AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Naon obesitas bubuk?

obesitas mangrupakeun kaayaan dimana hiji jalma geus akumulasi pisan gajih awakna nu eta bisa boga pangaruh négatip on health.If maranéhna bodyweight hiji jalma téh sahanteuna 20% leuwih luhur ti eta kudu, manehna atawa manehna dianggap obese. Mun anjeun Awak Massa Index (BMI) mangrupakeun antara 25 na 29.9 anjeun dianggap kaleuwihan beurat. Mun BMI anjeun 30 atawa leuwih nu dianggap obese.

Obesitas nyaéta ngabalukarkeun dicegahna ngarah pati di sakuliah dunya, jeung ngaronjatna ongkos dina dewasa sarta barudak. Dina 2015, 600 juta sawawa (12%) jeung 100 juta barudak éta obese. Obesitas téh leuwih umum di awéwé ti lalaki. Otoritas nempo salaku salah sahiji masalah kaséhatan umum paling serius ti 21st century.Obesity ieu stigmatized di jauh tina dunya modern (utamana di Dunya Kulon), sanajan eta éta kasampak minangka simbol kabeungharan jeung kasuburan di kali séjén dina sajarah sarta masih aya dina sawatara bagian tina world.In 2013, anu Médis Association Amérika digolongkeun obesitas sakumaha panyakit.


Alesan bubuk obesitas

bubuk obesitas ilaharna disababkeun ku kombinasi asupan kaleuleuwihan dahareun, kurangna aktivitas fisik, sarta karentanan genetik. Sababaraha kasus anu disababkeun utamina ku gén, gangguan éndokrin, pangobatan, atawa gangguan jiwa. Panempoan nu urang obese tuang saeutik acan mangtaun beurat alatan hiji métabolisme slow henteu umum didukung. Rata-rata, jalma obese boga pengeluaran énérgi leuwih gede ti counterparts normal maranéhanana alatan énergi diperlukeun pikeun ngajaga hiji massa awak ngaronjat.

bubuk obesitas bobodoran Cetilistat

Panalungtikan geus ngusulkeun yén lamun teu bobo cukup résiko anjeun jadi rangkep obese. Panalungtikan ieu dilaksanakeun di Warwick Médis Sakola di University of Warwick. resiko manglaku ka duanana dewasa sarta barudak. Professor Francesco Cappuccio sarta tim reviewed bukti di leuwih barudak 28,000 déwasa 15,000. bukti maranéhna jelas némbongkeun yén deprivation sare nyata ngaronjat résiko obesitas dina duanana grup.


Bahaya bubuk obesitas

beurat awak nu digedekeun geus pakait sareng sagala rupa panyakit jeung kaayaan, utamana kasakit cardiovascular, diabetes tipe mellitus 2, apnea sare obstructive, jenis nu tangtu kanker, osteoarthritis sarta asma. Hasilna, obesitas geus kapanggih pikeun ngurangan harepan hirup.


Kumaha carana ngajawab masalah obesitas?

Obesitas téh lolobana dicegahna ngaliwatan gabungan parobahan sosial sarta pilihan pribadi. Parobahan diet na exercising anu perlakuan utama. kualitas dahareun bisa ningkat ku cara ngurangan konsumsi pangan padet énergi-, kayaning pamadegan tinggi di gajih na gula, sarta ku ngaronjatna asupan fiber.Medications dietary bisa dipaké marengan diet merenah, pikeun ngurangan napsu atanapi ngurangan gajih absorption.If diet, latihan, sarta nginum obat teu efektif, anu balon gastric atanapi bedah bisa dipigawé pikeun ngurangan volume burih atawa panjang tina peujit, anjog ka perasaan pinuh saméméhna atawa pangabisa diréduksi jadi nyerep gizi tina dahareun.


bubuk Cetilistat bobodoran obesitas

bubuk atah Cetilistat mangrupakeun ubar leungitna beurat dipaké dina kombinasi kalayan diet low kalori. Gawéna ku blocking jumlah badag tina gajih ti keur dicerna sarta diserep kana awak. ubar ieu digolongkeun salaku inhibitor lipase jeung gawéna langsung dina sistim digésti mah dimana eta blok peta ngeunaan hiji énzim lipolytic disebut lipase. lipases ieu naon migunakeun awak pikeun nyerna fat.However, lamun ubar ieu urusanna barengan hidangan hiji, éta ngiket kana lipases, kukituna inhibiting aranjeunna ti ngarecah gajih. Lemak nu teu dihidrolisis aya gantina dikaluarkeun dina tai, hasilna ngaronjat ékskrési gajih fecal sarta ngurangan diserep gajih. Lamun dipaké bareng jeung diet kalori ngurangan, éta bisa ngabantu ningkatkeun leungitna beurat tur nyieun leuwih gampang pikeun penderita kaleuwihan beurat pikeun meunangkeun deui dina bentuk, kukituna boosting Chances tina leungitna beurat suksés.


dosage bubuk Cetilistat

Cetilistat geus disadiakeun salaku 60mg capsules kakuatan pikeun administrasi oral. ubar nu geus dicandak ku anjeun make hidangan pikeun mastikeun yén éta berpungsi bari dahareun keur dicerna, ku kituna nyerep gajih tina dahareun bisa éféktif ngurangan. dokter anjeun bakal mamatahan anjeun dina sabaraha ubar nyandak kalawan unggal dosis, kitu ogé dosage poean nu diperlukeun. Hal ieu kacida penting nu taat kana parentah ieu. Ulah nyandak leuwih ti dokter anjeun ngabejaan Anjeun nyandak.

Sanajan bubuk atah Cetilistat bisa mantuan pasien kaleuwihan beurat leungit beurat na kituna ngurangan résiko diabetes atawa kaayaan serius sejenna pakait sareng obesitas, anjeun oge bakal disarankan ku dokter anjeun dahar diet low kalori sarta mun laksana rutin.


éfék samping bubuk Cetilistat

Pasén ngalaman perlakuan pikeun obesitas kalayan bubuk Cetilistat bisa kakurangan tina efek samping. Anjeun kudu ngawartosan dokter anjeun lamun ieu kajadian. Sababaraha conto nu dibikeun ka dieu:

kamacetan sengau
sering defecation
Steatorrhea (stools oily)
Spotting tina baju jero nu
Masalah ngadalikeun gerakan bowel
Sanajan réaksi hampang umumna dianggap leuwih umum, acara ngarugikeun serius ogé bisa lumangsung. Taroskeun dokter anjeun geuwat kedah kieu lumangsung.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


0 likes
3245 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.