Primobolan téh paling loba dipaké stéroid anabolik di motong siklus stéroid
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

 

navigasi blog aasraw

 

1. Naon Primobolan? 2.The Balukar tina Primobolan
 Siklus 3.Primobolan na Paké  4.Primobolan dosages na Administrasi
5.Primo pikeun Bulking atawa motong 6.Stacking Primoblan
7.Primobolan Pikeun Awewe 8.Primobolan Balukar Sisi
9. Dimana mésér bubuk atah Asli Primobolan online?


(Methenolone Acetate) Video bubuk atah Primobolan

 


 

|. bubuk atah (Methenolone asétat) Primobolan Karakter dasar:

ngaran: Methenolone asétat / Primobolan
CAS: 434-05-9
Formula Molekul: C22H32O3
Beurat molekul: 344.48800
Ngalembereh Point: 174-175.5 ° C
Temp neundeun:  RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu

 


1. Naon Primobolan?aasraw

 

Primobolan nyaéta nami dagang pikeun stéroid anabolik Methenolone (ogé ditulis salaku Metenolone). Éta sayogi dina format dumasar minyak suntik, ogé mangrupikeun bentuk lisan. Suntik Primobolan katelah Methenolone Enanthate, Sarta format lisan katelah Methenolone asétat. Ieu mangrupakeun stéroid anabolik kacida alusna-dipikawanoh tur populér alatan alam pisan hampang salaku duanana mangrupa anabolik jeung hiji sanyawa androgenic.

 

Primobolan mangrupa anabolik stéroid lisan nu mangrupakeun saeutik unik dibandingkeun loba stéroid anabolik lisan. Sateuacan urang balik wae salajengna, éta penting urang ngabedakeun bédana antara Primobolan na Primobolan depot. Primobolan depot pérsi injectable tina hormon anu napel na badag / éster Enanthate panjang. Primobolan ieu comprised tina hormon steroidal aktif sarua di Methenolone; kumaha oge, eta geus napel na / pondok asétat éster leutik sarta dirarancang pikeun administrasi lisan.

 

Primobolan dianggap salah sahiji stéroid anabolik safest on pasar jeung eta mawa hiji rating kaamanan unggulan deui ngaku ieu. Kanyataanna, stéroid ieu geus dipaké hasil pikeun ngubaran barudak underweight na Orok prématur tanpa karuksakan. Hal ieu ogé prescribed pikeun osteoporosis na sarcopenia. Sanajan kitu, maksud utama Primobolan geus nyampurkeun otot wasting kasakit sarta paparan berkepanjangan nepi hormon corticoid. Éta ogé kabuktian jadi pisan éféktif dina nyampurkeun kurang gizi.

 

Maén peran penting dina rencana perlakuan terapi, Primobolan mangrupakeun pisan populér stéroid anabolik diantara kinerja enhancing atlit. Sanajan kitu, versi depot injectable téh jauh leuwih populer sakumaha versi lisan pek a punch teuing lemah. Pikeun bodybuilders, injectable Methenolone asétat teh formulir pikaresep tapi kualitas Vérsi injectable asétat hésé pisan pikeun manggihan. Salajengna, hormon Methenolone sorangan, bari dugi di wangun lisan nyaéta salah sahiji stéroid anabolik leuwih ilahar counterfeited kaluar dinya. Éta ogé cukup mahal di loba pasar jero taneuh. hormon ieu well-dipikawanoh for kabawa salah sahiji karesep Arnold Schwarzenegger urang. Sabaraha kabeneran aya dina éta wungkul anjeunna bisa disebutkeun, tapi carita cukup keur loba nyieun asumsi taliti ngeunaan parasaan-Na dina hormon jeung kumaha anjeunna dipake eta. Nu kami nyaho. Hayu urang ogé geus cukup tetep paménta pikeun stéroid ieu cukup luhur, kitu ogé bala pasaran kalawan counterfeits.

 

Hiji catetan penting dina paménta; paménta pikeun stéroid ieu ogé tinggi alatan alam ramah na pisan bikang. Ieu salah sahiji ti saeutik stéroid anabolik awéwé bisa migunakeun kalayan laju tinggi sukses. Stéroid kawas Primobolan na Anavar mawa ratings virilization pisan low nyieun eta sampurna pikeun pamakéan bikang.

 

Primobolan téh paling loba dipaké stéroid anabolik di motong siklus stéroid

 


2.The Balukar tina Primobolanaasraw

 

Primobolan ieu dipaké pikeun ngubaran otot wasting kasakit dina sababaraha kasus; kumaha oge, umumna ngan dina kasus hampang atawa dimana hiji dorongan imun geus ngabantuan a. stéroid ieu teu bade pak on massa kawas Anadrol or Deca Durabolin jeung paling lalaki moal boga loba pamakéan pikeun eta dina siklus bulking kaluar-usum. Bisa kitu, sangkan iwal pikeun bikang. Awéwé anu jauh leuwih sénsitip ka stéroid anabolik sarta saeutik ti hiji stéroid anabolik hampang bisa balik cara panjang. Sagampil penting, pang awéwé teu pilari mangtaun 30lbs tina beurat sapeuting. Leutik, nambahan sedeng di beurat bisa mindeng jadi transforming sorangan. Ngajaga alam hampang dina pikiran, paling lalaki anu make stéroid ieu mangrupa siklus kaluar-musim leres bakal kuciwa.

 

Dimana Primobolan sabenerna bakal caang téh salaku motong stéroid. Supados gajih awakna leungitKami kudu ngaduruk langkung kalori ti urang meakeun. Bari kacida perlu, ieu ogé nyimpen massa otot lean kami di resiko gede. Kanyataanna, malah lamun rencanana sampurna diet leungitna gajih bakal ngahasilkeun sababaraha leungitna jaringan otot lean iwal hiji protectant anabolik diterapkeun. Malah jeung panyalindungan sapertos rugi wkwk saeutik bisa lumangsung, nu kedah ngabejaan ka maneh kumaha pentingna agén anabolik tiasa. Konci pikeun dieting suksés teu saukur kaleungitan beurat, tapi kaleungitan gajih bari mayungan massa otot anjeun; lamun tungtung ieu teu keur patepung, diet Anjeun teu geus suksés. Ku diet well-rencanana, Primobolan bakal nulungan urang ngahontal éta tujuan ieu. Éta ogé geus ditémbongkeun ka gaduh sababaraha épék udar cukup nice. Jalma anu make Primo sering muncul harder tur leuwih tangtu. Sanajan kitu, paling bakal manggihan versi depot janten leuwih efisien dina fase motong, sarta ieu ngawengku awéwé.

 

Primobolan ogé ogé ngaapresiasi di kalangan athletic. A dorongan sedeng di kakuatan pisan mungkin kalawan stéroid ieu. Kakuatan bisa ningali ka kakuatan sarta speed, duanana elemen konci pikeun athleticism suksés. Sanajan kitu, tempat stéroid ieu bakal sabenerna jadi mangpaat aya dina kampanye recovery. ketahanan muscular ogé bakal ditingkatkeun na bari Tret sapertos moal jadi jadi kuat ku sabab loba stéroid, sagala nabrak leuwih hade tinimbang henteu nabrak pisan. Salajengna, sakumaha téh mangrupa stéroid hampang, atlet bakal teu boga salempang kalayan buildups masif dina ukuranana. Dina sababaraha kasus, loba ukuranana ditambahkeun tiasa detrimental ka kinerja gumantung olahraga atawa posisi. Dina kasus séjén, éta bisa mawa loba perhatian nu teu dihoyongkeun mun individu kalawan panon prying.

 

Dina mangsa fase bulking Proviron henteu bade janten stéroid foundational, jeung paling lalaki eta moal boga tempat dina siklus kaluar-usum. Aya éntitas sarta kami bakal balik leuwih pamadegan di dieu. Nambahkeun di Proviron jigana bisa ngabantu dina narabas individu hiji titik tancep salila siklus Na. Di sawatara titik sarta waktu dina sakabéh siklus kamajuan mimiti wane, sarta dina sababaraha kasus datangna ka halt lengkep. Ku cara Proviron ngaronjatkeun kaayaan bébas total tina stéroid lianna dipake dina tumpukan, éta jigana bisa ngabantu dina narabas individu titik tancep ieu. Salila kaluar-musim, ieu téh tempat paling bakal ngagunakeun jumlah pangbadagna téstostéron. Loba bakal make jumlahna ageung salila siklus motong teuing, bodybuilders utamana kalapa tapi rencana téstostéron handap téh leuwih umum salila fase motong. Sanajan kitu, moal aya jalma keur loba alesan anu milih ngajalankeun siklus kaluar-musim kalayan dosis téstostéron kawates. Dina rencana misalna, kaasup Proviron bisa masihan eta slight diperlukeun dorongan androgén. Bari eta bisa jadi teu salawasna jadi perlu eta bisa ngabuktikeun aya mangpaatna.

 

Tanpa sual wayah pangalusna pikeun ngagunakeun Proviron bakal salila fase motong. stéroid Ieu mibanda kamampuhan pikeun nyadiakeun saeutik pangaruh hardening sarupa Masteron, tapi beuki importantly efek hardening of stéroid sejenna bakal ditingkatkeun. Lajeng anggap we ngariung na kuat ka reséptor androgén nu dina kanyataanana moal ngaktipkeun individual pikeun ngaduruk gajih awakna dina laju jauh leuwih efisien. Ti dieu urang kudu mikirkeun efek anti éstrogén of Proviron. Ieu bakal mastikeun individu URANG SUNDA rawan ingetan cai jeung salaku dibahas, gumantung kana total siklus, éta bisa negate perlu pikeun anti éstrogén tradisional. Teras we nuju sakali deui ditinggalkeun jeung enhancement of sirkulasi téstostéron gratis. Ieu tiasa janten manfaat tremendous lamun tingkat téstostéron téh mindeng leuwih handap nalika fase ieu pamakéan stéroid anabolik. Kanyataanna, ku siklus téstostéron low dosed nu ngawengku stéroid anabolik sejen, urang tiasa confidently Ngucapkeun total hasilna bakal leuwih gede pikeun individu anu ngawengku Proviron dibandingkeun hiji anu henteu. Tungtungna, manfaat base primér teh androgenicity ngaronjat tina stéroid lianna dipake dina raraga ngamajukeun hiji physique loba harder jeung jauh leuwih tangtu. Ieu kudu dicatet bari Proviron paling pasti bisa nyadiakeun Tret ieu aranjeunna moal bisa noticeable iwal anjeun lean.

 


Siklus 3.Primobolan na Pakéaasraw

 

siklus Primobolan nu ilahar dina bentuk leungitna gajih jeung / atawa motong siklus. Ieu ampir pernah dipaké salaku bulking atawa agén nimbulkeun gaining, sarta lolobana pamakéan nyaeta dina bentuk ubar pre-kontes di minggu ahir ngarah nepi ka acara kompetisi atawa poto némbak. Hal ieu umumna cycled kalawan sanyawaan lianna nu nahan qualities sarupa, sipat, sarta satengah nyawa. Loba bodybuilders mindeng tumpukan Primobolan kalawan Téstostéron Propionate (atawa Téstostéron Enanthate) jeung make eta keur 8 minggu mimiti siklus di urutan pikeun mantuan dina ingetan massa otot salila période asupan caloric low.

 

bodybuilders sejenna bakal nedunan siklus Primobolan lisan tumpuk jeung sanyawaan kayaning téstostéron Propionate jeung Trenbolone asétat, Sabab sakabéh sanyawa aub digawé synergistically hususna dimana satengah cicing anu prihatin. Sababaraha bisa milih ngagunakeun Primobolan (boh lisan atawa injectable) kalawan sababaraha bentuk Téstostéron na Winstrol (Stanozolol), Ilaharna dina formulir injectable lamun éta jeung Primobolan lisan. Kadé poho teu garapan dua sanyawa lisan béda dina siklus sarua.

 

Lisan Primobolan (Methenolone asétat) kedah ilaharna jadi ngajalankeun keur euweuh ti minggu 8, jeung formulir injectable (Methenolone Enanthate) bisa ngajalankeun di tebih siklus of 10 - minggu 12 (atawa panjang, gumantung kana tujuan individu sarta kahayang).

 

Teu slimming kopi ngandung Sibutramine Bubuk

 


4.Primobolan dosages na Administrasiaasraw

 

dosage Primobolan tur administrasi gumantung beurat kana nu formulir anu dipake: lisan atawa injectable. resép médis dosages Primobolan outline 200mg salaku dosage heula, dituturkeun ku 100mg unggal minggu pikeun durasi lengkep terapi. Kaayaan médis keur ngarawat bakal nangtukeun naon nu sabenerna pinuh Primobolan dosage téh. rentang tiasa mana ti 100mg unggal salah sahiji atawa dua minggu ka 200mg unggal dua tilu minggu. tungtunan médis pikeun dosages Primobolan lisan nelepon pikeun 100 - 150mg per poé salila euweuh ti 6 - 8 minggu pamakéan konsisten.

 

Dimana bodybuilding, athletics, sarta kinerja enhancement museur, pemula dosages Primobolan keur format injectable ilaharna mimitian jam ngeunaan 400mg per minggu. Panengah Primobolan dosages anu biasana dina lingkup 400 - 700mg per minggu, nu kedah cukup nyukupan, sarta pamaké canggih bisa Modal saluhur 800 - 1,000mg per minggu. Bikangna dosages Primobolan segi kaamanan sarta virilization minimal anu biasana dina lingkup 50 - 100mg per minggu. Injectable Primo condong dipaké jauh kurang remen ku bikang ti éta variasi lisan, nu bentuk pikaresep.

 

Lisan dosages Primobolan dimimitian dina lingkup 50 - 100mg per poé salila beginners, 100 - 150mg per poé salila antara, sarta 150 - 200mg pikeun pamaké maju. Bikangna dosages Primobolan lisan biasana dianjurkeun janten dina lingkup 50 - 70mg per dinten, sarta kedah nampilkeun sakedik résiko tina virilization.

 

Lisan Primo kudu dikaluarkeun sakali per poé kalayan euweuh sarat jeung dibeulah nepi dosages sapopoe, sakumaha paruhna kira 2 - 3 poé. Injectable Primobolan némbongkeun satengah-umur 7 - 10 poé alatan éster Enanthate, sarta kudu dikaluarkeun dua kali per minggu, kalayan masing-masing suntik dipisah merata eta, dina raraga miara tingkat plasma getih stabil sarta ajeg.

 


5.Primo pikeun Bulking atawa motongaasraw

 

Primobolan mangrupikeun salah sahiji sababaraha stéroid anu idéal pikeun bohongan sareng motong. Kaleresan upami dicarioskeun, leres henteu aya hal-hal sapertos "bulking stéroid"Atawa"motong stéroid”Ngan aya sababaraha anu ngahasilkeun langkung seueur ingetan cai tibatan anu sanés. Éta tiasa dianggo pikeun kauntungan anjeun upami anjeun milari beurat (bahkan beurat cai) supados awak anjeun adaptasi sareng langkung seueur. Sareng perasaan busting kaluar tina baju baju anjeun tiasa pikaresepeun ogé. Tapi saluareun ingetan cai, bulking sareng motong langkung seueur masalah diét. Primo moal ngahasilkeun paningkatan beurat awak gancang ku nyalira, tapi upami kalori naék éta mangrupikeun ubar anu saé pikeun bulking tanpa kembung. (Naon anu disebat ku sababaraha jalma "seueur") Tangtosna, dina deficit kalori, Primo masih bakal nyiptakeun kamekaran otot, ngajantenkeun paporit pikeun binaragawan kalapa dina sababaraha minggu kamari sateuacan kontes.

 


6.Stacking Primoblanaasraw

 

Sakumaha hébatna Primo, kaseueuran jalma ngarasa aranjeunna kedah naék ku nambihan anu langkung kuat sareng dina hal éta, Primo gampang pisan ditumpukkeun sabab aya naon waé. Teu aya kontétrasi sareng stéroid anu sanés sareng naon waé anu anjeun anggo, Primobolan ngan saukur bakal nambihan pangaruh anabolik anu langkung ageung. Pilihan tumpukan anu paling logis sareng Primo nyaéta téstostéron. Tés ogé sareng sadayana ogé sareng kombinasi mangrupikeun anu unggul. Henteu janten khusus androgén (sanaos, sapertos sadayana stéroid, éta dumasar tina molekul téstostéron) Primobolan masih tiasa nyababkeun sababaraha suprési sabab kualitas androgénna ngan cekap pikeun diteken tapi henteu cukup luhur pikeun nambihan langkung seueur tina awak anu bakal ngahasilkeun na. milikna. Ieu salah sahiji kritik ka Primo. Pikeun kamekaran maksimum, diperyogikeun sababaraha éléstasi androgén. Panekanan anu ngainduksi sareng henteuna ngagantian androgén tiasa nyababkeun leungitna sakedik libido. Nambihan téstostéron sakedik ngabenerkeun yén poténsi pitfall ditambah ningkatkeun poténsi ngawangun otot anu langkung ageung. Babarengan dua stéroid nyayogikeun sadayana anu anjeun pikahoyong sareng peryogi tina hiji siklus. Tumpukan sababaraha sanyawa suntik biasana henteu perlu.

 

Upami anjeun milari "kick start" pikeun anjeun siklus Primo ogé tumpukan khususna ogé kalayan oral akting gancang. Nalika ngagunakeun Primoboaln sareng Dianabol anjeun bakal kéngingkeun dampak awal D-bol sareng otot padet anu mantep pikeun Primo. Mangrupikeun anu pangsaéna tina dua dunya. Tapi nalika nganggo lisan, SELALU nganggo suplemén panyalindungan ati anu pas. (N2GUARD, Protein Factory POST- CYCLE sareng LIV 52 mangrupikeun anu paling saé sareng paling populér. Langkung saé - anggo sadayana). Gosip nyatakeun yén Arnold nyandak tembakan 100mg Primobolin sapoé sareng tab dianabol 25mg sapoé. Éta dianggap salaku nyorong amplop deui dina "dinten" sanaos ku standar dinten ayeuna lumayan hampang. Éta ogé tumpukan anu saé. Dua-duana silih pujian sareng anjeun tiasa kéngingkeun dua ukuran sareng volume getih sasarengan sareng ingetan nitrogén anu unggul sareng kasalametan relatif.

 

Sibutramine di nyampurkeun obesityYou kedah terang langkung seueur ngeunaan sibutramine !!!

 


7.Primobolan Pikeun Aweweaasraw

 

Primo dianggap pilihan anu pangsaéna pikeun awéwé kusabab kualitas androgénna anu handap sareng kauntungan langsing akibatna. Awéwé condong hoyong nyingkahan seueur teuing sareng lemesna anu asalna tina ingetan cai. Ogé, kusabab éstrogén nyiptakeun tampilan anu "lemes", stéroid anu aromatize tiasa ngancurkeun éstétika anu aranjeunna nyobian pikeun ngahontal. Salah sahiji ubar anu nyiptakeun karasa tanpa kembung atanapi penumpukan estrogen nyaéta Masteron, tapi Masteron mangrupikeun androgén murni. Ieu tiasa nyababkeun épék sampingan masculinizing seuseueurna awéwé anu kedah dihindari - karontokan rambut, pertumbuhan rambut awak, kulit anu langkung tangguh, hiji sora anu langkung jero sareng anu paling matak ngaganggu, ngagedéan klitoris. Kusabab Primo ampir murni anabolik, sisi ieu dijaga dugi ka minimum mutlak upami dosis dijaga wajar. Awéwé biasana ngaréspon saé pisan kana dosis 50-100mg per minggu, sanaos seueur anu milih vérsi lisan anu ngaraos langkung saé ngaduruk gajih, sanaos spekulasi murni sareng anékdotal. Henteu aya bukti anu nunjukkeun, tapi buktina empiris henteu tanpa sababaraha jasa.

 

Salaku tambahan, sababaraha awéwé milih kaasup anabolik sanés sapertos Winstrol atanapi Anavar, tapi ieu ngan kaleuleuwihan. Campur seueur teuing stéroid henteu aya manpaatna sareng tiasa ngarugikeun kumargi janten teu jelas mana anu tiasa dianggo saéna. Upami anjeun resep Primoblan, anggo Primobolan. Sareng utamina pikeun awéwé, biasana henteu kedah tambihan. Saran anu populér pikeun awéwé ogé bakal mimiti ékspérimén ku ngagunakeun Primobolan sorangan, sareng engkéna ngajantenkeun stéroid anu kadua upami diperlukeun.


8.Primobolan Balukar Sisiaasraw

 

Hal kahiji ngartos kalawan Primobolan téh nya éta hiji DHT-turunan, hartina eta mangrupakeun formulir dirobah tina DHT (Dihydrotestosterone). Salaku misalna, éta mawa kalawan eta loba sipat nu sarupa jeung ciri, di antarana henteu mampuh pikeun ngarobah (aromatize) kana éstrogén iraha wae dosis dipaké. Ieu pasti kudu kanyataan comforting mun paling individu anu bersangkutan ngeunaan efek samping Estrogenic, Kayaning bloating, gynecomastia, darah tinggi salaku hasil tina ingetan cai, jsb

 

Sanajan éta format lisan tina Primobolan nyaéta C-17 Alpha Alkylated (ogé katelah Methylation), nu mangrupakeun prosés nu nuju nyieun sanyawaan lisan nampilkeun gelar tina ngarugikeun ka ati, Primobolan geus pernah ditémbongkeun sagala épék hepatotoxic ukuran pikeun awak. Sanajan lisan Primo teu maksa wae éfék négatif ukuran dina ati, eta masih presents sababaraha jumlah leutik hepatotoxicity na ieu kudu tetep jadi dipikaharti, utamana lamun datang ka tebih siklus nambahan jeung / atawa dosages kacida luhurna. Kalawan nu keur ceuk, salah pupusna hiji sabar anemik anu prescribed Primobolan lisan geus numbu ka pamakéan na. Sakali deui, dosis tinggi jeung / atawa tebih siklus pisan panjang Primobolan lisan bisa jadi perhatian a.

 

Saloba Primobolan disebut-sebut ku atlit jeung binaragawan salaku "anabolik" stéroid anabolik, éta masih nunjukkeun suprési produksi téstostéron endogén sareng fungsi HPTA. Nyatana, studi parantos mastikeun yén sanajan dosis anu rendah pisan (30 - 45mg unggal dinten), mata pelajaran tés ngalaman 15 - 65% suprési produksi Téstostéron endogen alami [9]. Kusabab éta dosis dugi ka langkung handap tina naon anu diperyogikeun pikeun tujuan paningkatan kinerja, masih disarankeun pisan pikeun ngalakukeun PCT anu ditangtoskeun (Terapi Siklus Pasca) saatos henteuna Primobolan.

 


9.Where ka mésér bubuk atah Primobolan asli online?aasraw

 

Anjeun tiasa manggihan sumber bubuk loba Primobolan online, tapi mangrupa teuas mésér asli online atah Primobolan. Aya loba sumber ngajual produk palsu di pasar. jadi pas télépon dibeuli bahan baku Primobolan online, Anjeun kudu milih hiji sumber realiable.

 


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


4 likes
7668 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.