AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Kumaha Kumaha Orlistat Gawé salaku Narkoba Leungit Beurat

Numutkeun data tina World Populasi Review, Amérika Serikat kasur 12th global pikeun obesitas dina populasi na. The Center for Penyakit Panyakit (CDC) perkiraan yén 36.9% déwasa Amérika pikeun umur 20 taun umur obese, dumasar kana data anu dikumpulkeun dina taun 2016.

Statistik resmi nunjukkeun yén 41.1% awéwé, sareng 37.9% lalaki - atanapi langkung ti 160 juta juta Amérika, berjuang sareng obesitas. Statistik ayeuna nunjukkeun dobel obesitas dina populasi Amérika salami tilu puluh taun ka pengker.

Hanjakalna, datana henteu katingalina langkung saé pikeun pamuda Amérika, ogé. Kira-kira 15% sadaya pamuda sareng murangkalih ageung beurat atanapi gemuk, anu tilu kali langkung seueur dibandingkeun taun 1980-an.

Numutkeun data tina The State of Obesity, data panganyarna tina Sistem Pengawasan Factor Risk Factor (BRFSS), nunjukkeun salapan nagara kagungan tingkat obesitas anu langkung ti 35%. Kansas, Florida, New Mexico, Utah, Missouri, Minnesota, sareng New York sadayana ningali tingkat obesitas naék dewasa sareng barudak antara 2017 sareng 2018. (1,2)

Janten, naha Amérika ngadamel panyakit wabah obesitas anu mangaruhan dewasa sareng barudak di seluruh nagara? Obesitas gaduh hubungan kuat kana pilihan gaya hirup anu goréng sareng kabiasaan diet. Barudak diputerkeun di luar kirang ti aranjeunna dina taun 1980-an, kalayan kamajuan téknologi ngenalkeun kaulinan vidéo sareng bentuk hiburan sanés anu ngajantenkeun budak henteu sedeng.

Déwasa gaduh palayanan hiburan sareng pangiriman pangan kalayan gampang aya dina jam sabaraha. Sadaya kaseueuran tambahan dina kahirupan urang nambihan kaleuwihan konsumsi kalori, sareng latihan anu henteu cekap pikeun ngabakar asupan energi tambahan.

Makan kalori teuing kanggo kabutuhan énergi anjeun ngarah kana awak, nyimpen énérgi salaku gajih. Pilihan gaya hirup anu goréng, diet anu kalori padet anu luhur lemak karbohidrat sareng goréng, sareng sakedik latihan, resep kana obesitas - Sadaya anu diperyogikeun waktosna.

1. Naon Orlistat?

Obesitas watesan kualitas hirup individu anu kapangaruhan. Nanging, sanaos seueur urang Amerika sadar yén kaleuwihan beurat tiasa parah mangaruhan kaséhatan, saeutik pisan mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal pikeun ngeureunkeun kamajuanana kana obesitas.

Kaseueuran jalma ageung sareng kaleuleuwihan kakurangan kanyaho sareng disiplin anu dipikabutuh pikeun ngadamel transformasi awak atanapi diet kalori. Pikeun jalma anu ngamimitian ngamimitian transformasi awak, kirang ti 5% ngatur pikeun ngahontal beurat tujuanana.

Realitasna nyaéta kaleungitan gajih awakna kaleuleuwihan lamun anjeun kaleuwihan beurat atanapi lemu mangrupakeun tantangan anu henteu siga anu diatasi. Ngarobih kabiasaan gaya hirup, ngarobih diet, sareng mimitian rencana latihan butuh jumlah anu ageung kumawula pikeun pihak obses.

Tanpa hidayah sareng inspirasi, jalma anu obes kaleungitan motivasi ku awakna transformasi awakna, nyababkeun aranjeunna kabiasaan deui kabiasaan ngabahayakeun diri.

Kamajuan dina élmu nutrisi salami 20 taun ka tukang ngahasilkeun sababaraha narabas anu pikaresepeun sareng pikaresepeun dina solusi farmakologis pikeun ngokolakeun sareng ngobati obesitas. "Grail suci" panaliten pharma nyaéta nyiptakeun pil leungitna beurat narabas anu ngamungkinkeun individu anu obes-alik nyayogikeun awakna ka BMI séhat.

Anjeun tiasa mendakan diri anjeun teu asa-asa pikeun ahli nutrisi atanapi dokter anu nyarioskeun yén anjeun aya pil leungitna beurat anu efektif pikeun obesitas.

Orlistat, upami teu dipikanyaho ku nami merekna Alli sareng Xenical, ngagaduhan poténsial janten ubar mujijat leungitna anu nyababkeun jalma anu obes kasempetan dina ngalereskeun deui awak ka kaséhatan.

Jalma kaleuwihan beurat tiasa ngagaleuh Orlistat di luhur lokét di 60mg (Alli). Versi 120mg (Xenical), peryogi resep dokter pikeun mésér sareng dianggo. Aya seueur versi umum ogé online anu aya.

Orlistat mangrupikeun ubar anu dimaksud pikeun ngalengkepan program diet sareng latihan individu. Ku sabab éta, urang henteu tiasa nyebat éta mukjiat kaleungitan beurat, sabab éta masih meryogikeun pangguna pikeun nyobian upaya sareng latihan.

Nanging, laporan pangguna nunjukkeun yén Orlistat mangrupikeun ubar anu efektif pikeun ngagancangkeun leungitna beurat nalika dikaluarkeun barengan nutrisi anu leres sareng pedoman latihan kanggo kaperluan individu anu gemuk.

Déwasa langkung ageung umur 18 taun tiasa mésér tablet 60mg Orlistat di luhur counter, upami aranjeunna gaduh Indéks Massa Awak (BMI) umur 25 atanapi langkung. Individu parah anu obses sareng BMI langkung ti 30 tiasa nganjang ka dokter pikeun resep tablet 120mg Orlistat kanggo dianggurkeun sareng beurat diet leungitna.

Dokter ogé tiasa nyatujuan panggunaan versi 120mg dina individu kalayan BMI saloba 27, upami aranjeunna ogé kaserang gangguan kaséhatan sanés, sapertos diabetes atanapi tekanan darah tinggi. Jalma-jalma anu ngagunakeun Orlistat dina pangawasan professional profésional tiasa dilarapkeun pikeun ngagaduhan asuransi na ngaleungitkeun biaya ubar.

Nanging, henteu kabéh asuransi tiasa ngaliput perawatan. Manggihan hiji supplier Orlistat online sacara gampang gampang, sareng pedoman harga Orlistat pikeun ngical paralatan online variasina, gumantung kana reputasi sareng kualitas.

Janten, kumaha usaha Orlistat?

Blok Orlistat saluran GI tina nyerep gajih dina tuangeun anu anjeun tuang. Hasilna, gajih anu henteu kapendakan dina diet anjeun ngalangkungan sistem gastrointestinal anjeun, dimana awak ngaleungitkeun masalah fecal na.

Karbohidrat jeung protéin ngandung 4-kalori énergi dina unggal gram. Tapi, gram lemak ngandung 9-kalori. Ku sabab éta, ideu anu di balik pamakean Orlistat nyaéta pikeun nyegah jalma gemuk tina nyerep gizi gizi kalori ieu.

Individu anu lémik biasana tuang tuangeun gajih tinggi, sareng pilihan dahareunana henteu séhat. Ku ngabatesan asupan calorik sareng ngarobih diet individu anu obes kana pilihan anu séhat, individu kaleuwihan beurat bakal mimiti ningali hasil minggu-minggu anu langsung dina transformasi awakna.

Nanging, jalma anu parah pisan tiasa nyandak 3 dugi ka 5 taun komitmen khusus pikeun parobahan dina diet, latihan, sareng faktor gaya hirup, sateuacan uih deui ka BMI séhat.

Tetep teguh dina éwah-éwahan leungitna beurat ieu gedona pisan pikeun jalma anu mana waé. Ku alatan éta, individu parna anu beurat tiasa nambihan diet sareng program latihan kalayan ngagunakeun Orlistat pikeun nyepetkeun hasil.

Kumaha Kumaha Orlistat Gawé salaku Narkoba Leungit Beurat

2. Naha Orlistat Disatujuan salaku Aman Pikeun Dipaké ku FDA?

Sapertos sareng obat naon waé, Orlistat ngaliwat analisa teliti sareng uji ku FDA. Persetujuan FDA Orlistat ngalangkungan taun 1999 dina Jumlah CAS 96829-58-2.

FDA nguji versi ubar branded dina uji klinis salila taun 1999, nyatujuan versi Xenical tina nginum obat anu cocog pikeun dianggo barengan hidayah ti ahli médis terlatih. Nanging, penting pikeun dicatet yén Xenical ngan sayogi aya dina resép.

FDA disatujuan Alli (60mg Orlistat) salaku aman pikeun dianggo dina jalma kaleuwihan beurat dina umur 18 taun. Nanging, versi 60mg sayogi kanggo ngagaleuh counter. Nalika versi OTC ngan ukur dianggo sareng kalebet watesan kalori-diet, gajih, teu aya buktina resmi anu dibutuhkeun nalika kaleuwihan beurat Toko Orlistat di kasir.

FDA ngalacak sagala laporan épék ngarugikeun pikeun pamaké Alli sareng Xenical, versi branded of Orlistat. Lembaga éta nampi rébuan béwara ti pangguna ngeunaan efek samping sareng kajadian kaséhatan parah anu lumangsung salami nginum obatna.

Kalayan seueur laporan kaséhatan anu parah ieu, éta nyingsieunan sababaraha poténsial pangguna pikeun ngabebankeun kalebet dina program rugi beurat. Nanging, kanyataanana nyaéta peristiwa kaséhatan anu parah dilaporkeun ka FDA ku masarakat, ngan ukur kaitan sareng Alli sareng Xenical, sareng henteu sacara khusus Orlistat.

Nepi ka ayeuna, teu aya bukti klinis anu nunjukkeun yén Orlistat tanggung jawab kana peristiwa kaséhatan anu parah dialaman ku pangguna Alli sareng Xenical. Éta leres-leres kamungkinan éta masalah ieu asalna tina bahan sanés anu dianggo dina pangobatan.

FDA terus nalungtik efek samping sareng masalah karacunan di sabudeureun pamakean Alli sareng Xenical. Nanging, éta masih kedah ngaluarkeun pernyataan ngeunaan panawaran kaamanan sareng persetujuan pangobatan.

FDA ogé gaduh prihatin ngeunaan kanyataan yén éta ngan ukur nampi laporan 1 ngan ti unggal sapuluh kajadian anu parah. Lembaga éta ogé ngalaksanakeun uji coba ngeunaan karacunan ati Alli dina pamaké taun 2007.

Uji coba kaasup analisa data pre-klinis, klinis, post-marketing, sareng data pamakean narkoba anu aya hubunganana sareng karacunan ati parah sareng luka akibat panggunaan pangobatan branded Xenical. (3)

Hasil paniliti disimpulkeun yén Xenical teu aya hubungan pikeun nyiptakeun karacunan ati parna atanapi tatu.

Tapi, FDA ngajukeun 12 kasus dina analisa pasca pasar anu aya hubunganana sareng luka dina ati anu disababkeun ku Xenical, sareng hiji kalayan ngagunakeun Alli. Panaliti langkung seueur bukti nunjukkeun yén faktor kontribusi anu sanés, sapertos dehidrasi, sareng pareum-labél atanapi panggunaan resep obat, tiasa nyababkeun cidera parna anu parah dina kasus ieu. (4)

3. Orlistat salaku Narkoba Réduksi Berat

Dina waktos sanésna anjeun jalankeun kana lorong suplement di GNC lokal anjeun, tingali bagian di bagian leungitna gajih. Anjeun bakal mendakan puluhan produk leungitna beurat dina pormat kakuatan sareng pél. The suplement leungitna beurat bisnis mangrupikeun industri miliar dollar, sareng seueur merek anu nyoba ngadominasi rohangan ieu.

Penting pikeun dicatet yén Orlistat mangrupikeun ubar leungitna beurat, sanes suplemén leungitna beurat. Upami anjeun nyandak seueur suplemén kaleungitan beurat, anjeun tiasa ngalaman sababaraha efek samping thermogenik hampang, sapertos tummy nyeri atanapi paningkatan saeutik dina stimulasi sareng suhu.

Sanajan kitu, nyalahgunakeun atanapi nyiksa farmasi obat leungitna beurat, sapertos Orlistat, tiasa nyababkeun efek samping parna parah anu tiasa mangaruhan kasihatan anjeun pikeun jangka panjang.

Orlistat tiasa dianggo, sareng sababaraha pangguna tiasa mutuskeun ningkatkeun protokolna pikeun ningkatkeun hasilna. Nanging, strategi ieu pasti darat pangguna dina sababaraha gangguan serius sareng kasehatan. Ukur nganggo Orlistat ditéang sareng pangawasan médis, utamina upami anjeun nganggo format 120mg.

Kumaha Kumaha Orlistat Gawé salaku Narkoba Leungit Beurat

A: Kumaha Kaleungitan Beurat ku cara nyandak Orlistat?

Nalika ngalaksanakeun panggunaan Orlistat pikeun leungitna beurat, pangguna kedah nuturkeun naséhat ka dokter médis, utamina nalika nganggo pormat 120mg obat. Sateuacan individu ngamimitian program leungitna beurat, aranjeunna kedah ngagaduhan pola pikir anu leres pikeun ngadamel transformasi awak anu suksés.

Jalma anu kaleuwihan beurat atanapi lemu kedah ngartos yén ubar sanés mangrupikeun jawaban masalahna. Hiji-hijina solusi pikeun nyuda beurat jangka panjang anu nyaluyukeun panyesuaian diet, prakték gaya hirup, sareng perkenalan program latihan anu sanés.

Tanpa mindset ieu, jalma anu obese atanapi kaleuwihan beurat antukna bakal nyobian ngagemkeun obat anu ku sabab teu ningali hasil anu dipikahoyong tina upaya na. Nyalahan teuing narkoba leungitna beurat ieu tiasa ngalibetkeun ngembangkeun efek samping parna anu tiasa ngarugikeun kasehatan pangguna.

Nalika nganggo Orlistat dina pormat naon waé, pastikeun anjeun milu arahan dosana anu didaptarkeun dina wadahna, atanapi ku tukang parambatan anu nyéépkeun pangobatan. dosage Orlistat bisa beda-beda gumantung kana BMI individu. Nanging, ulah nyandak obat anu langkung lami tibatan resep, atanapi didaptarkeun dina sisipan bungkus produk.

Jalma anu kaleuleuwihan sareng kaleuwihan beurat tiasa nganggo Orlistat barengan diet khusus gajih, rendah kalori. Nalika nyusun rencana diet individu, ahli gizi kedah mastikeun yén gajih henteu kakurangan langkung ti 30% tina total kalori dina tuangeunana.

Individu anu obes kedah nuturkeun rencana latihan sareng latihanana, sareng dosis Orlistat nurut arah petunjuk dokter maranéhna. Kaseueuran protokol ngaluarkeun tilu dosis pangobatan dina sapopoe dipisah merata.

Upami pangguna ngalangkungan tuangeun, maka aranjeunna kedah ngalangkungan dosis Orlistat anu diperyogikeun pikeun tuangeun éta ogé.

Upami anjeun ngahirupkeun tuangeun atanapi tuangeun tuangeun anu teu ngandung gajih, skip dosis Orlistat anjeun pikeun tuangeun. Pangguna ogé kedah ngamimitian masihan perhatian kana labél gizi dina katuangan. Baca ngaliwatan daptar bahan sareng gizi, sareng ngahindarkeun katuangan anu gajih.

Orlistat ogé bisa ngaganggu nyerep ditangtoskeun tina cai-larut cai dina diet anjeun. Kukituna, pasien kedah naroskeun ka dokterna pikeun nyarankeun merek vitamin anu aranjeunna tiasa nyerep nalika nganggo obat kasebut.

Pamaké ogé kedah ngawas dosana sareng nginum obatna. Orlistat mangrupikeun ubar anu ngagaduhan poténsi pikeun nyalahgunakeun off-script. Ku sabab kitu, jalma anu sanésna tiasa ngaji kana ubar anjeun upami anjeun henteu nengetan panggunaan anjeun.

Candak suplemén atanapi pangobatan anu sahenteuna 2-jam sateuacan dosis Orlistat anjeun. Strategi dosis ieu nyegah réaksi ngarugikeun sareng obat-obatan sanés anu anjeun tiasa dianggo. Upami anjeun dina bentuk obat sanés, pastikeun anjeun nyarios ka dokter sateuacan anjeun nganggo Orlistat.

B: Naon Anu Kedah Kuring Ngahindarkeun Nalika Nganggo Orlistat?

Nalika konsultasi sareng dokter anjeun ngeunaan kaséhatan anjeun sareng rencana anjeun pikeun ngéléhkeun obesitas, pastikeun anjeun bahas sadayana masalah kaséhatan anjeun anu sanés sareng dokter anjeun. Dokter kedah waspada kana sagala pangobatan anu anjeun resep sateuacan aranjeunna resep Orlistat.

Sababaraha pangobatan tiasa nyababkeun kontra sareng obat-obatan sanés, hasilna efek samping parna dina pangguna. Anjeun kedah ngawartosan dokter anjeun ngeunaan panggunaan salah sahiji pangobatan ieu.

  • Pangobatan diabetes oral jeung pamakean insulin
  • Cyclosporine (Sandimmune, Neoral, Gengraf)
  • Digoxin (Lanoxin, digitalis, Lanoxicaps)
  • Levothyroxine (Levoxyl, Synthroid, Levothroid)
  • Pangobatan panipisan getih sapertos warfarin (Coumadin)

Perlu diinget yén ieu sanés daptar komprehensif ubar anu tiasa nyababkeun komplikasi sareng panggunaan Orlistat.

Ngadamel janji sareng dokter anjeun pikeun ngabahas sadaya pangobatan resep, suplemén, sareng produk OTC anu anjeun pake anu nyababkeun kontra-interaksi nalika nganggo Orlistat.

Dina kaayaan anu henteu kedah anjeun nyandak Orlistat tanpa konsultasi médis profésional heula. Nalika versi 60mg gampang sayogi pikeun panggunaan OTC, pangguna masih kedah konsultasi sareng ahli médis sateuacan nambihanana kana rencana diet sareng latihan.

Nalika dicandak dina dosis anu tinggi atanapi pikeun waktos anu berkepanjangan, Orlistat tiasa nyababkeun masalah kaséhatan parna. Jalma jalma anu nyangka aranjeunna tiasa overdosed dina Orlistat kedah nyauran bantuan racun panas anu sanés teras nyauran ambulan.

Pasien kedah nyingkahan nyandak Orlistat upami aranjeunna ngagaduhan alahan pikeun bahan dina pangobatan. Entong nyandak Orlistat upami anjeun nuju kaayaan kaayaan médis ieu.

  • Sindrom malabsorption kronis
  • Masalah hampru
  • tiroid Underactive
  • Sajarah Gallstone
  • Sajarah pancreatitis
  • kasakit ati
  • Diabetis ngetik I atanapi II
  • Gangguan dahar sapertos anorexia atanapi bulimia
  • Upami ayeuna nganggo obat-obatan leungitna beurat atanapi produk OTC lianna

4. Pangaruh Naon Anu Anjeun harepan tina Nganggo Orlistat?

Éta penting pikeun individu ngartos yén teu aya hal sapertos "ubar leungitna mujijat." Nalika panggunaan Orlistat barengan program latihan kalori-larangan sareng latihan bakal ngagancangkeun kaleungitan beurat dina jalma anu obses atanapi kaleuwihan beurat, aranjeunna kedah nyetél ekspektasi réalistis dina prosés éta.

Balukar orlistat beda-beda ti hiji jalma ka jalma, sareng sigana kusabab unggal jalma gaduh métabolisme unik sareng jinis awak. Nanging, anjeun tiasa ngaharepkeun kadar karugian gajih sedeng, sareng nganggo narkoba tiasa ngabantosan anjeun ngirangan sababaraha pon langkung per minggu ti kalayan strategi latihan sareng latihan waé.

Nanging, pikeun ngarepkeun karugian gajih gancang henteu réalistis. Kamungkinan éta nyandak pasién sababaraha taun, meureun puluhan taun, dugi ka kaayaan obesitas anu ayeuna. Ku alatan éta, ngaharepkeun gajih ngalembereh jauh dina sapeuting, atanapi bahkan dina sababaraha bulan, bakal ngajantenkeun panggunana dirobih sareng kuciwa sareng hasilna.

Dokter ngartikeun leungitna beurat klinik anu hartosna salaku réduksi beurat awak jalma, 5% atanapi langkung sataun. Studi nunjukkeun yén langkung ti 40% tina Pamaké Orlistat ngahontal tujuan ieu, upami aranjeunna nuturkeun nasihat profésional ti dokter sareng ahli gizi.

Panaliti ieu ogé nunjukkeun yén jalma-jalma anu ngahakan tuangeun kalori, sareng ngalaksanakeun latihan teratur, sareng panggunaan Orlistat, leungitna rata-rata 5.7-lbs langkung seueur ti grup kontrol anu henteu nganggo Orlistat. (5,6)

(1) Naon Mangpaat tina Nganggo Orlistat?

Aya kauntungan anu penting pikeun ngagunakeun Orlistat salaku bagian tina program leungitna beurat anu terstruktur sareng diawaskeun. Ubar kasebut efektif pikeun nyegah awak tina nyerep lemak, sahingga nyirorot nyuda bagian anu signifikan tina total kalori dipariksa ku pasien.

Nanging, sanaos Orlistat mangrupikeun tambihan anu mangpaat pikeun diet leungitna beurat, sareng ngahasilkeun épék-inpormasi, urang moal tiasa ngirangan yén jalma henteu kedah nganggo ubar ieu salaku alat keur nunjang. Jalma-jalma anu ngandelkeun resep atanapi suplemén salaku tonggong program leungitna beurat maranéhanana bakal ngalaman hasil anu henteu cekap.

Sababaraha individu henteu ngarobih dina diet atanapi tingkat latihan sareng, gantina, ngandelkeun Orlistat kanggo ngalakukeun pagawéan. Nanging, jalma-jalma ieu bakal mendakan diri kuciwa sareng hasilna leungitna beurat.

Mangpaat Orlistat program leungitna beurat anu ngagaduhan struktur anu parantos jelas sareng tujuan anu jelas. Kacida kagos pisan pasien bakal gaduh pangaweruh atanapi motivasi pikeun ngarengsekeun transformasi awakna nyalira.

Ku alatan éta, nyewa ahli nutrisi sareng palatih, sareng nuturkeun program diet sareng latihan ieu mangrupikeun kabutuhan pikeun saha waé program leungitna beurat.

Kaseueuran jalma paling beurat sareng lemu ningali aranjeunna ngalaman leungitna beurat anu signifikan dina dua minggu mimiti mimiti tuang séhat sareng latihan - sareng éta sateuacan aranjeunna ngenalkeun suplemén atanapi ubar sapertos Orlistat.

Nanging, sawaréh individu bakal bajoang kaleungitan sagala beurat sanajan aya nalika nuturkeun program latihan sareng latihan anu ditangtoskeun. Batur panginten bakal kamajuan yén kamajuanana gancang ngagunakeun métode alami. Jalma-jalma ieu tiasa mendakan yén Orlistat nguntungkeun aranjeunna dina kaayaan ieu, ngamungkinkeun aranjeunna ngalaman kaleungitan beurat anu ajeg sapanjang transformasi awakna.

(2) Naon Naon résiko Nganggo Orlistat?

Individu mikirkeun nganggo Orlistat kedah sababaraha waktos kanggo ningal daptar épék samping Orlistat anu aya hubunganana sareng narkoba kaleungitan beurat. Orlistat mangrupikeun ubar anu mujarab pikeun dianggo sareng diet kalori-restrictive anu direncanakeun pikeun jalma anu obses ku ahli gizi anu mumpuni.

Versi pangobatan OTC pangobatan tiasa disayagikeun kanggo meuli tanpa resep, tapi teu aya waé anu kedah nganggo Orlistat tanpa nyarios heula ka dokter.

Dina uji klinis anu ngalibatkeun administrasi Xenical ka pasien, 27% nerbitna berminyak dina pérgianana, 24% pangguna ngalaman gas dituturkeun ku pembuangan fecal sacara sukarela, 22% pangguna ngalaman awal dorongan fecal, 11% nunjukkeun paningkatanana sajumlah gerakan bowel, sareng 8% teu henteuna najis fecal.

Kanggo sabagéan ageung pangguna, diare ogé pangaruh umum tina nginum obat, utamana nalika mimiti ngamimitian narkoba beurat.

Réaksi alérgi kana pangobatan jarang pisan, sareng sababaraha efek samping has anu ditampi ku para pangguna dina sababaraha minggu kahiji ku ngagunakeun Orlistat kalebet ieu di handap.

  • Noda berminyak atanapi bintik dina baju jero anjeun
  • Lengser lemak atanapi oily
  • Minyak berwarna coklat atanapi oranyeu dina léngkah
  • Gas dibarengan cai anu ngaleupaskeun
  • Lengser bangku, ningkatna dorongan fecal, sareng henteu mampuh pangguna ngadalikeun gerakan bowelna
  • Paningkatan frékuénsi gerakan bowel
  • Seueul, utah, nyeri beuteung, diare, jeung nyeri rectal
  • Lemah sareng kalemahan, bangku berwarna liat, cikiih poék, leungitna napsu, gatal-gatal, atanapi penampilan jaundice (warna kuning tina kulit panon atanapi kulit)

Masalah penderita anu kirang-sering dialamén nalika aranjeunna nyandak Orlistat kalebet ieu di handap.

  • Masalah sareng gusi sareng huntu
  • Kamajuan gejala sapertos tiis
  • Kamajuan gejala sapertos flu
  • Rieut jeung nyeri deui
  • Atuh hamput kulit anu ekstrim

Pamaké kedah sadar yén ieu sanés daptar komprehensif efek samping anu bakal aya nalika ngagunakeun Orlistat. Upami anjeun ngalaman efek samping atanapi réaksi ngarugikeun ka pangobatan, wartoskeun pangalaman anjeun ka FDA dina 1-800-FDA-1088.

5. Naon Pamaké Anu Ngomongkeun ngeunaan Orlistat?

Milarian di sekitar ulasan internét ku pangguna, ngarah kana sababaraha hasil, pikeun pikeun sareng narkoba. Ulasan Orlistat dibasajankeun individu anu nampi hasil pinunjul pikeun anu ngalaman anu awon tina efek samping.

Nanging, sigana éta seuseueurna kasus anu ngalibetkeun jalma anu lémén, atanapi sareng BMI langkung ti 27 taun, gaduh pangalaman anu positif sareng narkoba. Sadaya ulasan positip anu kami mendakan ngeunaan ubar leungitna beurat éta ti pangguna anu terang anu nuju transformasi awak di sisi profésional médis.

Ku sabab éta, jalma-jalma ieu nyusun strategi leungitna beuratna kalayan leres. Aranjeunna sadayana nyéwa ahli nutrisi, ngagaduhan pamariksaan saparapat biasa sareng dokter, sareng nyangkut protokol dosis anu disarankan ku profesional médisna.

Ieu conto ngeunaan hasil nyata-dunya Orlistat kami kapanggih online.

"Ngaran kuring Ron, kuring ogé obese ka titik dimana éta ngancurkeun kahirupan kuring. Kalayan mobilitas kaluar jandela, sareng kaséhatan kuring mudun, kuring dihurungkeun dokter ku pitulung. Dokumen ngempelkeun kuring sareng ahli diet, sareng kuring kedah ngartos kabutuhan kalori sadinten.

Saatos 6 bulan tuang séhat sareng dioperasi unggal dinten, kuring ningali hasil anu saé, tapi kamajuan kuring mimiti kios. Dokter kuring nyarankeun kuring nyobian Xenical (Orlistat). Abdi henteu nginten seueur tina éta, tapi leungitna beurat kuring teras saatos dinten kadua nganggo nginum obat.

Sataun saterusna, sareng kuring karasaeun jalma anyar. Kuring satengahna kanggo beurat gawang abdi, sareng pon kitu teras angkat. "

-

Ron Swanson, Jacksonville, FL, AS.

Perlu dicatet yén henteu sadayana bakal ngalaman hasil ieu, tapi ieu mangrupikeun patokan anu hadé pikeun hasil anu anjeun tiasa ngarepkeun nalika sadayana leres.

Dina conto ieu, hasil Ron mangrupikeun hasil anu optimal, tapi éta henteu nyebatkeun yén batur henteu tiasa ngayakeun hasil anu sami pikeun diri, upami aranjeunna gaduh pangawasan médis anu leres.

6. Takeaways Key for Nganggo Orlistat salaku Narkoba Leungitna Beurat

Obesitas mangrupikeun ancaman pikeun kaséhatan urang Amerika di sakuliah nagara. Tingkatan obesitas naék dina dewasa, nonoman, sareng murangkalih, sareng Amérika Kidul sareng Wétan Amérika Serikat paling susah ditimbulkeun ku wabah ngembangna.

Obesitas ngabalukarkeun ngembangkeun seueur masalah kaséhatan kronis, sapertos diabetes, tekanan darah tinggi, sareng panyakit jantung. Kaayaan éta ogé maotna 18% sadaya warga Amerika yuswa 40 dugi 85 taun.

Seueur Amerika kéngingkeun ubar sareng suplemén pikeun ngabantosan aranjeunna ngagancangkeun program leungitna beurat. Tapi, seueur jalma ieu ogé henteu ngalakukeun cukup pikeun ngarobih kabiasaan gaya hirup, diet, sareng latihan sateuacana pikeun metode leungitna beurat anu sanés.

Urang Amerika kedah ngarti yén teu aya jalan pondok anu pondok kaleungitan gajih awak. Kéngingkeun pangaweruh ngeunaan pamakan dahar sareng latihan anu leres penting pikeun nyandak kadali beurat awak anjeun. Sateuacan nganggo modeu obat anu berpotensi ngabahayakeun, langkung saé pikeun mastikeun tuangeun anjeun leres sareng latihan heula kalayan leres.

Ngan ukur mikirkeun ka Orlistat saatos konsultasi sareng dokter anjeun ngeunaan tujuan leungitna beurat anjeun. Dokter anjeun bakal ngintunkeun anjeun ka ahli gizi anu mumpuni pikeun rencana diet anu nyumponan sarat kalor anjeun pikeun leungitna gajih.

Jalma-jalma anu nyobian program leungitna beurat kedah mastikeun aranjeunna ngawangun tim sakitar upami aranjeunna hoyong ningali hasil. Dokter anjeun, ahli gizi, ahli fisioterapi, sareng palatih pribadi ngabentuk tim dukungan anjeun pikeun masihan anjeun kasempetan anu pangsaéna pikeun ngatasi sagala halangan dina jalur anjeun pikeun ngahontal tujuan leungitna beurat Anjeun.

Orlistat sapertos nambihan bahan bakar jet ka mesin prestasi anu leres-leres. Nalika pasien gaduh kabiasaan diet sareng latihan dina kontrol, nambihan ubar leungitna beurat sapertos Orlistat nyata tiasa ngagancangkeun hasil.

Sateuacan aranjeunna mutuskeun nyandak Orlistat, penderita kedah konsultasi sareng ahli kaséhatan médis pikeun ningali naha aranjeunna minuhan kriteria kualifikasi pikeun pengobatan.

Nalika pariksa hasil tina pangalaman pamaké sareng Orlistat, éta kénging campuran hasil. Tapi, sigana yén jalma anu nyandak Orlistat atosan dokter sareng nyewa tim dukungan anu leres ngahontal hasil anu dipikahoyong.

Di sisi flip, aya seueur jalma sareng pangalaman anu dahsyat kalayan nganggo Orlistat. Éta pikeun alesan ieu yén éta penting pisan pikeun individu nyandak Orlistat handapeun perawatan profésional médis.

Orlistat nyayogikeun jalma anu obses sareng kaleuwihan beurat ku opsional anu disatujuan ku FDA pikeun ningkatkeun usaha leungitna beurat.

Éta ogé penting pikeun dicatet yén sadaya pasien anu nganggo narkoba, ngabutuhkeun atikan ngeunaan neraskeun paripolah tingkah laku nalika pamakean narkoba.

Rujukan

  • Anderson JW, Schwartz SM, Hauptman J, dkk. Épék orlistat-dosis low dina beurat awak tina hampang pikeun jalma beurat kaleuleuwihan: 16 minggu, buta-buta, uji coba dikawasa. Ann Pharmacother. 2006; 40 (10): 1717-1723
  • Smith SR, Stenlof KS, Greenway FL, dkk. Orlistat 60 mg ngirangan jaringan adipose visceral: 24-minggu sacara acak, dikendali plasebo, uji multicenter. Obesitas (Silver Spring). 2011; 19 (9): 1796-1803.
0 likes
36 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.