Naon nandrolone ngalakukeun?

Nalika éta waktu ka bulk up na nambahan massa kualitas aya sababaraha pilihan atra lamun datang ka pamakéan stéroid. Salah sahiji kabeh karesep waktu loba pikeun bulking up nyaéta Nandrolone seri, teras Nandrolone mangrupa hiji dasar ti séri éta.

Nandrolone mangrupa stéroid anabolik anu lumangsung sacara alami dina awak manusa dina kadar pisan low. Nandrolone bisa dipaké medicinally tapi mindeng dipaké ku atlit jeung bodybuilders pikeun ngaronjatkeun nada otot jeung ningkatkeun tingkat stamina.


bubuk base Nandrolone

base Nandrolone bubuk mangrupa bahan baku tina Nandrolone, anu biasana ngagunakeun sangkan rengse Nandrolone Deca jeung produk runtuyan Nandrolone lianna. Lamun anjeun mutuskeun mésér bubuk base Nandrolone online, Anjeun kudu mikirkeun rinci taliti, kawas purity, harga, pangiriman... basa Nandrolone bubuk di Aas anu sakumaha di handap, anjeun tiasa nyandak eta pikeun referances.

Ngaran: Nandrolone

CAS: 434-22-0

purity: 99%

Kelas: Pharmaceutical kelas

Formula molekular: C18H26O2

Beurat molekul: 274.4g

Ngalembereh Point: 120-125 ° C

Temp gudang .: -20 ° C freezer

Warna: bubuk bodas

urutan Mini: 10g

kantong foil Aluminium atanapi sakumaha pamundut: pakét

Ongkos waktu ngarah: dina jam 12 sanggeus mayar nampi

pilihan pembayaran: Bitcoin, Westunion, Moneygram, kawat bank

Harga: disawalakeun

434-22-0 Nandrolone


Nandrolone Bubuk Ngaran Brand

Salaku bahan utama serial Nandrolone, éta bisa kapanggih di sababaraha formulir di handapeun ngaran merk handap:

Anabolin LA

Androlone-D

Andryl 200

Deca-Durabolin

Durabolin

Durabolin 50

Hybolin Decanoate

Hybolin-ningkat


Kunaon hiji atlet bakal nyandak bubuk nandrolone?

Pesaing nganggo stéroid anabolik kawas nandrolone pikeun ngaronjatkeun kinerja olahraga, sarta hususna ka

1) recovery bantuan ti tatu

2) nambahan ukuranana otot, kakuatan jeung kakuatan

3) ngalatih harder jeung panjang

4) ningkatkeun agresi sarta daya saing

Naon bubuk nandrolone dipaké kauntungan fornandrolone AASraw


mékanisme Nandrolone of Peta

Euweuh urusan naon formulir Anjeun manggihan sanyawa ieu, Nandrolone geus dipikawanoh salaku 19-atawa Aas, disebutkeun dipikawanoh salaku hiji sanyawa stéroid androgenic anabolik. Naon ngajadikeun designator ieu 19-atawa jadi unik nyaeta kanyataan yén ngabogaan manipulasi struktural kana eta anu solely kapanggih dina hormon téstostéron. Ieu ngandung harti yén éta hormon téstostéron tanpa karbon di lokasi 19th. Kusabab tweak saeutik ieu lumangsung, hal ieu ngamungkinkeun para élmuwan pikeun ngajaga sipat kuat téstostéron, tapi nyieun hiji stéroid sagemblengna béda jeung ciri unik.

Nandrolone nyaeta jalan, jalan beuki anabolik ti pisan sanyawa séjén, tapi éta ngan rada leuwih anabolik ti téstostéron. Sanajan kitu, dibandingkeun téstostéron, éta cara nurunkeun dina skala androgenic. Lamun nempo téstostéron, éta boga rating androgenic of leuwih 100, sedengkeun, kalawan Nandrolone, anjeun ngan boga rating of 37. Ieu bédana masif. Alesan naha éta sangkan leuwih handap nyaéta yén sanyawa nu boga kamampuhan pikeun ngahurungkeun turun dihydronandrolone anjeun tinimbang DHT anjeun, nu dihydrotestosterone. Lantaran éta, Nandrolone estu gampang bisa ditolerir ku paling lalaki sawawa. sanyawa nu oge kawilang aktif dina watesan efek samping estrogenic, sarta ngan 20-persén aromatase anu ngan mangrupa pecahan tina téstostéron. Éta ogé dianggap hiji progestin aktip tur tiasa ningkatkeun atawa ngamanipulasi efek samping poténsi sejenna, tapi lamun nyieun upaya, anjeun tiasa mastikeun aranjeunna geus controllable di paling konteks.

Nandrolone estu hébat sakumaha stéroid hiji sabab boga kitu loba kinerja enahancer jeung mangpaat praktis. Hal ieu ngajadikeun eta androgén amazingly serbaguna. Ieu bisa ngeureunkeun sakabéh hormon goréng ti keur dihasilkeun kawas glucocorticoids, éta bisa ngangkat tingkat IGF-1 anjeun, leuwih nitrogén dipikagaduh, sél getih beuki beureum, beuki pisan kolagén, tulang anjeun nu kuat, sarta anjeun bisa expedite prosés sintésis protéin. Kabéh ieu nyumbang kana tumuwuhna otot, recovery na gains dina ngajentrekeun, massa jeung speed.

Lamun datang ka Nandrolone, efek positif disebut tadi aya ogé kapanggih dina loba sanyawa séjén. Sanajan kitu, lamun datang ka ingetan nitrogén, salah henteu sejenna asalna deukeut Nandrolone dina watesan kamampuan na. Ieu pohara penting pikeun nyaho sabab otot urang geus loba nitrogén di antarana, leuwih 16-persén jaringan otot kami boga nitrogén. Ieu henteu sigana sagala rupa nu penting, tapi aranjeunna pikeun ngajaga anabolisme leuwih katabolisme relates to sabaraha nitrogén kami tetep dina jaringan urang. Lamun meunang depleted, nu hartina bisa meunang kana nagara bagian katabolik na leungit di potency sahiji sanyawa. Ieu teu disada kawas deal badag, tapi eta hartina qualities kolagén jeung mineral tulang urang bisa kapangaruhan ogé, sarta éta tempat Nandrolone asalna kana antrian. Taya sanyawa séjén bisa rejuvenate kolagén urang jeung tulang kawas Nandrolone bisa, sarta hal ieu ngandung harti mibanda kauntungan recovery utama lamun dibandingkeun sanyawaan lianna nu nyieun hadé ti sesa pak teh.

434-22-0 Nandrolone


Naon anu kauntungan bubuk Nandrolone?

pamakéan Nandrolone di bodybuilding

Nandrolone téh éféktif dina ngaronjatkeun nada otot jeung dénsitas. Hancana ku nulungan awak make sagala protéin dikonsumsi leuwih éfisién. Efekna biasana samentara sarta diet pisan tinggi protéin anu diperlukeun pikeun ngawangun nada otot sahingga. Nandrolone bisa ngurangan kali recovery ti tatu jeung ningkatkeun tingkat stamina ku cara ngurangan kacapéan sanggeus exertion. Hancana ku ngaronjatna tingkat glikogén otot repletion sanggeus regime.This latihan tangguh hartina atlit bisa ngalatih pikeun période panjang tanpa meunang capé. Nurutkeun kana ramatloka Pikeun Bodybuilders, nandrolone téh éféktif dina pindah oksigén ngaliwatan aliran getih dina laju leuwih gancang ti biasa, ngebut nepi kali recovery ti tatu na nulungan otot torn jeung tulang ruksak ngalereskeun sorangan. Nandrolone dipercaya pikeun ngaronjatkeun perasaan saing jeung agresi, nu bisa jadi kaunggulan dina acara olahraga. Nandrolone oge éféktif dina nurunna tingkat sakabéh gajih awak.

Nandrolone pikeun téstostéron low

Nurutkeun kana ramatloka Hormon Tumuwuh Asasi Manusa, nandrolone tiasa éféktif dina nyampurkeun kakurangan téstostéron sakumaha struktur kimiana nyaeta sarupa jeung téstostéron hormon jalu. téstostéron low geus numbu ka tingkat luhur tekanan getih sarta serangan jantung, nurutkeun organisasi ieu panalungtikan médis HGH Terapi. Nandrolone ieu ilaharna dipake dina nyampurkeun deficiencies dina kulit sirah, kulit jeung prostat sakumaha anu kasebut éféktif dina mengikat ka androgén (hormon séks jawab ciri jalu has) reséptor jaringan otot. Ogé nyimpen wungkul stress sedeng dina ati tur promotes ukuran awakna alus sakabéh.

Nandrolone Médis Paké

Nandrolone ogé geus dipaké pikeun ngubaran osteoporosis di awéwé, dumasar kana professional médis 'situs Dokter urang Guide. Nandrolone ngaronjatkeun sintésis kolagén dina awak sarta restores kasaimbangan awak kalsium ku strengthening mineral tulang. Nandrolone ogé geus dipaké pikeun ngubaran kanker payudara sarta mun alleviate gejala AIDS, dumasar kana ramatloka Wiley InterScience. Hancana ku nulungan nyegah wasting jauh tina gajih awak sarta kakuatan fisik anu mindeng afflicts penderita AIDS.


0 likes
4824 Tampilan

Komentar nu ditutup.