AASraw nmn & nr bubuk Produsén hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Leutik skala

 

AASraw nawiskeun kamampuan produksi skala leutik pikeun gancang ngaréspon paménta jumlah anu langkung alit sareng kabutuhan pangembangan skala-up (1 dugi 50 kg).

Fasilitas AASraw cocog sareng pabrik panengah kimia sareng bahan farmasi aktif (API) dina uji klinis,

ogé pikeun API jilid leutik. Tutuwuhan skala leutik beroperasi numutkeun tungtunan GMP.

kilo pabrik

 

Pendekatan modél AASraw pikeun ngepaskeun peralatan pikeun kabutuhan khusus nyandak fasilitas ieu pikeun nanganan produksi alit-sedeng.

Prosés jeung mindahkeun téhnologi salaku ogé skala-up eupan tutuwuhan multiguna badag skala urang.

 

 

Produksi bulk

Salaku bagian tina AASraw jilid produksi jilid lengkep sareng jasa skala, serbaguna skala ageung ditawarkeun pikeun produksi dugi ka sababaraha 100 ton per produk sareng taun, misal 100 m3 kapasitas.

tutuwuhan dedicated pikeun:

◆ hidrogénasi jeung réaksi-tekanan tinggi séjénna (nepi ka 80 bar)

◆ Kimia suhu handap (turun ka –80 ° C)

◆ (ton 1 per tumpak) Drying

◆ bahan farmasi Active (GMP)

◆ Panyulingan (nepi ka hambalan 70)

◆ Kimia suhu luhur (dugi ka 250 ° C)

◆ kamampuhan Medium-tekanan flash kromatografi nepi ka 20 skala kilogram bahan separation.

Isolasi & Pangeringan

Alat-alat isolasi pikeun skala leutik, pembuatan kilo sareng pabrik ageung.

◆ tekenan saringan (mobile na fix, kamar beresih)

◆ Centrifuges (kamar beresih)

◆ 3 kamar bersih (Class100'000)

◆ 2 kamar filtration dedicated

◆ parabot Drying (GMP)

◆ dryer baki vakum

dryer conus Double ◆ (4.5m3, beusi sténless)