Kumaha sangkan téstostéron enanthate homebrew dina hambalan 6

Sagalana ngeunaan téstostéron enanthate bubuk

1. Naon téstostéron enanthate
2. Naon Téstostéron enanthate ulah nepi ka awak anjeun
3. Kumaha sangkan Téstostéron Enanthate homebrew step by step
4. Téstostéron Enanthate homebrew step by step
5. Mimitian stéroid Anjeun homebrew ti Téstostéron

Artikel ieu méré katerangan lengkep ngeunaan kumaha anjeun bisa nyieun téstostéron enanthate homebrew. Ogé enlightens on kauntungan Enanthate Téstostéron.

Naon testosterone enanthate aasraw

Kalayan motong-ujung bodybuilding meunang beuki populér, jalma anu salawasna dina lookout pikeun hal nu bisa ngabantu aranjeunna ngahontal leuwih kaunggulan ti batur. Conto suplement misalna hiji téstostéron enanthate nu mangrupakeun salah sahiji stéroid téstostéron paling dipake. Ieu duanana mangrupa androgén na stéroid anaboliks.

Sanajan eta geus ngalarang pikeun pamakéan, éta terus jadi salah sahiji anu pang ditéang keur stéroid ku bodybuilders. Henteu ngan éta mangpaat pikeun bodybuilders tapi oge mangpaat pikeun jalma anu ngagunakeun éta medically dina terapi gaganti téstostéron, pikeun maranéhanana ngalaman reassignment gender jeung pengobatan hypogonadism.

Naon Téstostéron enanthate ulah nepi ka awak anjeun aasraw

recovery ningkat

Téstostéron Enanthate geus kabuktian jadi mantuan perbaikan jaringan nu ngahasilkeun di recovery awakna gancang. Ku ngaronjatna produksi protéin, eta mantuan jaringan cageur gancang malah sanggeus digawé pisan teuas dina gim. Hasilna, anjeun tiasa dianggo kaluar harder tur ningali hasilna gawé anjeun kaluar.

Réduksi di gajih awakna

Bari loba jalma bisa ngarasa kawas aranjeunna nu exercising cukup, teu dahar teuing teu kaleungitan lemak awakna maranéhna rék leungit, téstostéron Enanthate geus kabuktian ngalakukeun eta éféktif. Naon héran éta lamun aya bodybuilder a, anjeun moal leungit otot anjeun tapi gajih unsightly nu hides aranjeunna.

Naon ieu hartina geus nu meunang pikeun ngaropéa otot anjeun, sarta malah hadé aranjeunna neangan deui tangtu. gajih awakna kirang bakal ngajadikeun anjeun cicing di bentuk jeung hirup hiji hirup deui.

Massa otot ngaronjat

Mun anjeun wangunan otot, anjeun bakal ngahargaan kanyataan yen téstostéron enanthate pangaruh bodybuilding sampurna. Eta mantuan hiji bulk up ku cara ningkatkeun produksi sél getih beureum dina sungsum tulang. Téstostéron enanthate ogé blok efek kortisol, hormon anu hade ku catabolizing otot nu kituna ngarah kana leungitna na.

ngaronjat kakuatan

Angkat beurat badag, Anjeun kudu ngahontal kakuatan leuwih. Salah sahiji alesan loba bodybuilders bakal ngalakukeun nanaon pikeun ngembangkeun kakuatan maranéhanana nyaéta alatan ieu pakait sareng gains considerable dina massa otot. Téstostéron enanthate mangrupakeun salah sahiji stéroid unggulan anu bakal nulungan urang ngawangun kakuatan leuwih ngamungkinkeun para anjeun angkat beurat geus salawasna craved keur.

Kumaha sangkan Téstostéron Enanthate homebrew step by step aasraw

Nyieun sorangan homebrew Téstostéron Enanthate tiasa boh jadi basajan atawa nyusahkeun, cara anjeun milih eta janten. A loba jalma bisa discourage anjeun ku loba elmu di dinya, tapi urang baris hadir eta deui saukur. Di dieu sarat sarta step by pituduh hambalan dina kumaha anjeun tiasa brew Téstostéron Enanthate;

Kumaha sangkan téstostéron enanthate homebrew dina hambalan 6

syarat

bahan

  1. Téstostéron bubuk Enanthate: 62.5 gram
  2. Téstostéron Enanthate: 250mg per ml
  3. Benzyl alkohol (BA): 5ml (2%)
  4. Benzyl bénzoat (BB): 50 ml (20ml)
  5. minyak Grapeseed: 148.13ml

parabot diperlukeun

  1. leungeun crimper
  2. Sapuluh susunan Vials unggal ngabogaan 10 ml (Nu sakabeh set kedah ngandung hiji cap, cocok karét, jeung vial nu.)
  3. 22um jarum suntik filter
  4. 20mL / 60 ml jarum suntik nu boga gauge jarum 18-21.
  5. 3mL jarum suntik jeung hiji gauge jarum 18-21
  6. A pan frying
  7. Kaca Rod na 100mL Beaker
  8. Sababaraha lembar leutik kertas
  9. A skala digital (+ -0.1 atanapi 0.01)

Téstostéron Enanthate homebrew step by step aasraw

Lengkah 1: beuratna téstostéron enanthate bubuk.

Lengkah 2: Tambahkeun bubuk, BA, sareng BB kana beaker nu

Lengkah 3: Panas beaker dina mandi cai

Lengkah 4: Tambahkeun minyak grapeseed

Lengkah 5: Disaring

Lengkah 6: Crimp aranjeunna kalayan flip kaluar midang

Di dieu mangrupakeun hambalan lengkep tentang kumaha carana eta kudu dilakukeun;

Lengkah 1: beuratna téstostéron enanthate bubuk

beuratna nu bubuk téstostéron Enanthate pikeun mastikeun yén anjeun ngagunakeun kuantitas pasti nu perlu sangkan homebrew Anjeun. Pikeun meunangkeun beurat tepat, meunang sapotong leutik tina kertas jeung nempatkeun eta dina skala.

Pikeun mastikeun yén anjeun teu kaasup beurat kertas nalika timbangan powder, pencét tare pikeun ngeset skala ka nol. Anjeun ayeuna bisa nambahan bubuk nu lalaunan ulah aya nempatkeun teuing nu bisa kudu tetep nyoplokkeun.

Kadangkala bubuk nu bisa beuratna jadi saeutik nu bisa kudu tetep ngareset eta unggal waktos Anjeun kudu nambahan sababaraha. Cara pangalusna pikeun hack éta ku nambahkeun hiji bubuk saeutik lajeng mencet dina skala ngagunakeun ramo sarta ngidinan jumlahna turun deui ka handap. Sakali anjeun yakin yén anjeun geus ditimbang 25 Anjeun gram akurat, anjeun ayeuna nu sae pikeun buka. Beuratna powder Téstostéron Enanthate pikeun mastikeun yén anjeun ngagunakeun kuantitas pasti nu perlu sangkan homebrew Anjeun

Kumaha sangkan téstostéron enanthate homebrew dina hambalan 6

Lengkah 2: Tambahkeun bubuk, BA, sareng BB kana beaker nu

  1. Tempat anu bubuk ditimbang kana beaker a.
  2. Tambahkeun 2ml of Benzyl Alkohol na 2ml Benzyl bénzoat.

Fungsi utama nambahkeun Benzyl Alkohol nyaéta meta salaku agén sterilizing. Ogé gawéna ogé salaku pangleyur kituna ngajaga sagala minyak sarta powders di hiji tempat. Benzyl Alkohol oge pangleyur lega dipaké, sarta kauntungan anu hadir kalawan éta yén éta AIDS di gaduh suntik henteu aya rasa nyeri.

Lengkah 3: Panas beaker dina mandi cai

hambalan Ieu pilihan, tapi upami Anjeun hoyong prosés pikeun ngajalankeun lancar, mangka anjeun kudu skip eta. Meunang pot na eusian eta kalawan ngeunaan hiji inci cai. Tempat eta dina sumber panas, misalna, kompor sarta ngantep éta panas.

Candak pan teras nahan beaker kana eta. Teundeun dina loyang kana sababaraha sénti cai. Tetep hiji panon on bubuk jeung lalajo sabab leyur nepika meunang nutup mupus. Hiji leyuran jelas hartina campuran ayeuna dilebur.

Sadaya ieu nyumbang ka ngabubarkeun bubuk nu sagemblengna kana pangleyur. Ngalih ka lengkah saterusna lamun euweuh bubuk mangrupa ditingali.

Kumaha sangkan téstostéron enanthate homebrew dina hambalan 6

Lengkah 4: Tambahkeun minyak grapeseed

Ngadagoan concoction ka tiis handap saeutik lajeng nambahkeun minyak grapeseed kana eta. Anjeun teras bisa haneut eta up a saeutik sangkan nyaring gampang.

minyak cikal Anggur teh indung sadaya minyak séjénna nu meta salaku operator. Naon ngajadikeun eta hadé pikeun pamakéan ti batur téh nya éta thinner sarta miboga sipat ubar keur ngabius. Ogé, éta mantuan perbaikan jaringan rusak jeung ka sakur eta kabeh éta cageur keur anjeun! Anjeun teu gampang kakurangan tina hiji réaksi alérgi disababkeun ku minyak cikal anggur.

Lengkah 5: Disaring

Lengkah saterusna anjeun kudu migawe anu ngagambar up solusi kana jarum suntik anu bakal Anjeun pake pikeun nyaring kalawan. Anjeun bisa make hiji jarum suntik badag atawa leutik hiji tur milih ngulang prosés nu sababaraha kali.

Unwrap nu 0.22um jarum suntik filter ti pakét na lajeng ngalereskeun jarum héjo di sisi leutik sarta dilarapkeun ka jarum suntik teh. Ngagunakeun hiji swab alkohol, ngusap luhureun éta vial steril terus selapkeun jarum héjo dina eta. Tempat anu jarum anu napel na jarum suntik filter kana vial kana.

hambalan Ieu hambalan pisan krusial, sarta sakabeh stéroid rengse kudu ngaliwat éta. Éta normal nu filter nu mungkin perlu diblokir mangsa proses filtration. Hasilna, anjeun bakal aya bewara nu prosés jadi slow drastis. Pikeun kontra ieu, ngaganti filter nu mibanda nu anyar keur nyalametkeun anjeun nyeri ngabogaan tetep antosan.

Kumaha sangkan téstostéron enanthate homebrew dina hambalan 6

Geus kitu, perlu dicatet yén waktos dicandak ka nyaring solusi gumantung kana stéroid ogé mg / ml produk.

Sakali anjeun dipigawé nyaring dina vial steril, prosés geus réngsé.

Lengkah 6: Crimp aranjeunna kalayan flip kaluar midang

Ngégél solusi anjeun ngagunakeun caps flip-pareum.

Kumaha sangkan téstostéron enanthate homebrew dina hambalan 6

Mimitian stéroid Anjeun homebrew ti Téstostéron aasraw

téstostéron stéroid homebrew teh pangalusna anjeun bisa mimitian ku sabab awakna anjeun wawuh jeung eta. Ieu dihasilkeun dina awak alami tur mantuan ka tumuwuh, perbaikan sarta mekar.

Lamun tingkat téstostéron téh low, aya paningkatan di gajih na beurat. supplementation Téstostéron nyaéta cara pangalusna anjeun bisa ngahontal prestasi athletic, ketahanan hadé, sarta otot kuat. Upami Anjeun keur perencanaan pikeun revamp awak anjeun, mangka anjeun kudu mertimbangkeun nyieun stéroid homebrew anjeun ngagunakeun Téstostéron.

Bantahan

Isu nu hadir kalawan nyieun stéroid homebrewed anjeun nu teu percanten yén nagara éta bakal nawiskeun maneh hasil nu pantas. Malah sanggeus handap resep katuhu, anjeun bakal manggihan nu teu yakin pisan tina naon dihasilkeun. Loba jalma anu ngahasilkeun stéroid maranéhanana ngagunakeun eta salaku padika trial and error.

Mun anjeun teu mibanda kaahlian laboratorium kacukupan, mangka anjeun pernah kedah kalibet dina proses ieu alatan bisa jadi picilakaeun pikeun anjeun. Saperti katempo dina artikel nu anjeun ngan butuh alat laboratorium dasar tapi leungit hiji hambalan leutik bisa mungkas nepi mere Anjeun isu serius utamana ti prosés injecting. Yén sabab persiapan keur stéroid homebrew kedah pisan steril saméméh injecting eta. Ieu ngandung harti yén anjeun kudu jadi ati pisan dina mangsa persiapan. Teu gaduh panon pisan getol bisa nyieun anjeun menyakiti diri bari nyobian pikeun ngahasilkeun hal nu bisa geus meuli readymade.

Janten yakin yen anjeun nyokot katuhu Téstostéron Enanthate dosage sarta kualitas, Anjeun kudu mertimbangkeun investasi di stéroid geus dihasilkeun. Ieu mah ngan ukur bakal aman pikeun anjeun tapi ogé beuki teu nyaman nganggo.

kacindekan

Ngahasilkeun stéroid homebrew anjeun nguntungkeun sabab AIDS di achieving gains idéal anjeun dina gim tanpa anjeun ngabogaan ngagali deeper kana kantong anjeun. Ogé bisa nawiskeun alternatif hadé pikeun stéroid kualitas-low nu suppliers rogue nyadiakeun di pasar. Jeung pangalusna Téstostéron resep homebrew disadiakeun di luhur, anjeun boga kabisa pikeun ngahasilkeun hiji produk kualitas luhur.

Rujukan

  1. Stéroid anabolik jeung nyieun eta, Professor Frank, kaca 1-42
  2. Téstostéron: Aksi-kakurangan-substitusi, Eberhard Njeschlag, Hermann M. Behre, kaca 330-339
  3. TTFB; Téstostéron, Total, Bio, Free, S. Séptémber 19, 2017
2 likes
1082 Tampilan

Komentar nu ditutup.