlakuan JZL-184 ngarah ka kasabaran ka épék antinociceptive anak, cross-kasabaran ka épék pharmacological of Δ-tetrahydrocannabinol, nurun di CB1 reséptor agonist-dirangsang guanosin 5'-O- (3 - [(35) S] thio) trifosfat mengikat, sarta gumantungna sakumaha ditandaan ku paripolah ditarikna rimonabant-precipitated, paduli genotype.

JZL -184 DATA Infobox
Ngaran alternatif JZL-184
rumus rumus
MW 520.5
sumber AASraw
CAS 1101854-58-3
purity ≥98% (TLC)
katingalian Bulak konéng padet
kaleyuran Leyur dina DMSO (10mg / ml)


8. Biologis Kagiatan-CAS: 1101854-58-3aasraw

JZL-184 selektif nyegah MAGL, énzim utamana jawab nu degradasi tina endocannabinoid 2-arachidonoylglycerol (2-AG). Anandamide na 2-AG anu dua endocannabinoids endogenous nu ngaktipkeun reséptor cannabinoid CB1 na CB2. Anandamide ieu utamana métabolismena ku asam lemak amida hydrolase (FAAH), sedengkeun monoacylglycerol lipase (MAGL) ieu panginten janten énzim utamina jawab nu dégradasi 2-AG. Hese misahkeun kagiatan dua sabab paling ayeuna sadia sambetan ti MAGL teu selektif, sarta ogé ngahambat FAAH atawa énzim lianna. JZL-184 teh inhibitor selektif mimiti MAGL kalawan portency nanomolar tur leuwih selectivity 200-melu pikeun MAGL vs FAAH. Nalika dikaluarkeun pikeun beurit, JZL-184 ngaronjat tingkatan 2-arachidonoylglycerol dina uteuk ku ngeunaan 8-melu, kalayan henteu pangaruh dina tingkatan anandamide.


9. sambetan kacida selektif of monoacylglycerol lipase bearing grup réaktifaasraw



The endocannabinoids 2-arachidonoyl gliserol (2-AG) jeung N-arachidonoyl ethanolamine (anandamide) anu prinsip didegradasi ku monoacylglycerol lipase (MAGL) jeung asam lemak amida hydrolase (FAAH), mungguh. Kapanggihna panganyarna ngeunaan carbamates O-aryl kayaning JZL-184 salaku inhibitor MAGL selektif geus diaktipkeun panalungtikan fungsional 2-AG signalling jalur di vivo. Mangkaning, JZL-184 sarta dilaporkeun sambetan MAGL lianna masih nembongkeun-tingkat low cross-réaktivitas kalawan FAAH jeung carboxylesterases periferal, nu bisa ngahesekeun pamakéan maranéhanana di studi biologi tangtu. Di dieu, urang ngalaporkeun hiji kelas béda tina O-hexafluoroisopropyl (HFIP) carbamates nu nyegah MAGL di vitro na di vivo kalawan potency alus teuing jeung greatly ningkat selectivity, kaasup némbongkeun henteu bisa didéteksi cross-réaktivitas kalawan FAAH. papanggihan ieu nunjuk HFIP carbamates salaku chemotype serbaguna pikeun inhibiting MAGL na kedah nyorong ngungudag of sambetan serine hydrolase séjén nu tega Grup réaktif resembling strukturna tina substrat alam.


10. Pituduh on Toko punjul-642 MAGL inhibitor step by stepaasraw

♦ Google AASraw, asupkeun kana www.aasraw.com.
♦ Search punjul-642 Bubuk (1416133-89-5) on AASraw
♦ Panggihan Punjul-642 Bubuk jandéla XP, jeung nulis ka handap requirmnets Anjeun.
♦ Urang meunang surelek sareng ngobrol leuwih rinci sareng anjeun.
♦ Konfirmasi Urutan, teras mayar dipigawé sarta kami bakal ngatur barang pangiriman pikeun anjeun engké.


0 likes
2865 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.