Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo ogé Kanggo Gedong otot? Tinjauan Sarm
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

 

Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo deui Pikeun Pamariksaan Sarm Musical Building S [2019 NEW]

 

 

1.What is MK-677 (Ibutamoren)?

Bubuk MK-677 (Ibutamoren) (159752-10-0) nyaéta rahasia hormon pertumbuhan anyar (GHS). A secretague hormon wutah mangrupikeun sanyawa dirancang pikeun fungsina salaku kaédah pikeun ngabantosan kanaékan tingkat hormon kamekaran. Hormon wutah diperyogikeun pikeun awak anjeun kanggo digawe sacara éfisién. Ieu giliran ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun pamekaran jaringan otot.

Bubuk MK-677 (Ibutamoren) teu ngaganggu prosés fisiologis sareng biologis sapertos produksi hormon alami. Naon ieu hartosna anjeun bakal ngalaman kanaékan tingkat hormon kamekaran tanpa ngalaman efek samping sapertos suprési téstostéron. Kauntungan binaraga MK 677 seueur tapi kami bakal bahas sadayana ngeunaan éta tulisan dina tulisan ieu.

AASraw mangrupikeun produsen profesional bubuk MK677 (Ibutamoren).

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

2. Naha naha MK-677 (Ibutamoren) gaduh nami anu béda?

Ibutameron ogé katelah mkobalNumX nutrobal, Ibutamoren Mesylate sareng sababaraha jalmi tiasa ningalina salaku bubuk MK 677 (Ibutamoren). Sadaya nami ieu ngarujuk kana sanyawa anu sami. Hal ieu sabab sababaraha urang pasar sanyawa sarmon tapi sababaraha ahli nyebatkeun sanés sanés ka kulawarga sarms.

Ibutamoren ogé dianggap minangka ubar khusus sabab jarang pisan mendakan ubar anu berpotensi pikeun merangsang tingkat hormon pertumbuhan sareng IGF-1 (Faktor pertumbuhan sapertos insulin).

 

Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo deui Pikeun Pamariksaan Sarm Musical Building S [2019 NEW]

 

3. Kumaha carana MK-677 (Ibutamoren) jalan?

Bubuk MK-677 (Ibutamoren) (159752-10-0) nutrobal tiasa dianggo ku ningkatkeun sékrési hormon pertumbuhan (GH) sareng kamekaran kamekaran-1 (IGF-1) .Ia ngahontal ieu ku niru kumaha fungsi hormon ghrelin. Ghrelin nyaéta hormon anu lumangsung sacara alami upami anjeun henteu kantos kantos mendakan sateuacanna.

Hal ieu ngamungkinkeun ngabeungkeut gampang kana salah sahiji GHSR (reséptor ghrelin) khusus kana uteuk. Sakaligus dirangsang, reséptor ghrelin teras ngaktipkeun produksi hormon pertumbuhan dina uteuk. Gawéna salaku neuropeptide dina CNS (sistem saraf pusat). Hormon ieu populer pikeun poténsial pikeun merangsang napsu.

Ogé ngatur régulasi énérgi dina awak urang sareng ogé pangaruhan cara nyerep gajih awak. Ogé éta bisa mangaruhan pangabisa awak pikeun cageur tina kaayaan sapertos obesitas sareng diabetes Type 2.

Nalika dianggo nyalira, mk 677 berpotensi ningkatkeun produksi HGH tanpa ngaganggu hormon sanésna. Seueur anu nyandak éta ogé muji suplemén mk 677 sabab henteu ngaleungitkeun tingkat téstostéron sareng hormon tumuhuna, anu mangrupikeun bonus anu ageung upami anjeun nganggap kauntungan.

 

4. Mangpaat MK-677 (Ibutamoren)

  • Tumuwuh otot sareng Pamulihan

Salah sahiji kauntungan mk 677 anu utami nyaéta pertumbuhan otot anu ningkat sareng pamulihan. Kusabab mk 677 suplemén ningkatkeun tingkat IGF-1 sareng GH pangguna tiasa nganggo ukuran anu gampang. Ieu parantos dirojong ku panilitian sareng sains. Panilitian anu dilakukeun nunjukkeun paningkatan anu saé dina massa otot khususna dina jalma anu kakurangan hormon pertumbuhan sareng lalaki anu langkung sepuh khususna 60 taun ka luhur. Seueur ulasan mk 677 ti pangguna ogé nunjukkeun yén ubar ieu ngagaduhan hasil anu saé pikeun ngawangun jaringan otot.

  • Ngaronjat dénsitas tulang

Salaku sores umur, kapadetan tulang ngirangan. Seueur jalma anu lami kakurangan tina tulang sareng osteoporosis ngabalukarkeun kurangna mobilitas sareng nyeri. Sababaraha murangkalih sareng sepuh anom tiasa ngaliwat ieu tapi éta ogé kusabab karamalan tulang turunna. Suplemén bubuk MK-677 ngarangsang hormon kamekaran sareng giliranana ngaktipkeun peralihan tulang. Éta kumaha ubar tiasa ngabantosan nguatkeun tulang.

  • Nyegah Pembuangan otot

Dina panilitian panilitian ilmiah anu dilakukeun kana dalapan jalma puasa, Ibutamoren mk 677 sanggup ngabalikeun pembuangan otot sareng karugian protéin. Panilitian anu sanés ngabuktikeun yén ubar ogé ngabantosan penderita yuswa anu ngagaduhan patah tulang pinggul ngahontal kakuatan otot anu ditingkatkeun sareng kauntungan anu langkung saé.

  • Tumuwuh Tendon sareng Pencegahan Gangguan

Ampir unggal binaragawan ngaku kumaha cilaka tinangtu nyangsang kamajuanana ku cara ngonci kaluar gim pikeun sababaraha dinten, atanapi bahkan sababaraha minggu. Upami anjeun teras-terasan nyéépkeun waktos anjeun dina gim, cilaka henteu tiasa dilawan. Ogé, kanaékan anu gancang dina massa otot hasilna tina sési latihan anu sesah, tiasa nempatkeun seueur tekanan dina jaringan anjeun kalebet tulang anu nyababkeun cilaka.

Nalika datang ka ngalereskeun tendon anu rusak, ligamén, sareng tulang, hormon pertumbuhan penting. Ku ningkatkeun tingkat hormon pertumbuhan, suplemén mk 677 mastikeun yén jaringan konéktip tiasa diperyogikeun sareng dijaga séhat ogé. Densitas tulang nyata ditingkatkeun sahingga balung tulang anjeun bakal ningkatkeun kakuatan sahingga ngamungkinkeun anjeun nahan massa otot. Hasilna, anjeun moal deui rawan tatu anu biasa.

  • leungitna gajih

Kaseueuran pangguna ngaku yén mk677 ngabantosan aranjeunna kaleungitan leungitna gajih. Hasil leungitna gajih Mc 677 dilaporkeun endah pisan sigana kusabab GH mangrupikeun hiji-hijina hormon anu tiasa ngabantosan anjeun ngabakar duanana lemak subkutan sareng visceral bari ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun massa otot langsing. Hasilna, Ibutamoren sok ditambihan kana program rékomposisi awak.

  • Kulitna langkung hadé, kuku sareng rambut

Hormon wutah parantos kabuktosan ningkatkeun sél kulit. Saprak MK-677 ngaktifkeun GH, naha éta ubar tiasa nyegerkeun sareng ngahémutan penampilan rambut, kuku, sareng kulit.

  • Pangaruh Nootropic

Manfaat mk 677 sanésna nyaéta yén éta ngarangsang reséptor ghrelin sareng tiasa ngabalukarkeun nootropic épék. Numutkeun kana panilitian panilitian anu diterbitkeun ku NCBI tiasa ngabantosan ningkatkeun fungsi otak ku mangaruhan dua mékanisme sacara teu langsung. Mékanisme ieu kalebet nguatkeun IGF-1 anu ngabantosan dina ningkatkeun ingetan ingetan sareng kamampuan diajar. Sareng, ngalangkungan kualitas sareng jumlah saré REM. Bobo penting pisan sabab mastikeun fungsi kognitif optimal.

  • Nyegah kakurangan hormon pertumbuhan

Mk 677 ningkatkeun IGF-1, IGFBP-3, sareng tingkat hormon pertumbuhan di murangkalih kakurangan hormon pertumbuhan tanpa ngarobih konsentrasi kortisol, insulin prolaktin, glukosa, tiroksin (T4), thyrotropin atanapi triiodothyronine (T3).

Ibutamoren nunjukkeun pangaruh anu sami pikeun lalaki anu kakurangan GH, tapi glukosa sareng insulin ogé ningkat.

  • Nyageuh tatu

Hormon wutah ningkatkeun penyembuhan luka sareng regenerasi jaringan, ku sabab Mk 677 ngabantosan ieu ku ningkatkeun tingkat hormon kamekaran. Ieu dirojong ku laporan binina binasa anu ngagunakeun ibutamoren sateuacan.

  • Ngubaran Pelancong

Jalma anu parantos nganggo MK-677 sateuacan ngalaporkeun perasaan lega tina hangovers.

  • Ngaronjatkeun Hébat

Janten Mimetic Ghrelin anjeun kedah ngarepkeun seueur tuangeun nalika dina Ibutamoren. Naha ieu nguntungkeun atanapi ngarugikeun numutkeun tujuan anjeun, anjeun kedah terang yén éta mangrupikeun salah sahiji hasil mk 677 anu henteu kontroversial.

  • Kesejahteraan sakabéh

Ibutamoren jalan hébat dina nguatkeun kekebalan urang sareng karaharjaan. Kamampuh awak anjeun ngalawan sareng ngajauhan gangguan musiman sareng alergi ningkat pisan. Anjeun bakal ngamimitian hirup anu nyaman anu pinuh ku katenangan haté.

AASraw mangrupikeun produsen profesional bubuk MK677 (Ibutamoren).

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

5. Siklus MK-677 (Ibutamoren)

Siklus 1: Pikeun ngahontal hasil bubuk MK 677 (Ibutamoren) anu optimal, anjeun kedah mimitian ku 10mg per 24 jam salami 11 minggu panggunaan sateuacan nambihan kana 20-25mg per 24 jam engké di sekitar 12th saminggu. Ieu tiasa dicandak salaku cair, sacara oral atanapi ku kapsul.

Siklus 2: Anjeun tiasa ogé mimitian ku 15mg per 24 jam sareng manjangan panjang siklus MK 677 anjeun ngalangkungan 12 minggu. Ku ngalakukeun éta, anjeun moal hariwang masalah sareng kelenjar hipofisis anjeun atanapi efek samping anu sanés.

Siklus 3: Kaseueuran binaragawan datang kaluar-siklus milih manjangkeun dosis MK 677 ka 50mg per dinten sareng ngajaga siklus siklus 677 lapan minggu.

Siklus 4: Upami anjeun hoyong ngawangun otot, pangguna nyarankeun nyandak dosis Ibutamoren 30mg per 24 jam.

Siklus 5: Upami tujuan utama anjeun pikeun ngaluarkeun gajih, maka seueur pangguna anu berpengalaman nyarankeun nyandak 20mg per 24 jam.

Siklus 6: Upami tujuan utama anjeun pikeun ngubaran cilaka, dosis MK 677 tina 10-20mg per dinten disarankeun pisan.

Warta anu hadé nyaéta anjeun moal peryogi PCT (Post Cycle Therapy) kanggo mk 677 sabab henteu ngaganggu hormon naon waé.

 

Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo deui Pikeun Pamariksaan Sarm Musical Building S [2019 NEW]

 

6. Naon anu paling hadé dina dosis MK-677 (Ibutamoren)?

Panilitian sareng laporan kami ti pangguna anu berpengalaman nunjukkeun yén 20mg dugi ka 30mg mangrupikeun dosis MK 677 anu paling optimal. Sababaraha pangguna parantos ngalaporkeun nyandak langkung ti 30mg ibutamoren per dinten, tapi ieu henteu masihan hasil anu langkung saé. Panjang siklus MK 677 parantos kabuktosan langkung penting tibatan dosis ibutamoren.

Penting pisan pikeun nyandak ibutamoren pikeun waktos waktos. Tingkat hormon pertumbuhan kedah ngawangun sacara bertahap dina awak anjeun. Ngawangun tingkat bertahap tina hormon tiasa nyandak dugi ka sababaraha minggu sateuacan anjeun ngamimitian ngaraosan épék na.

Tujuanana anjeun ogé nangtukeun jumlah mk 677 anu anjeun kedah lakukeun. Ieu dosages anu disarankeun pikeun tujuan anu béda.

  • Wangunan otot: 30mg pér poé
  • Kaleungitan lemak: 20mg pér poé
  • Nyageuhan luka: 10-20mg pér poé

Upami anjeun teu acan dipaké bubuk Ibutamoren (159752-10-0) sateuacan, disarankeun yén anjeun mimitian nganggo 10mg pikeun ningali kumaha awakna ngabales éta.

 

7. Naha MK-677 (Ibutamoren) ngagaduhan Balukar Sisi?

Mk-677 ngagaduhan seueur pisan sareng efek samping anu alit upami aya, sareng upami éta kajadian aranjeunna gampang diurus. Ieu sababaraha efek samping:

Dipanjang sare

Sababaraha pangguna tiasa bobo teu kaganggu sakedik jam 12 saatos nyandak ibutamoren nyababkeun rasa bosen umum dinten ayeuna. Upami anjeun mendakan ieu, anjeun kedah ngirangan dosis atanapi beulah dua kali per dinten sareng efek samping MK 677 ieu bakal nyalira.

keram

Sanaos éta henteu kajantenan pikeun sadayana pangguna, sabagian pangguna nampi kérém otot ringan nalika nyandak ibutamoren. Épék samping MK 677 ieu ogé bakal tiasa kaluar nalika anjeun lirén nyandak ibutamoren.

Anjeun ogé tiasa ngalaman ingetan cai sareng ningkat napsu tapi ieu biasana timbul nalika anjeun nyandak dosis ibutamoren anu luhur teuing. Saatos sababaraha waktos, sadaya efek samping ieu sacara alami bakal ngémutan sorangan nalika anjeun ngeureunkeun nyandak mk 677.

 

8. Naon hirup satengah hirup MK-677 (Ibutamoren)?

Mk 677 satengah hirupna kirang langkung jam 24. Naon ieu hartosna dina tiori nyaéta yén hiji jalma tiasa nyandak dosis poean / waktos sadinten per dinten. Tapi parantos diperhatoskeun yén upami anjeun nyandak hiji dosis per dinten, tingkat hormon pertumbuhan anjeun tiasa spike sakaligus.

Ieu tiasa dituturkeun ku perasaan sayah atanapi létoy. Ieu tiasa dihindari ku boh ngabédakeun dosis anjeun ka dua dina unggal dinten sadinten atanapi nginum dosis anu sateuacan na nuju sare. Ku cara kitu, anjeun badé bobo sapertos raja sareng produktivitas anjeun moal kapangaruhan sapanjang dinten ayeuna.

 

9. Hasil MK-677 (Ibutamoren) Hasilna

Benerkeun yén nyatakeun yén Mk 677 ngahasilkeun binaraga sareng panggunaan anu disebatkeun baheula pisan. Ibutamoren mangrupikeun sanyawa anu cekap saprak ningkatkeun otot, sareng ogé ngabantu ningkatkeun kulit, rambut sareng gajih gajih.

Pamaké anu ngabagi Mk 677 sateuacan sareng saatos gambar sareng hasil nunjukkeun yén ibutamoren tiasa ngarobih komposisi awakna sacara saé. Aranjeunna tiasa nambihan jumlahna ageung otot nalika kaleungitan gajih awak.

Nalika ibutamoren dianggo babarengan sareng wangunan badan sanés sapertos SARM MK-2866 jeung LGD-4033, éta tiasa ngarobih awakna sacara lengkep, masihan hasil-pikiran anu niup. Anjeun kedah ogé dicatet yén anjeun kedah ngerjakeun sareng ngajaga diet anu ditangtoskeun upami anjeun hoyong kéngingkeun bubuk Ibutamoren (159752-10-0) hasil binaraga pangsaéna.

 

Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo deui Pikeun Pamariksaan Sarm Musical Building S [2019 NEW]

 

10. Naha MK-677 (Ibutamoren) FDA disatujuan?

Kusabab ibutamoren masih janten Narkoba Anyar Investigational, éta henteu acan disahkeun ku FDA. Nanging, mk 677 parantos dianggo sacara eksperimen ku sababaraha ahli binaragawan dina komunitas binaragawan anu ngaku yén ubarna aman. Éta ogé parantos ditaliti ku élmuwan anu ogé ngaku yén ubarna épisién.

 

11. Naha MK-677 (Ibutamoren) aman?

Ibutamoren aman upami dicandak ku dosis anu disarankeun. Éta utamina aman pisan dina jalma séhat. Nanging, upami obat kasebut dicandak dina dosis anu langkung luhur tibatan anu disarankeun, para pengguna tiasa ngalaman edema sareng otot kram. Tapi naha anjeun kedah nyandak dosis anu langkung luhur tibatan dosis anu disarankeun?

Ogé, sababaraha épék négatip anu tiasa dialaman ku sorangan samentawis anjeun lirén nganggo Ibutamoren. Tambih Deui, aranjeunna gampang diurus sanajan nganggo ubar.

AASraw mangrupikeun produsen profesional bubuk MK677 (Ibutamoren).

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

12. Naha MK-677 (Ibutamoren) sah pikeun Meuli?

Seueur jalmana naroskeun, naha didaptarkeun MK 677? Upami anjeun salah sahijina, entong hariwang, urang bakal ngajawab sual di dieu.

Ayeuna, bubuk MK-677 (159752-10-0) ngan ukur tiasa dijual pikeun ubar panalungtikan, janten sacara téoritis, hese kéngingkeun narkoba upami anjeun nyarios yén anjeun hoyong éta pikeun binaraga. Tapi, seuseueurna binaragawan nyatakeun yén aranjeunna nuju mésér pikeun panaliti ngan ukur menerkeun pameseranana. Sateuacan anjeun klik tombol 'MK 677 mésér online', pastikeun yén supplier anu anjeun mésér éta sah sareng sah. Anjeun kedah pastikeun yén anjeun mésér bentuk ubar paling murni kusabab bentuk nutrobal najis tiasa sumping kalayan efek samping anu serius.

 

13. MK-677 (Ibutamoren) Kanggo Olah raga

Ibutamoren nembé janten populér pisan di komunitas binaraga. Alesan utama kunaon mk677 nutrobal keur dilarapkeun pisan dina ngawangun otot kanggo tujuan naekeun tingkat GH. Saha waé anu aya dina binaraga salawasna ngarepkeun janten anu paling langsing sareng anu pang ageung.

Kusabab pertumbuhan hormon maénkeun peran utama dina ngawangun awak, aranjeunna hoyong éta dina tingkat anu langkung saé sabalikna tetep aman. Nu leuwih luhur tingkat hormon kamekaran, anu langkung gancang sareng gampang binina binasa tiasa nambihan otot tambahan.

Kusabab Hormones Tumuwuhna mahal pisan teu aya solusi ramah-saku anu sanés pikeun ningkatkeun hormon pertumbuhan, kecuali Nutrabol. Mc 677 jauh langkung lumayan dibandingkeun sareng HGH (Hawa Tumuwuhna Manusa) sareng éfisién tiasa naekeun tingkat hormon kamekaran manusa ka jero.

Anjeun tiasa ngadamel pesenan bulk MK-677 online. Dijual MK 677 sacara sah aya salaku kimia pikeun panalungtikan. Anjeun ogé bakal ningali seueur binaraga anu mésér ibutamoren sareng garapan éta pikeun panggunaan ngan ukur panalungtikan.

Éta ogé penting pikeun anjeun terang yén Nutrobal sok ditumpukkeun SARMs. Conto anu sampurna mangrupikeun kombinasi S23, MK-677, sareng RAD140 (Testolone) bubuk.

 

Rujukan 

  1. Perpustakaan Kedokteran Nasional AS, Institusi Kaséhatan Nasional, Ralf Nass, Suzan S. Pezzoli, Mary Clancy Oliveri, James T. Patrie, Frank E. Harrell, Jr., Jody L. Clasey, Steven B. HeymsfieldMark A. Bach, Mary Lee Vance, sareng Michael O. Thorner, MB, BS, D.Sc, Balukar tina hiji Mimetik Ghrelin Mimetic dina Komposisi Awak sareng Hasil klinis dina Séhat Déwasa anu Séhat: Hiji Diurut, Diuji Percobaan.
  2. Janssen I, Heymsfield SB, Wang Z, Ross R. Jisim otot rangka sareng distribusi dina 468 lalaki sareng awéwé yuswa 18-88 taun. J Appl Physiol. 2000; 89: 81-88
  3. Adunsky A., Chandler J., Heyden N., Lutkiewicz J., Scott BB, Berd Y.,. . . Papanicolaou DA (2011). MK-0677 (ibutamoren mesylate) pikeun pengobatan pasién anu pulih tina patah tulang pinggul: studi multisén, acak, placebo-dikawasa tahap IIb. Arsip Gerontologi sareng Geriatrics, 53 (2), 183-189.
5 likes
1549 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.