Lisan turinabol bubuk: Naha anjeun nyaho fakta ngeunaan bubuk stéroid?

 

navigasi blog aasraw

 

1.What nyaeta Lisan Turinabol? sajarah bubuk 2.Oral turinabol
 3.What nyaeta Lisan turinabol bubuk?  4. Naon umum tina bubuk Lisan turinabol?
5.How teu karya turinabol Lisan? 6.Benefits of turinabol Lisan keur bodybuilding
7.What Éta kaunggulan tina turinabol Lisan? 8. Turinabol lisan sareng turinabol suntik dina binaraga
9.Oral turinabol dosis tur Administrasi 10.Recommend dosage of turinabol Lisan
dosage 11.Medical of turinabol Lisan 12.Dosage of turinabol Lisan keur bodybuilding
13.Oral Turinabol Pikeun bikang?


Lisan turinabol bubuk atah video


turinabol lisan Karakter dasar

 

ngaran: turinabol bubuk lisan
CAS: 2446-23-3
Formula Molekul: C22H50
Beurat molekul: 314.63200
Ngalembereh Point: 125 - 127 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Gray solid bodas

 


Naon Lisan Turinabol?aasraw

 

lisan Turinabol(Chlorodehydromethyltestosterone, ogé katelah 'Tbol' na Turinabol), milik téstostéron runtuyan pikeun bodybuilding(Sami kawentar kawas téstostéron enanthate ), Sabenerna ngarupakeun formulir dirobah tina Dianabol (Methandrostenolone), Whereby eta sabenerna ngarupakeun kombinasi strukturna kimia Dianabol na Clostebol (4-chlorotestosterone). Mangkana ieu naha nami kimiawi sabenerna mangrupa 4-chlorodehydromethyltestosterone. The modifikasi struktur kimiawi na ngidinan janten non-aromatizable jeung ka ogé mibanda a rating androgenic pisan low, nu kamungkinan naha Turinabol geus nicknamed salaku 'Dianabol hampang'.

 

Lisan Turinabol (OT) pisan sarupa dina struktur pikeun methandrostenolone. Hijina bédana, dina kanyataanana, anu ditambah atom klorida dina posisi C-4. Lisan-turinabol boga reputasi keur hiji stéroid pohara alus. Ditambah atom klorida ngaluarkeun potensi aromatization ku blocking aksés ku aromatase sarta ogé ngurangan konvérsi pikeun DHT. Bedana utama nyaéta yén OT dipikaresep boga satengah-hirup panjang nu nyusun keur pangirut ngariung na leuwih handap sarta Lisan Turinabol sigana boga pangirut luhur pikeun SHBG ti methandrostenolone nu bisa ngahasilkeun téstostéron jeung éstrogén keur bumped kana sirkulasi.

 


Sejarah bubuk turinabol lisanaasraw

 

Lisan Turinabol munggaran dikaluarkeun ku Jenapharm kaluar Jérman Wétan di 1962. stéroid éta bakal nampi peringkat kasalametan anu luhur pisan salami mangtaun-taun sanés ngan ukur diantara lalaki tapi awéwé sareng barudak bahkan dina tempat terapi. Stéroid anabolik ieu (AS) Ieu kabuktian jadi pohara efektif dina usaha pikeun ngawangun atawa ngajaga massa lean jeung Jisim tulang tanpa komplikasi parna. Sanajan kitu, Lisan Turinabol bakal mangtaun perhatian dunya dina 1990 urang nalika Jérman Wétan skandal stéroid janten kanyaho umum.

 

Ti 1974 mun 1989 naon anu jadi katelah Jerman Mesin nambahkeun atawa doping East kungsi suksés dina administering stéroid anabolik jeung atlit Olimpiade na. Henteu ngan éta maranéhna selingkuh tapi maranéhanana meunang jauh jeung salaku stéroid kawas Lisan Turinabol éta, wanoh, undetectable. Plan kaayaan Panalungtikan 14.25 Téma sakumaha ieu sacara resmi dipikawanoh ogé bakal ngagunakeun epitestosterone mangsa ieu guna skew maca téstostéron dina nguji narkoba.

 

Nalika Lisan Turinabol kapanggih salaku mahluk bagian integral tina skandal Jerman Wetan Jenapharm bakal ngaeureunkeun produk di 1994. Dua warsih saterusna di powerhouse farmasi kaluar Jerman Schering, makers of stéroid kayaning Primobolan, Testoviron na Proviron bakal acquire Jenapharm tapi milih teu mawa Lisan Turinabol deui pasar. Saprak waktu éta stéroid anabolik ieu geus kungsi dijieun ku lembaga compounding farmasi leres tur geus jadi pasar jero taneuh stéroid anabolik mastikeun hideung.

 


Naon Lisan turinabol bubuk?aasraw

IFrame

Lisan turinabol atah, bahan atah tamba turinabol lisan, nyaéta jenis Bodas ka bubuk, produk loba steriods ananboloc supplier biasana meuli purity tinggi lisan turinabol bubuk atah, lajeng ngadamel kana turinabol pasar tablets.In lisan, anu purity turinabol lisan mah béda, biasana dibasajankeun 60% -99% purity, kalawan harga béda.

 

The jéntré ngeunaan Lisan turinabol bubuk saperti dihandap:

Ngaran: Lisan turinabol

Appearence: bubuk bodas

CAS: 2446-23-3

Assay ≥98%

Kaleyuran: leyur na cai atawa alkohol, leyur dina Asam asétat, étil éster

Leungitna on drying: ≤0.5%

Beurat Metal: ≤10ppm

Dosage: 5-80mg

Waktos awal: 20 menit

Kelas: Pharmaceutical kelas

2446-23-3 Lisan turinabol

 


Naon anu biasa tina bubuk Lisan turinabol?aasraw

 

Di pasar, aya formulir béda tina turinabol lisan, kawas Pél Lisan turinabol, tablet, sarta lisan turinabol capsule.They kabeh asalna ti turinabol powder.You Lisan bisa kalayan gampang meuli sababaraha tablet turinabol Lisan di warung lokal, meureun saeutik mahal atanapi mésér turinabol bubuk lisan online.That bakal ok.

 


Kumaha carana sangkan karya turinabol Lisan?aasraw

 

Tbolworks lisan salaku formulir dirobah tina Dianabol (Methandrostenolone); kombinasi Dianabol na Clostebol (4-chlorotestosterone) .While struktur kimiana na umum nyaeta sarupa Dianabol, éta téh pira milder hormone.While Tbol téh leuwih lemah batan Dianabol dinya kénéh nawarkeun rupa kauntungan, tanpa efek samping pakait sareng stéroid anu ningkatkeun oestrogen.This ngandung harti yén anjeun bisa ngaharepkeun ningali ajeg, upami gains otot lean moal spektakuler, tanpa ngalaman sagala bloating, ingetan cai atawa gynecomastia.

 

Dina dasar hanca nu Tret tina lisan Turinabol pisan basajan. kawas paling stéroid anabolik sakuduna boga dampak positif kana sintésis protéin na ingetan nitrogén, kitu ogé dina ngaronjatkeun count Sél getih beureum. Tret ieu kabeh penting sabab ningkatkeun atmosfir anabolik individu. sintésis protéin protéin nu mangrupa primér dina blok wangunan otot sarta sintésis ngalambangkeun laju ku nu sél ngawangun protéin, jeung ingetan nitrogén dina eta eta ngagambarkeun bagian penting tina komposisi jaringan lean.

 

A kakurangan dina nitrogén bakal ngakibatkeun kaayaan katabolik, dimana jadi jumlah luhur dipikagaduh bakal ngamajukeun atmosfir anabolik langkung nguntungkeun. Teras we gaduh sél getih beureum, nu aya jawab mawa oksigén ka na ngaliwatan getih. sél getih beureum leuwih bakal equate mun oxygenation getih gede, anu dina gilirannana baris equate mun daya tahan muscular gede. Sakabéh Tret ieu ogé bakal tremendously mangpaat tina segi pangabisa awak cageur.

 

Lisan turinabol powderDo anjeun terang fakta ngeunaan bubuk stéroid (4)

 


Mangpaat turinabol Lisan keur bodybuildingaasraw

 

Naon mangpaat turinabol Lisan keur bodybuilding? Hayu urang tingali eta.

  • Hasil tanpa gain beurat (ieu nguntungkeun dina olahraga dimana anjeun nyobian sangkan beurat atawa bersaing dina kelas beurat tangtu)
  • otot tighter tanpa katingal puffy
  • Kanaékan kakuatan
  • Ningkat dina massa otot lean
  • Kamampuh niatna ngabeungkeut SHBG
  • Kanaékan téstostéron bébas
  • Balukar Sisi low

stéroid ieu mangpaat pikeun atlit sakumaha eta ngarah ka hiji nambahanana massa otot lean, tanpa wae ingetan cai signifikan, atawa tanpa naékna di éstrogén teuing.

Sedengkeun kauntungan wangunan otot of turinabol Lisan nu kirang ti stéroid anabolik séjén kawas Dianabol, anjeun mindeng bakal manggihan stéroid ieu dipake dina "tumpukan" ku bodybuilders.

Alesan keur ieu nu na bisa ngabantu ningkatkeun bébas (aktif) téstostéron tingkat berkat eta akting dina globulin ngariung hormon séks (SHBG). Ieu mantuan pikeun ningkatkeun kauntungan tina stéroid lianna dipake.

 


 Naon kaunggulan tina turinabol Lisan?aasraw

 

Kusabab misahna oral turinabol anu béda tina androgén kana épék anabolik, éta mangrupikeun stéroid anabolik anu langkung lemah tibatan hormon induk na Dianabol. Nanging, jaminan sareng Tbol nyaéta kalayan ayana kamampuan ngawangun otot anu jelas, éta bakal nampilkeun langkung kirang dina cara épék androgén sareng leres-leres henteu aya pangaruh éstrogén (kusabab henteu mampuh naék kana Éstrogén). Kusabab kakuatanana langkung lemah tibatan Dianabol, dosis anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun épék ti Tbol dianggap rada luhur (ieu bakal dipedar sakedap dina bagian dosis Tbol tina profil ieu).

 

Sacara umum, atlit jeung bodybuilders bisa ngaharepkeun gains massa ajeg sarta kualitas lean kalawan henteu résiko tina bloating sagala, gyno, atawa naon baé épék estrogenic lianna. Massa jeung kakuatan gains teu dipikawanoh janten dramatis alatan kurangna miboga kakuatan anabolik tapi gains lean ajeg sarta kualitas anu tumuwuh konsistén leuwih waktos bisa dipiharep. Hal ieu ogé dipaké salaku agén motong idéal salila période leungitna gajih atanapi persiapan pre-kontes alatan henteu mampuh -na pikeun ngarobah kana éstrogén. kamampuhan lisan turinabol urang estu caang sakumaha hiji adjunct mun stéroid anabolik séjén keur ngajalankeun (tumpuk) kalawan stéroid anabolik séjén alatan kamampuhna pikeun ngabeungkeut SHBG. Beungkeutan pikeun SHBG ngamungkinkeun leuwih ti stéroid anabolik lianna mangka tumpuk jeung janten sadia pikeun ngalakukeun pakasaban maranéhanana, keur uninhibited ku SHBG, nu mangpaatkeun sejen yen eta némbongkeun.

 

Lisan-turinabol-powderDo-anjeun-apal deui-fakta-tentang deui-stéroid-bubuk-1

 


Turinabol lisan sareng turinabol suntik dina binaragaaasraw

 

Beda antara turinabol lisan jeung injectable téh kawas kalawan lolobana stéroid lianna. Lisan anu gampang nyandak tapi Téori meureun nya ngabahayakeun kana ati, jadi salah sahiji bisa ngadukung dosages luhur versi injectable. Saterusna, injectable rada langkung kauninga. Tapi, sacara umum, ieu téh ngarupakeun matéri preferensi pribadi.

 

In bodybuilding turinabol bisa disebut rookie a. Teu héran - dina kaliwat "raja pharmacological" di Éropa Wétan dipaké pikeun jadi methandrostenolone rélatif mirah (dianabol). Kabéh turinabol nyelundupkeun ti wetaneun Jerman ieu kawengku ku athletics lampu gerbong. Éropa Kulon sarta AS malah teu nyaho yén produk misalna aya, sahenteuna euweuh bodybuilders dilaporkeun aranjeunna kantos dipake eta. Kaayaan robah teu nu lila pisan lamun ubar ieu pohara kapaké geus dibéré kasempetan kadua teras kungsi kasuksésan stunning on pasar AS jeung pondok sanggeus éta dia sakabeh nagara séjén.

 

Naon alesan sukses kieu? Di-hareup turinabol utamana raises kakuatan. Bréh, sakumaha geus ngomong, turinabol lisan gancang daun awak teu kapanggih dina cikiih dina 6-8 poé sanggeus ahir pamakéan. Kami geus teu kadenge ngeunaan widang naon waé tés nambahkeun atawa doping positif pikeun turinabol. Sanajan kitu, eta bisa jadi sabab tés sapertos nu saukur teu keur dilakukeun Kiwari.

 

A fitur positif tamba bisa dianggap salaku méré karasa kana otot tanpa akumulasi signifikan cai. Pangalaman nunjukeun yen ngagunakeun sahiji turinabol ampir wajib di préparasi kontes tumpukan. Ogé éta copes kalawan tugas panyalindungan massa otot ngalawan karuksakan sanggeus bulking siklus.

Aya fitur séjén tina turinabol - téh mangrupa «obat kelamin». stéroid Ieu cukup pesat ngaronjat libido pikeun lalaki, sakapeung teuing, jadi kahayang kelamin lumaku leuwih kahayang pikeun trainings sipat ieu, kitu ogé kamampuhan ngan rada ngahambat produksi téstostéron endogenous, ngajadikeun eta ubar mangpaat nyandak dina dosis sedeng antara siklus Aas "beurat" pikeun mulasara sex-drive.

 

Lisan turinabol powderDo anjeun terang fakta ngeunaan bubuk stéroid (3)

 


Lisan turinabol dosis tur Administrasiaasraw

 

turinabol lisan ngabogaan rating androgenic low of 6 na hiji rating kakuatan anabolik of 53, ieu ngajadikeun eta deukeut sampurna dina watesan ngabandingkeun efek samping na gains. Alatan kayaning rating low androgenic, jerawat, agresi, ngamuk roid jeung kakuatan nambahan anu langka, tapi moal non-existent. Dibandingkeun hormon indungna na Dianabol, éta mangrupa anabolik lemah sarta bodybuilders ulah ningali Tbol Lisan salaku agén massa gaining.

 


Nyarankeun dosage of turinabol Lisan

 

Lisan turinabol posses kasarna satengah rating anabolik of Téstostéron, sahingga umum nyarankeun dosage of turinabol lisan aya dina lingkup 20-40mg per poé. turinaboldosages lisan bisa ngaleuwihan 40-80mg per dinten, tapi bodybuilders ngalaporkeun efek samping ngawitan naek, whilst gains tetep konstan.

 


 
dosage médis ngeunaan turinabol Lisan

 

dosis médis ngeunaan turinabol Lisan aya di sabudeureun 5-10mg per poé na dibikeun ka maranéhanana kalawan kasakit otot wasting. dosis médis bikang mimitian jam 1mg per poé na bisa ngaleuwihan 2.5mg poean (QC).

 


 

Dosage of turinabol Lisan keur bodybuilding

Pemula dosis turinabol Lisan keur ngusulkeun dina 20-40mg per poé.

pamaké panengah tiasa make 40-60mg sapopoé.

Canggih tur bodybuilders profésional tiasa make 80mg per dinten, anjeun kukituna hadé henteu leuwih ti 80mg / poe, Najan kitu, ieu dosis leuwih ekstrim bisa ngabalukarkeun efek samping parna sarta androgens sejenna bisa dipake kalayan gains hadé.

Lisan Turinabol Pikeun bikang?

Atlit awéwé Jérman Wétan nyandak OT dina 5-15 mg per dinten salami dua dugi genep minggu dina hiji waktos. Kumisan ti virilisasi atra, seueur atlit awéwé ieu ogé ngalaman panyakit ati, panyakit jantung, henteu subur, masalah jiwa, sareng bahkan maot. Lisan Turinabol kabuktosan henteu janten stéroid anabolik anu aman pikeun awéwé. Kuring henteu nyatakeun konsékuansi ieu moal bisa dihindari, tapi éta mangrupikeun kanyataan anu kabuktosan yén tingkat kajadian akibat sapertos kitu penting pisan. Janten sabenerna urang henteu nyarankeun awéwé pikeun nginum obat ieu.

 


Siklus Turinabol tur Mangpaat (pikeun rujukan wungkul)aasraw

 

siklus Turinabol lisan

Tbol mindeng tumpuk dina kombinasi kalayan stéroid anabolik lianna, ieu téh alatan eta mahluk sanyawa hampang sarta nurunkeun tingkat téstostéron alam di pamaké. Turinabol sanes paling anabolik atawa androgenic of stéroid, kituna agén massa gaining anu favored leuwih Tbol. anabolik rélatif hampang ieu dipaké nalika motong fase, perioda leungitna gajih na pre-kontes bodybuilding.

siklus Turinabol bisa diwangun ku ngajalankeun lisan nyalira di antara 40-60mg per poé salila minggu 6-8. Ieu bakal masihan hiji dorongan nice dina ngajentrekeun, otot lean tur ngidinan pamaké stéroid ngajaga massa otot lamun dina deficit kalori. Ngahulag ngarecahna protéin nyaéta pakarang teuing-diperlukeun nalika meunang gajih 10% awakna sub mangrupakeun tujuan.

 

siklus Turinabol suntik

Langkung tumpukan canggih tina lisan Turinabol bisa hartosna sanyawaan lianna kayaning; Téstostéron bisa dipaké pikeun épék sinergis. olahan Téstostéron estered pondok tur panjang bisa dipaké. Téstostéron Propionate di 100mg nyuntik unggal poé lianna kalayan Turinabol 60mg per poé langgeng 8 minggu mangrupa tumpukan alus teuing pikeun massa otot lean na dieting for si isal.

Ieu kudu dicatet yén éta téh teu mungkin keur nangtukeun dosage optimal tanpa data dina indikator fisiologis hiji atlet, pangalaman di pamakéan anabolik jeung stéroid androgenic, gol pamungkas sarta faktor séjén.

 

Stacking of turinabol lisanaasraw

Ieu alus keur sportsmen kinerja, powerlifters atanapi bodybuilders on motong tumpukan. Tapi lamun serius gajih-ngabeuleum diperlukeun, eta moal ngabantu sabab mangrupa stéroid, teu murni gajih-burner.

1) Turanabol 35 mg / ED keur tilu minggu di ahir siklus Deca-dianabol-téstostéron sangkan lega

2) Turanabol 50 mg / ED pikeun 6 minggu jeung Parabolan (200 mg / w) jeung / atawa Stanozolol (150 mg / w) di ahir siklus for minggu 2-3 (jigana ti mimiti siklus)

3) Turanabol siklus mandiri 50 mg / ED pikeun 6 minggu. Lean massa / pre-kompetisi tumpukan.

4) Salila préparasi tumpukan turinabol mindeng digabungkeun jeung trenbolone, oxandrolone atanapi stanozolol. Hasilna alus pisan ditangtukeun ku kombinasi jeung téstostéron propionate.

5) Kombinasi turinabol lisan + oxandrolone teuing lemah, éta bisa dianjurkeun ukur pikeun awéwé.

6) Anjeun tiasa make turinabol lisan jeung injectable salila siklus nimbulkeun gaining di sagala rupa kombinasi, contona kalayan téstostéron, nandrolone atawa kombinasi tujuanana, tinimbang methandrostenolone (dianabol). Disarankeun pikeun maranéhanana atlit anu hoyong meunang otot kualitas.

PCT ieu diperlukeun sanggeus lolobana kursus ieu.

 


Lisan turinabol satengah hirupaasraw

 

Satengah-umur turinabol Lisan dina literatur ilmiah sanggeus administrasi IV mangrupa jam 16; kumaha oge, dina turinabol lisan satengah hirup teu merta sami. Umumna satengah hirup keur administrasi oral téh leuwih lila ti éta administrasi IV, kumaha oge, dina hal ieu eta sabenerna bisa jadi pondok alatan lolos métabolisme heula jeung ngurangan puncak tingkat plasma dibandingkeun jeung dosis IV. kertas sejen nunjukkeun hiji satengah hirup cukup pondok. A estimasi alus nyaeta sahenteuna dalapan jam pikeun satengah kahirupan stéroid kieu jeung nilai sabenerna dipikaresep antara 12 na 20 jam. Kanyataan yén métabolit of stéroid ieu bisa ditandaan keur lila sanggeus gencatan patempuran udur pikeun panjang satengah hirup.

 

trenbolone-dosage

 


Balukar sisi turinabol Lisanaasraw

 

Turinabol katelah salah sahiji mildest stéroid anabolik, Mangka mindeng ditempatkeun dina kategori sarua salaku Anavar jeung Primobolan.Using stéroid ieu moal mangaruhan tingkat éstrogén Anjeun, jadi mangrupa salah sahiji stéroid safest pikeun awéwé ngagunakeun.

 

Bari aman ti loba stéroid, Maké turinabol Lisan teu tanpa resiko. Di dieu sababaraha efek samping potensi turinabol Lisan anjeun bisa sapatemon:

  • Suprési produksi téstostéron alam
  • Ngaronjat LDL (goréng) kolesterol
  • Turunna HDL (alus) kolesterol
  • isu kasuburan / count spérma Handap
  • Ngaronjat stress dina ati
  • bulu leungitna mungkin
  • jarawat
  • Ngaronjat tumuwuhna bulu awak

Ngan kusabab stéroid anu boga potensi ngabalukarkeun efek samping teu merta hartosna anjeun bakal ngalaman aranjeunna. Urang sadaya meta pikeun ubar na pangobatan béda.

 


Suprési Téstostéron Pengetahuan Alam

 

Kawas loba stéroid anabolik, pamakéan maranéhanana bisa ngakibatkeun awak anjeun ngahasilkeun kirang téstostéron. Kadang-kadang tingkat anjeun bakal balik deui ka normal sakali daur stéroid réngsé, tapi ieu teu salawasna kasus nu bener.

 

téstostéron low bisa ngakibatkeun sababaraha isu kaasup paningkatan di gajih awak jeung massa otot kirang. Anjeun oge bisa sapatemon isu seksual teuing, kayaning libido handap jeung produksi spérma handap.

 


Épék on Kolesterol Anjeun

 

Ngagunakeun turinabol Lisan bisa ngabalukarkeun kanaékan koléstérol LDL jeung kolesterol HDL leuwih handap. Ieu bisa ningkatkeun jumlah piagam disimpen dina arteri anjeun, nu bisa ngabalukarkeun komplikasi kayaning serangan jantung sarta stroke.

Lamun ayeuna kakurangan tina kadar kolesterol tinggi lajeng ngagunakeun hiji stéroid anabolik teu dianjurkeun.

Anjeun tiasa ngurangan resiko kalayan ngagunakeun léngkah di handap ieu:

  • Dahar lauk lemak leuwih (asam lemak omega-3)
  • Suplement kalawan minyak lauk
  • Ngawatesan asupan anjeun tina gajih jenuh
  • Ngurangan asupan Anjeun gula
  • ningkatkeun cardio
  • Meunangkeun koléstérol anjeun dipariksa
  • Ulah suplement kalawan stéroid lisan sejenna
  • Ngaronjat Risiko Ruksakna Ati

 

Loba stéroid anabolik nu hepatotoxic, sarta turinabol Lisan teu béda. Ngagunakeun eta bisa ningkatkeun jumlah stress on liver.This Anjeun teu merta hartosna anjeun bakal ngaruksak ati anjeun ngaliwatan pamakéan na, tapi lamun teu boga haté séhat pikeun ngamimitian lajeng stéroid ieu avoided.It pangalusna ogé dianjurkeun pikeun nyingkahan consuming jumlahna lobaan alkohol, sarta pikeun mastikeun siklus anjeun ulah ngaleuwihan waktu dianjurkeun.

 


Meuli turinabol bubuk Lisanaasraw

 

dimana mésér turinabol bubuk Lisan?éta leres-leres questin anu saé kanggo dipikirkeun. Upami anjeun mutuskeun mésér bubuk Turinabol lisan, anjeun ngalebetkeun pasar anu béda sacara kualitatip. Anjeun tiasa mésér produk langsung di toko obat lokal, sareng tiasa dipesan online Turinabol oral, versi laboratorium jero taneuh sayogi, dibandingkeun sareng toko entitas, pengadaan online bubuk Turinabol oral langkung gancang sareng merenah, selektif langkung kuat, tapi premisna anjeun gaduh supplier kerjasama jangka panjang anu tiasa dipercaya, upami anjeun parantos ngagaduhan supplier anu tiasa dipercaya, janten selamat, upami henteu, AAS panginten tiasa janten pilihan anu saé anjeun.


 

Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


3 likes
5758 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.