Sagalana ngeunaan bubuk Lorcaserin HCl

1.What nyaeta Lorcaserin hydrochloride bubuk?
bubuk 2.Lorcaserin HCl (Belviq)
3.Who tiasa nyandak Lorcaserin HCl bubuk (Belviq)?
4.Who teu kudu nyokot bubuk Lorcaserin HCl?
5.How teu Lorcaserin hydrochloride bubuk karya?
6.How kedah Lorcaserin hydrochloride bubuk dipaké?
7.How nyandak Lorcaserin hydrochloride bubuk pikeun leungitna beurat?
kauntungan bubuk 8.Lorcaserin HCl
9.How éféktif bubuk Lorcaserin HCl téh?
Ihtisar bubuk 10.Lorcaserin HCl
11. Warnings bubuk Lorcaserin HCl
12.Is Lorcaserin HCl bubuk aman?
13.Lorcaserin HCl Balukar bubuk Sisi sarta resiko
14.The Lorcaserin HCl bubuk bubuk (Belviq) 'Luhur' na Loba teuing
15. Kakandungan jeung Lorcaserin HCl bubuk bubuk (Belviq)
Interaksi bubuk 16.Lorcaserin HCl
17.Lorcaserin HCl bubuk Food interaksi
18. Kawaspadaan bubuk Lorcaserin HCl
19.Why teu dinya nyandak jadi panjang nepi ka meunang ubar beurat-leungitna anyar disatujuan?
20. Beuli bubuk Lorcaserin HCl


Lorcaserin video bubuk hydrochloride


bubuk I.Raw Lorcaserin HCl Karakter dasar:

ngaran: hydrochloride bubuk Lorcaserin
CAS: 1431697-94-7
Formula molekular: C11H15Cl2N
Beurat molekul: 232.1525
Ngalembereh Point: 212 ° C
Temp neundeun: -20 ℃
warna: bubuk bodas


1.What nyaeta hydrochloride bubuk Lorcaserin?aasraw

Lorcaserin hydrochloride bubuk mangaruhan sinyal kimiawi dina uteuk nu ngatur napsu. Lorcaserin bubuk hydrochloride karya ku nulungan aran pinuh kalayan hidangan leutik. Lorcaserin hydrochloride bubuk anu dipaké bareng jeung diet jeung latihan pikeun ngubaran obesitas. bubuk Lorcaserin hydrochloride kadangkala dipaké pikeun ngubaran obesitas nu bisa jadi pakait jeung diabetes, koléstérol tinggi, atanapi darah tinggi. Lorcaserin hydrochloride bubuk moal ngubaran sagala kaayaan kaséhatan kaayaan (kayaning panyakit jantung, diabetes, darah tinggi). Tetep ngalakukeun sagala pangobatan séjén dokter Anjeun geus prescribed pikeun ngubaran conditions.Lorcaserin hydrochloride bubuk ieu bisa ogé dipaké pikeun tujuan teu didaptarkeun dina Buku nginum obat ieu.


2. bubuk Lorcaserin HCl (Belviq)aasraw

Lorcaserin HCl ngaran bubuk, brand: Belviq, bahan utama: Lorcaserin HCl bubuk, nu dipaké babarengan jeung diet na bodybuilding pikeun ngubaran obesitas, keur ubar loss.The gajih kadangkala dibere pikeun ngubaran obesitas pakait sareng kolesterol tinggi, darah tinggi, atawa ngetik 2 diabetes.drug lorcaserin aya dina hiji kelas obat katelah agonists reséptor serotonin. lorcaserin bubuk jalan ku targeting kimia di otak anu mangaruhan napsu.


bubuk Lorcaserin HCl mangrupakeun ubar leungitna beurat pohara efektif sarta pohara populér di pasar. Loba bodybuildinger cinta bubuk Lorcaserine HCl.


3. Anu tiasa nyandak bubuk Lorcaserin HCl ( Belviq)?aasraw

The FDA disatujuan anu nginum obat pikeun jalma anu obese (ku indéks awakna massa, atawa BMI, tina 30 atawa saluhureuna) atanapi anu kaleuwihan beurat (ku BMI of 27 atawa luhur) jeung oge mibanda sahanteuna hiji nu patali beurat kaayaan kaséhatan sapertos sakumaha diabetes Tipe 2, darah tinggi atawa kolesterol tinggi.


4. Anu kudu nyandak bubuk Lorcaserin HCl?aasraw

• bubuk Lorcaserin HCl bisa jadi execrated dina susu ibu ', ku kituna eta disarankeun pikeun ngaeureunkeun pamakéan na atanapi henteu mimiti terapi bari asuhan.
• Pasén anu gaduh sindrom serotonin atawa sindrom malignant neuroleptic.
• Pasén anu geus defected klep haté (s).
• Pasén nalangsara ti depresi parna.
• Pasén on pangobatan anti diabetik atawa jalma anu ngalaman dadakan episode gula getih low alatan pangobatan anti diabetik.
• Pasén anu ngalaman priapism, hiji cacakan nambahan di sirit maranéhna langgeng leuwih ti jam 4, kedah ngaeureunkeun pamakéan bubuk Lorcaserin HCl.


bubuk atah Lorcaserin HCl (1431697-94-7) hplc≥98% | AASraw Fat Loss


5. kumaha carana sangkan Lorcaserin karya bubuk hydrochloride?aasraw

(1) mékanisme peta - Lorcaserin hydrochloride bubuk

The Lorcaserin hydrochloride bubuk jalan ku ngadalikeun napsu - husus ku ngaktipkeun reséptor otak pikeun serotonin, a neurotransmitter anu micu perasaan satiety jeung kapuasan. Asupan dahareun ieu dikawasa ku puseur satiety, ayana dina intina ventromedial of hipotalamus sarta puseur lapar hadir dina inputs hypothalamus.Various gurat ti puseur luhur sarta tracts cerna konvergen dina intina arcuate, dimana dua jenis neuron ngadalikeun asupan dahareun téh hadir. Firstly, asupan dahareun group stimulatory ngahasilkeun protéin-agouti patali jeung neuropeptide Y; jeung Bréh, kadaharan asupan inhibitory grup ngandung kokain jeung amphetamine diatur transcript (karanjang) jeung pro-opiomelanocortin (POMC) neuron. POMC ngandung reséptor 5C 2-HT, nu lamun Kaluaran diaktipkeun alfa-melanocyte-stimulating hormon (Alfa-msh) .Both neuron inhibitory na stimulatory proyék salajengna inti paraventricular dina inti hypothalamus.Paraventricular ngandung reséptor melanocyte 4 (MC4R) nu nyegah appetiteIn terapi dosis lorcaserin meta salaku selektif 5-HT 2C agonist on neuron POMC, anu dina gilirannana ngabalukarkeun sékrési Alfa msh. Salajengna Alfa msh tindakan on MC4R dina intina paraventricular dina hipotalamus, anjog ka ngurangan di napsu. Dina dosis supratherapeutic, lorcaserin ogé tindakan on 5-HT 2B jeung reséptor 5A 2-HT.

(2) Lorcaserin hydrochloridePharmacokinetics:

Lorcaserin hydrochloride ieu gancang nyerep dina saluran cerna sarta nyangsang kalayan hidangan lemak. konsentrasi plasma Puncak kahontal dina 1.5-2 h, kalawan satengah kahirupan 11h. Hal ieu merata disebarkeun di cairan cerebrospinal sarta sistim saraf pusat. Lorcaserin hydrochloride nyaeta 70% plasma protéin kabeungkeut na métabolismena dina ati, kalawan métabolit utama mahluk lorcaserin hydrochloride sulfamate, sarta ékskrési na utamana ngaliwatan cikiih (92%) jeung ékskrési minor ngaliwatan rupa.

(3) Lorcaserin bubuk hydrochloride jalan on obesitas

The lorcaserin hydrochloride jalan ku ngadalikeun napsu - husus ku ngaktipkeun reséptor otak pikeun serotonin, a neurotransmitter anu micu perasaan satiety jeung kapuasan. Serotonin anu ogé aub dina wanda; loba obat antidepressant dianggo ku nyegah reuptake of serotonin jeung ngajaga reséptor otak bathed dina kimia. Peneliti di Aréna nyebutkeun ubar maranéhanana dirancang pikeun neangan kaluar mung reséptor serotonin anu mangaruhan napsu.


6. Kumaha kedah Lorcaserin hydrochloride bubuk dipaké?aasraw

Lorcaserin bubuk hydrochloride asalna salaku tablet nyandak ku sungut. Hal ieu biasana dicandak ku atanapi tanpa dahareun dua kali sapoé. Candak lorcaserin hydrochloride di sabudeureun éta kali sarua unggal poe. Turutan arah dina labél resép Anjeun taliti, tur menta dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ngajelaskeun naon bagian anjeun teu ngarti. Candak lorcaserin hydrochloride persis sakumaha diarahkeun. Ulah nyandak leuwih atawa kurang ti atawa butuh eta leuwih sering ti prescribed ku dokter anjeun.
Lorcaserin hydrochloride bisa jadi watek ngabentuk. Ulah nyandak dosis badag, nyandak eta leuwih mindeng, atanapi nyandak eta periode panjang tina waktos ti prescribed ku anjeun doctor.If anjeun teu leungit jumlah nu tangtu beurat salila minggu 12 munggaran perlakuan anjeun, teu dipikaresep nu bakal nguntungkeun tina nyokot lorcaserin hydrochloride. dokter Anjeun bisa ngabejaan ka maneh eureun ngalakukeun lorcaserin hydrochloride lamun teu leungit cukup beurat dina mangsa minggu 12 munggaran perlakuan Anjeun.
Lorcaserin hydrochloride baris mantuan ngadalikeun beurat Anjeun ngan lamun neruskeun nyandak eta. Teu eureun ngalakukeun lorcaserin hydrochloride tanpa diajak ngobrol Anjeun doctor.Ask tukang ubar anjeun atanapi dokter pikeun salinan informasi produsén pikeun sabar.


Teu Synephrine bubuk pitulung pikeun beurat leungit AASraw Fat Loss bubuk


7. Cara Nyokot hydrochloride bubuk Lorcaserin pikeun leungitna beurat?aasraw

(1) Samemeh ngalakonan Lorcaserin hydrochloride bubuk

Anjeun teu kedah nyandak hydrochloride lorcaserin lamun anjeun alérgi kana eta. Ulah nyandak hydrochloride lorcaserin lamun keur reuneuh. leungitna beurat nalika kakandungan bisa ngarugikeun hiji orok unborn, sanajan anjeun kaleuwihan beurat. Ngabejaan dokter Anjeun katuhu jauh lamun jadi hamil salila perlakuan.
Pikeun mastikeun lorcaserin hydrochloride geus aman pikeun anjeun, ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh:
• diabetes;
• gagalna jantung congestive;
• gangguan klep haté;
• hiji kaayaan haté kayaning "blok AV" (2nd atanapi 3rd gelar);
• anémia sél arit;
• leukemia atanapi myeloma;
• ginjal atawa ati kasakit; atawa
• hiji deformity fisik sirit (kayaning kasakit Peyronie urang).
Ieu henteu dipikawanoh naha Lorcaserin hydrochloride bubuk pas kana susu payudara atanapi lamun eta bisa ngarugikeun orok asuhan. Anjeun teu kedah payudara-feed bari maké ubar ieu. Nyandak Lorcaserin hydrochloride henteu disatujuan ku saha heubeul ngora ti 18 taun.

bubuk hydrochloride (2) Lorcaserin pamakéan

Candak Lorcaserin hydrochloride bubuk persis sakumaha prescribed. Lorcaserin hydrochloride bubuk asalna di formulir tablet sarta dicokot dua kali unggal poe. Mun anjeun teu leungit jumlah nu tangtu beurat salila 12 minggu hareup perlakuan anjeun, teu dipikaresep nu bakal nguntungkeun tina nyokot lorcaserin hydrochloride. Ieu henteu dipikawanoh lamun lorcaserin hydrochloride geus aman tur éféktif dina barudak sahandapeun heubeul 18 taun. Lamun sono dosis a, nyokot dosis lasut pas ulah poho. Lamun geus meh waktuna pikeun dosis hareup, skip nu dosis lasut sareng nyandak dosis Anjeun salajengna wanoh biasa. Ulah nyandak dua dosis of lorcaserin hydrochloride dina waktos anu sareng.

(3) The dosage of Lorcaserin hydrochloride bubuk

Nuturkeun sakabéh arah dina labél resép Anjeun. Ulah nyandak ubar ieu jumlahna leuwih gedé atawa leuwih leutik atawa pikeun leuwih panjang batan recommended.The tablet biasa ieu biasana dicokot 2 kali per poé. The nambahan-release tablet dicokot ukur sakali per poé. Tuturkeun dokter anjeun instructions.Do moal naksir, nyapek, atawa megatkeun hiji nambahan-release tablet. Ngelek eta sakabeh.
Anjeun butuh lorcaserin hydrochloride sareng atawa henteu sareng food.You kedah leungit sahenteuna 5% tina beurat Anjeun dimimitian dina mangsa minggu 12 mimiti nyokot lorcaserin hydrochloride jeung dahar diet low kalori. Nelepon dokter Anjeun upami anjeun teu leungit sahenteuna 5% tina beurat Anjeun dimimitian sanggeus nyokot lorcaserin hydrochloride for minggu 12. Lorcaserin hydrochloride téh ngan bagian tina program lengkep perlakuan nu ogé ngawengku diet, latihan, kontrol beurat, sarta kamungkinan nguji gula getih anjeun. Nuturkeun anjeun Kabiasaan diet, nginum obat, jeung latihan pisan closely.Store na STP jauh ti Uap sarta panas.
Ngalacak jumlah ubar dipaké ti unggal botol nu anyar. Lorcaserin hydrochloride mangrupakeun ubar tina nyiksa anjeun kudu sadar lamun saha anu ngagunakeun ubar Anjeun improperly atanapi tanpa prescription.Do teu babagi lorcaserin hydrochloride kalayan jalma sejen. Tetep nginum obat dina hiji tempat dimana batur moal bisa meunang ka eta.

(4) Lorcaserin hydrochloride bubuk overdose

Gejala hiji overdose kaasup bentuk parna tina sababaraha efek samping didaptarkeun above.If anjeun curiga hiji overdose, ngahubungan pusat kontrol racun atawa kamar darurat langsung. Anjeun tiasa meunang di kabaran ku puseur kontrol racun dina (800) 222-1222.

(5) Lasut dosis bubuk hydrochloride Lorcaserin

Lamun sono a dosis Belviq, nyandak eta pas Anjeun remember.However, upami éta ampir waktu keur dosis Anjeun salajengna, skip nu dosis lasut jeung neruskeun on jadwal nginum obat biasa Anjeun. Ulah ganda nepi kana dosis sangkan nepi pikeun hiji lasut.

(6) kamarana atuh ulah bari nyandak lorcaserin hydrochloride?

ubar ieu bisa ngaruksak pamikiran anjeun atawa réaksi. Kudu ati lamun ngajalankeun atawa ngalakukeun nanaon nu butuh janten alert.Do teu nyandak naon resép séjén atawa produk beurat-leungitna leuwih deui-counter tanpa nasehat dokter anjeun. Ulah nyokot batuk na tiis atawa alergi pangobatan bari nyandak lorcaserin hydrochloride.


8. kauntungan bubuk Lorcaserin HCl aasraw

Obesitas geus ngembang kana pandemic di nagara kawas AS, Inggris sarta India.1-3 The WHO proyék nu ku 2015, ngeunaan 700 juta sawawa bakal klinis obese.4 obesitas masalah kaséhatan umum utama, saluareun anu cacad patali langsung mun adiposity kaleuleuwihan, sarta eta oge ngaronjatkeun risiko sababaraha kasakit kronis kayaning hipertensi, apnea sare, diabetes, kasakit arteri koronér sarta kanker. Jelas, obesitas mangrupakeun ancaman serius, neguaan beungbeurat ékonomi vast dina Sistim Podomoro.
Obesitas teh ngabalukarkeun dicegahna paling umum kadua maot, kadua ukur keur bako use.6 Bukti nunjukkeun yen ngurangan beurat substansi lowers résiko comorbidities patali jeung fosters management.7 terapi maranéhanana, 8 Sanajan bedah bariatric geus mecenghul salaku strategi paling éféktif klinis pikeun turunna beurat awak keur urang kalawan obesitas gending (indéks massa awak (BMI) ≥40) atawa keur jalma anu teu bisa junun disebutkeun, 9 éta prosedur pisan invasif kalawan risks.10 signifikan, 11 Dina juncture ieu, terapi behavioral, gaya hirup modifikasi sarta pharmacotherapy tetep dina mainstays perlakuan. Solusi paling pikaresepeun pikeun publik dina umum bakal janten "ubar leungitna beurat". Aya rupa-rupa ubar leungitna beurat, kayaning sibutramine, orlistat, cetilistat ... jsb. bubuk Lorcaserin HCl mangrupa salah sahiji ubar pamakéan leungitna beurat populér.
bubuk Lorcaserin HCl mangrupakeun reséptor agonist 5-HT2C selektif anu diduga ngurangan asupan dahareun ngaliwatan sistem POMC sentral. kauntungan bubuk Lorcaserin HCl:
bubuk -Lorcaserin HCl dipaké bareng jeung diet jeung laksana pikeun ngubaran obesitas.
bubuk -Lorcaserin HCl kadangkala dipaké pikeun ngubaran obesitas nu bisa jadi pakait jeung diabetes, koléstérol tinggi, atanapi darah tinggi.
bubuk -Lorcaserin HCl moal ngubaran sagala kaayaan kaséhatan kaayaan (kayaning panyakit jantung, diabetes, darah tinggi).


Nu peryogi kauninga ngeunaan bubuk Lorcaserin HCl | suppliers AASraw


9. Kumaha éféktif bubuk Lorcaserin HCl téh?aasraw

Lorcaserin HCl, dipaké dina kombinasi kalayan diet jeung latihan, hasilna di leungitna beurat modest ngeunaan 12.9 sedengkeun (5.8 kg) dibandingkeun sareng 5.6 sedengkeun (2.5 kg) kalawan placebo.3 Rata-rata, kira-kira 47% pasien bakal leungit sahenteuna 5% tina beurat maranéhanana awak (ngeunaan 11.1 sedengkeun [5 kg]) dibandingkeun sareng 23% pasien narima placebo (jumlah diperlukeun pikeun ngubaran [NNT] = 4) .1-3 ngeunaan 22% pasien bakal leungit sahenteuna 10% tina awakna beurat vs 9% pasien narima placebo (NNT = 7). leungitna beurat ieu dijaga, rata-rata, salila dua taun. leungitna beurat lumangsung mimiti, jeung jalma anu teu leungit 5% tina beurat awakna di tilu bulan kahiji anu saperti teu mirip ngahontal 5% leungitna ku 52 minggu. leungitna beurat ogé lumangsung dina pasien kalayan diabetes tipe 2 anu teu ngalakukeun insulin, najan teu sami extent.4 stopping lorcaserin HCl sanggeus hiji hasil sataun dina gain beurat rata nu geus aya dina 2.2 sedengkeun (1 kg) tina baseline.1- 3 aya panalungtikan dina efek lorcaserin HCl dina mortality, incidence diabetes, atanapi hasil sabar-berorientasi lianna.
nempokeun ulikan, ngeunaan satengah dieters anu ngawasa lorcaserin HCl pikeun sataun di pangajian leungit sahenteuna 5% tina beurat awakna, dibandingkeun 20% tina dieters anu nyandak karacunan placebo. Ngeunaan hiji lima pamaké lorcaserin HCl leungit 10% atawa leuwih beurat awakna, dibandingkeun salah kaluar ti pamaké placebo 14. Jalma anu dituluykeun kana ubar pikeun dua taun éta bisa mertahankeun leungitna beurat maranéhna leuwih hadé ti maranéhanana switched pikeun Placebo sanggeus sataun, panalungtik Steven R. Smith, MD, anu Rumah Sakit Florida sarta Institute Sanford-Burnham ngabejaan WebMD.


10. Ihtisar bubuk Lorcaserin HCl aasraw

bubuk Lorcaserin HCl mangrupakeun nginum obat resép dipaké pikeun mantuan sawawa anu obese atanapi anu kaleuwihan beurat tur kudu nu patali beurat masalah médis leungit beurat tur tetep ti gaining deui nu beurat. bubuk Lorcaserin HCl kudu dipake sapanjang ku diet kalori ngurangan tur hiji latihan plan.Where mésér purity tinggi Lorcaserin HCl bubuk Fat leungitna Lorcaserin HCl bubuk aya dina hiji kelas pangobatan disebut serotonin reséptor agonists. bubuk Lorcaserin HCl jalan ku cara ningkatkeun perasaan fullness ambéh kirang pangan didahar.
nginum obat ieu asalna di formulir tablet sarta dicokot ilaharna 1-2 kali sapoé, kalayan atawa tanpa efek samping food.Common bubuk Lorcaserin HCl kaasup lieur, seueul, sarta nyeri deui. bubuk Lorcaserin HCl bisa ngabalukarkeun gula getih low (hypoglycemia) dina pasien kalayan bubuk diabetes.Lorcaserin HCl tiasa ngalambatkeun pamikiran anjeun sarta ngakibatkeun pusing. Ulah ngajalankeun mobil atawa beroperasi mesin beurat dugi ka terang kumaha bubuk Lorcaserin HCl mangaruhan anjeun.


11. bubuk Lorcaserin HCl warningsaasraw

Ubar ieu kudu dipake sapanjang ku diet jeung latihan rencana. Teu eureun ngalakukeun bubuk Lorcaserin HCl tanpa mimiti ngawangkong ka dokter anjeun. Samemeh ngalakonan bubuk Lorcaserin HCl, Anjeun kudu ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh atanapi tos kantos ngalaman:
• masalah sél getih kayaning anémia sél arit, sababaraha myeloma, atawa leukemia
• Hiji deformity fisik sirit, kayaning kasakit Peyronie urang
• Diabetes
• gagalna Heart
• Hiji keteg jajantung slow atanapi teratur
• masalah haté lianna
• Kasakit Ati
• Kasakit ginjal
Anjeun kudu ngabejaan dokter Anjeun anjeun nyokot bubuk Lorcaserin HCl saméméh ngabogaan tipe salah sahiji bedah, kaasup a procedure.You dental teu kudu nyokot naon resép séjén atawa leuwih deui-counter (OTC) produk leungitna beurat bari nyandak bubuk Lorcaserin HCl tanpa munggaran ngawangkong ka dokter anjeun.
Ngabejaan dokter anjeun ngeunaan sagala pangobatan anjeun nyokot sateuacan dimimitian dina bubuk Lorcaserin HCl, utamana ubar pikeun ngubaran depresi, migraines, masalah mental, atawa tiis umum. pangobatan ieu bisa ngabalukarkeun efek samping serius atanapi hirup-ngancam lamun digabungkeun jeung leungitna Lorcaserin HCl powder.Weight bisa ngabalukarkeun gula getih low di jalma anu butuh obat tangtu pikeun jenis 2 diabetes.If anjeun boga diabetes, pariksa kadar gula getih anjeun sering bari nyandak Lorcaserin bubuk HCl. dokter Anjeun bisa jadi kudu ngarobah éta dosis tina sababaraha pangobatan Anjeun lamun ngembangkeun gula getih low. bubuk Lorcaserin HCl bisa jadi mangpaat pikeun anjeun. Mun anjeun teu leungit sahenteuna 5 persén beurat Anjeun dimimitian dina mangsa minggu 12 mimiti treatment, dokter Anjeun bisa ngabejaan ka maneh eureun ngalakukeun bubuk Lorcaserin HCl.
Anjeun kudu nyimpen sagala pasini jeung dokter anjeun sarta laboratorium bari nyandak bubuk Lorcaserin HCl. dokter anjeun meureun bakal mesen tés tangtu pariksa respon awak anjeun keur tamba.


12. Mangrupa bubuk Lorcaserin HCl aman?aasraw

Lamun datang ka nyatujuan a nginum obat anyar, isu kaamanan nyaeta kahiji mertimbangkeun tur biasana jumlah hiji alesan pikeun ngahurungkeun turun ubar anyar. bubuk Lorcaserin HCl mangrupakeun salah sahiji pisan sababaraha pangobatan leungitna beurat anu geus disatujuan ku Administrasi Pangan sarta Narkoba (FDA). Tapi bener hartosna éta 100% aman?
Sagala nginum obat serius bisa ngabalukarkeun efek samping jeung réaksi ngarugikeun. organisme anjeun unik tur bisa meta pikeun bahan dina nginum obat teh, bari batur henteu, atawa lamun henteu, mangka dina formulir teuing torek. Sababaraha réaksi ieu bisa diprediksi, hususna keur kasus lamun pasien boga kaayaan kaséhatan tangtu, kawas panyakit jantung atawa diabetes. Batur bisa rupa-rupa ti hal pikeun hal. bubuk Lorcaserin HCl pasti boga efek samping, kumaha oge, naha anjeun bakal ngalaman aranjeunna atanapi henteu gumantung ka sababaraha faktor. Aranjeunna kaasup umur (jalma anu heubeul condong mibanda leuwih efek samping, ti penderita ngora), sabaraha maneh beurat, naha anjeun masalah kaséhatan bikang atanapi jalu, jeung lianna (diabetes tipe-2, darah tinggi (Hipertensi), luhur koléstérol LDL, jeung nu lianna).
Sababaraha efek samping bubuk Lorcaserin HCl aya lampu sarta dianggap leutik, nu hal mangpaat nyokot Lorcaserin HCl bubuk beurat-leungitna saukur outweigh réaksi rada pikaresepeun. Dina kasus séjén, tolerating efek samping (leuwih leuwih parna) tiasa pisan bahaya keur kaséhatan Anjeun, jadi lamun meunang aranjeunna, Anjeun kudu geuwat ngahubungan dokter atawa buka ruang darurat pangcaketna.


13. Lorcaserin HCl bubuk Sisi Épék jeung resikoaasraw

Nurutkeun kana FDA, efek samping umum bubuk Lorcaserin HCl kaasup headaches, pusing, kacapean, seueul, sungut garing, sarta kabebeng. Dina penderita diabetik, efek samping nu gula low getih (hypoglycemia), nyeri sirah, balik nyeri, batuk, sarta kacapean. Nasional Institutes of Kaséhatan nyadiakeun daptar lengkep ngeunaan efek samping nu kudu evaluate na ngabahas kalawan dokter Anjeun sateuacan Anjeun butuh nginum obat teh. Ubar ogé henteu disatujuan pikeun pasien anu geus ngalaman réaksi jeung bubuk Lorcaserin HCl atawa salah sahiji komponén produk nu geus kaliwat.
Dina tahap awal nguji, peneliti éta paduli isu cardiac di penderita nyokot Lorcaserin HCl bubuk bubuk. Tapi FDA geus saprak menyimpulkan yén tamba saperti teu mirip ngakibatkeun masalah klep haté yén éta dina masalah dina ngulik mimiti. Sanajan kitu, Lorcaserin HCl bubuk bubuk teu acan ditalungtik penderita panyakit jantung valvular serius jeung FDA ngajak nu penderita gagalna jantung congestive jadi utamana cautious sawaktos nyandak nginum obat teh.
Sajaba ti éta, nurutkeun kana ka New England Journal of Medicine aya sababaraha masalah anu tamba bisa mawa résiko masalah jiwa atawa psikologi, hususna keur jalma nu keur ngalakukeun pangobatan tangtu. Nurutkeun kana FDA, pamaké bubuk Lorcaserin HCl bisa ngalaman kaasup sindrom serotonin, utamana nalika dicandak ku obat nu ningkatkeun kadar serotonin atawa aktipkeun reséptor serotonin. Ieu kaasup pangobatan nu dipaké pikeun ngubaran depresi sarta sirah headaches. Lorcaserin HCl bubuk bubuk ogé bisa ngabalukarkeun gangguan dina perhatian atawa memori.


14. The Lorcaserin HCl bubuk (Belviq) 'Luhur' na Loba teuingaasraw

nginum obat ieu tiasa watek ngabentuk jeung bisa ngakibatkeun dosis dependency.Large jiwa tina Lorcaserin HCl bubuk bubuk bisa ngahasilkeun halusinasi atawa rarasaan "luhur". Pernah nyandak beuki tamba atawa butuh eta leuwih sering ti dokter prescribes.Lorcaserin HCl bubuk bubuk anjeun zat federally dikawasa sabab bisa ngakibatkeun nyiksa atawa gumantungna narkoba. Dina 2013, anu Administrasi penegak Narkoba (Dea) digolongkeun Lorcaserin HCl bubuk bubuk salaku ubar Jadwal IV dina Zat dikawasa Act.You pernah kedah babagi nginum obat ieu kalayan jalma sejen.


15. Kakandungan jeung bubuk Lorcaserin HCl (Belviq)aasraw

Lorcaserin HCl bubuk bubuk bisa ngarugikeun hiji orok unborn. Ngabejaan dokter Anjeun katuhu jauh lamun keur reuneuh atanapi rencana on jadi hamil bari nyandak ubar ieu. leungitna beurat nalika kakandungan tiasa ngabahayakeun ka fétus, sanajan anjeun kaleuwihan beurat. Hayu urang teu dipikawanoh naha tamba pas kana susu payudara atanapi lamun eta bisa ngarugikeun a breastfeeding baby.You teu kudu breastfeed bari nyandak Lorcaserin HCl bubuk bubuk.

Kumaha Ka Apal Sagala Of Cetilistat Bubuk Pikeun Loss Beurat


16. Lorcaserin HCl interaksi bubukaasraw

Ngabejaan dokter Anjeun ngeunaan sagala obat nu nyandak, kaasup resép na obat non-resép, vitamin, jeung suplemén herbal. Utamana ngabejaan dokter Anjeun lamun butuh:
• triptans, dipaké pikeun ngubaran migraines, kayaning sumatriptan (Imitrex, Treximet), eletriptan (Relpax), almotriptan (Axert), frovatriptan (Frova), naratriptan (Amerge), rizatriptan (Maxalt), sarta zolmitriptan (Zomig)
• sambetan monoamine oxidase kayaning isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil), tranylcypromine (Parnate), selegiline (Emsam, Eldepryl, Zelapar), rasagiline (Azilect)
• antidepressants tricyclic kayaning trimipramine (Surmontil), amitriptyline (Elavil), nortriptyline (Pamelor, Aventyl), protriptyline (Vivactil), sarta clomipramine (Anafranil)
• selektif sambetan serotonin reuptake (SSRIs) kayaning escitalopram (Lexapro), sertraline (Zoloft), citalopram (Celexa), paroxetine (Paxil), fluoxetine (Prozac, Sarafem), sarta fluvoxamine (Luvox)
• reuptake sambetan serotonin-norépinéfrin (SNRIs) kayaning venlafaxine (Effexor), duloxetine (Cymbalta), sarta Pristiq (desvenlafaxine)
• cabergoline
• linezolid (Zyvox)
• tramadol
• dextromethorphan
• Wort St. John urang
• triptofan
• litium (Lithobid)
• bupropion (Wellbutrin)
• pangobatan dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile
Ieu lain nafsirkeun Lorcaserin HCl interaksi ubar bubuk. Tanya dokter Anjeun atawa tukang ubar kanggo inpormasi lengkep.


17. Lorcaserin HCl bubuk Food interaksiaasraw

Pangobatan tiasa berinteraksi sareng pangan tangtu. Dina sababaraha kasus, ieu bisa jadi ngabahayakeun sarta dokter Anjeun bisa mamatahan Anjeun ulah pangan tangtu. Dina kasus lorcaserin HCl, aya henteu pangan husus nu kudu ngaluarkeun tina diet Anjeun nalika narima nginum obat ieu.


18. Kawaspadaan bubuk Lorcaserin HClaasraw

efek samping serius bubuk Lorcaserin HCl geus dilaporkeun mibanda bubuk Lorcaserin HCl kaasup di handap:
A: Sindrom serotonin atanapi Neuroleptic Ganas Sindrom (NMS) kawas réaksi. Ngabejaan panyadia Podomoro anjeun katuhu jauh lamun gaduh sababaraha atawa sakabéh gejala handap:
• parobahan méntal kayaning agitation, halusinasi, kabingungan, atawa parobahan séjénna dina status mental
• masalah koordinasi, spasms otot uncontrolled, atawa otot twitching (refleksnya overactive)
• restlessness
• balap atawa ngamen haté gancang, darah tinggi atawa low
• sweating atawa muriang
• seueul, utah, atawa diare
• rigidity otot (otot kaku)
B: Kasakit Valvular Heart. Sababaraha urang nyokot pangobatan kawas bubuk Lorcaserin HCl geus miboga masalah jeung valves dina haté maranéhna. Ngabejaan panyadia Podomoro anjeun katuhu jauh lamun gaduh sababaraha atawa sakabéh gejala handap:
• gangguan engapan
• bareuh tina leungeun, suku, ankles, atawa suku
• pusing, kacapean, atawa kelemahan yen moal dileungitkeun
• gancang atawa henteu teratur ngamen haté
C: Parobahan perhatian Anjeun atawa memori.
D: Masalah méntal. Ngabejaan dokter Anjeun lamun aya bewara:

• halusinasi
• perasaan tinggi atawa dina wanda pohara alus (euforia)
• perasaan ngadeg gigireun diri atanapi kaluar awak anjeun
E: Depresi atawa pikiran ngeunaan diri. Nengetan sagala parobahan méntal, utamana parobahan dadakan, dina anjeun haté, paripolah, pikiran, atawa parasaan. Nelepon panyadia Podomoro anjeun katuhu jauh lamun gaduh parobahan méntal sagala anu anyar, goreng, atawa salempang anjeun.
F: Gula low getih (hypoglycemia) dina urang jeung diabetes mellitus tipe 2 anu ogé nyandak pangobatan, kayaning insulin atawa sulfonylureas, dipaké pikeun ngubaran diabetes tipe 2 mellitus. Ngawas gula getih anjeun sateuacan Anjeun bubuk Lorcaserin HCl jeung mangsa perlakuan anjeun kalayan bubuk Lorcaserin HCl.
H: erections nyeri (priapism). bubuk Lorcaserin HCl bisa ngabalukarkeun erections nyeri nu panungtungan leuwih ti 6 jam. Upami Anjeun gaduh hiji cacakan langgeng leuwih ti 4 jam naha éta téh nyeri atanapi henteu, eureun maké bubuk Lorcaserin HCl na nelepon dokter Anjeun atawa buka ruang darurat pangcaketna katuhu jauh.
I: Haté slow ngéléhkeun. Ngabejaan dokter Anjeun upami gaduh sajarah jantung anjeun ngéléhkeun slow atawa haté block.
Nurun di diitung sél getih. bubuk Lorcaserin HCl bisa ngabalukarkeun diitung Sél getih beureum bodas anjeun ngurangan. dokter Anjeun bisa ngalakukeun tés mariksa diitung getih anjeun bari nyandak bubuk Lorcaserin HCl.
J: Ningkat dina prolactin. Ngabejaan dokter Anjeun upami breasts anjeun ngawitan ngadamel susu atawa ngurangan susu atanapi lamun aya hiji lalaki jeung breasts anjeun ngawitan ningkat dina ukuranana.
bubuk Lorcaserin HCl tiasa ngalambatkeun pamikiran anjeun sarta ngakibatkeun pusing. Ulah ngajalankeun mobil atawa beroperasi mesin beurat dugi ka terang kumaha bubuk Lorcaserin HCl mangaruhan anjeun.
Ulah nyandak lorcaserin HCl lamun:
• anu alérgi kana lorcaserin HCl atawa salah sahiji bahan na
• keur reuneuh atawa tata jadi hamil


19. Kunaon eta nyandak jadi panjang nepi ka meunang ubar beurat-leungitna anyar disatujuan?aasraw

Sajarah Pél diet geus plagued ku masalah kaamanan. Kusabab 1999, nalika resép nginum obat beurat-leungitna panungtungan, Xenical (orlistat), ieu dibéré lampu héjo, salah leungitna beurat ubar, Meridia (sibutramine) dicandak kaluar pasar lamun pamaké mimiti némbongkeun ngaronjat résiko masalah haté, sarta dua batur , Belviq na Qnexa, anu ditampik ku FDA leuwih masalah kaamanan. Manipulasi beurat-ngadalikeun jalur awak bisa boga konsekuensi jangka panjang dina haté sarta Sistem métabolik sejenna, jadi pamekar ubar boga bar tinggi mupus ngabuktikeun sanyawa disebut aman.


Nu peryogi kauninga ngeunaan bubuk Lorcaserin HCl | suppliers AASraw


20. Beuli bubuk Lorcaserin HClaasraw

(1) bubuk Toko Lorcaserin HCl pikeun leungitna beurat

Meuli bubuk Lorcaserin HCl sarta kaasup ka rencana leungitna beurat anjeun mangrupakeun ide nu sae ngan pikeun jalma anu obese, éta téh - jalma jeung indéks massa awak (BMI) 30 sareng nu sanesna. Dokter ogé sok méré Lorcaserin HCl bubuk resép pikeun penderita kaleuwihan beurat, jeung BMI dimimitian di 27 tur luhur, tapi ngan lamun éta hasil boga kaayaan kaséhatan beuratna nu patali tangtu (kawas diabetes atanapi hipertensi).
Dina 2013 nu nginum obat inovatif pikeun leungitna beurat, bubuk Lorcaserin HCl, ieu disatujuan ku Administrasi Pangan sarta Narkoba (FDA), sanggeus 13 taun aya ubar anti obesitas légal. bubuk Lorcaserin HCl bareng jeung rencana diet handap-kalori sarta latihan biasa, tiasa ngabantu ngahontal hasil luar biasa dina watesan leungitna beurat sarta kaséhatan.
Ubar leungitna beurat Lorcaserin HCl bubuk anu dumasar kana komponén aktif disebut Lorcaserin hydrochloride bubuk jeung geus dijieun sarta disebarkeun ku farmasi sarena. bubuk Lorcaserin HCl disebut tipe serotonergic narkoba. nginum obat Serotonergic jalan ku ngatur tingkat serotonin (kimia kapanggih dina awak) dina uteuk, dimana eta muterkeun peran neurotransmitter. Dasarna, éta jawab sare, napsu, wanda, kelamin, sarta anger.
Anjeun bisa geus uninga yen Perda serotonin ieu dipaké pikeun ngubaran depresi. Sanajan kitu, bubuk Lorcaserin HCl mah béda ti anti depressants kawas SSRI urang, sabab ieu husus sasaran dina napsu. Ieu ngaktifkeun nu reséptor sél serotonin saraf di puseur hypothalamic nu jawab perasaan pinuh. Nu hartina napsu lowers, urang ngalaman cravings dahareun kirang, meunang pinuh gancang sarta tetep pinuh deui. Ieu ngagambarkeun pitulung luar biasa pikeun jalma anu bajoang pikeun leungit beurat.

(2) Harga bubuk Lorcaserin HCl

bubuk Lorcaserin HCl geus sadia ngaliwatan counter di apotek sagala sabudeureun AS saprak Méi 2013, sanggeus bubuk Lorcaserin HCl persetujuan FDA. Biaya bubuk Lorcaserin HCl bisa sawaréh katutupan ku asuransi médis anjeun (sok sanajan harga total katutupan). Tapi nu gumantung kana jenis asuransi na loba pasien kudu méakkeun duit sorangan mésér bubuk Lorcaserin HCl.
Harga tamba ogé gumantung kana biaya ngembang na, nu, tangtosna, rusiah dagang. Masih loba ahli tempo jumlah nu ngembangkeun bubuk Lorcaserin HCl ngarugikeun pausahaan leuwih ti 1.5 juta dollar AS. Aya faktor lianna anu mangaruhan biaya bubuk Lorcaserin HCl, kayaning ngalakonan éta percobaan pamandangan na klinis, ngembangkeun rumus unik dina dasar bahan aktif (Lorcaserin HCl bubuk), pendaptaran ti medicament, nya promosi jeung tungtungna, biaya panalungtikan masih lumangsung tamba. Faktor ieu, nu konduksi tina percobaan panalungtikan sarta klinis mangrupakeun hiji paling mahal, sabab parusahaan kungsi mayar nu gajih ka peneliti, kitu ogé ka pasien.
Ku kituna, tempo kanyataan yen panalungtikan sarta studi kana bubuk Lorcaserin HCl geus on pikeun sabudeureun 10 taun ayeuna (jeung kénéh dina prosés), eta teu heran yén harga bubuk Lorcaserin HCl téh rada luhur, utamana dibandingkeun beurat lianna nginum obat -loss saméméhna sadia dina pasaran.
Sanajan kitu, faktor nu mangaruhan biaya bubuk Lorcaserin HCl, dibere luhur, aya nu leuwih dawam anu dianggap lamun netepkeun harga nginum obat. Dina kanyataanana, beuki di antarana dicandak kana tinimbangan, nalika bedah bubuk Lorcaserin HCl. Tapi kusabab sarena farmasi teu ngembarkeun informasi ngeunaan ngembangkeun bubuk Lorcaserin HCl, mustahil pikeun masihan daptar tepat faktor anu nangtukeun harga na. Ku alatan éta, assessment dibikeun luhur téh ngan hiji hiji perkiraan, ngusulkeun ku ahli dagang.
Éta ogé aman nganggap yén iwal sarena farmasi ngajual hak produksi bubuk Lorcaserin HCl mun parusahaan sejen, atawa nepi ka ubar generik dina dasar bubuk Lorcaserin HCl muncul dina pasaran (nu rada saperti teu mirip kajadian di 10 taun di handap ), harga bubuk Lorcaserin HCl boro bakal robah. Ku kituna sanajan pausahaan séjén baris ngahasilkeun versi langkung mirah bubuk Lorcaserin HCl, nyieun hiji jenis nu tangtu kompetisi antara merek, harga powder Lorcaserin HCl aslina akang tetep sarua. Hanjakal, ieu ngandung harti yén pasien moal bisa meunang tamba kalawan harga nu leuwih handap dina mangsa nu bakal datang. Sanajan kitu, dina kasus ieu, hargana 100% diyakinkeun ku kualitas, efficacy jeung kasalametan bubuk Lorcaserin HCl.
Salaku ti ayeuna, harga bubuk Lorcaserin HCl per 10 mg tablet anu sabudeureun dollar 3.50 AS. Ti resép dawam advises nyokot ubar dua kali unggal poe, nu suplai bulanan tina Pél 60 bakal ngarugikeun sabudeureun dollar 210 AS. bubuk Lorcaserin HCl oge sadia di luar AS, di Éropa, Kanada, jeung Mexico. Sanajan kitu, nami brand bisa béda, gumantung kana nagara. Tanya dokter Anjeun upami ubar maksudna mésér memang bubuk Lorcaserin HCl sami, ngan dina ngaran merk sejen.

Teu Synephrine bubuk pitulung pikeun beurat leungit AASraw Fat Loss bubuk

(3) Kumaha mun mésér bubuk Lorcaserin HCl?

Anjeun oge bisa meuli Lorcaserin HCl bubuk online, kumaha oge, pastikeun yén meuli geus rengse ti sumber dipercaya jeung Lorcaserin HCl bubuk supplier. The versi ilegal tamba ieu aya pohara unsafe tur tiasa pisan bahaya keur kaséhatan Anjeun. Anjeun oge bisa menta dokter Anjeun atawa panyadia kaséhatan mun nyarankeun Anjeun sumber dipercaya, ku kituna anjeun bisa meuli bubuk Lorcaserin HCl online ayeuna.
Di dieu hiji pisan dipercaya rekomendasi-AASraw, utama dina nyadiakeun leungitna gajih powder.AASraw suplai kualitas luhur Lorcaserin HCl bubuk jeung purity nu teu kirang ti 98% kaunggulan .Special ti AASraw sakumaha nurutan:
1. stéroid kualitas pangalusna atah kalawan harga pabrik low
Urang ngajamin purity pangluhurna sagala powders> 98%, sarta alatan kami produsén moal pangecér, sadaya barang didieu dijual langsung kalawan harga panghandapna.
2. Saum sareng aman pangiriman bahan baku stéroid
1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar, teras nyadiakeun angka nyukcruk.
2) Beunghar ngalaman garansi shipper kiriman aman tur wijaksana sadaya bahan baku stéroid. Rupa-rupa metode transportasi, tur pilihan pangalusna salah nurutkeun alamat individu Anjeun.
3) The tinggi hasil laju pangiriman aman nyaeta luhur 98%.
4) waktos Pangiriman pikeun stéroid bubuk: 3-5 poé gawé ka AS, sarta 4-6 poé gawé ka nagara Uni Éropa.
3. AASraw gaduh klien sakuliah dunya
1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sakabeh rupa bahan stéroid jeung pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.
eupan balik 2) pamaké urang bakal ngaapresiasi, saran anjeun bakal kanu kami pikeun ngaronjatkeun jasa urang, tur éta téh tanggung jawab urang papanggih kabeh syarat klien.
3) AASraw mangrupakeun salah sahiji supplier paling dipercaya bahan baku stéroid jeung barang kualitas pangalusna, aman & gancang pengiriman barang kalawan layanan alus.


1 likes
6768 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

1 Tanggapan Comment

  • pahini Shah08 / 31 / 2018 di 9: 36 pm

    tiasa abdi nyimpen bubuk ieu di 37 derajat sakumaha abdi bakal jadi gawé di india na i kudu nyiapkeun nyusun ieu karya panalungtikan abdi.
    sakumaha kaayaan gudang nu disebutkeun salaku -2 degees