AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Modafinil - Top Smart Narkoba sareng Mangpaat Nootropic

navigasi blog aasraw

1.What anu Narkoba Smart? 2.What nyaeta Modafinil?
3.How Modafinil Works? 4.Modafinil Mangpaat sarta Mangpaat
5.Modafinil Balukar Sisi na dosages 6.Adrafinil vs Modafinil vs Armodafinil
7.Where mésér bubuk atah Modafinil asli online?


Modafinil video bubuk atah


|. Modafinil Nootropics bubuk atah Karakter dasar:

ngaran: Modafinil
CAS: 68693-11-8
Formula molekular: C15H15NO2S
Beurat molekul: 273.35
Ngalembereh Point: 164-166 ° C
Temp neundeun: Toko di + 4 ° C
warna: Bodas Kristal Bubuk


1.What anu Narkoba Smartaasraw?

Nootropics, atawa obat pinter, anu dipake di sakuliah dunya ku siswa, pangusaha, boga usaha leutik, atlit, pamaén poker jeung ibu rumah tangga. Éta téh dipaké pikeun naekeun pangabisa learning, ngaronjatkeun fungsi memori, ningkatkeun fokus sarta konsentrasi, komo pikeun ngaronjatkeun kaahlian Komunikasi lisan jeung tulisan.


2.What nyaeta Modafinil?aasraw

Modafinil mangrupa obat analeptic wakefulness-promosi disebarkeun ku Cephalon Inc. sarta disatujuan salaku ubar ku FDA (Pangan sarta Narkoba Administrasi) di Amérika Sarikat. Bari asalna dites salaku ubar pikeun ngubaran gangguan saré tangtu, eta kadangkala digolongkeun salaku "ubar pinter" anu dipikawanoh pikeun ngaronjatkeun kinerja hiji subyek anu impaired ku kacapean sarta kurangna sare.

Anjeun oge bakal ningali eta dijual kalayan ngaran Provigil, Sun Pharma Modalert, Alertec, Modapro, sarta Modiodal.

Modafinil asalna kapanggih dina 1976 ku profesor médis Perancis Michel Jouvet dina kombinasi jeung parusahaan farmasi Cephalon. Saatos eta éta kasampak ngabalukarkeun hyperactivity dina studi sato deui nuluykeun bisa dipaké pikeun kahiji kalina manusa salaku hiji perlakuan eksperimen keur narcolepsy di 1986.

Saprak harita, anu kagunaan tina Modafinil geus dimekarkeun onto kaayaan nu patali sare lianna, kayaning karusuhan shift-karya sare jeung sleepiness daytime kronis pakait sareng apnea sare obstructive.

Modafinil ogé famously dipake ku militer Britania jeung Amérika pikeun ngajaga prajurit jagjag tur fungsi dina tingkat tinggi nepi ka 40 jam dina hiji waktu. Studi ogé geus ditangtukeun Modafinil janten éféktif dina ngurangan atawa ngaleungitkeun épék ngarusak tina deprivation sare jangka pondok dina uteuk.

Ku sabab kitu, eta ilahar dipaké salaku nootropic pikeun ningkatkeun kinerja kognitif utamana dina individu anu disebutkeun teu meunang cukup sare.

Modafinil - Top Smart Narkoba sareng Mangpaat Nootropic (1)


3.Kumaha Modafinil Worksaasraw?

Mékanisme pasti ngeunaan peta Modafinil dina awak téh kanyahoan. Panalungtikan geus nembongkeun yen nginum obat ieu boga épék kana rupa neurotransmitter dina otak sarta sistim saraf pusat kaasup Histamine, Dopamin, Epinephrine (adrenaline), norépinéfrin (Noradrenaline), serotonin, sarta Orexin (Hipokretin).

Nyandak Modafinil geus katempo pikeun ngangkat tingkat histamine na jeung aktivitas locomotor dina sistim saraf pusat. épék Modafinil urang nu ditémbongkeun mun teu ngagem kaluar sakali konsentrasi histamine neuronal alam geus depleted ku inhibitor kuat. Ieu ngalir counter ka ubar sarupa disebut methylphenidate, nu teu meta dina ragam sarua keur fluoromethylhistidine, a inhibitor histidine decarboxylase.

Modafinil, komponén aktif utama ubar ngeunaan nami nu sami, geus henteu acan geus pinuh researched ka extent nu bisa nembongkeun sagala prinsip balik cara ngoperasikeun. Sababaraha studi geus manggihan yén gawéna ku ngarobah tingkat SSP of histamine dina awak manusa.

studi dikawasa dina mencit kaungkap ubar ngajadikeun jalan na kana sistem orexinergic. Orexin mangrupakeun péptida nu tindakan minangka neurotransmitter a na keur aub dina pangaturan kulem / nagara gairah jeung pangropéa of vigilance. subjék uji éta lacked nu neuron luyu gagal diréaksikeun saperti nu diharapkeun, ngarah kaluar utmost pentingna orexin dina prosés ieu.

Dina ieu panalungtikan Modafinil geus katempo keur mangaruhan Dopamin jeung jalur signalling na. Dina ulikan nu melong loba jalur béda jeung neurotransmitter maranéhanana, Modafinil éta kasampak keur mangaruhan transporter Dopamin, akting salaku inhibitor Dopamin reuptake. Hiji studi tambahan maké pepet neang di penderita manusa nempo yén ku occupying loka transporter Dopamin, Modafinil nyata ngaronjat tingkatan Dopamin dina uteuk.


4.Mangpaat Modafinil tur Mangpaataasraw

Modafinil geus ditémbongkeun pikeun mantuan urang tetep jagjag tur aktif, kitu ogé ngadamel pikiran maranéhna loba jelas lamun ingetan maranéhna geus saacanna jadi goréng silih musuhan ku awal deprivation sare.

Studi geus suksés ditémbongkeun korelasi antara pamakéan narkoba ieu sareng panahan fungsi kognitif dina kaayaan séhat ngalawan faktor kawas kurangna sare. Sanajan kitu, teu sakabéh éta bisa nyambung Modafinil ka pamutahiran dina fungsi psikomotor dina subjék uji manusa.


Narcolepsy, shift-Gawé Saré karusuhan, jeung Saré Apnea

Narcolepsy mangrupakeun kaayaan neurological nu mangaruhan kadali wakefulness na sare. kondisi ngabalukarkeun kaleuleuwihan sleepiness daytime, komo bisa ngakibatkeun jalma keur acak suri na digolongkeun sare sapopoe. Ngabalukarkeun pasti tina narcolepsy téh kanyahoan, najan aya sababaraha kemungkinan, sarta tumbu kuat ku faktor genetik nu tangtu. Bagian tina mékanisme nu disababkeun ku leungitna orexin ngaleupaskeun neuron di uteuk.

Dina studi panalungtikan placebo-dikawasa ganda-buta sababaraha, Modafinil geus katempo aya hiji perlakuan mujarab pikeun ngurangan daytime sleepiness di urang mibanda narcolepsy. Skor dina Langkung Saré Latency Test jeung Purwokerto of Wakefulness Test anu greatly ningkat ngagunakeun Modafinil leuwih placebo. saré nighttime diawaskeun mangsa percobaan maké polysomnography geus kapanggih nepi ka teu kenging jadi négatip maké Modafinil dibandingkeun placebo.

Modafinil - Top Smart Narkoba sareng Mangpaat Nootropic (3)

Kana discontinuation perlakuan, gejala narcolepsy anu katempo balik di penderita ka tingkat dasar maranéhanana lamun teu narima perlakuan. Aya teu geus laporan urang ngembang gejala ditarikna katempo kalayan stimulants séjén kawas amphetamines, sarta ngembangkeun gumantungna henteu sigana jadi hiji masalah boh. pangaruh ngarugikeun paling ilahar dilaporkeun dina nalungtik ngeunaan Modafinil pikeun narcolepsy geus headaches, sarta tingkat éta teu nyata gede ti naon ieu dilaporkeun mibanda placebo.

Peneliti kituna geus menyimpulkan yén Modafinil mangrupakeun pilihan perlakuan umumna ogé-bisa ditolerir pikeun ngatur narcolepsy, sarta eta paling ilahar prescribed keur kaperluan perlakuan aslina ieu. Pamakéan pikeun gangguan saré lianna geus dipelak ogé, hususna mindahkeun-karya karusuhan sare jeung obstructive sare sindrom apnea / hypopnea.

karusuhan sare shift-karya mangrupa gangguan wirahma circadian nu lumangsung nalika urang boga gawean nu sabab tiasa dianggo salila période sare nighttime normal. Ieu tiasa jalma anu konsistén dianggo dina shift wengi rupa jobs atawa pamadegan nu boga jadwal puteran nu nyababkeun eta intermittently dianggo wengi shifts. Ieu ogé ditempo dina sababaraha urang anu dianggo shifts pisan lila, kayaning dokter.

Kawas narcolepsy, jalma kalawan shift-karya sare karusuhan pangalaman daytime kaleuleuwihan sleepiness. Sajaba ti, aranjeunna bisa ngalaman insomnia mun nyobian bobo diluar jam kulem normal (ie mangsa beurang). Lamun jalma anu bisa balik deui ka pola sare normal ti gejala bakal ngabéréskeun sorangan, kumaha ieu teu hiji pilihan pikeun kalolobaan jalma.

Dina hiji pangajaran, penderita karusuhan sare shift-karya dibere boh mg 200 of Modafinil atanapi placebo saméméh shifts maranéhanana. Pasén diperlakukeun kalayan Modafinil anu katempo mun boga réduksi dina frékuénsi sarta durasi lapses perhatian nalika diuji dina test vigilance. A pamutahiran modest di latency bobo waktos ieu ogé katempo.

Sanajan kitu sanajan kamajuan ieu, penderita terus boga sababaraha sleepiness kaleuleuwihan sarta kinerja impaired peuting. Peneliti geus ngomong yén kusabab sleepiness residual ieu anu masih lumangsung nu ngembangkeun malah perlakuan leuwih éféktif perlu.

sindrom Obstructive sare apnea / hypopnea (OSAHS) nyaéta gangguan berpotensi serius anu lumangsung nalika otot ngarojong basa jeung palate lemes dina sungut bersantai sarta ngabalukarkeun airway ka jadi sawaréh atawa sagemblengna diblokir. Apnea nujul kana période total sumbatan tur euweuh engapan, bari hypopnea nujul kana ngalambatkeun atanapi engapan deet nu lumangsung kalawan halangan airway parsial.

Gejala apnea sare kaasup snoring nyaring, observasi période engapan gencatan patempuran bari saré, bangun up choking, awakening kalawan sungut garing tur nyeri tikoro, headaches isuk, tur kaleuleuwihan daytime sleepiness.

Modafinil ieu kituna kadangkala dipake salaku hiji terapi adjunct pikeun nyampurkeun gejala apnea sare. Na pamakéan teu coba mun jeung cageur karusuhan, tapi rada ngaronjatkeun sleepiness daytime anu mindeng lumangsung alatan pola saré nu kaganggu disababkeun ku engapan troubles peuting. Sababaraha studi panalungtikan placebo-dikawasa ganda-buta geus ditémbongkeun yén Modafinil nyata ngaronjatkeun daytime sleepiness dibandingkeun placebo.


karusuhan perhatian deficit & karusuhan Hyperactivity perhatian-deficit

Salah sahiji anu pang umum kagunaan kaluar-labél of Modafinil kanggo karusuhan Perhatosan deficit (nambahkeun) jeung Hyperactivity karusuhan Perhatosan-deficit (ADHD). Loba masarakat nu make Modafinil kanggo kondisi ieu kusabab pangaruh stimulan eta boga. Loba pamaké resensi kaayaan online nu maké Modafinil pikeun ADHD mantuan aranjeunna tetep ngamotivasi sarta fokus kana tugas di leungeun.

review séjén ogé disebatkeun yen Modafinil pamakéan teu gaduh sababaraha efek samping négatip langkung serius (misalna kahariwang, depresi) ngalaman kalayan nginum obat tradisional kayaning Adderall, Ritalin, dextroamphetamine, sarta dexmethylphenidate.

studi panalungtikan sababaraha geus diuji maké Modafinil pikeun ngatur ADHD di déwasa. Sababaraha studi dibandingkeun Modafinil mun placebo hiji, sedengkeun nu sejenna dibandingkeun duanana Modafinil jeung pangobatan konvensional mun placebo.

Hiji studi dites efektivitas Modafinil dibandingkeun jeung dextroamphetamine ubar konvensional. Pasén anu ngawasa boh tina pangobatan aktif anu katempo geus nyata ningkat skor dina DSM-IV ADHD Daptar pariksa lamun dibandingkeun placebo. Para panalungtik menyimpulkan yén Pél Modafinil aya alternatif giat kana stimulants konvensional dina sawawa mibanda ADHD.

A ganda-buta, randomized, placebo-dikawasa ulikan kawin silang kapanggih yén dosis 200 mg Modafinil éta bisa ngahasilkeun pola nu sarupa ti enhancement kognitif di penderita ADHD dibandingkeun penderita séhat. Para panalungtik menyimpulkan yén Modafinil boga poténsi salaku hiji terapi pengobatan alternatif pikeun ADHD dibandingkeun stimulants tradisional.

Mangpaat Modafinil di barudak keur ADHD henteu dianjurkeun ulubiung. Hiji studi anu dilakukeun maké formulir dosis tinggi husus tina Modafinil disebut Sparlon di barudak kalawan ADHD réngsé kalawan sababaraha efek samping négatip serius dina jumlah leutik tina pamilon.

sindrom Stevens-Adang téh karusuhan langka tur serius anu kulit jeung mémbran mukosa. gejala primér na nu muriang, kacapean, nyeri kulit nyebar, a baruntus nyebarkeun beureum atawa bungur, jeung bisul dina mémbran mukosa ti sungut, irung, panon, jeung rarangan.

Sababaraha studi saprak waktu anu ditémbongkeun dina efficacy tur kasalametan pamakéan Modafinil di barudak keur ADHD, sanajan kitu henteu disatujuan keur dipake di group ieu. Sajaba ti, Modafinil ayeuna teu disatujuan ku FDA minangka ubar pikeun ngubaran nambahkeun atawa ADHD di sawawa, sarta panalungtikan leuwih masih diperlukeun pikeun nangtukeun épék pinuh na on gangguan ieu.

Gejala kacapean di depresi sarta langkung Sclerosis (MS)
Salah sahiji gejala paling ilahar dilaporkeun pakait sareng depresi kronis nyaéta kacapean. Malah dina pasien anu keur hasil keur dirawat kalayan antidepressants konvensional kawas selektif serotonin Reuptake sambetan (SSRIs) jeung ngabogaan pamutahiran dina gejala sejenna pakait sareng depresi, kacapean sarta sleepiness kaleuleuwihan masih bisa persist.

Sajaba, sababaraha pasien ulah ngabales ogé hayang pangobatan konvensional, sarta mangrupakeun kombinasi antara maranéhanana antidepressants sapanjang kalawan Modafinil geus katempo gawé dina sababaraha kasus.

Sababaraha studi placebo-dikawasa ganda-buta geus melong augmentation Modafinil di penderita kacapean sarta sleepiness anu ngan sawaréh ngarespon kana perlakuan SSRI tradisional pikeun depresi. Dina tilu studi misah tapi sarupa, Modafinil ieu dipaké salaku hiji perlakuan adjunct kalawan antidepressants SSRI dina pasien anu éta responders parsial atanapi nonresponders ka SSRIs nyalira.

Dina sakabeh tilu percobaan, Modafinil éta kasampak keur nyata ngaronjatkeun kacapean sarta sleepiness di penderita di istilah pondok (kirang ti 6 minggu). Para panalungtik menyimpulkan yén Modafinil bisa janten perlakuan adjunct mangpaat pikeun sababaraha penderita depresi, utamana maranéhanana kalawan isu kacapean.

Saperti katempo dina pasien kalayan depresi, salah sahiji gejala paling umum pakait sareng langkung ti Sclerosis nyaeta kacapean. panalungtikan kirang geus dipigawé dina pasien kalayan kondisi ieu, kumaha ogé naon anu geus dilakukeun mangrupa ngajangjikeun.

Hiji studi éta hiji single-buta, fase 2, dua pusat studi éta dibandingkeun Modafinil mun placebo dina ngaronjatkeun kacapean severity di penderita MS. Pasien anu munggaran dibéré placebo for minggu 1-2, teras Pél 200 mg Modafinil for minggu 3-4, Pél 400 mg Modafinil for minggu 5-6, lajeng placebo deui for minggu 7-9.

The penyidik ​​éta teu buta kana perlakuan pikeun mastikeun kasalametan pamilon. Pikeun mastikeun unbiased hasilna, efficacy pengobatan ieu dievaluasi ngagunakeun skala rating diri, nu uji primér keur kacapean severity Skala (SSK).

Ieu ieu kapanggih yén kacapean sarta daytime sleepiness ieu nyata ningkat ngagunakeun 200 dosis mg Modafinil, dibandingkeun boh dosis 400 mg Modafinil na placebo nu. Para panalungtik ceuk ieu can écés naha éta luhur dosage 400 mg teu ngajaga perbaikan katempo jeung 200 mg dosage, concluding yen eta bisa geus alatan toleransi atawa mungkin épék ngarugikeun nu patali dosis anu masked sagala kauntungan mungkin on kacapean.

Gemblengna peneliti menyimpulkan yén Modafinil bisa janten perlakuan ogé bisa ditolerir na mujarab pikeun ngaronjatkeun kacapean sarta sleepiness di urang mibanda MS.


Nootropic kognitif Balukar enhancement

Sababaraha paling umum kagunaan kaluar-labél of Modafinil anggo ubar salaku ubar nootropic pikeun enhancement kognitif. Rupa-rupa jalma ti mahasiswa universitas keur bankers Wall Street ka pangusaha nganggo Modafinil pikeun ngaronjatkeun memori, learning, fokus, jeung bentang perhatian.

Hiji studi review nu nalungtik papanggihan studi panalungtikan saméméhna kapanggih yén Modafinil husus nembongkeun pamutahiran di kerja na ingetan episodic handap pamakéan.

review sejen menyimpulkan yén Modafinil utamina ngaronjatkeun fungsi kognitif dina hubungan fungsi eksekutif, utamana lamun perencanaan sarta executing tugas hésé tur kompléks.

Hiji ganda-buta antara-subjék ulikan ieu panalungtikan melong épék Ningkatkeun kognitif poténsi Modafinil tadi on lalaki sawawa cageur.

Ieu ieu kapanggih yén Modafinil maké nyata ditingkatkeun pamilon kinerja kana rupa tés neuropsychological kaasup pangakuan visual pola, tata spasial, sarta uji réaksi eureun-sinyal. Sabalikna, ngarespon kana tés tangtu éta kasampak bisa turun, suggesting nu Modafinil bisa mantuan ngahambat impulsivity tur ningkatkeun akurasi response.

Nya kitu ka ulasan pamaké kapanggih dina panglawungan nootropic online, pamilon dina pangajaran dilaporkeun perasaan beuki ngageter tur attentive on Modafinil, sarta ngabogaan tingkat énergi ningkat.

panalungtikan leuwih diperlukeun di wewengkon ieu pinuh nangtukeun épék Modafinil mungkin gaduh on individu séhat pikeun ngaronjatkeun abilities kognitif.


5.Modafinil Balukar Sisi na dosagesaasraw

Modafinil dianggap aman jeung henteu efek samping bahaya lamun dipaké salaku diarahkeun. Aya sababaraha efek samping Modafinil hampang nu bisa Anjeun sapatemon salila kursus pamakéan normal.

Ngaliwatan studi médis ati tamba, peneliti geus ditangtukeun daptar handap tina épék ngarugikeun poténsi nu bisa disababkeun ku Modafinil:

rieut
seueul
Nervousness
Rhinitis (peradangan mukosa nasal)
Kurangna napsu
mencret
leungitna beurat Rapid
insomnia
hipertensi
sungut garing
utah
Sababaraha efek samping poténsi beuki langka tapi serius ngeunaan Modafinil rupa rashes béda kulit jeung réaksi, kaasup sindrom Stevens-Adang nu disebutkeun saméméhna, réaksi Narkoba sareng eosinophilia jeung gejala sistemik (pakéan), sarta toksik épidermal Necrolysis (sapuluh).

Lamun ngarempak salah sahiji ieu efek samping bari nyandak Pél Modafinil, Anjeun kudu menta nasehat dokter Anjeun atawa tukang ubar. Lamun hoyong nganggo produk médis ieu, menta dokter anjeun resép atawa nalungtik naha anjeun ngabogaan hak pikeun mésér Modafinil online di nagara anjeun tanpa resép a.

Lamun dipaké pikeun dina labél ngagunakeun, Modafinil ieu ilaharna prescribed dina dosis of 200 mg per poé. Kadangkala dosis handap 100 mg per poé ieu dipaké pikeun ngamimitian, lajeng dosage nu ngaronjat nepi 200 mg laun dina individu anu bisa jadi sénsitip ka dosis pinuh pikeun ngamimitian.

Aya henteu dosages ilahar dianjurkeun pikeun Modafinil pikeun kaluar-labél migunakeun. Kalolobaan jalma bakal nuturkeun dosages sarupa dosages prescribed, ilaharna sabudeureun 200 mg per poé.

Ieu mangrupakeun ide nu sae maca ulasan Modafinil jeung pangalaman pamaké sateuacan Anjeun nyandak dosage munggaran anjeun ku kituna anjeun nyaho persis kumaha ubar ieu bisa mangaruhan anjeun.

Modafinil - Top Smart Narkoba sareng Mangpaat Nootropic


6.Adrafinil vs. Modafinil vs. Armodafinilaasraw

Adrafinil mangrupakeun sanyawa nu pisan sarupa Modafinil dina struktur jeung pamakéan. Dua senyawa pisan sarupa dina struktur molekul; hijina bédana dina komposisi anu Modafinil geus kurang hiji gugus hidroksil amida yén Adrafinil boga.

Adrafinil tindakan salaku prodrug of Modafinil. Ieu ngandung harti yén éta ngarobah kana Modafinil dina awak, sarta lajeng tindakan di luhur sarupa. Adrafinil ieu sabenerna kapanggih dua taun saméméh Modafinil di 1974 ku parusahaan farmasi sarua nu munggaran kapanggih Modafinil.

Sabab perlu dirobah jadi Modafinil dina awak, Adrafinil henteu sakumaha potent sakumaha Modafinil. Henteu sakabéh Adrafinil dina dosis ubar ieu bakal dirobah jadi Modafinil, paling dirobah jadi asam modafinilic aktif.

Modafinil nyaeta téhnisna a 1: kombinasi 1 dua énantiomér, R-Modafinil sarta S-Modafinil. Énantiomér mangrupakeun versi gambar eunteung tina sanyawa sarua; kituna maranéhna kudu komponén molekular sami, ngan struktur téh béda.

Dina sorangan, nu enantiomer Sunda tina Modafinil katelah Armodafinil. Salaku ubar, Armodrafinil digunakeun pikeun tujuan anu sarua sakumaha Modafinil, nyaéta ngaronjatkeun wakefulness di urang mibanda gangguan saré jeung sleepiness kaleuleuwihan. Satengah-umur Armodafinil téh leuwih panjang batan Modafinil, nu bisa nyieun leuwih éféktif dina sababaraha kasus.

Nu pang populerna Vérsi ngaran merek Armodafinil nyaeta Nuvigil, nu dihasilkeun tina parusahaan Cephalon, nu ogé ngahasilkeun versi ngaran merk nu pang populerna di Modafinil - Provigil.


7.Where ka mésér bubuk atah Modafinil asli onlineaasraw?

Anjeun tiasa manggihan loba sumber bubuk Modafinil online, tapi mangrupa teuas mésér asli Modafinil online atah. Aya loba sumber ngajual produk palsu di pasar. jadi pas télépon dibeuli bahan baku Modafinil online, Anjeun kudu milih hiji sumber realiable.


jéntré langkung bout produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


0 likes
3631 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.