AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sagalana ngeunaan Winstrol

1. Naon Winstrol? 2. Kumaha carana sangkan Winstrol dianggo?
3. Top 15 Winstrol Mangpaat dina Bodybuilding 4. Winstrol dosage
5. Winstrol Satengah-hirup 6. Winstrol deteksi Time
7. Winstrol Daur 8. Winstrol Post Daur Treatment
9. Kumaha Long Dupi Ieu Candak Pikeun Tempo Winstrol Hasil? 10. Winstrol Balukar umum Sisi
11. Kumaha carana ulah Winstrol Sisi Balukar 12. Winstrol Contraindications
13. Kumaha Beuli Winstrol Online 14. Winstrol Bubuk Resep

meta Pedaran

Dupi stéroid anabolik hal pasti lamun pilari ka ditegor beurat awak anjeun sarta sakaligus panahan massa otot? Manggihan lamun eta sia Perbankan on stanozolol (Winstrol) stéroid, pedah eta boga leuwih stéroid lianna, sarta kumaha carana mésér Winstrol.

Top 15 Winstrol Manfaat nu peryogi kauninga Sateuacan Toko Winstrol Online

perkenalan

Mun rék ngaduruk lemak tur mibanda massa awak lean, anjeun tiasa ngalanggan ka gym sarta ngalakukeun sababaraha workouts sanyawa. Sanajan kitu, ieu merlukeun konsistensi jeung latihan biasa. Hijina pasti jalan ka leungit beurat gancang, mibanda daya tahan maksimum, sarta mangtaun atawa mertahankeun massa otot téh ku cara nyokot suplement stéroid.

Teu kawas stéroid séjén anu efek samping outweigh mangpaat, Winstrol boga sababaraha kaunggulan pikeun pamaké. Hiji hal anu leuwih nu halah uninga téh nya éta boga sababaraha terapi migunakeun teuing.

1. Naon Winstrol?aasraw

Pedaran Winstrol

Sateuacan badarat dina kaca ieu, anjeun bisa geus ditanya sababaraha patarosan patali jeung, "Naon Winstrol na naon eta ngalakukeun?" Muhun, artikel ieu bakal unveil leuwih ti nu rék kitu.

Winstrol atanapi Stanozolol mangrupakeun stéroid sintétik kalawan duanana anabolik jeung pasipatan androgenic. Dina formulir atah na, sanyawa kimia organik ieu ngasuh nu CAS euweuh. 10418-03-8. Stanozolol asalna tina dihydrotestosterone (DHT). Prosés formasi ngalibatkeun condensing nu 3-keto-aldehida of oxymetholone jeung hidrazin.

Winstrol nyaéta sadia boh salaku hiji lisan atawa hiji ubar injectable. Éta tindakan ku initiating sintésis protéin sarta accelerating pertumbuhan otot. Sagedengeun ti eta, paling jalma tumpukan eta mangsa siklus motong pikeun ngahontal hiji physique abon tapi maskulin. tamba dilarang di kalolobaan nagara kaasup AS FDA geus cataloged salaku zat kelas III.

Sanajan exhibiting sipat anabolik, Winstrol ogé boasts sababaraha kagunaan terapi. Contona, bisa ngubaran kasakit otot-wasting, merangsang produksi hémoglobin, sarta dina pengobatan angioedema. Sanajan stanozolol téh ngan sadia dina resép dokter asli urang, Anjeun masih bisa manggihan Winstrol pikeun diobral di paling toko online.

Ubar ieu thrice anabolik sakumaha dibandingkeun téstostéron. Keur hiji stéroid C17-alfa alkylated, stanazolol ngabogaan formasi struktural unik hasilna tina modifikasi tina hormon dihydrotestosterone. Ku sabab kitu, zat mangrupa 10x anabolik ti éta androgenic.

Winstrol téstostéron
rating anabolik 320 100
rating androgenic 30 100

Sajarah

Winstrol munggaran sumping kana ayana di 1959. Winthrop Labs dimekarkeun deui ku obyektif ti nyampurkeun kaayaan venous sarta terminal otot-wasting. Kamampuan ingetan nitrogén tamba ieu nyieun éta resép katuhu kanggo kondisi wasting otot. Ku 1962, éta sempet geus meunang persetujuan ti Administrasi Pangan sarta Narkoba (FDA).

Naon anu dijieun Winstrol kawentar teh kontrovérsi nambahkeun atawa doping nya kungsi salila Olimpiade 1980s. Kuring bakal ngajelaskeun. Dina athletics 1988, Ben Adang meunangkeun medali emas nalika anjeunna topped dina lomba 100M. Anjeunna nangtukeun hiji catetan anyar ku ngéléhkeun nu beredar Amérika Olympian, Carl Lewis.

Sanajan keur victorious,-kelas dunya sprinter, Adang ieu dadung pikeun sanggeus dipaké Stanozolol pikeun ningkatkeun pidangan kinerja Na. Akibatna, nu boga wewenang dilucuti kaluar medali sarta engké ditunda anjeunna ti Olimpiade.

Saatos stéroid anabolik ieu kabukti éféktif, paling atlit dituturkeun jas di nambahkeun atawa doping eta pikeun olahraga. Sanajan kitu, pamaréntah AS lungsur teuas kana dipakéna stéroid. Hasilna, eta tightened up dina hukum jajahan produksi, pamakéan, sarta jual suplemén ieu.

Ngaran Winstrol Brand

  • Winstrol
  • Winnie
  • Winny
  • Stanozolol
  • Androstanazole
  • Estazol
  • Stromba
  • Methylstanazol
  • Stanazolol


Catetan yén formulir atah tamba ieu mangrupa kristalin kimia diluar-bodas. Kalolobaan jalma manggihan Winstrol bubuk rasa janten kuat.

Top 15 Winstrol Manfaat nu peryogi kauninga Sateuacan Toko Winstrol Online

2. Kumaha carana sangkan Winstrol dianggo?aasraw

Winstrol nyaéta stéroid hétérosiklik kalawan pangirut ngariung kuat pikeun reséptor androgén. Ieu mah ngan ukur bakal nyintésis protéin tapi ogé naekeun formasi kolagén. speeds tamba nepi ka anabolisme protéin bari akibatna reversing kagiatan katabolik.

Ieu lowers nu Hormon Sex beungkeutan Globulin (SHBG) tingkatan, ku kituna, triggering paningkatan dina téstostéron gratis. Salajengna, awak anjeun nganggap sipat anabolik.

Efek samping stéroid anabolik paling umum anu ciri estrogenic. Sanajan kitu, Winstrol moal aromatize kana éstrogén. alesan nu keur yén A-ring nu geus Cirian grup 3-keto, ngajadikeun ubar hiji stéroid garing.

Ayana hiji gugus métil dina struktur na ngaronjatkeun bioavailability of stanozolol dina awak urang. Hasilna Winstrol bakal noticeable salaku awal salaku 14 poé.

3. Top 15 Winstrol Mangpaat dina Bodybuildingaasraw

Lamun hayang kauntungan positif ti Winstrol, anjeun kedah ngasupkeun deui ku workout konsisten rezim sarta diet sehat. Dina saloba awak urang rupa-rupa jihat Peta ubar na réaksi, handap resép tur ngajaga siklus pondok bakal nyalametkeun anjeun tina efek samping.

Winstrol pedah 1: Nol resiko tina éstrogén Aromatization

Naon ngajadikeun Winstrol nangtung kaluar diantara sakabeh stéroid anabolik lianna nyaéta kanyataan yén teu ngarobah kana éstrogén. Pikeun pamaké jalu, ieu fitur paling signifikan bisa néangan di ubar otot-enhancing.

Hayu atuh ngajelaskeun. Sakali jero awak, stéroid condong ngarobah kana éstrogén. Efek samping estrogenic moal jadi pikaresepeun utamana lamun kudu leumpang sabudeureun kalawan breasts feminin nu mana wae socialite bakal reueus gaduh.

Lamun aya nanaon anu bakal ninggalkeun maneh dina quandary ngeunaan enol resiko tina aromatization, teras éta Winstrol vs anavar catetan sajarah amis. Dua stéroid teu némbongkeun éfék domino tina konversi éstrogén atanapi ingetan cai.

Winstrol pedah 2: Gain otot

Winstrol muterkeun hiji peran dina raising nu anabolisme protéin. Ieu ngabalukarkeun sél otot ngahasilkeun sarta ngaropéa saloba protéin jadi mémang, ku kituna, ngaronjatna duanana massa otot jeung kakuatan nu. Alatan paningkatan dina prosés métabolik, awak ngahasilkeun leuwih adenotriphosphate, nu nyokot up peran utama dina wangunan otot.

Tote up stanozolol kalawan Deca stéroid jeung sababaraha workouts sanyawa, sarta anjeun bakal boga Winstrol Anjeun sateuacan na sanggeus hasil bade viral.

Top 15 Winstrol Manfaat nu peryogi kauninga Sateuacan Toko Winstrol Online

kauntungan Winstrol 3: Kakuatan sarta daya tahan

Sagala bodybuilder profésional bakal ngeceskeun sarta pastikeun yén nu stéroid, nu ukur naek massa otot tanpa boosting ketahanan anjeun gunana.

Ku kituna, kumaha teu stanozolol ningkatkeun kakuatan anjeun? Hayu atuh ngajelaskeun. tamba augments produksi sél getih beureum dina awak Anjeun. Kusabab sél ieu jawab mawa oksigén, otot hiji ogé meunang cukup oksigén pikeun endure panjang sarta latihan harder.

Hatur nuhun kana kamampuhan kortisol-blocking, Winstrol bakal ngagancangkeun prosés recovery jeung nyegah stress atanapi depresi. Ieu keur alesan ieu nu pamaké anu aya nyokot bagian dina olahraga kalapa kawas Ngabuburit atawa balap kaulinan, bank on stéroid pikeun boosting kinerja maranéhanana.

kauntungan Winstrol 4: Bulking Daur

Hiji dokter kamungkinan nulis resep Winstrol ka pasien anu manggihan hésé mangtaun atawa ngaropéa beurat normal. Sanajan kitu, ieu teu titik pasti yén kuring rék nempatkeun peuntas.

Bikang sok geus disarankan pikeun sapi jalu nu jelas tina stéroid anabolik alatan éta mungkin efek samping androgenic. Sabalikna, di dieu sababaraha tidings hébat jeung kasaimbangan gender dina industri bodybuilding. Winstrol pikeun awéwé nyaeta pastikeun ningkatkeun otot lean Anjeun tanpa fussing ngeunaan ngaronjat bulu awak, rarangan elongated, atawa grup titinada vokal jero.

kauntungan Winstrol 5: Risk low of androgenic Sisi Balukar

Winstrol nyaeta diantara sababaraha stéroid anabolik ku rating androgenic low-slung. Kituna duanana pamaké jalu jeung nu bikang anu kurang kamungkinan kana ngalaman leungitna ekstrim na abnormal tina bulu atawa jerawat.

Sanajan kitu, teu hartosna yén anjeun sagemblengna aman ti efek samping Winstrol ieu. Ngidinan kuring pikeun héd sababaraha lampu di dieu. Sababaraha individu anu genetik susceptible mun upshots androgenic malah dina paparan slight. Mun anjeun teu digolongkeun dina kategori ieu, lajeng ubar bakal augur ogé pikeun anjeun.

kauntungan Winstrol 6: Lean Panémbong (motong Daur)

Ampir kabeh stéroid anabolik bakal mawa ngeunaan éfék bulking ka extent yén grup otot anu ogé masked. Mun anjeun anu bodybuilder pro atawa atlet kalapa, penampilan bulk bisa ngaganggu kinerja anjeun dina kompetisi hiji.

Hal pangalusna ngeunaan Winstrol téh nya éta mantuan pamaké pikeun ngaropéa otot lean wungkul. Ieu keur alesan ieu nu tamba dipaké dina fase motong pikeun ngurangan gajih awakna salila siklus hiji. Club Winstrol kalawan Primobolan sarta anjeun bakal boga katingal teuas kalawan penampilan vascular.

kauntungan Winstrol 7: Taya ingetan Cai

hormon androgenic hadir dina stéroid anabolik nu ngabalukarkeun primér natrium ingetan, ku kituna, anu kacenderungan awak tahan cai. Beuki estrogenic ubar téh, beuki cai awak anjeun bakal nahan. Sagedengeun ti eta, pangaruh samping ieu dihijikeun ka boating jeung hipertensi.

Sajauh, aya ukur tilu stéroid jeung sipat diuretik. Di handap ieu mangrupakeun stanozolol, anavar, sarta trenbolone. Mun anjeun pikeun ngabandingkeun mangpaat Winstrol vs anavar, Anjeun kukituna nyadar yén duanana kudu épék bodybuilding ekslusif. Sanajan kitu, Winny bakal nulungan urang mangtaun langkung otot batan tilu stéroid lianna.

kauntungan Winstrol 8: Mangpaat terapi

The brains balik Winstrol dimekarkeun stéroid jeung niat asuhan kaayaanana wasting otot. Pamakéan terapi primér stanozolol aya dina pengobatan angioedema, anu ngalibatkeun bareuh tina raray, tikoro, atawa rarangan.

Lain waé anu bakal nempatkeun maneh dina resép tina Winstrol kaasup borok decubitus, anémia aplastic, osteoporosis, turun aktivitas fibrinolytic, atawa kagagalan tumuwuh. Sagedengeun ti eta, stéroid nyaéta ubar pamungkas pikeun gangguan husus, nu ngan bisa dikelola ku reversing prosés katabolik.

Naha kuring nyebut yen Winstrol ngarangkep salaku stéroid manusa jeung sato? Ayeuna anjeun terang! Sanajan boosting kinerja sato nyokot bagian dina kompetisi kayaning balap kuda, Winny oge ubar vet. Eta ngarangsang tumuwuhna di anak sapi jeung manages gangguan gizi paling di ucing jeung anjing.

kauntungan Winstrol 9: Sampurna pikeun stéroid Stacking

Sanajan aya variasi nu beda-beda stéroid anabolik, Anjeun moal bisa tumpukan aranjeunna nepi kawas permen. Ditangtoskeun stacking stéroid jaminan hasilna alus teuing. Sanajan kitu, repot asalna di mun anjeun kudu nangtukeun mana ti suplemén blends ogé kalawan sejen, sarta kumaha pangalusna anjeun bisa nyampur jeung cocog aranjeunna.

Ngidinan kuring pikeun ngajelaskeun naha anjeun kedah tumpukan Winstrol jeung narkoba lianna.

Paling stéroid anabolik bakal ngabeungkeut awak Sex Hormon-beungkeutan Globulin. The pangirut luhur SHBG neutralizes peta ngeunaan stéroid nu dina awak pamaké urang, ku kituna, nyieun tamba gunana.

Kasus mah béda jeung Winstrol saprak eta lowers tingkat SHBG dina awak urang. Kituna, anjeun tiasa tumpukan eta kalawan sababaraha stéroid jeung masih mangtaun otot lean na hiji bentuk vascular alus teuing. Kombinasi Winstrol cocok kami ngawengku trenbolone, cardarine, Primobolan, andarine, anavar, atawa masteron.

Téstostéron oge alus keur stacking tapi pastikeun nyandak dosis low lest Anjeun ngeureunkeun nepi ka épék aromatization.

kauntungan Winstrol 10: Bioavailability tinggi

The bioavailability of stéroid anu bakal salawasna nangtukeun kakuatan na. Pikeun stanozolol, aya hiji gugus métil dina struktur na anu ngajadikeun eta bioavailable nepi ka 24 jam. obat otot-enhancing Ieu bisa nembus haté tanpa ngarecah.

kauntungan Winstrol 11: Sababaraha Cara of Administrasi

Anjeun tiasa boh butuh Winstrol oral atanapi liwat injections intramuscular. Urut urusanna dua kali sapoé saprak paruhna kira jam salapan. Sabalikna, dimungkinkeun ngabogaan panjang satengah hirup, sahingga, dicandak sakali sapoé.

Mun kami nepi ka balik ku laporan nu pamakéna ', paling pamaké yakin yén formulir injectable ngahasilkeun hasil pangalusna. Najan kitu, aya hiji hal nu kudu aranjeunna kick up fuss a teh suntik nyeri, nu persists malah sanggeus administrasi.

Ulah rék jalan gede pangaruh samping karacunan ati? Satuluyna anjeun halah nyuntik tinimbang ngelek karacunan nu. Ngaliwatan suntik teh, Winstrol bakal asupkeun sistem sirkulasi langsung tanpa traversing ati.

kauntungan Winstrol 12: Sababaraha Balukar Sisi

Kawas naon wae nginum obat sejen, Winstrol boga efek samping teuing. Sanajan kitu, mun anjeun lengket dosage Winstrol nu dianjurkeun bari ngajaga hiji siklus jangka pondok, anjeun bakal ngalaman saeutik mun euweuh efek samping.

The upshots paling sickening yén jalma detest jalma disababkeun ku hormon androgenic na estrogenic. Dina hal ieu, Winstrol boga rating sahenteuna androgenic sarta teu mibanda potensi ngarobah kana éstrogén. Ku kituna, anjeun salamet!

Top 15 Winstrol Manfaat nu peryogi kauninga Sateuacan Toko Winstrol Online

kauntungan Winstrol 13: Nguntungkeun ka Awewe

Paling stéroid anabolik nu contraindicated di bikang alatan kamungkinan luhur réaksi androgenic. tingkat luhur androgén bakal ngakibatkeun bulu leungitna di lalaki, sora deepening di awéwé, sarta sababaraha efek samping lucu séjén nu teu bakal nyandak bangga dina.

Kasus mah béda jeung stanozolol saprak éta diantara sababaraha stéroid anu rating androgenic keur leutik. A ngabandingkeun rusuh antara androgén jeung perbandingan anabolik tamba ieu sareng téstostéron kasarna bakal equate mun 10.7: 1 na 1: 1 visinil. Kalayan nilai ieu, Anjeun ayeuna ngarti naha anjeun masih bisa Bank on Winstrol pikeun awéwé tanpa ngarobah kaluar salaku Jay Cutler.

Kumaha Pilih suppliers Stéroid Bubuk di 12 Hambalan

kauntungan Winstrol 14: sato stéroid


Dina Pangajaran sarta Palatihan Atikan, stanozolol (Winstrol / winny) brags sababaraha kagunaan terapi salaku ogé keur hiji stéroid anabolik. Mimitina, formulir injectable ngan dimaksudkan pikeun sato. Sababaraha urang bakal make narkoba lamun cara nambahkeun atawa doping for balap kuda atawa kompetisi sato relevan lianna.

kauntungan Winstrol 15: Speed ​​na Agility

Anjeun meureun geus questioned naha a atlet waras bakal balik pikeun stéroid, nu ngan baris ngawangun otot sarta ninggalkeun éfék bulking. Muhun, Winstrol teu ngan baris ngaronjatkeun stamina anjeun tapi ogé mantuan naekeun agility anjeun sarta speed sacara umum. Barina ogé, atlit bakal ngeunaan miara kinerja maranéhanana tinimbang masculinity maranéhanana.

Lamun kami ngabahas sagala kauntungan Winstrol, Jigana urang wajib merlukeun hiji buku sakabeh. Sababaraha kaunggulan leuwih kaasup boosting dénsitas tulang, strengthening nu tendons na ligamén, jeung ngahasilkeun hiji penampilan teuas tapi vascular.

4. Winstrol dosageaasraw

Winstrol mere Anjeun versatility milih antara hiji dosage lisan atawa injectable. Duanana Fitur stanozolol salaku hormon aktif kalayan stéroid C17-aa. Waktu katuhu ka administer tamba saméméh atawa salila hidangan a.

dosage lisan

Oral, stanozolol nyaéta sadia dina tablet atanapi formulir karacunan. Kusabab Winstrol satengah hirup manjang nepi jam salapan, anjeun bakal kedah nyandak eta dua kali sapoé pikeun mulasara bioavailability na.

The dosis lisan henteu sarua diantara tilu 40 na 80mg. A dosage Winstrol has nunut ka sababaraha faktor kayaning pangalaman salah urang jeung stéroid, tingkat kasabaran, sarta naon rék ngahontal. Catetan yen, héran ati anjeun kalayan dosis luhur ngan bakal mawa anjeun aback kalawan efek samping teu bisa balik.

Dina kalolobaan kasus, Winstrol pikeun dijual nyaéta sadia dina pakét boh 10mg atanapi 50mg tablet. pamaké jalu bisa balik pikeun dosis luhur tapi awéwé halah janten dina rentang handap.

Awéwé anu lumangsung meuli dosage tinggi, teu kudu freak kaluar saprak maranéhna ngan bisa dibeulah pél kana lembar quarterly na salametan dina 12.5mg / dinten. Sabalikna, lalaki anu Toko Winstrol kalawan 10mg tablet kénéh aman ngagunakeun lima capsules per poé.

Dina saloba Winny téh aya dina bentuk tablet, sababaraha merek ogé ngahasilkeun tamba dina kaayaan cai. cairan kasebut susu sarta ngabogaan rasa kuat. Najan kitu, anjeun tiasa neutralize rasa nu ku cara nyokot sababaraha jus atawa inuman tina pilihan Anjeun.

Injectable dosis

Lamun resep nyokot injections, dosis Winstrol bodybuilding tunggal bakal lepas Anjeun keur jam 24 salajengna. dosage ragrag antara 50 na 100mg gumantung naha anjeun hiji bodybuilder pro, pamaké panengah, atawa wiwitan.

Anjeun tiasa nyuntik diri dina butt, panangan luhur, atawa thighs.

5. Winstrol Satengah-hirupaasraw

Winstrol satengah hirup hinges kana jenis nyokot dosage salah urang. Contona, dina dosis lisan ngabogaan bioavailability tina jam 8-9. Pikeun suntik, periode nyaéta salami jam 24.

6. Winstrol deteksi Timeaasraw

Mun hiji test anti nambahkeun atawa doping dilumangsungkeun, anu waktos beungeut eta tilu jeung dalapan minggu, mungguh. angka ieu nunjukkeun yén Winstrol moal aya mangpaatna pikeun atlit aktif ti ngambah ubar diudar jauh 2 - 4 minggu sanggeus completing siklus hiji.

7. Winstrol Dauraasraw

Hiji siklus Winstrol baku lasts moal leuwih ti genep minggu. Sanajan kitu, individu nu gaduh pangalaman dina ngagunakeun stéroid masih tiasa nyandak eta pikeun maksimum dalapan minggu. Éta wijaksana nu ngurangan dosage dua minggu méméh ahir fase nu. Sanajan tamba daun kamar pikeun stéroid stacking, anjeun teu kudu make eta barengan stéroid C17-aa.

Padahal awéwé kedah ngajaga dosis poéan 10mg / poe, bodybuilders jalu halah nyandak hiji rata-rata 50mg / dinten. Sanajan kitu, pamaké pro tiasa ngalakukeun 100mg per poé ngan dina dua minggu panungtungan siklusna.

8. Winstrol Pos Daur Treatmentaasraw

Dina ahir siklus Winstrol, Anjeun kudu ngalaman sababaraha terapi kana curtail depresi sarta hormon suprési. Ieu boh maneh kick mimitian tingkat téstostéron normal atanapi mungkas nepi kaleungitan otot nu geus miboga salila genep minggu. Tingkat low tina téstostéron bakal ngajadikeun anjeun depresi sarta perasaan lemah.

9. Kumaha Long Dupi Ieu Candak Pikeun Tempo Winstrol Hasil?aasraw

Stanozolol dimimitian nyokot efek geuwat maneh tuliskeun siklus anyar. Sanajan kitu, parobahan ditingali lumangsung salila minggu kadua. Ku 14 poé, pastikeun leumpang jauh ti eunteung ku seuri ti Winstrol saméméh jeung sanggeus Gambar bakal setrum anjeun.

Inget yen enhancer otot ieu teu ngajamin hasil alus teuing pikeun unggal pamaké. Pikeun ripped, muscular, sarta physique abon, anjeun bakal kedah dianggo dina diet, nutrisi, sarta rezim latihan Anjeun.

Di dieu hiji ngarecahna on naon nyangka dina 6 - siklus minggu 8;

jaman hasil
1 Taya parobahan observasi tapi awak bakal kaleungitan sabagian beurat cai tambahan
2 leungitna gajih noticeable kalawan ningkat kakuatan
4 Ngaronjat vascularity jeung kakuatan maksimum
6 Muhun-diartikeun penampilan muscular ku tummy leutik jeung kinerja ditingkatkeun


Pariksa sababaraha tips takeaway on kumaha ngarasakeun hasilna Winstrol bodybuilding;

  • Janten konsisten tur biasa di workouts anjeun gain otot alam
  • Lulus nepi ka burger McDonalds jeung maranéhanana appetizing amis, sugary, atawa hidangan lemak
  • Tetep jauh ti alkohol iwal anjeun dina misi suicidal of permanén ngaruksak ati anjeun
  • Kaget ati anjeun kalawan jumlahna copious cai sadaya waktu
  • Candak pangan euyeub vitamin C kayaning buah jeruk
  • Kaasup latihan cardio on rezim workout Anjeun
  • Nyerang nepi a silaturahim sareng sayuran héjo

10. Winstrol Balukar umum Sisiaasraw

Konsékuansi tina ngagunakeun Winstrol beda-beda ti hiji jalma ka hareup alatan béda hormonal. Ngalaman anabolik épék stéroid samping téh sakumaha pasti sakumaha maot, tapi anjeun bisa ngurangan resiko ku teu exceeding dosage tur bade pikeun siklus pondok.

  • suprési téstostéron utamana dina mangsa tahap pos siklus
  • leungitna bulu
  • jarawat
  • Paningkatan dina tingkat kolesterol jahat, ku kituna, spiking up resiko tina stroke atawa serangan jantung
  • karacunan ati
  • insomnia
  • nyeri gabungan alatan kagaringan disababkeun ku tingkat low adi synovial
  • Depresi sanggeus siklus nu
  • Hasil pondok-cicing, anu lasts salila kira opat minggu
  • agresi
  • Virilization diantawis pamaké bikangna
  • Prématur maturation epiphyseal

11. Kumaha carana ulah Winstrol Sisi Balukaraasraw

supplementation Paké kolesterol

Malah lamun haté anjeun cageur, pastikeun pikeun ngalakukeun sababaraha sering dipariksa-up. Hiji hambalan anu leuwih penting nyaéta pikeun ngasupkeun mineral jeung kolesterol HDL alus dina diet Anjeun. Contona, minyak lauk téh antara suplemén paling diaksés pikeun ngatur ieu pangaruh samping Winstrol.

Naekeun tingkat téstostéron Anjeun

tingkat low tina téstostéron lumangsung salila periode siklus pos nalika produksi alami hormon ieu Cicing turun. The yakin cara nungkulan éfék samping ieu ku kaasup sababaraha supplementation téstostéron dina dua minggu panungtungan siklusna.

cleansers ati

Suplemén kawas TUDCA, Liv-52, NAC, atanapi susu thistle bakal pelindung ati anjeun.

Pos siklus perlakuan (PCT)

Biasana, stéroid androgenic tur sagala hormon jieunan sejenna bakal nyandak 2 - 3 minggu mupus dina sistem Anjeun. Salila periode ieu, anjeun kudu indit ngaliwatan terapi ubar pikeun offset na nyaimbangkeun tingkat hormonal Anjeun. Contona, ngagunakeun boh Nolvadex atanapi clomid bakal mulangkeun produksi téstostéron.

Durasi PCT henteu sarua diantara tilu dua opat minggu.

12. Winstrol Contraindicationsaasraw

  • reuneuh

Studi némbongkeun yén stéroid bisa ngakibatkeun masculinization fétus

  • atlit aktip
  • Korban prostat sarta payudara carcinomas
  • Individu kalawan hypersensitivity mun stéroid
  • Barudak na rumaja

13. Kumaha Toko Winstrol Onlineaasraw

Paling nagara geus ngalarang pamakéan stéroid anabolik. Ku sabab eta hese neangan Winstrol pikeun diobral iwal mun mindahkeun kana nagara séjén anu geus legalized pamakéan na. Contona, dina AS, Australia, Inggris, jeung Kanada, éta ngalawan hukum sorangan, pamakéan, atawa ngadistribusikaeun stéroid nanaon. Sanajan kitu, tamba diidinan ngan ku resép valid ti dokter.

Winstrol Meuli Hukum

Alatan palarangan éta ngasuh, Winstrol ngan bisa kapanggih dina pasar hideung. Ngaliwatan marketplaces Undercover, anjeun bisa meunangkeun naon nu ditéang tapi aya Chances minimal narima produk aslina.

Candak, misalna, anu formulir injectable of Winny téh dina kaayaan cai. Iwal eta dihasilkeun di lingkungan beresih jeung steril, leyuran jadi dipikaresep Harbour kuman jeung inféksi. Ku sabab kitu, maneh halah nyieun hiji prakarsa nyungsi hiji lab sah.

Alternatipna, mariksa di palih sababaraha toko online tiasa hiji gagasan alus teuing.

Toko Winstrol Online

Hiji-hijina jalan pasti mésér kualitas luhur manusa-grade stanozolol nyaéta ngaliwatan balanja online. Anjeun bisa geus Isro mésér ubar on nagara séjén anu paduli kirang ngeunaan larangan stéroid, tapi ieu sigana bisa nyusahkeun. Dina Mexico, contona, dina hukum jajahan pamakéan stéroid anabolik nu jadi hade hatena ka warga maranéhanana.

14. Winstrol Bubuk Resepaasraw

40ml @ 25mg / ml 100ml @ 50mg / ml
bubuk Winstrol 1g 5g
190 Buktina alkohol sisikian 31.2ml -
pepeg 300 7.5ml -
Benzyl bénzoat - 24ml (24%)
Polysorbate 80 - 3ml (3%)
Cai sulingan - 62.5ml
Benzyl alkohol - 3ml (3%)

Rujukan

  1. McMullin, GM., Smith, C., Watkin, GT., Scurr, JH. Efficacy of Fibrinolytic enhancement kalawan Stanozolol dina perlakuan tina Venous Insufficiency, Australia jeung Selandia Anyar Journal of BedahApril 1991.
  2. Kicman, Totong, Farmakologi of anabolik Stéroid, British Journal of Farmakologi, PMC 2439524, Online, 2018
  3. Falanga, V., Greenberg, AS, Zhou, L., et al., Stimulasi of Sintésis kolagén ku anabolik stéroid Stanozolol, NCBI Artikel, Online, 1998 Désémber
  4. Kandaga, PC, Millward, DJ, nyapek, LF, Balukar tina anabolik stéroid Stanazolol on Tumuwuh jeung Protéin Métabolisme dina Rat, PubMed Publications, Online, 1987 September
0 likes
10950 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.