AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Nandrolone Deca bubuk-pamungkas Guide Cara Nyieun Nandrolone Decanoate (Durabolin) [2019]

Naon Nandrolone Decanoate(Deca)

Kiwari, loba bodybuilders resep mun stéroid homebrew dina nawar nambahan massa otot maranéhanana. Nandrolone Decanoate, Katelah Deca, dijual kalayan ngaran mérek Deca-Durabolin, nyaéta salah sahiji stéroid kuat yen masihan hasil hebat lamun homebrewed katuhu. Mun anjeun anyar di industri, Anjeun bisa jadi wondering naon Deca Durabolin téh jeung kumaha eta bisa ngalakukeun pikeun anjeun. Di dieu sababaraha Nandrolone Decanoate (Deca) fitur nu disetél deui sajaba ti batur.

Nandrolone Decanoate (Deca) Nyaéta stéroid lakonan slow, sarta ieu ngajadikeun eta beuki populér. Naon kapentingan maké stéroid laun? The panjang satengah-hirup, anu panjang eta bakal butuh keur stéroid nu ninggalkeun awak. Ogé, ieu ngandung harti yén Nandrolone Decanoate dosage teu kudu jadi sering. Anjeun ngan kudu meunang suntikan sanggeus tilu minggu, kawas batur nu bisa Anjeun kudu meunang di mingguan jab.

Nandrolone Decanoate (Deca) (360-70-3) Anu ogé dicirikeun ku sababaraha efek samping, sahingga hiji Darling pamadegan yén cinta nyokot perawatan hade kaséhatan maranéhanana. Efek samping kirang parna téh sabab jarang ngarobah kana éstrogén.

balukar Nandrolone Decanoate di bodybuilding

recovery -Improve

kaséhatan gabungan -Improve

kakuatan -Increase

-Increase massa otot lean

kinerja -Improve

ningkatkeun recovery

Kantos dihadiran gim teu bisa migawe naon aktivitas fisik alatan kacapean saprak gawé panungtungan anjeun kaluar? Sanggeus pamakéan Nandrolone Decanoate, anjeun bakal aya bewara nu bisa cageur ti latihan kaliwat tur bisa nedunan sanajan hadé waktos salajengna.

Ngaronjatkeun kaséhatan gabungan

Taya deui nyeri gabungan kalawan ngagunakeun Nandrolone Decanoate saprak eta ensures anu sipatna salawasna dina kaséhatan alus.

ningkatkeun kakuatan

Tanpa kakuatan cukup, gol bodybuilding Anjeun bisa ngahurungkeun kaluar janten sia sia. Di sisi séjén, lamun anjeun ngagaduhan kakuatan, Anjeun bisa ngangkat beurat badag ku kituna gaining langkung otot. bubuk Nandrolone Decanoate ngaronjatkeun kakuatan anjeun, sahingga anjeun pencét nu beurat di kakuatan puncak.

Nambahan massa otot lean

Nandrolone Decanoate boga kamampuhan wangunan otot anu luar biasa, sarta hal alus téh nya éta ngan nambihan dina otot lean massa.

jang ningkatkeun kinarya

Anjeun kudu nyieun workouts Anjeun beredar? Mangpaat Nandrolone Decanoate baris mantuan dina nyieun sesi gym anjeun leuwih produktif, sahingga anjeun ngahontal physique nu geus craving keur dina waktu shortest.

Nandrolone Deca bubuk-pamungkas Guide Cara Nyieun Nandrolone Decanoate (Durabolin) [2019]

Kumaha Jieun Nandrolone Decanoate (Deca)

Lengkah 1: beuratna powder Decanoate Nandrolone kana beaker a.

Lengkah 2: Nambah BA jeung BB.

Lengkah 3: The pangleyur mimiti ngaleyurkeun di bubuk nu. Aduk campuran gently mun nyepetkeun prosés.

Lengkah 4: Tambahkeun minyak wijen kana solusi jeung aduk eta tuntas.

Lengkah 5: Draw up solusi warmed kana jarum suntik anu bakal dipaké pikeun nyaring na ngagantelkeun jarum hiji kana filter jarum suntik.

Lengkah 6: Cap wadahna

Kimia maneh kudu nyiapkeun deui

Nandrolone Decanoate Resep keur Deca 50ml unggal di 200mg / ml

10grams bubuk Nandrolone Decanoate

32.50ml minyak wijen (Hindarkeun minyak kandel jeung jelema nu bisa jadi alérgi ka).

2.5 Benzyl alkohol 5% (Kungsi ngaleuwihan 5% BA pikeun sagala conversions nu migawe)

7.50ml Benzyl bénzoat 15%

parabot diperlukeun

  • kompor
  • skala
  • Pra-sterilized vials
  • jarum steril
  • .22 saringan micron jarum suntik
  • jarum suntik steril
  • Sendok kana aduk
  • beaker

Step by tungtunan hambalan dina cara brew Nandrolone Decanoate

Lengkah 1: Beuratna powder Nandrolone Decanoate kana beaker a.

Anu dipigawé ku cara nyokot sapotong kertas, nempatkeun eta dina skala jeung mencét tare supados beurat kertas teu meunang kaasup nalika ngukur bubuk Anjeun. Tambahkeun bit bubuk anjeun ku bit sangkan nu teu boga tetep scooping sanggeus exceeding beurat bubuk idéal Anjeun. Pikeun mastikeun yén anjeun akurat, meunang skala nu geus cukup akurat pikeun gram dina. Sakali anjeun meunang sapuluh gram, anjeun ayeuna nu sae pikeun buka.

Lengkah 2: Nambah BA jeung BB.

Lengkah 3: The pangleyur mimiti ngaleyurkeun di bubuk nu. Aduk campuran gently mun nyepetkeun prosés.

Anjeun bisa milih pikeun haneut solusi maké cai mandi nyieun eta malah leuwih gancang. Kumaha anjeun ngalakukeun eta? Candak pot ku sababaraha cai jeung tempat eta dina kompor pikeun ka panas. Meunangkeun hal nu beaker ngandung leyuran sarta nempatkeun eta sababaraha sénti kana caina. Anjeun oge bisa make cai haneut tina ketel a. Ulah cai panas teuing sabab bakal ngakibatkeun oksidasi kituna interfering kalayan prosés.

Lengkah 4: Tambahkeun minyak wijen kana solusi jeung aduk eta tuntas.

Minyak wijen kudu boga suhu anu sarua sakumaha anu leyuran pikeun ngidinan solusi pikeun ngalir neuleu. Pariksa keur naon swirls hormon nu mungkin geus dibentuk jeung mastikeun yén teu aya wae méméh pindah ka prosés filtration.

Lengkah 5: Tarik nepi solusi warmed kana jarum suntik anu bakal dipaké pikeun nyaring na ngagantelkeun jarum hiji kana filter jarum suntik.

Paké sababaraha tekanan dina jarum suntik anu ngawenangkeun solusi pikeun ngalir tur ngaganti filter sareng nu anyar mun anjeun aya bewara yen proses nu geus meunang slow.

Lengkah 6: Cap wadahna

Sakali anjeun dipigawé kalawan prosés filtration, leyuran ayeuna siap dipaké. Cap wadahna ulah kontaminasi.

kacindekan

Lamun datang ka nyokot stéroid, aya dua jenis jalma; maranéhanana anu meuli Nandrolone Decanoate pikeun diobral jeung jelema nu resep home brewing tina atah Nandrolone Decanoate. Dina ngagunakeun duanana, aya ngan hiji tujuan; mun nyieun awak hadé-pilari.

Bisi anjeun resep home brewing stéroid anu diri, mangka anjeun kedah sahenteuna coba ngalakukeun hal eta jalan katuhu. Ku handap resep Nandrolone Decanoate dibikeun on kumaha carana sangkan Deca, Anjeun bakal paling dipikaresep meunang hasilna sampurna. Exceeding atawa ngagunakeun jumlah kirang boh dina pangleyur atawa bubuk Nandrolone Decanoate bisa mangaruhan kualitas stéroid Anjeun.

Dina bebeneran, jeung aparatur katuhu jeung bahan, Anjeun tiasa comfortably homebrew Nandrolone Decanoate tur sadar poténsi bodybuilding Anjeun.

Rujukan

  1. Nandrolone Decanoate, GJ Blokdijk, CreateSpace Pranata mangsa Publishing Platform, 2018, kaca 1-170
  2. Stéroid anabolik jeung ed Athlete- 2d, William N. Mekarwangi. MD, kaca 39
  3. Narkoba, atlit, sarta Performance fisik, diédit ku John A. Thomas, kaca 27-30
1 likes
9670 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.