Ieu aya kejutan yen bodybuilding mangrupa salah sahiji hal toughest nu salah bisa ngalibetkeun muka diri kana. Sanajan kitu, lamun dipigawé neuleu jeung produk katuhu, latihan, sarta diet, éta ganjaran salah dina porsi ganda. Dina kanyataanana, ngangkat beurat jeung latihan nyalira bisa jadi teu masihan anjeun hasil idéal Anjeun saloba condong pikir. Oxymetholone (Anadrol) mangrupa salah sahiji produk nu bisa pake pikeun transformasi lalampahan bodybuilding Anjeun sahingga pangalaman paling satisfying dina hirup Anjeun.

Oxymetholone (Anadrol) ulasan: The pamungkas Guide of Oxymetholone (Anadrol)

lain hal éta anjeun umurna, produksi hormon awakna kawas Téstostéron nurun jeung anjeun ukur ninggalkeun kalawan pilihan gumantung kana versi sintétik fungsi it.Anadrol kawas Téstostéron dina awak jeung Chances téh yén nagara éta bakal nganteurkeun deui kauntungan ti kiwari dimungkinkeun. Henteu ngan bakal dinya nyieun nu katingali kamajuan dina awak anjeun tapi malah paling importantly eta bakal ngajadikeun anjeun nungkulan sagala plateaus fisik nu bisa nangtang anjeun lalampahan ieu.

Mun anjeun tempo hirup anu gaya hirup bodybuilding hebat, mangka anjeun halah nyandak Anadrol sabab nyata baris mantuan anjeun ningkatkeun massa otot anjeun sarta kakuatan. Ku ayeuna anjeun bisa hayang nyaho ngeunaan Oxymetholone (Anadrol) (434-07-1). Anjeun bakal meunang sagala informasi ngeunaan eta di menit a.

Naon Oxymetholone (Anadrol)?

Oxymetholone nyaeta nami brand pikeun Anadrol 50 nu mangrupakeun pisan dipikawanoh anabolik stéroid androgenic. Nanyakeun diri naon hartosna "50"? Ieu nembongkeun miligram yén stéroid ieu dosed dina. Di dieu sababaraha ngaran merk sejen pikeun Anadrol;

  • Zenalosyn
  • Synasterobe
  • Synasteron
  • Protanabol
  • Roboral
  • Oxyanabolic
  • Oxybolone
  • Oxitoland
  • Oxitosona
  • Hemogenin
  • Nastenon
  • Anasterone
  • Androlic
  • Anapolon
  • Anasterona
  • Anadroyd

Dina 1960s sawatara pausahaan farmasi dimekarkeun Anadrol. pausahaan ieu ngawengku Zoltán, Syntex, sarta Taman Sadikin. Baheula, ieu dipaké dina boosting produksi sél getih beureum di jalma anu nalangsara ti anemia. Ieu ogé dipaké pikeun nambahan napsu, mantuan di strengthening tulang sarta pajoang kaluar otot wasting ailments. Hiji studi dipigawe salila eta dinten on pasien anu kagungan AIDS keur tilu puluh minggu anu awak anu bade liwat wastage otot némbongkeun yén stéroid ieu mantuan aranjeunna mangtaun rata-rata dalapan kilogram ku tungtung periode ulikan.

Ieu sanggeus éta yén urang sadar yen eta bisa dipake keur kaperluan bodybuilding. Bodybuilders dimimitian maké éta pikeun ngahontal massa otot leuwih badag. Dinten Oxymetholone (Anadrol) (CAS 434-07-1) dianggap minangka salah sahiji stéroid anabolik lisan neneng di pasar. Ieu aya kejutan yen eta bisa mantuan hiji ngawangun otot badag dua kali gancang sakumaha stéroid lianna bisa. Na anabolik jeung ratio androgenic nyaeta 350: 55. Sagala bodybuilder anu geus dipaké eta tiasa ngabuktoskeun mun eta nu stéroid ieu beuki androgenic ti naon di angka.

lain hal anu ngajadikeun eta cukup stéroid ilahar dipimilik ku jalma réa téh kanyataan yén éta bisa dicokot oral. Éta sabab mangrupakeun stéroid 17aa kana hartosna eta mangka Sacara stuktur dirobah dina 17 nath atom ku kituna bisa dicokot oral.

Oxymetholone mangrupa stéroid anabolik pisan éféktif anu pangaruh anu kuat yén obat ieu diperkirakeun jadi tilu kali kuat ti téstostéron. Naon deui bakal rék pikeun stéroid anabolik?

Oxymetholone (Anadrol) mékanisme peta

Oxymetholone mangrupakeun turunan téstostéron sintétik nu boga anabolik luhur ka aktivitas androgenic. Gawéna ku mengikat sareng reséptor téstostéron cytoplasmic dina jaringan jeung organ anu androgén responsif pikeun ngabentuk kompléks hormon-reséptor. Komplek hormon-reséptor lajeng ngiket jeung DNA sahingga promosi transkripsi DNA jeung formasi mRNA nu alters sintésis protéin.

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

Sajaba ti, Oxymetholone manglaku pangaruh anabolik dina otot rangka na rorongkong bari ogé ngebut nepi erythropoiesis. Ogé, ubar ieu exerts hiji aksi pharmacological dina awak ku raising tingkat tina erythropoietin nu mantuan ngahasilkeun sél getih beureum. Ogé ngaronjatkeun kasaimbangan nitrogén dina awak tur ngaliwatan kampanye ingetan cai.

Naon Oxymetholone dipaké pikeun di bodybuilding?

Oxymetholone ngabogaan loba mangpaat bodybuilding yen eta brings dina méja. Di dieu aya sababaraha di antarana;

  • Ieu ngaronjatkeun sintésis protéin- Tumuwuhna otot téh salaku hasil tina sintésis protéin saprak éta blok wangunan utama dina otot awak. Sakali anjeun damel kaluar aya otot ngarecahna protéin nu reverses pertumbuhan otot. Pikeun ukuran otot anjeun nambahan, awak geus boga sintésis protéin leuwih ti ngarecahna na, sarta ku Oxymetholone promosi sintésis protéin, aya kreasi otot leuwih badag.
  • Ieu boosts produksi sél getih beureum- Sél getih beureum mastikeun yén otot anjeun anu ogé oxygenated kituna ieu ngajaga tiredness dina bay. Anjeun bakal, kituna, bisa nedunan workouts hadé tanpa nalangsara ti kacapean kaleuleuwihan sahingga hasilna otot hadé. Hiji kauntungan bodybuilder ti ngaronjat ketahanan sabab anjeunna / manehna bisa bisa ngalatih teuas sapanjang saminggu.
  • Anadrol ngaronjatkeun ingetan nitrogén- stéroid Ieu bisa ningkatkeun jumlah nitrogén nu otot Anjeun bisa nyimpen. Kauntungan kalawan ieu anu leuwih hara bakal neangan dikirimkeun ka otot Anjeun sahingga ngarah kana tumuwuhna recovery hadé maranéhanana sanggeus digawé kaluar.
  • Ieu preserves otot bari motong- Taya sahijieun hayang leungit otot aranjeunna geus digawé pikeun salila fase motong. Naon Anadrol manten téh nya éta nyerang tur ngancurkeun sél gajih awakna tanpa ngaruksak otot. Sakali dina lemak sabudeureun otot nu direcah otot bakal kiwari kasampak motong na lean. Pikeun harder na tighter count katingal dina Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1.

Oxymetholone (Anadrol) ulasan: The pamungkas Guide of Oxymetholone (Anadrol)

  • Ieu boosts napsubodybuilder -A perlu nyandak loba kalori pikeun awak anu bisa ngawangun otot. Tapi masalahna asalna di nalika salah miboga kakurangan napsu nyandak dina kalori diperlukeun. Oxymetholone bakal mere Anjeun napsu kacukupan anu bakal ningkatkeun asupan kalori Anjeun.
  • Ngaronjatkeun bangbarung kakuatan- Anadrol baris ngaronjatkeun kakuatan anjeun, hiji benefit anu sabagian alus keur weightlifters.
  • Nyata ngawujud jadi kanaékan kakuatan badan- Oxymetholone ngaronjatkeun kakuatan jeung lamun aya néangan hal anu bakal mantuan anjeun squat beuki taktak pencét langkung anjeun pasti dina lagu katuhu. Bade ku ulasan na, ubar ieu dilaporkeun sangkan kakuatan leuwih skyrocket kana pamakéan na.
  • Nyirorot promotes pertumbuhan otot- Loba bodybuilders geus diusahakeun gaining otot mun euweuh avail. jeung Oxymetholone, Anjeun teu kudu nyobaan pisan teuas. Sakali anjeun ngawitan popping Pél ieu, Anjeun bisa ngaharepkeun mangtaun otot dina waktu kurang ti dua bulan. Bagian pangalusna ngeunaan ngagunakeun obat ieu nu ulah kudu ngadagoan jadi panjang pikeun ngamimitian noticing nu otot anjeun lalaki badag. Dina minggu kadua, anjeun bakal bisa mere nyaho sababaraha bédana.
  • Éta lakonan gancang ku kituna speeds up hasil- Lamun henteu alus dina keur sabar, anjeun bakal ngahargaan kanyataan yén stéroid ieu mere hasil sampurna dina waktu shortest. Bakal sculpt anjeun awak anjeun ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngalengkepan gol awak anjeun dina waktu kurang ti dalapan minggu.
  • ngaronjatkeun kinerja-Lian ti ngawangun otot, Anadrol méré hiji hiji dorongan badag dina kinerja. Hasilna, bodybuilders jeung atlit bisa cageur gancang ti sesi latihan. Akibatna, aranjeunna bisa ngalatih harder komo deui remen.
  • Assists di gain beurat- Lamun hayang nyieun anjeun awak katingal lengkepna komo deui impressive mangka anjeun kudu mertimbangkeun ngagunakeun Oxymetholone pikeun gain beurat. Loba jalma anu geus dipaké eta geus ngalaporkeun yén éta geus mantuan aranjeunna meunang gain beurat dadakan. Putting on pon 20-30 dina minggu 4-6 teu lulucon, jeung Anadrol geus kabuktian nganteurkeun malah leuwih ti éta.
  • Ngaronjatkeun stamina anu- Keur bisa ngagali di di workout atanapi pelatihan sesi Anjeun periode leuwih nambahan nyaeta hal unggal bodybuilder yearns keur. Salah sahiji Oxymetholone resultsis yen eta raises stamina Anjeun ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngalatih awak anjeun keur salami rek ngarah kana massa pamungkas ngawangun up.
  • Soothes ngilu gabungan- ngilu ieu tiasa nyieun hiji hate digawé kaluar na sanajan Anadrol dipikanyaho nyieun massa otot jeung kakuatan, éta ogé muterkeun hiji peran krusial dina méré mendi ngarasakeun lubricated sahingga ngurangan ngilu gabungan. Anjeun bakal moal deui boga munasabah wae mun teu ngangkat beurat sakumaha sering anjeun resep.

Oxymetholone (Anadrol) dosage

Ngan nyokot Anadrol 50 teu ngajamin maneh hasil anu alus. Anjeun kudu mawa nu dosage katuhu lamun hayang ngawujudkeun hasil positif. Lian ti eta, nyokot dosage bener ngajaga anjeun tina efek samping poténsi nu numbu ka nyokot hiji lepat dosage Anadrol. Mangkaning, Anadrol dosage beda-beda ti hiji individu jeung lianna gumantung gol hiji urang.

Sabalikna sababaraha suplemén dosage whereby jumlah Anjeun nyandak parobahan dina hambalan béda tina siklus nu, Anadrol ngabogaan dosage baku tina 50mg sapopoé. Beginners bisa mimitian ku dosis anu geus jadi low sakumaha 25mg-50mg, sarta lamun awakna bisa sabar tamba, aranjeunna ayeuna bisa ningkatkeun asupan.

Loba jalma condong overdose on ubar ieu pamikiran yén nagara éta bakal nambahan napsu maranéhna malah leuwih. Sanajan kitu, ieu teu kasus kalawan Anadrol. Éta tindakan dina sabalikna sabab nyegah napsu hiji urang sakali dicokot dina kaleuwihan. Ogé, éta Dianjurkeun yén salah teu nyandak hiji dosage tinggi tamba ieu sabab bisa ngakibatkeun efek samping parna.

Mun rék buff up a saeutik deui, anjeun bisa ngaronjatkeun dosage anjeun ka 100mgs. Hal ieu kumaha ogé disarankan yén anjeun ngalakukeun ieu ngan lamun awak anjeun bisa sabar deui. Ulah nyieun kasalahan tina exceeding 150mgs sabab ieu moal bisa alus keur ati anjeun. Ogé bisa ngakibatkeun ngurangan cravings anjeun, sarta ieu bakal hartosna nu teu bisa dahar kawas anjeun dipaké pikeun kituna inhibiting ngembangkeun Anjeun.

Oxymetholone (Anadrol) siklus na tumpukan

Oxymetholone (Anadrol) siklus

Loba bodybuilders resep pamakéan Anadrol dina siklus maranéhanana kalawan tujuan enhancing kinerja maranéhanana. Di dieu sababaraha siklus nu kalobaannana resep;

1. pikeun beginners

Butuh belas minggu.

jadwal

Minggu 1 mun minggu 6- Candak 25-50mg of Anadrol poean

Minggu 1 mun minggu 12- Candak 300-500mg of Téstostéron Enanthate per minggu.

Ieu salah sahiji siklus Anadrol ramah-pemula mana Téstostéron nyaéta bagian tina eta na di dosis tinggi anu bakal ngahasilkeun éfék anabolik nu diperlukeun. Di sisi séjén, Anadrol nyaeta di dosis dawam yén hiji pemula ieu disarankan pikeun nyandak.

Bari di siklus ieu, éta sasaena nu nyandak hiji SERM kawas Nolvadex atawa inhibitor aromatase kusabab alam estrogenic tinggi nu tumpukan ieu boga. Pikeun naon pemula who wants to bulk nepi, ieu teh pangalusna Anadrol siklus pikeun buka salila.

2. Pikeun pamaké panengah

Butuh belas minggu.

jadwal

Week1 mun minggu 6- Candak 50mg of Anadrol sapopoé.

Week1 mun minggu 12- Candak 400mg of Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate) mingguan.

Ogé, nyandak 100mg tina téstostéron Enanthate mingguan.

Salaku nu tos sadar, aya sababaraha parobahan dina siklus ieu dibandingkeun hiji munggaran. siklus ieu teu anabolik primér, sarta tujuan utama pikeun ieu pikeun ngurangan kanaékan ti aktivitas estrogenic sakuliah siklus bari maké narkoba kawas Anadrol.

Deca Durabolin asalna di gunana dina siklus ieu lamun salah terminates pamakéan Anadrol sabab mangrupa sanyawa anabolik. Dina siklus Anadrol ieu, dosage na geus diréduksi jadi ti rentang ti 50-100 mg poean ka nyokot ngan nu mg 50 per poé. Éta alatan ubar ieu kacida anabolik. Éta, ku kituna, teu kudu paningkatan dina dosage Anadrol. Pikeun massa atawa kakuatan gaining, a dosage of 50mg téh leuwih ti cukup pikeun pamaké panengah.

3. Pikeun pamaké canggih

Butuh dalapan minggu.

jadwal

Minggu 1to minggu 8- 100mg ofAnadrol per poé

Candak 25mg of Téstostéron Propionate unggal dintenna alternatif di 100mg mingguan

Candak 100mg Trenbolone asétat unggal dintenna alternatif di 400mg mingguan.

Beda tina siklus canggih ieu jeung batur téh nya éta nyokot jaman pondok. Ogé ngalibatkeun stéroid anu éster pondok kawas Trenbolone asétat na Téstostéron Propionate. Na pamakéan ngan bisa laksana pikeun genep minggu, sarta teu sasaena ngagunakeun eta periode leuwih nambahan utamana alatan dosage luhur 100mg per poé.

Bagian pangalusna ngeunaan dosage Anadrol tinggi téh nya éta sanggup maturan kakuatan dramatis sarta bulking gains utamana sakali deui ieu dipasangkeun kalayan Trenbolone asétat.

siklus ieu ukur dianjurkeun pikeun pamaké canggih sabab bisa ngakibatkeun hiji individu gaining kaleuwihan kakuatan jeung ukuranana kituna triggering tatu dina pamaké tingkat séjén.

Oxymetholone (Anadrol) ulasan: The pamungkas Guide of Oxymetholone (Anadrol)

Oxymetholone (Anadrol) tumpukan

Anadrol 50 nawarkeun versatility saluhur anjeun bisa milih pikeun ngagunakeun deui dina sorangan atawa tumpukan eta bareng jeung stéroid lianna.

  • Hiji hijina siklus Anadrol- Kalayan siklus ieu, anjeun dipikaresep pikeun ngahontal hasil alus teuing. Bari Anjeun bisa mutuskeun tumpukan, éta téh alus milih stéroid Anjeun tumpukan eta kalawan ulah ngaronjatna efek samping. Mun anjeun resep stacking di jalan safest mungkin, di dieu aya cara nu bisa Anjeun pigawé éta;
  • Paké anabolics hampang-It téh alus nu tumpukan eta kalawan stéroid anabolik hampang kawas SARMS, Equipoise, Primobolan, sarta Deca Durabolin.
  • Ulah tumpukan eta kalawan stéroid androgenic di doses- pisan tinggiBari stacking eta kalawan stéroid kawas Téstostéron atanapi Trenbolone, Anjeun kedah ulah aya nyokot hiji dosage Anadrol nu ngaleuwihan 200mg.
  • Ulah stacking eta kalawan turunan DHT- Stacking Anadrol kalawan stéroid kawas Masteron na Winstrol bakal ngalakukeun leuwih loba ngarugikeun ti alus. Anjeun bisa meunangkeun gains nu rék tapi efek samping datang kalayan anu teu kaampeuh. Dina kasus dimana individu tumpuk jeung Winstrol, aya laporan bulu leungitna parna.
  • Ulah stacking eta kalawan stéroid lianna nu ngabalukarkeun ngarugikeun kana ati-Ulah stacking kalawan stéroid lisan lantaran bisa ngabalukarkeun masalah ati kawas jaundice.
  • Ulah tumpukan pikeun période panjang-Kalawan rata waktu keur stacking kabawa opat minggu, éta alus pikeun dicatet yén panjang waktu pamakéan sarta luhur dosage Anjeun butuh, beuki efek samping jadi parna.

Anjeun kudu, ku kituna, nyandak tumpukan Oxymetholone bijaksana tanpa abusing salah sahiji ubar.

PCT

Kusabab Anadrol mangrupakeun salah sahiji stéroid anabolik neneng di pasar, éta alus boga unggulan terapi pos-siklus nempatkeun di tempat. Tujuan ieu pikeun ngidinan Anjeun pikeun tetep gains Anjeun. Eta moal bakal bisa adil mun leungit kabeh nu geus miboga sanggeus siklus nu, ngalakukeunana eta? Sajaba ti, PCT assists maneh ulah aya efek samping nu bisa disababkeun ku suprési produksi Téstostéron.

Kusabab Anadrol boga satengah-hirup pisan pondok tur mangrupakeun éster pondok, Anjeun kudu dimimitian PCT Anjeun tilu poé sanggeus nyokot dosis panungtungan anjeun lamun anjeun maké éta solely. Bisi anjeun stacking eta kalawan sagala stéroid anu hiji éster lila, Anjeun kudu mimitian dinten PCT 14-18 sanggeus nyokot dosis panungtungan anjeun. Nolvadex atanapi Clomid bakal ngabantu kickstart Anjeun produksi alami téstostéron dina awak Anjeun. Di dieu nyaeta cara nyandak ubar;

minggu Nolvadex / per poé Clomid per poé
1-2 40mg 150mg
3-4 20mg 100mg
5 10mg 50mg

Oxymetholone (Anadrol) efek samping

nu hasil Anadrol anu alus, tapi sakapeung maranéhna bisa datang jeung efek samping pikaresepeun. Kalolobaan efek samping Anadrol anu manageable na bakal maot sakali anjeun rengse nyandak aranjeunna.

Neangan perhatian dokter urang lamun anjeun meunang salah sahiji tanda ieu alatan hiji réaksi alérgi;

  • Bareuh tikoro, basa, biwir, jeung beungeut
  • engapan hésé

efek samping Anadrol disababkeun ku na pamakéan jangka panjang anu getih-kaeusi cysts dina limpa atawa ati. Ogé bisa ngakibatkeun tumor ati.

Nelepon dokter a lamun boga salah sahiji ieu;

  • Jaundice-yellowing tina panon jeung kulit.
  • stools liat-warna
  • cikiih poék
  • Leungitna napsu
  • nyeri beuteung Upper
  • seueul
  • Bareuh suku jeung leungeun
  • Shortness tina napas
  • Parobahan warna kulit
  • bareuh nyeri dina breasts
  • Perdarahan (ngaluarkeun getih gusi atawa perdarahan irung) atawa gampang bruising, ngaluarkeun getih tanpa stopping
  • Minat dirobah dina mibanda kelamin, turun jumlah mani dihasilkeun kana éjakulasi, gangguan ngabogaan hiji orgasme na peluh
  • Perasaan nyeri kana sirit sakali éta ngadegkeun
  • urination susah atawa nyeri

Awéwé anu maké Oxymetholone bisa ngamekarkeun fitur maskulin jeung kudu, ku kituna, ngeureunkeun pamakéan na sakali maranéhna lumangsung atawa neangan nasehat ti dokter. Aranjeunna ngawengku;

  • A turun atanapi ngaronjat minat kelamin
  • A robah dina perioda menstruasi salah urang
  • Enlargement tina itil nu
  • baldness pola jalu
  • bulu raray ngaronjat
  • Tumuwuhna bulu dina dada
  • sora Deepened atanapi peuyeu

Efek samping umum anu lumangsung dina duanana jalu jeung bikang ngawengku;

  • seueul
  • utah
  • mencret
  • masalah tidur (Insomnia)
  • Perasaan bungah atawa melang
  • bareuh payudara sarta tenderness (dina duanana lalaki jeung awewe)
  • baldness pola jalu
  • jarawat

Nyaeta Oxymetholone (Anadrol) aman nyandak?

Nyaeta Anadrol aman? Patarosan ieu lingers pikiran jalma loba museurkeun nyokot obat ieu. Anadrol 50 geus aman lamun dicokot neuleu, tapi bisa jadi lamun anu nalangsara ti salah sahiji kaayaan di handap;

  • Mun anjeun dina naon baé ubar thinning getih kawas Jantoven, Coumadin, Warfarin
  • prostat Enlarged
  • Ngaluarkeun getih atawa boga karusuhan clotting getih
  • diabetes
  • kolesterol tinggi atawa trigliserida
  • Kasakit arteri koronér
  • panyakit jantung, gagal haté congestive
  • Kasakit ati atawa ginjal
  • kanker payudara awewe ku pisan kalsium dina getih
  • kanker payudara jalu

Anadrol henteu aman pikeun anjeun lamun keur reuneuh. Ieu bisa ngabalukarkeun ngarugikeun ka orok Anjeun unborn komo ngakibatkeun defects kalahiran. Bisi anjeun meunang hamil bari tetep maké obat ieu, tingali dokter langsung. Anjeun ogé disarankan pikeun ngagunakeun hiji cara éféktif kontrol kalahiran bari maké obat ieu.

nginum obat ieu bisa ngarobah kasuburan pikeun duanana awéwé jeung lalaki na kedah, kituna, dicokot ku loba caution.

Studi on naha éta disalurkeun ka orok breastfeeding ngaliwatan susu payudara can kungsi dipigawe, sarta eta henteu dipikawanoh lamun eta bisa ngakibatkeun cilaka sagala. Bari maké ieu ulah nginum obat breastfeeding salah saeutik Anjeun.

Jalma dina dalapan belas taun umur teu kudu make nginum obat ieu sabab bisa mangaruhan ngembangkeun tulang maranéhanana.

Announcements

meuli Anadrol ti situs urang jeung meunang eta dikirimkeun. Di dieu téh kumaha anjeun mesen ti urang;

  • Anjeun tiasa ngahubungan kami liwat email urang, wawakil layanan palanggan, online Skype atawa ngaliwatan sistem panalungtikan email urang.
  • Pikeun ngaktipkeun kami ngawula anjeun hadé, nyadiakeun sagala informasi diperlukeun ngeunaan ordo, nyaéta alamat anjeun sarta kuantitas rék mésér.
  • wawakil layanan palanggan urang bakal meunang deui ka anjeun sarta nyadiakeun anjeun jeung cara pangiriman, ditaksir tanggal kadatangan (ETA), nyukcruk angka, petik sarta istilah pembayaran anu paling merenah.
  • Sakali anjeun tos mayar kanggo urutan anjeun, barang dikirim ka anjeun dina dua belas jam hareup (Ieu keur naon urutan nu geus luhur sapuluh kilogram).

Nyaeta Oxymetholone (Anadrol) haram?

The legality digunakeunana, ngajual na purchasing Oxymetholone beda-beda ti nagara ka nagara. Contona, di Inggris, Kanada, jeung AS pamakéan ubar ieu diwenangkeun, tapi trafficking ilegal téh dilarang. Ulah nyungsi diri dina masalah, pariksa lamun nagara anjeun ngamungkinkeun pamakéan forAnadrol.

Di kalolobaan nagara, anjeun ngan bisa meunang eta ngaliwatan resép tapi pikeun nyingkahan repot anjeun bisa meunangkeun eta online.

Oxymetholone (Anadrol) ulasan: The pamungkas Guide of Oxymetholone (Anadrol)

Dimana abdi tiasa meunang Oxymetholone (Anadrol)?

Anjeun kalibet diri dina bodybuilding, Anjeun bisa manggihan yén gelar tina tumuwuhna otot Anjeun teu nyugemakeun. Malah sanggeus ngalakonan sagala nu tiasa, anjeun bisa meunang frustasi kana bewara nu ulah dibere tempat rék jadi. Dina kaayaan sejen, Anjeun bisa mere nyaho yen aya loba gajih ngawangun up dina awak Anjeun. lemak misalna bakal nyumputkeun otot anjeun, jeung anjeun bisa manggihan diri pilari sadayana plump.

Lamun dina kaayaan kitu, teu meunang stressed up wondering naon salajengna. Poé mun anjeun kungsi nanya dulur di gym pikeun hartosna pikeun ngawangun otot anjeun nu panjang Isro. Kiwari, anjeun internetan di internet, sarta anjeun bisa manggihan sagala situs nu ngajual teh stéroid online. Tapi kumaha anjeun meunang uninga situs pangalusna mésér ti?

Kawas naon stéroid nu meuli, eta penting pisan nu mésér Anadrol 50 ti sumber nu bisa dipercaya. Aya anjeun tiasa pastikeun yén anjeun bade meunangkeun harga Oxymetholone pangalusna sarta kualitas. Jeung internét ngabogaan loba scammers dina nami sellers, Anjeun bisa digolongkeun pikeun loka anu ngajual stéroid palsu atawa kacemar. Sababaraha stéroid anabolik bisa jadi teu ngagaduhan garansi kaaslian, sarta maranéhna bisa mungkas nepi mangaruhan awak anjeun négatip. The Oxymetholone nyata sateuacan na sanggeus hasil nu kawas dua alam eta, sarta anu kedah kasus sakali anjeun mimitian nganggo stéroid ieu.

Dina urang situs AASraw.com, Anjeun bakal tiasa Anadrol anu murni jeung beresih. harga oxymetholone kami téh ramah-kantong, sarta kalawan legitimasi na, anjeun assured meunang hasil Anadrol alus sarta efek samping minimum Anadrol. Mesen ti urang kiwari jeung transformasi awak anjeun naon rék ka jadi.

Bibliografi

  1. Saartok T, Dahlberg E, Gustafsson JA (1984). "Pangirut ngariung relatif tina stéroid anabolik-androgenic: ngabandingkeun tina beungkeutan jeung reséptor androgén dina otot rangka na di prostat, kitu ogé mun kelamin hormon-mengikat globulin". Endocrinology. 114(6): 2100-6.
  2. Pavlatos AM, Fultz O, Monberg MJ, Vootkur A, Pharmd (2001). "Review of oxymetholone: ​​a stéroid anabolik-androgenic 17alpha-alkylated". Clin Ther. 23(6): 789-801.
  3. Zderic, John A .; Carpio, Humberto; Ringold, HJ (January 1959). "Stéroid. CVI. Sintésis 7β-métil Hormon Analogs ". Journal of the Amérika Kimia Society. 81(2): 432-436.
0 likes
14726 Tampilan

Komentar nu ditutup.