Sex Ningkatkeun Hormon bubuk runtuyan suppliers - bubuk AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Sex enhancing hormon inclueds produk alam jeung sanyawa kimia. Dina parusahaan urang, urang ngan saukur ngawanohkeun sababaraha bahan baku produk ilahar katempo di pasar.

Tingkat éstrogén awéwé, progesteron, sareng téstostéron sacara alami turun ku umur, utamina nalika sareng saatos ménopause. Pendakan cara ngajaga kelamin anjeun tetep luhur, bahkan kadar hormon anjeun turun. Sareng, pikeun sababaraha urang lalaki, babarengan sareng umur naék, drive séks turun. Sareng, khususna, sababaraha lalaki anu ngagaduhan masalah disfungsi erectile. Pikeun ngagunakeun ubar-ubaran pikeun nambihkeun séks anu leres, bantosan aranjeunna pikeun ngararasakeun kahirupan, atanapi kahirupan séks anu langkung saé.

disfungsi Erectile (peluh) nyaéta henteu mampuh pikeun meunang sarta tetep hiji teguh cacakan cukup keur sex.

Ngagaduhan gangguan degdegan ti jaman ka jaman teu kedah janten hariwang. Upami disfungsi erectile mangrupikeun masalah anu tetep, nanging, éta tiasa nyababkeun setrés, mangaruhan kayakinan diri anjeun sareng nyumbang kana masalah hubungan. Masalah ngagaduhan atanapi ngajaga cacakan ogé tiasa janten tanda kaayaan kasihatan anu mendakan anu peryogi dirawat sareng faktor résiko panyakit jantung.

anggapanana

Perlakuan gumantung kana cukang lantaranana.

Latihan, latihan utamana aérobik salila midlife téh mujarab pikeun ngahulag ED; latihan sakumaha perlakuan anu sahandapeun panalungtikan. Pikeun perokok bako, gencatan patempuran hasilna dina pamutahiran signifikan.

Lisan pharmacotherapy na cacakan vakum Alat anu perlakuan mimitina-garis, dituturkeun ku injections obat kana sirit, sarta implants penile.

nginum obat

The PDE5 sambetan sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) jeung tadalafil (Cialis) mangrupakeun ubar resép nu dicokot oral.

A krim ngagabungkeun alprostadil jeung DDAIP permeation enhancer geus disatujuan di Kanada salaku perlakuan garis kahiji pikeun disfungsi erectile.

Salah sahiji pangobatan di handap meureun nyuntik kana sirit: papaverine, phentolamine, sarta prostaglandin E1.

Sildenafil / Sildenafil Citrate (viagra) nyaeta perlakuan umum pikeun ED. Eta mantuan anjeun meunang teuas lamun waktu éta téh ka katuhu. Anjeun teu kudu indit ti 6 ka tengah wengi ngan ku cara nyokot eta.

Tadalafil / Cialis loba ubar kelamin mujarab pikeun efektivitas gancang, kirang dosage, langgeng waktu panjang.

Gigireun eta, anu Dapoxetine HCl dipercaya pikeun mantuan jalu keur panungtungan waktu panjang salila pangabisa seksual, nalika dicampurkeun pamakéan kalawan cialis atanapi viagra.

Sanggeus nyokot tablet tunggal, sababaraha bahan aktif tina CIALIS tetep dina awak anjeun leuwih ti 2 poé. Bahan aktif tiasa tetep deui lamun manggihan masalah ginjal Anjeun atawa haté, atawa anjeun nyokot pangobatan tangtu lianna.

Tiasa obat lianna mangaruhan CIALIS?

Ngabejaan panyadia Podomoro anjeun ngeunaan sagala obat nu nyandak, utamana:

  1. ubar disebut "nitrat" ​​anu sering diresepkeun pikeun nyeri dada
  2. obat disebut guanylate stimulators siklase dipaké pikeun ngubaran pulmonal hipertensi artéri jeung hipertensi kronis-thromboembolic
  3. alfa-blocker mindeng prescribed pikeun masalah prostat
  4. pangobatan tekanan getih
  5. obat keur HIV atawa sababaraha rupa pangobatan antifungal lisan
  6. sababaraha rupa antibiotik kayaning clarithromycin, telithromycin, erythromycin (sababaraha ngaran merk aya, mangga ngahubungan panyadia Podomoro Anjeun pikeun nangtukeun lamun keur nyokot ubar ieu)
  7. obat séjén atawa perlakuan pikeun disfungsi erectile (ED)
  8. CIALIS ogé dipasarkan sakumaha ADCIRCA keur pengobatan pulmonal hipertensi artéri. Ulah nyandak duanana CIALIS na ADCIRCA. Ulah nyandak citrate sildenafil kalawan CIALIS.

Némbongkeun 1-8 hasil 12

  • Nurun ku newness
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk