AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo deui Pikeun Pamariksaan Sarm Musical Building S [2019 NEW]

1.What is MK-677 (Ibutamoren)?

Bubuk MK-677 (Ibutamoren) (159752-10-0) nyaéta rahasia hormon pertumbuhan anyar (GHS). A secretague hormon wutah mangrupikeun sanyawa dirancang pikeun fungsina salaku kaédah pikeun ngabantosan kanaékan tingkat hormon kamekaran. Hormon wutah diperyogikeun pikeun awak anjeun kanggo digawe sacara éfisién. Ieu giliran ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun pamekaran jaringan otot.

Bubuk MK-677 (Ibutamoren) teu ngaganggu prosés fisiologis sareng biologis sapertos produksi hormon alami. Naon ieu hartosna anjeun bakal ngalaman kanaékan tingkat hormon kamekaran tanpa ngalaman efek samping sapertos suprési téstostéron. Kauntungan binaraga MK 677 seueur tapi kami bakal bahas sadayana ngeunaan éta tulisan dina tulisan ieu.

2. Naha naha MK-677 (Ibutamoren) gaduh nami anu béda?

Ibutameron ogé katelah mkobalNumX nutrobal, Ibutamoren Mesylate sareng sababaraha jalmi tiasa ningalina salaku bubuk MK 677 (Ibutamoren). Sadaya nami ieu ngarujuk kana sanyawa anu sami. Hal ieu sabab sababaraha urang pasar sanyawa sarmon tapi sababaraha ahli nyebatkeun sanés sanés ka kulawarga sarms.

Ibutamoren ogé dianggap minangka ubar khusus sabab jarang pisan mendakan ubar anu berpotensi pikeun merangsang tingkat hormon pertumbuhan sareng IGF-1 (Faktor pertumbuhan sapertos insulin).

Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo deui Pikeun Pamariksaan Sarm Musical Building S [2019 NEW]

3. Kumaha carana MK-677 (Ibutamoren) jalan?

Bubuk MK-677 (Ibutamoren) (159752-10-0) nutrobal tiasa dianggo ku ningkatkeun sékrési hormon pertumbuhan (GH) sareng kamekaran kamekaran-1 (IGF-1) .Ia ngahontal ieu ku niru kumaha fungsi hormon ghrelin. Ghrelin nyaéta hormon anu lumangsung sacara alami upami anjeun henteu kantos kantos mendakan sateuacanna.

Hal ieu ngamungkinkeun ngabeungkeut gampang kana salah sahiji GHSR (reséptor ghrelin) khusus kana uteuk. Sakaligus dirangsang, reséptor ghrelin teras ngaktipkeun produksi hormon pertumbuhan dina uteuk. Gawéna salaku neuropeptide dina CNS (sistem saraf pusat). Hormon ieu populer pikeun poténsial pikeun merangsang napsu.

Ogé ngatur régulasi énérgi dina awak urang sareng ogé pangaruhan cara nyerep gajih awak. Ogé éta bisa mangaruhan pangabisa awak pikeun cageur tina kaayaan sapertos obesitas sareng diabetes Type 2.

Nalika dianggo nyalira, mk 677 berpotensi ningkatkeun produksi HGH tanpa ngaganggu hormon sanésna. Seueur anu nyandak éta ogé muji suplemén mk 677 sabab henteu ngaleungitkeun tingkat téstostéron sareng hormon tumuhuna, anu mangrupikeun bonus anu ageung upami anjeun nganggap kauntungan.

4. Mangpaat MK-677 (Ibutamoren)

  • Tumuwuh otot sareng Pamulihan

Salah sahiji kauntungan mk 677 utama nyaéta ningkatkeun otot sareng pamulihan. Kusabab suplemén mk 677 nambahan tingkat IGF-1 sareng GH, saurang pangguna tiasa ngagampangkeun ukuran anu gampang. Ieu parantos dirojong ku panalungtikan sareng élmuna. Panaliti anu dilakukeun nunjukkeun paningkatan massa otot mussil khususna di jalma anu kakurangan hormon tumuh sareng lalaki langkung sepuh khususna 60 taun ka luhur. Seueur ulasan mk 677 ti pangguna ogé nunjukkeun yén ubar ieu ngagaduhan hasil anu hadé pikeun ngawangun jaringan otot.

  • Ngaronjat dénsitas tulang

Salaku sores umur, kapadetan tulang ngirangan. Seueur jalma anu lami kakurangan tina tulang sareng osteoporosis ngabalukarkeun kurangna mobilitas sareng nyeri. Sababaraha murangkalih sareng sepuh anom tiasa ngaliwat ieu tapi éta ogé kusabab karamalan tulang turunna. Suplemén bubuk MK-677 ngarangsang hormon kamekaran sareng giliranana ngaktipkeun peralihan tulang. Éta kumaha ubar tiasa ngabantosan nguatkeun tulang.

  • Nyegah Pembuangan otot

Dina hiji kajian panaliten ilmiah anu dilakukeun ku dalapan jalmi puasa, Ibutamoren mk 677 sanggup ngabalikeun otot sareng ngaleungitkeun protéin. Panaliti sanés ngabuktikeun yén ubar ogé ngabantosan pasien yuswa anu ngagaduhan keretakan hip ngahontal kakuatan otot anu ditingkatkeun sareng kauntungan anu langkung saé.

  • Tumuwuh Tendon sareng Pencegahan Gangguan

Ampir unggal pembina binasa nyarios kumaha kacilakaan dina kacilakaan kamajuan na ku ngonci aranjeunna kaluar tina gym salila sababaraha dinten, atanapi minggu ogé. Upami anjeun terus-terusan nyéépkeun waktos anjeun dina gim, tatu henteu tiasa dilawan. Ogé, gancang kanaékan massa otot hasil tina sesi latihan keras anjeun, tiasa masihan tekanan pisan ka jaringan anjeun kalebet tulang ngarah kana kacilakaan.

Nalika datang ka ngalereskeun tendon anu rusak, ligamén, sareng tulang, hormon pertumbuhan penting. Ku ningkatkeun tingkat hormon pertumbuhan, suplemén mk 677 mastikeun yén jaringan konéktip tiasa diperyogikeun sareng dijaga séhat ogé. Densitas tulang nyata ditingkatkeun sahingga balung tulang anjeun bakal ningkatkeun kakuatan sahingga ngamungkinkeun anjeun nahan massa otot. Hasilna, anjeun moal deui rawan tatu anu biasa.

  • leungitna gajih

Kaseueuran pangguna ngaku yén mk677 ngabantosan aranjeunna kaleungitan leungitna gajih. Hasil leungitna Mk 677 dilaporkeun bakal luar biasa sigana sabab GH mangrupikeun hiji-hijina hormon anu tiasa ngabantosan anjeun ngaduruk lemak subkutaneus sareng visceral nalika ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun otot otot langsing. Salaku hasilna, Ibutamoren sok tambahkeun kana program pamulihan awak.

  • Kulitna langkung hadé, kuku sareng rambut

Hormon wutah parantos kabuktosan ningkatkeun sél kulit. Saprak MK-677 ngaktifkeun GH, naha éta ubar tiasa nyegerkeun sareng ngahémutan penampilan rambut, kuku, sareng kulit.

  • Pangaruh Nootropic

Manfaat mk 677 sanésna nyaéta yén éta ngarangsang reséptor ghrelin sareng tiasa ngabalukarkeun nootropic épék. Numutkeun kana kajian anu diterbitkeun ku NCBI tiasa ngabantosan ningkatkeun fungsi otak ku pangaruh dua mékanisme sacara henteu langsung. Mékanisme ieu kalebet naekeun IGF-1 anu ngabantosan dina ningkatkeun daya ingetan sareng kamampuan diajar. Sareng, ngalangkungan kualitas sareng kuantitas REM sare. Saré penting pisan sabab ngajamin fungsi kognitif optimal.

  • Nyegah kakurangan hormon pertumbuhan

Mk 677 nambahan IGF-1, IGFBP-3, sareng tingkat hormon kamekaran dina budak anu kakurangan hormon pertumbuhan tanpa ngarobah konsentrasi kortisol, prolaktin insulin, glukosa. tiroksin (T4), thyrotropin atanapi triiodothyronine (T3).

Ibutamoren nunjukkeun pangaruh anu sami pikeun lalaki anu kurang mampu GH, tapi glukosa sareng insulin naék ogé.

  • Nyageuh tatu

Hormon wutah ningkatkeun penyembuhan luka sareng regenerasi jaringan, ku sabab Mk 677 ngabantosan ieu ku ningkatkeun tingkat hormon kamekaran. Ieu dirojong ku laporan binina binasa anu ngagunakeun ibutamoren sateuacan.

  • Ngubaran Pelancong

Jalma anu parantos nganggo MK-677 sateuacan ngalaporkeun perasaan lega tina hangovers.

  • Ngaronjatkeun Hébat

Janten hiji Gététik Ghrelin anjeun kedah nyangka nyandak tuangeun katuangan nalika handapeun Ibutamoren. Naha ieu téh mangpaat atanapi ngarugikeun dumasar kana tujuan anjeun, anjeun kedah ngarti yén éta mangrupikeun salah sahiji hasil mk 677 anu henteu kontroversial.

  • Kesejahteraan sakabéh

Ibutamoren berpungsi hébat dina nguatkeun kekebalan urang sareng kesejahteraan. Kamampuhan awak anjeun pikeun ngalawan sareng ngajauhan gangguan musiman sareng alergi parantos ningkat. Anjeun bakal ngamimitian hirup anu séhat anu pinuh ku katenangan karépéh.

5. Siklus MK-677 (Ibutamoren)

Daur 1: Pikeun ngahontal hasil bubuk bubuk MK 677 paling optimal (Ibutamoren), anjeun kedah ngamimitian sareng 10mg per jam 24 pikeun minggu mimiti 11 sateuacan nambihan ka 20-25mg per 24 jam engké di sekitar 12th saminggu. Ieu tiasa dicandak salaku cair, sacara oral atanapi ku kapsul.

Daur 2: Anjeun ogé tiasa ngamimitian sareng 15mg per jam 24 sareng manjangkeun panjang siklus MK 677 anjeun saluareun minggu 12. Ku cara kitu, anjeun moal kedah hariwang ngeunaan masalah sareng kelenjar hipofisis anjeun atanapi efek samping séjén.

Daur 3: Kaseueuran bodybuilders kaluar siklus opts pikeun ngalegaan dosana MK 677 ka 50mg per dinten sareng ngajaga panjang siklus MK 677 dalapan minggu.

Daur 4: Upami anjeun hoyong ngawangun otot, pangguna nyarankeun nyandak dosis Ibutamoren tina 30mg per jam 24.

Daur 5: Upami tujuan utama anjeun nyaéta ngabubarkeun lemak, maka seueur pangguna anu ngalaman ngasongkeun jam 20mg per jam 24.

Daur 6: Upami tujuan utama anjeun nyaéta nyageurkeun tatu, dosis dosis X X XUMUM 677-10mg unggal dinten disarankeun pisan.

Warta anu saé nyaéta yén anjeun moal peryogi PCT (Post Daur Terapi) pikeun mk 677 kusabab éta henteu ngaganggu hormon anu mana waé.

Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo deui Pikeun Pamariksaan Sarm Musical Building S [2019 NEW]

6. Naon anu paling hadé dina dosis MK-677 (Ibutamoren)?

Panaliti sareng laporan kami ti pangguna ngalaman nunjukkeun yén 20mg ka 30mg mangrupikeun dosana MK 677 paling optimum. Sababaraha pangguna parantos ngalaporkeun nyandak langkung ti 30mg tina ibutamoren per dinten, tapi ieu henteu masihan hasil anu langkung saé. Panjang siklus MK 677 parantos kabuktian langkung penting tibatan dosage ibutamoren.

Penting pisan pikeun nyandak ibutamoren pikeun waktos waktos. Tingkat hormon pertumbuhan kedah ngawangun sacara bertahap dina awak anjeun. Ngawangun tingkat bertahap tina hormon tiasa nyandak dugi ka sababaraha minggu sateuacan anjeun ngamimitian ngaraosan épék na.

Tujuanana anjeun ogé nangtukeun jumlah mk 677 anu anjeun kedah lakukeun. Ieu dosages anu disarankeun pikeun tujuan anu béda.

  • Wangunan otot: 30mg pér poé
  • Kaleungitan lemak: 20mg pér poé
  • Nyageuhan luka: 10-20mg pér poé

Upami anjeun teu acan dipaké bubuk Ibutamoren (159752-10-0) sateuacan, disarankeun yén anjeun mimitian nganggo 10mg pikeun ningali kumaha awakna ngabales éta.

7. Naha MK-677 (Ibutamoren) ngagaduhan Balukar Sisi?

Mk-677 ngagaduhan seueur pisan sareng efek samping anu alit upami aya, sareng upami éta kajadian aranjeunna gampang diurus. Ieu sababaraha efek samping:

Dipanjang sare

Sababaraha pangguna tiasa bobo teu kaganggu sakedik jam 12 saatos nyandak ibutamoren nyababkeun rasa bosen umum dinten ayeuna. Upami anjeun mendakan ieu, anjeun kedah ngirangan dosis atanapi beulah dua kali per dinten sareng efek samping MK 677 ieu bakal nyalira.

keram

Sanaos éta henteu kajantenan pikeun sadayana pangguna, sabagian pangguna nampi kérém otot ringan nalika nyandak ibutamoren. Épék samping MK 677 ieu ogé bakal tiasa kaluar nalika anjeun lirén nyandak ibutamoren.

Anjeun ogé tiasa ngalaman ingetan cai sareng ningkat napsu tapi ieu biasana timbul nalika anjeun nyandak dosis ibutamoren anu luhur teuing. Saatos sababaraha waktos, sadaya efek samping ieu sacara alami bakal ngémutan sorangan nalika anjeun ngeureunkeun nyandak mk 677.

8. Naon hirup satengah hirup MK-677 (Ibutamoren)?

Mk 677 satengah hirupna kirang langkung jam 24. Naon ieu hartosna dina tiori nyaéta yén hiji jalma tiasa nyandak dosis poean / waktos sadinten per dinten. Tapi parantos diperhatoskeun yén upami anjeun nyandak hiji dosis per dinten, tingkat hormon pertumbuhan anjeun tiasa spike sakaligus.

Ieu tiasa dituturkeun ku perasaan sayah atanapi létoy. Ieu tiasa dihindari ku boh ngabédakeun dosis anjeun ka dua dina unggal dinten sadinten atanapi nginum dosis anu sateuacan na nuju sare. Ku cara kitu, anjeun badé bobo sapertos raja sareng produktivitas anjeun moal kapangaruhan sapanjang dinten ayeuna.

9. Hasil MK-677 (Ibutamoren) Hasilna

Benerkeun yén nyatakeun yén Mk 677 ngahasilkeun binaraga sareng panggunaan anu disebatkeun baheula pisan. Ibutamoren mangrupikeun sanyawa anu cekap saprak ningkatkeun otot, sareng ogé ngabantu ningkatkeun kulit, rambut sareng gajih gajih.

Pamaké anu ngabagi Mk 677 sateuacan sareng saatos gambar sareng hasil nunjukkeun yén ibutamoren tiasa ngarobih komposisi awakna sacara saé. Aranjeunna tiasa nambihan jumlahna ageung otot nalika kaleungitan gajih awak.

Nalika ibutamoren dianggo babarengan sareng wangunan badan sanés sapertos SARM MK-2866 jeung LGD-4033, éta tiasa ngarobih awakna sacara lengkep, masihan hasil-pikiran anu niup. Anjeun kedah ogé dicatet yén anjeun kedah ngerjakeun sareng ngajaga diet anu ditangtoskeun upami anjeun hoyong kéngingkeun bubuk Ibutamoren (159752-10-0) hasil binaraga pangsaéna.

Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo deui Pikeun Pamariksaan Sarm Musical Building S [2019 NEW]

10. Naha MK-677 (Ibutamoren) FDA disatujuan?

Saprak ibutamoren masih mangrupikeun ubar narkoba anu anyar, éta henteu acan disatujuan ku FDA. Tapi, mk 677 parantos dipaké ku ékspérimén ku sababaraha binaragawan ahli dina komunitas binaraga anu ngaku yén aman. Hal ieu ogé tiasa ditaliti ku para ilmuwan anu ogé ngaku yén ubar efisien.

11. Naha MK-677 (Ibutamoren) aman?

Ibutamoren aman upami dicandak ku dosis anu disarankeun. Éta utamina aman pisan dina jalma séhat. Nanging, upami obat kasebut dicandak dina dosis anu langkung luhur tibatan anu disarankeun, para pengguna tiasa ngalaman edema sareng otot kram. Tapi naha anjeun kedah nyandak dosis anu langkung luhur tibatan dosis anu disarankeun?

Ogé, sababaraha épék négatip anu tiasa dialaman ku sorangan samentawis anjeun lirén nganggo Ibutamoren. Tambih Deui, aranjeunna gampang diurus sanajan nganggo ubar.

12. Naha MK-677 (Ibutamoren) sah pikeun Meuli?

Seueur jalmana naroskeun, naha didaptarkeun MK 677? Upami anjeun salah sahijina, entong hariwang, urang bakal ngajawab sual di dieu.

Ayeuna, bubuk MK-677 (159752-10-0) ngan ukur tiasa dijual pikeun ubar panalungtikan, janten sacara téoritis, hese kéngingkeun narkoba upami anjeun nyarios yén anjeun hoyong éta pikeun binaraga. Tapi, seuseueurna binaragawan nyatakeun yén aranjeunna nuju mésér pikeun panaliti ngan ukur menerkeun pameseranana. Sateuacan anjeun klik tombol 'MK 677 mésér online', pastikeun yén supplier anu anjeun mésér éta sah sareng sah. Anjeun kedah pastikeun yén anjeun mésér bentuk ubar paling murni kusabab bentuk nutrobal najis tiasa sumping kalayan efek samping anu serius.

13. MK-677 (Ibutamoren) Kanggo Olah raga

Ibutamoren nembe janten luar biasa dina komunitas binaraga. Alesan utama naha mk677 nutrobal ayeuna sacara terapan di gedong otot nyaéta pikeun tujuan tingkat GH. Saha waé anu dina pembina binér sok teras ngarepkeun salaku anu paling ramping sareng pangbadagna.

Kusabab pertumbuhan hormon maénkeun peran utama dina ngawangun awak, aranjeunna hoyong éta dina tingkat anu langkung saé sabalikna tetep aman. Nu leuwih luhur tingkat hormon kamekaran, anu langkung gancang sareng gampang binina binasa tiasa nambihan otot tambahan.

Kusabab Hormone Tumuwuh pisan mahal henteu aya solusi ramah anu saku sanésna pikeun naekeun hormon pertumbuhan, kecuali Nutrabol. Mk 677 mangrupikeun jalan anu langkung mirah dibandingkeun HGH (Hawa Tumuwuhna Manusa) sareng éfisién tiasa naekeun tingkat hormon kamekaran manusa ka jero.

Anjeun tiasa ngadamel pesenan bulk MK-677 online. Dijual MK 677 sacara sah aya salaku kimia pikeun panalungtikan. Anjeun ogé bakal ningali seueur binaraga anu mésér ibutamoren sareng garapan éta pikeun panggunaan ngan ukur panalungtikan.

Éta ogé penting yén anjeun terang Nutrobal sok ditumpuk SARMs. Conto anu sampurna mangrupikeun kombinasi S23, MK-677, sareng RAD140 (Testolone) bubuk.

Rujukan

  1. Perpustakaan Kedokteran Nasional AS, Institusi Kaséhatan Nasional, Ralf Nass, Suzan S. Pezzoli, Mary Clancy Oliveri, James T. Patrie, Frank E. Harrell, Jr., Jody L. Clasey, Steven B. HeymsfieldMark A. Bach, Mary Lee Vance, sareng Michael O. Thorner, MB, BS, D.Sc, Balukar tina hiji Mimetik Ghrelin Mimetic dina Komposisi Awak sareng Hasil klinis dina Séhat Déwasa anu Séhat: Hiji Diurut, Diuji Percobaan.
  2. Janssen I, Heymsfield SB, Wang Z, Ross R. Jisim otot rangka sareng distribusi di 468 lalaki sareng awéwé yuswa 18-88 tn. J Appl Physiol. 2000; 89: 81-88
  3. Adunsky A., Chandler J., Heyden N., Lutkiewicz J., Scott BB, Berd Y. ,. . . Papanicolaou DA (2011). MK-0677 (ibutamoren mesylate) pikeun pengobatan pasien anu pulih tina narekahan hip: multicenter, acak, panémbalan fase IIb-dikawasa. Arsip Gerontology sareng Geriatrics, 53 (2), 183-189.
0 likes
55 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.