Di wewengkon bodybuilding, aya panas - ngajual steroid-bubuk téstostéron CypionateNu ngabantu ngawangun otot jeung nguatkeun tulang, ogé dipaké pikeun leungitna gajih na Ningkatkeun kelamin.People biasana meuli produk Téstostéron Cypionate ti stores.Meanwhile online, beuki bodybuilder condong mésér stéroid bubuk atah kusabab harga low na teu teuas manufaktur methods.Today kami di dieu pikeun babagi metoda hadé nyieun rengse Téstostéron bubuk Cypionate.

Hal nyiapkeun

Simkuring nyandak Téstostéron bubuk Cypionate 100 mg / ml contona.

Unggal ml tina 100 mg / solusi ml ngandung:

Téstostéron Cypionate bubuk ............................................................................... 100 mg

Benzyl bénzoat .......................................................................................... 0.1 ml

minyak Cottonseed ............................................................................................. 736 mg

Benzyl alkohol (salaku pangawét) .................................................................. 9.45 mg

Jarum suntik (Sakur ukuran)

Steril Kaca Vial (Sakur ukuran)

jarum

termometer

Steril jarum suntik filter 22um

skala Digital ngukur ka 0.01g


Mimitina-beuratna dina Téstostéron Cypionate kana beaker kaca sakumaha ditémbongkeun di luhur, nambah Benzyl Alkohol na Benzyl bénzoat.

stéroid

pangleyur -The Kadua baris dimimitian geuwat ngabubarkeun bubuk tapi guna ngagancangkeun prosés nepi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun cai mandi.

#anabolic #steroids #raw #powder #bodybuilding #fitness #fat leungitna hormon #sex #SARMS #PCTdrugs #HGH #homebrew #ugl # 33

Pace vial kana sababaraha cm cai dina pan atanapi hal sarupa: hal anu penting teu make cai nu teuing panas kusabab ieu bakal ngakibatkeun sabagian produk pikeun ngoksidasi-150f nyaéta hawa alus nganggo, cai Alternatipna pindang ti ketel nu . Minyak pamawa kudu suhu sarua salaku solusi keur ditambahkeun jadi lamun haneut solusi dina cai mandi maneh kedah oge sarua jeung minyak pamawa.

The lengkep Guide to Nandrolone éster (Deca Durabolin)

Tujuan dina titik ieu saukur pikeun pinuh leyur powder kana pangleyur. Kudu aya euweuh "swirls Hormon" atawa bubuk ditingali sésana dina leyuran jeung sakali ieu kahontal move on ka hambalan salajengna.


Lajeng-Tambahkeun minyak Cottonseed nu warmed kana leyuran

#anabolic #steroids #raw #powder #bodybuilding #fitness #fat leungitna hormon #sex #SARMS #PCTdrugs #HGH #homebrew #ugl #

hal ieu 736ml kudu ditambahkeun. Campur tuntas deui, kudu aya euweuh hormon swirls-sakali ieu lumangsung dipiceun geuwat ti cai mandi sarta ngaléngkah ka prosés nyaring.

Luhur: The bubuk stéroid anu pinuh leyur dina pangleyur, minyak pamawa ieu ditambahkeun jeung produk anu siap jadi disaring.


Hareup-Draw up solusi kana jarum suntik nu bakal nyaring jeung

#anabolic #steroids #raw #powder #bodybuilding #fitness #fat leungitna hormon #sex #SARMS #PCTdrugs #HGH #homebrew #ugl # 55

ieu tiasa jarum suntik badag tunggal atawa kieu bisa diulang sababaraha kali ku jarum suntik leutik. Leupaskeun 0.22um steril filter jarum suntik ti ayeuna teh paking sarta ngalereskeun jarum héjo ka sisi leutik lajeng dilarapkeun ka jarum suntik teh.

Ngusap luhureun éta vial steril kalawan swab Alkohol terus selapkeun jarum héjo di dinya, nempatkeun jarum nu napel na jarum suntik filter kana vial sakumaha ditémbongkeun di handap:

Catetan: The jarum detik equalizes tekanan salaku solusi asup vial nu. Larapkeun tekanan kana jarum suntik plunger kana filter campuran. Ieu bagian pangpentingna tina sakabéh prosés ieu salaku éta naon sterilizes produk Anjeun. Kabéh stéroid rengse tina sagala lab stéroid kudu ngaliwat proses ieu pisan.

Aya kalana hiji bisa manggihan yén filter nu bakal diblokir atawa nu prosesna slows drastis-éta bisa ditarima mun ngaganti filter nu mibanda nu anyar lamun ieu lumangsung mun ngahemat waktos. Waktu nu diperlukeun pikeun nyaring stéroid gumantung kana which bubuk stéroid keur disaring tur sabaraha ieu mahluk filtere, kitu ogé nu mg / ml produk.


tungtungna--Once produk kasebut disaring di vial steril prosés nu geus complete.Then anjeun bisa mimiti ngagunakeun.

#anabolic #steroids #raw #powder #bodybuilding #fitness #fat leungitna hormon #sex #SARMS #PCTdrugs #HGH #homebrew #ugl # 666

Éta geulis gampang? Pamakéan basajan kalawan teuing harga kalapa.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.

0 likes
19670 Tampilan

2 Tanggapan Koméntar

  • Zhang, raja03 / 15 / 2018 di 1: 29 am

    Salaku descripion anjeun, minyak jadi susu atanapi mendung mun anjeun narik kana cinyusu jeung kana vials. Ngabalukarkeun utama kedah pikeun dua alesan:

    1. Aya Uap atawa cai dina cinyusu atawa vials. Campur kode tina cai jeung minyak bakal ngahurungkeun kaluar masalah sapertos.
    Solusi: Ka kulub minyak pikeun 5-10 menit. hawa di gelar 100 moal pangaruh dipakéna test E loba. Lajeng, ka pastikeun cinyusu jeung vial anu total garing, méméh anjeun make eta.

    2. Anjeun kawitna timana? Lamun hawa rohangan anjeun teuing tiis, anu test E / Citakan: SDchar / p bisa jadi precipitated tina minyak jeung sigana mendung atanapi susu.
    Na, anjeun make BB pikeun stabil minyak?

    Lamun bisa babagi resep anjeun, eta tiasa mantuan.

  • nyieun bir03 / 14 / 2018 di 1: 32 pm

    Hello .. abdi gaduh patarosan anu .. abdi diusahakeun brew kali it.many dina cara .. tapi probldm abdi .. janten susu atanapi mendung nalika abdi tarik nepi ka rengse testo E di syring abdi lajeng nyorong eta deui dina vial teh .. nuhun alesanana? Kuring aduk 250mg / ml ..