AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Estu anu Modafinil di boosting brainpowder dianggo ogé Sanggeus nyokot?

navigasi blog aasraw

1.What mangrupa jenis modafinil? 2.How teu gawé modafinil?
3.How Maké modafinil? 4.How I kedah nyandak modafinil (Provigil)?
5.The épék bubuk atah modafinil 6.It nyaeta gede pikeun modafinil di boosting brainpowder
7.How mésér bubuk atah modafinil online?


Modafinil video bubuk atah


|. Modafinil bubuk atah Nootropics Karakter dasar:

ngaran: Modafinil
CAS: 68693-11-8
Formula molekular: C15H15NO2S
Beurat molekul: 273.35
Ngalembereh Point: 164-166 ° C
Temp neundeun: Toko di + 4 ° C
warna: Bodas Kristal Bubuk


1.What mangrupa jenis Modafinil?aasraw

Modafinil ieu dipaké pikeun ngubaran sleepiness kaleuleuwihan disababkeun ku narcolepsy (a kaayaan nu nyababkeun kaleuleuwihan sleepiness daytime) atawa mindahkeun karusuhan karya sare (sleepiness salila jam bangun dijadwalkeun jeung kasusah ragrag saré atawa tinggal saré salila jam sare dijadwalkeun dina jalma anu dianggo tipeuting atawa di puteran shifts ). Modafinil ogé dipaké babarengan jeung alat engapan atawa perlakuan séjén pikeun nyegah sleepiness kaleuleuwihan disababkeun ku obstructive sare apnea / hypopnea sindrom (OSAHS; gangguan saré nu sabar sakeudeung eureun engapan atanapi breathes shallowly sababaraha kali dina mangsa sare jeung kituna henteu meunang cukup sare katentreman). Modafinil aya dina hiji kelas pangobatan nu disebut wakefulness promosi agén. Gawéna ku cara ngarobah éta jumlahna zat alam tangtu di wewengkon otak nu ngatur sare jeung wakefulness.


2.How teu Modafinil Gawé?aasraw

Modafinil mangrupakeun ubar pinter lega prescribed dirancang ngalakukeun hiji hal: tetep anjeun awake.By ayeuna Anjeun meureun geus uninga yen dulur ti Tim Ferriss mun Dave Asprey ka Presiden Obama geus dicokot Modafinil di sawatara titik.

Aranjeunna geus teu alone.Entrepreneurs, dokter, programer na ngan ngeunaan dulur kuring nyaho geus Nu Uninga Ngeunaan Modafinil atawa dipaké eta themselves.Yet sanajan banding na tumuwuh, sababaraha urang nyaho kumaha Modafinil sabenerna jalan.

Éta hiji masalah leutik, nunjukkeun yen 1) lolobana pamakéan Modafinil pareum-labél, hartina ayeuna teh dilakukeun dina Labs acak di India, sarta 2) ayeuna teh ukur bade meunang beuki populér kalayan time.As misalna, éta patut stepping deui pikeun menit a jeung diajar ngeunaan karacunan bodas sakedik ieu kami nyandak pikeun digawé.


3.How Maké modafinil?aasraw

Modafinil asalna salaku tablet nyandak ku sungut. Hal ieu biasana dicokot sakali sapoé kalawan atawa tanpa dahareun. Mun anjeun nyokot modafinil pikeun ngubaran narcolepsy atawa OSAHS, Anjeun meureun bakal nyandak eta isuk-isuk. Mun anjeun ngalakukeun modafinil pikeun ngubaran gangguan karya sare shift, Anjeun meureun bakal nyandak eta 1 sajam saméméh awal shift karya anjeun. Candak modafinil dina waktos anu sareng unggal poe. Ulah ngarobah waktos poe nu nyandak modafinil tanpa ngawangkong ka dokter anjeun. Ngobrol dokter Anjeun upami shift karya Anjeun teu dimimitian dina waktos anu sareng unggal poe. Turutan arah dina labél resép Anjeun taliti, tur menta dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ngajelaskeun naon bagian anjeun teu ngarti. Candak modafinil persis sakumaha diarahkeun.

Modafinil bisa jadi watek ngabentuk. Ulah nyandak dosis badag, nyandak eta leuwih mindeng, atanapi nyandak eta periode panjang tina waktos ti prescribed ku dokter anjeun.

Modafinil bisa ngurangan sleepiness anjeun, tapi moal cageur karusuhan saré anjeun. Neruskeun nyandak modafinil malah lamun ngarasa well-rested. Teu eureun ngalakukeun modafinil tanpa diajak ngobrol doctor.Please Anjeun ngaluyukeun jadwal modafinil jeung anjeun bakal ngarasa leuwih hadé.

Modafinil teu matak dipake di tempat lalaki cukup sare. Tuturkeun nasihat dokter anjeun ngeunaan kabiasaan sare alus. Neruskeun migunakeun sagala alat engapan atawa perlakuan séjén yén dokter Anjeun geus prescribed pikeun ngubaran kaayaan anjeun, utamana lamun anjeun boga OSAHS.

Estu anu Modafinil di boosting karya brainpowder ogé Sanggeus nyokot (1)


4.How I kedah nyandak modafinil (Provigil)?aasraw

Candak persis sakumaha prescribed ku dokter anjeun. Ulah nyandak dina jumlah badag atanapi leutik atawa pikeun leuwih panjang batan dianjurkeun. Modafinil biasana dibikeun pikeun 12 minggu atanapi kirang. Turutan arah dina labél resép Anjeun.

nginum obat ieu hadir kalawan parentah sabar pikeun pamakéan aman tur éféktif. Tuturkeun arah ieu taliti. Tanya dokter Anjeun atawa tukang ubar mun anjeun mibanda patalékan.Modafinil biasana dilaksanakeun unggal isuk pikeun nyegah sleepiness daytime, atawa 1 sajam saméméh mimiti a shift gawé pikeun ngubaran gangguan saré karya-waktu.

Mun anjeun ngalakukeun modafinil pikeun ngubaran sleepiness disababkeun ku apnea sare obstructive, anjeun bisa ogé dirawat ku tekanan airway positif kontinyu (CPAP) mesin. mesin ieu mangrupa pompa hawa disambungkeun ka topeng nu gently blows hawa pressurized kana irung anjeun bari maneh bobo. pompa teu ngambekan keur anjeun, tapi gaya lemah lembut tina hawa mantuan tetep airway Anjeun muka pikeun nyegah halangan.

Teu eureun maké mesin CPAP Anjeun salami sare iwal dokter Anjeun ngabejaan anjeun. Kombinasi pengobatan sareng CPAP na modafinil bisa jadi perlu ngubaran pangalusna kaayaan anjeun.

Modafinil moal cageur apnea sare obstructive atanapi ngubaran sabab na kaayaan. Tuturkeun parentah dokter anjeun ngeunaan sagala perlakuan séjén anjeun disorder.Talk ieu kalawan dokter Anjeun lamun neruskeun gaduh sleepiness kaleuleuwihan malah bari nyandak modafinil.Taking nginum obat ieu teu butuh tempat lalaki sleep.Store cukup dina suhu kamar jauh ti Uap na heat.In Sajaba ti éta, dosage momafinil bakal nyarankeun nyaeta 30-50mg.


5.The épék bubuk atah Modafinilaasraw

Mangpaat Modafinil bubuk atah

Mangpaat modafinil anu manifold na geus researched éksténsif leuwih dékade kaliwat. Sawaréh, ieu téh alatan kapentingan militer jeung pamaréntah dina modafinil salaku alat pikeun prajurit sarta pilots anu kalibet dina kagiatan ngempur dina kaayaan saré-dicabut.

Numutkeun sababaraha studi, aya panurunan signifikan dina kacapean nalika ngagunakeun modafinil . Pamaké anu ngalaman deprivation sare atawa boga hyperinsomnia manggihan yén pagelaran méntal maranéhanana heightened sanggeus ngagunakeun modafinil (atawa downsides anu negated).

benefit sejen tina modafinil nyaéta kalayan hal mun abilities kognitif umum. Modafinil bisa ningkatkeun abilities kognitif, Nu diukur ku waktu réaksi, memori bisa dipake, sarta tés lianna. Sedengkeun kauntungan anu kirang kanggo non-sare dicabut individu, éta atra yén sawawa cageur kénéh bisa ningali kauntungan kognitif tina ngagunakeun modafinil.

Salah sahiji favorit ngagunakeun pikeun modafinil mangrupa perhatian, alertness, sarta konsentrasi. Bari sakabéh ieu sarupa dina mékanisme maranéhanana salaku "wakefulness", aranjeunna rada beda ti sudut pandang ilmiah. Kuantitas panalungtikan sastra nunjukeun yen modafinil ngabogaan dampak positif kana sakabéh faktor ieu.

Estu anu Modafinil di boosting karya brainpowder ogé Sanggeus nyokot (2)

Efek samping bubuk atah modafinil

Nyeri sirah, seueul, nervousness, pusing, atanapi kasusah sare bisa lumangsung. Lamun salah sahiji épék ieu persist atanapi worsen, ngabejaan dokter Anjeun atawa tukang ubar promptly.

Inget yen dokter Anjeun geus prescribed nginum obat ieu kusabab anjeunna atanapi manehna geus judged anu manfaat ka anjeun anu leuwih gede ti résiko efek samping. Loba jalma make nginum obat ieu teu boga efek samping serius.

Ngabejaan dokter Anjeun katuhu jauh lamun anjeun ngagaduhan efek samping serius, kaasup: gancang / pounding / keteg jajantung teratur, mental parobahan / wanda (kayaning agitation, kabingungan, depresi, halusinasi, pikiran langka tina diri).

Meunang pitulung médis katuhu jauh lamun anjeun ngagaduhan efek samping pisan serius, kaasup: nyeri dada.

A réaksi alérgi pisan serius keur ubar ieu téh langka. Sanajan kitu, meunang pitulung médis katuhu jauh lamun aya bewara naon gejala réaksi alérgi serius, kaasup: muriang, titik limfa ngabareuhan, baruntus, itching / bareuh (utamana tina raray / basa / tikoro), pusing parna, gangguan engapan.

Ieu lain nafsirkeun mungkin efek samping. Lamun aya bewara épék séjén teu didaptarkeun di luhur, ngahubungan dokter Anjeun atawa tukang ubar.


6.It nyaeta gede pikeun modafinil di boosting brainpowderaasraw

Jalma geus neangan cara keur naekeun brainpower maranéhanana sugan pikeun sakabéh jujutan. Dina abad kaliwat usaha ilmiah geus wangsit sababaraha bahan kimia ngajangjikeun tapi ngan modafinil kaliwat tés rigorous tina enhancement kognitif.

Aya kitu, a contender nyata pikeun judul nu: modafinil (ogé dijual saperti provigil) .This ubar-ilaharna dipaké pikeun ngubaran a sare karusuhan-bisa janten obat pinter heula leres di dunya, nurutkeun perhatian hiji review.it sistimatis anyar enchances , ngaronjatkeun diajar, sarta boosts "kecerdasan cairan" -which kami nganggo pikeun ngajawab masalah jeung pikir creatively.and hancana sadayana yen tanpa qualities adiktif of kafein (ogé tanpa nikmat rupa format drinkable, tapi éta arguably harga leutik mayar ).

Modafinil, nu geus prescribed di AS saprak 1998 pikeun ngubaran kaayaan nu patali kulem sapertos narcolepsy na apnea sare, heightens alertness loba salaku kafein teu. Sajumlah studi geus ngusulkeun yen eta bisa méré mangpaat kognitif sejenna, tapi hasilna éta henteu rata. Mupus bangun nu bingung, peneliti lajeng di Universitas Oxford dianalisis studi 24 diterbitkeun antara 1990 na 2014 nu husus melong kumaha modafinil mangaruhan kognisi. Dina review maranéhna, nu ieu diterbitkeun taun panungtungan di Neuropsychopharmacology Éropa, Maranéhna manggihan yén métode dipaké pikeun evaluate modafinil niatna kapangaruhan hasil. Panalungtikan nu melong épék modafinil dina kinerja tugas-sapertos basajan sakumaha mencét hiji tombol hususna sanggeus ningali nu tangtu warna-henteu ngadeteksi loba mangpaat.

Tina hasil analisis di luhur, unggal nu ubar pikeun ningkatkeun pidangan kecerdasan boga efek samping na perlu dicokot carefully.If anjeun sieun keur didahar jauh ku efek samping, teras nyandak Modafinil bisa jadi pangalusna alungan Anjeun.


sababaraha Narkoba kecerdasan di pasar

Saatos sababaraha taun data médis sarta pangalaman klinis geus ditémbongkeun yén kami geus kapanggih bisa di handap éféktif ningkatkeun kecerdasan dinaTapi kudu ngingetan unggal ubar anu pakait sareng efek samping nu tangtu, kedah ongkos a.

kafein: Salah sahiji pangkolotna sarta paling populér stimulants. Jalma dipikawanoh stimulan sipat ratusan kafein urang (sugan rébuan) taun ka tukang. Bisa ningkatkeun alertness jeung perhatian; kumaha oge, efekna pondok-cicing, sarta kasabaran ngawangun nepi gancang.

nikotin: Ogé mangrupa stimulan, dipaké pikeun ratusan taun keur jangkauan tujuan ubar. Hal ieu kacida adiktif sarta ngabogaan loba efek samping bahaya.

Sibutramine di nyampurkeun obesityYou kedah terang langkung seueur ngeunaan sibutramine !!!

Amphetamine (Benzedrine, Adderall): Munggaran disintésis di 1887. Benzedrine éta ubar mimiti pikeun ngubaran hyperactivity di barudak. Amphetamine bisa ningkatkeun perhatian sarta memori ku cara ningkatkeun tingkat norépinéfrin na dopamin dina otak, tapi sanyawa nu tiasa adiktif sarta hadir kalawan sauntuyan efek samping, kaasup hyperactivity, leungitna napsu, kaganggu sare, malah psychosis.

Methylphenidate (Ritalin): Mimitina dipasarkan di 1954 na prescribed dina 1960s pikeun nyampurkeun hyperactivity. Ieu janten populér pikeun ADHD dina 1990s. Salaku kalawan amphetamine, éta bisa ngaronjatkeun memori sareng museurkeun pikeun maranéhanana kalayan ADHD, tapi ogé dipaké kaluar-labél salaku ulikan sarta bantuan karya. Sababaraha individu ngawangun up a kasabaran ka Ritalin kana waktu.

Acetylcholinesterase inhibitor (Aricept): Disatujuan pikeun ngubaran Panyakit Alzheimer dina 1990s. Eta geus ditémbongkeun dina sababaraha studi pikeun ningkatkeun pidangan memori sareng perhatian dina individu séhat.

Armodafinil ieu dipaké pikeun ngubaran sleepiness kaleuleuwihan disababkeun ku gangguan saré tangtu. Ieu ngawengku narcolepsy, apnea saré, sarta gangguan shift karya sare.

Modafinil: Asalna dipaké pikeun ngubaran narcolepsy. Éta ogé bisa ningkatkeun fungsi kognitif, utamana lamun completing tugas hésé. Ahli henteu rada yakin karya kumaha modafinil atanapi naon épék jangka panjang modafinil bakal kasampak kawas.


Armodafinil vs Modafinil: Mana Leuwih alus?

"Jadi, anu salah téh hadé pikeun anjeun lajeng? Patarosan ieu deukeut mungkin mun ngajawab sakumaha dulur sabenerna béda, kumaha kuring baris babagi kuring pangalaman kalayan duanana ubar nu bisa nulungan anjeun mutuskeun.

Hiji catetan rusuh tapi penting: saméméh kuring balik dina Abdi hoyong nyingkab yén kuring ulah dianggo kanggo sagala parusahaan farmasi atawa reseller narkoba. Kuring teu boga dasi sagala mun industries.Secondly ieu, abdi gaduh resép légal pikeun modafinil nu kuring dicandak ti praktisi umum lokal abdi. Kami moal dokter, abdi teu terang sajarah médis anjeun sarta kuring teu nyaho makeup genetik anjeun, ku kituna artikel ieu teu dimaksudkeun salaku formulir salah sahiji nasehat médis whatsoever.I keukeuh nu nyarita ku pangaweruh, dilisensikeun praktisi médis sateuacan nyokot modafinil atanapi armodafinil.

Nyieun perbandingan kuring salaku akurat sakumaha mungkin, abdi dilaksanakeun aturan handap whilst ingesting sanyawa ieu. Firstly, abdi mutuskeun pikeun ngagunakeun produsén anu suplai duanana modafinil na armodafinil.I mutuskeun pikeun ngagunakeun Sun Pharma, anu dumasar di India jeung rancang modafinil na armodafinil handapeun labél 'Modalert' sarta 'Waklert' respectively.I kaala ieu ti dua béda suppliers anu duanana lokasina di India (kuring geus ditulis review hiji ngeunaan hiji supplier luar biasa di dieu).

Kuring ogé pribadi diverifikasi angka angkatan, kaping manufaktur sarta dikonfirmasi sanyawa via spéktrométer massa pikeun mastikeun yén kuring ieu ingesting hiji product.Tolerance otentik oge hiji masalah kalayan modafinil na armodafinil sabab boga satengah-hirup lila 15 jam.To ngatur ieu kuring megatkeun pikeun siklus dosis abdi unggal: dua poé on / opat poé pareum, nu masihan awak kuring waktu cukup pikeun metabolise sanyawa tuntas saméméh ngaganti sanyawaan.

Tungtungna, jadi armodafinil ngandung mung satengah 'aktif' tina modafinil, anu dosis komparatif éféktif mangrupa 0.50: 1.00. Kuring umumna bakal nyandak 300mg of modafinil pikeun ngahontal hiji pikiran exceptionally difokuskeun na disetir, jadi 150mg armodafinil ieu dosis komparatif yén kuring dipaké.

Estu anu Modafinil di boosting karya brainpowder ogé Sanggeus nyokot (1)


Review ngeunaan modafinil ti sababaraha pangalaman

"Kuring pikir cara pangalusna keur ngabandingkeun dua obat téh mun firstly nerangkeun épék unggal individual. Firstly, abdi gé ngajelaskeun modafinil. The balukar modafinil ngawitan nyandak muatan ngeunaan 40 menit sanggeus consuming nu dose.You moal ngalaman gawena dadakan (anjeun ngalakukeun jeung ubar lianna) tapi rada realisasi yén panon anjeun anu lega jeung uteuk anjeun 'firing'.

Kuring niatna nyarankeun yén anjeun nyieun daptar hal penting pikeun ngalakukeun saencan nyandak modafinil (jeung armodafinil) anjeun bakal tiasa ngadalikeun fokus anjeun beuki effectively.It meunang hadé. Saatos dua jam anjeun bakal aya bewara hiji wanda mildly luhur: na hiji drive sengit keur ngalengkepan hal hébat. Anjeun bakal ngarasa bangga anjeun lagu andalan ngaliwatan tugas anjeun ditunjuk jeung ngarasa wareg nu keur dipake arah hal great.At tanda opat jam, uteuk anjeun masih bakal firing kuat jeung anjeun bakal immensely fokus kana pagawean Anjeun.

Lamun garis anjeun gawé merlukeun kapribadian extroverted (sakumaha milik teu) geusan ngarasa pisan talkativeTapi ngan ngeunaan jejer karya patali (euweuh slacker ngawangkong). Anjeun bakal jadi lalaki / awéwé dina misi hiji saha jalma sabudeureun anjeun bakal aya bewara hiji ningkat dina produktivitas Anjeun.When nu 6 tanda jam gulungan sabudeureun, anjeun bakal manggihan dibaturan dina crossroads. Anjeun tiasa boh neruskeun nyorong kaluar jumlah gede pisan gawé keur jam 5 hareup, atawa anjeun bisa ngawitan bersantai sarta boga hiji evening.The isuk biasa sanggeus, Anjeun teu kudu boga 'hangover' jeung anjeun bakal ngalaman épék sarupa pikeun dua poé hareup nalika dosage diulang.

Kuring teu nyarankeun yén anjeun nyandak ubar ieu leuwih ti 3 poé berturut (jeung nyandak 4 poé pareum) salaku épék bakal dulled alatan kasabaran rusuh ngawangun-up. Masihan waktos awak anjeun keur siram sanyawa dina sistem Anjeun jadi Anjeun bisa ngarasakeun épék pinuh konsistén.


7.How mésér bubuk atah modafinil online?aasraw

Beuli bubuk atah modafinil ti AASraw

Anjeun tiasa manggihan loba sumber bubuk Modafinil online, tapi téh hésé meuli asli Modafinilbubuk online. Aya loba sumber ngajual produk palsu di pasar. jadi pas télépon dibeuli bubuk Modafinil online, Anjeun kudu milih hiji source.Such realiable sakumaha AASRAW ti china.

Modafinil bubuk ku AASRAW ieu paling ditéang sanggeus, paling affordable sarta kualitas pangluhurna modafinil dina pasaran. AASRAW ayeuna nu pangalusna jual modafinil bubuk brand online kalawan rébuan pamaké raving ngeunaan potency.modafinil na mangrupakeun Eugeroic atanapi di istilah basajan, wakefulness hiji promosi agén. Balukar tina modafinil kaasup wakefulness, enhancement kognitif, enhancement haté, alertness sarta dina sababaraha kasus euphoria.If hampang rék kualitas tanpa ngaduruk liang dina saku anjeun, mésér bubuk aasraw kiwari!

AASraw Biokimia Téhnologi Co., Ltd,

utama dina nyadiakeun anabolik Stéroid bubuk atah (Téstostéron, Trenbolone, Boldenone, Nandrolone, Drostanolone, Methenolone, SARMS, jsb), obat PCT bubuk atah, bubuk atah leungitna Fat, hormon Sex bubuk atah.

Kaunggulan ti AASRAW
1. kualitas luhur kalawan harga kalapa

1) Standar Quality: USP 35

2) purity:> 99%

3) Urang téh produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2. Saum sareng aman pangiriman

1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar. Nyukcruk angka sadia

2) aman tur wijaksana kiriman. Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan Anjeun.

3. Simkuring gaduh klien sakuliah dunya

1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.

2) eupan balik Pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, nohonan sarat konsumén 'téh tanggung jawab urang.

3) kualitas High, harga kalapa, pangiriman gancang, jasa-kelas munggaran mangtaun nu percaya sarta muji ti nasabah.

4. tilu Prinsip

1) pangiriman Aman: Tumuwuhna Channel, nangtayungan privasi of customers.And ngan bisi, mastikeun ka ulang kapal.

2) Kungsi ngarobah: produk bakal salawasna ngajaga purity tinggi, moal robah, kualitas High nyaeta budaya parusahaan urang.

3) Good jasa: Salaku gancang-gancang pikeun ngajawab masalah customer, supaya para nasabah nampa barang aman.

nganjang online kami apotik sarta eusian hiji runtuyan Modafinil. Nangtukeun tempat pangiriman, kuantitas produk jeung cara pembayaran. Dina periode 30 menit, anjeun bakal nampa hiji konfirmasi tina urutan Anjeun. Eta teh bakal diserenkeun dina 10 days.⇒ bisniswww.aasraw.com.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


0 likes
8492 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.