Nootropic Coluracetam: Kumaha Cara Ngerjakeun Otak sareng Ngubaran Kahariwang
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Coluracetam

Kulawarga Racetam ti Nootropic– Coluracetam

Coluracetam (BCI-540, atanapi MKC-231) mangrupikeun nootropic leyur gajih dina kelas racetam-kelas sanyawa. Coluracetam langkung kuat tibatan racetam asli, Piracetam. Coluracetam dipaténkeun ku Mitsubishi Tanabe Pharma Jepang di 2005. Ngajantenkeun salah sahiji nootropics dumasar kana racetam.

Patén pikeun Coluracetam teras dijual ka BrainCells, Inc. di San Diego, California. BrainCells mangrupikeun perusahaan biofarmaseutik anu dilaksanakeun sacara pribadi khusus pikeun ngembangkeun sanyawa pikeun pangubaran karusuhan déprési utama (MDD), déprési tahan résistansi (TRD), sareng Panyakit Alzheimer.

Coluracetam mirip struktur Piracetam. Sareng sapertos nootropics racetam, ngagaduhan inti pyrrolidone dina inti na. Panilitian klinis pang anyarna nunjukkeun poténsial pikeun ngarawat gangguan déprési, sareng karusakan saraf retina sareng optik.

Coluracetam kuat pisan kolin target paninggalant. Éta naékkeun konvérsi kolék otak anjeun kana acetylcholine (ACh) ngalangkungan prosés pangambilan kolin pangirut (HACU) anu luhur. Anu ningkatkeun kaparigelan, perhatosan kana detil sareng ingetan.

Sababaraha panilitian, sareng pangalaman pribadi nunjukkeun Coluracetam tiasa mangaruhan reséptor AMPA. Ngajantenkeun poténsial nootropic ampakine. Anu tiasa ngajelaskeun épék sapertos stimulan tanpa efek samping tina stimulan tradisional. Coluracetam ogé nunjukkeun sababaraha sipat anu cemas (anti kahariwang) anu ngabantosan ningkatkeun wanda sareng napsu kahariwang.

 

Kumaha Coluracetam karya(Mékanisme Aksi)

Sapertos seueur sanyawa racetam, coluracetam (CAS:135463-81-9) damel utamina ku ningkatkeun tingkat tina neurotransmitter acetylcholine, anu pakait pisan sareng diajar, ingetan, sareng kognisi.

Nanging, cara anu coluracetam ngarobih tingkat asetilkolin unik. Ilaharna, racetams memicu produksi asetilkolin ku ngarangsang reséptor anu saluyu, tapi coluracetam ngalakukeunana ku ningkatkeun panyerapan kolin pangirut anu luhur, atanapi HACU. Sistem HACU nangtoskeun tingkat dimana kolin ditarik kana neuron kanggo dirobih kana asetilkolin.

Ku ningkatkeun tingkat di mana kolin ditarik kana sél saraf, coluracetam ngamajukeun produksi asetilkolin sareng nyababkeun tingkat otak tina neurotransmitter penting ieu naék. Also Éta ogé parantos kabuktosan nyiptakeun paningkatan molekul transporter kolin tinggi afinitas CHT1, anu ngarah kana kasadiaan gancang tina kolin pikeun pangambilan.

Babarengan tindakan ieu ngakibatkeun tingkat luhur asetilkolin, anu aya hubunganana sareng kognisi sareng mémori anu ditingkatkeun.

Coluracetam

mangpaat jeung Balukar Of Coluracetam

 Coluracetam Ngaronjatkeun Memori sareng Diajar

Mangpaat Coluracetam kabuktosan damel dina ngalaksanakeun fungsi kognitif sareng memori dina beurit sareng épék anu sami pikeun manusa. Brain Cells Inc. ngalaksanakeun panilitian anu ngungkabkeun paningkatan pikiran dina beurit saatos nampi AF64A salami dalapan dinten. Pamekaran terus dugi malah saluareun perlakuan. Panyakit Alzheimer ngabalukarkeun tingkat handap asetilkolin. Ku numuwuhkeun asetilkolin dina hippocampus, coluracetam bakal ningkatkeun gejala panyawat Alzheimer sapertos gangguan diajar sareng ingetan anu goréng.

 

 Coluracetam Ngirangan Perawatan-Tahan Déprési

Dina panilitian 101 individu anu depresi, anu henteu ngahontal perlakuan hasilna sareng antidepresan, éta ngagaduhan pangaruh anu konstruktif dina pameuntasan anu jelas dina kualitas kahirupan dina 80 mg 3 kali sapoé. Nanging, ieu mangrupikeun hiji-hijina kajian ngeunaan manusa. Kapasitas anu dicekel pikeun ngaleutikan karesahan glutamat tiasa janten tanggel waler pikeun pangaruh positip na dina perlakuan déprési.

 

 Coluracetam Ngurangan Kahariwang

Dina ulikan beurit, dosis 21 dinten coluracetam nunjukkeun pamutahiran 20% dina kahariwang, anu langkung luhur tibatan 12% pangaruh valium pangaruh dina dosis anu sami dina pangajaran anu sami.

 

 Coluracetam Ngamajukeun Neurogenesis

Sababaraha studi nyebatkeun yén éta ngabantuan ku neurogenesis. Mékanisme primér masih henteu jelas, tapi aya hubunganana sareng administrasiana pikeun sababaraha minggu, anu ningkat dina asetilkolin di daérah hippocampus. "Patén nyatakeun yén éta ngamajukeun kamekaran sél saraf (neurogenesis). Mékanisme na henteu dipikaterang, tapi panginten aya hubunganana sareng kanaékan hippocampal acetylcholine nalika coluracetam dosed unggal dinten salami sababaraha minggu. "

 

 Coluracetam Ngabantosan sareng Schizophrenia

Coluracetam ningkatkeun kagiatan ChAT dina beurit kalayan karusakan sél saraf. Kanaékan ieu nunjukkeun éta tiasa nguntungkeun penderita skizofrenia ngalangkungan énzim anu sami ieu. Langkung seueur panilitian sacara langsung pikeun jalma anu gaduh skizofrenia dina waktosna.

 

 Coluracetam Ningkatkeun Panon Panon

Coluracetam parantos nunjukkeun kakuatan optikna sapertos ningkat pangakuan warna, visi, sareng vividness. Khususna, éta ngamajukeun kamekaran saraf pikeun panyakit retina degenerative. Seueur panilitian nyebatkeun visi warna anu langkung saé sareng ngasah tina panon, tapi henteu aya panilitian ilmiah anu mastikeun pangaruh ieu.

AASraw mangrupikeun produsen profesional Coluracetam.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

Kumaha Cara Coluracetam Di Brain?

Coluracetam ningkatkeun kaséhatan otak sareng fungsi ku sababaraha cara. Tapi dua khususna menonjol.

Coluracetam naekeun otak anjeun's kolin pangambilan ku nargétkeun sareng damel sareng prosés pangambilan kolin pangirut (HACU) anu luhur dina neuron otak.

Asétilkolin (ACh) diwangun ku kolin sareng asétat. Ieu kedah sayogi kana terminal neuron sepanjang waktos. Sangkan ACh tiasa disintésis iraha diperyogikeun.

Kolin gratis anu beredar dina getih nyebrang panghalang getih-otak. Sareng dicandak ku terminal neuron cholinergic. Éta bakal dicandak kana neuron ku sistem pangambilan kolin pangirut (HACU) anu luhur. Sintésis ACh lumangsung dina sumbing sinaptik. Spasi antara neuron nalika ngumbara kana neuron.

Sistem HACU gumantung kana suhu, énergi-, sareng natrium. Sistem ieu mangrupikeun cara utami anu kolin diperyogikeun pikeun sintésis ACh diangkut kana neuron. Sareng mangrupikeun léngkah anu ngawatesan dina ngahasilkeun neurotransmitter kritis ieu. Nalika sistem ieu rusak atanapi henteu tiasa dianggo épéktip sapertos anu dirancang, anjeun bakal ngalaman masalah sareng mémori, diajar, sareng kabut uteuk.

Coluracetam pangaruh prosés ieu sareng ngabantosan dianggo langkung éfisién. Nyatana, sigana naekeun prosés HACU. Malah dina neuron rusak. Ngaronjat asetilkolin dina neuron ngabantosan ningkatkeun mémori, naekeun kognisi sareng nyayogikeun kamampuan nyandak kaputusan anu langkung saé.

Coluracetam ogé sigana ningkatkeun poténsi poténsi AMPA. Reséptor AMPA kapangaruhan ku glutamat. Anu jalan dina uteuk sareng sistim saraf pusat pikeun ningkatkeun kasadaran sareng kognisi.

Coluracetam tiasa dianggo sareng duanana poténsi poténsi AMPA sareng ningkatkeun panyawat kolin. Kombinasi ieu sigana ngabantosan ningkatkeun gangguan haté tanpa mangaruhan tingkat serotonin.

Serotonin Selective Reuptake Inhibitors (SSRIs) nyaéta metoda médis mainstream pikaresep ayeuna pikeun kaayaan gangguan mood sareng déprési. Aranjeunna sumping sareng daptar épék samping anu ngarugikeun. Sareng ulah dianggo pikeun unggal pasién anu déprési.

Panaliti ngalaporkeun yén Coluracetam éta nguntungkeun dina ngarawat déprési klinis utama sareng gangguan karesahan. Tanpa mangaruhan kadar serotonin dina uteuk. Sareng tanpa efek samping anu ngalir kalayan serotonin ngaganggu.

Coluracetam

Coluracetam Pamakéan: Dosis Sareng Tumpukan Kanggo Rujukan Ngan

Coluracetam mangrupikeun sanyawa anu teu aya dina tuangeun mana waé sareng awak urang henteu tiasa ngahasilkeun. Maka, hiji-hijina cara pikeun ngahasilkeun mangpaat molekul ieu nyaéta ku cara suplemén.

Coluracetam biasana dijual dina bentuk bubuk atanapi kapsul sareng tiasa diminum sacara lisan. Dosis ogé tiasa dicandak sacara subling (dina basa) pikeun nyerep anu langkung gancang sareng éfisién.

Kusabab coluracetam mangrupikeun agén anu khusus kuat, disarankan pikeun ngamimitian ku dosis épéktip panghandapna. Upami anjeun mendakan anjeun kedah ningkatkeun dosis kanggo ngaraos manpaatna, ieu kedah dilakukeun laun sareng henteu kedah ngaleuwihan 80mg.

Coluracetam henteu toksik sareng dianggap aman sareng ditoleransi kalayan saé. Ngan aya sababaraha efek samping anu jarang aya hubunganana sareng sanyawa, sapertos kahariwang, nyeri sirah, kacapean sareng seueul. Efek samping ieu jarang sareng biasana ngan ukur lumangsung nalika teu aya kolam renang sateuacanna anu cekap ageung tina kolin kanggo digunakeun pikeun sintésis asetilkolin. Ieu naha urang nyarankeun ngamimitian sintésis-kanaékan coluracetam ku paningkatan tingkat kolin sapertos citicoline.

Coluracetam tiasa berinteraksi sareng sababaraha ubar, khususna anu berinteraksi sareng reséptor NMDA. Ieu kalebet suprési batuk sareng ubar bius. Bahan-bahan sanés anu berinteraksi sareng sistem cholinergic, sapertos pangobatan glaucoma sareng nikotin, ogé tiasa berinteraksi sareng épék coluracetam. Coluracetam tiasa ngungkulan épék ubar anti kolinergik (sapertos sababaraha Benadryl, sababaraha antipsychotics sareng pangobatan Parkinson).

Sapertos suplemén naon waé, upami anjeun nuju nginum obat atanapi ngagaduhan kaayaan kaséhatan anu mendasar, wajar yén anjeun nyarios ka dokter sateuacan ngamimitian tambahan réjim.

 

 How To tumpukan Wsaring Wi Narkoba Lain

♦ Coluracetam mangrupikeun molekul anu leyur dina gajih, janten langkung saé ditumpukkeun sareng gajih anu séhat sapertos minyak kalapa atanapi MCT.

♦ Coluracetam ogé kedah ditumpuk sareng suplement kolin sapertos citicoline. Citicoline ningkatkeun kolam renang tina kolin anu sayogi pikeun sintésis. Tumpukanana tiasa nyiptakeun épék anu kuat ku cara ningkatkeun kolin anu aya (citicoline) sareng kamampuan pikeun nyintésiskeun kana asétilkolin (coluracetam).

 

 Dosis anu Disarankeun: 5-80mg per dinten

Kami ngarékoméndasikeun antara 5-80mg coluracetam per dinten.

Wates luhur anu aman pikeun coluracetam nyaéta 80mg per dinten. Najan kitu, urang nyarankeun tetep sareng 35mg per dinten sabab konsékuansi tina dosis anu langkung luhur henteu acan ditiliti pinuh pikeun manusa.

Éta optimal pikeun ngabagi dosis ieu kana dosis énjing atanapi siang. Salaku conto, dosis 20mg 10mg énjing-énjing sareng 10mg salajengna soré.

Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacanna, anjeun kedah ngamimitian di tungtung handap skala dosis. Dimimitian tina dosis épéktip panghandapna bakal ngirangan kamungkinan ngalaman efek samping négatip.

 

Épék Samping Coluracetam

Coluracetam henteu toksik. Janten dianggap ditoleransi sareng aman. Seueur pangguna mimiti-waktos Coluracetam ngalaporkeun kacapean anu sering akibat tina dosis anu teuing.

Émut, Coluracetam jalan ku ningkatkeun panyerepan kolin dina uteuk anjeun. Kolin mangrupikeun prékursor pikeun produksi asetilkolin. Upami henteu cekap kolin sayogi dina sistem anjeun, anjeun bakal ngaraos efek sampingna.

Balukar samping jarang pisan jarang tapi tiasa nyingkahan kahariwang, kacapean, nyeri sirah, nyeri na seueul. Deui, efek samping sering hasilna tina dosis anu ilaharna mah nootropic.

Sakit sirah tina ngagunakeun Coluracetam biasana kajadian nalika anjeun hilap ngagabungkeun sareng suplemen kolin anu saé. Nyeri sirah sering mangrupikeun gejala tina defisit kolin dina uteuk anjeun.

 

Ihtisar- Coluracetam

Coluracetam mangrupikeun anggota anyar ti kelas racetam anu langkung énggal sareng kirang akrab nootropics, tapi éta karesep ku seueur pangguna.

Éta ningkatkeun tingkat asétilkolin '' diajar neurotransmitter '', anu tiasa naekeun kognisi, sareng studi sato nunjukkeun yén éta tiasa ngimbangan kakurangan ingetan tanpa efek samping anu signifikan. Padahal aya sakedik panalungtikan manusa dina coluracetam, panilitian anu aya nunjukkeun yén éta tiasa janten perlakuan anu berharga pikeun kahariwang sareng déprési.

Seueur pangguna percanten salaku pangangkat wanda anu dipercaya sareng panambah memori anu masihan aranjeunna fokus sareng konsentrasi anu langkung saé. Batur nyarios éta masihan aranjeunna sami sareng "visi HD", ngajantenkeun warna langkung cerah, kontras langkung sengit, sareng lampu langkung moncorong.

Coluracetam mangrupikeun sanyawa kuat, janten jumlah dosisna rendah, sareng dipikanyaho gancang-lakonan. Dijual salaku diet tambahan di Amérika Serikat sareng tiasa sacara hukum diimpor ka Kanada sareng Inggris dina jumlah sakedik.

Masih seueur anu kedah dipelajari perkawis coluracetam, tapi katingalina aman pikeun kaseueuran pangguna nalika diurus. Upami anjeun resep pikeun nambihan anu énggal sareng benten pikeun anjeun tumpukan nootropic, coluracetam tiasa janten salah sahiji anu kedah diperhatoskeun.

Coluracetam henteu ngagaduhan seueur panilitian, studi anu sayogi nunjukkeun poténsial anu hébat pikeun panggunaan na. Éta mangrupikeun salah sahiji racetams anu langkung énggal-énggal mainstream, sasarengan Fasoracetam. Nanging, nembé, FDA parantos nyatujuan bentuk "ditingkatkeun" tina Fasoracetam pikeun pengobatan ADHD.

AASraw mangrupikeun produsen profesional Coluracetam.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

rujukan

[1] Brauser D. "Senyawa Neurogenesis-stimulasi Tembongkeun Jangji dina Perlakuan Déprési Utama" Medscape Médis Berita 21 Séptémber 2009

[2] Murai S., Saito H., Abe E., Masuda Y., Odashima J., Itoh T. "MKC-231, paningkatan panyawat kolin, nguatkeun defisit memori anu tiasa dianggo sareng turunna asetilkolin hippocampal anu diinduksi ku etilolin ion aziridinium dina beurit." Jurnal Bagian Neural Transmisi Neural. 1994; 98 (1): 1-13.

[3] Takashina K., Bessho T., Mori R., Eguchi J., Saito K. "MKC-231, paningkatan panyawat kolin: (2) Pangaruh kana sintésis sareng pelepasan asetilkolin dina beurit anu dirawat ku AF64A." Jurnal Transmisi Neural (Wina). 2008 Jul; 115 (7): 1027-35.

[4] Bessho T., Takashina K., Eguchi J., Komatsu T., Saito K. "MKC-231, paningkatan kolin: (1) paningkatan kognitif anu awét saatos administrasi diulang dina beurit anu dirawat ku AF64A." Jurnal Transmisi Neural (Wina). 2008 Jul; 115 (7): 1019-25.

[5] Akaike A., Maeda T., Kaneko S., Tamura Y. "Pangaruh pelindung tina MKC-231, paningkatan panyawat kolin pangirut anu luhur, kana sitotoksik glutamat dina neuron kortikal berbudaya." Jurnal Farmakologi Jepang. 1998 Pébruari; 76 (2): 219-22

[6] Shirayama Y, Yamamoto A, Nishimura T, Katayama S, Kawahara R (September 2007). "Paparan anu salajengna kana panyawat kolin panambah MKC-231 antagoniskeun defic behavioral-induced phencyclidine and réduction in septal cholinergic neurons in beurit". Neuropsychopharmacology Éropa. 17 (9): 616–26.

[7] Kualifikasi Proyek Penemuan Terapi Terapi pikeun Propinsi California, IRS.gov.

[8] Malykh, AG, & Sadaie, MR (2010). Narkoba Piracetam sareng Piracetam. Narkoba, 70 (3), 287-312.

0 likes
707 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.