AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sagalana ngeunaan bubuk Bromantane

Sipat 1.Chemical of Bromantane
pedaran 2.Bromantane Umum
3. bubuk Bromantane Paké
Mékanisme bubuk 4.Bromantane of Peta
5. Bromantane bubuk dosage

bubuk Bromantane mangrupakeun stimulan mibanda sipat anxiolytic dimekarkeun di Rusia dina telat 80 urang nu tindakan utamana ku inhibiting nu reuptake dopamin sarta serotonin dina uteuk, sanajan ogé boga pangaruh cholinergic dina dosis tinggi. Hasil tina ngulik nyarankeun yén kombinasi pangaruh psychostimulant na anxiolytic téh éféktif pikeun ngubaran manifestasi asthenic. Ieu boosts kinerja otot jeung dipaké minangka psychostimulant sarta stimulan imun.

Nu geus kaliwat, éta geus dipaké pikeun nambahkeun atawa doping, sarta dina Olimpiade Atlanta di 1996, sababaraha jalma némbongkeun respon positif dina ujian. Sanggeus éta, ieu ngalarang pikeun pamakéan salaku stimulan jeung agén masking, sarta eta digambarkeun salaku stimulan dina daptar zat dilarang tina Perda anti nambahkeun atawa doping dunya. Studi obat klasifikasi ieu lega dipigawé, sarta loba turunan anu dipikawanoh, tapi ieu panalungtikan on bromanthan téh paling canggih. tés manusa, kayaning perbaikan kasabaran dina kondisi ekstrim, ogé geus dituluykeun.

Studi geus ditémbongkeun yén kombinasi efek tina stimulan jeung anxiolytic ubar bromanthan urang leuwih efektif dina nyampurkeun asthenia dibandingkeun placebo

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Bromantane

1. Pasipatan kimia Bromantaneaasraw

CAS No .:87913-26-6

rumus molekul: C16H20BrN

Mol Citakan: 87913-26-6.mol

Beurat molekul: 306.24

Bromantan mangrupakeun mérek dagang ti Ladasten, ogé dipikawanoh di Rusia sakumaha adamantyl bromide phenylamine.

Aplikasi: oral (tablet)
Bioavailability: 42%
Biologis satengah hirup: 11.21 jam (manusa)
7 jam (dina beurit)

2.pedaran Bromantane Umumaasraw

Bromantan téh saukur nootrop, 50-100mg dosage pikeun stimulasi lampu, haté positif, clearhead lampu, fokus hadé, dina gedé (150-250mg +, gumantung kana pangalaman naon urang kudu mibanda stims) aya hiji mania lampu, teu stimulasi fisik.

Bromantan mangrupakeun stimulan nu mantuan ningkatkeun prestasi athletic. The 26th Olimpiade di 1996In Atlanta, AS, dina pandangan nu skandal nambahkeun atawa doping internasional, anu IOC dijieun olahan lengkep méméh Olimpiade, kaasup nu Spésialisasi para ahli nguji ubar ti Amerika Serikat jeung Jérman jeung meuli fasilitas nguji luhung.

Pamakéan ubar ieu biasa; salian, éta teu kaasup dina daptar ngalarang nu IOC urang. Kolesov ogé hanacaraka anu aranjeunna wrote ka Komite Médis IOC dua taun ka tukang nanya naha Bromantan éta ubar ngalarang, tapi teu acan diwaler, ku kituna geus dianggap aman.

Pajabat Panitia Médis Komite Olimpiade Internasional nampik kajadian sarta dianggap tamba janten campuran stéroid jeung sababaraha stimulants sejen tur agén masking, sarta aya rezeki suplemén dina daptar nu IOC urang obat ngalarang, salami Narkoba anu ningkatkeun atlit 'kinerja bisa dianggap obatan terlarang. Kadua sisi gaduh pendapat sorangan.

3.bubuk Bromantane Pakéaasraw

obat ieu mibanda rupa-rupa épék biologis, di stimulating tinangtu jeung pasipatan anxiolytic, efek pharmacological utama éfék stimulating dina sistim saraf pusat nu manifests sorangan dina ngaronjatkeun kinerja fisik sarta mental, slowing ngembangkeun kacapean sarta accelerating recovery sanggeus sengit fisik jeung méntal stres.

Mékanisme bubuk 4.Bromantane of Petaaasraw

Perda Pharmacological of kacapean bisa dilumangsungkeun:
• psikomotor stimulants (nyapekeun utamana cadangan énérgi);
• sanyawa-ngahasilkeun énergi (éfék maksimum anu dicatet dina waktu administrasi);
• régulator métabolisme (zat nu selektif ngatur atawa meungpeuk nu jalur métabolik).

Actoprotectors anu disebut obat métabolik tipe non-depleting of Peta, nu ogé bisa mibanda, ka gelar gede atawa Lesser, aktivitas antihypoxic. Obat beda antihypoxants di yén maranéhna utamina merangsang sintésis protéin jeung ningkatkeun efisiensi maranéhanana. Sajaba ti éta, maranéhna boga pangaruh antihypoxic dina kondisi hypoxic, nu ngamekarkeun alatan kabisa ngurangan tina mitokondria pikeun ngoksidasi substrat dina ngaronjat exertion fisik, sarta henteu dina kaayaan hypoxic of etiology lianna.

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Bromantane

5.Bromantane bubuk dosageaasraw

Nalika dikaluarkeun oral, tamba gancang, tapi acan sagemblengna kaserep tina saluran cerna kana getih (bioavailability nyaeta 42%), gancang sarta dina jumlah badag disebarkeun di organ jeung jaringan, tapi ieu lalaunan dikaluarkeun tina awak. Disimpen dina jaringan adiposa. Laju nyerep bromantane tina saluran cerna di awéwé téh loba nu leuwih luhur masing-masing satengah-hirup téh pondok ti nu ti lalaki. waktos ka ngahontal konsentrasi maksimum bromantane dina getih dina awéwé averages 2.75 jam, sarta di lalaki - jam 4. tamba ieu métabolismena dina ati, sarta éliminasi na lumangsung utamana ku jalur extrarenal.

The amino-adamantane turunan - bromantaneNu geus digabungkeun épék stimulatory na anxiolytic, naek kinerja fisik sarta mental, slows ngembangkeun prosés kacapean, accelerates recovery di normal sarta pajeulit hypoxia na hyperthermia kaayaan, ngaronjatkeun proses mnestic, latihan; ngaronjatkeun koordinasi gerakan, raises suhu awak, boga aksi neuropsychoaktiviruyuschim (sahingga kadang sok disebut stimulants psikomotor), nembongkeun mumusuhan jeung hormat kana pangaruh ubar keur nengtremkeun of tranquilizers, éfék inotropic positif tanpa mangaruhan fungsi chronotropic jantung sarta tekanan getih sistemik, boga aktivitas immunomodulating.

A pangaruh positif tina bromantane dina parameter tina kaayaan psychophysiological didirikan - volume sarta stabilitas perhatian, réaksi sensorimotor kompléks, parameter tina kasuksésan kagiatan operator. Mékanisme peta ngeunaan bromantane ieu dumasar kana kamampuhan pikeun ngaronjatkeun aktivitas ti puseur subcortical tina sistim saraf pusat (inti tina hipotalamus, inti reticular tina ban, hippocampus nu). tamba boga pangaruh dibaca dina mediators noradrenergic tapi nyadar sipat ngaktipkeun ngaliwatan sistem dopaminergic. Ayana serotonin sentral épék blocking ogé ngusulkeun. A peran tangtu dina realisasi tina aksi pharmacological of bromantane dimaénkeun ku sipat antiradical sarta mémbran-pelindung na. Pangaruh pelindung of bromantane ieu ditingkatkeun keur dipaké bareng jeung bemitil.

tamba boga pangaruh dibaca dina mediators noradrenergic tapi nyadar sipat ngaktipkeun ngaliwatan sistem dopaminergic. Ayana serotonin sentral épék blocking ogé ngusulkeun. A peran tangtu dina realisasi tina aksi pharmacological of bromantane dimaénkeun ku sipat antiradical sarta mémbran-pelindung na. Pangaruh pelindung of bromantane ieu ditingkatkeun keur dipaké bareng jeung bemitil. tamba boga pangaruh dibaca dina mediators noradrenergic tapi nyadar sipat ngaktipkeun ngaliwatan sistem dopaminergic. Ayana serotonin sentral épék blocking ogé ngusulkeun. A peran tangtu dina realisasi tina aksi pharmacological of bromantane dimaénkeun ku sipat antiradical sarta mémbran-pelindung na. Pangaruh pelindung tina bubuk bromantane ieu ditingkatkeun keur dipaké bareng jeung bemitil


1 likes
18252 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.