AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Kabéh The Hirup Ngeunaan Trenbolone Enanthate Bubuk

Anjeun mikir incorporating sababaraha stéroid kuat di rezim bodybuilding anjeun? Muhun, Trenbolone enanthate bubuk bisa jadi jalan pikeun buka. Candak katingal di aspék kritis ubar, mangpaatna, efek samping, kumaha cara na sangkan meuli hiji.

Trenbolone Enanthate Sajarah

Dina awalna, Trenbolone éta hiji ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan lisan pikeun ningkatkeun gains otot dina sapi. Ieu mimitina sumping kana ayana dina mangsa pertengahan 60s ngaliwatan Company Jerman, Hoechst-Roussel. Pabrik branded produk Pangajaran sarta Palatihan Atikan maranéhanana, Finajet. Dina waktu nu sarua, Trenbolone enanthate bubuk éta hiji subjék panalungtikan di Los Angeles di University of California.

Produksi Tren Ace Jerman Ieu massana popularitas pikeun bari dugi discontinuation na di 80s telat. A sababaraha taun engké, pabrik manufaktur sejen di Perancis datang nepi ka manusa-grade trenbolone hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan) di handapeun ngaran merk, Negma. Hanjakal, ieu teuing ieu illegalized di 1997.

Tungtungna, Trenbolone enanthate mucunghul di ramé salaku hiji produk bebas di 2004 ku labél brand, trenabol. Britania Naga Company dijieun stéroid salaku hiji produk lab bawah tanah. Sanajan Corporation indit kaluar tina bisnis di 2006, brand masih aya di pasar hideung.

Padahal Tren A ngarangkep salaku ubar pharma na vet kelas, Tren E jeung Parabolan anu mastikeun pikeun pamakéan manusa.

Naon Trenbolone Enanthate Bubuk?

Trenbolone enanthate mangrupakeun sanyawa sintétik jeung CAS euweuh 10161-35-8. Ieu bahan baku, nu némbongkeun duanana anabolik jeung ciri androgenic. bubuk Tren E nyaéta enanthate éster C17β, sarta eta asalna tina nandrolone (19-nortestosterone).

Kawas Deca Durabolin, Tren lacks hiji atom karbon dina posisi 19th na. Sanajan kitu, struktur unik sanyawa urang pitur beungkeut karbon ganda duanana di posisi 9th na 11th.

Aya tilu tipe Trenbolone pikeun dijual, jeung Abdi gé ngajelaskeun kumaha aranjeunna béda. Harta silih diantara sanyawa ieu teh kimiawi sarta setelan hormonal. Sanajan kitu, éta dina lampiran of éster nu ngabejaan kadua jari eta.

Éster ngatur aktivitas ngaleupaskeun tina hormon Trenbolone dina awak. A ngabandingkeun rusuh antara trenbolone asétat jeung éster enanthate nunjukeun yen kiwari dimungkinkeun ngabogaan panjang satengah hirup jeung tindakan lalaunan ti urut. Pikeun Tren E, nu éster enanthate nyaeta di group 17-béta-hidroksil struktur na. base Trenbolone mangrupa variasi séjén, sanajan eta lacks éster.

Mangpaat poko bubuk enanthate Trenbolone aya dina pabrik stéroid anabolik. Éta dipercaya jeung lima kali leuwih kuat batan téstostéron. Intina, eta hartina lamun nyandak ngan 200mg of Tren E, efek jeung hasil bakal tally kalawan pamaké séjén nu geus dihakan 1000mg tina téstostéron

Trenbolone Enanthate téstostéron
rating anabolik 500 100
rating androgenic 500 100

Trenbolone Enanthate vs Trenbolone asétat

Dua stéroid nyaéta ampir identik, tapi bédana asalna tina segi potency jeung speed of Peta. Laju nyerep jeung ékskrési Tren A nyaéta leuwih gancang ti of tara anak, ku kituna, nu pondok trenbolone asétat satengah hirup. Ku sabab kitu, awak anjeun bakal ngadaptar hasil trenbolone enanthate positif dina laju knots.

Kauntungan utama Tren E téh nya éta boga sababaraha efek samping. Mun anjeun teu mibanda titik lemes keur pricks jarum, teras ieu jalan balik. Barina ogé, dosage kasebut kakara dua kali saminggu bari Tren Ace merlukeun dinten-ka poé suntik intramuscular.

Trenbolone enanthate mangrupa idéal pikeun stéroid seasoned bodybuilding saprak newbies bisa manggihan eta teuas pikeun mulasara atawa nyaimbangkeun tingkat getih. Ieu alus teuing pikeun maranéhanana dina siklus motong.

Kabéh The Hirup Ngeunaan Trenbolone Enanthate Bubuk

Naon Trenbolone Enanthate Bubuk anu dipaké pikeun?

Trenbolone bubuk mangrupa bahan primér dina produksi suntik trenbolone enanthate. Sanyawa kimia nyaéta pikeun kagunaan klinis.

Tren E nyaéta Champ dina otot-wangunan, boosting of physique, sarta enhancing kinerja bodybuilders atanapi atlit. Kalawan stéroid ieu, anjeun bisa ningkatkeun massa otot tanpa gaining lemak awakna teu perlu. Sahenteuna, éta diantara sababaraha obat nu bisa Anjeun tumpukan salila motong na bulking fase.

Di sagigireun keur stéroid desainer, bubuk Trenbolone E ngarupakeun unsur signifikan yen peneliti sarta sarjana dipaké dina panalungtikan ilmiah. Cai mibanda sababaraha nilai klinis, utamana lamun deriving ubar, nu tiasa alamat leungitna otot diantara penderita manula.

Kumaha Dupi Trenbolone Enanthate Gawé?

Nyerep tur métabolisme Trenbolone enanthate lumangsung dina ati. obat ngabogaan pangirut tinggi pikeun sél reséptor androgén nu jawab ciri séksual sekundér jalu. Kusabab teu aromatize kana éstrogén, stéroid anu ngabalukarkeun lean gain otot.

Ayana Tren E dina awak ngaronjatkeun asupan ion amonium ku otot jeung pamutahiran saterusna dina sintésis protéin. Sanajan gawe dina jaringan otot, stéroid ieu ngarangsang napsu jeung ngurangan laju katabolisme atanapi otot-wasting kaayaan. Sajaba ti mengikat kana AR, sanyawa nu ogé nempel kana sél lemak, ku kituna, facilitating lipolysis.

Bari dina ginjal, Tren teu ngalaman formulir salah sahiji modifikasi sarta ngayakeun henteu eta ngarecah. Ku sabab kitu, tamba boga épék ngarugikeun kana sistem urinal. Ékskrési nyaéta ngaliwatan cikiih.

Trenbolone Enanthate Satengah kahirupan

enanthate trenbolone ieu mangrupa satengah kahirupan antara 8 mun 12 poé. Keur hiji éster lila, Trenbolone Enanthate tindakan laun dina awak kalayan laju diserep slow. Ku sabab eta lingers dina Sistim manusa pikeun sababaraha poé saméméh ékskrési.

Kumaha Long teu Trenbolone Enanthate Cicing Dina System anjeun?

Lamun angka kaluar satengah-umur hiji stéroid anabolik, janten gampang keur estimasi jumlah waktu ubar ieu bakal tetep dina sistem. durasi ieu ogé dipikawanoh salaku waktos deteksi.

Lamun anjeun ngalakonan hiji test stéroid, Trenbolone Enanthate bakal némbongkeun nepi lima bulan sanggeus anjeun kaluar ti siklus tren. alesan teh nya eta métabolisme -na lumangsung di Pace hiji kéong urang. Sagedengeun ti eta, kanyataan yén sanyawa ieu ciri anu éster panjang sarta anu injectable nyumbang ka tunda di saluran getih.

Lamun nyokot test cikiih sanggeus lima bulan, sampel bakal négatip. Najan kitu, anjeun kudu nempatkeun dina pikiran nu stéroid sejenna maneh bakal jadi stacking dina siklus tren bakal mangaruhan kana waktos deteksi. Salaku di kiwari, aya euweuh hal cara nambahkeun atawa doping ngalawan atlit profésional tentang pamakean Trenbolone.

Naon The Mangpaat Trenbolone Enanthate?

Rusiah tina benefiting tina stéroid anabolik nyaeta ku nuturkeun precautions. Anjeun halah ngartos tur beuratna resiko sateuacan dimimitian siklus nu. Menikmati kauntungan trenbolone enanthate, Pastikeun pikeun digawe kaluar rutin bari ngajaga diet kalori-gratis.

Di dieu urang téh naon nyangka kana tren:

-Sintésis protéin

Sintésis protéin sok sabanding jeung ukuran otot dina awak urang. Nu leuwih luhur laju anak, beuki otot anjeun dipikaresep amass. Naon deui, protéin ngajaga jaringan aya na ogé speeds up prosés recovery.

-Gains Otot lean

Alatan sipat androgenic luhur stéroid ieu, awak anjeun bakal ngabales tumuwuhna gancang otot.

-Ningkat dina ketahanan nu

Trenbolone boosts jumlah sél getih beureum, sahingga, nyieun eta sanggup transporting langkung gizi sarta oksigén. oxygenation maksimum sarua jeung tingkat énergi tinggi.

Anjeun angkat Heavyweights anjeun atanapi ngalakonan sababaraha workouts sengit, anjeun moal ngagem diri kaluar. awak bakal ulang energize sarta ngajamin ketahanan maksimum sarta stamina.

-Boosts Kakuatan sarta Performance

Dina ahir tilu opat minggu dina siklus trenbolone, pastikeun pikeun ngadaptar paningkatan dina kakuatan. alesan teh nya eta tamba ngaronjatkeun stamina anjeun, ngurangan waktu recovery, sarta ngaronjatkeun daya tahan nu. Powerlifters pasti bakal balik gélo ngeunaan manfaat ieu.

-Ngabalukarkeun Nitrogén ingetan

Nitrogén mertahankeun jeung promotes anabolisme, ku kituna, initiating sintésis protéin dina otot. prosés ieu téh jawab pertumbuhan otot. Sagedengeun ti eta, sakumaha awak nganggap nagara anabolik, tamba nyegah katabolisme jeung aspék otot-wasting patali.

jaringan otot ngandung ampir 16% nitrogén. Pikeun salami anjeun mertahankeun nilai ieu, anjeun bakal tetep anabolik.

-nol Aromatization

Trenbolone Enanthate nyaeta diantara nu stéroid anabolik sababaraha, nu teu aromatize kana éstrogén. Ku alatan éta, anjeun kurang kamungkinan kana ngalaman ciri awewe-kawas lamun dina eta.

Naon ngajadikeun stéroid pikeun ngarobah kana éstrogén gampang nyaeta ayana hiji atom karbon dina posisi 19th. Pikeun sanyawa 19-nortestosterone, hidrogén ngagantikeun atom karbonna.

Kabéh The Hirup Ngeunaan Trenbolone Enanthate Bubuk

-Bulking Daur

Dina siklus tunggal, anjeun tiasa mangtaun deukeut pon 20. Teu kawas paling stéroid anu gains hasil tina beurat cai, Tren E boosts pertumbuhan otot bari dina waktu anu sarua ngaduruk nu lemak awakna tambahan.

stéroid anu micu insulin-kawas pertumbuhan faktor-1 (IGF-1). hormon protéin ieu jalan mun rejuvenate awak sarta ngaktipkeun sél, ligamén, jaringan otot, kartilage, sarta tulang.

-kortisol antagonis

Mun anjeun dina siklus motong, hal panungtungan anjeun gé hayang ngumpulkeun anu lemak awakna. Glucocorticoids beuratna handap pertumbuhan otot jeung ngagancangkeun gain beurat. Trenbolone E tindakan ku clamping handap on kortisol nu.

-Kekecapan gizi

Alatan paningkatan dina sel darah merah, awak anjeun tiasa ngamaksimalkeun unggal gizi nu meakeun kawas kumaha eta tuh saméméh anjeun on stéroid anu. Sahenteuna, awak anjeun tiasa akun pikeun komo milligram sahenteuna protéin, vitamin, lemak, jeung karbohidrat nu ingest.

efisiensi Feed mangrupakeun salah sahiji kauntungan trenbolone enanthate signifikan yen outweigh stéroid lianna.

-Sababaraha Pricks jarum

Kalawan Tren E, anjeun ngan bakal prick otot anjeun dua kali saminggu. Muhun, info ieu warta alus kana guys trypanophobic.

-Non-toksik mun Ati nu

Lolobana, stéroid anabolik lisan nu perhatian pikeun hepatoxicity. Keur hiji ubar injectable, Trenbolone bakal ulah ngaliwatan ati dina mangsa pharmacokinetics na. Lamun lumangsung gaduh sababaraha isu ati bari on tren, Anjeun kedah ngalepatkeun ka tumpukan stéroid anjeun ngagunakeun.

-ngaduruk gajih

Mun anjeun unsure tina naon nyangka kana tren salila siklus motong, didieu mangrupa hint gratis. Trenabol baris mantuan anjeun ngaduruk nu lemak sarta kalori tambahan. Rata-rata, anjeun tiasa leungit deukeut 1% tina beurat awak anjeun sanggeus fase nu.

-Ngurangan waktu recovery

Kalawan Tren E, Anjeun tiasa ngalakukeun workouts sanyawa sengit tapi tetep meunang énergi neruskeun.

Trenbolone Enanthate Daur

A has siklus Trenbolone lasts nepi ka dalapan minggu, tapi pamaké canggih tiasa ngalakukeun 12 minggu. Harta paling astounding of Trenbolone enanthate nyaeta nu bisa tumpukan eta kalawan sagala Aas lianna. Anjeun tiasa ngalakukeun stacking mun ngaleutikan efek samping na naekeun kinerja stéroid anu.

Mastikeun pikeun ngasupkeun téstostéron dina ati-musim na motong fase saperti eta mantuan saimbang hormon téstostéron alam dina awak mangsa PCT. Pikeun pamaké jangka panjang, totting up Dianabol atanapi Anadrol bakal boga dampak positif kana kinerja Anjeun. Sanajan kitu, pastikeun pikeun ngawates dosage sahiji sanyawa aromatizable lest Anjeun worsen efek samping.

Mun anjeun stacking dina siklus Tren E, Kuring nyarankeun Primobolan, Masteron, sarta Halotestin. Winstrol, bubuk téstostéron enanthate, Sarta Anavar tumpukan ogé kalawan tren di siklus bulking.

Dina ahir fase Trenbolone, anjeun halah ngahaturanan ka opat minggu hareup dina perlakuan siklus pos (PCT). Paranti bet kitu inevitably baris nurunkeun kadar téstostéron, narik ati depresi, sarta parah kénéh, leungit kabeh massa otot. Sababaraha suplemén PCT mertimbangkeun anu Nolvadex na Clomid.

Di handap ieu conto tina hiji siklus enanthate Trenbolone standar kalawan stacking relevan;

Daur panengah

The Phase motong

minggu Trenbolone Enanthate téstostéron Enanthate Winstrol
1-7 400mg / minggu 750mg / minggu -
8-12 400mg / minggu 750mg / minggu 50mg / eod (unggal poé lianna)

The Bulking Phase

minggu Trenbolone Enanthate téstostéron Propionate Primobolan
1-10 400mg / minggu 200mg / eod 600mg / minggu
11-12 - 200mg / eod -

Canggih Bulking Daur

minggu Trenbolone Enanthate téstostéron Enanthate Anavar Primobolan
1-10 400mg / minggu 1000mg / minggu 90mg / minggu 600mg / minggu
11-12 - 1000mg / minggu 90mg / minggu -
13-14 - - 90mg / minggu -

Pos Daur Terapi

Langsung saatos anjeun ngaliwatan jeung siklus enanthate Trenbolone, pastikeun nyandak 50mg of Clomid per poé. Anjeun kudu nuluykeun jeung dosis keur poé 21 salajengna. Dina waktu nu sarua, mastikeun pikeun administer 20 - 40mg of Nolvadex keur sapuluh poé.

Trenbolone Enanthate dosage

Trenbolone enanthate nyaéta sadia dina bentuk injectable. Rata dosage Trenbolone enanthate perenahna antara 75mg mun 100mg, anu geus anjeun ngagaduhan nyandak dua kali saminggu ngaliwatan gluteal atanapi pingping suntik otot. persamaan Ieu ngandung harti yén dosing mingguan ragrag dina lingkup 150mg mun 200mg.

Pikeun antara, Anjeun tiasa ngalakukeun antara 200 - 400mg / minggu paduli naha tujuan anjeun motong, bulking, atawa gaining kakuatan.

Sanajan 75 - 100mg bakal dianggo magic, pamaké canggih tiasa nyandak saloba 400mg dina dosis tunggal. Mun dosage Anjeun ngaleuwihan nilai ieu, hasil trenbolone enanthate bakal kaluar tina dunya ieu. Sanajan kitu, dina tungtung éta sadayana, anjeun bakal kudu meunang malah jeung efek samping ngarugikeun.

bubuk Tren E teu sasaena kanggo pamakéan kalawan awéwé. alesan teh nya eta ubar ieu némbongkeun sipat androgenic ekstrim, nu bisa jadi teu augur ogé kalawan kasaimbangan hormonal bikang. Candak, misalna; virilization bisa lumangsung kalawan tanda kayaning itil elongated.

Ubar ieu potent pikeun beginners jeung panengah pamaké stéroid. Keur lima kali anabolik ti téstostéron, Trenbolone mangrupa idéal pikeun bodybuilders keras core. Lamun nuju dimimitian, Anjeun kedah parios kaluar for nguruskeun luar biasa ti Aasraw trenbolone asétat bubuk suppliers.

Trenbolone Enanthate Balukar Sisi

Efek samping tina stéroid bodybuilding téh gumantung sababaraha faktor. Contona, dina luhur dosage, nu leuwih rawan awak anjeun kana gejala. Sagedengeun ti eta, urang anu béda. Daging Hiji lalaki urang tiasa racun sejen salah urang, anjeun nyaho.

  • jarawat
  • baldness pola jalu
  • Insomnia sarta pola sare kaganggu
  • Kanaékan tekanan getih
  • sweating parna peuting
  • tingkat low tina téstostéron
  • Prostat enlargement (benign prostatik hyperplasia)
  • agresi
  • sénsitip
  • kolesterol irregularities
  • batuk Tren
  • tumuwuhna abnormal tina bulu
  • Resiko tina gynecomastia alatan prolactin

Kumaha Hindarkeun Trenbolone Enanthate Balukar Sisi

Sababaraha efek samping trenbolone luhur téh rada manageable. Candak, misalna, upami anjeun genetik rawan ciri androgenic kayaning jerawat atawa baldness pola jalu, Anjeun kedah tahan deui tina nyokot stéroid anu.

Lamun Anjeun ngalaman sweating parna, mastikeun nginum nyatu cai tetep diri caian. Dina ahir daur tren, pastikeun pikeun boga PCT mun kick mimitian tingkat téstostéron.

Dina leuwih titik nyokot-imah, téstostéron halah jadi bagian jeung matak tina tumpukan Anjeun. alesan teh nya eta Trenbolone per se bakal mungkas nepi suppressing produksi alami téstostéron.

Dimana abdi tiasa meser stéroid pikeun bodybuilding?

Mun anjeun novice di bodybuilding, Chances téh, sual mimiti Anjeun indit kawas, "Dimana kuring bisa meuli stéroid pikeun bodybuilding nalika aranjeunna geus haram?"

Nyokot napas jero sarta baca payun alatan urang geus retak babadean nu.

Kabéh The Hirup Ngeunaan Trenbolone Enanthate Bubuk

-Meuli Trenbolone Enanthate

Dina kalolobaan nagara, Trenbolone pikeun diobral sarta turunan na nu haram. Pabrik jeung meuli stéroid anu henteu panjang lumaku pikeun duanana kagunaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan sarta klinis. Ku alatan éta, lamun rék mesen sababaraha pikeun rezim bodybuilding stéroid, anjeun saena sangkan ngagunakeun pasar hideung.

Di AS, misalna FDA geus ditarik colokan dina produksi, pamakéan, sarta kapamilikan tren. Ti watesan ieu, anjeun alami bisa dicindekkeun yén aya parusahaan farmasi di Amérika Serikat ngabogaan persetujuan FDA ka rancang stéroid ieu. Sanajan kitu, lamun kudu nyieun impor légal, pastikeun janten hiji hewan asli atawa panalungtik ilmiah.

Sanajan Tren E haram di AS, UK, Australia, jeung Kanada, kalolobaan nagara di Wétan Tengah jeung Afrika teu dibikeun damn dina régulasi pamakéan na. Di Kanada, éta téh ubar Jadwal IV dina Zat Act dikawasa. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun kasempetan jeung néangan trenbolone asétat bubuk suppliers kawas www.aasraw.com.

Teu kawas dua varian trenbolone sejen, Tren E ngarupakeun rada teuas pikeun manggihan. Najan kitu, anjeun tiasa boh milih pikeun hiji parusahaan basis internét atawa sumber stéroid ti hiji supplier gym lokal. Jalan, pastikeun pikeun nguji originalitas maranéhna lest maneh turun mangsa tina tiruan jeung produk unsterilized.

-Trenbolone Enanthate Harga

Trenbolone harga enanthate gumantung kana sababaraha faktor. Contona, meuli ti supplier gym lokal tiasa alesan mahal ti purchasing langsung ti hiji toko online. Sagedengeun ti eta, unggal produsén boga tag harga maranéhanana.

Dina hiji skala rata, a vial 10ml of Tren E waragad antara $ 75 na $ 130 keur konsentrasi 200mg.

-Beuli Tren E Online

Stéroid pikeun diobral téh teuas datang ku, alatan éta hukum FDA ketat. Mun anjeun anu novice di hacks bodybuilding ieu, anjeun pernah kedah percanten sagala Labs underground meunangkeun ka rancang tinggi-grade Tren. Anjeun teu hoyong risiko hirup anjeun tempo yén sababaraha ngahasilkeun sanyawaan maranéhanana jeung kontrol kualitas enol na euweuh peraturan.

Patarosan salajengna dina pikiran anjeun lajeng kedah "Dimana kuring bisa meuli stéroid pikeun bodybuilding?" Muhun, abdi gé ngajelaskeun. Hiji warung online nyaeta merenah saprak eta ngaheéat duanana waktos anjeun sarta duit.

Pastikeun pikeun ngabandingkeun Trenbolone harga enanthate antara sellers béda, pariksa rating anu supplier urang, sarta kalenturan kiriman. Sagedengeun ti eta, ramatloka kudu masihan salembar informasi komprehensif ngeunaan Tren E. info ieu ngawengku mangpaat, efek samping trenbolone, dosage, sarta kumaha carana ngokolakeun efek samping.

Trenbolone Enanthate masak Resep

Sanajan anjeun bisa meuli produk siap-to-nyuntik, Anjeun masih tiasa mésér bubuk Tren E atah jeung datang nepi ka resep nu Anjeun hoyongkeun. Metoda ieu henteu ngan affordable tapi ogé cara pangalusna tina Nyieun husus dosage enanthate Trenbolone Anjeun.

Kabéh The Hirup Ngeunaan Trenbolone Enanthate Bubuk

Trenbolone resep enanthate:

Pikeun 100ml di 100mg / ml, anjeun bakal kudu;

10g (7.5ml) bubuk Trenbolone E

10ml of Benzyl bénzoat (10%)

2ml of benzyl alkohol (2%)

80.5ml of grapeseed, wijen, atawa minyak kalapa

Pikeun 100ml di 200mg / ml, Anjeun merlukeun;

20g (15ml) bubuk Trenbolone E

15ml of Benzyl bénzoat (15%)

2ml of benzyl alkohol (2%)

68ml tina minyak (wijen, grapeseed, atawa minyak kalapa)

Bérésan

Trenbolone Enanthate nyaeta diantara sababaraha kuat stéroid anabolik pikeun diobral dina industri bodybuilding. Kanyataan yén éta lima kali kuat ti téstostéron hartina tamba nyaéta no-buka-zone jeung bikang. Ideally, ukur nyandak eta lamun anjeun hiji pamaké stéroid ngalaman.

Tempo yen eta hiji satengah hirup nambahan, pastikeun ngagunakeun eta nalika bade pikeun siklus panjang. Hal greatest nyaeta nu bisa make eta barengan sagala stéroid anabolik jeung ngahontal cita béda. Rék mangtaun ngajentrekeun, bulk up, atawa motong kana beurat anjeun; Tren E bakal ngalakukeun.

Anjeun wondering naha Trenbolone E bubuk hails salaku "kasar" stéroid anabolik? Muhun, éta alatan sanyawa nu boga satengah-hirup nambahan sarta bakal cicing dina sistem éta pikeun durasi lila saméméh ilangna. Sanajan sababaraha isu négatip timbul, pamaké bakal ngaeureunkeun dosis, tapi efek masih bakal linger keur dua minggu ka hareup.

Rujukan:

William Llewellyn, molekular Gizi, Anabolics, Kaca 491 - 499, 618, 724, 2011.

Kickman, Totong, Farmakologi of anabolik Stéroid, British Journal of Farmakologi, PMC 2439524, Online, 2018.

Wilson, bobodoran, Lambright, C., Ostby, J., Gray JR, le, Dina Vitro tur Dina Vivo Balukar tina 17beta-Trenbolone: ​​a Feedlot kumbah Contaminant, Élmu Toxicological, 2002.

Yarrow, JF, McCoy, SC, Borst, SE, jaringan Selectivity jeung Aplikasi klinis Poténsial of Trenbolone: ​​A potent anabolik stéroid jeung ngurangan androgenic na Estrogenic Kagiatan, PubMed Publications, Online, 2010.

Ojasoo, Raynaud., Unik stéroid Congeners pikeun reséptor Studi, Kangker Panalungtikan, 1978.

0 likes
3531 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.