Kami Nootropics powders bubuk suppliers, Nootropics powders bubuk pikeun dijual, Salaku urang jangji, sakabéh Nootropics powders bubuk urang nu mibanda purity teu kurang ti 98%.

Nootropics bubuk, ogé dipikawanoh minangka ubar pinter jeung enhancers kognitif, anu narkoba, suplemén, sarta zat séjén nu ngaronjatkeun fungsi kognitif, fungsi utamana eksekutif, memori, kreativitas, atawa motivasi, dina individu séhat.

Pamakéan ubar kognisi-enhancing ku individu cageur dina henteuna hiji indikasi médis mangrupa salah sahiji jejer nu didebat diantara neuroscientists, psychiatrists, sarta ahli médis nu ngawengku sababaraha isu, kaasup etika jeung fairness pamakean maranéhanana, menggah leuwih ngarugikeun épék, sarta diversion obat resép keur kagunaan nonmedical, antara séjén. Mangkaning, nu jualan internasional ngeunaan suplemén kognisi-enhancing ngaleuwihan AS $ 1 milyar dina 2015 jeung paménta global pikeun sanyawa ieu masih ngembang pesat.

Nootropics powders bubuk - kadangkala disebut ubar pinter - mangrupakeun sanyawa nu ningkatkeun fungsi uteuk. Aranjeunna nuju jadi cara populér pikeun masihan pikiran anjeun hiji dorongan tambahan. Numutkeun salah sahiji laporan Telegraph, nepi ka 25% siswa di universitas ngarah UK geus nyokot nu resép modafinil ubar pinter, jeung California karyawan ngamimitian tech nyobian sagalana ti Adderall mun LSD nyorong brains maranéhna kana gear luhur.

Kuring geus aktip benefitting ti Nootropics powders bubuk saprak 1997, nalika kuring ieu berjuang kalawan kinerja kognitif na maréntahkeun ampir $ 1000 patut obat pinter ti Éropa (hijina tempat dimana anjeun bisa meunang éta wanoh). Abdi émut muka paket coklat ditandaan jeung wondering naha farmasi sarta zat alam bener bakal ningkatkeun uteuk abdi.

Maranehna, sarta kuring geus a kipas badag tina enhancers kognitif tangtu kantos saprak.

Abdi waspada batur, sanajan. The gangguan kalayan ngagunakeun istilah simbut kawas "Nootropics powders bubuk" nyaeta nu lump sagala jinis zat dina babarengan. Téhnisna, anjeun bisa ngajawab yén kafein jeung kokain téh duanana Nootropics powders bubuk, tapi maranéhna geus boro sarua. Kalawan jadi loba cara pikeun ningkatkeun pidangan fungsi otak anjeun, loba nu boga resiko signifikan, éta paling berharga ka kasampak di Nootropics powders bubuk dina dasar hal-demi-hal.

1) Modafinil nyaéta bubuk Nootropics nu pang populerna jeung dipikawanoh lega di sabudeureun. Jeung alesan alus: eta nyiptakeun kaayaan pangabisa kognitif heightened, dicirikeun ku konsentrasi, wakefulness, sarta fokus. Kusabab ieu, eta digunakeun ku astronot on Station Spasi Internasional, atlet-kelas dunya tur pilots jet bajoang AS sapuk.

2) Phenylpiracetam mangrupakeun versi dirobah tina Piracetam, sanyawa bubuk aslina Nootropics. Ditambah grup Phenyl, Phenylpiracetam nyaeta 10 kali leuwih kuat, sarta najong di leuwih gancang. Hal ieu ngamungkinkeun malah saeutik nyadiakeun hiji perkasa, sedeng-durasi dorongan pikeun kognisi sarta produktivitas.

3) Armodafinil ngaronjatkeun Mémori. Armodafinil mangrupa analog ka Modafinil. Ieu ngaronjatkeun memori episodic jangka panjang sarta promotes wakefulness di penderita sleepiness kaleuleuwihan ti apnea sare obstructive jeung karusuhan karya shift.

4) Piracetam ngaronjatkeun Mémori. Piracetam ningkat jangka panjang / dimeunangkeun memori jangka pondok dina 60 budak dyslexic.

Piracetam ditampilkeun a pamutahiran signifikan dina lisan jeung nonverbal memori jangka pondok tur perhatian dina pasien ngalaman bedah bypass.

perlakuan kronis (250 mg / kg) nyata ningkat memori bisa dipake jeung ngaronjat ingetan memori (+ citicoline) dina mencit kalawan amnesia ubar-ngainduksi.

5) Oxiracetam ngaronjatkeun Mémori. Dina Alzheimer atawa penderita pikun multi infarct, 800 mg oxiracetam memori ningkat dua kali sapopoé, kalayan henteu tanda kasabaran. Sanajan kitu, sababaraha tés kognitif éta statistik leuwih goreng ti dasar sanggeus telat tahap nurutan-up.

Dina awak manusa, oxiracetam nembongkeun pamutahiran gede di faktor memori dibandingkeun piracetam. Dina beurit na beurit, oxiracetam ningkat memori ogé piracetam. Sajaba ti éta, ogé ningkat pangabisa diajar.

6) Pramiracetam ngaronjatkeun Mémori. Pramiracetam ieu dipasarkan salaku perlakuan pikeun deficits memori sareng perhatian dina sepuh urang sareng degenerating kasakit uteuk jeung pikun vascular. Pramiracetam miboga éfék signifikan sacara statistik dina ngaronjatkeun mémori pasien kalayan kurangna oksigén dina uteuk.

7) Phenylpiracetam / Phenotropil ngaronjatkeun Mémori. Mékanisme of phenylpiracetam / phenotropil henteu jelas klinis tapi kedah sarupa ubar lianna di kulawarga racetam.

Mésér obat Smart powders atah, coba mun pastikeun ngalaporkeun nu HPLC sapanjang jeung KoA sarta dokumén lianna pikeun mastikeun aranjeunna nu genius na leuwih kualitas luhur.

Némbongkeun 1-8 hasil 17

  • asihan standar
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk