AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Armodafinil

Amodafinil mangrupakeun ubar psychostimulant dikembangkeun ku Celphalon farmasi sarta disatujuan ku FDA on June 15, 2007. Amodafinil teh (-) - (R) -enantiomer tina bahan aktif dina modafinil ubar racemic. Armodafinil teh isomér tina modafinil ubar (Progivil)

bubuk Armodafinil, Kawas modafinil, boga tilu kagunaan utama:

• promotes awakening dina kasus sleepiness kaleuleuwihan sarta narcolepsy
• Ieu ubar dipaké pikeun pengobatan deficit perhatian dina barudak dewasa
• Hal ieu dipaké dina jalma anu kedah ngalakukeun shifts puteran, saprak hal ieu ngamungkinkeun pikeun nyingkahan saré anu bisa ngahasilkeun parobahan jam ieu dina jam biologis rahayat.
• Hal ieu dipaké ku sababaraha siswa pikeun ngaronjatkeun konsentrasi.
Perusahaan Cephalon ogé hayang na ngarencanakeun keur ngalaksanakeun studi kalawan tujuan evaluating armodafinil (Nuvigil) pikeun pengobatan kaayaan kronis lianna kayaning karusuhan bipolar, schizophrenia, kitu ogé geus sare jeung kacapean dina kondisi sapertos Parkinson jeung kanker.

Armodafinil bubuka sanyawa

Armodafinil mangrupa sanyawa enantiomeric of modafinil eugeroidal (Provigil). Ieu ngawengku ukur tina (R) - (-) - enantiomer of modafinil racemic.

Ngaran dagang Nuvigil
rumus molekul: C 15 H 15 NO 2 S
CAS No .: 112111-43-0
Beurat molekul: 273.35000
PSA: 79.37000
LogP: 3.57600
kualitas pasti: 273.008200

sipat Physicochemical

penampilan fisik: bodas padet
Density The: 1.283g / cm 3
Titik golak: 559.1oC di 760mmHg
Titik Flash: 292oC
Titik lééh: 156-158oC
The uap tekanan: 1.56E-12mmHg di 25 C
Indéks réfraktif: 1.645

tamba geus disatujuan di Amérika Serikat keur pengobatan kaleuleuwihan sleepiness daytime di penderita leuwih umur 18 taun pakait sareng obstructive sare apnea sindrom (OSAS), narcolepsy, atawa sindrom worker shift.

pedaran basajan tina bubuk Armodafinil

The indikasi pikeun armodafinil téh sarupa jeung modafinil. The FDA AS aya dina almodafinil salaku perlakuan pikeun narcolepsy, sindrom apnea sare jeung karusuhan sare karya shift,, gangguan developmental Alzheimer.

Amodafinil téh L-mododafin sarta mangrupa bahan aktif utama dina modafinil. 200 mg modafinil dina modafinil kénca-dibikeun tur katuhu-dibikeun unggal accounted pikeun satengah, tapi modafinil katuhu-dibikeun ieu dikonsumsi pikeun 4 jam, konsumsi nu diréduksi, modafinil nyandak jam 2 éfék ieu yén punclut pangluhurna getih nyaéta ngahontal dina jam 4. Di puncak pangluhurna, L-mododa akun pikeun 90%, sarta atenuasi katuhu-dibikeun ukur daun 10%. Sanggeus sajam kaopat, Moda muterkeun hiji peran utama. Éta L-mododafin. Efek amodafinil pisan kuat. Mun Moda nyoba cicing jagjag, teras Amoda bisa museurkeun sarta tetep jagjag, museurkeun perhatian leuwih, sarta boga pisan sababaraha efek samping. Pamustunganana, éta bakal ngaganti modafinil. Amoda boga tilu kali pangirut pikeun protéin plasma, ku kituna bisa ngabeungkeut protéin plasma leuwih raket. Ku alatan éta, konsentrasi amoda anu asup kana uteuk jeung getih pisan tinggi. pangirut Amoda pikeun uteuk téh tilu kali yen tina Moda.

Satengah-umur amodafinil nyaeta jam 13-15. Efek samping nu minimal.
administrasi sinambung amodafinil, kadar obat di getih bakal neruskeun tumpukan, lantaran konsentrasi ubar getih lami teu acan attenuated, ubar anyar geus diasupkeun ka getih, kontinyu nyokot amodafinil bakal reureuh datangna puncak ubar getih.

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Armodafinil

Armodafinil Farmakologi

Mékanisme peta

Armodafinil naek wakefulness dina pasien anu kakurangan tina drowsiness kaleuleuwihan. Ieu exerts pangaruh na ku influencing reséptor neurotransmitter tangtu jeung ngarangsang sistim saraf karunya. Mékanisme pasti of Peta, sakumaha kalayan Modafinil, nyaeta kanyahoan. Dina vitro, ngayakeun hiji langsung atawa pangaruh langsung sakumaha α 1 -adrenoceptor - atanapi dopamin reséptor agonist bisa dideteksi. Kamampuh armodafinil ngajaga wakefulness sarua jeung nu ti amphetamine, sanajan beda deui dina profil pharmacological na.

métabolisme

Satengah-nyawa tina dua énantiomér of modafinil nu béda ku faktor 3 ti unggal lianna. The pharmacokinetics of Armodafinil anu dosis-bebas sarta liniér dina 50 mun 400 rentang mg. tamba keur gancang nyerep tur metabolised dina ati ka dua métabolit utama. Armodafinil na métabolit na nu dikaluarkeun utamana via ginjal. Dina penderita hépatik parna atawa insufficiency renal, dosis kudu ngurangan.

Armodafinil Dianggo:

Armomafinil mangrupa obat lisan. Di pasar, sakumaha aturan, spésifikasi ieu 50 mg, 150 mg, 200 mg, 250 mg. Pikeun jalma kalawan mormalia, maranéhanana kudu dilakukeun dina 150-250 mcg per poé.

The indikasi pikeun armodafinil téh sarupa jeung modafinil. The FDA AS aya dina almodafinil salaku perlakuan pikeun narcolepsy, sindrom apnea sare jeung karusuhan sare karya shift,, gangguan developmental Alzheimer.

interaksi

bubuk Armodafinil ieu metabolised ku sitokrom P450 3A4 sarta ogé nyegah subtypes tangtu énzim kulawarga sitokrom P450. Aya potensi interaksi jeung loba ubar lianna, anu dina gilirannana boh ngahambat atanapi metabolize subtypes P450 sitokrom sami. Ieu kaasup dina contraceptives lisan nu tangtu, ubar pikeun pengobatan gangguan rebutan (anticonvulsants), anticoagulants (anticoagulants), antidepressants atawa cyclosporine immunosuppressant.

efek samping

efek samping nu paling umum dilaporkeun nya éta: gangguan lieur, seueul, pusing, sare. Armodafinil bisa ngabalukarkeun réaksi alérgi hampang kayaning rashes atawa muriang jarami. Réaksi kulit alérgi parna, kayaning pamadegan observasi jeung formulir racemic Modafinil, kaasup sindrom Stevens-Adang, teu kaasup jeung merlukeun discontinuation saharita perlakuan.

Armomafinil bobodoran Modafinil

1.Armodafinil na Modafinil mangrupakeun ubar non-amphetamine nu ngamajukeun wakefulness sarta ngabantu urang tahan apnea sare, narcolepsy atanapi drowsiness kaleuleuwihan tetep aktip. ... Dina awalna, Modafinil ieu dipaké pikeun ngubaran narcolepsy tur ningkatkeun wakefulness

2. Armomafinil disadiakeun dina bentuk 50 mg / 150 mg / 200 mg / 250 mg. Modafinil nyaéta sadia ngan sakumaha 100 / 200 mg.

3. hirup layanan Armodafinil urang téh jam 15, sedengkeun bubuk Modafinil nyaeta 12 jam. Efek Armodafinil nyaeta 8 jam, sedengkeun Modafinil lasts 6 mun 12 jam.

4. Farmafinil ngahontal konsentrasi puncak na engké, anu alesan keur diakses sistemik téh panjang, sarta durasi nu geus leuwih panjang batan Modafinil. Sajaba ti éta, lamun butuh mg 150 of Armodafinil, 200 mg Modafinil bakal diperlukeun. Kusabab éféktivitas jangka panjang, bubuk Armodafinil dianggap pangalusna tina dua, sanajan professional kaséhatan disebutkeun yen aranjeunna duanana sarupa, sarta hasil anu mindeng sami.

sateuacan pamakéan

Mutuskeun kana dipakéna ubar, nu mangpaat maké kudu leuwih ti ngabahayakeun, jeung anjeun na dokter Anjeun kedah mutuskeun pikeun ngagunakeun ubar atawa henteu.

Anjeun kudu mertimbangkeun:

barudak

studi nyukupan teu acan dilakukeun dina hubungan antara umur jeung efek armodafinil on barudak ngora ti 17 taun umur. Kasalametan sarta efficacy tamba ieu geus henteu acan kungsi ngadegkeun.

manula

Sanajan henteu ngulik geus dipigawé dina hubungan antara umur jeung efek armodafinil on jalma heubeul, masalah nu patali jeung sepuh teu diperkirakeun ngawates feasibility tina ngagunakeun armodafinil on jalma heubeul. Sanajan kitu, penderita manula bisa boga panyabutan laun tamba ieu ti awak, nu bisa merlukeun adjustment dosis pikeun penderita narima armodaphine.

Kakandungan jeung breastfeeding

reuneuh

Klasifikasi armodafinyl kakandungan geus (C). studi sato geus ditémbongkeun éfék négatif sarta aya henteu ngulik nyukupan kana kakandungan manusa. Aya henteu ngulik sato jeung aya euweuh studi nyukupan kana kakandungan manusa.

Dahar payudara

Kudu ati, éta henteu dipikawanoh naha obat ieu dikaluarkeun dina susu payudara manusa.

Interaksi jeung interaksi ubar

Sanajan sababaraha pangobatan teu kudu dipake samping ku samping permanén, dina kasus lianna dua obat béda bisa dipaké babarengan sanajan maranéhna boga interaksi narkoba. Jeung dina hal ieu, dokter anjeun kapaksa ngarobah dosis, atawa precautions séjén nu bisa jadi perlu. Sawaktos nyandak ubar ieu, hal anu penting anu dokter Anjeun weruh lamun anjeun ngalakukeun salah sahiji pangobatan di handap ieu. Interaksi di handap anu dipilih dina dasar Poténsial pentingna maranéhanana, nu teu merta sadaya-inklusif.

Ubar nu berinteraksi sareng bubuk Armodafinil

interaksi séjén

Sababaraha pangobatan kudu dipaké atawa sabudeureun waktu dahar atawa dahar jenis tangtu dahareun lantaran interaksi antara nginum obat na jenis tangtu dahareun bisa lumangsung. Pamakéan nandakeun alkohol atawa bako oge bisa ngakibatkeun interaksi narkoba. Ngabahas kalawan dokter sakumaha pamakéan ubar ieu dahareun atawa alkohol, atawa bako.

Masalah médis séjén

Ayana masalah médis séjén bisa mangaruhan pamakéan ubar ieu:

Depresi atawa gaduh sajarah ngeunaan eta, atawa darah tinggi, obsesi, atawa psychosis: make nginum obat teh kalawan caution. kaayaan ieu bisa jadi goréng.

hypertrophy ventricular kénca, atawa mitral klep ragrag: teu matak dipake di penderita kaayaan ieu.

kasakit ati (parna): dipake jeung caution. Balukar tamba bisa ningkatkeun alatan panyabutan slow na tina awak.

pamakéan ditangtoskeun

Candak ubar ieu ukur jadi maréntahkeun ku dokter anjeun. Ulah nambahan dosage tamba, sarta ulah nambahan jumlah kali tamba dicokot, sarta ulah make eta keur leuwih panjang batan dokter geus mutuskeun.
ubar ieu hadir kalawan Émbaran Bulletin Sabar (internal Bulletin). Hal ieu kacida penting nu maca tur ngartos informasi ieu. Pastikeun nanya dokter Anjeun upami anjeun mibanda patalékan.
Lamun kakurangan tina apnea sare jeung make tekanan airway positif kontinyu peuting, neruskeun make alat ieu kalayan nginum obat.
Candak ubar ieu dina waktos anu sareng unggal poé. Ulah ngarobah timing nyokot ubar nu tanpa ngawangkong ka dokter anjeun munggaran.
Anjeun tiasa nyandak ubar ieu sareng atawa henteu sareng kadaharan.

Efek samping

Marengan épék terapi tamba, ubar ieu bisa ngakibatkeun sabagian épék pikaresepeun. Sanajan henteu sakabéh efek samping ieu bisa lumangsung, tapi lamun ngalakukeun, anjeun perlu perhatian médis.

Taroskeun dokter Anjeun langsung lamun salah sahiji efek samping handap geus lumangsung ka anjeun:

kirang umum

Bisul, ngaduruk, flaking, kagaringan, atawa leungitna kulit
Itching, numbness, atawa sensasi tingling
kasusah engapan
Speed ​​atanapi keteg jajantung teratur
nyenyepan
sering urination
lieur parna kalayan palpitations
Ningkatkeun jumlah urination
Itching, atawa parna redness, atawa rengkuh, atawa kulitna ngabareuhan
baruntus kulit
A tremor dina suku, leungeun, leungeun atawa suku
Shortness tina napas

precautions

Hal ieu kacida penting nu dokter Anjeun pariksa kamajuan anjeun jeung nginum obat di kunjungan biasa pikeun mastikeun yén tamba berpungsi leres jeung ka pariksa yen aya euweuh épék pikaresepeun.

nginum obat ieu teu ngaganti tempat pikeun meunang cukup sare. ubar ieu kudu dipake ngan lamun kasakit ieu didiagnosis sakumaha karusuhan obsesip-nu nyurung, apnea sare obstructive (disebut oge sindrom apnea), atawa masalah sare disababkeun ku psoriasis.

ubar ieu bisa ngakibatkeun jenis serius ngeunaan alergi, kaasup hypersensitivity jeung busung lapar vascular.

Ngeureunkeun ngagunakeun ubar ieu sareng parios kalawan dokter Anjeun langsung lamun boga salah sahiji gejala handap: horéng, peeling, softening kulit, chills, batuk, diare, demam, atawa nyeri gabungan atawa otot. Atawa lesions kulitna beureum. Atawa nyeri tikoro; sores, atawa bintik bodas dina sungut atawa biwir. Atawa kacapean mahiwal atanapi kelemahan.

Ulah ngajalankeun mobil, teu make mesin, nyingkahan lakukeun lain nanaon nu bisa jadi bahaya lamun henteu waspada, jadi anjeun terang kumaha carana ngabales nginum obat ieu.

Ieu bisa ngakibatkeun sababaraha urang keur meunang gampang, gampang ambek, atawa mibanda paripolah abnormal lianna. Bisa ogé ngabalukarkeun sabagian pikiran jalma bunuh diri atawa condong jadi leuwih depresi.

Sateuacan ngajalankeun sagala tés médis, ngabejaan dokter di muatan nu keur nyokot ubar ieu. Hasil sababaraha tés bisa jadi kapangaruhan ku ubar ieu.

Ulah nyandak obat lianna iwal dibahas kalawan dokter anjeun. Ieu ngawengku resép atawa non-resép obat (OTCs), suplemén herbal atawa vitamin.

panyimpenan

Nyimpen ubar nu dina wadah disegel dina suhu kamar, jauh ti panas, asor jeung lampu langsung.

Jauh ti katirisan.

Tetep ubar jauh ti barudak.

Ulah neundeun ubar kadaluwarsa atanapi nginum obat anu geus teu anéh diperlukeun.

Tanya Podomoro Anjeun profésional cara neangan leupas tina sagala nginum obat nu euweuh make.


1 likes
3209 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.