AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sabaraha lami teu dinya nyandak pikeun Cialis 20mg digawekeun?

Naon Cialis?

nyaeta nami perdagangan keur tamba disebut . Cialis mangrupa salah sahiji hiji kelas obat katelah PDE-5 (Phosphodiesterase tipe 5) sambetan. Cialis jeung sambetan séjén PDE-5 bisa nulungan lalaki kalawan disfungsi erectile (peluh jalu) ku enhancing respon erectile lamun lalaki keur dirangsang séksual. Kumisan ti Cialis, ubar lianna di kelas ieu téh (Sildenafil) jeung Levitra (Vardenafil).


Kumaha carana sangkan bubuk atah Cialis dianggo?

bubuk atah Cialis henteu ngabalukarkeun lalaki hiji bisa aroused séksual. bubuk atah Cialis ngan bakal efektif upama manusa anu mental aroused séksual. Ngartos kumaha bubuk atah Cialis gawéna anjeun kedah neuleuman mékanika kumaha lalaki hiji meunang hiji cacakan. Lamun lalaki anu geus dirangsang séksual, sistim saraf dina jaringan erectile sirit Anjeun Kaluaran nitrat oksida (NO). The oksida nitrat ngarangsang énzim nu ngahasilkeun 'utusan' disebutna siklik guanosin monophosphate (cGMP). The cGMP relaxes sél otot lemes.

Sabaraha lami teu dinya nyandak pikeun Cialis 20mg digawekeun?

Hiji hasil tina ieu yén arteri dina sirit dilate na getih bisa ngalir kana sirit leuwih gampang. hasilna sejen nyaeta yén jaringan erectile sorangan ngeusi jeung getih. Duanana prosés ieu hasil dina cacakan. Cialis jalan ku ngajaga tingkat cGMP dina sél otot lemes. Lamun teu mental aroused séksual, uteuk anjeun moal merangsang sékrési sagala oksida nitrat jeung anjeun moal ngahasilkeun ngaronjat tingkatan cGMP.


Kumaha gancang teu eta dianggo?

Rata-rata, Cialis janten éféktif dina jam nu sanajan sababaraha lalaki geus ngalaporkeun yén Cialis jalan pangalusna sanggeus sababaraha jam. Cialis bisa tetep mujarab pikeun nepi ka 36 jam. Ieu henteu hartosna yén cacakan bakal lepas nu lila - ngan saukur nu bakal miboga kamampuh attain hiji cacakan ningkat keur nu periode waktu. Teu kawas Viagra, hidangan anu moal reureuh efektivitas Cialis.


Naon perlakuan peluh séjén anu aya?

The obat sejen, jeung Levitra dianggo dina cara nu sarupa. Cialis ngabogaan leuwih lila satengah hirup ti Levitra na Viagra sahingga pangaruh na lasts leuwih lila. Ieu henteu hartosna lalaki bakal geus berkepanjangan erections tapi panjang waktos sadia pikeun erections salajengna ngaronjat tanpa kedah nyandak dosis salajengna. Ogé harti kumaha ogé yén efek samping mun hadir bakal lepas deui. Cialis, kawas Levitra, bisa dicokot tina dahareun sedengkeun Viagra kudu dilaksanakeun dina hiji burih kosong.

1 likes
4185 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

1 Tanggapan Comment

  • Asan06 / 19 / 2018 di 8: 59 am

    Aya disfungsi erectile primér sarta sekundér. Primér (bawaan) dicirikeun ku kanyataan yén manusa geus pernah geus bisa nedunan sanggama. Ieu pisan jarang. Sekundér erectile disfungsi-pilihan paling umum, nalika keur waktu keur di kahirupan seksual hiji lalaki sagalana éta rupa, tur ngan lajeng aya masalah sareng cacakan. Anjeun tiasa ngajawab masalah gancang: http://www.aasraw.com/contact/