Boldenone Undecylenate 8 Equipoise Sisi Balukar Anjeun bakal Hayang Hindarkeun

Sagalana ngeunaan Garcinia Boldenone Undecylenate

1. Naon Equipoise (Boldenone Undecylenate)
2. Equipoise (Boldenone Undecylenate) ciri
3. Equipoise (Boldenone Undecylenate) épék
4. Equipoise (Boldenone Undecylenate) Daur na dosage
5. 8 Equipoise (Boldenone Undecylenate) efek samping nu bakal hoyong ulah
6. Equipoise (Boldenone Undecylenate) resep homebrew
7. Boldenone asétat & Boldenone Cypionate
8. Dimana meunang Boldenone?

Naon Equipoise (Boldenone Undecylenate) aasraw

Equipoise(Boldenone Undecylenate) nyaéta téstostéron diturunkeun anabolik-androgén stéroid (Aas) Anu geus di pasar ti 1940s. Aya sababaraha éster Boldenone kaasup Boldenone Cypionate, Boldenone asétat.

Kana bubuka, equipoise ngan dipaké ku veterinarians dugi engké di 1950s nalika Ciba diwanohkeun kelas manusa na. Peneliti dimekarkeun equipoise pikeun kuda dina nawar pikeun ngaronjatkeun napsu maranéhanana ogé massa otot lean.

Bodybuilders anu dipaké eta anu thrilled ku pangaruh bulking dramatis anu stéroid ieu dipak. Nambahkeun on yen, éta teu hasil dina ingetan cai ku kituna aya euweuh tempat keur nu katingal gendut awon.

Ieu aya dina widang médis saacan 1970s satutasna mah ieu ditarik. Keur hiji gem langka, ieu ngan sadia ngaliwatan veterinarians sarta sababaraha pasar. Cai mibanda sababaraha ngaran dagang kaasup kandel-hiji, Boldoject, Boldane, Boldebolin, Equigan, sarta Equidex diantarana.

Equipoise (Boldenone Undecylenate) ciri aasraw

Equipoise Vs Deca

Mayoritas bodybuilders geus nyoba ngabandingkeun Deca sarta Equipoise. Duanana stéroid anu pamungkas dina ingetan massa otot kitu ogé dina gains kakuatan awak. Aranjeunna duanana ngahontal ieu ngaliwatan kanaékan ti sintésis protéin. Salah sahiji béda éta pamaké Deca kudu nuturkeun hiji terapi pos siklus ketat alatan kaleuwihan éstrogén disababkeun ku eta.

Sababaraha obat nu make bodybuilders pikeun PCT anu Nolvadex, Clomid, Sarta Arimidex. Maksudna salah sahiji alesan loba gurus kabugaran mertimbangkeun maké Equipoise. masalah sejen kalawan Deca téh nya éta tetep dina Sistim salah urang keur jumlah considerable waktu. Kusabab eta bisa nguji positif dina awak anjeun sabudeureun dua taun, atlit anu perlu diuji rutin resep maké Equipoise. Equipoise waktos beungeut kira lima bulan.

Lamun datang ka boldenone efek samping undecylenate vs efek samping Deca, equipoise mawa poé. Equipoise dipikanyaho ngakibatkeun efek samping androgenic kawas jerawat, bulu raray, sarta bulu leungitna bari Deca mindeng dikaitkeun jeung ingetan cairan sarta gynecomastia.

Deca mangrupa pilihan unggulan pikeun maranéhanana néangan bulk bari equipoise mindeng dipaké dina motong siklus. Teu heran paling jalma leuwih milih ngagunakeun boldenone pikeun motong saprak eta nawarkeun hasilna sampurna.

Ka sakur eta sadayana, Equipoise meunang cinta badag ti dulur alatan gains slow tapi ajeg deui nyadiakeun dina watesan kakuatan otot jeung Jisim tanpa putting anjeun ngaliwatan gangguan tina nalangsara ti efek samping estrogenic. Éta ogé bisa jadi bagian tina hiji siklus panjang. Sajaba ti, Equipoise ketukan Deca turun tangan lamun datang ka kampanye produksi sél getih beureum sarta stimulasi napsu.

Equipoise Vs téstostéron

Boldenone Undecylenate babagi sababaraha kamiripan kalawan téstostéron lamun datang ka enhancement massa. Duanana stéroid anu winners badag tur ngagaduhan kamampuan ka:

  • ngaropéa nitrogén

ingetan nitrogén ngabalukarkeun tumuwuhna otot atawa rada ingetan na.

  • Ngurangan jumlah hormon glucocorticoid

Inhibiting glucocorticoids fastens nu ngarecahna protéin kana komponén leutik kawas asam amino. Nu hartina duanana téstostéron jeung equipoise tiasa shorten fase katabolik métabolisme.

Jeung réduksi dina hormon glucocorticoid, jumlah waktu nu otot Anjeun butuh cageur sanggeus workout a ngurangan sacara signifikan.

  • Ningkatkeun IGF-1 output

Insulin-Kawas Tumuwuh Factor 1 (IGF-1) ngabantuan baranahan sarta baranahan sél di sakuliah awak. Akibatna, aya kreasi otot sarta pencegahan wasting otot leuwih badag. Equipoise na téstostéron ngaronjatkeun produksi IGF-1 anu dina gilirannana promotes bodybuilding.

  • Ningkatkeun sintésis protéin

Protéin undoubtedly salah sahiji komponén nu paling penting dina awak salah sahiji urang. Aranjeunna naon ngajadikeun awak tumuwuh atawa ngarobah. Lamun aya sintésis protéin leuwih dina awak, aya leuwih ngembangkeun otot sarta perbaikan jaringan. Hasilna, hiji bisa ngalatih harder jeung kali panjang.

perbaikan jaringan hadé hartina sakaligus Anjeun angkat beurat heavier ti maranéhanana anjeun dipaké pikeun; anjeun bakal cageur gancang lantaran prosés perbaikan bakal hadé.


Boldenone Undecylenate 8 Equipoise Sisi Balukar Anjeun bakal Hayang Hindarkeun

Equipoise (Boldenone Undecylenate) épék aasraw

Balukar pamakéan boldenone undecylenates di bodybuilding

  • Bulking

Sanajan putting dina sakabéh usaha anjeun dina gim, geus eta henteu dicokot tempat acan? Bisa jadi frustrating yén sanggeus digawé pisan teuas dina gim, anjeun masih teu ditambahkeun pon sagala on otot Anjeun. Mun anjeun salawasna pilari hal anu bisa mantuan anjeun bulking up gancang, aman tur éféktif, teras abdi bisaeun maneh rusiah.

Anjeun wondering naon undecylenate boldenone dipaké pikeun? Lajeng geus teu katempo efek bulking yén boldenone hasil undecylenate kana. Padahal waktu nu diperlukeun sawatara waktu, stéroid ieu ngamungkinkeun hiji mangtaun massa otot lean amazingly. Ngabandingkeun Boldenone vs Deca Durabolin atawa Anadrol, Hasil boldenone moal jadi jadi gancang.

Kauntungan kalawan éta yén gains téh lila-langgeng teu salaku hasil tina ingetan cai. Ku kituna lamun hoyong kasampak alus sarta jadi omongan kota nu, Boldenone Undecylenate mangrupakeun cara keur buka.

  • nambahan napsu

Anjeun meureun terang yen anjeun teu bisa ningkatkeun massa otot Anjeun lamun teu consuming cukup. Kawas imah a perlu bahan baku cukup, otot peryogi karbohidrat, asam amino, jeung protéin dina loba maranehna tumuwuh dina ukuranana. Hanjakal, paling bodybuilders teu nyaho kumaha carana ngalakukeun ieu.

Di kali, a bodybuilder bisa jadi dianjurkeun dahar sahenteuna sarébu kalori tambahan unggal poé tunggal pak on langkung otot. Kadangkala kacida bisa jadi malah leuwih.

Yén loba dahareun ka dulur, jeung loba jalma bisa manggihan eta teuas malah mun meakeun satengah tina éta. Anjeun bisa jadi gaduh yén tujuan consuming langkung kalori ukur pikeun manggihan nu stalled saméméh anjeun sanajan aya bewara parobahan dina ukuran otot Anjeun. Warta alus éta salah sahiji boldenone ngagunakeun dina bodybuilding nyaeta mun éféktif tackle napsu low kituna ngabantu anjeun ngahontal cita awak anjeun.

Jeung dosage boldenone undecylenate katuhu, anjeun kamungkinan aya bewara parobahan signifikan di anjeun rasa hayang ngedahar. Hasilna, Anjeun bisa meakeun saloba kalori jeung protéin jadi rék. Consuming loba carbs baris, kahareupna ningkatkeun jumlah glikogén dina sél otot Anjeun sahingga méré anjeun beuki énergi bari di gim. Akibatna, Anjeun bakal tiasa angkat beurat leuwih badag ti anjeun geus ngangkat nu geus kaliwat. Ieu kanggo alesan ieu nu bodybuilders jeung atlit anu bajoang jeung napsu salawasna milih pikeun boldenone undecylenate.

  • kakuatan

Kakuatan aya naon nyumbang ka ukuran. Coba jeung malire gains putus jeung anjeun bakal aya bewara nu otot anjeun teu meunang massa rék aranjeunna janten.

Kanaékan kakuatan mangrupa salah sahiji kagunaan boldenone di bodybuilding. Ieu ngaronjatkeun kakuatan hiji urang mana pisan nguntungkeun hususna ka rencana massa offseason. Keindahan kalawan éta yén éta ogé promotes kinerja athletic teuing.

Kalawan paningkatan dina ngajentrekeun, Anjeun bakal tiasa ngadamel latihan leuwih tanpa ngabogaan ngarasa kawas anjeun punishing diri. Anjeun geus bisa ngabejaan naon ieu bakal ngahasilkeun. More latihan ngandung harti yén anjeun ayeuna meunang otot leuwih badag.

  • motong

Motong nyaeta salah sahiji favorit Boldenone migunakeun di bodybuilding. Geus ilahar diantara bodybuilders na pesaing nu rék ngalakukeun jauh jeung kaleuwihan gajih jeung kasampak pas mungkin.

Boldenone Undecylenate nyaéta stéroid motong anu mangrupa protectant unggulan tina massa otot lean. Sakali anjeun terang kumaha ngajalankeun equipoise dina siklus motong, anjeun bakal amazed di kumaha anjeun gé leungit sagala gajih dihoyongkeun bari otot anjeun kénéh gembleng. Boldenone Anjeun sateuacan na sanggeus gambar bakal bukti yen anjeun hiji jalma tos rengse béda.

Pikeun leungit gajih awakna, anjeun kudu boga deficit kalori. Ieu ngandung harti yén anjeun kudu ngaduruk langkung kalori ti leuwih anjeun consuming. Hanjakal, a deficit kalori bisa nyieun anjeun leungit jaringan otot anjeun salaku awak nyoba nyugemakeun paménta énergi. A diet alus bisa ngajaga anjeun tina ieu, tapi bisa jadi teu jadi assured.

Ulah kaleungitan otot, anjeun geus Cut Nyak Dien jadi teuas mangtaun; Anjeun bisa milih nyandak equipoise. Henteu ngan baris eta ngajaga otot lean anjeun ti macet tapi ogé boga épék udar alus di physique Anjeun.

Loba bodybuilders make eta dina frontend sahiji siklus motong na dilanjutkeun salila satengah dimungkinkeun sabab bisa ngakibatkeun efek samping estrogenic.

Equipoise (Boldenone Undecylenate) Daur na dosage aasraw

Equipoise (Boldenone Undecylenate) Daur

Equipoise thrives di versatility anjeun bisa boh make eta nyalira atanapi tumpukan eta bareng jeung lianna Stéroid anabolik. The stéroid anjeun milih gumantung kana naon anu rek ngahontal.

The siklus Equipoise bisa categorized saperti kieu:

  • The beginners siklus-Upami Anjeun keur make Equipoisefor pertama kali, eta Dianjurkeun yén Anjeun nyandak 300-500mg of Téstostéron Enanthate / Cypionate bareng jeung 400mg of Equipoise per minggu. siklus ka pemula urang kedah ngajalankeun pikeun leuwih ti opat belas minggu. Antukna, sagala pemula bisa ngawujudkeun jumlah signifikan gains on massa otot.
  • level- panengah Lamun yakin yén anjeun ngagaduhan tingkat panengah tina pangalaman tur masih tacan yakin kumaha ngajalankeun Equipoise, di dieu aya sababaraha tips; Candak Equipoise bareng jeung Dianabol dina hiji dosage of 25mg poéan pikeun ngeunaan salah opat minggu. Pikeun Equipoise, dosage nu rada ningkat ka 400-600mg per minggu. Jumlah maksimum waktu éta siklus ieu kudu ngajalankeun anu dua belas minggu.
  • Canggih level- Jalma anu keur ngalaman ogé disarankan nyandak Boldenone Undecylenateat a dosage tina kurang ti dua belas minggu jam hiji dosage of 600mg per minggu. Trenbolone Enanthate bisa jadi stéroid pangalusna mun tumpukan eta kalawan dina dosage of 400mg per minggu.

siklus Equipoise ogé bisa categorized nurutkeun gawang salah urang. Di dieu nu dua kategori;

Hiji siklus bulking bisa kasampak kawas kieu;

  • Dianabol -30mg per poé dikaluarkeun ti minggu 1 mun minggu 8
  • Equipoise- 600mg per minggu dikaluarkeun ti minggu 1 mun minggu 12.

Boldenone pikeun motong siklus:

  • Winstrol-35mg per poé dikaluarkeun ti minggu 1 mun minggu 8
  • Equipoise- 500mg per minggu dikaluarkeun ti minggu 1 mun minggu 12

Hiji siklus Boldenone na Téstostéron has bisa kasampak kawas kieu;

sanyawa takeran waktu
Equipoise 400mg / minggu minggu 15
téstostéron Enanthate 500mg / minggu 15weeks

Di dieu nyaeta sejen bisa dina cara ngajalankeun equipoise;

minggu Turinabol Equipoise téstostéron cypionate Nolvadex
1 50mg poean 400mg mingguan 500mg mingguan
2 50mg poean 400mg mingguan 500mg mingguan
3 50mg poean 400mg mingguan 500mg mingguan
4 50mg poean 400mg mingguan 500mg mingguan
5 50mg poean 400mg mingguan 500mg mingguan
6 50mg poean 400mg mingguan 500mg mingguan
7 400mg mingguan 500mg mingguan
8 400mg mingguan 500mg mingguan
9 400mg mingguan 500mg mingguan
10 400mg mingguan 500mg mingguan
11 400mg mingguan 500mg mingguan
12 400mg mingguan 500mg mingguan
13 500mg mingguan 20mg poean
14 500mg mingguan 20mg poean
15 20mg poean
16 20mg poean
17 20mg poean
18 20mg poean
19 20mg poean
20 20mg poean

Equipoise (Boldenone Undecylenate) dosage

Ulah nalangsara ti efek samping pikasieuneun, anjeun kudu nuturkeun tungtunan ditangtoskeun. Inget luhur dosage Anjeun butuh, anu gede maneh résiko nalangsara ti épék estrogenic janten. Ogé, anjeun halah nyokot dosage luyu jadi nu teu bisa sono kaluar dina kauntungan.

Ilaharna, nu Boldenone Undecylenate dosage Bulan tina 200-400 mg per minggu. Pikeun lalaki, hiji dosage of 400mg aya alusna bisa ditolerir na teh dosage minimum kalobaannana bakal milih nyandak. Sababaraha balik pikeun 600mg sabab well-bisa ditolerir teuing jeung efek samping tina equipoise anu rada manageable.

Tempo equipoise 'aktivitas lila, loba lalaki administer diri / neangan dikaluarkeun kalayan hiji suntikan per minggu. The Boldenone Undecylenate dosage ogé bisa dibeulah jadi dua atawa tilu injections leutik. The lila Boldenone Undecylenate satengah hirup ngamungkinkeun pikeun jadwal suntik beuki sering sareng efek samping langkung manageable.

Pikeun bikang, standar dosage Boldenone Undecylenate ieu 50mg per minggu. Kalawan dosage ieu, virilization geus langka, tapi sensitipitas na bakal gumantung kana jalma anu. Sababaraha awéwé bisa sabar a dosage of 75-100mg, tapi anjeun disarankan henteu mimitian ngabogaan dosage kitu dugi anjeun yakin yén awak anjeun nyaman sareng mingguan 50mg.


Boldenone Undecylenate 8 Equipoise Sisi Balukar Anjeun bakal Hayang Hindarkeun

8 Equipoise (Boldenone Undecylenate) samping épék Anjeun'll rék nyingkahan aasraw

Efek samping tina Equipoise henteu sakumaha kasar sakumaha pamadegan disababkeun ku stéroid lianna. Teu nyaho eta saha cara ngajalankeun equipoise leres, jarang the wadul of wae efek samping.

Sanajan aya laporan yen di Boldenone Undecylenate bisa dirobah jadi éstrogén, éta kajadian jarang. Kagiatan éstrogén bisa jadi rada luhur lamun ngabandingkeun boldenone vs Deca, tapi geus satengah yén tina téstostéron.

Pikeun ngurangan severity tina efek samping, Anjeun kudu nyokot dosage katuhu. Anjeun bisa ngamimitian jeung dosage panghandapna jeung ningkatkeun salaku awak anjeun mana on nyaluyukeun. Lamun anjeun ngalakukeun ieu, anjeun bisa nguji kana sensitipitas awak anjeun ka arah stéroid anabolik ieu.

Lamun aya bewara efek samping kawas bareuh suku atawa suku handap, bintik beureum-berwarna jero sungut atawa irung atawa di jero awak, nyeri tulang, utah getih, mahiwal, nyeri basa, seueul, gain beurat aneh, nyeri basa, abnormal ngaluarkeun getih atawa tarry / hideung / stools lampu-berwarna néangan bantuan médis.

suprési téstostéron

Nalika jeung sanggeus siklus Equipoise, anjeun bisa kakurangan tina suprési téstostéron. Waktu turun di produksi téstostéron alam anjeun bisa datangna jeung sagala rupa efek samping.

Dina ulikan dipigawé dina kelenci jalu, injecting aranjeunna kalayan Equipoise disababkeun ruksakna réproduktif signifikan utamana suprési téstostéron. Henteu ngan tuh panurunan produksi téstostéron maranéhanana tapi tingkat estradiol maranéhanana ngaronjat teuing.

Paling pamaké jalu geus ngalaman ti tingkat low tina konsentrasi sérum leptin. tingkat téstostéron salah urang bisa neundeun nyirorot ngan sanggeus di suntik munggaran.

fungsi seksual impaired

Equipoise bisa mangaruhan Anjeun hirup kelamin négatip alatan suprési téstostéron jeung leuwih dominan éstrogén nu datang kalayan. Ieu mungkin nurunkeun libido anjeun, sarta anjeun bisa manggihan masalah sia dina haté mun geus bandung.

Kadang-kadang, éta bisa ngabalukarkeun gynecomastia ogé katelah boobs lalaki, hiji kaayaan anu bisa nurunkeun harga diri anjeun nyata. Taya lalaki hayang awéwé maranéhna ningali yen aranjeunna ngagaduhan boobs lalaki di tempat otot teuas.

Parah kénéh, testicles Anjeun bisa ngaleutikan, sarta ieu bisa ngabalukarkeun nu count spérma lemah sareng leungitna kapercayaan ogé. Kalawan testicles shrunk, anjeun tiasa pastikeun yén barudak bearing bisa jadi rada perjuangan a.

Kulit jerawatan oily

Kusabab éta duanana mangrupa anabolik jeung stéroid androgenic, Boldenone kamungkinan masihan anjeun bentuk otot sarta ukuranana nu geus sok hayang na waktos nambahkeun dina ciri lalaki kawas jerawat jeung kulit oily.

Equipoise naek produksi minyak kulit nu geus mindeng dibarengan ku breakouts. Lolobana, jerawat nu lumangsung dina beungeut jeung tukang. Hanjakal, maké nyeuseuh raray pikeun ngurangan éta bisa jadi sia sia sabab jerawat disababkeun ku paningkatan dina sanyawa androgenic dina awak urang.

Ginjal jeung ati ruksakna

Equipoise bisa ngakibatkeun karusakan organ, éfék samping dicirikeun ku robahan dina ukuran, wangun, jeung fungsi tina ginjal salah urang. Nu kajadian nepi ka duanana lalaki jeung awéwé sarta anu nyumbang ku kanyataan yén stéroid ieu androgenic.

Dina ulikan dipigawé dina sato, kelenci jalu dikaluarkeun kalawan equipoise némbongkeun tanda hépatik (ati) jeung renal (ginjal) karuksakan. Kasus sarua kajadian pikeun manusa, sarta ieu bisa dicadangkeun ku ulikan sadia dina Journal of Olahraga, Kedokteran-na fisik Kabugaran.

Awéwé ngamekarkeun Tret jalu

Awéwé anu di equipoise bisa kakurangan tina virilization. Naon ieu hartina nyaeta aranjeunna bisa aya bewara yen aranjeunna geus dimimitian ngembang ciri na fitur anu sakuduna ngan bisa kajadian dina lalaki. Contona, aranjeunna bisa ngahontal massa otot maranéhna keur néangan tapi di waktu nu sami tumuwuh bulu dihoyongkeun dina raray. Awéwé teu cinta beards on aranjeunna, sarta ieu bisa jadi kitu péngkolan-pareum.

Nambahkeun on yen, awéwé anu aya dina equipoise bisa leungit sababaraha fitur feminin maranéhanana, kudu dironjatkeun agresi sarta ngalaman sora deeper teuing.

Ningkat dina kolesterol dina

Dibandingkeun stéroid anabolik sejen, equipoise penah éfék kirang ngarugikeun kana sistem cardiovascular. Sanajan kitu, aya kasempetan tina salah sangsara ti dampak negatif kana kadar kolesterol salah urang. Kawas stéroid androgenic séjén eta bisa nurunkeun HDL anjeun (koléstérol alus) jeung ngangkat LDL (kolesterol jahat)

Pikeun kontra ieu, niténan gizi ditangtoskeun ku dahar diet sehat sarta nambahan latihan cardio dina program latihan Anjeun.

Panyakit jantung

Bulking up kalawan Equipoise bisa nyieun maneh sangsara tina panyakit jantung. Alesan keur ieu alatan pamakéan na bisa ngakibatkeun kaayaan berpotensi bahaya.

Baldness

Equipoise bisa nyepetkeun nu baldness pola jalu jeung ogé nyieun jalma anu pernah predisposed mun ka kakurangan tina eta.

Equipoise (Boldenone Undecylenate) resep homebrew aasraw

The Boldenone Undecylenate resep cairan stéroid nyaéta saperti kieu

EQ 300mg / Resep ml pikeun 100ml

  • Grapeseed 62.5ml minyak
  • Benzyl bénzoat 10ml (10%)
  • Benzyl Alkohol 2ml (2%)
  • Boldenone Undecylenate 30g (25.5ml)

Boldenone asétat & Boldenone Cypionate aasraw

Boldenone cypionate nyaéta éster pondok dibandingkeun hiji undecylenate. Boldenone Cypionate satengah hirup pisan lila na boldenone cypionate waktos deteksi bisa balik sajauh hiji satengah taun. Ku lantaran kitu, Boldenone dosage Cypionate diperlukeun ngabogaan leuwih sering injections. Teu heran jalma nu teu injections cinta teu make Boldenone Cypionate stéroid. A dosage Boldenone Cypionate has nyaeta antara 100-150mg per ml.

The Boldenone stéroid Cypionate ieu dipaké pikeun ngubaran kuda pikeun mantuan aranjeunna nambahkeun on beurat ogé ningkatkeun jaket bulu maranéhanana jeung kaayaan fisik umum.

Boldenone asétat kawentar salaku Equipoise pondok-akting nyaéta stéroid anu miboga éster béda napel eta. Hal ieu lolobana dipaké dina balap kuda, tapi bodybuilders cinta eta pikeun Boldenone asétat mangpaat utamana dina massa otot lean. The Boldenone asétat dosage nyaeta 400-800mg dicokot saminggu sakali.

Boldenone asétat resep homebrew (daptar)

The Boldenone asétat resep;

  • Boldenone asétat 100mg / ml
  • 100ml @ 100mg / ml
  • 18% Benzyl bénzoat 18ml
  • 2% Benzyl Alkohol 2ml
  • 100g Boldenone asétat bubuk 80ml

Boldenone Cypionate resep homebrew (daptar)

The Boldenone resep Cypionate ngawengku;

  • Boldenone Cypionate 200mg / ml
  • 50ml Boldenone Cypionate 200mg / ml
  • 11ml Benzyl bénzoat
  • 1ml Benzyl Alkohol
  • 15ml Ethyle oleate
  • minyak 15ml Grapeseed

Dimana meunang Boldenone? aasraw

Salaku bodybuilder atanapi sportsperson, anjeun aya di lookout nu sagala waktos keur hal anu bakal nempatkeun maneh luhureun kaulinan Anjeun. Di loba nagara, kumaha oge, pamakéan Stéroid anabolik nyaeta dilarang, sarta meureun nya teuas pikeun anjeun ngaksésna. Tapi, anjeun bisa kalayan gampang ngaksésna ngaliwatan website legitimately. Ogé meuli online hadir kalawan leuwih kauntungan kaasup hiji prosés dibeuli seamless.

Dina internét, Anjeun bisa maca leuwih lengkep dina stéroid nu Anjeun hoyong mésér. Contona, di dieu anjeun bisa maca ngeunaan Boldenone resep asétat, Boldenone Cypionate homebrew, naon ieu Boldenone dipaké pikeun tur lain nanaon nu bakal hoyong uninga ngeunaan eta. Ku waktos mutuskeun dina purchasing dinya, anjeun geus ogé pakarang jeung sagala informasi dina pamakéan na. Sarta sangkan eta malah stress bébas pikeun anjeun, kabéh informasi ieu sadia di kanyamanan asal anjeun atanapi kantor.

toko online ngajual kalawan harga hadé lamun dibandingkeun warung fisik. Harga Boldenone bakal leuwih affordable online alatan anjeun kamungkinan meunang poéna hadé. Sajaba ti, anjeun bisa meunang diskon pikeun purchases bulk. Anu teu bogoh ka nyimpen dina hiji koin tambahan?

Naha anjeun terang anjeun bisa meuli Boldenone anonim tanpa dulur gaduh uninga ngeunaan eta? Dina internét, Anjeun meunang ulah loba patarosan anu bisa anjeun ngarasa kawas nu bit ngerakeun. Ngan anjeun jeung parusahaan nyaho naon aya dina pakét anjeun sarta saha wae moal ningali otot bodong.

nu Boldenone pikeun diobral nyaeta kualitas luar biasa tur moal nguciwakeun anjeun. Éta unadulterated tur moal nempatkeun kaséhatan Anjeun dina resiko. AASraw ramatloka sah nu manufactures produk na jeung kaayaan pakakas seni. Anjeun bisa assured nu Boldenone kami pikeun dijual bakal nyadiakeun Anjeun sareng hasil nu Anjeun hoyongkeun.

Anjeun oge bisa rek meuli equipoise pikeun kuda. Dibeuli dinten, sarta selang anjeun pernah bakal happier.

Rujukan

  1. Equipoise (Boldenone Undecylenate suntik) buletin Téknis, kaca 1-9
  2. Analisis stéroid, diédit ku Hugh lj Makin, DB Gower, kaca 815-823
  3. Analisis kimia Non-antimikrobial Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba résidu di Food, diédit ku JackF. Kay, James D. MacNeil. Jian Wang, kaca 193
5 likes
44183 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.