AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

meta gambaran

Anjeun pilari pikeun ningkatkeun pidangan massa otot anjeun, kick ngamimitian aranjeunna atanapi ngajaga gains penting? Dianabol (methandrostenolone) bubuk kedah hal badag Anjeun salajengna. Panggihan kumaha nu peryogi kauninga ngeunaan ieu stéroid anabolik, Pamakéan, efektivitas, sarta kumaha carana jalan gede efek samping.

Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Dianabol Bubuk Pikeun Sale

perkenalan

Mun anjeun anu bodybuilder serius, anjeun bakal ngartos hadé perjuangan gaining massa otot. Subscribing ka gym sarta ngalakonan eta workouts sanyawa tedious kawas barisan barbell atanapi lunges bisa jadi cukup pikeun toning otot Anjeun.

Gawe bareng kaluar boga kauntungan kaséhatan, tapi merlukeun kesabaran maksimum, konsistensi jeung waktu. Maksad abdi, anjeun moal bisa ngan laksana pikeun saminggu, pariksa diri ngaliwatan eunteung, sarta nyangka ningali otot lean magis. Najan kitu, anjeun tiasa meta bijaksana ku supplementing workouts anjeun kalawan stéroid anabolik disatujuan, anu undoubtedly baris ngaronjatkeun otot anjeun dina tujuh poe.

Naon Dianabol (Methandrostenolone) Bubuk?

Pedaran Dianabol Bubuk

atah Dianabol mangrupakeun sanyawa kimia kalayan CAS euweuh. (72-63-9), Milik ka kelas C17 stéroid anabolik. Ieu mangrupakeun stéroid sintétik tohaga sahingga geus miboga popularitas ti 1950 urang. tamba utamana pedah atlit jeung bodybuilders anu hoyong mulasara otot maranéhanana jeung naekeun kakuatan maranéhanana dina waktu anu singget.

stéroid anabolik nu dipikawanoh janten hepatoxic. Pikeun ngaleutikan éfék ieu, pamekar ti Dianabol affixed hiji gugus métil dina 17th posisi karbonna. The ganda-beungkeut ieu ogé ditambahkeun ka posisi mimitina sarta kadua atom karbon pikeun ngurangan kamungkinan efek samping androgenic kawas jerawat atawa baldness pola jalu.

Bubuka panghadena for bubuk Megestrol asétat

Teu kawas stéroid sejen, Dianabol protéin bubuk mangrupa diidinan dina kalolobaan nagara. Sanajan kitu, tamba ngarupakeun zat jadwal III dikawasa na ngan bakal sadia dina resép, utamana dina AS

asal

Malah sanggeus Perang Dunya II, anu Amerika jeung Uni Soviet anu salawasna competing sarta pilari ka outsmart saling di ideologi. Sanajan aranjeunna dua anu aub dina perang sabenerna, maranéhanana obsessed jeung ngéléhkeun saling di olahraga sarta éksplorasi bulan.

Antara 1940 sarta 50 urang, anu Rusia didominasi Olimpiade, hatur nuhun kana produk téstostéron atlit maranéhanana anu maké. Sanajan kitu, rusiah ieu pondok-cicing nalika lajeng AS. Dokter Olimpiade, John Ziegler, kapanggih trik nu. Dina nawar ka outdo Uni Soviét, anjeunna teamed up kalawan Ciba farmasi datang nepi ka hiji produk sarupa.

Dianabol (methandrostenolone) bubuk sumping kana ayana di 1950s telat. Ieu cukup populér antara 1960s na '70s salaku pilihan luar biasa di stéroid bodybuilding.

Teu saperti nu ngaheulaan, ubar ieu kahiji lisan anabolik stéroid dina pasaran. Tujuan tamba ieu ka sisi-lengkah nu suntik dibeunangkeun tina stéroid ku atlit. Cai mibanda épék kirang androgenic sarta geus sadia via resép di kalolobaan nagara. D-bol geus dua kali kuat ti téstostéron.

Dianabol téstostéron Anadrol
rating anabolik 210 100 320
rating androgenic 60 100 45

Kimia sarta fisik Karakteristik tina Dianabol Bubuk

Ngaran Produk Methandrostenolone
ngaran kimia 17a-métil, 17b-hidroksi, 1,1-androstadienone, 3-hiji
CAS euweuh. 72-63-9
titik lebur (° C) 163 - 167
purity 98.7%
katingalian bubuk bodas
beurat molekul 300.442 g / mol
rumus molekul C20H28O2
kaleyuran · Cai (9.7 mg / L dina 25 ° C)
· Alkohol
· Asam asétat glasial
· Chloroform
pamakéan Facilitates nambahanana massa otot
Merek na ngaran Trade · Dianabol
· Averbol
· Nerobol
· D-bol
· Metandienone
· Reforvit-b · Dehydromethyltestosterone
· Metanabol
· Methandienone
· 1-dehydro-17alpha-methyltestosterone
· Stenolone
· Pronabol
· Naposim
· Encephan

Kumaha Beuli Dianabol (methandrostenolone) Bubuk Online

Meuli stéroid anabolik gumantung kana sababaraha faktor. lokasi Anjeun boga peran signifikan saprak sababaraha nagara geus nyetél larangan dina beuli, diilikan, sarta pamakéan bubuk Dianabol. Contona, pamakéan methandrostenolone sarta turunan na haram di AS, Australia, jeung Kanada, iwal dina kaayaan nu resép sah. Sanajan kitu, di nagara sejen kawas Mexico, Dianabol bubuk Toko nyaeta sakumaha gampang saperti purchasing sapasang sneakers.

72-63-9 MethandrostenoloneDianabol

  • Smsan Purchasing Dianabol

D-bol bisa jadi ubar diwatesan dina kaayaan anjeun, tapi anjeun masih bisa make meuli légal ti dilisensikeun produsén Dianabol bubuk. Hayu atuh ngajelaskeun. Mun anjeun teu boga resép legit ti dokter, pikiran anjeun bakal paling dipikaresep klik pasar hideung. Muhun, deal teuing meureun alus maké panto deui, tapi anjeun dipikaresep darat dina tiruan, unsterile, sarta nginum obat nepi ka tiwasna.

Sanajan éta alesan pikeun nampanan ka kaayaan anu geus legalized pamakéan stéroid, Anjeun masih bisa Bank dina toko online sah Dianabol bubuk. Sahenteuna, nu nuju dijamin produk kualitas luhur anu geus dihasilkeun dina kaayaan steril sarta diatur.

  • Dianabol Bubuk Pikeun Sale

Rupa-rupa ngical paralatan online nu maturan stéroid anabolik pikeun dijual. Kusabab toko Cina nu kantos banjir, anjeun tiasa rummage sabudeureun pikeun Dianabol bubuk Cina, utamana dina purchases bulk. Pikeun manggihan seller dipercaya, mertimbangkeun sumber luhur-dipeunteun, kalenturan pengiriman barang, sarta ketersediaan informasi relevan dina loka husus.

Léngkah bubuk Dianabol beuli online:

  1. Buka https://www.proanabolics.com/ atawa pabrik bubuk Dianabol dipercaya séjén kawas kieu toko Cina.
  2. Klik bar teang, jenis "Dianabol," na neangan zat
  3. Anjeun bakal jadi dipenta pikeun ngadaptar rekening pikeun gampang tracking sahiji produk salila ongkos. Najan kitu, anjeun bisa milih pikeun pariksa kaluar salaku tamu.
  4. Nyadiakeun rinci akun anjeun
  5. Mastikeun urutan jeung ngadagoan pangiriman katuhu dina doorstep Anjeun.

Catetan yén harga bubuk Dianabol beda-beda ti hiji ngajual ka sejen sarta kuantitas nu nuju meuli.

Kumaha Jieun Dianabol di Imah

Dina saloba bisa meuli stéroid siap-dijieun, anjeun tiasa mésér bahan baku misah sarta datang nepi ka resep Dianabol bubuk homemade Anjeun. prosés ieu téh nguntungkeun dina eta éta ekonomis tur artos ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun ka dosis di susuratan jeung awak anjeun.

Aya nepi ka lima Dianabol resep konversi bubuk, nu rupa-rupa luyu jeung bahan di pamakéan sarta dosage kana.

syarat

  • bubuk Methandrostenolone
  • Benzyl bénzoat (BB)
  • minyak Grapeseed
  • Tren asétat
  • Benzyl Alkohol (BA)
  • Étil Oleate (EO)
  • sagelas vial steril
  • termometer
  • jarum
  • Jarum suntik sarta steril filter jarum suntik
  • Beaker

Hayu urang delve kana detil kana kumaha carana sangkan Dianabol betah;

20ml @50 mg / ml 250ml / @80 mg / ml 250ml @80 mg / ml 100ml @50 mg / ml 50ml @50 mg / ml
bubuk D-bol 1g 20g atanapi 17.86ml 20g atanapi 17.86ml 5g atanapi 5.6ml 2.5g atanapi 2.23ml
BB 4.0ml 40ml 60ml 18% 18% (9ml)
BA 0.4ml 10ml 15ml 2% 1% (0.5ml)
minyak Grapeseed 5.0ml 182.14ml 157.14ml 29.4ml Paké minyak beureum gantina (31.77ml)
EO - - - 30% -
Guaiacol - - - 15% 15% (7.5ml)

Sacara umum, bubuk Dbol raos pait, tapi bahan di luhur bakal neutralize rasa nu.

Kumaha Dianabol (D-bol) Works

bubuk Dianabol nyegah otot ti ngarecah bari boosting sintésis protéin jeung ngaronjatna ingetan nitrogén. Ubar ieu baris nyieun awak anjeun keur konsentrasi sadayana protéin nu dikonsumsi kana otot. Hatur nuhun kana pondok paruhna, anjeun bakal ngamimitian noticing sababaraha parobahan register positif dina 7 - 10 poé.

stéroid nu ngarangsang napsu pamaké, kakuatan, sareng haté.

Dianabol (D-bol) Satengah-hirup

Dbol boga satengah-hirup rata-rata jam 4. Tempo yén periode teuing pondok, anjeun bakal kedah merata dibeulah dosage nu sapopoe pikeun ngajaga tingkat konsentrasi getih.

Dianabol deteksi Time

stéroid bakal ditandaan nepi ka genep minggu ti waktu nu panungtungan nyandak eta. Mun anjeun hiji atlet aktip, Anjeun halah eureun ngalakukeun Dianabol dua bulan saméméh ujian.

Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Dianabol Bubuk Pikeun Sale

Dianabol Hasil: Naon Mamah mah Gain?

  • Gain otot

stéroid anabolik dianggo ku reversing nu prosés katabolik, kitu ngaronjatkeun anabolisme protéin. Pikeun bodybuilders, anjeun dipikaresep ngalaman kaunggulan ningkat bari digawé kaluar. Padahal Dianabol teu masihan anjeun penampilan vascular, éta sahanteuna bakal ningkatkeun otot anjeun sarta nyieun maneh kasampak lengkepna ti méméh.

  • kakuatan

Ka goers gym, Dianabol stéroid teh suplement pangalusna pikeun boosting kakuatan anjeun sarta mere Anjeun nu stamina mun endure nu workouts sengit. tamba accelerates waktu recovery tur dina waktos anu sareng ngurangan kacapéan.

  • beurat Gain

Methandrostenolone teh resép pangalusna pikeun pasien anu boga kasusah di gaining atanapi ngajaga hiji beurat séhat. produk nu tiasa ngadamel anjeun tambahkeun nepi ka pon 20 dina sababaraha minggu.

  • Naekeun Téstostéron tingkat

Lamun kakurangan tina kaayaan téstostéron low, dokter anjeun dipikaresep nulis resep stéroid légal kayaning Dbol.

  • Mangpaat terapi

Ngaronjatna ingetan nitrogén sarta jaringan perbaikan, utamana sanggeus grafting kulit, bedah, atawa kaduruk. Sajaba ti, Dianabol dipaké pikeun nyampurkeun jenis husus anemia.

Dianabol (D-bol) dosage na Dianggo (Dupi éta Aman nyandak Dianabol?)

  • Dianabol dosage

Standar dosage Dbol Bulan antara 15 na 50mg / dinten. Sanajan kitu, sababaraha pamaké ngalaman bakal make saloba 100mg per poé. Faktor paling konci pikeun catetan éta dosis tinggi stéroid bakal paling dipikaresep mangaruhan tekanan getih Anjeun.

Awéwé jeung newbies teu kudu nyokot hiji hal leuwih ti 15mg. Pikeun atlit awewe, anu dosage poean maksimum nyaéta 30mg. Sagala nilai luhur batan ieu bisa ngakibatkeun paningkatan dina ciri seksual jalu jeung efek samping teu bisa balik dbol lianna.

Dbol boga satengah-hirup pondok, ku kituna, kudu beulah dosage 2 - kali 3 sapoé. Éta sasaena nyandak ubar sabudeureun kali tepung pikeun ngaleutikan efek samping umum kawas seueul. Hiji cara pasti nambahan bioavailability of Dianabol nyaeta ku incorporating grapefruits dina diet Anjeun.

  • Dbol Dianggo

Dbol ieu stéroid anabolik munggaran anu bisa dicokot oral. Sanajan tamba populérna sadia tur dicokot sakumaha tablet, Anjeun bisa administer eta ngaliwatan injections intramuscular. Pikeun hasil alus teuing, anjeun kudu akur tumpukan Dianabol ku ngagunakeun stéroid séjén kawas Durabolin, téstostéron, Primobolan, atawa trenbolone.

  • Dianabol Daur

Hiji siklus Dianabol has lasts antara opat sarta genep minggu ku dosis jumlahna 30 - 50mg. Dina periode, pastikeun pikeun tumpukan stéroid jeung dosis poéan cardarine na N2guard pikeun ngahulag karuksakan ati. Aromasin ogé kudu datang di leungeun kana ngahambat aromatization, anu tanggung jawab formasi esterogen jeung ingetan cai.

Hasil Dianabol téh biasana noticeable dina minggu mimiti nyokot eta. Di dieu nyaeta estimasi on sabaraha beurat bisa mangtaun ti siklus pinuh;

Jaman (minggu) Massa (pon)
1 5 - 7
2 10
4 17
6 26

Pos Daur Terapi

Di tungtung genep minggu, perlu mertimbangkeun hiji terapi pos-siklus ulah suprési hormon dina kelenjar hipofisis. Dina kalolobaan kasus, siklus bakal nurunkeun kadar téstostéron. Ku alatan éta, nu nuju tasked pikeun mastikeun nu mulih tingkat ka normal lest anjeun leungit massa otot geus akumulasi. terapi nu lasts nepi ka opat minggu.

Dianabol (D-bol) Sisi Balukar: Kumaha mun Hindarkeun efek samping

Dianabol stéroid nyaéta mangpaat ngan lamun make eta bijaksana bari tempo precautions jeung resiko aub. Beuki Anjeun ningkatkeun dosage, nu luhur likelihood ngalaman efek samping parna.

  • ingetan cai atawa bloating
  • Enlargement tina prostat
  • galur haté
  • Suprési kelenjar hipofisis
  • Gynecomastia
  • jarawat
  • insomnia
  • darah tinggi
  • tumuwuhna bulu abnormal
  • baldness pola jalu
  • Ruksakna ati
  • Virilization atawa ciri seksual lalaki di bikang kayaning grup titinada vokal jero, tumuwuhna abnormal tina bulu, atawa enlargement tina itil nu.
  • Paningkatan dina koléstérol LDL goréng sarta panurunan dina koléstérol HDL alus

Kumaha Hindarkeun na Atur Dianabol Sisi Balukar

  1. Paké mangrupa inhibitor aromatase atanapi hiji anti éstrogén

Dbol boga kacenderungan di aromatizing kana éstrogén. Lamun aya teuing tina hormon ieu awak, hasil nu ingetan cai, bloating, infertility, gynecomastia, atawa depresi.

Warta alus nyaeta nu tiasa make tanda inhibitor aromatase pikeun meungpeuk konversi dbol kana éstrogén. Sababaraha conto kaasup letrozole, Aromasin, sarta Arimidex. Mastikeun Anjeun nyandak suplemén ieu salila siklus Dianabol jeung terapi pos siklus.

  1. suplemén ati Kaséhatan

The suplement pangalusna kedah ngaleutikan karacunan ati ku cara ngurangan karuksakan oksidatif. Lamun ngandung susu thistle, NAC, TUDCA, diantara bahan euyeub sejen, nu hartina eta fits tagihanana.

  1. suplemén kolesterol

Anjeun kudu mawa Dianabol ditéang jeung mineral anu ngaronjatkeun kadar kolesterol. Sababaraha ieu nambahkeun-ons kaasup béas beureum kapang, minyak lauk, niacin, atawa ko-énzim Q10.

  1. Candak téstostéron

Biasana, jumlah téstostéron dihasilkeun ku awak moal cukup salila siklus Dbol. Lamun tingkat nu ngalir low, prosés otot-gedong oge bakal warung. Ku alatan éta, stacking sababaraha suplemén téstostéron jeung Dianabol bakal nulungan urang ngahontal éta tujuan Anjeun.

  1. Pariksa dina diet Anjeun

Candak pangan beunghar asam lemak omega jeung protéin séhat. Hidangan-gajih tinggi anu ngabalukarkeun primér ingetan cai, ku kituna, paningkatan dina tingkat tekanan getih.

  1. Candak dosis leutik tur dikawasa

Beginners teu kudu ngaleuwihan dosis of 20mg / dinten. Sanajan sababaraha bodybuilders seasoned bakal résiko nyokot nepi ka 100mg of stéroid anu, prakna nya unsafe. Lamun kudu ningkatkeun kuantitas, 50mg nyaeta katuhu kabeh. dosage tinggi pakait jeung efek samping akut sapertos élévasi tekanan getih.

Candak dicatet yén siklus Dianabol kedah panungtungan antara genep jeung dalapan minggu.

  1. Dianabol Contraindications
  • Barudak, rumaja, atanapi saha ngora ti 30 taun

Dina barudak, nyandak Dianabol bakal ngaganggu maturation tulang jeung ngembangkeun seksual.

  • ibu hamil

stéroid nu bisa ngakibatkeun Abnormalitas boh

  • moms Breastfeeding
  • penderita kanker payudara sarta prostat
  • Hypercalcemia

Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Dianabol Bubuk Pikeun Sale

Dianabol Review

  • Gains Massa masif

Anjeun bakal dimimitian noticing efek geuwat Anjeun ngamimitian dosage nu. Anjeun malah teu kedah ngabandingkeun Dianabol sateuacan na sanggeus poto kana catetan bédana. Sanggeus minggu kahiji, awak anjeun bakal muncul lengkepna, tur Anjeun bakal ngalaman gain beurat signifikan.

Bari exercising dina gim, anjeun bakal kudu cukup kakuatan pikeun ngalakukeun workouts sengit atanapi angkat beurat beurat. Nepi ka tungtun taun siklus, Anjeun baris geus miboga hal deukeut 20lbs.

  • Boosts kaluaran Hormon Tumuwuh Asasi Manusa

Ubar ieu diantara sababaraha stéroid légal nu ngamajukeun hormon pertumbuhan. Lamun ngagabungkeun tumpukan Dianabol ku diet sehat tur workouts biasa, stéroid anu gawéna magic. Padahal Anjeun mangtaun sababaraha massa lumrah, gajih awak anjeun ngurangan sacara signifikan.

  • Gampang dianggo

Paling stéroid pikeun diobral téh injectable. Sanajan kitu, Dianabol ieu oral dikaluarkeun ngaliwatan Pél, tablet, capsules, atawa dina bentuk cair. Anjeun oge bisa ngalakukeun resep bubuk Dianabol anjeun sarta ngaropea dosage nu.

  • Balukar samping

Efek samping dbol deadliest anu darah tinggi, karuksakan ati, sarta gynecomastia. Kanyataan yén dada anjeun janten mysteriously pinuh dina minggu kirang ti tiasa determent a. Anjeun tiasa ngatur sesa efek samping ku observasi disiplin pribadi tur nuturkeun arah, tapi gynecomastia téh teu bisa kakadalian.

efek samping séjén nu ngadamel bodybuilders tetep kaluar ubar ieu anu kemungkinan of infertility, masalah haté, sarta karuksakan ati.

  • Bérésan

Lamun anjeun meunang ngadangu ngeunaan stéroid anabolik, sababaraha patarosan pasti bakal ras ngaliwatan pikiran anjeun. "Nyaeta Dianabol légal?","Dupi abdi tiasa meunang dosis anu tanpa resép valid?","Nalika anu stéroid nimukeun?"Na queries sarupa. Artikel luhur boga sagala jawaban nu geus nyobaan pikeun manggihan.

Dbol pikeun diobral éta nyebar diantara 1960 na 1970 era stéroid bodybuilding. Sanajan kitu, efek samping na dijieun FDA ngararangkay salaku zat kelas III sarta ngawatesan pamakéanana. Di Amérika Serikat, Dianabol nyaéta sadia ngan via resép.

1 likes
11243 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.