AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Naon bubuk Oxandrolone dipaké pikeun?

menu
purity -High bubuk atah Oxandrolone
-What nyaéta bubuk atah Oxandrolone dipaké pikeun?
-What kuring kudu konw sateuacan abdi nyandak Oxandrolone tablet?
pamakéan -Oxandrolone
gudang -Oxandrolone sarta pembuangan


purity -High bubuk atah Oxandrolone

53-39-4 OxandroloneAnavar

CAS:53-39-4
MF: C19H30O3
MW: 306.44
EINECS: 200-172-9
Purity: 98%
Pakét: kantong foil Aluminium
Synonyms:17BETA-HYDROXY-17-METHYL-2-OXA-5ALPHA-ANDROSTAN-3-ONE;5-ALPHA-ANDROSTAN-2-OXA-17-ALPHA-METHYL-17 BETA-OL-3-ONE;OXANDROLONE;17beta-Hydroxy-17alpha-methyl-2-oxa-5alpha-androstan-3-one;17-beta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-5-alpha-androstan-3-on ;17beta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-5alpha-androstan-3-on ;17-beta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-androstan-3-one;17-hydroxy-17-methyl-,(5-alpha,17-beta)-2-oxaandrostan-3-on

titik lebur: 235-238 ° C
gudang temp.


-Naon bubuk Oxandrolone dipaké pikeun?

bubuk atah Oxandrolone mangrupakeun bahan utama nyieun tablet Oxandrolone atanapi Pél Oxandrolone. Ieu mangrupakeun bubuk kristalin bodas bodas atawa mareuman. purity kudu dikonfirmasi mun anjeun mésér bubuk Oxandrolone, Kualitas Hadé pisan kalawan purity teu kurang ti 98%.

Naha jadi loba jalma cinta Téstostéron


-What kuring kudu konw sateuacan abdi nyandak Oxandrolone tablet?

> Lamun boga hiji alergi mun oxandrolone atawa bagéan séjénna oxandrolone.

> Mun anjeun alérgi kana sagala ubar kawas ieu, sagala ubar lianna, pangan, atawa zat lianna. Ngabejaan dokter Anjeun tentang alergi jeung naon tanda nu miboga, kawas baruntus; hives; itching; shortness tina napas; wheezing; batuk; bareuh raray, biwir, létah, atawa tikoro; atawa tanda lianna.

> Mun anjeun ngagaduhan masalah kaséhatan ieu: kanker payudara, kadar kalsium tinggi, panyakit ginjal, atawa kanker prostat.
Mun anjeun hamil atawa bisa jadi hamil. Ulah nyandak ubar ieu lamun keur reuneuh.

> Mun anjeun payudara-dahar atanapi rencana pikeun pinareup-feed.


-pamakéan Oxandrolone

Oxandrolone asalna salaku tablet nyandak ku sungut. Hal ieu biasana dicokot dua opat kali sapoé. Pikeun mantuan Anjeun apal nyandak oxandrolone, nyandak eta sabudeureun jaman sarua unggal poe. Turutan arah dina labél resép Anjeun taliti, tur menta dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ngajelaskeun naon bagian anjeun teu ngarti. Candak oxandrolone persis sakumaha diarahkeun. Ulah nyandak leuwih atawa kurang ti atawa butuh eta leuwih sering ti prescribed ku dokter anjeun.

dokter Anjeun meureun bisaeun anjeun nyandak oxandrolone pikeun 2 mun 4 minggu. Anjeun bisa jadi kudu nyandak oxandrolone pikeun periode waktu tambahan tergantung kondisi Anjeun.


-gudang Oxandrolone sarta pembuangan

Tetep nginum obat ieu wadahna dinya sumping di, ditutup pageuh, jeung kaluar ti jangkauan sahiji barudak. Nyimpen eta dina suhu kamar tur jauh ti kaleuwihan panas sarta Uap (moal di kamar mandi).

pangobatan unneeded kudu disposed sahiji cara husus pikeun mastikeun yén pets, barudak, sarta jalma séjén teu bisa meakeun aranjeunna. Najan kitu, anjeun teu kudu siram nginum obat ieu handap jamban. Gantina, kalawan cara anu pangalusna pikeun dispose nginum obat anjeun ngaliwatan program nyandak-deui ubar. Ngobrol tukang ubar anjeun atanapi ngahubungan departemén sampah / daur ulang lokal anjeun pikeun ngalenyepan program nyokot-balik di masarakat Anjeun. Tempo pembuangan Aman teh FDA ngeunaan ramatloka obat kanggo inpormasi lengkep lamun teu boga aksés ka program nyokot-balik.

Kadé tetep sadayana nginum obat kaluar tina tetempoan jeung ngahontal barudak saloba peti (kayaning minders mingguan karacunan jeung maranéhanana pikeun panon pakait, creams, patches, sarta inhalers) henteu tahan anak-na barudak ngora tiasa muka éta gampang. Ngajaga barudak ngora ti karacunan, salawasna konci caps kaamanan jeung geura nempatkeun nginum obat dina lokasi aman - salah nu geus nepi na jauh tur kaluar tina tetempoan maranéhanana sarta ngahontal.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


0 likes
2743 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.