Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

 

Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik

 

Ieu bakal janten gambaran umum pisan pikeun tujuan kanyaho umum, sanés mangrupikeun pituduh kumaha. Ieu henteu hartosna kuring nyungkeun panggunaan éta ogé sanés pangakuan panggunaan.

 

stéroid

Sering salah panginten atanapi salah-aya bédana aya stéroid. Corticosteroids, anu ngagaduhan efek samping anu goréng Stéroid anabolik, pikeun sababaraha alesan henteu kasurupan ku média sareng panggunaan na leres-leres DITAMPAKkeun dina kaseueuran kasus- kalebet olahraga profesional sareng perguruan tinggi. Aranjeunna sering dianggo pikeun merangan peradangan. Aya ogé Progesteron anu dianggo dina kaseueuran bentuk pangendalian lahir sareng dicandak ku jutaan awéwé unggal dinten. Stéroid anabolik (didieu disebut AS atanapi AS) anu panginten seueur jalma nalika aranjeunna mimiti nguping "stéroid" sareng sadaya hal-hal goréng anu pakait sareng aranjeunna.

 

Samping-épék

Dulur ngalaman sisi anu béda. Henteu aya dua jalmi sami. Pikeun nyebutkeun yén ALL jalma bakal ngalaman hal anu sami nyaéta konyol. Sababaraha urang gaduh waktos anu susah pisan ngartos ieu sapertos katingal dina benang lambesis. Aya ngan hiji efek-yén sadaya * lalaki * anu dijamin- sareng anu atraksi testis.

  • A) Atrofis testis- nalika anjeun nambihan ageung jumlah téstostéron HPTA awak anjeun mimiti pareum (lirén ngahasilkeun Téstostéron kusabab awak anjeun parantos langkung ti cukup); Pondokna ieu ngabalukarkeun bal anjeun ngaleutikan. Kaseueuran waktos éta bahkan henteu diperhatoskeun. Meureun pangirangan 25%, pangpangna 50%. Sakali anjeun mareuman siklus, ngajalankeun PCT anjeun (Terapi pos-siklus) aranjeunna datang deui ka ukuranana. Éta henteu permanén. Sababaraha jalmi ngajalankeun HCG (Human chorionic-gonadatropin) nalika dina siklusna ngajaga balna saukuran lengkep sareng éta ogé ngabantuan pamulihan sabab tetep ngajaga sél leydig anjeun.

 

Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik

 

  • B) Rugut / rambut-leungitna: AS henteu ngabalukarkeun botak atanapi rugi. Nanging, éta tiasa nyepetkeun prosés. Upami rambutna tumiba dina kulawarga anjeun, heran anjeun paling dipikaresep bakal janten calon pikeun nyepetkeun prosés ieu. Bill Roberts nyerat ngeunaan dua tipeu béda Steroid- Tipe I sareng Tipe II; Jenis I anu mangrupikeun sanyawa utama sapertos téstostéron, Tren, Decca, Sustus, jsb sareng Jenis II sapertos Winstrol (stanazolol), dbol, anavar, Masteron jsb Seueur jalma nyalahkeun ubar sapertos Winstrol sareng Masteron Enanthate (Drostanolone) salaku palaku pikeun rambut rontok sareng nyobian nyingkahan obat-obatan éta nalika prihatin ngeunaan MPB, padahal éta sanés kasus- tipe I ngagaduhan pangaruh anu langkung jelas dina MPB (pola botak lalaki) tibatan jinis ubar sanésna. Sareng écés ubar dumasar DHT (sapertos deca) bakal langkung karasa dina kulit sirah anjeun. Hiji-hijina cara pikeun merangan ieu nyaéta ku cara nyandak Finasteride (propecia / proscar) sababaraha sampo jinis rogaine topikal sareng sababaraha hal anu sanés.
  • C) Jarawat- sawaréh jalma bobo dina rarayna; sababaraha urang kaluar dina dada atanapi tonggongna ... sareng kulit sababaraha urang jeresih. Deui, sadayana kapangaruhan béda.
  • D) Kuring rumaos sapertos kieu kuduna ditutupan ku atrofi testis sareng kuring ngan ukur hilap. Sering kali kuring ngadangu jalma nyarioskeun AS ngadamel kontol anjeun ngaleutikan, nalika aranjeunna leres-leres hartosna bola anjeun. Janten, pikeun netelakeun, kontol anjeun henteu ngaleutikan sareng anu raoseun sapertos nyarios nyandak semprot nasal nyusut irung anjeun. Upami aya, sareng langkung seueur getih anu ngalir ka daérah éta kuring bakal nyarios anjeun bakal langkung condong kana kajadian anu sabalikna. Deui deui gumantung kana sanyawa anu anjeun nyandak- sababaraha obat sapertos Deca sareng Tren tiasa karasa pisan dina libido anjeun (ku sabab éta kalimat, "deca-kontol") sareng sababaraha urang milih nyandak Tadalafil (Cialis) (171596-29-5) atanapi viagra (anjeun henteu kedah) tapi ubar sanésna sapertos straight up Test (naon waé) atanapi dbol bakal ngajantenkeun anjeun naék témbok sareng ngan mesum sapertos ... .. Kaseueuran mojang anu gaduh salaki atanapi kabogoh dina siklus sigana resep bodo aranjeunna dina siklus, ngabarakatak.
  • E) "Roid-ngamuk" - Henteu aya anu sapertos kitu. Éta saderhana éta. Upami anjeun jalma henteu stabil, hehehehe, aranjeunna bakal ngajantenkeun anjeun langkung teu stabil. Tapi teras deui, seueur hal-hal sareng pangobatan sanés anu panginten bakal nyababkeun éta ogé. Upami anjeun henteu stabil sacara mental atanapi bahkan didiagnosa kaserang méntal anjeun henteu kedah ngémutan nyandak stéroid. Kuring miharep éta anu sami bakal nyarios alkohol. Seueur-seueurna jalma henteu kapangaruhan ku ieu. Kaseueuran jalma ngaraos siga aya dina wanda anu langkung saé atanapi henteu pisan béda. Kuring tiasa ningali jalma-jalma panginten janten langkung jago kusabab aranjeunna sakedik ageung sareng sakedik kuat, tapi kumisan ti éta, naon waé anu ngalaporkeun "roid-ngamuk" (lembaga pamaréntahan atanapi henteu) nyaéta horseshit.
  • F) Pupusna / gagal organ / jsb.

Stéroid henteu nyababkeun jalma maot atanapi ngakibatkeun maotna kusabab sababaraha réaksi ngarugikeun. Teu aya panilitian ilmiah anu nunjukkeun tautan langsung ka stéroid anabolik sareng pati. Jalma-jalma bakal nunjuk ka Zyzz, tapi aranjeunna moal nunjuk ka riwayat kulawargana panyakit jantung / kaayaan sareng saur kuring otopsi henteu kantos diumumkeun? Pikeun ngadugikeun statistik CDC ti taun 2005 ti Langkung Langkung Kuat Gancang:

 

Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik

 

75,000 Jalma sataun maot tina Alkohol

Jalma 435,000 sataun maot ti Utun

sareng maotna tina stéroid anabolik ……: 3

Bahaya stéroid nyaéta TINGKATKEUN-AGAR. Sangat ngabandingkeun kana kaayaan sareng Pitbulls. Langkung seueur jalmi sataun maot tina ditarajang sirah na coconuts atanapi mung murag tina tangga.

Leres, upami stéroid dilakukeun ku cara anu salah tiasa bahaya. Stéroid oral (sapertos dbol, wintrol, anavar, jst.) Hépatik sareng tiasa nyeri pisan kana ati anjeun upami diinum dina dosis anu luhur teuing sareng lami teuing waktos ... sareng upami ngonsumsi alkohol nalika siklus. Ieu sababna disarankeun pikeun ngalakukeun panél getih dilakukeun sateuacan, salami, sareng saatos siklus. Nyandak hal-hal sapertos susu susu tiasa ngabantosan ngagentos beban dina ati anjeun.

Tekanan Darah tiasa sareng sigana bakal naék, sakali deui gumantung kana sanyawa anu anjeun candak (khususna Methandrostenolone (Dianabol) bubuk sareng EQ). Nyandak sangu ragi beureum tiasa ngabantosan koléstérol sareng BP dina pariksa. Éta pasti aya anu kedah diawasi. Sareng pastina mangrupikeun alesan naha anjeun kedah tuang BERSIH bari dina siklus- henteu tuang pizza, burger, sareng gorengan.

 

Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik

 

Kasalahan séjén

Stéroid nyandak intramuscularly- henteu ka jero nadi. Teu aya bungkus beungkeut panangan anjeun atanapi naon waé. Upami anjeun nyuntik kana urat atanapi saraf tungtung anjeun berpotensi maot. Aya situs suntikan khusus- anu paling aman nyaéta sabuk, quad, glutes, sareng situs ventro-gluteal. Jalma sering nganggap burit / glutes mangrupikeun situs anu paling aman, kuring moal satuju kumargi sesah ngahontal sareng kusabab saraf sciatic ngalir caket pisan ka daérah éta sareng upami anjeun pencét éta, nasib anjeun salami hirup anjeun.

Stéroid sareng sanés ubar keajaiban. Anjeun tiasa linggih dina sofa sareng tuang kiripik kentang sareng panginten langkung ageung, tapi upami éta anu badé dilakukeun nalika nyandak éta, anjeun bahkan henteu kedah repot-repot miceunan artos anjeun. Anjeun masih kedah ngalakukeun padamelan éta. Masih kedah tuang beresih- Abdi bakal nyarios langkung bersih. Masih kudu ngawasi kana sagala hal.

Pro-hormon sanés aman-alternatif pikeun stéroid sabab anjeun tiasa mésér éta di GNC / Nutrisi lengkep / Dimana waé. Éta langkung bahaya sareng sering kali anjeun teu tiasa ngagaleuh ubar PCT anu asli di ditu teras anjeun nuju jalan anu bener, kasar pisan pikeun pamulihan- upami anjeun pulih pisan. Sakitu seueur murangkalih parantos réngsé dina TRT salami hirupna kusabab ieu. Kuring henteu ngartos kumaha teu acan aya gugatan hukum saatos gugatan ngalawan toko ieu.

1 likes
1398 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.