bubuk Primobolan (Methenolone asétat) salah sahiji stéroid anabolik safest pikeun bikang
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

 

The Balukar bubuk Primobolan:

 

Primobolan bubuk anu dipaké pikeun ngubaran otot wasting kasakit dina sababaraha kasus; kumaha oge, umumna ngan dina kasus hampang atawa dimana hiji dorongan imun geus ngabantuan a. stéroid ieu teu bade pak on massa kawas Anadrol or Deca Durabolin jeung paling lalaki moal boga loba pamakéan pikeun eta dina siklus bulking kaluar-usum. Bisa kitu, sangkan iwal pikeun bikang. Awéwé anu jauh leuwih sénsitip ka stéroid anabolik sarta saeutik ti hiji stéroid anabolik hampang bisa balik cara panjang. Sagampil penting, pang awéwé teu pilari mangtaun 30lbs tina beurat sapeuting. Leutik, nambahan sedeng di beurat bisa mindeng jadi transforming sorangan. Ngajaga alam hampang dina pikiran, paling lalaki anu make stéroid ieu mangrupa siklus kaluar-musim leres bakal kuciwa.

 


 

Dimana Primobolan sabenerna bakal caang téh salaku motong stéroid. Supados gajih awakna leungitKami kudu ngaduruk langkung kalori ti urang meakeun. Bari kacida perlu, ieu ogé nyimpen massa otot lean kami di resiko gede. Kanyataanna, malah lamun rencanana sampurna diet leungitna gajih bakal ngahasilkeun sababaraha leungitna jaringan otot lean iwal hiji protectant anabolik diterapkeun. Malah jeung panyalindungan sapertos rugi wkwk saeutik bisa lumangsung, nu kedah ngabejaan ka maneh kumaha pentingna agén anabolik tiasa. Konci pikeun dieting suksés teu saukur kaleungitan beurat, tapi kaleungitan gajih bari mayungan massa otot anjeun; lamun tungtung ieu teu keur patepung, diet Anjeun teu geus suksés. Ku diet well-rencanana, Primobolan bakal nulungan urang ngahontal éta tujuan ieu. Éta ogé geus ditémbongkeun ka gaduh sababaraha épék udar cukup nice. Jalma anu make Primo sering muncul harder tur leuwih tangtu. Sanajan kitu, paling bakal manggihan versi depot janten leuwih efisien dina fase motong, sarta ieu ngawengku awéwé.

Primobolan ogé ogé ngaapresiasi di kalangan athletic. A dorongan sedeng di kakuatan pisan mungkin kalawan stéroid ieu. Kakuatan bisa ningali ka kakuatan sarta speed, duanana elemen konci pikeun athleticism suksés. Sanajan kitu, tempat stéroid ieu bakal sabenerna jadi mangpaat aya dina kampanye recovery. ketahanan muscular ogé bakal ditingkatkeun na bari Tret sapertos moal jadi jadi kuat ku sabab loba stéroid, sagala nabrak leuwih hade tinimbang henteu nabrak pisan. Salajengna, sakumaha téh mangrupa stéroid hampang, atlet bakal teu boga salempang kalayan buildups masif dina ukuranana. Dina sababaraha kasus, loba ukuranana ditambahkeun tiasa detrimental ka kinerja gumantung olahraga atawa posisi. Dina kasus séjén, éta bisa mawa loba perhatian nu teu dihoyongkeun mun individu kalawan panon prying,

 

Primo (Methenolone asétat) salah sahiji stéroid anabolik safest pikeun bikang

 


 

Kamana meuli asli Primobolan bubuk (bubuk Methenolone asétat online?

 

Anjeun tiasa mendakan seueur bubuk bubuk Primobolan (Methenolone Acetate bubuk sumber online, tapi sesah mésér bubuk Asli Primobolan (bubuk Methenolone Acetate. Aya seueur sumber anu ngajual produk palsu di pasar. Janten nalika anjeun mésér bahan baku Primobolan (Methenolone Acetate) online , anjeun kedah milih hiji sumber realiable.

 


 

Dosis bubuk Primobolan:

 

Dina setting terapi, baku jalu dosis Primobolan bakal tumiba dina 100-150mg per rentang poé. dosis tingkat kinerja ogé bakal tumiba dina rentang anu sarua. Sanajan kitu, loba lalaki geus dilaporkeun hasil santun jeung sakumaha saeutik sakumaha 50-75mg per poé. dosis luhur bisa ditolerir cukup ogé, tapi paling bakal tetep dina Bulan didaptarkeun. Paling lalaki bakal manggihan rentang dosing ieu sampurna lamun eta geus gandeng jeung stéroid anabolik lianna. tumpukan umum bisa ngawengku Trenbolone, Masteron, Anavar atanapi Winstrol. Paduli dosis, hiji 8 minggu ngaji tina Primo téh baku. Ieu henteu hartosna sakabéh siklus nyaéta panjang merta 8 minggu tapi ieu téh bagian Primo baku siklusna.

Sanajan eta geus suksés di rencana perlakuan bikang, Schering teu ngarilis pituduh dosing baku pikeun bikang. Di kalangan kinerja, standar bikang bubuk Primobolan rentang dosing bakal di 25-50mg per poé. Paling awéwé kudu bisa sabar dosis saperti anu cukup oge. Sanajan kitu, paling awéwé bakal manggihan hiji rencana hadé bakal dosis handap Primo sapanjang ku stéroid kawas Anavar. Mun Anavar atanapi stéroid anabolik sejen geus ditambahkeun anjeun bakal rék jaga dosis Primo low atawa anjeun bakal ningkatkeun probability virilization. Paduli stacking, hiji siklus Primobolan mimitina kudu ngamimitian jeung 25mg per poé na teu luhur. Total pamakéan teu kudu manjangkeun saluareun minggu 6. Paling bakal manggihan increments minggu 4-6 janten sampurna.

 


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


0 likes
5261 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.