AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa
Kumaha Kacapi Flibanserin ngabantosan Wanoja salaku Hormon Sex

Disfungsi seksual dipercaya umum di lalaki, jeung untung pikeun aranjeunna; aya sababaraha pilihan perawatan kanggo milih ti aranjeunna sadayana ti Viagra, Cialis, sareng obat-obatan ED. Éta ogé ngagaduhan pangobatan hormonal pikeun ngabantosan mulangkeun séks séwang-séwangan. Awéwé rumaos ditinggalkeun dina ieu. Untungna, aranjeunna gaduh pilihan ogé. […]

Maca deui
Sagalana ngeunaan Oxandrolone (Anavar), anjeun kedah terang

Naon Oxandrolone (Anavar)? Oxandrolone (53-39-4), kalayan bubuk Anavar salaku nami merekna, mangrupikeun ubar sintétik sareng anabolik stéroid (AAS) anu pohara populér pikeun kakuatan na énergi anu ningkatkeun énergi. Éta téh diantara stéroid anabolik anu paling umum dipikanyaho sareng dianggo. Anabolik ngandung harti yén éta ngahasilkeun protéin sél, sahingga ngarah […]

Maca deui
Pedoman Meuli Lengkep 2019 Kanggo Olah raga tanaga SARM SR9009

1.What Is SR9009? SR9009 atanapi stenabolic mangrupakeun suplemén CAS 1379686-29-9 anu meniru efek tina latihan kardio. Henteu ngan ukur narkoba bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan sababaraha lemak kaleuleuwihan anjeun, tapi ogé bakal naekeun stamina anjeun bari ningkatkeun kakuatan daya tahan. SR9009 mangrupikeun sanyawa sintétik, anu aya dina […]

Maca deui
Salah tanggapan anu umum dina dunya stéroid anabolik

Ieu bakal janten gambaran anu umum pikeun tujuan pengetahuan umum hungkul, sanes pituduh kumaha. Ieu henteu hartosna abdi henteu nganggona kagunaanna atanapi henteu ogé dianggo panganggona. Stéroid sering salah terang atanapi salah-aya bédana stéroid. Corticosteroids, anu ngagaduhan efek samping anu parah tibatan Steroid Anabolic, kusabab alesan [...]

Maca deui
Naha MK-677 (Ibutamoren) tiasa dianggo ogé Kanggo Gedong otot? Tinjauan Sarmar [2019 NEW]

1.What is MK-677 (Ibutamoren)? Bubuk MK-677 (Ibutamoren) (159752-10-0) nyaéta rahasia hormon pertumbuhan anyar (GHS). A secretague hormon wutah mangrupikeun sanyawa dirancang pikeun fungsina salaku kaédah pikeun ngabantosan kanaékan tingkat hormon kamekaran. Hormon wutah diperyogikeun pikeun awak anjeun kanggo digawe sacara éfisién. Ieu selingkuh ngabantosan anjeun ningkatkeun otot […]

Maca deui