AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sagalana ngeunaan bubuk Sunifiram

bubuk 1.Sunifiram sipat 314728-85-3 Kimia
2.Sunifiram (314728-85-3) mangrupakeun nootrop atawa tamba
3. Sunifiram (dm 235) - jenis nootropic, naon
nyaeta prinsip miboga Peta, dosages, ulasan
bubuk 4.Sunifiram (314728-85-3) dosage
5. Naon éfék teu Sunifiram gaduh?
6.Where na di kumaha formulir éta dipaké Sunifiram?
7. Naon anu efek samping tina Sunifiram?
pangalaman 8.Which Sunifiram geus dipikawanoh?


Sunifiram (DM-235) mangrupa obat eksperimen nu tindakan minangka hiji modulator allostérik positif ti reséptor AMPA, 1 nu geus ditémbongkeun ka gaduh épék nootropic sato ku potency nyata leuwih luhur ti éta tina piracetam. A runtuyan sanyawaan nu patali nu dipikawanoh, salah keur unifiram (DM-232).

1. bubuk Sunifiram 314728-85-3 pasipatan kimiaaasraw

Jumlah CAS: 314728-85-3
rumus C14H18N2O2
Massa molar 246.304 g / mol

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Bromantane

2. Sunifiram (314728-85-3) mangrupakeun nootrop atawa ubar.aasraw

obat Nootropic laun, tapi pasti, anu bagian tina, hirup stres-kaeusi hirup urang. Dinten aranjeunna digambarkeun dina rupa-rupa, loba mahluk di panggung ngembangkeun sarta panalungtikan, sedengkeun nu sejenna mangrupakeun kanyahoan.
obat Nootropic laun, tapi pasti, anu bagian tina, hirup stres-kaeusi hirup urang. Dinten aranjeunna digambarkeun dina rupa-rupa, loba mahluk di panggung ngembangkeun sarta panalungtikan, sedengkeun nu sejenna mangrupakeun kanyahoan. Pasar hideung pinuh tina nootropics, Sabab paménta pikeun aranjeunna geus tumuwuh - jalma geus sok hayang nganggo cadangan otak ka maksimum dina.

Loba ubar tina grup ieu teu bisa diimpor ka Rusia jeung dijual. Tapi nu dilarang teu hartosna goréng. Hiji conto vivid sahiji alat sapertos hiji Sunfiram (dilarang pikeun importation). Numutkeun informasi resmi, anjeunna teu acan lulus angka cukup tés diperlukeun dina urang. Tapi, hasil panalungtikan ilmiah sadia di momen ngawenangkeun kami ngagambar conclusions ngeunaan efisiensi tinggi na.

Loba jalma geus ngalaman pangaruh Sunifiram. Sababaraha geus ditumpes direngsekeun masalah kaséhatan. Ditilik ku data eksperimen na conclusions sahiji ilmuwan, tamba henteu ngabalukarkeun efek samping, jadi sanajan teu mungkin pikeun ngaleungitkeun kasakit, teras, sahenteuna, bakal tiasa eureun perkembangannya tanpa ngaruksakkeun awak. Dina artikel ieu Abdi hoyong nembongkeun ka peculiarities tina ngagunakeun Sunfire dina dasar informasi ditampi di panglawungan, sarta ngobrol ngeunaan kamungkinan na impossibility tina beuli na on pasar Rusia.

3. Sunifiram (dm 235) - jenis nootropic, naon prinsip miboga Peta, dosages, ulasanaasraw

Sunfyram (rumus kimiana C14H18N2O2) mangrupakeun turunan sanyawa pyracetam disintésis. Ieu boga pangaruh sarua salaku sesa racetamen, tapi leuwih kuat sarta kirang toksik ti prékursor dina. Kursus utama Peta of dm-235 teh aktivasina of reséptor AMPA, nu mastikeun produksi tina glutamat neurotransmitter, dina sambungan kalawan mana eta geus digolongkeun kana ampakines.
Glutamat muterkeun hiji peran konci dina kaayaan tina lapisan kognitif, kakurangan na ngabalukarkeun leungitna ingetan, kasusah diajar, henteu mampuh konsentrasi, jsb Dina studi sato, eta geus nembongkeun yen sanajan jeung meungpeuk jieunan tina reséptor AMPA, sunifirum ngarangsang kacukupan produksi glutamat dina sistim saraf pusat.

Sajaba ti éta, kawas sesa ratsetam nu, Sunifiram ngaronjatkeun aktivitas reséptor cholinergic. Hasilna, efek tamba ngabalukarkeun épék kayaning:

• facilitates memorization;
• ngarojong struktur sistim saraf pusat salila période ngaronjat stress mental;
• ngaronjatkeun pangiriman impulses antara neuron;
• ngatur aktivitas vital sél uteuk;
• normalizes sarta ngaronjatkeun métabolisme dina uteuk;
• naek perhatian, konsentrasi, exacerbates vigilance jeung persépsi;
• nyumbang ka ngaronjatkeun hubungan antara hemispheres jeung saterusna.

parentah disatujuan pikeun aplikasi tina Sunifiram euweuh. tamba urusanna dina dosis tunggal 10-50 mg. Dina prakna, dosis kerja tina dm-235 téh sahanteuna 30 mg sublingually. Sacara umum, perlu tumut kana akun anu pangalaman nerapkeun nootropics nyaeta rada leutik, dina ngabandingkeun jeung pamaké asing. Kituna, perlu ngadangukeun kalayan perawatan ka mayoritas "déwan".

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of -Phenylpiracet

4. Sunifiram bubuk dosageaasraw

The dosis lisan luyu ngeunaan Sunifiram diperlukeun bisa rupa-rupa gumantung kana kaayaan pamakéan, pikeun impairment kognitif éta 2.4-4.8g sapopoé.

5. Naon éfék teu Sunifiram gaduh?aasraw

obat boga pangaruh dina éta maranéhna pemicu parobahan dina pangiriman zat utusan jeung sél formulir saraf tina sél stém nu tangtu. Olahan béda ngabuktikeun efektivitas maranéhanana dina sistim saraf pusat ku ngabalukarkeun parobahan positif dina uteuk. Aranjeunna ningkatkeun konsentrasi sarta memori sareng ngaronjatkeun motivasi jeung haté. Ieu naha Sunifiram geus lila geus dipikawanoh di Jerman sarta digunakeun pikeun sagala rupa kaperluan, kaasup anti sepuh tur wellness. Sunifiram téh légal jeung bisa dibeuli di apoték atawa ti panyadia online luyu.

Kusabab pangaruh husus tina olahan individu béda ti batur, agén luyu kudu dipilih saméméh mimiti perlakuan. Bari sababaraha produk ajak kreativitas, suplemén séjén ningkatkeun kecerdasan. Jeung ubar Sunifiram katuhu anjeun tiasa ngahontal épék husus sarta, gumantung kana kaperluan individu anjeun, méré motivasi beuki konsentrasi, atawa ngawangun up a lalawanan luhur ka stress sarta counteract kakurangan memori.

6. Dimana jeung di naon formulir anu eta dipake Sunifiram?aasraw

Ubar nu utamana ditawarkeun dina formulir kapsul pikeun pamakéan lisan jeung ampir tanpa efek samping, salaku bahan anu ampir non-toksik. Daptar Sunifiram matak ngamudahkeun pikeun manggihan persiapan katuhu pikeun tiap terapi.

7. Naon anu efek samping tina Sunifiram?aasraw

Mun dicokot prescriptively, anjeun teu kudu nyangka efek samping. Sanajan kitu, leuwih waktos, awak ngawangun kasabaran ka tamba. Saatos ingestion berkepanjangan laun diminishes éfék. Kituna, perlakuan teu kudu nyokot leuwih panjang batan dianjurkeun dina liplet pakét. Dina dosis luhur, ajen boga pangaruh stimulating, nu bisa ngabalukarkeun palpitations hampang atawa ngarareunah.

8. Nu Sunifiram pangalaman anu dipikawanoh?aasraw

Paling pamaké dilaporkeun éfék dipercaya tina olahan sarta digambarkeun pangalaman Sunifiram maranéhanana salaku alus. Kalawan zat, pangabisa sarta memori diajar bisa ningkat dina kahirupan sapopoe. Sajaba ti éta, olahan boga pangaruh positif dina coping kalawan kaayaan stres. Aranjeunna ngajaga otak tina serangan fisik jeung psikologis disababkeun ku ubar atawa barbiturates.

Olahan dirina boga stimulating jeung épék ubar keur ngabius. Ku alatan éta, paling pamaké dipaké dina produk dina kahirupan sapopoé maranéhna tanpa konsékuansi nanaon. Dina Farmakologi, ajen anu disebut ogé neuro-enhancers atanapi smartpills dipaké pikeun miara jeung ningkatkeun kinerja intelektual. Sanajan kitu, éta produk anu utamana dipaké salaku terapi kasakit nu ngurangan kagiatan uteuk. Di wewengkon kasebut, mode of Peta geus kabuktian salila lila jeung pamaké ngalaporkeun hasil invariably alus.

Samentara éta, jalma beuki loba cageur ogé resorting kana sarana pikeun gawé master hadé tur kahirupan sapopoe ngaliwatan kapasitas méntal luhur. maké bubuk Sunifiram daftar, unggal konsumen bakal manggihan persiapan nu pangalusna cocog Tujuan maranéhanana. A pangaruh aman mibanda zat mibanda hal pikeun kanaékan konsentrasi. Ku sabab kitu, loba pamakéna ngaku nganggo produk salaku "cara nambahkeun atawa doping otak" dina stress tinggi salila pangajaran atawa jam gawé. The obat, sajaba hadé coping kalawan kaayaan stres, boga aspék kaséhatan séjénna ogé. Aranjeunna ngaronjatkeun kreativitas sarta mantuan kalawan kaputusan hese jeung ngurangan lampah prématur. Sajaba ti éta, pola sare robah, contributing ka ningkat recovery.

1 likes
16573 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.