AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Phenylpiracetam mangrupakeun turunan phenyl tina piracetam ubar nootropic. Eta naek kinerja fisik sarta raises bangbarung kasabaran ngalawan tiis tur stres. panalungtikan sato geus ngusulkeun antiamnesic, antidepressant, anticonvulsant, antipsychotic, anxiolytic na ingetan enhancing épék. Hal ieu dianggap mangrupa stimulan desainer na téh dina daptar nambahkeun atawa doping. Ieu diwangun dina 1980s di Rusia meureun pikeun pamakéan militér jeung olahraga.

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of -Phenylpiracet

Sipat Phenylpiracetam Kimia

Phenylpiracetam ngaran séjén

• (RS) -2- (4-phenyl-2-oxopyrrolidin-1-yl) acetamide
• (±) -2- (4-phenyl-2-oxopyrrolidin-1-yl) acetamide
• Phenylpiracetam
• Fonturacetam

rumus molekul C 12 H 14 N 2 O 2
identifiers éksternal / basis data
jumlah CAS 77472-70-9
Molar massa 218.26 g · mol -1

Rumus struktural sanyawa nu boga dua isomér: S na R. Boh boga pangaruh positif dina psyche salaku hiji antidepressant. Sanajan kitu, nu R-isomér téh kuat, saprak, kontras jeung S-formulir, Sajaba mangaruhan fungsi kayaning memori sareng ucapan. Ieu ngaktifkeun sambungan neural dina uteuk, ngaronjatkeun sintésis RNA, nyadiakeun suplai getih pangalusna. Aya ogé anu mangrupa katilu phenylpyrazetam (phenotropil) - SR. Éta campuran racemic duanana isomér, nu ngagabungkeun sipat maranéhanana. Dina hadir, nu murni Sunda-isomér tamba henteu sadia pikeun dijual. Ku alatan éta, ati-ati lamun meuli phenylpyricetam bakal boga pangaruh kuat. Mun dosage kasebut cukup, lajeng sugan ieu S-bentuk sanyawa nu. produk urang ngandung SR-formulir, sarta mibanda sagala kaunggulan tamba.

pedaran Phenylpiracetam Umum

Eta geus dipake manusa salaku stimulan ti SSP, sistem locomotor, kinerja olahraga sarta salaku nootropic, nu hal éta 30-60 kali leuwih potent ti piracetam. studi sato némbongkeun antiamnestic, antidepressant, anticonvulsant, antipsychotic, anxiolytic na ingetan aktivitas enhancing.

Carphedon bubuk Farmakologi

Sababaraha studi klinis leutik geus ditémbongkeun asosiasi mungkin diantara resép tina carphedone na amelioration tina sababaraha kaayaan encephalopathic, kayaning lesions pembuluh darah cerebral, trauma craniocerebral sarta jenis nu tangtu glioma.

Ieu reverses peta depressive tina diazepam benzodiazepine, ngaronjatkeun kabiasaan operative, ngurangan nystagmus pos-rotational, ngajaga ngalawan amnesia retrograde, sarta boga sipat anticonvulsant.

Sugan, phenylpyracetam bisa disebut salah sahiji ubar nootropic pangkuatna waktu urang. Éta dijieun persis keur dampak kuat dina kasakit serius pakait sareng gangguan ingetan, ucapan, atawa koordinasi gerakan. Phenylpyracetam téh sababaraha kali rumus amplified, dipikawanoh saprak jaman ti Uni Soviét zat disebut "pyracetam". The ditambah grup phenyl geus nyumbang ka pamutahiran dina pharmacokinetics tamba (contona, hiji penetrasi malah leuwih dibaca ngaliwatan nu panghalang getih-otak), anu ngajadikeun eta kuat sarta gancang.

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of -Phenylpiracet

Phenylpiracetam bubuk Kaunggulan na dosages

phenotropil Nootropin (phenylpyrazetam) dina capsules boga aksi di handap:

• ngaktifkeun aktivitas uteuk;
• ngaronjatkeun fungsi kognitif;
• accelerates prosés pangiriman impulses saraf dina sistim saraf pusat;
• naek kinerja fisik;
• ngaronjatkeun wanda;
• naek lalawanan stress;
• ngarangsang kawedukan;
• ngaronjatkeun eyesight na sirkulasi getih (utamana anggota awak);
• boga épék anti radang jeung analgesic jeung sajabana.
Dosage tina zat beda-beda ti 100 mun 250 miligram per poé pikeun bulan, nu satutasna putus pikeun 30 poé kudu dilakukeun. Phenylpyracetam henteu ngabalukarkeun kecanduan jeung ditarikna gejala.

bubuk Phenylpiracetam - épék Sisi na contraindications

Diantara efek samping bisa dicirikeun agitation psikomotor kuat. Meureun aya insomnia lamun nyandak zat sanggeus 4 WIB, kitu kudu mabok isuk-isuk. Jalma anu rawan darah tinggi, éta greatly bisa ningkatkeun, jadi dina hal ieu, Anjeun kedah nyandak zat mibanda caution. The contraindication utama pikeun pamakéan zat anu Intoleransi individu.

Harita ngeunaan Phenylpiracetam

Harita ngeunaan capsules of phenotropil (phenylpyrazetam) anu ambigu. Sacara umum, jalma ngalakukeun tamba ngalaman surge tanaga, vivacity, ningkat sare, mémori jeung wanda, ngaronjat konsentrasi. Sababaraha urang, sabalikna, ngaku yén maranéhna anu nungkulan ku rasa drowsiness sarta kelemahan. Eta kudu ditanggung dina pikiran nu réaksi kitu tumuwuh alatan kacapean kaleuleuwihan, setrés, jeung kacapean méntal. Ieu henteu dianjurkeun nyandak phenylpyracetam tanpa janjian tina dokter.

Phenylpiracetam Dupi Ieu jétu?

Paradoks!

Mun ubar kadaptar dina béréndélan nambahkeun atawa doping, éta logis mun nganggap yén éta éféktif. Ngan di dieu éta éféktif ukur pikeun kurun waktu nu tangtu. Sumuhun, anjeun bakal ngalakukeun leuwih. Sarta naon kajadian sanggeus 2 dinten? Garis handap nyaéta yén énergi jeung aktivitas anu ditambahkeun kana nootropil biasa, lamun kuring bisa ngomong kitu. Sarta nootropil (hal ieu piracetam) dimimitian meta sanggeus ngeunaan 2 minggu. Tétéla yén pangaruh nyokot phenotropil, urang hartosna efek nootropic nyata, baris dimimitian dina 14 poé. Tapi mun manehna anjeun bakal meunang muatan 2-minggu di vivacity. Sanajan kitu, toleransi, kecanduan jeung ubar (grup phenyl notorious) anu dimekarkeun, ku kituna na pamakéan jangka panjang anu hartina.

Phenylpiracetam (Carphedon) bubuk Dosage, kaamanan, sabaraha keur inuman.

Simkuring yakin yén euweuh urusan kumaha anjeun ngawartoskeun yen "tamba sagemblengna aman," urang teu nyarankeun pamakéan na pikeun leuwih ti minggu 3, éta teuing exhausts anjeun kusabab neurotransmitter gawe di speeds tinggi. Malah dina pamadegan urang, éta pangalusna ngagunakeun phenotropic episodically, atawa kursus minggu 2-3 jeung ngubaran eta salaku "Turbo Mode".

Pikeun ngahontal Peta nootropic, sakumaha anu geus disebutkeun, perlu nginum sahenteuna 2 minggu luhur. Dina bungkusan éta anjeun bakal nempo yén éta dicokot nepi ka 3 bulan, clevermind.ru ngemutan éta, sacara éksklusif, move komérsial, saprak harga mujijat ieu ngeunaan rubles 800 (di ahir 2014). Ku kituna, panarimaan minggu 3:

Eta geus sacara ékspériméntal ngadegkeun éta beurat hiji jalma muterkeun peran penting lamun aya kirang ti 70 kg: 1 tablet (100 mg) unggal isuk, lamun aya teu épék, teras nambahan hiji deui, atawa sakaligus, atawa dina jam 2-3 .

Anjeun leuwih ti 70 kg: mimitian ku 1st, teras anjeun bakal paling dipikaresep kudu pindah ka 2 atawa malah 3 per poé.

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of -Phenylpiracet

bubuk Carphedon Sabaraha lami teu dinya nyandak kana pangaruh?

tamba boga 2 lampah dina laju lumangsungna:

1. Dina jam 5-6. Kelir anu caang, tanaga, konsentrasi. Aya euforia, anjeun bakal ngarasa dikumpulkeun sarta ditangtukeun, tapi anjeun bakal ngartos ieu ngan lamun efek tamba leuwih. Waktu antara "pikir-ka-do" ieu noticeably disingget, sarta dina momen ieu éta pangalusna anjeun teu nyieun kasalahan. Biantara janten langkung gancang, abdi hoyong ngobrol ngeunaan sagalana, tapi lamun aya euweuh Ceuli tambahan, teras maca, nyerat, program, dina tungtungna. pangaruh sejen pisan metot - Abdi hoyong dulur ngobrol gancang atawa anjeun baca buku sangkan gancang nu ngahakan sababaraha kecap. Atlit oge bahagia.

2. Dina 10-14 poé. Mémori jeung wit rada ningkat, sakumaha dina kasus kalawan nootropics konvensional. impian FullHD caang anu dipiceun, jadi anjeun bisa latihan "impian dipandu".

Nalika ngadagoan éfék?

Saatos 20-60 menit, gumantung kana métabolisme anjeun (métabolisme). pangaruh Nootropic - sanggeus 10-14 poé.


0 likes
6016 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.