Dina dunya dimana stéroid geus jadi dina-hal jeung dulur ngagunakeun eta ngahontal cita awakna, aya anu peryogi pikeun anjeun leuwih jéntré ngeunaan Téstostéron Cypionate. Urang bakal ngabahas loba rinci ngeunaan stéroid ieu mimitian ti Téstostéron dosage, kumaha carana nyuntik Téstostéron, cara nungkulan Téstostéron overdose, resensi Téstostéron Cypionate diantarana. Kabéh nu ngagaduhan maneh mun geus diuk turun salaku urang meunang kana dunya Téstostéron Cypionate.

Wondering ngeunaan situs pangalusna pikeun mésér Téstostéron Cypionate online? AASraw.com mangrupa pilihan alus teuing. Kami hiji perusahaan basis Cina nu specializes di manufaktur, marketing, sarta distribusi antara farmasi aktif jeung produk kaasup Téstostéron Cypionate.

Sangkan naon anu téstostéron cypionate?

téstostéron mangrupa stéroid anabolik anu kahiji bisa disintésis di pasar. Di sisi séjén, Téstostéron Cypionate mangrupakeun sanyawa Téstostéron yen tindakan lalaunan, lila-éster sarta hiji injectable dumasar-minyak. Hal ieu dipaké pikeun ngubaran hypogonadism nu kakurangan dina Téstostéron dina awak nu ngabalukarkeun sagala rupa masalah nu patali di lalaki.

Keur ubar resép, anjeun boh tiasa masihan ka diri di kanyamanan asal anjeun sanggeus dokter tos ngawartoskeun anjeun kumaha carana bet kitu. Kabeneran éta timer injectable, sarta ieu matak ngamudahkeun pikeun ngagunakeun. Ieu oge diteangan dina formulir generik na.

Sajarah

téstostéron munggaran dijieun di 1935, sarta sanggeus dua taun eta dirilis dina pasar salaku ubar farmasi. Awalna, ieu sadia dina formulir pellets sarta engké éta dina bentuk éster nu suntikan intramuscular sakumaha Téstostéron Cypionate.

Methyltestosterone, salah sahiji stéroid anabolik mimiti bisa disintésis dirilis dina 1935. Hanjakal, éta ieu dikaitkeun jeung hepatotoxicity, sarta alatan ieu, eta janten leungit. The-akting deui éster téstostéron Téstostéron Cypionate diwanohkeun di pasar dina pertengahan 1950s ku parusahaan disebut Upjohn. Asalna ieu dijual kalayan ngaran Depo-Téstostéron na téh masih populér nu ngaranna sarua.

Upjohn geus aub dina produksi Depo-Téstostéron keur kaliwat leuwih lima puluh taun ti saprak eta diawalan. Téstostéron Cypionate ieu pikaresep ka téstostéron enanthate ku loba bodybuilders jeung atlit. Dua nu sarupa, tapi maranéhanana satengah nyawa anu béda.

Téstostéron Cypionate éta antara stéroid anabolik nu meunang persetujuan pikeun dipaké salaku ubar médis di 1970s. Ieu ieu lajeng dieusian ku FDA bisa dipake ukur dina terapi gaganti Téstostéron. Leuwih taun, pamakéan na geus kaampeuh saprak teu cocog pikeun pamakéan pikeun barudak jeung awéwé. Téstostéron cypionate geus diliwatan salaku ubar kontrol kalahiran lalaki lamun dicokot dina dosis mingguan 200mg.

struktur kimia

Naon téstostéron cypionate dipaké pikeun?

téstostéron Cypionate boga hiji Asép Sunandar Sunarya ti kagunaan dina kahirupan urang. Di dieu éta aplikasi.

kasehatan

Di dunya Cimerak, salah boga salawasna mun narékahan pikeun jadi anu pangalusna. Naha anjeun hiji weightlifter atanapi sportsperson a, anjeun bakal ngarti yén di kali kompetisi tiasa galak. Lian ti timer kapuasan nu hadir kalawan unggul, keur dileler medali atawa securing hiji titik dina tim profésional ieu hal paling coveted keur loba. Meunangkeun accomplishments misalna dina hirup anjeun bisa nyandak dékade atawa leuwih gumantung kana awak anjeun. Tapi warta alus nyaéta ubar kinerja-enhancing kawas Téstostéron Cypionate bisa nyieun anjeun ngalengkepan gol kabugaran Anjeun.

Ku kituna naha nya nginum obat ieu kitu pleasing kana gurus kabugaran? Sakitu otot badag sarta dina waktos anu sareng ngajadikeun maneh cageur gancang ti workout teuas ku turunna jumlah karuksakan otot nu kajadian salila sesi. Kauntungan kalawan ieu nu atlit bisa ngalatih harder na rutin tanpa overtraining.

Téstostéron Cypionate mantuan dina ngajaga kualitas otot jeung kakuatan. Ogé preserves kakuatan tulang jeung dénsitas. Sejen hal hébat nyaéta nu bakal salawasna yearn pikeun sesi latihan anjeun saprak ubar ieu baris ngaronjatkeun tur energize workout Anjeun.

Téstostéron Cypionate promotes leungitna gajih ngaliwatan perbaikan aktivitas métabolik. stéroid Ieu sanggup ngalakonan ieu ku mengikat ka reséptor androgén gampang kituna hasilna dina direcahna lemak na ngahulag formasi sél gajih anyar.

Ogé ngaronjatkeun efisiensi gizi dina awak urang. Ieu ngawangun otot gancang sahingga beuki dahareun maneh meakeun ieu dikonsumsi dipaké pikeun ngamekarkeun deui otot tibatan disimpen salaku lemak.

medis

Téstostéron Cypionate dipaké dina terapi gaganti androgén. Ayeuna, mangka disatujuan ku FDA keur pengobatan hypogonadotropic na hypogonadism primér (boh kaala atawa bawaan). kaayaan ieu téh karusuhan whereby lalaki henteu sanggup ngahasilkeun hormon séks cukup Téstostéron. Naon beda antara dua?

Hypogonadotropic hypogonadism- Ieu lumangsung nalika sawatara bagian otak (kelenjar hipofisis atanapi hipotalamus) nu communicates jeung testicles on lamun ngahasilkeun téstostéron bakal ruksak.

hypogonadism- primér Ieu kajadian nalika testicles anu bisa ngahasilkeun téstostéron kacukupan.

Lamun lalaki anu geus nalangsara ti ieu anjeunna ngalaman; drive kelamin low, disfungsi erectile (masalah lalaki sarta ngajaga hiji cacakan), konsentrasi goréng jeung parobahan mood. Ogé bisa ngakibatkeun anémia, leungitna massa otot sarta bulu awak, gynecomastia (ngembangkeun payudara) jeung ngurangan tumuwuhna boh testicles jeung sirit. Sanajan kitu, kaamanan taun nyampurkeun telat-awal hypogonadism di lalaki teu acan kungsi dikonfirmasi.

Sajaba ti, biasa digunakeun pikeun ngubaran osteoporosis, terapi gaganti hormon lalaki transgender, oligospermia (gaduh count spérma low), nyangsang pubertas jalu, gangguan payudara, sarta kanker payudara.

Kumaha carana sangkan téstostéron cypionate dianggo?

Téstostéron Cypionate mangrupakeun salah sahiji androgens endogenous nu aub dina tumuwuhna organ seksual lalaki. Ogé AIDS di konservasi sahiji ciri kelamin sekundér. Aranjeunna kaasup distribution gajih, parobahan musculature awak, vokal ari thickening, enlargement laryngeal, sarta pertumbuhan prostat sarta maturation.

Pharmacodynamics

Ubar ieu boga sipat anu sarua sakumaha Téstostéron, tapi kauntungan éta mibanda panjang satengah hirup sarta ngaleupaskeun laju. Dina 24 jam administrasi na, éta ngaronjatkeun tingkat téstostéron ku nepi ka 400%. Tingkat androgén bisa tetep luhur pikeun tilu nepi ka lima poé ka hareup sanggeus administrasi na. Sakali aya administrasi intramuscular tamba ieu, eta bisa ngabalukarkeun radang lokal sarta fluctuations dina libido na haté.

Modeu of Peta

Téstostéron Cypionate jalan di dua cara béda. Kahiji nyaeta ngaliwatan konvérsi ka estradiol nuturkeun aktivasina tina sababaraha reséptor éstrogén. Ogé jalan ngaliwatan aktivasina reséptor androgén.

diserep

Ieu mangrupa anabolik esterified sahingga éta kacida leyur pikeun lemak. Téstostéron jeung éster na kudu dikaluarkeun ngaliwatan suntikan saprak aranjeunna inactivated gancang ku ati lamun dibéré oral.

sebaran

Sakali aya administrasi ka jero nadi tamba ieu, volume miboga distribusi nyaeta sabudeureun 1 L / kg.

protéin mengikat

Nalika diserep lumangsung, ubar meunang kana sirkulasi getih bisa diolah. Kana modifikasi, 40% tina eta ngiket kana globulin plasma bari 2% tina eta ditinggalkeun unbound atanapi anu napel protéin lianna kaasup albumin.

métabolisme

Pikeun ubar ieu ngamimitian digawé, éta perlu diolah ku énzim. Karya katalisna nyaéta megatkeun beungkeut antara Téstostéron sarta bagian éster tina molekul ieu. Téstostéron Cypionate ngabogaan waktu ngolah deui kusabab ukuran badag tina éster na. Sakali separation nu lumangsung, téstostéron direcah jadi ketosteroids 17. Ieu dipigawé ngaliwatan dua, kawas jalur. Dihydrotestosterone na estradiol anu métabolit aktif primér. Téstostéron direcah jadi DHT dina saluran urogenital, ati, jeung kulit. Dihydrotestosterone ieu salajengna direcah jadi androstanediol.

éliminasi

90% tina dosis téstostéron dibikeun intramuscularly geus ngaleungitkeun dina cikiih dina bentuk conjugates asam sulfat glucuronic, téstostéron jeung métabolit na. Sabudeureun 6% tina téstostéron sésana ieu ngaleungitkeun ngaliwatan tai ilahar dina formulir unconjugated.

Satengah hirup

The Téstostéron Cypionate satengah hirup téh salah sahiji pangpanjangna saprak éta ngeunaan dalapan poé.

Highlights pikeun téstostéron cypionate

  • Téstostéron Cypionate dipaké dina nyampurkeun éta tanda hypogonadism di lalaki. kaayaan ieu dibawa ngeunaan ku henteu mampuh awak pikeun ngahasilkeun téstostéron hormon séks kacukupan.
  • Téstostéron Cypionate disadiakeun dina bentuk leyuran nu mangrupa injectable. Eta kudu dikaluarkeun dina otot, sarta hal nu pangmerenahna ngeunaan éta nu bisa ngalakukeun hal eta diri di kanyamanan asal anjeun sanggeus nyawalakeun kumaha atuh eta kalawan dokter anjeun.
  • solusi téstostéron Cypionate ieu ditawarkeun salaku duanana ubar generik sarta ubar ngaran merk. Ngaran brand anu Depo-téstostéron.

Efek téstostéron cypionate pikeun bodybuilding

Saha anu geus dipaké Téstostéron Cypionate tiasa ngabuktoskeun kana hasil hebat méré ka awak. kakuatan na geus dijieun dianggap salaku stéroid luhur di pasar. Sajaba ti, eta nawiskeun hasil saum sareng impressive.

Sakali anjeun geus dipake deui pikeun belas minggu, anjeun bakal boga;

Ngaronjat poténsi leungitna gajih. Éta ngaliwatan suprési éstrogén.

Ieu perbaikan otot gancang ku raising fungsi sél satelit.

Ngaliwatan ingetan nitrogén, eta mere Anjeun gain otot masif.

Téstostéron Cypionate ogé ngaronjatkeun kakuatan Anjeun.

Ogé, Téstostéron nyegah efek hormon lianna nu bisa dipicuna leungitna otot salila fase motong.

Sisi efek téstostéron cypionate

Heran, nginum obat ieu henteu ngabalukarkeun drowsiness. Saloba anjeun bisa kakurangan tina Téstostéron efek samping Cypionate, anu warta alus nyaeta aranjeunna anu manageable.

Efek samping paling umum nyaéta;

  • Acne- Mangpaat Téstostéron Cypionate bisa ngakibatkeun pimples. Eta meureun masalah, tapi anjeun bakal cinta kanyataan yén perlakuan éféktif téh aya. perlakuan Topical kayaning asam glycolic, benzoyl péroxida, sarta asam salicylic anu pangalusna cocog keur pengobatan hampang mun sedeng jerawat. Anjeun oge kedah ngajaga kasehatan raray alus tur lila mun meunang kulit jelas.
  • Bulu growth- nginum obat ieu bisa ngabalukarkeun tumuwuhna bulu di wewengkon paling kaduga. Lamun kakurangan tina ngabogaan hiji awak nu digedekeun atawa bulu raray, aya sababaraha cara nu bisa Anjeun ngurangan éta. Kahiji nyaeta ngaliwatan cukur ngagunakeun hiji shaver listrik atawa agul a. Mun cukur ieu mindeng méré Anjeun agul kaduruk, anjeun bisa mertimbangkeun purchasing a krim soothing.
  • Anjeun oge bisa thread atanapi tweeze mun noyod ka bulu tina akar. Waxing nyaéta cara séjén gancang lalaki leupas tina bulu tina akar. Pamakéan nandakeun bahan kimia kuat katelah depilatories bisa ngabantu anjeun deal gede, tapi lamun boga kulit sénsitip, Anjeun mimitina kudu nguji deui dina titik leutik. cara sejenna countering bulu kaleuleuwihan anu ngaliwatan pamakéan nginum obat, laser bulu ngaleupaskeun, sareng éléktrolisis.
  • Bareuh jeung nyeri di suntik site- Anjeun teu kudu meunang distressed ngan sabab geus ngalaman nyeri atanapi bareuh di situs suntik. Lamun geus miboga ditembak sateuacan, anjeun geus bisa ngabejaan yen soreness kasebut normal lamun eta tetep pikeun sababaraha poé. Pikeun ngurangan ieu, mastikeun yén anjeun mindahkeun aréa nyuntik. Lamun tetep teu bagerak, wewengkon bisa menyakiti langkung. Nyieun nyeri ka manageable, anjeun bisa mertimbangkeun nyokot relievers nyeri pikeun mantuan jeung nyeri na bareuh. Cara séjén hébat nungkulan ieu ku puteran pek haneut dina hiji off aréa nu makéna ieu tinangtu. Anjeun kudu kitu, neangan perhatian dokter sakali anjeun aya bewara yén nyeri atanapi bareuh teu subsiding dina jam 48.
  • Gynecomastia (enlargement tina sa ASI) -You mungkin aya bewara yen payudara anjeun jadi badag sanggeus ngagunakeun nginum obat ieu. Nu teu kedah salempang anjeun teuing; nu tips handap baris datangna dina gunana. Kahiji ieu maké kaos komprési. Ieu mangrupa pilihan unggulan saprak éta gampang dina dompét jeung ngurangan penampilan buah dada éféktif. Anjeun oge bisa nyobaan sababaraha latihan gynecomastia kawas-inténsitas tinggi interval latihan (HIIT), nyorong-up, dumbbell condong pencet, tur sakaligus seated. Pikeun ngurangan penampilan tina dada ngabareuhan, Anjeun kudu narékahan teuas pikeun ngawangun otot. Bakal sangkan breasts badag némbongan kirang dibaca. Sarta alatan gajih promotes peradangan, Anjeun kedah ulah aya pangan lemak jeung meakeun lemak cageur kawas berries, greens berdaun, lauk lemak jeung kentang amis. Metoda séjén pikeun curb gynecomastia nyaéta pikeun ngajalanan operasi anu bakal nyabut lemak di wewengkon payudara.
  • Langkung erections- biasa Gaduhan erections nyaéta normal tapi ngabogaan leuwih dihoyongkeun tiasa bit dahsyat. Eta teu kudu eureun anjeun ti ngagunakeun Téstostéron Cypionate. Anjeun salawasna bisa tackle wae cacakan abnormal nu asalna jalan Anjeun. Ku kiwari anjeun questioning diri dina cara ngalakukeun eta. Sakali deui kajadian, Anjeun teu kudu ngarasa kawas dunya ieu crushing on anjeun; diuk turun, napas lalaunan jeung tetep tenang. Pikeun ngurangan isin nu hadir kalawan eta, anjeun bisa nutupan cacakan maké laptop, kaos atanapi jaket. Teu perlu fret, dulur pangalaman ieu sareng paling meureun taya sahijieun noticed nu tadi salah. Anjeun oge bisa tapa, coba sarta ngaganggu diri, cokot pancuran tiis, kudu mandi haneut atawa boga latihan hipu kawas jogging. Hal ieu kumaha Dianjurkeun yén lamun nu erections anu nyeri, anjeun kedah neangan perhatian dokter.
  • Erections nu cicing pikeun leuwih panjang batan usual- Hiji cacakan nu lasts opat jam atawa leuwih teu langkung. Téstostéron Cypionate bisa ngabalukarkeun ieu, sarta anjeun bisa Cope jeung ku cara nempatkeun és bungkus on wewengkon éta. Kalayan ieu, hiji cacakan kuat bisa dileungitkeun dina menit a. Hiji dokter ogé bisa masihan anjeun Pél atanapi injections nungkulan eta.
  • A headache- A lieur bisa dibawa ngeunaan ku pamakéan Téstostéron Cypionate. Ieu bisa jadi hese dianggo, ngajalankeun atawa mawa paguneman kalayan sirah anjeun hemeng tapi anjeun bisa ngalakukeun leuwih ti cicing di ranjang na ngadagoan ka buka on na sorangan. Anjeun bisa coba nyokot leuwih deui-counter relievers nyeri kawas aspirin, naproxen, ibuprofen, sarta acetaminophen. Anjeun oge bisa nganggo tips handap Cope jeung nyeri teh. Tutup panon anjeun sarta nyandak sésana hiji. Anjeun oge bisa urut candi anjeun sarta beuheung anjeun. Éta ogé sasaena nu bersantai sarta ogé nyobian nempatkeun kaen haneut atawa Pad pemanasan sabudeureun dasar tangkorak jeung wewengkon beuheung. Neangan perhatian médis lamun nyeri persists.
  • Wanda swings- Kadang anjeun bisa ngarasa kawas rék méakkeun poé Anjeun nyalira bari dina poé séjénna, anjeun bisa ngarasakeun overjoyed. Éta normal salami teu mangaruhan kagiatan poéan anjeun. Di sisi séjén, parobahan mood ekstrim bisa jadi tanda yén hal teu katuhu. Téstostéron bisa ngabalukarkeun ieu sareng upami hancana, kaayaan éta snap a. Lamun laksana rutin, anjeun bakal aya bewara nu ngalakonan eta lifts mood Anjeun ampir langsung. Dahar a diet sehat henteu ngan kritis pikeun kaséhatan fisik anjeun, tapi oge mangpaat dina ngaronjatkeun haté anjeun. Anjeun ogé bakal butuh latihan rélaxasi ku cara nyokot bagian dina amalan calming kawas tapa na yoga. Taroskeun dokter a lamun ngarasa kawas swings haté anjeun anu nyokot leuwih hirup anjeun.
  • A réduksi dina spérma hiji lalaki urang cacah sakali tamba dipaké dina doses- tinggi Mun anjeun ngabogaan masalah sia pasangan Anjeun hamil alatan pamakéan Téstostéron Cypionate anjeun bisa ngalaman perlakuan hormon na pangobatan pikeun ngabenerkeun ieu. Lian ti eta maneh oge bisa make téhnologi réproduktif nu ditulungan (ART) prosedur. Mun perlakuan sigana janten sia sia, anjeun tiasa nambahan jumlah kali nu gaduh sex atanapi gaduh sex nalika fértilisasi kamungkinan kajadian. Ngahindarkeun minyak bumi nu bisa nyegah gerakan spérma mangrupa jalan alus teuing tina menata ieu.
  • Mun kabeh ieu efek samping nu hampang, tuluy maranehna diharepkeun dileungitkeun sorangan sanggeus sababaraha poé atawa sababaraha minggu. Lamun teu kajadian, ngobrol tukang ubar Anjeun atawa dokter.
  • efek samping serius
  • Di handap ieu mangrupakeun épék parna nu kudu dilaksanakeun sacara serius. Sakali anjeun aya bewara naon gejala ieu, nelepon dokter anjeun katuhu jauh. Menta tulung saharita sakali anjeun ngarasa kawas gejala anu hirup-ngancam jeung lamun pikir nu sipatna darurat médis. Di dieu efek samping na gejala anjeun kudu awas pikeun;
  • Haté attack- Pikeun nyaho yén anjeun téh nalangsara ti hiji, Anjeun bisa aya bewara nu boga handap; ngarareunah dina awak luhur anjeun, napas pondok, sarta nyeri dada.
  • Ningkat dina ukuran kelenjar prostat. Hal ieu symptomized ku; henteu mampuh pikeun suwung kandung kemih anu, straining bari rék urinate, gaduh aliran cikiih lemah atawa salah nu sops sarta dihirupkeun jeung kasulitan dimimitian peeing. tanda sejen nyaeta nocturia (rarasaan tina urinating beuki peuting) jeung hiji kedah urgent sarta sering ka urinate.
  • Stroke- A ucapan slurred bisa symptomize dinya sarta ogé perasaan lemah dina hiji sisi awak.
  • Prostat cancer- dokter anjeun kedah parios tina sagala masalah kelenjar prostat saméméh jeung mangsa perlakuan jeung Téstostéron Cypionate utamana lamun anjeun sawidak lima taun atawa leuwih heubeul.
  • Ati problems- Ieu bisa symptomized ku yellowing tina panon atanapi kulit, ngabogaan cikiih poék-warna, leungitna napsu, tiredness mahiwal, stool bulak-berwarna, sia ancur gampang ti biasa na bareuh tina ankles sarta suku. Anjeun oge bisa ngalaman bareuh lambung sarta nyeri, utah na seueul.
  • Polycythemia- Ieu kebangkitan dina count Sél getih beureum. tanda na téh; panurunan dina mental alertness, tiredness, gumpalan getih, stroke, kabingungan, headaches na reddening raray.
  • Pulmonal embolism- Ieu formasi gumpalan getih dina bayah. tanda na keur batuk kaluar getih, pulsa gancang, perasaan lieur atanapi lightheaded, fainting, teu ngarareunah dada atanapi nyeri nu meunang patut sakali Anjeun nyandak napas jero tur shortness tina napas.
  • Jero véna thrombosis- Wangunan gumpalan getih dina urat jero suku anjeun 'ieu symptomized ku nyeri na bareuh suku anjeun.

The dosage tina téstostéron cypionate

Téstostéron dosage cypionate ieu dipangaruhan ku sababaraha faktor. Ieu nyaéta;

Umur anjeun

kaayaan nu keur dirawat.

Kumaha parna kondisi anu

alatan kasakit séjén nu bisa jadi ngabogaan

Kumaha awakna responds ka dosis munggaran

bentuk ubar na kaunggulan

Aya dua wangun Téstostéron Cypionate kahiji keur formulir generik. Ieu mangrupa solusi injectable kalawan kakuatan 100mg / ml na 200mg / ml.

Nu kadua nyaeta brand Depo-téstostéron mana oge di formulir injectable. Ieu aya di 100mg / ml na 200mg / ml.

Dosage pikeun hypogonadism primér

dosage sawawa

dosage-The has awal dosage yén dokter bakal nulis resep bakal gumantung kana diagnosis anjeun sarta umur. Dumasar kabutuhan Anjeun dokter a tiasa terang nu dosage teh pangalusna keur anjeun. Anjeunna atanapi manehna bisa nulis resep a dosage of 50-400 mg keur unggal minggu 2-4.

Dosage increases- Anjeun bisa jadi disarankan ku dokter anjeun boga kanaékan dosage gumantung respon anjeun ka treatment, tingkat getih téstostéron jeung efek samping.

The dosage maksimum nginum obat ieu 400 suntik mg kana otot unggal dua minggu.

dosage anak (12-17 taun)

  • Has awal dosage- dokter anjeun bakal ngajelaskeun dosage anak anjeun gumantung / na diagnosis nya jeung umur. Anjeunna bakal masihan resép a nurutkeun pangabutuh anjeun. Sacara umum, anjeunna bisa nyarankeun dosage of 50-400 suntik mg kana otot Anjeun saeutik hiji di unggal dua opat minggu.
  • Dosage increase- dokter bisa jadi mutuskeun pikeun ngaronjatkeun dosage anak anjeun gumantung efek samping maranéhanana, respon kana kadar getih pengobatan sarta téstostéron.
  • The dosage maksimum bisa nyuntik kana otot nak anjeun kedah 400 mg keur unggal dua minggu.
  • dosage anak (0-11 taun)
  • Studi dina kaamanan jeung efisiensi nginum obat ieu barudak di handapeun umur dua belas teu acan kungsi rengse.
  • Dosage keur pengobatan hypogonadism hypogonadotropic
  • Sawawa dosage (18 taun na luhur)
  • Has awal dosage- dosage anjeun variasina luyu diagnosis anjeun sarta umur. dokter tiasa mutuskeun dina dosage nu gumantung kana kabutuhan Anjeun. A dosage of 50-400mg suntik kana otot keur unggal dua opat minggu.
  • Dosage increases- A dokter bisa mamatahan pikeun paningkatan dina dosage nu gumantung kana efek samping, respon kana kadar getih pengobatan sarta téstostéron.
  • A dosage maksimum 400 mg suntik kana otot anjeun unggal dua minggu.
  • dosage anak (12-17 taun)
  • Has dosage-The awal dosage anak anjeun gumantung kana diagnosis jeung umur maranéhanana. dokter megatkeun kana ieu gumantung kana kaperluan anak anjeun. Sacara umum, dosage kudu a 50-400 suntik mg kana otot sanggeus unggal minggu 2-4.
  • dosage dosage naek-anjeun anak urang bisa jadi disaluyukeun nurutkeun kana efek samping aranjeunna meunang, respon maranéhna pikeun tingkat getih pengobatan sarta téstostéron.
  • The dosage maksimum nyuntik kana otot anak anjeun kudu 400mg keur unggal dua minggu.
  • dosage anak (0-11 taun)
  • Hal ieu henteu acan dikonfirmasi naha nginum obat ieu aman atawa efisien keur dipake ku barudak anu kirang ti dua belas taun.
  • Bisi anjeun migunakeun ka ngawangun otot ngahontal prestasi athletic a dosage of 100-200 mg tamba ieu per minggu ieu cukup. Sanggeus opat minggu, anjeun bisa ngaronjatkeun dosage gumantung kana hasil anjeun meunang dina awak anjeun atanapi nurutkeun kumaha awak meta pikeun pamakéan narkoba.
  • Ajeg, téstostéron cypionate ieu dipaké pikeun kontra T-tingkat épék tina stéroid séjén yén jalma nu bisa ngalakukeun muterna. Lamun dipaké pikeun ieu, Téstostéron Cypionate 200mg-400mg nyaeta dosis.

Daur tina téstostéron cypionate

Mun anjeun resep nyokot injections téstostéron Cypionate sorangan kalawan tujuan shedding gajih na wangunan otot, siklus Anjeun kedah kawas kieu:

nu Téstostéron Cypionate Daur kedah 200mg mingguan ti minggu 1 ka minggu twelfth. Anjeun kudu kitu, dicatet yén lamun anjeun stacking Téstostéron Cypionate kalayan sagala stéroid lianna mangka parobahan dosage. Di dieu téh naha?

Unggal stéroid boga satengah-hirup béda. Anjeun peryogi mertimbangkeun ieu saméméh mutuskeun mun tumpukan sababaraha stéroid. Ogé, anjeun kudu ati bari dimimitian siklus stacking sabab teu nyaho sabaraha awak anjeun bakal meta jeung leuwih ti hiji stéroid. Ulah aya masalah pastikeun yén anjeun nguji unggal stéroid ditangtukeun dina munggaran sorangan. Anjeun oge bisa ulah aya anu jeung pake salah stéroid dina hiji waktu.

Terapi siklus pos

Terapi Ieu sakumaha penting minangka nyokot stéroid sorangan. Éta sabab, sanggeus pamakéan Téstostéron Cypionate, pangabisa awak anjeun ngahasilkeun hormon ieu kiwari dipeungpeuk. Sanggeus anjeun dipigawé kalawan siklus Téstostéron, awak anjeun bisa jadi overwhelmed kalawan éstrogén. Ieu kusabab awak anjeun geus gumantung kana injections ngahasilkeun téstostéron atas nama na sahingga téstés bieu bisa ngahasilkeun nanaon.

warnings téstostéron cypionate

Sateuacan nganggo nginum obat ieu, nu peryogi kauninga kumaha tiasa lumangsung pikeun awak Anjeun. Ieu bisa ngakibatkeun hypercalcemia di penderita immobile. Upami ieu lumangsung, Anjeun kudu geuwat ngaeureunkeun pamakéan ubar urang.

Ulah dipaké berkepanjangan tamba ieu dosis tinggi sabab bisa ngakibatkeun komplikasi-ngancam kahirupan kawas peliosis hepatis, carcinoma utamana hepatocellular, sarta adenomas hépatik.

Sanajan eta teu acan dikonfirmasi, penderita geriatric anu warned ngalawan pamakéan ubar ieu sabab bisa ngakibatkeun carcinoma prostatik na hypertrophy prostatik.

Téstostéron Cypionate bisa ngakibatkeun acara thromboembolic venous nu bisa jadi symptomized ku shortness ekstrim tina napas, busung lapar, sarta nyeri. Lamun kakurangan tina ieu, ngeureunkeun ngagunakeun narkoba jeung nungkulan kaayaan appropriately.

Pikeun jalma anu nyiksa ubar ieu, éta bisa ngabalukarkeun réaksi jiwa sarta cardiovascular parna. Kusabab eta ngabalukarkeun busung lapar, bisa jadi hirup-ngancam ka jalma kalawan hépatik aya, renal sarta panyakit cardiac. Gynecomastia ogé bisa ngamekarkeun.

The benzyl alkohol dipaké salaku pangawét a ngabalukarkeun épék serius siga sindrom gasping. Dina jumlah low, éta bisa jadi teu mangaruhan anjeun. Ogé, pikeun lalaki sehat anu geus kungsi nyangsang pubertas bisa kakurangan tina ngabogaan jangkungna leuwih leutik. Éta sabab mangaruhan maturation tulang.

Kumaha lamun abdi sono dosis atawa overdose

injections téstostéron Cypionate aya perlakuan jangka panjang sarta bisa, ku kituna, ngakibatkeun épék parna lamun henteu dicokot jalan katuhu.

Bisi maneh eureun ngalakukeun tamba abruptly atanapi teu nyandak eta pisan eta bisa ngahasilkeun nginum obat teh teu bisa dipake bener. Pasalna kanggo ubar anu dianggo neuleu, jumlah husus boga janten dina awak anjeun sepanjang waktos. Mun anjeun teu butuh nginum obat ieu, anjeun bisa sangsara gejala téstostéron low.

Lamun sono dosis atawa gagal nyandak ubar nurutkeun jadwal, eta bisa jadi teu dianggo ogé atawa eureun digawé sagemblengna. Éta alatan pikeun ubar pikeun dianggo neuleu, jumlah nu tangtu boga janten dina awak salawasna. Anjeun teu kedah nyandak hiji overdose dina nawar of ngaganti dosis lasut. Ieu bisa ngakibatkeun efek samping serius. Anjeun disarankan pikeun nelepon dokter anjeun sarta ngabejaan manehna panungtungan waktos Anjeun nyuntik téstostéron cypionate. Anjeunna / manehna baris mantuan anjeun datang nepi ka hiji jadwal dosing anyar.

Bisi anjeun gaduh téstostéron overdose anu ngandung harti yén anjeun bakal jadi ngabogaan tingkat bahaya nginum obat ieu dina awak Anjeun. gejala na bisa ngawengku:

A lieur

swings wanda

A panurunan dina count spérma

Anjeun bisa ngalaman erections nu cicing pikeun leuwih panjang batan normal

Anjeun bisa jadi kudu erections biasa

Gynecomastia (enlargement kaleuleuwihan sa ASI)

tumuwuhna bulu

Bareuh jeung nyeri di situs suntik

jarawat

Bisi maneh nyangka yén anjeun geus nyokot teuing tina Téstostéron Cypionate, konsultasi dokter Anjeun atawa puseur kontrol racun lokal. Mun gejala anjeun anu akut, pindah ka kamar darurat langsung.

Kumaha carana terang naha tamba working- Anjeun meureun hoyong terang naha nginum obat anjeun on berpungsi. Anjeun bakal aya bewara yén gejala téstostéron low geus ngurangan.

Kawaspadaan of Testo Cypionate

Ulah aya masalah séjén bari on Téstostéron, Anjeun kudu ngobrol dokter Anjeun ku kituna manéhna bisa ngabejaan ka maneh lamun aya fit ngagunakeun narkoba. Mun anjeun mibanda patalékan, anjeun tiasa salawasna inquire ti dokter Anjeun pikeun meunangkeun pamahaman hadé nginum obat ieu. Naon hal nu kedah ngabejaan dokter Anjeun sateuacan lalaki suntik Téstostéron Cypionate?

Hayu dokter terang lamun anjeun alérgi kana nginum obat ieu atawa alergi nu bisa jadi ngabogaan. Pentingna ieu nu tamba mungkin ngandung komponen aktif lianna nu bisa jadi alérgi ka.

dokter ogé kudu sadar ngeunaan sajarah misalna médis Anjeun upami Anjeun tos kaliwat ngalaman ti diabetes, apnea sare, prostat enlarged, kanker (kanker prostat, kanker payudara di lalaki), tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, masalah ginjal, ati masalah, stroke, panyakit jantung (kayaning serangan jantung, nyeri dada jeung gagalna jantung) jeung gumpalan getih dina bayah sarta suku.

Bisi anjeun boga diabetes, ubar ieu bisa nurunkeun gula getih anjeun. Pikeun mibanda sababaraha karapihan tina pikiran, mastikeun yén anjeun pariksa gula getih anjeun remen jadi diarahkeun sarta ngantep dokter terang hasilna. Lamun aya bewara naon tanda gula getih low kayaning kaki tingling atawa leungeun, pusing, visi kabur, lapar, keteg jajantung gancang, oyag, atawa sweating dadakan ngawartosan dokter Anjeun langsung. Pikeun kontra ieu, dokter Anjeun bisa nyieun parobahan dina diet anjeun, program latihan, sarta nginum obat diabetes.

Sajaba ti, Téstostéron Cypionate bisa mangaruhan koléstérol Anjeun sahingga ngaronjatna risiko wadah getih (panyakit arteri koronér) jeung masalah jantung. Hal safest téh ngabogaan dokter ngawas kadar kolesterol anjeun raket.

Ngawartosan dokter anjeun lamun anjeun bisa leumpang atawa jadi ranjang-ridden keur lila bari maké Téstostéron Cypionate. Pikeun nyegah masalah, anjeun kedah niténan tingkat kalsium getih anjeun remen. Mun anjeun mibanda bedah pas, Anjeun kedah ngawartosan dokter gigi anjeun atanapi dokter ngeunaan sagala ubar nu Anjeun anggo di momen éta. Sakuduna ngawengku sakabéh produk herbal, non-resép, sarta ubar resép.

Lamun ngagunakeun obat ieu dina salah saeutik anjeun, loba caution kudu dilaksanakeun sabab bisa mangaruhan tumuwuhna tulang inhibiting jangkungna sawawa anak. Salila treatment, Anjeun kedah ngawas tumuwuhna ngembangkeun tulang anak anjeun. Awas kedah ogé dicokot lamun sawawa heubeul aya di perlakuan ieu kusabab aranjeunna langkung peka efek samping na kayaning bareuh leungeun jeung suku, masalah ati / prostat.

The nyeri ngabogaan kaluron hiji teuing, tur saprak ubar ieu bisa mangaruhan kakandungan anjeun, anjeun dianjurkeun tetep jauh ti dinya mun anjeun expectant. Mertimbangkeun ngagunakeun wangun dipercaya kontrol kalahiran kayaning Pél kontrol kalahiran atawa kondom ulah sia bari hamil on nginum obat ieu. Kumaha lamun eta kajadian ngahaja? Hayu dokter Anjeun nyaho ngeunaan eta langsung.

Hal ieu henteu acan dikonfirmasi lamun nginum obat ieu bisa dialirkeun susu payudara. Sanajan kitu, eta dipikanyaho yén éta bisa mangaruhan produksi susu sahingga ngabalukarkeun ngarugikeun ka orok asuhan. Ulah ngarugikeun naon, teu make ubar ieu bari breastfeeding. Anjeun oge kudu néangan nasehat dokter urang sateuacan breastfeeding.

Kumaha nyuntik Téstostéron Cypionate

Timer suntik bisa disada kawas tugas hésé, tapi sakali anjeun ngartos kumaha ayeuna teh rengse, anjeun bakal ngahargaan kanyataan yén teu patut sagala kahariwang. Ku ayeuna anjeun bisa jadi nanyakeun diri; dimana kuring mimiti? Jadi tenang, slow sarta ngambekan di dieu nyaeta naon anu kudu dipigawé.:

Mastikeun nu boga dosage katuhu tina dipariksa Téstostéron Cypionate- counter nu boga dosage bener tamba ieu saméméh méré suntikan.

Meunangkeun steril, jarum luyu jeung syringe- Pikeun boga Téstostéron Cypionate suntik; mangka disarankan nu ngagunakeun jarum steril nu teu kungsi dipaké dina jaman baheula. Salawasna nganggo salah nu geus beresih jeung capped kapan rék boga hiji suntikan. Nu peryogi kauninga yen Téstostéron Cypionate relatif oily sarta kentel jeung anjeun kedah, kituna, ngagunakeun jarum kandel ngagambar up tamba. jarum kandel nu nyeri kitu nyegah ieu; anjeun bisa ngaganti eta ku thinner salah sakali waktos -na pikeun masihan suntik teh. Perhatikeun yén sakali jarum atawa jarum suntik tetes, éta geus euweuh steril sarta anjeun ngagaduhan euweuh pilihan séjén ti ngalungkeun eta jauh.

Ngabersihan leungeun Anjeun tuntas jeung ditunda steril gloves- A beberesih leungeun teleb nyegah anjeun ti inféksi, jeung lamun sarung anjeun datang kana kontak jeung sagala objék atawa surfaces nu teu sanitized, Anjeun kudu ngaganti aranjeunna.

Tarik nepi ka dose- katuhu Jang ngalampahkeun hawa nyuntik ieu kana botol pikeun ngangkat tekanan hawa internal. Kauntungannana ieu nu bisa gancang narik ubar ieu sanajan ketebalan na. Anjeun teras bisa ngahurungkeun buli tibalik ka handap tur meunangkeun dosage pasti nginum obat nu kudu.

Ayeuna pindah ka leutik jarum-Aya teu kudu kaula diri ka nyeri ekstrim lamun aya hal nu bisa ngalakukeun sangkan prosedur bit henteu aya rasa nyeri. Pikeun mastikeun yén nginum obat teu ngabahekeun anjeun ngalakukeun ieu, tahan jarum titik-up, tarik sababaraha hawa jeung ngaleupaskeun. Nganggo panangan gloved tur ngaganti ku salah thinner. Ogé kudu steril sarta henteu kapake.

Aspirate jarum suntik-Lamun datang ka injections, sagala gelembung hawa anu asup ka jero awak bisa ngakibatkeun masalah parna teh. Pikeun mastikeun yén ieu teu lumangsung, Anjeun kudu aspirate. Naon eusina nyaeta tahan jarum suntik ngarah nepi jeung jarum uncapped. Tingali taliti pikeun sagala gelembung hawa nu bisa jadi aya dina jarum suntik teh. Sintreuk ti gigir sangkan aranjeunna ngalih ka luhur. Sakali anjeun mastikeun yén tamba gelembung bébas, maksakeun hawa kaluar. Uninga yén éta téh sadayana kaluar, ngadagoan serelek leyuran ka kaluar tina tip jeung jarum suntik urang. Candak caution lamun ngalakonan ieu ulah aya spilling di lantai.

Nyiapkeun suntikan situs-Ieu suntik kudu dibikeun dina bagian luar luhureun atawa wilayah deui luhur pingping. Ieu henteu ngan ukur wewengkon anu suntik nu bisa nyuntik, tapi maranéhna nu commonest. Paké alkohol steril ngusap wewengkon éta. Ku ngalakukeun ieu, baktéri ngagaduhan euweuh tempat dina kulit Anjeun, tur eta oge nyegah inféksi. Ulah hurting pembuluh getih atawa saraf, milih hiji situs suntik anu mangrupa dina bagian luar luhureun glute kana.

Inject- wondering kumaha nyuntik Téstostéron? Tahan ka jarum suntik ngandung derajat 90 ubar luhureun daerah suntik disinfected. Gancang nyorong eta di na rada tarik eta kaluar. Bisi maneh aya bewara getih sagala jero jarum suntik anu ngandung harti yén anjeun geus menyakiti véna a. Meunang widang nu lian merenah jeung nyuntik tamba steadily. Perasaan hiji ngarareunah saeutik atawa nyeri téh normal tapi lamun nyeri téh ekstrim ngeureunkeunana sarta ngahubungan dokter langsung.

Ngurus wewengkon suntik sakali anjeun geus ditarik kaluar jarum. Jang ngalampahkeun ieu éféktif, pariksa keur titik Éntri jarum urang jeung tempat bal katun beresih. Dispose tina sagala jarum dipaké na jarum suntik leres. Upami Anjeun ngalaman sagala bareuh abnormal, redness atawa teu ngarareunah, ngahubungan dokter a langsung.

Kumaha panyimpenan téstostéron Cypionate

Téstostéron Cypionate kudu disimpen dina 20 mun 25 darajat celcius. Ogé nempatkeun eta jauh ti lampu, Uap, sarta panas. Tetep sadayana nginum obat jauh ti barudak pikeun nyegah racunan sorangan. Sakali tamba wayahna, buang eta jauh appropriately. Ulah flushing handap nginum obat ieu atanapi tuang eta handap tilelep a sakumaha eta bisa jadi contaminant a.

Resep nyieun Téstostéron Cypionate ku stéroid bubuk

Kabetot dina nyieun Téstostéron Cypionate? resep ieu baris nawarkeun Anjeun naon nu peryogi.

1. konvérsi test Cypionate 5gram mun 20ml di 250mg / ml

Naon gé kedah:

  • 5gm tina test Citakan: SDchar
  • 1ml of Benzyl Alkohol anu sarua jeung 5% BA
  • 25 ml minyak wijen
  • jarum suntik 3cc, 5 / 10 cc
  • 18 / 20 gauge jarum
  • steril Vial
  • Pergaulan Vial
  • filter steril Whatman

Naon anu kedah dilakukeun:

  • Beuratna 5 gram bubuk nu
  • Teundeun bubuk dina vial nu
  • Tambahkeun BA ka vial nu
  • Teundeun minyak dina oven na panas eta. Eta mantuan ngajadikeun steril eta. Panas leuwih ti nu peryogi ku kituna anjeun bisa meunang cukup kaluar pan.
  • Tambahkeun minyak kana vial tur simpen 2ml keur engké. Ngocok vial nu gently.
  • Anjeun tiasa panas campuran lamun resep. Anjeun tiasa nempatkeun eta dina pan frying atawa panon tina kompor.
  • Candak nu 18 atanapi 20 gauge jarum jeung tempat eta di vial steril. Ogé, masang filter steril Whatman.
  • Pikeun nulungan tekanan éta, tempat jarum sejen di vial steril.
  • Ngagunakeun jarum suntik anu tarik kaluar leyuran tur ngajalankeun eta ngaliwatan filter Whatman.
  • Candak nu 2ml tina minyak anu dina jarum suntik sejen tur ngajalankeun Whatman kana solusi.

2. Test Cypionate 10 konversi gram 40 ml di 250mg / ml

Naon nu peryogi:

  • 5 ml minyak wijen
  • 2ml of Benzyl Alkohol = 5% BA
  • 10 gram test Citakan: SDchar
  • filter steril Whatman
  • steril Vial
  • Pergaulan Vial
  • 18 / 20 gauge jarum
  • 3cc na 5 / 10cc jarum suntik

3. 60ml di 250mg per ml

Naon nu peryogi:

  • 8 ml 5% BA
  • 7 milliliter tina minyak grapeseed
  • 15 gram Test Cypionate Bubuk

4. 250 ml di 80mg per ml

Naon nu peryogi:

  • 185 ml minyak grapeseed
  • 45mls of Benzyl bénzoat
  • 5ml of Benzyl Alkohol
  • 20 gram Téstostéron Citakan: SDchar Bubuk

250 ml di 200mg per ml

Naon nu peryogi:

  • 5ml tina minyak cikal Anggur
  • 45 ml Benzyl bénzoat
  • 5ml of Benzyl Alkohol
  • 50g of Téstostéron Citakan: SDchar Bubuk

5. 100ml di 250mg per ml

Naon nu peryogi:

  • 25 ml minyak cikal anggur
  • 18 ml Benzyl bénzoat
  • 2ml of Benzyl Alkohol
  • 75 ml 25g Téstostéron Citakan: SDchar Bubuk

Kumaha sangkan rengse Téstostéron Cypionate ti powders stéroid atah

Anjeun bisa mertimbangkeun meuli stéroid bubuk atah na di jieun na rengse Téstostéron diri. Urang bakal ngajarkeun maneh kumaha carana sangkan bubuk téstostéron Cypionate.

Unggal milliliter of 100 mg per solusi ml ngandung:

  • 100 mg bubuk Cypionate Téstostéron
  • 1 milliliter of Benzyl bénzoat
  • mg 736 tina minyak cikal Kapas
  • 45 mg Benzyl alkohol
  • A skala digital nu bisa ngukur 0.01g
  • A filter 22um jarum suntik steril
  • termometer
  • jarum
  • Vial kaca steril nu mangrupakeun sahiji ukuran wae
  • Jarum suntik tina ukuranana naon

Lengkah kahiji nya éta beuratna diperlukeun Téstostéron Cypionate jeung nempatkeun kana beaker kaca. Tambahkeun Benzyl bénzoat jeung Benzyl Alkohol.

The pangleyur ngamimitian ngabubarkeun bubuk straightaway tapi lamun hoyong nyepetkeun prosés, Anjeun bisa ngagunakeun cai mandi. Teundeun vial kana kana cai saeutik dina pan atawa tempat lianna merenah. Ulah make cai panas teuing kusabab sababaraha produk bisa oxidise. Pamawa minyak maksudna nganggo kedah tina hawa sarupa sakumaha leyuran jadi lamun mutuskeun haneut solusi mangka minyak pamawa kudu warmed teuing. Alesan seja ieu pikeun mastikeun yén sakabéh bubuk nu leyur kana pangleyur. Mastikeun yén teu aya bubuk ditingali tinggaleun di solusi.

Candak minyak cikal katun teh warmed kana solusi. Campur leres tur mastikeun yén aya euweuh swirls hormon na lamun eta kajadian, nyandak leyuran jauh ti cai mandi sarta meunang deui kana prosés nyaring.

Lengkah saterusna anu ngagunakeun jarum suntik anu ngagambar up solusi anu bakal Anjeun pake pikeun nyaring kalawan. Anjeun tiasa nganggo jarum suntik badag sakali atanapi jarum suntik leutik sababaraha kali. Ngabongkar éta 0.22 um steril filter jarum suntik jeung nyorong jarum héjo kana samping Lesser sarta ditunda jarum suntik teh.

Paké mangrupa swab alkohol pikeun ngusap bagean luhur tina vial steril. Selapkeun jarum héjo di dinya sarta nempatkeun jarum hooked dina jarum suntik filter kana vial kana.

Di kali anjeun bisa manggihan yén filter nu mungkin perlu diblokir atawa prosés anu bisa ngalambatkeun turun. Dina hal ieu, anjeun tiasa ngadamel ngagantian sahiji filter nu ku karana mun ngahemat waktos. Jinis jeung jumlah bubuk stéroid nu make naon nangtukeun jumlah waktu nu proses nyokot.

produk geus siap ngagunakeun sanggeus anjeun nyaring produk nu di vial steril.

ulasan téstostéron Cypionate

Dupi anjeun uninga ngeunaan resensi Téstostéron Cypionate? brand Ieu anu pangalusna jeung lamun teu acan dijieun tina pikiran anjeun, anjeun bisa mertimbangkeun maca nuturkeun ulasan.

Yuan nyebutkeun "Kusabab kuring dimimitian nginum obat ieu taun ka tukang, kuring geus noticed gains penting dina gim. ABS abdi téh beuki katingali na ieu geus dijieun kuring cinta gym malah leuwih ".

Li nyebutkeun yen anjeunna pernah ban bade gim. Anjeunna bisa balik pikeun workout a unggal poé tanpa keur anjing capé. Saban poé sanggeus karya anjeunna mana anu ka gym jeung teu gawe ekstrim kaluar wae anjeunna karasaeun kawas.

Chen geus injecting 200 mg unggal dua minggu saprak dokter prescribed eta. Manéhna nyebutkeun "Sajauh Kami dina lagu katuhu dina gaining otot sarta kaleungitan beurat. Hatur nuhun kana ubar ieu, abdi ayeuna ngarasa kawas lalaki ".

harga Cypionate téstostéron

Ayeuna nu uninga naon produk ieu tiasa ngalakukeun pikeun anjeun, anjeun bisa hayang nyaho Téstostéron harga Cypionate. Jadi sabaraha manten ongkos Téstostéron Cypionate? Ieu gumantung kana kuantitas anu rék na dosage Anjeun.

Ogé bisa rupa-rupa dina toko béda gumantung kana lokasi.

Kumaha mésér Téstostéron Cypionate online

Anjeun bisa meuli Téstostéron Cypionate ngaliwatan klik di mouse a. Datang jeung sababaraha kauntungan kaasup genah. Di dieu nyaeta naon anu kudu dipigawé;

Milari di ramatloka AASraw.com

Milarian istilah "téstostéron cypionate".

Ngeusi formulir aplikasi keur meuli jeung ngalebetkeun eta. Bakal kaasup kuantitas jeung lokasi Anjeun.

Anjeun bisa jadi diperlukeun ngeusian hiji angkét médis pondok pikeun nangtukeun eligibility anjeun mésér produk. Anjeun tiasa gancang eusian eta di na ngalebetkeun. spesialis kami lajeng bakal marios eta na sigana nampa urutan Anjeun.

Sakali urutan anjeun ditarima, ayeuna tiasa ngadamel mayar ngagunakeun hartosna nu pangmerenahna, sarta sakaligus éta lengkep, barang dikirim kaluar instantaneously. lokasi anjeun bakal nangtukeun jumlah waktu nu produk bakal on transit.

Bérésan

Truthfully, upami anjeun hoyong ngadamel parobahan dina lalampahan bodybuilding Anjeun, ieu téh nu nganyahokeun nyata. Anjeun moal kuciwa milih jalur ieu saprak mangpaat anu uncountable. Anjeun ayeuna bisa ngeureunkeun pilari stéroid sejen sabab geus geus kapanggih hiji anu dayana unrivaled di pasar.

Naon deui nya nu bisa dahar nanaon anjeun resep tanpa sieun ngabogaan panyimpen lemak. awak anjeun bakal meunang robah, sarta anjeun bakal ngahontal massa awak idéal Anjeun. Anjeun ogé bakal butuh latihan saeutik pikeun meunangkeun awak anjeun geus salawasna dipikacinta.

Teu perlu salempang ngeunaan recovery anjeun sanggeus workout tedious. Éta alatan produk ieu bakal ngaronjatkeun dékomposisi nitrogén sarta sintésis protéin. Ogé, anjeun bakal meunang motivasi leuwih, sarta lamun ieu geus jadi masalah keur anjeun, anjeun ayeuna tiasa gaduh sakabeh psych mun kick-mimitian latihan anjeun deui.

Téstostéron Cypionate henteu janji sangkan anjeun leuwih ganteng, tapi bakal nulungan urang ngalengkepan gol awak anu bakal nulungan urang meunang leuwih medali jeung piala.

Dina perusahaan urang, urang nyewa jalma luar biasa ti sagala widang. Pangalaman profésional, latihan unggulan, sarta kinerja hebat anu dipibanda téh naon balik kasuksésan urang. Salaku hiji lembaga, urang kasampak maju ka nurturing ngembangkeun maranéhanana ngaliwatan latihan sering. Urang ogé nyadiakeun aranjeunna kalawan parabot cukup pikeun komunikasi pikeun ngaronjatkeun moral maranéhanana, komitmen, jeung efisiensi.

Urang nawiskeun produk kualitas alus kalawan harga pohara kalapa. produk urang anu murni, sarta anjeun bisa pastikeun yén efisiensi maranéhanana nyaéta unbeaten. Hal ieu dimungkinkeun ku kanyataan yén kami nganggo alat-alat pangalusna dina sakabéh prosés produksi urang. Salila produksi, urang taat ka sadaya perda tur cék kualitas pikeun mastikeun yén kami nyadiakeun produk nu nyugemakeun kaperluan customer urang urang.

Urang nyieun unggal usaha tunggal tetep lingkungan urang bersih ku mastikeun yén kagiatan urang migawe teu mangaruhan eta négatip. Anu pamungkas, klien kami téh tulang tonggong urang. layanan palanggan kami pisan responsif sarta listens ka unggal klien. lain hal nu distinguishes kami ti propaider laden sejenna nyaeta yen urang nyandak eupan balik customer serius. Jadi eta keluhan atanapi rekomendasi a; sora anjeun salawasna wilujeng sumping.

Mesen ti urang kiwari sarta ngalaman jasa kami alus teuing. Henteu ngan baris anjeun nampi produk Anjeun pas tapi maranéhna moal neangan pakasaban dilakukeun pikeun anjeun.

biografi

  1. Prinsip na Praktek of Endocrinology na Métabolisme, diédit ku kaca Kenneth L. Becker 1189-1893
  2. Téstostéron: Aksi, kakurangan, substitusi, diédit ku E. Nieschlag, HM Behre 272-317
  3. Williams Dina buku ngeunaan Endocrinology, Ku Shlomo Melmed, Kenneth S. Polonsky, P. Reed Larsen, Henry M. Kronenberg, kaca 758-766
2 likes
4035 Tampilan

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.