Bikangna Hormon bubuk runtuyan suppliers - bubuk AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Kami bikang Hormon bubuk suppliers, bubuk bikang Hormon pikeun dijual, Salaku urang jangji, sadaya bubuk bikang Hormon urang nu mibanda purity teu kurang ti 98%.


bubuk bikang Hormon

Hormon gaduh seueur épék penting dina kaséhatan awéwé. Hormon séks bikang, esterogen jeung progesteron, anu dipikawanoh pang alusna kusabab pangaruh maranéhanana dina kaséhatan reproduksi wanoja urang, ti kareseban nepi kakandungan ka ménopause sareng nu sanesna. Tapi awak anjeun ogé ngajadikeun jeung migunakeun rupa-rupa lianna hormon nu mangaruhan aspék séjén anjeun kaséhatan-ti tingkat anjeun tanaga, beurat, mood sareng leuwih. Loba parobahan dina mangsa taun ngarah nepi ka ménopause (perimenopause) anu dibawa asup ku cara ngarobah tingkat hormon dihasilkeun tina ovarium, utamana éstrogén.


Ti saprak éta parantos dipikirkeun yén kamekaran payudara ieu dina bayi nembé disababkeun ku bubuk hormon awéwé (oestrogens) dina awak indung anu ngaliwat plasenta nalika kakandungan sareng ngarangsang pangembangan payudara dina orok.

Hormon pangpentingna dijieun ku ovarium anu dipikawanoh salaku hormon séks bikang (stéroid kelamin) - jeung dua leuwih utama keur esterogen jeung progesteron. The ovarium ogé ngahasilkeun sababaraha hormon jalu, téstostéron.

Salila pubertas, éstrogén ngarangsang ngembangkeun payudara sarta ngabalukarkeun vagina, rahim (rahim) jeung tabung Fallopian (nu mawa endog ka rahim) tempo.

Éta ogé ngagaduhan peran dina spurt pertumbuhan sareng ngarobih sebaran gajih dina awak budak awéwé, biasana ngahasilkeun langkung disimpen dina sakuliling cangkéng, imbit sareng pingping. Téstostéron mantuan ngamajukeun pertumbuhan otot sareng tulang.

Éstrogén. Salaku primér "bikang" hormon, éstrogén promotes tumuwuhna sarta kaséhatan ti organ réproduktif bikang sarta ngajaga heunceut moisturized, elastis (stretchy), sarta ogé disadiakeun kalawan getih. tingkat éstrogén umumna nampik salila perimenopause, tapi maranehna ngalakukeun kitu dina fashion teratur. Kadang-kadang aya tiasa langkung éstrogén hadir dina mangsa perimenopause ti nu geus kaliwat.


Salian éstrogén, kadar hormon lianna dihasilkeun tina ovarium-progesteron (hormon bikang sejen) jeung téstostéron (hormon androgén jalu dihasilkeun di tingkat handap di awéwé) ogé -are ngarobah mangsa taun midlife anjeun, sakumaha dipedar dina tabel di handap ieu.

Intermittent nurun di progesteron mangaruhan perioda menstruasi leuwih ti aranjeunna mangaruhan fungsi seksual, tapi declines nu patali umur di téstostéron bisa dampen libido (drive kelamin) dina awéwé midlife, najan ieu masih jadi kontroversi. Kanyataan yén éstrogén declines leuwih ti téstostéron ngabalukarkeun sabagian percaya libido kudu nampik di ménopause. Turunna téstostéron dina awéwé téh solely umur nu patali, moal ménopause nu patali, sarta dimimitian taun saméméh perimenopause.


Estradiol bubuk (E2), ogé dieja oestradiol, mangrupa hormon stéroid esterogen jeung hormon séks utama awewe. Hal ieu aub dina pangaturan éta siklus reproduksi awéwé estrous sarta haid. Estradiol bubuk mangrupa jawab ngembangkeun ciri séksual sekundér bikang kayaning breasts, widening tina hips, sarta pola feminin sebaran gajih di awéwé tur penting dina ngembangkeun tur pamaliharaan tina jaringan réproduktif bikang kayaning kelenjar susu, rahim , sarta vagina salila pubertas, dewasa, sarta kakandungan. Ogé boga épék penting dina loba jaringan lianna kaasup tulang, gajih, kulit, haté, jeung uteuk.

AASraw utamana nyadiakeun powders atah bubuk estradiol, estradiol bubuk bénzoat, estradiol bubuk valerate, ethinyl estradiol bubuk, jrrd Sadaya sahijina anu dijamin keur purity, kualitas sarta stabil supple.


Némbongkeun 1-8 hasil 20

  • Nurun ku newness
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk