AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Masteron (Drostanolone propionate) Balukar, dosage, épék Sisi

Sagalana ngeunaan Masteron (Drostanolone propionate)

1. Naon Masteron Propionate? 2. Mastrone satengah hirup propionate
3. Masterone pamakéan médis propionate 4. épék propionate Masteron wincikan
5. Masteron propionate bobodoran enanthate 6. propionate dosage Masteron
7. siklus propionate Masteron 8. efek samping propionate Masteron
9. Beuli Masteron propionate 10. ulasan Masterone propionate

Naon Masteron Propionate? aasraw

Dina kecap tina stéroid, aya existsMasteron nu mangrupakeun DHT (Dihydrotestosterone) turunan. Ieu mangrupa stéroid anabolik nu dina wujud suntik. Di pasar, éta aya dina dua bentuk nu Drostanolone Enanthate na Drostanolone Propionate (521-12-0) Hal ieu kawanoh ogé salaku Masto, tihang, jeung Mastabol.

Versi Enanthate of Masteron katelah Masteron Enanthate bari versi propionate katelah Masteron Propionate (521-12-0).

Anjeun wondering kumaha ubar ieu munggaran pencét pasaran? Syntex dileupaskeun eta sabudeureun 1970 pikeun kahiji kalina. Masteron Propionate kapanggih babarengan jeung Anadrol tapi teu bisa dileupaskeun saméméh Anadrol. Ngaran dagang nyaeta Masteron sarta geus dijaga popularitas sarta neruskeun janten favorit keur loba dinten.

Mastrone propionate satengah kahirupan aasraw

Masteron Propionate boga satengah-umur poé ngadeukeutan 2.5.

Masterone pamakéan médis propionate aasraw

Masteron Propionate ogé katelah Drostanolone Propionate mangrupa stéroid anabolik androgenic (Aas) Anu dikembangkeun kalawan tujuan datang nepi kalayan perlakuan kanker. Baheula nalika penderita kanker teu gaduh seueur pilihan, ieu salah sahiji perlakuan nu loba dipaké dipaké. Salila treatment, éta ieu dipaké babarengan jeung selektif éstrogén reséptor modulator disebut Tamoxifen. Duaan maranéhanana éta bisa meungpeuk tumuwuhna sababaraha jenis sél kanker. Ieu kituna pohara efektif dina nyampurkeun tumor nu teu ngabales perawatan palliative.

Ieu geus ilahar dipake keur pengobatan kanker pikeun leuwih ti dua puluh taun, tapi alatan gejala virilization eta ngabalukarkeun, teu jadi popular nya éta lajeng.

Masteron oge mangpaat dina nurunkeun kadar kolesterol anu bisa ngabalukarkeun masalah kaséhatan anu serius upami tingkat teuing tinggi.


Masteron (Drostanolone propionate) Balukar, dosage, épék Sisi

épék propionate Masteron wincikan aasraw

pikeun motong

Pikeun bodybuilder serius, pilari abon mangrupa salah sahiji tujuan utama. Ayeuna damel salah urang physique katingal endah tur leuwih hadé. Gaduh ukuranana badag anu teu lean cukup bakal ngajadikeun anjeun neuteup gajih sanajan ukuran otot anjeun mun maot keur.

Masteron Propionate mangrupakeun salah sahiji stéroid anu nganteurkeun lamun datang ka motong. Lamun dipaké salila siklus motong, eta ngajadikeun salah sahiji extraordinarily lean, sarta ieu mangrupa alesan loba jalma resep migunakeun eta di tungtung siklus bodybuilding saprak ulubiung salah geus cukup lean. A tambahan Masteron ngajadikeun salah neukteuk kana sagala gajih awakna sésana di tungtung siklusna.

Sajaba ti, ngajadikeun physique salah urang muncul harder. The Masteron pangaruh anti estrogenic ngabalukarkeun pamutahiran di katingal sakabéh hiji jalma. éfék pisan noticeable di bodybuilders anu gaduh kirang ti 10% tina gajih awak. waktos salajengna basa Anjeun kudu kasampak insanely abon, teras Masteron Propionate mangrupakeun cara keur buka.

for geus putus

Pilari alus teu cukup; anjeun peryogi pikeun nambahkeun on kakuatan. Euweuh ngajadikeun hiji happier ti keur sanggup migawe latihan leuwih ti anjeun dipaké pikeun. Ayeuna damel aran kuat ti anjeun tuh. Ku cara ningkatkeun kakuatan, anjeun bisa ningkatkeun jumlah kagiatan fisik maneh migawe, meunang nu awakna ngimpi sarta ngahontal sagala cita nu mikir anjeun pernah bisa attain.

Salah sahiji Masteron hasilna Anjeun bade bewara ieu keur sanggup ngangkat piring badag. Kalawan stéroid ieu, anjeun bisa migawe workouts-inténsitas tinggi. ieu gains Masteron henteu mung mangpaat pikeun bodybuilders tapi atlit teuing. Anjeunna / manehna bisa ngajaga kalori diet diwatesan bari tetep kalakuan latihan-Na. Eta mantuan manehna moal mangtaun leuwih beurat bari dina waktu anu sarua méré anjeunna kakuatan, ketahanan sarta recovery gancang anu loba diperlukeun pikeun profési Na.

pikeun bulking

Drostanolone Propionate mangrupakeun salah sahiji stéroid dipaké nalika hiji hayang bulk sanajan teu masihan loba gain. The Masteron vs Primobolan gains anu sarupa.

Loba jalma kaasup Masteron Prop di rencana bulking maranéhna kusabab rugi gajih ieu sareng épék anti estrogenic. Duanana sipat mastikeun yén maranéhna neruskeun pak on otot bari masih kaleungitan dina gajih awak.

Padahal gains henteu sakumaha loba, stéroid ieu sampurna pikeun saha pilari ka héd bit panungtungan of shedding gajih, bulk dina otot sarta ngaronjatkeun kana kakuatan maranéhanana.

Masteron propionate bobodoran enanthate aasraw

Dua senyawa ate varian Masteron tapi boga bédana slight. Salah sahiji fitur aranjeunna bagikeun nyaeta aranjeunna anu injectables na ieu naek popularitas maranéhanana di komunitas bodybuilding. Duanana masihan hasil endah tanpa putting salah di résiko tina nalangsara ti efek samping pikasieuneun.

bédana asalna di satengah hirup maranéhanana, dosage, sarta kakawasaan. Masteron Enanthate mangrupakeun varian lila-estered sedengkeun Masteron Propionate ieu pondok estered.

akibatna, Masteron Enanthate digunakeun pikeun tebih siklus panjang, nyaéta sapuluh ka dua belas minggu atawa malah panjang sedengkeun Masteron Propionate dipaké pikeun periode pondok nu opat ka genep minggu. Masteron Propionate ieu gancang lakonan bari Masteron Enanthate butuh sababaraha waktu pikeun anjeun aya bewara hasil.

Pikeun Masteron Propionate nu dosage dibikeun leuwih handap dibandingkeun yen tina Masteron Enanthate. Hal ieu kumaha ogé dikaluarkeun loba kali sabab Leungitkeun ti sistem awak pisan gancang. The Masteron Enanthate dosage dirumuskeun dina jumlah badag dua kali saminggu alatan tindakan lalaunan jeung tetep dina awak periode leuwih nambahan.

Masteron Enanthate boga satengah-umur kurang sapuluh poé sedengkeun nu di propionate nyaeta 2.5. Salaku misalna, Masteron Enanthate nyokot lila saméméh clearing dina awak saperti dibandingkeun Masteron Propionate.


Masteron (Drostanolone propionate) Balukar, dosage, épék Sisi

propionate dosage Masteron aasraw

Ngarti kana propionate dosage Masteron penting sabab bakal tetep anjeun jauh ti troubles anu bisa nyekel nepi sareng anjeun bisi anjeun teu make eta sabab sakuduna dituju. Dina-jero pangaweruh dina theMasteron propionate dosage ogé bakal mantuan mutuskeun nu jumlah nyandak ka meunang kauntungan Masteron maksimum.

Standar Masteron dosage pikeun lalaki grownup téh biasana 300-400mg per minggu. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah gaduh suntik 100mg unggal poé séjénna salila genep ka dalapan minggu. Genep ka dalapan minggu teu kitu, ngagambarkeun siklus total Masteron, tapi éta jaman anu loba jalma resep nyandak salaku bagian ti hiji Masteron tumpukan.

Sababaraha urang resep ka dibeulah dosis maranéhna kana injections poean sanajan ieu teu hartosna yén maranéhna sagemblengna do jauh jeung unggal dosis dinten lianna. Bisi anjeun nganggo Drostanolone Enanthate, hiji atawa dua injections per minggu anu cukup.

Pikeun bikang anu ngagunakeun narkoba ieu perlakuan kanker payudara, a dosage baku tina 100mg, tilu kali mingguan keur ngeunaan dalapan mun welas minggu disarankeun. Ieu bisa ngakibatkeun gejala virilization tapi sia eta.

Pikeun atlit anu hoyong meunang an tepi di karir maranéhna, 50mg mingguan téh leuwih ti cukup lamun dicokot pikeun periode opat nepi ka genep minggu. Lamun anjeun mutuskeun mimitian nganggo obat ieu, éta alus nu mimitian ku dosage handap pikeun nguji dina kasabaran teh. Awéwé bisa balik nepi ka 100mg lamun tamba ieu ogé bisa ditolerir di awakna. A dosage Masteron nu ngaleuwihan 100mg per minggu pikeun leuwih ti opat jeung genep minggu bisa nyieun hiji kakurangan tina gejala virilization.

siklus propionate Masteron aasraw

Masteron bisa dipaké nyalira atanapi tumpuk barengan stéroid séjén dina siklus Masteron. Ieu gumantung kana Masteron pedah rék ngahontal. Bisa boh jadi bulking atawa siklus massa lean. Masteron geus ditémbongkeun efficacy unggulan lamun dipaké dina motong siklus dimana tujuan utama pamaké téh leungit gajih na nambahan harti / na otot nya. Di dieu téh glimpse naon a siklus Masteron tiasa.

Pemula Masteron Daur

Di dieu, Masteron Enanthate ieu garapan alatan aspék genah nu loba bodybuilders pemula néangan di stéroid anabolik / androgenic (Aas). Kapentingan maké Masteron Enanthate téh nya éta méré rohangan pikeun jadwal suntik carang na pisan cocog sareng téstostéron Enanthate.

Dina hal ieu, salah sahiji anu sakuduna dituju nyandak Téstostéron Enanthate dina dosage of 300-500mg mingguan. Anjeun tiasa nganggo dosage nu ngarasa jalan pangalusna keur anjeun jeung nu awak anjeun bisa sabar. Alesan utama pikeun ngajalankeun sapertos hiji siklus Masteron nyaeta meta salaku hiji bubuka tur meunang pikeun nguji efek Masteron. Kusabab Masteron boga aromatase inhibiting pangaruh, teu perlu dipaké babarengan jeung inhibitor aromatase sejen. Najan kitu, pangaruh inhibitory henteu sakumaha kuat, sarta bisi maneh make loba sanyawa aromatizable dina tumpukan. Masteron teu dianggo éfisién, sarta anjeun bisa kudu ngagunakeun inhibitor kuat. Di dieu téh pemula Masteron Daur conto;

Period- belas minggu

Ti minggu 1-12

nyokot

Panengah Masteron Daur

siklus ieu boga tujuan dina gaining massa lean ogé mangrupa cut on gajih awak. Ieu hardens otot bari dina waktu anu sarua eta boh nyadiakeun leungitna gajih atanapi gain otot jeung gain gajih pohara minim sarta henteu ingetan cai. Najan kitu, pikeun ngahontal ieu, anjeun kudu make eta ku diet anu bisa mantuan Anjeun sadar hasilna ieu.

Téstostéron dipaké dina dosage of 100mg mingguan di Terapi ngagantian téstostéron. Alesan keur ieu keur counter nu suprési produksi alami Téstostéron ku stéroid anabolik dina siklus ieu ku kituna nyadiakeun eta artifisial ambéh awak terus fungsina normal.

The dosage Téstostéron low ogé counters sagala aromatization anu bisa lumangsung; sahingga aya teu kudu keur ngagunakeun hiji inhibitor aromatase. Pamakéan duanana Masteron na Anavar méré hiji hiji physique teuas boh ku motong atanapi ku gaining massa lean tanpa nyieun hiji kakurangan tina ingetan cai.

conto;

Period- Sapuluh minggu

Minggu 1-10, nyandak;

  • Masteron (Drostanolone Propionate) 100mg unggal poé séjén atawa 400mg mingguan
  • téstostéron Propionate di 100mg per minggu atanapi 25mg unggal poé lianna.
  • Anavar di 50-70mg per poé

Canggih Masteron Daur

Ieu daur Masteron paling potent anu éfék ieu hardening of physique sakumaha ogé motong bari tetep maturan kabiasaan loba-diperlukeun pikeun mempermudah bulking atanapi gaining otot lean. Sagalana mirip jeung siklus panengah, jeung hijina bédana nyaéta yén dina hal ieu aya hiji ditambah Trenbolone.

Bodybuilders rave ngeunaan Masteron pedah méré kalawan loba di antarana merealisasikan parobahan kasohor tur dramatis dina physique maranéhanana. Mangpaat Masteron neangan hadé sakali dipake barengan diet ditangtoskeun sarta jadwal latihan nu fits hasil salah téh sanggeus. Trenbolone nyaeta potent sarta henteu aromatize tur bareng jeung Masteron; aranjeunna nyadiakeun hasil sampurna.

minggu Period- 10

Minggu 1-10

Candak;

  • Masterone (Drostanolone Propionate) di 400mg per minggu / Drostanolone Propionate 100mgunggal poé lianna.
  • Téstostéron Propionate di 100mg per minggu atanapi 25mg unggal poé séjén
  • Trenbolone asétat 400mg per minggu atanapi 100mg unggal poé séjén


Masteron (Drostanolone propionate) Balukar, dosage, épék Sisi

efek samping propionate Masteron aasraw

Saloba efek samping Masteron aya, ubar ieu geus kabukti pisan lumayan. Dina bikang, mangka dilaporkeun ngabalukarkeun gejala virilization, hiji kaayaan nu mangrupa manageable kalawan ngagunakeun rencana katuhu. Di dieu efek samping Masteron digolongkeun dina kategori masing-masing;

androgenic

Sababaraha efek samping Masteron anu androgenic. Aranjeunna kaasup tumuwuhna bulu awak, jarawat, Sarta leungitna bulu gancang dina maranéhanana anu rawan baldness pola jalu. Dina awéwé, gejala virilization kawas deepening tina sora éta, enlargement glans sarta tumuwuhna bulu awak geus dilaporkeun.

Anjeun bakal kitu, aya bewara yen gejala virilization lumangsung nalika hiji nyaeta dina dosage Masteron tinggi, misalna nalika dina perlakuan kanker payudara. Kalayan dosis rada handap, anjeun saperti teu mirip kakurangan tina efek samping Masteron ieu. Mun aranjeunna persist, ngaeureunkeun Masteron make, jeung gejala bakal ngaleungit.

Cardiovascular

Masteron bisa mangaruhan kadar kolesterol dina sababaraha cara. Bisa jadi ngaliwatan panurunan dina koléstérol HDL atawa paningkatan dina koléstérol LDL. Aya ogé geus sababaraha kasus dampak negatif dina tekanan getih nu geus dilaporkeun.

Kalayan di pikiran, manajemén kolesterol anu bari penting dina perlakuan ieu. Ogé, lamun boga kaayaan pre-aya kana kolesterol tinggi, teras ubar ieu henteu aman pikeun anjeun. Mun anjeun teu kakurangan tina ieu, mastikeun yén anjeun ngajaga koléstérol gaya hirup ramah. Naon ieu hartina geus nu kedah nyandak hiji diet sehat nu boga asam lemak omega di nyatu ogé meunang aub dina kagiatan cardiovascular.

Hepatotoxicity

Warta alus nyaeta Masteron sanes a stéroid androgenic anabolik hepatotoxic tur moal ngabalukarkeun karuksakan wae mun ati anjeun. Teu perlu salempang ngeunaan gagal ati anjeun sakali anjeun dina Masteron perlakuan.

téstostéron

suprési produksi téstostéron téh salah sahiji efek samping Masteron. ngabogaan téstostéron low dina awak teu ukur damang, tapi bisa nyieun maneh sangsara ti sagala rupa kaayaan. Pikeun kontra ieu, Anjeun kudu mawa téstostéron pikeun mastikeun yén anjeun teu boga deficit a.

Sanggeus siklus Masteron, éta penting pisan pikeun anjeun migawe hiji PCT nu assists di ngebut nepi recovery. Hasilna, produksi téstostéron alam bakal normal deui dina periode pondok.

Estrogenic

Gynaecomastia na ingetan cai anu sababaraha efek samping nu urang sieun basa aranjeunna keur aya di stéroid pamakéan. Untungna, sagala efek samping estrogenic teu lumangsung kalayan Masteron saprak teu ngagaduhan progestin alam. Ogé ngandung harti yén tekanan darah tinggi nu bisa disababkeun ku kaleuwihan cai pernah bakal perhatian kalawan ngagunakeun Masteron.

Kalawan stéroid ieu, anjeun moal kudu make hiji anti éstrogén. Sanajan kitu, gumantung kana siklus Masteron atawa tumpukan Anjeun butuh, Anjeun bisa butuh hiji anti éstrogén.

Beuli Masteron propionate aasraw

Unggal bodybuilder atawa atlet bisa kudu make Masteron propionate sahenteuna sakali dina karir maranéhna. Ogé, maranéhanana anu perlu Masteron Prop keur kaperluan ubar bisa wondering dimana dibeuli.

Sababaraha waktu deui, acan loba pilihan. Pikeun bodybuilders, salah kungsi kaanggo bodo badag dina gim jeung nanya aranjeunna pikeun rujukan. Maranéhanana anu diperlukeun nginum obat teh teuing bisa mibanda sababaraha chit-ngobrol jeung babaturan jeung nanya keur toko pangalusna anu aranjeunna mésér éta sarta harepan pikeun pangalusna. poé ieu, hal anu béda. Jalma teu boga néangan toko fisik mésér naon maranéhna rék. Aya alternatif; meuli online.

Saloba sababaraha bisa mopohokeun internet, eta teh tempat pangalusna anjeun bisa meunangkeun Masteron pikeun dijual. Ieu mangrupakeun Avenue langkung diaksés tur hadé dimana Anjeun bisa meuli Masteron propionate.

Di dieu anjeun bisa maca ulasan, siklus pangalusna, jeung kasalahan eta jalma geus dipigawé dina jaman baheula di kurungan asal anjeun, kantor, jsb Perkara lokasi anjeun, produk nu bisa shipped ka tujuan ideal Anjeun. Malah leuwih hadé anjeun meunang nyieun beuli sarta nampa paket anjeun kalawan anonymity lengkep. Sarerea teu kudu nyaho naon aya nepi ka.

Tangtu, pameseran online henteu sampurna ku sarerea. Anjeun pernah jadi yakin yen anjeun bakal nampa produk Anjeun saatos Mayar keur maranehna. Di sagigireun éta, Anjeun bisa jadi teu pasti sabaraha waktos eta bakal mawa anjeun ka meunang aranjeunna. Hal alus nyaeta sakabeh isu ieu bisa nyingkahan. Naon butuh maneh mun geus nepi ka meunang hiji sumber propionate Masteron dipercaya, jeung anjeun moal kudu salempang ngeunaan urutan sagala nu dijieun.

AASraw nyaéta situs pangalusna dimana Anjeun bisa meuli Masteron propionate. Urang nawiskeun dipercaya Masteron pikeun diobral di hiji harga Masteron affordable, sarta deliveries kami téh gancang. Lian ti eta Masteron kami téh ngeunaan kualitas luhur. Henteu ngan baris eta nawiskeun anjeun jeung pangalusna Masteron gains tapi ogé bakal nyandak anjeun waktu shortest kana bewara hasil. Urang pikiran ngeunaan kaséhatan Anjeun, tur anjeun tiasa pastikeun yén propionate Masteron urang geus aman tur éféktif. Meunang Masteron propionate ti urang kiwari jeung bewara hasil Masteron astounding dina waktos shortest mungkin.

ulasan Masterone propionate aasraw

Drostanolone Propionate tiasa nawiskeun pamutahiran signifikan dina ngajentrekeun hiji urang sakabéh ogé méré Anjeun gains nu geus sok hayang. Anjeun bakal aya bewara yén Masteron sateuacan na sanggeus hasil panyadia ku pamaké nu dua alam eta. Di dieu sababaraha ulasan ti jalma anu geus dipaké eta nu geus kaliwat;

Masteron (Drostanolone propionate) Balukar, dosage, épék Sisi

Chen nyebutkeun, "Kuring spent loba waktu pamikiran naon atuh make jeung meunang leaner. Kuring meunang otot badag, tapi éta henteu sakumaha katingali saperti kuring hayang maranehna jadi. A loba gajih seemed geus katutup aranjeunna. Sanggeus nalungtik pisan, abdi datang di sakuliah Masteron Propionate nu loba jalma muji. Diantara loba stéroid dipaké pikeun motong, ieu ngadeg kaluar, sarta I ngawartoskeun sorangan, naha henteu masihan hiji try? Kuring maréntahkeun éta sarta diasupkeun deui dina siklus motong abdi. Dina opat minggu, kuring geus geus dimimitian noticing bédana. Ku waktu kuring ieu dipigawé ku siklus nu, awak abdi kokotéténgan jadi teuas. otot abdi nya ditingali bari méter jauh. Hal alus nyaéta I otot abdi tetep gembleng. Kuring keur thrilled kalawan Masteron Prop sarta bakal nyarankeun ka saha craving mun boga awak super hébat ".

Zhang nyebutkeun, "Kuring keur ampir dipigawé ku kuring dalapan minggu motong siklus, sarta kuring ngarasa jadi delighted kalawan Masteron. stéroid Ieu meunang atuh pilari super lean, sarta sakabeh kolega kuring di gim geus noticed. Éta tetep nanyakeun kuring naon keur kuring maké pikeun meunangkeun hasil nu hebat. Pikeun dalapan minggu, kuring teu ngalaman wae efek samping serius. Ayeuna damel eta teh stéroid pangalusna Kuring geus dipake jadi jauh. Anjeun tiasa dipercanten teh ulasan Masteron, sarta anjeun bakal Fedi hasilna alus. stéroid motong Ieu mah sakadar anu pangalusna ".

Ah Kum nyebutkeun, "Salaku hiji atlet, Kuring geus ngalaman ti kurangna kakuatan cukup alatan kurangna pati jauh di diet abdi. Sakapeung mah bisa balik pikeun ngaji komo teu meunang satengahna. Anjeun tiasa ngabejaan kumaha traumatizing éta nalika anjeun gaduh kompetisi balap dina sabulan na exercising dimimitian troubling anjeun. A sobat dianjurkeun Masteron Propionate kusabab efisiensi di nambahkeun on kakuatan. Kuring ogé diajar nu teu bisa didéteksi salila uji nambahkeun atawa doping alatan pondok paruhna. Sajauh eta geus dibikeun atuh sagala kakuatan kuring diperlukeun. Abdi tiasa laksana sadayana dinten tanpa ngabogaan nyandak ngarecah salami atuh méméh. Eta geus disadiakeun langkung gains kakuatan ti kuring ekspektasi sarta baris ngagunakeun eta pikeun salami Kuring keur parebut keur lomba wae. Ieu mangrupakeun stéroid hébat ".

Chunhua nyebutkeun, "Masteron Propionate teh nyata deal lamun datang ka lalaki leaner, sarta Kami salawasna ngahatur nuhun pikeun eta. I dipaké deui dina tumpukan kuring sabab kuring kungsi kompetisi modeling sabudeureun sudut sarta sakabeh abdi tiasa disebutkeun téh nya éta juara anu. Sababaraha urang geus peddling crap ngeunaan eta, tapi rusiah ieu lalaki kualitas Masteron pikeun dijual. Kuring geus salawasna meuli tina AASraw sarta teu kungsi wae kualitas masalah wijaksana. Lian ti eta aranjeunna geus meunang pangalusna harga Masteron nu bisa anjeun meunang di pasar. Kuring keur kiwari leaned up na bisa bet kuring bakal muncul anu pangalusna. Geus torched ngaliwatan gajih tanpa nyieun kuring sangsara ti épék pikasieuneun stéroid séjén pasang aksi. Kami salawasna hooked sarta bakal salawasna balik pikeun Masteron Propionate. "

Kum nyebutkeun, "nginum obat ieu mantuan indung ngagantikeun kuring dina patempuran kanker payudara. Sanggeus belanja pisan kana kémoterapi jeung nalangsara ti éfék négatif disababkeun ku eta, urang ayeuna tiasa ningali cahaya dina tungtung torowongan. Ieu pilihan pangalusna lamun ngarasa kawas kanker payudara geus dicokot tol dina anjeun. "

Rujukan

  1. Latihan sarta Baranahan Asasi Manusa: ngainduksi Gangguan Fertility na Mungkin ..., Diana Vaamonde, Stefan S du Plessis, Ashok dianti, kaca 230
  2. Tepi anabolik: Rahasia keur nu Otot tambahan Lean Massa, Phil Embleton, Gerard Thorne, Robert Kennedy Publishing, Page 18
  3. Anabolics, William Llewellyn, Page 33
1 likes
6410 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.