AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

The Best Nootropics Aniracetam Bubuk pikeun enhancement kognitif | AASraw

Klasifikasi Smart Narkoba

1.Armodafinil
2.Modafinil
3.Noopept
4.J147
5. Phenylpiracetam
6.Sunifiram
7. Bromantane


Nootropics anu ngaran Smart-Narkoba anyar ti Silicon Valley. Aranjeunna janji kinerja langkung méntal sarta ayeuna nyebarna gancang ti Basisir Kulon AS. Ahli ngingetkeun ngalawan bahaya tina kultus anyar.

Noootropics, ogé katelah obat calakan, Stimulants memori, sarta enhancers kognitif, mangrupakeun ubar nu Nyiar fungsi nu tangtu manusa méntal (fungsi jeung kamampuhan otak) kayaning kognisi, memori, intelegensi, kreativitas, motivasi, perhatian jeung konsentrasi. Dina kalolobaan kasus mékanisme peta ngeunaan nootropics téh kanyahoan. Hal ieu dipercaya yén nootropics dianggo ku ngarobah ketersediaan suplai neurochemical dina uteuk (neurotransmitter, énzim jeung hormon), ku ngaronjatkeun atanapi ngaktipkeun métabolisme otak, atawa ku stimulating pertumbuhan neuronal (neurogenesis).


sajarah Smart Narkoba

Kecap "nootropic" ieu dikedalkeun di 1972 ku dokter Romania Corneliu E. Giurgea (1923-1995). Giurgea ieu aub dina sintésis zat piracetam di 1964, nu kiwari salah sahiji nootropics pang alusna-dipikawanoh. Anjeunna milih istilah dina analogi leksikal jeung psikotropika istilah.

Giurgea dilayanan salaku Professor of Neurophysiology di Fakultas Kedokteran di Bukares na di Bélgia di 1963 janten Kepala Neuropharmacology dina UCB.

Numutkeun Giurgea, nootropics mangrupakeun ubar nu ngabagikeun ciri penting piracetam, nyaéta:

1. A aktivasina langsung tina kagiatan integrative otak, nu nepikeun hiji pangaruh positif saharita dina pikiran.
2. aktivasina ieu kudu selektif mangaruhan telencephalon tur moal manifest di tingkat otak séjén.
3. Ku kituna ka exert éfék réstoratif on masalah aktivitas uteuk luhur.

Sagala zat nootropic nurutkeun kriteria Giurgea urang sabenerna bisa ningkatkeun kognisi. A zat mibanda pangaruh kognitif positif ngan nootropic dina rasa harti lamun ogé miboga éfék neuroprotective na nyaeta bébas tina karacunan. stimulants otak kayaning amphetamine henteu agén nootropic dina rasa nu ketat, sanajan maranehna bisa mawa ngeunaan enhancement kognitif, sakumaha maranéhna bisa jadi pakait jeung épék racun.


Modeu of Peta

Studi on efek tina nootropics geus wangsit rupa épék pharmacological; tapi hiji jenis khu tunggal pangaruh nu babagi sakabéh kelas ubar teu kaprah. Kabéh fakta pangaruh fungsi cholinergic: Ngaronjatna nu uptake kolin ngaronjatkeun produksi jeung omzet acetylcholine, nu tindakan on reséptor muscarinic na nicotinic. Piracetam ogé ngaronjatkeun dénsitas reséptor acetylcholine of cortex frontal ku 30% -40%.

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Noopept

pangiriman énérgi dina bentuk tina adénosin trifosfat (ATP) mangrupa kritik ka survival uteuk. sél uteuk kudu mangtaun ATP sorangan tina glukosa jeung oksigén teu bisa nyerep ATP tina sél lianna. Piracetam ngaronjatkeun aktivitas ti énzim Adénilat kinase, nu ngarobah adénosin adenosin (ADP) kana ATP na adénosin monophosphate (AMP). Ieu ngurangan serelek di konsentrasi ATP dina uteuk dina hypoxia na accelerates recovery ti hypoxia, ogé alatan éta enhancement tina glikolisis oksidatif.

mékanisme sejen tina aksi téh ngurangan di aggregation trombosit na hiji pamutahiran di fluidity mémbran sélular, presumably ku incorporation of fosfolipid kana mémbran.

efek samping umum saperti nootropics di antarana:

• gairah kaleuleuwihan atawa nervousness
• Restlessness jeung sénsitip nagara nepi ka aggressiveness
• tremor awak
• depresi sarta kahariwang
• Insomnia atawa drowsiness
• seueul jeung utah
• sweats
• nyeri beuteung
• diare atawa beurat gain
Kadang-kadang aya ogé pusing atawa kelemahan, ngurangan tekanan getih atawa nambahan sarta hiji libido ngaronjat.

Zat jeung ciri di handap ieu dibéré ka nootropics:

• aktivasina tina aktivitas uteuk kalayan stimulating pangaruh dina pikiran
• Pangaruh di cerebrum nu, wewengkon séjén dina otak bisa jadi teu jadi dipangaruhan
• pamutahiran pembelajaran
• Pangaruh kana memori
• strengthening diajar paripolah jeung kenangan
• Ngaronjatkeun efektivitas mékanisme kadali cortex cerebral
• Ulah overshadow efek obat psikoaktif
• Sababaraha efek samping, karacunan low


Énsiklopédia bébas pasar pikeun nootropics

Dina taun anyar, pasar pikeun nootropics geus dipelak. Loba zat mibanda ngan hiji persetujuan samentara atawa pangaruh maranéhanana teu acan dibuktikeun. Kadangkala studi jangka panjang dina efek samping nu leungit. Aya bedana jelas antara obat jeung zat lianna. Dumasar watesan, sagala zat anu positif mangaruhan kinerja otak urang mangrupakeun agén nootropic lamun eta miboga éfék neuroprotective sarta mangrupa non-toksik. Dina kayaan ieu zat sapertos amphetamine henteu kalangan nootropics sakumaha anu kasebut racun.

A fitur umum tina nootropics nyaeta aranjeunna sadayana rojongan tur ningkatkeun neurotransmitter dina otak sarta orbit maranéhanana. The "énergi otak" teh wangun adénosin trifosfat (abk. ATP), nu ngabentuk sel otak diri tina gula jeung oksigén. Contona, piracetam simplifies na boosts produksi ATP dina hiji kaayaan tina kurangna oksigén. Ogé ngaronjatkeun aliran getih ka otak, konsumsi oksigén jeung métabolisme gula.

The 7 Best Nootropics(Smart Narkoba) dina pasar of 2018

Klasifikasi Smart Narkoba

Nootropics bisa digolongkeun nurutkeun kumaha aranjeunna nu dipaké:


1. Armodafinil

Armodafinil mangrupakeun ubar ti group of psychostimulants, anu béda sacara signifikan dina struktur molekul na ti amphetamine - stimulants dumasar. Eta ngawakilan (R) -enantiomer tina modafinil racemate.

tandana

Dipaké pikeun narcolepsy, depresi, sleepiness idiopathic atanapi narcolepsy kalawan sare kaleuleuwihan beurang.

Contraindicatio

1. Ditumpurkeun pikeun alérgi kana produk ieu.

2. hypertrophy kénca ventricular, parobahan electrocardiographic ischemic, nyeri dada, arrhythmia atanapi manifestasi klinis of prolapse klep mitral na infarction myocardial panganyarna, penderita panghina stabil ditumpurkeun.

precautions

1. obat kudu dimimitian ti dosis leutik (50 ~ 100mg poéan), 50mg unggal 4 ~ 5 poé, nepi ka dosis optimal (200 ~ 400mg poean).
2. The dosis pasien kalayan karuksakan ati parna keur ngurangan, insufficiency renal na dosage pasien manula kudu ngurangan.
3. Overdose bisa ngakibatkeun insomnia, gejala sistim saraf pusat, kayaning restlessness, disorientation, kabingungan, pikagumbiraeun, halusinasi, sistim digésti mah bisa lumangsung seueul, diare, sistem cardiovascular bisa lumangsung tachycardia, bradycardia, darah tinggi, nyeri dada. produk ieu euweuh ubar keur nawarkeun racun husus, sarta kudu dirojong ku overdose.
4. Ulah nyokot inuman alkohol bari maké produk ieu.
5. Maranéhanana ku sajarah gering méntal kudu dipake kalawan caution.
6. karacunan réproduktif ieu digolongkeun kana C, sarta pamakéan ibu hamil kedah beuratna nu pro jeung kontra.
7. Kasalametan nginum obat pikeun barudak dina 16 taun umur teu acan dievaluasi.

réaksi ngarugikeun

1. lieur sakabeh awak, nyeri deui, gejala kawas flu, nyeri dada, chills, sarta beuheung stiffness.
2. Cardiovascular hipertensi, tachycardia, palpitations, vasodilation.
3. Sistim seueul pencernaan, diare, salah ancur, sungut garing, leungitna napsu, kabebeng, fungsi ati abnormal, flatulence, formasi borok lisan, sungut garing, haus.
4. Sistim eosinophilia Hemolymphatic.
5. busung lapar métabolik.
6. sistim saraf nervousness, insomnia, kahariwang, pusing, depresi, paresthesia, létoy, hypertonia, dyskinesia, hyperactivity, agitation, kabingungan, tremor, instability emosi, pusing.
7. Sistim rhinitis engapan, pharyngitis, kasakit paru, epistaxis, asma.
8. sweating kulit, herpes simpléks.
9. Husus rarasaan amblyopia, Abnormalitas visual, rasa malikkeun, nyeri panon.
10. Sistim Urogenital urination abnormal, hematuria, pyuria.

takeran

Lisan, 200 ~ 400mg sapopoé, dicokot isuk-isuk. The dosis fungsi ati parna kudu diréduksi jadi 1 / 2 tina dosis normal.

pangaruh pakait ubar


1. The inhibitor of CYP3A4 kayaning carbamazepine, itraconazole, ketoconazole atanapi phenobarbital, rifampicin CYP3A4 inducer na modafinil bisa ngarobah konsentrasi getih tina produk ieu.
2. produk Ieu inducer CYP3A4 nu ngurangan konsentrasi getih tina cyclosporine ku 50% na ogé ngurangan konsentrasi plasma of theophylline.
3. produk Ieu inhibitor CYP2C19 malik, nu ngaronjatkeun konsentrasi getih tina warfarin, diazepam na phenytoin. Produk ieu ogé bisa ningkatkeun antidepressants tricyclic, chlorpromazine na omeprazole. konsentrasi getih obat kayaning lansoprazole na propranolol. Lamun dilarapkeun sakaligus jeung obat luhur, dosis kudu disaluyukeun sasuai jeung konsentrasi getih kudu diawaskeun.
4. Produk ieu bisa ngurangan éfék kuratif of contraceptives steroidal. Ukuran kontraséptif sejenna kudu dilaksanakeun salila ngamangpaatkeun produk ieu sareng dina sabulan sanggeus stopping tamba


2. Modafinil

Modafinil mangrupa akselerator awakening dipaké pikeun ngubaran gangguan kayaning narcolepsy, mindahkeun gangguan karya saré, sarta daytime sleepiness kaleuleuwihan pakait sareng apnea sare obstructive. Modafinil ieu ogé loba dipaké di luar indikasi salaku enhancer kognitif.

aplikasi klinis

1. Perlakuan narcolepsy: narcolepsy nyaéta kasakit sistim saraf pusat anu ngabalukarkeun téh kanyahoan. Gejala utama nyaéta yén éta moal bisa tetep jagjag atawa ngageter beurang, tur aya episode sare unstoppable na perjalanan. Pasén mindeng teu bisa nyieun kasakit timer dijieun. Saré sarta bisa hirup normal. Salaku jenis anyar tamba awakening, Modafinil tiasa ngadamel penderita meunang leupas tina drowsiness beurang jeung mertahankeun karya normal, tapi bakal aya moal réaksi ngarugikeun kayaning pikagumbiraeun abnormal. Ubar paling idéal pikeun gangguan saré. Studi geus ditémbongkeun yén modafinil efektif tiasa ningkatkeun gejala jeung nyata ngurangan jumlah sare jeung jumlah poé salila poé tanpa mangaruhan waktos sareng kualitas saré peuting. modafinil lisan ieu diadministrasi mun 18 penderita narcolepsy spontan sarta penderita 24 kalawan narcolepsy dina dosis poéan 200-500 mg / dinten. Hasil némbongkeun yén sare jeung kacapean anu dititénan dina pasien kalayan narcolepsy spontan sarta narcolepsy. Sare ieu nyata ngurangan, kalayan total laju efektip 83% na 71% visinil. Modafinil ogé bisa nyegah dyskinesia méntal disababkeun ku deprivation sare, ngaronjatkeun fungsi kognitif, sarta teu mibanda pangaruh dina awal, diropéa, awakening na kulem komposisi sare nighttime, atawa teu eta mangaruhan laku isuk jeung sputum daytime.

2. Perlakuan alkohol sindrom encephalopathy organik: Modafinil ogé bisa dipaké pikeun ngubaran alkohol sindrom encephalopathy organik. Sababaraha urang dipake modafinil pikeun ngubaran alkohol sindrom encephalopathy organik, sarta dipigawé tés psikologi klinis jeung studi neurophysiological. Hasil némbongkeun yén modafinil ngaronjat excitability sanggeus nyokot tamba poean, sarta perlakuan klinis laju éféktif éta 85%. The dosis efektip produk ieu 200 ~ 400 mg per dinten, dicandak dua kali dina isuk sarta di tengahna.

3. Ningkatkeun éfék terapi obat anti depressant: alatan alam adiktif low of modafinil ngajadikeun eta ngajangjikeun salaku diganti pikeun stimulants sejen, mangrupakeun anti depressant ngajangjikeun enhancer narkoba.

4. Pikeun pengobatan perhatian karusuhan deficit / hyperactivity: Bukti klinis nunjukkeun yen modafinil bisa ningkatkeun barudak kalawan nengetan deficit / karusuhan hyperactivity (ADHD).

Contraindication

1. Ditumpurkeun pikeun alérgi kana produk ieu.

2. hypertrophy kénca ventricular, parobahan electrocardiographic ischemic, nyeri dada, arrhythmia atanapi manifestasi klinis of prolapse klep mitral na infarction myocardial panganyarna, penderita panghina stabil ditumpurkeun.


3. Noopept

Noopept mangrupakeun péptida nootropic. Noopept ngaronjatkeun pangabisa diajar, ngaronjatkeun memori, bari nyadiakeun hiji dampak kana sagala fase prosesna: pengolahan, konsolidasi tur dimeunangkeun inpormasi. tamba nyegah ngembangkeun anemia alatan shock listrik, henteuna hiji fase paradoxical tina sare, kitu oge blokade of glutamatergic jeung struktur reséptor cholinergic sentral.

Pangaruh neuroprotective sahiji ubar Noopept geus sadar ku ngaronjatna lalawanan tina jaringan pikeun hypoxia, toksik na lesions traumatis. Dina modél thrombotic stroke, Noopept ngurangan volume lesion, oge nyegah Paéhna sél tina cerebellum na cortex cerebral, nu kakeunaan dosis neurotoxic of glutamat jeung oksigén radikal bébas. Sajaba ti éta, noopept ngurangan severity lobana kalsium, promotes normalisasi sahiji sipat rheological getih nu (alatan fibrinolytic, anticoagulant sarta aksi antiaggregatory).


4. J147

J147 CAS 1146963-51-0 mangrupa obat eksperimen ieu dipaké dina pengobatan Alzheimer jeung pikun. Hiji ubar eksperimen disebut J147 bisa janten elixir modern. Studi geus nembongkeun yen eta efektif tiasa ngubaran Panyakit Alzheimer jeung ngabalikeun ka sepuh tina beurit. Élmuwan oge siap make ubar pikeun percobaan klinis manusa. Anyar, dina laporan panalungtikan diterbitkeun dina Cell Majalah sepuh internasional, peneliti ti Salk Institute diumumkeun mékanisme molekular ku nu J147 jalan. Aranjeunna kapanggih yén J147 bisa mangrupa protéin dina mitokondria. Ngagabungkeun ngamajukeun sél sepuh, beurit, jeung flies buah anu kasampak ngora.

Panalungtik Dave Schubert ngomong yén dina pangajaran ieu kami kapanggih tumbu antara ubar eksperimen J147 tur sepuh awak, Panyakit Alzheimer; milarian target J147 bisa jadi krusial pikeun pengobatan klinis sahiji sepuh. Salaku awal salaku 2011, urang dikembangkeun ubar J147, versi dirobah tina turmeric kari bungbu. Kusabab ngembangkeun J147, peneliti geus kapanggih yén éta éféktif tiasa ngabalikeun defects memori individu sarta berpotensi ngamajukeun sél otak anyar. Dina waktu nu sarua, éta bisa ngalambatkeun atawa ngabalikeun kasakit Alzheimer dina awak mouse, tapi peneliti tacan jelas kumaha J147 jalan di tingkat molekul.

Loba studi geus melong efek huperzine on therapies Alzheimer. Hanjakal, hasil uji ieu teu pisan bermakna, sakumaha di hal nu ilahar ngan sajumlah leutik pamilon éta hadir, atanapi metode uji questionable anu dipaké.

Dina meta-analysis of sababaraha tulak panalungtikan, perbaikan anu katempo (dina penderita Alzheimer) di wewengkon handap: kaahlian kognitif, kaayaan umum, sarta kagiatan sapopoé. Hanjakal, aya sacara umum saeutik hasil panalungtikan dina pramiracetam, tapi dina 10 taun tukang, lain ulikan tunggal on zat geus diterbitkeun.


5. Phenylpiracetam

Phenylpiracetam mangrupakeun agén nootropic anu positif mangaruhan kamampuh méntal sarta dianggap stimulan hampang. Ngaranna nunjukkeun, éta mangrupakeun modifikasi piracetam, nu boga hiji group phenyl tambahan.

Disangka, eta 20-60 kali sakumaha kuat (dina dasar gram) salaku zat indungna na.

Dina ulikan ngabandingkeun dua zat, phenylpiracetam ieu dianggap leuwih potent ti piracetam di wewengkon handap:

Neuroprotection, anti karinding, jeung rangsangan.

Ngaran séjén: Fonturacetam, (RS) -2- (4-phenyl-2-oxopyrrolidin-1-yl) acetamide, phenotropil, carphedone

operasi

Alatan éta kasaruaan struktural jeung phenethylamine zat, anu struktur molekul mibanda sipat stimulatory, éta bisa dianggap yén aya sambungan ka adrenaline na dopamin reséptor.

Numutkeun pamekar ti Phenotropil ngaronjatkeun tingkat handap dina uteuk: aliran getih, epinephrine, dopamin, sarta serotonin. Sanajan kitu, teu boga pangaruh atawa mengikat pangirut kalawan GABA.

Dina kertas ieu panalungtikan Amérika (ku rodénsia) aya indikasi ngaronjat tingkat tina acetylcholine jeung reséptor NMDA, sarta konsentrasi ngurangan tina reséptor serotonin jeung dopamin.

Balukar kaamanan & Sisi


Kawas sakabeh Racetams, mangka ogé bisa ditolerir ku awak manusa; Résiko efek samping geus low - salami eta dikonsumsi dina jumlah nu lumrah (tingali asupan & kasabaran).

Phenylpiracetam teu matak dicokot nalika kakandungan atawa breastfeeding. Ogé pikeun penderita ati atanapi karusakan ginjal eta leuwih hade mun ngalakukeun tanpa.

Efek samping dawam tina stimulants oge hadir, kayaning: perasaan kahariwang, sénsitip, atawa palpitations.

Sababaraha pamaké ngalaporkeun headaches. Ieu bisa lumangsung dina sakabéh Racetamen, upami dina uteuk hiji kakurangan acetylcholine prevails. Salaku hiji ubar keur nawarkeun racun, anjeun ngan saukur nambahan hiji sumber kolin kana tumpukan Anjeun.

karacunan

Dina rodénsia, dosis bisa nepi ka tiwasna di 880mg beurat / kg awak ieu dideteksi, nunjukkeun margin kaamanan tinggi ti dosis dianjurkeun.

Numutkeun produsén, aya henteu épék tetralogic, mutagenic atanapi karsinogenik documented.


6. Sunifiram

Sunifiram téh raket patalina jeung Racetamen dina struktur kimiana, sarta biasa loba sipat nootropic na. Hal ieu diémbarkeun sakumaha 1000 kali sakumaha kuat saperti piracetam (gram basis), Mayar perhatian ka dosage tepat, sareng eta teu matak dicandak ku lianna nootropics babarengan.

Ieu diwangun utamana salaku alternatif mirah mun Unifiram.

Ieu boga tujuan pikeun ngamajukeun memori, learning, jelas pamikiran, konsentrasi, motivasi, visi jeung haté.

takeran: Aya henteu ngulik bermakna, tapi ieu mutuskeun yén 5 - 10mg per poé téh optimal keur kalolobaan urang.

Sunifiram teu matak overdosed atawa dicampurkeun jeung nootropics lianna.

pamaké jangka panjang ngalaporkeun formasi kasabaran, naha nu mangrupa sakuduna ngan bisa dihakan sporadically atanapi di siklus.

Éta tindakan minangka hiji agonist AMPA sarta ngaronjatkeun produksi glutamine, komo deui Kaluaran acetylcholine di cortex cerebral.

Sanajan euweuh efek samping geus pasti ngaliwatan panalungtikan, Sunifiram bisa ngabalukarkeun efek samping parna sapertos drowsiness, insomnia na lieur bisi tina overdose.


7. Bromantane

Bromantane mangrupakeun stimulan nu mantuan ningkatkeun prestasi athletic. Lamun dipake saminggu sakali, awak teu kudu ngamekarkeun kasabaran gede ka dinya, sarta tetep peka tamba.

Nembongan ka ngurangan efek samping sare-ngainduksi tanpa compromising pangabisa kognitif. Sajaba ti éta, dina kaayaan normal (mun teu aya kurangna sare) eta bisa ngaronjatkeun alertness jeung kapasitas karya.

Mékanisme peta ngeunaan modafinil teu pinuh dipikaharti. Hal ieu dipercaya pikeun ngaronjatkeun konsentrasi rupa neurotransmitter dina uteuk.

Bromantane ngaronjatkeun kinerja di sawatara wewengkon kognitif, kayaning mémori digawé, memori jangka panjang sarta pamikiran pangabisa.

Bromantane bisa ngurangan efek tina sababaraha pangobatan ku ngebut ngarecahna. Ieu di antarana: itraconazole, ciclosporin, temazepam, amitriptyline, erythromycin.

Mun agén getih-thinning kayaning aspirin atawa warfarin nu dicokot, Anjeun kudu rutin pariksa clotting getih anjeun.


pedaran Smart Narkoba

Apixaban (Eliquis): kagunaan, interaksi, efek samping, warnings

1. Armodafinil

Armodafinil, mangrupakeun kimiawi solid bodas. Ngaran kimia 2 - [(R) - (diphenylmethyl) sulfinyl] acetamide gaduh rumus molekul C 15 H 15 NO 2 S gaduh beurat molekularna 273.35000 sarta titik lebur of 156 mun 158 C. Amofenib mangrupakeun ubar stimulan jeung utamana dipaké pikeun pengobatan narcolepsy, depresi, sleepiness idiopathic atanapi narcolepsy beurang.

CAS No .: 112111-43-0

rumus molekul: C 15 H 15 NO 2 S
Beurat molekul: 273.35000
kualitas pasti: 273.008200
PSA: 79.37000
LogP: 3.57600

sipat Physicochemical

Penampilan sarta Tret: bodas padet
Kapadetan: 1.283g / cm 3
titik lebur: 156-158oC
Digolakkeun titik: 559.1oC di 760mmHg
titik Flash: 292oC
indéks réfraktif: 1.645
tekanan uap: 1.56E-12mmHg di 25C

peta Pharmacological

Produk ieu bisa ngaronjatkeun aktivitas ti saraf otak dina dosis terapi jeung ningkatkeun fungsi saraf tina sagala rupa penjuru uteuk. Produk ieu ngahasilkeun pikagumbiraeun méntal sarupa stimulants lianna has sentral saraf Sistim, ngaronjatkeun haté, parasaan, pikiran jeung émosi. Pangaruh excitatory sentral di produk ieu bisa jadi ngaliwatan ditambah glutamine synthetase nu ngurangan produksi asam gamma-aminobutyric (GABA) jeung promotes nu detoxification jeung énergi kagiatan métabolisme sél saraf.

Pharmacokinetics

produk ieu gancang tur sagemblengna kaserep sanggeus administrasi lisan. Konsentrasi plasma ngahontal puncak dina ngeunaan 2 mun 4 jam. dahareun henteu mangaruhan bioavailability produk, tapi bisa reureuh nyerep obat jeung reureuh Puncak konsentrasi ku 1 h. produk ieu lega disebarkeun dina awak, volume distribution katempo téh ngeunaan 0.9L / kg, leuwih luhur ti total cairan awak 0.6L / kg. Laju protéin plasma ngariung teh 60%, nu utamana digabungkeun jeung albumin plasma. Saatos administrasi 200 mg per dinten, konsentrasi ubar plasma ngahontal kaayaan ajeg, sarta henteu mangaruhan plasma protéin beungkeutan warfarin, diazepam, sarta propranolol. Modafinil ieu métabolismena ku sistem sitokrom P450 of CYP3A4 dina ati. Ku alatan éta, pamakéan digabungkeun tina CYP3A4 inducer atanapi inhibitor bakal mangaruhan kadar getih tur lilana Peta sahiji produk ieu. produk ieu métabolismena ku ati pikeun ngahasilkeun dua métabolit utama, asam modafinic na modafinilone, nu boga pangaruh terapi. akun métabolit pikeun 90% jeung ubar indungna unmetabolized nu kirang ti 10%. tamba geus dikaluarkeun ku ginjal, jeung ilangna satengah hirup tamba téh jam 10-15. Laju clearance ubar tina awéwé ngora leuwih luhur batan nu ti pamuda, sarta laju clearance tina manula anu nyata handap tinimbang nu ti jalma ngora.


2. Modafinil

CAS No .: 112111-43-0

rumus molekul: C 15 H 15 NO 2 S
Beurat molekul: 273.35000
kualitas pasti: 273.008200
PSA: 79.37000
LogP: 3.57600

sipat Physicochemical

titik lebur: 164-166 C

peta Pharmacological

Modafinil bisa ningkatkeun excitability sentral tina populasi normal. EEG ngawaskeun ti jam kahiji ka jam 22nd sanggeus modafinil lisan nunjukkeun yén nilai α / θ reflecting alertness nyaeta luhur, jeung occasional gelombang mikro-sare Ampir lengkep diteken. For geus sare dicabut jalma, deprivation sare bisa ngabalukarkeun alertness masarakat jeung kamampuhna dianggo ka handap.

Nyandak modafinil bisa éféktif ningkatkeun kaayaan ieu. Studi geus ditémbongkeun yén sanggeus peuting di deprivation kulem, nyandak mg 200 of modafinil, kapasitas psikomotor of sukarelawan éta nyata leuwih luhur ti nu ti grup placebo; salila deprivation sare 60-jam, unggal 8 jam Dalfene 200 mg téh masih bisa mertahankeun puseur deprivation sare dina kaayaan pikagumbiraeun, ambéh maranéhanana mulasara alertness considerable jeung kamampuhna jalan. Modafinil ogé miboga éfék neuroprotective tangtu. Eta geus kapanggih dina model sasatoan tatu otak nu modafinil efektif tiasa pikangewaeun produksi 1-métil-4-phenyl-1,2,3,6-tetrahydropyridine.

Pangaruh neurotoxic ngajadikeun gejala nyata lega. Balukar neuroprotective of modafinil ogé dikonfirmasi dina striatum modél tatu mékanis jeung modél tatu ischemic visinil. Peta excitatory sentral of modafinil ieu pakait sareng panurunan dina neurotransmitter inhibitory, GABA, jeung anu diatur ku serotonin (5-HT) jeung norépinéfrin. nalungtik manggihan yén pangaruh excitatory sentral of modafinil bisa jadi ngaliwatan kanaekan of glutamine synthetase, kukituna ngurangan produksi GABA, jeung promosi anu detoxification jeung énergi kagiatan métabolisme sél saraf.

Pharmacokinetics

produk ieu gancang tur sagemblengna kaserep sanggeus administrasi lisan. Konsentrasi plasma ngahontal puncak dina ngeunaan 2 mun 4 jam. dahareun henteu mangaruhan bioavailability produk, tapi bisa reureuh nyerep obat jeung reureuh Puncak konsentrasi ku 1 h. produk ieu lega disebarkeun dina awak, volume distribution katempo téh ngeunaan 0.9L / kg, leuwih luhur ti total cairan awak O.6L / kg. Laju protéin plasma ngariung teh 60%, nu utamana digabungkeun jeung albumin plasma. Saatos administrasi 200 mg per dinten, konsentrasi ubar plasma ngahontal kaayaan ajeg, sarta henteu mangaruhan plasma protéin beungkeutan warfarin, diazepam, sarta propranolol.

Modafinil ieu métabolismena ku sistem sitokrom P450 of CYP3A4 dina ati. Ku alatan éta, pamakéan digabungkeun tina CYP3A4 inducer atanapi inhibitor bakal mangaruhan kadar getih tur lilana Peta sahiji produk ieu. produk ieu métabolismena ku ati pikeun ngahasilkeun dua métabolit utama, asam modafinic na modafinilone, nu boga pangaruh terapi. akun métabolit pikeun 90% jeung ubar indungna unmetabolized nu kirang ti 10%. tamba geus dikaluarkeun ku ginjal, jeung ilangna satengah hirup tamba téh jam 10-15. Laju clearance ubar tina awéwé ngora leuwih luhur batan nu ti pamuda, sarta laju clearance tina manula anu nyata handap tinimbang nu ti jalma ngora.


interaksi ubar

1. The inhibitor of CYP3A4 kayaning carbamazepine, itraconazole, ketoconazole atanapi phenobarbital, rifampicin CYP3A4 inducer na modafinil bisa ngarobah konsentrasi getih tina produk ieu.

2. produk Ieu inducer CYP3A4 nu ngurangan konsentrasi getih tina cyclosporine ku 50% na ogé ngurangan konsentrasi plasma of theophylline.

3. produk Ieu inhibitor CYP2C19 malik, nu ngaronjatkeun konsentrasi getih tina warfarin, diazepam na phenytoin. Produk ieu ogé bisa ningkatkeun antidepressants tricyclic, chlorpromazine na omeprazole. konsentrasi getih obat kayaning lansoprazole na propranolol. Lamun dilarapkeun sakaligus jeung obat luhur, dosis kudu disaluyukeun sasuai jeung konsentrasi getih kudu diawaskeun.

4. Produk ieu bisa ngurangan éfék kuratif of contraceptives steroidal. Ukuran kontraséptif sejenna kudu dilaksanakeun salila ngamangpaatkeun produk ieu sareng dina sabulan sanggeus stopping tamba.


3. Noopept

Noopept ieu sawaréh métabolismena kalayan formasi phenylacetylproline, cycloprolylglycine jeung asam phenylacetic. Satengah-umur noopept ngahontal jam 0.38.

CAS NO. 157115-85-0
Molekular Rumus C17H22N2O4
318.37 beurat molekul

Noopept teu cumulated dina awak urang.

Mékanisme peta nootropic tamba ieu dumasar kana kamampuhna pikeun ngabentuk cycloprolylglycine sarupa dina struktur jeung endogenous dipeptide siklik antiamnestic.

Persiapan Noopept raises amplitudo réspon transcallosal, facilitates sambungan associative di tingkat struktur cortical antara hemispheres uteuk.

Lamun ngagunakeun narkoba Hoenopt, recovery fungsi kognitif, ngurangan alatan trauma craniocerebral, tatu prenatal, kitu ogé ischemia lokal jeung global, ieu nyatet.

Dina penderita lesions organik tina sistim saraf pusat, pangaruh tina Hoenopt ubar tumuwuh dina dinten 5th-7th perlakuan. Di awal terapi, anxiolytic sarta sababaraha pangaruh stimulating tamba Hoenopt téh beuki dibaca, kaasup panurunan dina kahariwang na kulem pamutahiran dina pasien. Saatos 2-3 minggu sanggeus mimiti terapi, aya pamutahiran dicirian dina fungsi kognitif.
Noopept ogé miboga éfék vegetomonal (ngurangan headaches, tachycardia sarta gangguan orthostatic).

Pikeun tamba Hoenopt teu dicirikeun ku pangaruh teratogenic, immunotoxic na mutagenic. Noopept henteu ngabalukarkeun kecanduan, sanggeus gencatan patempuran terapi di penderita euweuh ngembangkeun sindrom ditarikna.

Saatos administrasi oral, noopept ieu ogé nyerep dina saluran pencernaan. Bioavailability of noopept ngahontal 99.7%. Komponén aktif penetrates halangan getih-otak, bari konsentrasi na di cairan synovial ngaleuwihan kadarna plasma.

kadarna plasma Puncak anu kahontal dina 15 menit sanggeus administrasi lisan.

Indikasi pikeun pamakéan

Noopept ieu dipaké pikeun ngubaran penderita kategori béda umur (dewasa sarta penderita manula) nalangsara ti impairment kognitif na lability emosi of genesis béda. Dina sababaraha hal, di Noopept ubar bisa prescribed sanggeus tatu traumatis uteuk jeung koma, kitu ogé penderita insufficiency sirkulasi cerebral (kaasup encephalopathy rupa etiologies) jeung gangguan asthenic.

Noopept bisa diangkat pikeun ningkatkeun pidangan fungsi kognitif (mémori, konsentrasi sarta pangabisa learning) pikeun penderita ngaronjat stress fisik, intelektual jeung emosional.

Modeu ti aplikasi

Noopept kanggo pamakéan lisan. Tablet kudu dilaksanakeun sanggeus tepung a, jeung nyatu cai nginum atawa tea unsweetened. Dina awal terapi, sakumaha aturan, nunjuk mg 10 of noopept dua kali sapoé. Dina acara anu efek terapi henteu dikedalkeun cukup jeung ubar Hoenopt ieu ogé bisa ditolerir ku pasien, dosis ngaronjat nepi 10 mg tilu kali sapoé.


4. J147

J147 CAS 1146963-51-0 milik kulawarga tina Racetame; Zat dina grup ieu téh sarupa dina struktur, tapi béda dina ciri kimiawi maranéhanana.

CAS Jumlah 1146963-51-0
Formula C18H17F3N2O2
Molar massa 350.34 g · mol-1

Kabéh Racetams bisa meuntas panghalang getih-uteuk (mun varying derajat); Pramiracetam boga kaleyuran gajih greatest tina Racetame well-dipikawanoh, sarta gancang diserep ku awak - meureun kusabab alatan kamampuhna pikeun nembus lapisan lipid ganda.

Sababaraha peneliti nganggap yén éta 5-10x sakumaha kuat salaku bahan sumber na well-dipikawanoh " Piracetam ".

Ieu béda jeung utamana ti baraya na ngaliwatan pangabisana pikeun ngaronjatkeun konsentrasi. Sajaba ti éta, miboga sipat Racetam has sejenna, kayaning ngaronjat memori sareng kamampuan diajar.


5. Phenylpiracetam

Hal ieu dipercaya yén kasaruaan struktural jeung phenethylamine tanggung jawab efek stimulatory. Di dieu, paling panalungtik ieu ngan dipigawé dina jalma anu ngalaman ti gangguan ingetan disababkeun ku stroke atawa tatu otak.

CAS Jumlah 77472-70-9

rumus molekul C 12 H 14 N 2 O 2
Molar massa 218.26 g · mol -1

penderita Encephalopathy dibéré dosis poéan 200mg nempo kamajuan dina gangguan kahariwang, nyeri, tur depresi.

studi séjén ogé nyatet kamajuan dina memori sareng bentang perhatian.

Meureun sipat anticonvulsant jeung kognitif anu dipake pikeun bagian piracetam tina struktur molekul.

Sanajan élmuwan téh pasti ngeunaan mékanisme pasti ngeunaan peta piracetam, maranéhna yakin yén fluidity sél ningkat jeung régulasi glutamat nyaéta jawab éfék.

Aya loba laporan ti nu ngarah ka dibentukna gancang tina kasabaran ka pangaruh stimulating of phenylpiracetam.


6. Sunifiram

Lucuna, sababaraha parobahan neurochemical anu dicatet: sato nu éta kaayaan peta ngeunaan sunifiram sempet ngaronjat fosforilasi rupa molekul dina uteuk, nu raket patalina jeung prosés pembelajaran sarta memori.

CAS Jumlah 314728-85-3

rumus C14H18N2O2
Massa molar 246.304 g / mol

Sato eksperimen anu dibagi jadi dua golongan: Hiji satengah ieu ngarah ka Sunifiram, anu séjén ngagaduhan nanaon. Afterwards, kamampuh memori sasatoan diuji kalayan bantuan mangrupa Y-Maze na hiji test pangakuan obyék ieu dilumangsungkeun.

Kacindekan handap dimenangkeun: Sato dibikeun sunifiram miboga hasil hadé.
pangaruh Sunifirams di depresi: No bédana ieu kapanggih antara dua kelompok. cukup Narikna, loba nu testimonials di internet némbongkeun pangaruh antidepressant.

operasi

studi awal ngalaporkeun dua mékanisme utama Peta:
1. Struktur Sunifiram sarua jeung nu ti Ampakines lianna. Gawéna ku ngaktipkeun reséptor AMPA. Dina ulikan mouse, sato anu kahiji dibéré AMPA antagonis NBQX. Saatos nyoco Sunifiram ka sato, eta mucunghul ngabalikeun efek tina NBQX. Salaku hiji agonist AMPA eta bisa ngaronjatkeun memori, pangabisa diajar, bentang perhatian sarta alertness.
2. Upami teu kitu, sunifiram mucunghul rék dipegatkeun acetylcholine di cortex cerebral. Salaku sanyawa cholinergic, éta bisa ngaronjatkeun memori jangka pondok, memori jangka panjang, jeung kaahlian motor. Pikeun mastikeun éfék ieu, leuwih studi perlu diterbitkeun.

efek samping

Dina ulikan nu kapanggih di efficacy of sunifiram (0.001 mg / dosis éféktif kg pangleutikna), euweuh efek samping nu ditempo ku hiji dosis nyuntik (rodénsia) tina 1 mg / kg.

Hanjakal, aya henteu ngulik klinis, dumasar pangalaman pamaké séjén. Umum Sunifiram nyaeta ti dina dosage lumrah aman diklasifikasikeun, tapi kudu di no way jadi overdosed teu dina kombinasi dipake kalayan séjén nootropics.


7. Bromantane

Bromantane mangrupakeun stimulan nu mantuan ningkatkeun prestasi athletic. Lamun dipake saminggu sakali, awak teu kudu ngamekarkeun kasabaran gede ka dinya, sarta tetep peka tamba.

Disarankeun teu nyandak Bromantane leuwih ti 3 kali saminggu. Ogé kana konsumsi jangka panjang kudu rada do tanpa.

CAS No.:87913-26-6
rumus molekul: C16H20BrN
Beurat molekul: 306.24
Mol Citakan: 87913-26-6.mol

Nembongan ka ngurangan efek samping sare-ngainduksi tanpa compromising pangabisa kognitif. Sajaba ti éta, dina kaayaan normal (mun teu aya kurangna sare) eta bisa ngaronjatkeun alertness jeung kapasitas karya.

Mékanisme peta ngeunaan modafinil teu pinuh dipikaharti. Hal ieu dipercaya pikeun ngaronjatkeun konsentrasi rupa neurotransmitter dina uteuk.

Bromantane ngaronjatkeun kinerja di sawatara wewengkon kognitif, kayaning mémori digawé, memori jangka panjang sarta pamikiran pangabisa.

Bromantane bisa ngurangan efek tina sababaraha pangobatan ku ngebut ngarecahna. Ieu di antarana: itraconazole, ciclosporin, temazepam, amitriptyline, erythromycin.

Mun agén getih-thinning kayaning aspirin atawa warfarin nu dicokot, Anjeun kudu rutin pariksa clotting getih anjeun.


kasimpulan Smart Narkoba

nootropics Naon henteu:

• Anjeun moal jadi otak super sapeuting, sabab dina pilem "Limitless". Mikir deui salaku suplement nu bisa Anjeun pake pikeun kaunggulan Anjeun.
• Nootropics téh euweuh diganti for makan cageur, latihan biasa, sarta saré nyukupan.
• ogé di test IQ anu teu disangka jumps badag teuing.

Kumaha carana sangkan dianggo ubar nootropic?

Nootropics gawé ku cara ngarobah hal di handap ieu:
métabolisme otak, oxygenation otak, ketersediaan sél otak, tumuwuhna sél.
Pangaruh pasti gumantung kana persiapan nu.

parobahan nu dipiharep bisa?

Gumantung kana zat, perbaikan bisa diperkirakeun di wewengkon handap:
• kamampuhan pikeun konsentrasi
• ingetan spasial
• pangabisa learning
• ingetan digawé
• walungan Kecap / eloquence
• Kamampuhan pikeun ngajawab masalah (panginten aliran)

Salian pertumbuhan neural bisa kalayan parobahan positif dina kualitas sare, gangguan kahariwang, kontak kahariwang, kaéra, tahapan kaayaan sieun, nervousness jeung motivasi bisa dipiharep.

Dupi Nootropics Adiktif?

Sacara kasar bisa disebutkeun: euweuh. Pikeun stimulants kayaning kafein, sulbutiamine, sarta modafinil, éta carita nu séjén.

Waktos dugi awal éfék
Ieu teu bisa digeneralisasi, éta gumantung kana produk, sarta pamaké. The titik handap mangrupakeun averages jeung bisa rupa-rupa.

Stimulants / jagjag-makers (kafein, modafinil, jsb) - dina 30 menit sababaraha jam.

Gizi Nootropics Dumasar (Creatine, Omega-3) - Biasana dina 4 mun 8 minggu.

Piracetam - Dina 2 - minggu 4. Hiji tés ngaji kudu dipigawe salila sahenteuna dua minggu.


0 likes
22282 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.