AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Jenis ubar nyaéta bubuk atah modafinil?

bubuk atah modafinil mangrupakeun nginum obat nu promotes wakefulness.

bubuk atah modafinil ieu dipaké pikeun ngubaran sleepiness kaleuleuwihan disababkeun ku apnea sare, narcolepsy, atawa karusuhan shift karya sare.

bubuk atah modafinil bisa ogé dipaké pikeun tujuan teu didaptarkeun dina Buku nginum obat ieu.


Kumaha does Modafinil Gawé?

Modafinil mangrupakeun ubar pinter lega prescribed dirancang ngalakukeun hiji hal: tetep anjeun jagjag.

Ku kiwari Anjeun meureun geus uninga yen dulur ti Tim Ferriss mun Dave Asprey ka Presiden Obama geus dicokot Modafinil di sababaraha titik.

Aranjeunna geus moal nyalira.

ModafinilHow atuh nyandak bubuk Modafinil

Pangusaha, dokter, programer na ngan ngeunaan dulur kuring nyaho geus Nu Uninga Ngeunaan Modafinil atawa dipaké eta sorangan.

Acan sanajan banding na tumuwuh, sababaraha urang nyaho kumaha Modafinil sabenerna jalan.

Éta hiji masalah leutik, nunjukkeun yen 1) lolobana pamakéan Modafinil pareum-labél, hartina ayeuna teh dilakukeun dina Labs acak di India, sarta 2) ayeuna teh ukur bade meunang beuki populér kalayan waktos.

Salaku misalna, éta patut stepping deui pikeun menit sarta diajar ngeunaan karacunan bodas sakedik ieu kami nyandak pikeun digawé.


Naon Modafinil dosage?

Pikeun jalma paling cageur, 30-50 mg modafinil bakal nyatu. Ieu lasts jam 6-8; nyandak deui isuk-isuk, sareng atawa henteu sareng kadaharan. Kuring kedah nyebutkeun yén modafinil mangrupakeun obat resép; anjeun bisa ngobrol dokter Anjeun tentang eta. Aya tempat anjeun bisa meunangkeun eta online; Kuring teu hayang ieu numbu ka aranjeunna kusabab isu légal ... tapi anjeun bisa bisa manggihan sumber a. Biohack responsibly, tangtu.


Kumaha carana abdi kedah nyandak Modafinil?

Candak modafinil persis sakumaha prescribed ku dokter anjeun. Nuturkeun sakabéh arah dina labél resép Anjeun. Ulah nyandak ubar ieu jumlahna leuwih gedé atawa leuwih leutik atawa pikeun leuwih panjang batan dianjurkeun.

Modafinil bisa jadi watek ngabentuk. Pernah bagikeun modafinil kalayan jalma sejen, utamana batur ku sajarah penyalahgunaan narkoba atanapi kecanduan. Tetep nginum obat dina hiji tempat dimana batur moal bisa meunang ka eta. Jual atanapi mere jauh ubar ieu ngalawan hukum.

Modafinil biasana dicokot unggal isuk pikeun nyegah sleepiness daytime, atawa 1 sajam saméméh mimiti a shift gawé pikeun ngubaran gangguan saré karya-waktu.

Baca sagala informasi sabar, Panungtun nginum obat, jeung cadar instruksi disadiakeun ka anjeun. Tanya dokter Anjeun atawa tukang ubar mun anjeun mibanda patalékan.

Anjeun butuh tablet sareng atawa henteu sareng kadaharan.


Modafinil biasana dibikeun pikeun 12 minggu atanapi kirang.

Mun anjeun ngalakukeun modafinil pikeun ngubaran sleepiness disababkeun ku apnea sare obstructive, anjeun bisa ogé dirawat ku tekanan airway positif kontinyu (CPAP) Mesin. mesin ieu mangrupa pompa hawa disambungkeun ka topeng nu gently blows hawa pressurized kana irung anjeun bari maneh bobo. pompa teu ngambekan keur anjeun, tapi gaya lemah lembut tina hawa mantuan tetep airway Anjeun muka pikeun nyegah halangan.

The pamakéan sarta dosage of modafinil luhur bisa dianalisis, jeung dosage modafinil bakal rupa-rupa ti jalma ka jalma, utamana kalayan nyokot purity tinggi bubuk atah modafinil, sarta perhatian leuwih kudu dibayar ka pamakéan modafinil.


Leuwih jéntré ngeunaan relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.

0 likes
4331 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

3 Tanggapan Koméntar

  • jasa tulisan murni04 / 12 / 2018 di 5: 53 am

    Ieu hal nu mere kami sababaraha fakta anyar jeung informasi ... layanan pisan mantuan ...

  • Castybaw12 / 11 / 2017 di 7: 38 am

    Aw, ieu hiji blog pisan nice.
    Méré kuring informasi beuki ngaharepkeun neruskeun nulis karya hadé.

  • pamerean12 / 10 / 2017 di 12: 09 pm

    Hatur nuhun postingan marvеlous anjeun! Kuring pasti ngarasakeun maca eta, anjeun tiasa janten author.I hébat ᴡilⅼ apal t ⲟ tetengger blog anjeun sarta bakal mindeng datangna
    someday deui. Abdi hoyong encouгage anjeun pasti nuluykeun pakasaban hébat anjeun, boga dinten nicе!