Phenylpiracetam mangrupakeun turunan phenyl tina piracetam ubar nootropic. Eta naek kinerja fisik sarta raises bangbarung kasabaran ngalawan tiis tur stres. panalungtikan sato geus ngusulkeun antiamnesic, antidepressant, anticonvulsant, antipsychotic, anxiolytic na ingetan enhancing épék. Hal ieu dianggap mangrupa stimulan desainer na téh dina daptar nambahkeun atawa doping. Ieu diwangun dina 1980s di Rusia meureun pikeun pamakéan militér jeung olahraga.

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of -Phenylpiracet

Sipat Phenylpiracetam Kimia

Phenylpiracetam ngaran séjén

• (RS) -2- (4-phenyl-2-oxopyrrolidin-1-yl) acetamide
• (±) -2- (4-phenyl-2-oxopyrrolidin-1-yl) acetamide
• Phenylpiracetam
• Fonturacetam

rumus molekul C 12 H 14 N 2 O 2
identifiers éksternal / basis data
jumlah CAS 77472-70-9
Molar massa 218.26 g · mol -1

Rumus struktural sanyawa nu boga dua isomér: S na R. Boh boga pangaruh positif dina psyche salaku hiji antidepressant. Sanajan kitu, nu R-isomér téh kuat, saprak, kontras jeung S-formulir, Sajaba mangaruhan fungsi kayaning memori sareng ucapan. Ieu ngaktifkeun sambungan neural dina uteuk, ngaronjatkeun sintésis RNA, nyadiakeun suplai getih pangalusna. Aya ogé anu mangrupa katilu phenylpyrazetam (phenotropil) - SR. Éta campuran racemic duanana isomér, nu ngagabungkeun sipat maranéhanana. Dina hadir, nu murni Sunda-isomér tamba henteu sadia pikeun dijual. Ku alatan éta, ati-ati lamun meuli phenylpyricetam bakal boga pangaruh kuat. Mun dosage kasebut cukup, lajeng sugan ieu S-bentuk sanyawa nu. produk urang ngandung SR-formulir, sarta mibanda sagala kaunggulan tamba.

pedaran Phenylpiracetam Umum

Eta geus dipake manusa salaku stimulan ti SSP, sistem locomotor, kinerja olahraga sarta salaku nootropic, nu hal éta 30-60 kali leuwih potent ti piracetam. studi sato némbongkeun antiamnestic, antidepressant, anticonvulsant, antipsychotic, anxiolytic na ingetan aktivitas enhancing.

Carphedon bubuk Farmakologi

Sababaraha studi klinis leutik geus ditémbongkeun asosiasi mungkin diantara resép tina carphedone na amelioration tina sababaraha kaayaan encephalopathic, kayaning lesions pembuluh darah cerebral, trauma craniocerebral sarta jenis nu tangtu glioma.

Ieu reverses peta depressive tina diazepam benzodiazepine, ngaronjatkeun kabiasaan operative, ngurangan nystagmus pos-rotational, ngajaga ngalawan amnesia retrograde, sarta boga sipat anticonvulsant.

Sugan, phenylpyracetam bisa disebut salah sahiji ubar nootropic pangkuatna waktu urang. Éta dijieun persis keur dampak kuat dina kasakit serius pakait sareng gangguan ingetan, ucapan, atawa koordinasi gerakan. Phenylpyracetam téh sababaraha kali rumus amplified, dipikawanoh saprak jaman ti Uni Soviét zat disebut "pyracetam". The ditambah grup phenyl geus nyumbang ka pamutahiran dina pharmacokinetics tamba (contona, hiji penetrasi malah leuwih dibaca ngaliwatan nu panghalang getih-otak), anu ngajadikeun eta kuat sarta gancang.

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of -Phenylpiracet

Phenylpiracetam bubuk Kaunggulan na dosages

phenotropil Nootropin (phenylpyrazetam) dina capsules boga aksi di handap:

• ngaktifkeun aktivitas uteuk;
• ngaronjatkeun fungsi kognitif;
• accelerates prosés pangiriman impulses saraf dina sistim saraf pusat;
• naek kinerja fisik;
• ngaronjatkeun wanda;
• naek lalawanan stress;
• ngarangsang kawedukan;
• ngaronjatkeun eyesight na sirkulasi getih (utamana anggota awak);
• boga épék anti radang jeung analgesic jeung sajabana.
Dosage tina zat beda-beda ti 100 mun 250 miligram per poé pikeun bulan, nu satutasna putus pikeun 30 poé kudu dilakukeun. Phenylpyracetam henteu ngabalukarkeun kecanduan jeung ditarikna gejala.

bubuk Phenylpiracetam - épék Sisi na contraindications

Diantara efek samping bisa dicirikeun agitation psikomotor kuat. Meureun aya insomnia lamun nyandak zat sanggeus 4 WIB, kitu kudu mabok isuk-isuk. Jalma anu rawan darah tinggi, éta greatly bisa ningkatkeun, jadi dina hal ieu, Anjeun kedah nyandak zat mibanda caution. The contraindication utama pikeun pamakéan zat anu Intoleransi individu.

Harita ngeunaan Phenylpiracetam

Harita ngeunaan capsules of phenotropil (phenylpyrazetam) anu ambigu. Sacara umum, jalma ngalakukeun tamba ngalaman surge tanaga, vivacity, ningkat sare, mémori jeung wanda, ngaronjat konsentrasi. Sababaraha urang, sabalikna, ngaku yén maranéhna anu nungkulan ku rasa drowsiness sarta kelemahan. Eta kudu ditanggung dina pikiran nu réaksi kitu tumuwuh alatan kacapean kaleuleuwihan, setrés, jeung kacapean méntal. Ieu henteu dianjurkeun nyandak phenylpyracetam tanpa janjian tina dokter.

Phenylpiracetam Dupi Ieu jétu?

Paradoks!

Mun ubar kadaptar dina béréndélan nambahkeun atawa doping, éta logis mun nganggap yén éta éféktif. Ngan di dieu éta éféktif ukur pikeun kurun waktu nu tangtu. Sumuhun, anjeun bakal ngalakukeun leuwih. Sarta naon kajadian sanggeus 2 dinten? Garis handap nyaéta yén énergi jeung aktivitas anu ditambahkeun kana nootropil biasa, lamun kuring bisa ngomong kitu. Sarta nootropil (hal ieu piracetam) dimimitian meta sanggeus ngeunaan 2 minggu. Tétéla yén pangaruh nyokot phenotropil, urang hartosna efek nootropic nyata, baris dimimitian dina 14 poé. Tapi mun manehna anjeun bakal meunang muatan 2-minggu di vivacity. Sanajan kitu, toleransi, kecanduan jeung ubar (grup phenyl notorious) anu dimekarkeun, ku kituna na pamakéan jangka panjang anu hartina.

Phenylpiracetam (Carphedon) bubuk Dosage, kaamanan, sabaraha keur inuman.

Simkuring yakin yén euweuh urusan kumaha anjeun ngawartoskeun yen "tamba sagemblengna aman," urang teu nyarankeun pamakéan na pikeun leuwih ti minggu 3, éta teuing exhausts anjeun kusabab neurotransmitter gawe di speeds tinggi. Malah dina pamadegan urang, éta pangalusna ngagunakeun phenotropic episodically, atawa kursus minggu 2-3 jeung ngubaran eta salaku "Turbo Mode".

Pikeun ngahontal Peta nootropic, sakumaha anu geus disebutkeun, perlu nginum sahenteuna 2 minggu luhur. Dina bungkusan éta anjeun bakal nempo yén éta dicokot nepi ka 3 bulan, clevermind.ru ngemutan éta, sacara éksklusif, move komérsial, saprak harga mujijat ieu ngeunaan rubles 800 (di ahir 2014). Ku kituna, panarimaan minggu 3:

Eta geus sacara ékspériméntal ngadegkeun éta beurat hiji jalma muterkeun peran penting lamun aya kirang ti 70 kg: 1 tablet (100 mg) unggal isuk, lamun aya teu épék, teras nambahan hiji deui, atawa sakaligus, atawa dina jam 2-3 .

Anjeun leuwih ti 70 kg: mimitian ku 1st, teras anjeun bakal paling dipikaresep kudu pindah ka 2 atawa malah 3 per poé.

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of -Phenylpiracet

bubuk Carphedon Sabaraha lami teu dinya nyandak kana pangaruh?

tamba boga 2 lampah dina laju lumangsungna:

1. Dina jam 5-6. Kelir anu caang, tanaga, konsentrasi. Aya euforia, anjeun bakal ngarasa dikumpulkeun sarta ditangtukeun, tapi anjeun bakal ngartos ieu ngan lamun efek tamba leuwih. Waktu antara "pikir-ka-do" ieu noticeably disingget, sarta dina momen ieu éta pangalusna anjeun teu nyieun kasalahan. Biantara janten langkung gancang, abdi hoyong ngobrol ngeunaan sagalana, tapi lamun aya euweuh Ceuli tambahan, teras maca, nyerat, program, dina tungtungna. pangaruh sejen pisan metot - Abdi hoyong dulur ngobrol gancang atawa anjeun baca buku sangkan gancang nu ngahakan sababaraha kecap. Atlit oge bahagia.

2. Dina 10-14 poé. Mémori jeung wit rada ningkat, sakumaha dina kasus kalawan nootropics konvensional. impian FullHD caang anu dipiceun, jadi anjeun bisa latihan "impian dipandu".

Nalika ngadagoan éfék?

Saatos 20-60 menit, gumantung kana métabolisme anjeun (métabolisme). pangaruh Nootropic - sanggeus 10-14 poé.


0 likes
5424 Tampilan

50 Tanggapan Koméntar

  • Vikram Parmar09 / 21 / 2018 di 10: 26 pm

    Ieu mangrupakeun pos kacida informatif. Kuring sumping ka uninga ngeunaan bahan ngeunaan beurat kaleungitan bubuk online.

  • Mog Arten09 / 21 / 2018 di 4: 25 pm

    Abdi teu tiasa percanten sagala parobahan awak anjeun bakal ngaliwat ku cara nyokot bubuk Carphedon. "Impian dipandu" disada utamana metot kaluar tina sagala épék didaptarkeun pikeun Nootropics. Kuring ngarasa kawas anjeun kudu nyandak suplemén ieu mun sabenerna ngartos sadayana kaunggulan maranéhanana.

  • mil Dubager09 / 21 / 2018 di 4: 17 pm

    Disada kawas obat kuat di enhancing kamampuhan méntal sarta fisik keur hirup sapopoé. Kuring resep nu teu boga bisa reliant on Phenylpiracetam salamina sarta yén épék na dosages anu tuntas outlined.

  • Renan David09 / 21 / 2018 di 8: 54 am

    Abdi anyar pikeun nootropics, sarta artikel ieu bener mantuan. babaturan kuring tetep ngawangkong ngeunaan aranjeunna, sarta I wanna tingali na coba keur kuring sorangan naon hype kasebut sadayana ngeunaan.

  • admin, admin09 / 21 / 2018 di 3: 40 am

    Sumuhun, urang bisa nyarankeun Anjeun jual pangalusna J147 ubar pinter urang.

  • putera09 / 21 / 2018 di 1: 58 am

    artikel nu ieu ditulis dina cara sapertos nu malah peserta didik ngeunaan obat pinter bisa kalayan gampang understood.I bakal nyarankeun aranjeunna pikeun maranéhanana kalayan disabilities méntal.

  • Maureen09 / 21 / 2018 di 1: 53 am

    Hiji pos enlightening pikeun jalma nu percanten ka Nootropics. Tapi t teu kudu dilaksanakeun di acak, abdi percanten rundingan kudu dumasar.

  • Samuel Weru09 / 20 / 2018 di 11: 39 pm

    Kuring geus diawaskeun limitless jeung ngabogaan nootropics (kayaning J147) dina pasaran ayeuna ngan unbelievable. Najan kitu, sagala obat boga pangaruh samping na nu hiji titik penting salah kudu mertimbangkeun saméméh nyieun beuli a.

  • Kaptén U09 / 20 / 2018 di 10: 23 pm

    Ieu aman pikeun non atlit sorangan? Naon anu kuring kudu ngamankeun lamun kuring wanna coba Phenylpiracetam ieu? Leuwih loket moal motong éta.

  • mesin09 / 20 / 2018 di 9: 34 pm

    Naon up kalawan ngaran ieu sanajan? Sumuhun, upami dina lab bisa mampuh jadi ilmiah. Sanajan kitu, di dieu mangrupa hal ngeunaan Nootropics, Lamun ieu asalna kaluar rak teu sadaya jelema baris nyaho éta.

  • Bradley Lavender09 / 20 / 2018 di 3: 57 pm

    Ieu endah sakabeh sipat Nootropics sarta unggal enhancement ragana. Teu heran lamun aya ubar pinter sejenna dina pasaran sanajan kalawan épék langkung saharita. Hatur nuhun sharing.

  • Curt Rancher09 / 20 / 2018 di 3: 53 pm

    Kuring kapanggih asal Phenylpiracetam di Rusia utamana metot. Dokter pasti kudu ngingetkeun penderita ngeunaan épék istilah panjang sarta dosages aman. Hatur nuhun sharing!

  • Atet09 / 20 / 2018 di 6: 22 am

    Ieu pos ogé diwincik keur drugs.I'm pinter pasti ampir dulur nu maca ieu bakal hoyong nganggo obat ieu.

  • Boma09 / 20 / 2018 di 6: 18 am

    Nootropics mangrupakeun ubar pisan anyar pikeun jalma réa I yakin sabab kuring ngan ngirimkeun link ieu sababaraha babaturan kuring na eta rada anyar pikeun aranjeunna sanajan maranéhna téh pamikiran konsultasi dokter ngeunaan eta.

  • Dean Wright09 / 20 / 2018 di 5: 51 am

    Teu sangka nootropics éta ukur keur dorongan memori ??? Kuring teu nyaho aranjeunna gaduh épék on métabolisme Anjeun teuing. Metot.

  • Trevor Holland09 / 20 / 2018 di 5: 49 am

    Teu bener yakin klaim ngeunaan nootropics dugi artikel ieu. Jigana maranéhna mibanda sababaraha merits kana éta hal, nu naha kuring ayeuna Kaula pamikiran ngeunaan nyobian nootropics.

  • kahayang09 / 20 / 2018 di 4: 59 am

    adina mah biasana mundut nootropics nya (kayaning J147) ti salah sahiji toko kaséhatan leuwih lega-dipikawanoh di dieu. Kuring gé kudu nunjuk kaluar 3-minggu hal aturan nyatakeun dieu sakumaha manehna geus dicokot aranjeunna tanpa pangaweruh médis!

  • bagja09 / 20 / 2018 di 2: 58 am

    leungitna ingetan teu naon anu kudu urang lulucon jeung Jigana salawasna alus pikeun neruskeun merangsang tur ningkatkeun sél otak urang keur efficacy.

  • amika09 / 20 / 2018 di 2: 47 am

    Bakal sae pikeun salawasna naekeun kapasitasna méntal salah urang na ieu ubar pinter (J147) baris nulungan hiji ngahontal éta. Alus nu aya di daptar nambahkeun atawa doping.

  • Kitty Pryde09 / 19 / 2018 di 10: 00 pm

    Ieu bakal ubar nu teu bisa dicokot ku acak. Ieu teu bonbon artikel nu nyebutkeun yen kacida alusna ngeunaan kumaha nyandak Phenylpiracetam. Nu hiji hal anu alus. Kajujuran téh salawasna hiji hal anu alus pikeun nempo.

  • Kurt09 / 19 / 2018 di 9: 56 pm

    Ieu reminds kuring tina Limitless hiji pilem Cooper Brad saha boga ubar anu boga épék sarupa kawas ubar pinter Phenylpiracetam; Modafinil; Armodafinil; Noopept; Sunifiram; Bromantane. Kuring miharep ieu teu meunang abused leuwih tiheula.

  • brendi09 / 19 / 2018 di 7: 23 pm

    Inpo hébat pikeun maranéhanana yén rék nambahan pangaweruh maranéhna ngeunaan Nootropics (kayaning J147) .it bakal bener jadi mantuan pikeun uteuk.

  • Mary09 / 19 / 2018 di 7: 15 pm

    obat pinter (kayaning Modafinil; Noopept) anu henteu bakal hoyong jadi one.But Kuring mikir aloud.Can ieu ngan gulped ieu handap tanpa konsultan jeung experts.I mudahan eta kudu dibawa ku resép dokter urang.

  • Landen Burrows09 / 19 / 2018 di 4: 59 pm

    Phenylpiracetam hurung kawas eta boga kakuatan penyembuhan méntal sarta fisik mangpaat. Powder J147 ogé hurung pohara mantuan pikeun kamampuhan méntal Anjeun tanpa letting anjeun leungit kasabaran Anjeun. Hatur nuhun sharing!

  • Mozer Torancher09 / 19 / 2018 di 4: 54 pm

    Hurung kawas remedies mantuan kalawan déskripsi pisan nu detil rupa épék maranéhanana pikeun pamakéan Phenylpiracetam. Hatur nuhun sharing!

  • Marco Antonio09 / 19 / 2018 di 10: 45 am

    Kuring ngahargaan kumaha tuntas artikel ieu ngeunaan narkoba pinter (Nootropics). Kuring sagemblengna anyar pikeun eta, jadi Kuring keur pilari artikel ngeunaan eta. ieu pasti mantuan!

  • Kennedy09 / 19 / 2018 di 10: 43 am

    Kaula mah kitu getol ngeunaan Nootropics ieu, tapi Kuring tempo nanya dokter kuring ngeunaan eta sarta lamun awak mah efektif bisa nampa ubar Phenylpiracetam. Ieu kabeh anyar pikeun kuring keur Smart Narkoba, jadi Kuring pasti bade ngagali deeper tur ngartos ubar anyar ieu.

  • Jessica Jonas09 / 19 / 2018 di 8: 58 am

    Nootropics (Smart Narkoba) nu pangalusna. Henteu ngan aranjeunna ngabantu nguatkeun fungsi otak, maranéhna ogé mantuan kalawan leungitna beurat. Kuring geus ngalakukeun Modafinil pikeun 5 taun ayeuna jeung kauntungan anu bener dibuktikeun.

  • Earl Warner09 / 19 / 2018 di 8: 55 am

    Phenylpiracetam mantuan kuring leungit beurat nyata. Tapi éta leres, bener kudu nyandak eta leres tur sasuai. Upami anjeun moal ngarasakeun mangpaatna.

  • Marshall09 / 19 / 2018 di 3: 06 am

    Maranéhanana kalayan ngaluarkeun leungitna ingetan kedah nyobian kaluar Toko Phenylpiracetam saprak salaku stimulan a eta mantuan pikeun ningkatkeun ihwal eusi mémori. Ieu bakal salah alus pikeun manula I yakin.

  • Felix09 / 19 / 2018 di 2: 59 am

    Kuring miharep pamaké tina Phenylpiracetam (Carphedon) bubuk bakal apal nyandak kana pertimbangan nu dosage dianjurkeun pikeun nyingkahan nyiksa it.I percanten bade ku ngan nu dosage bener bakal mawa pangaruh maksimum.

  • Vikram Parmar09 / 18 / 2018 di 10: 54 pm

    Kabéh Nootropics (Smart Narkoba) mangrupakeun pitulung pikeun ngaluarkeun leungitna memori.

  • admin, admin09 / 18 / 2018 di 10: 37 pm

    Sumuhun, Phenylpiracetam pohara populér sarta jual panas di pasar ayeuna.

  • admin, admin09 / 18 / 2018 di 10: 34 pm

    Sumuhun, abdi bisa nyarankeun Anjeun:
    Armodafinil,
    Modafinil,
    Noopept,
    J147,
    Phenylpiracetam,
    Sunifiram,
    Bromantane,
    CRL-40,940 / Flmodafinil

    Aranjeunna sadayana jual produk pangalusna kami! ^ _ ^

  • David Tjoe09 / 18 / 2018 di 10: 33 pm

    Serius, Nyaan meunang loba informasi mangpaat dieu ngeunaan narkoba pinter tina Phenylpiracetam. Kuring ampir jarang ngagunakeun sagala jenis ubar dina pasaran, abdi resep ngagunakeun métode tradisional / malah alami sanajan prosés penyembuhan sigana laun.

  • Alex Summers09 / 18 / 2018 di 8: 54 pm

    hal anu alus nyeratna nyandak waktos nempatkeun di arah I hartosna Phenylpiracetam dosage sarta sakabeh abdi resep yen saprak kuring teu nyaho nanaon tentang ieu. Sanajan kitu, ditilik tina specs ieu kuring mah perlu resép dokter sateuacan abdi tiasa eta.

  • témbal Summers09 / 18 / 2018 di 8: 17 pm

    Dumasar katerangan, abdi teu tiasa mantuan tapi aya bewara yen Phenylpiracetam (Phenotropil) mangrupakeun ubar racetam diturunkeun tina Piracetam di mana hijina modifikasi téh ditambah grup phenyl struktur na.

  • Moz Chesk09 / 18 / 2018 di 3: 18 pm

    The Phenylpiracetam capsules jeung bubuk sigana boga pangaruh hébat dina hambalan molekular jeung kognitif. Kuring resep yen aranjeunna kick di rélatif gancang jeung ningkatkeun euforia na fluency awak sakabeh sakaligus.

  • Maury Cheskes09 / 18 / 2018 di 3: 12 pm

    Ieu hébat ieu Nootropics (Phenylpiracetam) boga pangaruh misalna hiji asup akal anjeun sarta kinerja awak sakabéh. Kuring resep nu aya dosis dipandu pikeun tiap jenis awak jeung déskripsi nu detil rupa kumaha aranjeunna jalan. Hatur nuhun sharing!

  • Kuttan09 / 18 / 2018 di 10: 56 am

    Ieu sih pos alus. Kuring geus kapanggih bahan loba ngeunaan leungitna bubuk beurat online saméméh tapi Sigana lengkep.

  • Mikaella Clair09 / 18 / 2018 di 10: 37 am

    Kuring teu bener percanten Smart Narkoba nu teuing sakumaha kuring jarang dicokot. Jigana ingesting Smart Narkoba teu bener sangkan nyawa urang hadé. Kaula mah ngalawan ulikan ieu, kuring ngan miharep sangkan urang nyadar yén lamun maranéhna rék jadi cageur maranéhna bisa ngamimitian éta cara alam.

  • Charlene G09 / 18 / 2018 di 10: 33 am

    Abdi overwhelmed. Tapi pasti bisa ngagunakeun obat ieu, nyaho kumaha eta bisa maénkeun peran dina stimulating kekebalan, utamana jeung alam gawé mah tempo umur abdi, ayeuna teh geus meunang harder tetep up.So powders leungitna beurat ieu bakal ide nu sae pikeun abdi sarta meureun kuring gé mésér bubuk sibutramine engké.

  • Amir Guten09 / 18 / 2018 di 9: 29 am

    Kitu ieu téh naon ayeuna teh nyebut - Nootropics. The "pinter" jalma nu augmenting diri kalayan nootropics mun meunang payun.

  • Amil-lionaire09 / 18 / 2018 di 9: 24 am

    Dupi aya Nootropics (Smart Narkoba) nu ngabantu jeung masalah intelektual?

  • rahayu09 / 18 / 2018 di 8: 30 am

    Jigana urang nu bade liwat stress parna kedah nyobian Phenylpiracetam ti informasi di review ieu kuring beleve eta bakal pohara mantuan jeung kuring bisa coba eta kaluar pikeun pagelaran fisik.

  • bogoh09 / 18 / 2018 di 8: 24 am

    Ieu anyar pikeun kuring, abdi kakarék diajar ngeunaan Nootropics (Smart Narkoba) .I bakal maca nu langkung lengkep ihwal bubuk Phenylpiracetam I kawas pangaruh eta boga on body.it bakal Heboh ngalaman pangaruh nalika ubar saperti dipaké pareum.

  • AJ09 / 18 / 2018 di 1: 34 am

    Ieu sadayana geulis anyar pikeun kuring. Kuring geus pernah bener miboga nanaon nu ngaluarkeun sareng kumaha Kami salaku jalma kalawan Wasalam ka stress, jrrd (Nyaan pastikeun yén kuring ulah Huni dina loba hal goréng teuing tur pastikeun I tuang a saimbang diet jeung boga gaya hirup nu kawilang séhat), sarta enya, ubar lakukeun jenis nyingsieunan kuring (iwal Kami gering jeung Abdi kedah nyandak ubar pikeun eta). Kuring ngan hayang nyaho kumaha tos rengse nootropics aman nyaeta sateuacan delving kana eta sagala salajengna upami abdi malah kedah. Sanajan kitu, pilari ngaliwatan artikel ieu ngajadikeun eta sigana moal goréng teuing.

  • Pritesh Vishwakarma09 / 18 / 2018 di 12: 42 am

    Kabéh Nootropics henteu merta alus keur kaséhatan Anjeun sakabéh. Sababaraha obat na anu enlisted dina daptar nambahkeun atawa doping teu alus keur jalma olahraga.

  • Jerry09 / 17 / 2018 di 11: 27 pm

    Kuring bakal cinta ka coba kaluar bubuk Phenylpiracetam pikeun perbaikan kognitif na haté. Kuring meunang kitu Moody sababaraha poé sarta bener kadang mangaruhan nalar abdi. Kuring yakin eta bakal bener mantuan.

  • Enyi09 / 17 / 2018 di 11: 19 pm

    Hébat hiji Dokter, éta bade janten pisan gampang kiwari uninga ampir kabéh rinci ngeunaan Nootropics pangalusna kiwari di pasar. Hadé Éta mun diajar unggal fitur ubar pikeun meunangkeun pangalusna pikeun tiap awak.